Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma megyunk ortopediara, meg szemeszetre Bori szeme megint csupa valadek mar harmadszor. Kristof tegnap jol orra esett beutotte a szeme alatt, monoklija nem lett de egy kicsit dagadt az arca. Reggel nem akart iskolaba menni, mert ki fogjak nevetni, de sikerult meggyozni es elment. azert jo dolgok is tortennek Bori hasrafordult mar a keze sem maradt alatta egy darabig elvezte,hogy milyen ugyes, aztan rajott hogy hason nem szeret lenni es uvoltott. Kaptunk ma egy csomo babaruhat, meg egy kengurut. Arra meg nem teljesen jottem ra hogyan lehet elore nezo babat cipelni benne,de majdcsak sikerul.
Momo, auto Kép Kép
Reka, birosag Kép Kép anno nekem a biciglimet loptak el meg az egyetem elol kb.4 evre ra jott idezes a birosagrol, hogy menjek tanunak, mentem is a targyalas elmaradt mert a KIRENDELT vedo nem jelent meg. Mondtam a birononek, hogy hagyjanak beken mert nem lattam amikor elloptak es mar a bringa szinere sem emlekszem, de meg egyszer behivtak tanunak. A bosszanto az amilyen stilusban a levelet irtak, ha nem megyek akkor ez meg az mintha en lennek a vadlott.

Zulu, Malackanak jobbulast!

Kakukkfu, Emma nagyon aranyos a kepen.

Franyo, boldog hazassagi evfordulot! Nekunk mar a 11. lesz novemberben. Iddogalo pofak nagyon jok!

Mano2. Boldog nevnapot. Majd megszokja a bolcsit es aludni is fog. Teljesen termeszetes, hogy nem tudott aludni mi felnottek sem tudunk olyan jol aludni idegen helyen. Anyos Kép az en anyosom 250 km-re lakik igy ilyen gond nincs de azert neha jo lenne ha valakire ra lehetne bizni Borit. Apukam pelenkas gyereket nem vallal (hamar szobatisztasagra kell nevelni a lanytKép ).

Kangi, tetszett a tegnap esti programod KépKép

Urszila, mikor megyunk tornazni?
Megyek ebedelni, remelem Bori is ugy gondolja, tegnap negyszer melegitettem a gulyaslevest.

Ari
ari
 
 


Sziasztok!

ezért biztos megvertek, de ma elaludtam Kép - fél 11-kor ébredtem, és akkor sem ám magamtól és nem is a DAnira (mert ő csak 11-kor kelt), hanem a telefonra. (Beu ezért is nem értem volna oda 11-re)

BArbi
gratula a csak tejes napokhoz Kép ügyesek vagytok Kép

Heppi
drukk a csípőszűréshez

Réka
saját kaki hurrá!
tanuskodás Kép

Manó 2
összeveszés Kép

Franyó
átaludt éjszaka szupi KépKép
boldog házassági évfordulót, aztán finomat egyetek ám, és nem hazatelefonálgatni óránként hogy mi van a gyerekkel Kép (bár én ezt tettem Kép)

Zulu
láz Kép

Urszila
Mariannékhoz mi sem valószínű hogy megyünk a távolság és kocsi hiány miatt Kép

Képzeljétek, olyan hülyeséget álmodtam: elmentünk a szüleimmel valahová, de útközben derült ki, hogy anyámék a Danit lepasszolták valami barátnőnek én meg teljesen ki voltam, hogy akkor mit fog enni? erre anyám mondta, hogy hagyott ott neki tejfölt, majd azzal megetetik....

na megyek szórakoztatni a Főnök Urat Kép

Andi
psandi
 
 


Kiszuny
anyós KépKép de a hordozókendős ötlet jó Kép
kiütések Kép
látom, megy a zoknis hozzátápi is Kép

Ari
Bori szem és Kristóf elesés Kép viszont hasrafordulás Kép

Andi
psandi
 
 

 
 

Háj,

Franyó,
Átaludt éjszakához, meg a házassági évfordulóhoz is nagy-nagy gratula Kép

Dé,
Összeveszés Kép Ilyenkor mit tucc csinálni? Nálunk mondjuk nem jellemző, inkább én vagyok durcás, de apa mindig kitalál vmit, amitől hipp-hopp elmúlik minden gondom, bajom.

Momo,
Sajnos segíteni nem tudok, hacsak abban nem, hogy nálunk mindig szívesen látott vendégek vagytok, akár egy szopi erejéig vagy WC vagy bármi más. Igaz itthon nincs múzeumi tisztaság, de egy csendes szobában nyugodtan ellehettek, amíg csak akarjátok, nem fogunk zavarni!

Manó2
Anyós Kép Sajnos ez mindig így van, nekem is osztogatnak jótanácsokat, sőt anyám még mai napig ha felhív telcsón, megkérdezi, hogy aznap mit vettem fel, mit ettem stb. Egyik fülemen be, a másikon ki - már nem idegesítem magam.

