Sziasztok!
Megvan Aron elso komolyabb cipelloje! A Deichmann-ban vettuk, ami Obudan van a Stop-shopnal. Elefanten a markaja. Igazabol a keresztelore vettuk, mert csak egy edzocipoje van, de jo lesz az meg azutan is, ha mar jar.
Aztan jartunk meg a Kengurugoldban, de baromi draga, ugyhogy gyorsan kifordultunk, es aztan atmentunk a cunda-ba, ahol vettunk apanak egy nagyon jo bőrkabátot nagyon jutanyos áron! Vegre! Eddig sose tudtam rabeszelni ilyesmire.
Áron eleg rosszul viselte a vasarlast, tipikus ferfi
Viki,
Az elso cipőknel az a legfontosabb, hogy a tapluk viszonylag puha legyen, ne legyen benne emeles, es tartsa a bokajat (másik forumon ez most nagyon téma, ezert vagyok kepben
)
Boszi nagyon bator volt szerintem, hogy anelkul vett cipot, hogy megprobaltak volna. De bejott nekik, ez a lenyeg.
Gondolom, Ti is szandit akartok venni neki, ebben is keressetek a puhabb talput es emeles nelkulit
En egyenlre nem adok Aronnak bentre cipőt, igazsag szerint borzasztoan idegenkedek tole, de majd ha jarni fog, akkor muszaj lesz, mert a parketta es a szonyeg tul sik az O labuknak. Nem tudom, Nika, Gege hord mar cipőt valamilyet???
Ja, es az a hely eleg jo, amit Trecsi ajanlott a piacon! Van elso lepes cipőjük is
Trecsi,
Kitartast erre a nehez idoszakra! Remelem, rendbe jonnek a dolgok nalatok! Nagyon szoritok nektek! Mar csak a gyerkocok miatt is! A nem-fozes jo otletnek tunik! Lassa O is, hogy mennyi melod van ettol fuggetlenul is. Csak halkan jegyzem meg, hogy en mar nagyon regota nem fozok, csak hetvegenkent es hetkozben rendelunk kajat egy ebedhordo cegtol. Áron mellett lehetetlen főzni, delelott alig pihen, igy nem tudok semmit csinalni, max a takaritas. Valószinuleg, ha Milan nagyobb lesz, szinten kevesebb lesz az idod ilyesmire. Hacsak nincs akkora mazlid, mint Boszinak, akinel Gabika meg jo sokat alszik delelott