Csípővizsgálaton minden oké volt. A doki csodálkozott is, hogy miért fél évesen küldtek minket, mikor az ilyesmit 3 hetesen szokás elvégezni. Így aztán kicsit sírósra sikeredett a torna, de minden rendben. Mondjuk én előtte sem paráztam nagyon, csak egy kicsit, és nagyon ügyeltem rá, hogy a gyerek ne érezze rajtam. Szóval előtte is nagy mosolygás, meg utána is sikongás - szóval annyira azért nem viselte meg. Előtte meg felmentünk a szülészetre, hogy a szülészdokim is lássa a gyerkőcöt. Tök kellemes meglepi volt, hogy egyből tudta kik vagyunk, meg hogy Orsi tavasszal született. Pedig én nem járok hozzá gyerekkorom óta, csak mióta megállapította a terhességem, meg nála szültem - oszt ennyi. Nagyon megköszönte, hogy megláttogattuk, meg hogy milyen jólesik, meg milyen figyelmes szép baba Orsi. Kérdeztem tőle, mennyi esélyünk van rá, hogy Orsi is nála szüljön? (A doki kb az ötvenes éveiben járhat, talán kicsit közelebb a 60-hoz). Mondta, hogy kizárt, hogy még akkor is praktizáljon. Erre mondtam, hogy akkor sürgősen nevelje ki az utódját, mert én Orsit nem bízom ám akárkire. Erre kérdezte, hogy mikor jön a kistesó, mondtam, hogy nemsokára, és ha ez a szülés is ilyen könnyű lesz (nem volt 5 óra mindennel együtt - burokrepesztéstől varrásig) akkor lehet, hogy lesz harmadik meg esetleg negyedik is. Erre ő mondta, hogy hát még fiatalok vagyunk, tervezhetünk eleget. Erre én - ja, és akkor gyesről fogok nyugdíjba vonulni.

Szóval jól elszórakoztunk, télleg nagyon rendi volt.

Na, gyerek alszik, megyek burkolok vmit ebédre, meg én is lepihenek...

SOFKA, VMI ÉLETJELET - LÉCCI LÉCCI LÉCCI!!!

üdv: heppi

u.i.: www.adori.hu/orsi oldalon nézegethettek fotókat a gyerkőcről Kép igyexem időnként frissíteni

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Mindenkinek köszi a gratulákat!

Kakukkfű,
Emma milyen aranyosan mosolyog, látszik rajta, hogy nagyon jó dolga van! Kép

Zulu,
jobbulást szegény Malacnak... Kép

Kangi,
remélem, Julcsi kötőhártyaizéje nem komoly... drukk neki!!!

Kiszuny,
Anyósod Kép. De az szuper, hogy jó a kedved!!! Kép Zoknievő Kincső nagyon drága, mekkora szemei vannak!!! Kép

Ari,
gratula Borinak a hasraforduláshoz! Szemészet Kép, és mitől váladékozik a szeme, mit mondtak?

PsAndi,
jó-jó az a fél 11, de mikor feküdtél le? Kép Óránként hazatelefonálni? Ne hülyéskedj, egy óránál tovább alig hiszem, hogy mernénk maradni Kép, de tényleg, az étterem itt van a sarkon, egy óra múlva már itthon is leszünk. Kép De azért így is nagyon jó lesz, már alig várom!
Tejfölevés Kép Én meg azt álmodtam, hogy a legjobb barátnőmék meghívtak az esküvőjükre (mellesleg már 2 éve volt nekik), és azt hajnali fél 4-kor tartották. Ott morogtam, szidtam a papot, hogy hogy lehet egy esküvőt ilyen hülye időpontban tartani...

Anka az előbb végigköpte magát, mondom neki: De nagy malac vagy, kicsim! Mire megszólal: TE! Kép

Na, elküldöm, mert megint sírás van...

F.
franyo
 
 


Sziasztok,

nem azt írta Sofka, hogy aznapra (tegnapra) eltünik? Este f 11-kor nem olyan nagy szám. Ne keltsetek pánikhangulatot, mert nagyon besz..i vagyok. Kép

Tegnap hidegvérrel szlalomoztam a vasalnivaló körül (de sok mást elvégeztem!), most már nem nézhetem, de d.u. próbálok jönni.

Ja, mi is aludtunk ma éjjel egy naaagyot. Kép

Pálma
pálma
 
 


Sziasztok

Eli Kép mail ment.

Reka
rendorsegre vagy birosagra kell menni tanuskodni? A rendorsegen eleg hamar vegeznek es kulon-kulon hivjak be az emberkeket. Az ugyvedjuk jelen lehet a vallomastetelnel. Altalaban, ha tobb tanu van azokat egy nap hivjak be egy ugyhoz. Az elkoveto, ill. az a szemely aki perel maskor test tanuvallomast.

Franyo
gratula

na megyek mert jott haver CD-t irni. Kukk

Palma, ha jol olvasod, Sofka vegleg ment.

sziasztok
Zs.
zsurlo76
 
 


Sziasztok!

Urszila, boldog napokat!
Momo: ez rémes!

Lányok, létezik olyan hogy 5 hós szeparációs szorongás? Ancsit nem lehet egyetlen percre sem egyedül hagyni, mert kétségbeesetten üvölt. Akkor is, ha közben távolból dumálok hozzá. Ha tesók vagy apuci van, az oké, szóval nem én kellek feltétlen, és nem is mindig kell, hogy szórakoztassam. Egyedül ébredés után van el magában.

Gyed pénzekről van egy jó topik meg időnként hozzárértők is vannak benne, most nem ugrik be a cime, de több hasonló témájú is van, érdemes rákerestetni.

Ancsi ma 5 hónapos. Öregszik.
Meg vala keresztelve, túléltük. CSak keresztmamája van nekije.

Babák szépek. Mindegyik.

Ébredni fogunk már látom. Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Megint jo babam van, atfutom, amit tudok :-)))

Ellimami,
GIGAMEGAkoszi!!! :-)))

Urszila,
boldog nevnapot! Kép

Momo,
jaj, nagyon durva Kép Kép Kép nagyon sajnallak Benneteket... tudom, hogy igy is sokszor szenvedsz a bezartsag miatt Kép Kép Kép
Hogy miert pont egy ket(kis)gyerekes csalad kocsijat kellett kiszurniuk ezeknek az allatoknak... bar az is igaz, sz*r ugy ez mindenkinek Kép Kép Kép
A yard a szokott formajat hozza Kép hallottam olyat, hogy ismeroseknek elloptak a tevejet, ok meglattak (!) a kozeli bizomanyiban a polcon, es a rendorok nem mentek ki, hogy megnezzek... :-[[[

Gomboc,
ha hatarozatlan ideju szerzodessel alkalmaztak, torveny szerint nem mondhatnak fel Neked, amig a babaval vagy otthon. Ha visszamesz dolgozni, van 30 vagy 60 nap, mar nem emlexem, utana kozolhetik a felmondas szandekat, es utana ketyeg a normal 30 nap felmondasi ido.
Ha hatarozott idore szolo szerzodesed van, azt nem koteles a munkaado meghosszabbitani :-(

Zsuzsi,
teljesen helyesek a skacok, ahogy elvannak :-))) es szadi ide-oda, ugy tunik, Miki is lassacskan legeny lesz a talpan! :-)))

Zulu,
gyes temaban en is az altalad leirt optimistabb verziot ismertem.
Ezek szerint ha jo fej az ugyintezom, tobb penzt kapok??? :-0

Andi,
ahogy az elejen emlitettem, ma nekem is alvobabam van :-))) tegnap este bezzeg fesztivalt csinalt az altatasbol, pedig mostanaban nem szokott!

Csucsuka,
szoktam gyermekkel a karomon tukorbe vigyorogni, na jo, olyankor csak anyarem ;-)))

Csucsuka, Beu,
en lenni szegeny szoptatos anyuka, keretik nem ingerelni palinka gondolataval, en nem vagyok rosszul tole ;-) multkor egy uveg kulonleges Becherovkaval almodtam (egy nagy lyukacsos sajt volt benne, mint a vilmoskorte paleszban szok lenni a gyumolcs)... szluttty...
Bezzeg az en lanyom nem hagy zulleni, multkor egy fel pohar vorosbor utan ugy kopkodte ki a cicit, hogy fustolt... :-(

... na kozben itt ettek belolem, ugyhogy szerintem mar csak rovid idom van, leirom, amit el akartam meselni, aztan ha megis, akkor folytatom az olvasast!...

Kepzeljetek: tegnap elegem lett a tejciparazasbol, osszeirtam az osszes nyugomet, es felhivtam egy LLL-es holgyet. Miert nem tettem hamarabb! Kép
Eloszor is megnyugtattak, megpedig ugy, hogy ereztem: a holgy kompetens a temaban, es nem csak bagatellizalja az aggodalmam.
Masodszor: TUTI tippet kaptam! :-))) Hetek ota aggaszt, hogy Vilcsi nagyon rovid ideig szopik intenziven, nem azert lassult-e a gyarapodas, mert nem eszik hatso tejet.
Hat kiderult: ha az anyatejes baba kakija SARGA, akkor eljut a hatso tejig! Kulonben zold a kaki. (Ugy tudom, zold kaki mastol is lehet, de a sarga az biztos jo jel) Es az en lanyom mustarsargakat alkot Kép )
Mar csak azt nem ertem, hogy az ennyire egyszeru dolgok mert hianyoznak a szakirodalombol, mert nem mondja az orvos, vedono... Mennyi stresszt megsporoltam volna!

Es a volt kolleganom, aki gyerekpszichiater, felhivott es megnyugtatott, hogy a Violanal megfigyeltek nem jelentenek meg olyan lemaradast a mozgasfejlodesben, amivel foglalkozni kellene :-)))

Summa summarum, tegnap ota olyan oldott, nyugis vagyok, mint mar nagyon regen :-))) Ennyi kellett :-)))

Folytkov mar csak legkozelebb, igazat kell adnom Vilcsinek, miutan ataludta a fel delelottot, jar neki egy kis patyolgatas :-)))

Csak jokat! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok!

Réka!

Örülök hogy segített. nekem a gyerekdokia jánlotta anank idején. sajnos már 2x úgy jártam hogy felhoztam itta topicban hoyg szőlőlé, erre akinek írtam úgy értette hogy mindegy milyen csak gyümölcslé legyen, pedig nem, tényleg csak a szőlőlé működik, meg a gyerekdokoki szerint a narancslé ilyen még. A többi nem.

manó2!

Akkor talizunka héten? Képzeld, ma mi is voltunk bölcsiben, tudod itt mellettünk. Van játszócsoport, és levittem Emmát. Ez olyan hogy a szülő is ott van vele csak van egy csomó jó játék, meg más babák, most 3-an voltak összesen. Nagyon élvezte, nem hisztizett, játszott végig déleéőtt. 80 Ft/óra. És edédet is lehet rendelni neki, az 140 Ft körül van. mondjuk szt azért majd csak később fogunk, azt hiszem.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Csak rövid lehetek, sajna

Babusok édesek, mindegyikKépKépKép

Ildi
Gratula az öthónapossághozKép

Momo
Nem is nagyon tudok újat írni, nagyon sajnálom, ami történt. Azt, hogy mit gondolok a dologról, inkább nem írom le.

Rendőrség: február óta nincs lezárva az ügyünk, pedig ebben az esetben is tudják (név szerint), kik voltak. No comment...

Tali
Mi is szeretnénk menni, de nem biztos, hogy összejön. Apa 3-ig dolgozik, mire hazavergődik, fél négy, mire összeszedjük magunkat és elindulunk... Ha kettőkor kezdődik, mire mi odaérnénk, már vége a bulinak. De azért megpróbáljuk...Kép

Pálma
Én most vasaltam, ezért nem tudtam itt olvasgatni, de legalább erre a hétre letudtam a vasalástKép

Kisfiam produkált a pelóba egy extra-giga-mega adagot, nála lehet, hogy az úszás tesz jótKép.

Zsombi barátnőjeKép
Kép

Megyek, mert Zsombi nem szereti, ha gépezekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Egy közelebbi kép
Kép

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Beletettetek a bogarat a fulembe ezzel a GYED-dologgal, igy felhivtam a Gy-M-S Megyei Egeszsegbiztosito Penztarat /tk. a Gyedet szamfejto es folyosito intezetet/ es megkerdeztem, mi van, ha egyik GYEDbol megy az ember a masikbaKép

Azt valaszolta a no, hogy ha nincs jovedelme az embernek, akkor a jogosultsag kezdo napjan ervenyes szerzodes szerinti munkaber az alap. Tehat ha emelkedett kozben a fizetesed, akkor a magasabbat kell figyelembe venni. Ez van es punktumKép
Rakerestem a neten is, tobb helyen is van rola szo:
http://www.babapont.hu/jog/penz/count.html
Ennek a 3.pontjaban van:
"Ha viszont második babát szülsz, és az utolsó gyed/gyás óta emelkedett a fizetésed, akkor az új összeg lesz az új ellátás alapja. "

http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/csalad/gyermekvallalasterhesseg /tamogatasok/gyermeknevelespenzbenijuttatasai/gyermekgondozasidij/gyermekgondoza sidij.html
Ebben is ez van:
Ha az igénylőnek azért nincsen az irányadó időszakban 180 naptári napi jövedelme, mert táppénzben, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozási segélyben részesült, vagy katonai (polgári) szolgálatot teljesített annyi napon keresztül, amennyi nap hiányzik a 180 naphoz, az irányadó időszakban elért jövedelme - ennek hiányában a szerződés szerinti jövedelme - alapján kap pénzt.

http://www.onadozo.hu/200209/cikktb_tappenz.htm :
Fontos tudnivaló, hogy a Vhr. 26.§-ának (1) bekezdését nem kizárólag a terhességi-gyermekágyi segélyre, hanem a gyermekgondozási díjra is alkalmazni kell. Ugyanis a hivatkozott rendelkezés - a táppénz szabályoktól eltérően - a tényleges jövedelem hiányában a szerződés szerinti jövedelem figyelembevételét írja elő.

Mindezek alapja a 1997. évi LXXXIII. törvény es az azt modosito kormanyrendeletek, vegrehajtasi utasitasok.

Bocsi az offert.
afonya
 
 


Áfonya!
De jó, hogy utánanéztél, köszönjük!
Ez tök szuper lenne! De akkormiért nem így számolják? KépKépKép Itt nálunk (ahol lakom) is beszéltem már olyan nővel,a ki épp erről panaszkodoztt hogy azt hitte ugyanannnyi gyedet kap minta az első babával, de nem, cska a minimálbér kétszerese lett az alap. Most már tényleg nem értek semmit. ha legközelebb bemegyek a munkahelyemre rákérdezek a Tb ügyintézőnél, mertaz ért nem mindegy a dolog.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Mano,
az en munkahelyem szerencsere igy szamolja, a no ki is volt akadva, mikor mondtam, hogy azert kerdezem, mert van, ahol nem igy szamoljak. Szerinte az torvenysertes. Igaz, allami cegnel meloztam, ott ugye nem sajat zsebre ugyeskednek, nem a fonoknek kell jot tenni a konyvelonekKép

Ha megtudsz valamit, megirnad Nekem mailben? Ritkan van idom olvasni ezt a topicot, de erdekelne, mit tudtal meg Te /vagy a tobbiek/.

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok, csak közben fél szemem a használtautó hírdetéseken van, így kicsit dekoncentrált vagyokKép Viszont rádöbbentem, hogy max. 2 millából vagy nagyon öreg, vagy nem elég nagy, amit kocsiból kapok. Azt hittem, annyira túlkínálat van autóból, hogy rohamosan zuhan az áruk, de azért annyira mégsemKép

Toffi, gyerkőcök nagyon helyesekKép Nemt'om mér, de az én lányaim se csípik, ha netezekKép

Franyó, gratula az átszundizott éjhez és a házassági évfordulóhozKép Jó közel van az étterem, egy bébiőrzőn akár tarthatnád is a kapcsolatot AnkávalKép (meg még egy pár környékbeli bébivelKép)

Kaska, neked halkan megsúgom, én időnként szoktam sörözni idegnyugtató célzattal, minek folyományaként mindkét lyányom szereti a sörtKép Összebalhéznak egy üveg vagy egy doboz láttán isKépKépKép Szóval gyanúm szerint nem csak az alkoholtartalom, de az íz is átmegy a tejcsibe. Kedves GYIVI, ide lőjjetek!

PIldi, ha ez vígasztal, az én Zsebim születése óta szeparációs szorongásban szenvedKép Már előre aggódom a 8 hónapos kora körüli időszakon, mert Timi se volt piskótaKép
Keresztelőért irígy, én nem bírtam idén rászánni magam, főleg ebben az építkezős felfordulásban.

Kangi, dícséretes, hogy halálra röhögteted a kukkolókat, így megint nyugisan tárgyalhatunk az elfogyasztott kajamennyiségekről és telerakott pelusokrólKép Januártól már lehet drukkolni? Az már nincs is messze, tessék bemelegíteniKép

Zulu, jobbulást MalackánakKép Csak jön ez a fránya tél, egyre több a beteg töpörtő...én úgy el vagyok szontyolodvaKép

Heppi, örülök, hogy minden rendben volt a csípőszűrésenKép Kinél szültél a ceglédi kórházban, ha nem titok? Mert nálunk a következő porontynak az az egyik legfőbb akadálya, hogy a másik kettőt marha nehéz Pestre hurcolászni, amíg én az István kh-ban dekkolok, mert házhoz nem jön egyik nagyi semKép Így töprengek a helyi kórházlehetőségen, bár nagyon viszolygok tőle.

Ari, szegény Bori szemeKép Kristóf már ilyen kis hiúKép? Az én 2 éves Timim tegnap előtt esett pofára a betonon, az orra le van horzsolva és kék-zöld árnyalatban játszik, de nem tiltakozott a fotózás ellen, sőtKép

Kiszuny, Kincső még mindíg tündériKép A hasonszopi elég bonyolultnak hangzikKép, de mindent a gyerekért.

Megyek, mert jön a párom és lebukomKép
pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Áfonya, az enyém is állami cég, mégis a minimálbér 2x-esével számolják a második gyerek után járó GYED-emetKép Nekem ezt a számítást is hozzáértő bennfentes mondta. Szóval most kinek van igaza???

Momo


Momo
momo
 
 


Lányok!
Sofka törölte a profillapját is. Itt nagy a baj!

Réka
muki
 
 


Küldtem neki mailt. Remélem, válaszol.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Felemészt a háztartás meg a gyümölcsökkel való pempőzés. Kép Gyerekre alig jut időm. Azért a babanet egész nap nyitva van, és időnként beszaladok olvasgatni, követem az eseményeket. Talán este még jövök és írok végre egy normálisat.

Toffi!
Babók édesek.Kép

Elli! Gonosz doktornéni mit mondott???

Beu
beu
 
 


Nekem már válaszolt, azt írta, küldött mailt Csucsukának, és ő majd körbeküldi mindenkinek.

F.
franyo
 
 


Sziasztok!
Csipovel nincs nagy baj 6 hetig kell betetes rugit hordani. Voltunk rontgenen is.

Szemere kapott cseppet amit 2 orankent kell csopogtetni meg estere kenocsot, jovo het vegeig kell kezelni meg maszirozni az orra mellett (nem tudom pontosan leirni, hogy hol Kép )ha nem javul akkor at kell mosni a konnycsatornajatKép

Momo, igen hiu sajnos ruhat mar evek ota csak ugy lehet venni neki ha ott van mert ha nem tetszik neki nem veszi fel. Timi orra Kép

Toffi, hol tettel szert ilyen helyes baratnore? KépKép

Kaska, jo, hogy megnyugodtal. A mult heten apa hozott nekem egy uveg Leffe sort (a kedvencem) az utolso esti szopi utan szepen be is leffetyeltem reggelre meg usztam a tejben.
Bori apaval setal megyek hazitunderkedni. Miert is nincs egy jo hazitunder aki a kismamak helyett reggelre rendet rak kivasal...KépKép

Udv Ari
ari
 
 


Én is akarok házitündért!!!!!!!!!!!!!!!

Ari! Jó hogy nincs semmi baj!

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Malacka állapota rohamosan javul, már kolbászos kenyérért tépi a fejemetKépKépKép. Na azért persze még nem kap.

Kaska,
örülök, hogy elmúlt a tejciparaKép. Nálunk is volt ilyen, hogy a csaj két perc alatt kivégezte az összes cicimet, alig hízott, na akkor paramami szúrópróbaszerűen lemért egy-egy kaját, és az eredmény meggyőző voltKép.
Korosodik a kiscsaj, azért hízik lassabban!Kép

Toffi,
nagyon szépséges az ifjú pár!Kép

Beu,
miért nem dzsanálsz le egy nagyobb dózis gyümit a mélyhűtőnek? Kis bébiételes üvegekbe, akkor csak ki kell olvasztani, nincs pempőzésKép.

Heppi,
csípővizsgálatKépKépKép.

Kangi,
kötőhártyacuccKép.
KajálásKépKépKépKépKép! És olyan barackjoghurtillatút szokott Julcsi trottyolni?Kép
Mi öles léptekkel haladunk a 8 killa felé, ha nem jön közbe semmi betegség, meg ilyesmi, 10 hóra talán meg is lesz.

zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Hali, újra itt.
Most ezt nevezem kib@szásnak, ESIK A HÓÓÓÓÓ!!!
Nem kicsit,már úgy rendesen 10 cm van, és még várható mára...Most mondjátok meg, elsö napom egyedül, és ilyen idöt fogok ki...Mentem volna sétálni, esetleg ki az udvarra levegözni, de most ez törölve. Azt hittem dobok egy hátast, amikor megláttam reggel a fehérséget.(hajnali 2-es szopikor már fehérlett a fü a nagy sötétségbenKép)
Petuniám, muskátliaim virágban, nembeszélve a kerti bútorokról, lepi a hó az egészet.
Na, anyukám meg talán pont most landol BP-en, ha minden simán mentKép
Köszi az e-mailt, irok is és jelentkezek én is táblába!!!
Sziasztok,megyek havat lapátolniKép
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Én is akarok házitündért!!!!!!!!!!!!!!!

Ari! Jó hogy nincs semmi baj!

Beu
beu
 
 


Dé,
A téli kezeslábas 80-as. Roni most 68-as rucikat hord.

Beu,
SorstársKép, Roni is hasonlóan kel (23.45, 4.00, 7.00)
Éltes kor?! Na ne mán! Kis különbséggel még 3-at vagy többet is szülhetsz!KépKépKép

Zsizsa,
Nagyon édes Gabid van, megértem hogy büszke vagyKép
A körmét akkor lehet vágni, ha már nincs "összenőve" a bőrével.

Anyakati,
Végre jelentkeztélKép Jobbulást mindenkinek!
Gratula a fogacskához!Kép
Továbbra is irígykedek az átaludt éjszakákért.
KépekKép

Myssnia,
Én szoktam hason aludniKép
Tornász Szilárd nagyon ügyesen állKép

Andy,
Márk nagyon ügyi, hogy már fel tud állniKép, esés viszontKép

Roni ma lefordult a plédjéről a parkettára és beütötte a buksijátKép. Megvigasztaltam puszikkalKép.

Kaska,
Ügyes Viola egyedül is játszikKép

Sofka,
Vásárlás: Barátoknál van, illetve lesz baba. Azért pl. a bébihordót kölcsönkaptuk. Rokonságban Roni az első. Kisrucikat elég sokat kaptunk a babalátogatóktól. Most már ritkábban kapunk ruhát (mama, dédi, pótmami vesz néha), inkább játékot kap a drága.

Momo,
Én írtam, hogy jó ötlet a korábbi időpont.
AutóKépKép Szegénykém...

Pálma,
Gratula Balinak a hasraforduláshozKép
KépKép
Köszi a névnapi jókívánságot!

Gombóc,
Mi is kis korkülönbségben gondolkodunk, persze többen le akarnak beszélni.
A sárga overállt egy ezresért vettem, szóval már ezért érdemes volt elmenni. Ez a börze Újpesten volt az ifjúsági házban.
Zsombi nagyon ügyes, büszke lehetszKép és a mosolyaKép

Nadine,
KépKép

Urszila,
Köszi és neked is: Boldog névnapot! (Sajnos tegnap nem tudtam jönni.)

Elli,
Mi van Kevinnel, hogy ilyen gyakran kel? Eszik is? Növekedési ugrás (3 hós) lehet.
Remélem nem tart sokáig! Kitartás!

Kakukkfű,
Átaludt éjKép

Heppi,
Drukk megy, hogy rendben legyen Orsi csípője.
KépekKép
Már 4kézlábazik, nagyon ügyes!Kép
Igaza van a férjednek, sajnos. Régen olvastam már, így emlékezetből: ha nem dolgozol a 2 gyerek között, akkor a minimálbér(?) 2-szerese az alap. Pl. a GYED 100.000-nek a 70%-a és ebből a levonások. DE, ha a fizetésed alapján kevesebbet kapnál, akkor a kevesebbet kapod (akkor viszont fölösleges visszamenni dolgozni).

Elküldöm a kisregény 1. részétKép

Maci_2
maci_2
 
 


Hát ez most hogy lett ide????

Barbi! Asztaaaa!!!! Itt meg dögmeleg van.

Zulu! Tényleg, olvastam, hogy Dávidnak is valami baja van. De már nem kívánok jobbulást, mert meggyógyult. Azért a maradékra mégis.
Fagyasztok is, de most, hogy még van friss, inkább azt adok.

Kangi! Az valahogy kimaradt, hogy mi van Julcsi szemével, de úgy látom, nektek kell a jobbulás drukk.

Tegnapi írásod nemcsak azért volt szórakoztató, mert olyan kangisan szórakoztató volt (na, jól meg mondtam), hanem azért is, mert elsőre komolyan vettem.

Ma nagyon vidám nap volt nálunk.
Gondoltam, biztos haza jött apa a Somlóról, és vidámkodtok, de jó!

Julcsinak az éjjel kiegyenesedett a haja,
Nocsak, igaz, már a múltkor sem volt kunkorka a feje tetején. Kiegyenesedett, kiegyenesedett, így is szép maradt.

én megőszültem,
Én is őszülök, de vajon történt valami, ami felidegesített, hogy ezt írod? Pedig azt írtad jó nap volt. Hmmm!

de estére megkopaszodtam.
Ezt már több volt mint gyanús.

A hihitorony önállósította magát, és nem volt hajlandó abbahagyni a hihizést.
Itt megint elgondolkodtam, hogy rátok jár a rúd, hogy a hifi is elromlott.

Az egyeneshajú gyerkőcre húztam egy csengettyűs sapkát és elmentünk az Egyetemre, de a vulkánkitörés miatt keletkezett szökőár meggátolta az odajutást,
És itt rájöttem!!!!! És úgy, de úgy röhögtem. Magamon is. Aztán csak fokozódott.Kép

Annyira kiváncsi vagyok, hogy mit írt Sofka!

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Én már jó régen nem jelentkeztem,az olvasásig eljutok,de írni nem tudok,sajna.De igyekszem a jövőben gyakrabban jönni (ha megtanulnék gyors és gépírni,akkor gyakrabban jöhetnék).


Dé,Pálma,Kiszuny,Heppi,Mariann (bár tudom,ő most nincs netközelben)
sziasztok,mi még nem írtunk egymásnak,de remélem a jövőben fogunk Kép

Maci_2

Kösz a hiányolást! Roni édes az overállban! Végül elvitted szemészetre? remélem megnyugtattak!és a te szemed hogy van? gyógyul már?

Momo

Nagyon sajnálom ami a kocsitokkal történt. Az ilyen esetek hallatán kinyílik zsebemben a bicska!
Drukkolok,hogy megfelelő mértékű kártérítést kapjatok és hogy találj egy megfelelő autót (bár tudom,az nem lesz olyan,mint a régi, de hátha az újat is megszeretitek).

Gombóc

Szegény,jól rádjár a rúd mostanában. előbb a megfázás,aztán az a hülye útleveles és a baleset! drukkolok,hogy sikerüljön kiheverni a balesetet és hogy kész legyen az autó a nyaralásra. Zsombi nagyon aranyos a superman-es pólóban!

Franyó

Gratula az évfordulóhoz és "TE"-t mondó éjszakát átalvó "holalámpa" Ankának is! nagyon ügyes a kislányod! A barátom tegnap járt a Dongó gyerekruha boltban,ami ott van a közeletekben, az Il treno mellett, egész jó ruhákat vett. Te szoktál oda járni vásárolni?

Toffi

Képek nagyon jók!

Ildi

Gratula a hófordulóhoz!szeparációs szorongáshoz sajnos nem tudok hozzászólni,nincs ilyen tapasztalatom.


Norka

Nagyon szuperek a fekete fehér képek!én nagyon szeretem a fekete fehéreket,mert van egy sajátos hangulatuk! borfesztiválért irigy!

Kaska

Örülök,hogy megnyugtatott az LLL-es nő!én is hívtam őket a K vitamin miatt,én Debulay Biankával beszéltem és én is megnyugodtam tejcsi ügyben. A sárga kaki tipp nekem is jól jön,köszi,én is szoktam aggódni,hogy Artúr eleget evett-e,de akkor most már nem fogok aggódni.Te kivel beszéltél? Tök jó,hogy Vilcsi szépen fejlődik és hogy a gyerekpszichiáter szerint nincs ok aggodalomra!Kendővel hogy álltok? Megszokta már Vilcsi?

Réka

De jó,hogy a szőlőlé használt! eszembe jutott,amit meséltél ill írtál,hogy szegény Danira olyan hasgörcs jött,hogy éjjel kellett vele autókázni,hogy megnyugodjon!

Beu

Neked hogy van energiád késő este(éjjel) főzni meg mosogatni? Gondolom energiád az nem sok,de a házimunka meg megvár,sajnos engem is mindig megvár a mosatlan Kép

Zulu

Örülök,hogy Malacka jobban van,további jobbulást neki!

Virga

Szurkolok,hogy találjatok megfelelő lakást és hogy megkapjátok a kölcsönt. Lakásokat megnéztétek? És tetszett valamelyik?


Barbi

Már nagyon vártam,hogy írj az időjárásról! emlákszem,ott még áprilisban is esett a hó!
most megmaradt a hó?
Gratulálok a csak anyatejes tápláláshoz és Ádi gyarapodásához is,csak így tovább! Anyukád rendben hazaért?

Urszila

boldog név és szülinapot! megkaptad a szobabiciklit?kipróbáltad?

Zsuzsi
Nagyon tetszettek a Miki igazolványkép és a Mikipopsipárna fotók!


Kangi

Julcsiszemnek jobbulást!dokinéni mit mondott?

Ari

Örülök,hogy nincs nagy baj Bori csípőjével, biztos hamar kinövi!drukk,hogy hasson a szemcsepp!


Manó

A kutyusod már teljesen rendbejött a műtét óta? Remélem a TB ügyintéződ jó híreket mond majd!


Andi

Nagy alvásért irigy!


Elli

Ugye jó híreket mondott a doki?

Sofka

Remélem valami csoda történik és visszatérsz!

Leszter,Miszike,Anita rég jelentkeztetek,jól vagytok? (mondjuk én beszélek,aki 3 hete nem írt?)

Remélem mindenkinek írtam,bocsi,ha valaki kimaradt!
Az elmúlt hetekben Artúrt vittük gyógytornára és sajnos nem fejlődött túl jól ill ülésbe húzáskor még mindig nem tartotta a fejét,ezért az ortopéd doki elküldött a neurodokihoz. Szerencsére Artúr a neurodokinál megtáltosodott Kép és tartotta a fejét,mikor ülésbe húzta a dokinő,ennek nagyon örültem!szóval a dokinő nem talált rendellenességet,de azért elküldött koponya ultrahangra (mert mi 6 hetesen nem voltunk),ide jövő szerdán megyünk,remélem nem lesz gond.
Artúr szépen gyarapszik,most kb 7 és fél kiló és a héten pénteken lesz 4 hónapos. Vettünk digigépet,úgyhogy majd töltök fel képeket,ha nem bánjátok!

A találkozóra mi sajnos nem megyünk,mert nincs autónk,de ha valakinél aki Budáról jön,esetleg lenne szabad hely,akkor nagyon szívesen mennénk! Érezzétek jól magatokat és kérünk szépen fotókat!

Most gyorsan elküldöm,mielőtt elszáll!
Mindenkinek szép estét!

Ildi
azur
 
 


Sziasztok!

"Látási figyelme sokat javult, jobbos preferencia szűnt, tárgyakat már ütöget. Kezei még ökölben vannak, de hason szépen kinyomja magát. Koponya uh kontrollon oldalkamrák már nem tágabbak, III kamra mérete is csökkent. Jó figyelmű jó kedélyű csecsemő. Jó fejkontroll. Még nem fog. Kifejezett javulás."

Ezeket írta a dokinéni!!!! KépKépKépKép
Persze továbbra is javasolt a torna, mert már állítólag próbálnia kellene forogni...Szerintetek is? 7végén volt 3 hónapos. Namind1, így is örülök, csak dec2-án kell menni kontrollra, és a gyógytornász csajszi (a Timi) aszonta, hogy csak akkor ilyen ritka a kontroll, ha nincs (nagy) baj.

KépKépKépKép

Na, ennyit az én örömködésemről.


Zsurló,
Írtam mailt.

Barbi,
Én is gratulálok az anyatejcsis napokhoz! Csak így tovább.Kép

Dé,
Ugye rendeződött a reality show? És a tornát próbáltad?

Kaska,
Tessék ám leírni, hogy sikerült a próba-torna
És tökjó, hogy elmúlt a tejparádKép

Réka,
Akkor jövő héten plaza-macák leszünk!!KépKép

Manó2
AnyósKép

Franyó
Gratula az éccakához!Kép Jó neked. Kevin ha nem is eszik mindig, soxor megébred. Tegnap pl fél9-es fekvés után fél12, 12, 3(ekkor kaja), negyed5, fél6, fél7. Szal' gáz. Mondjuk én is éjjeli pisilős-vízivós vagyok, a panelben tök száraz a levegő, biztos ő is szomjas, de hogy hogyan lesz ebből átaludt éjszaka??!!
Most nézem, vacsííí???!!! Azt is irigylem. Ez egy ilyen Franyó-irigylős napKép

Zulu
Megint nem találkozunk??Kép

Kiszuny
Kincső télleg nagyon édi!!!KépKép

Ari
Kristóf nagyon ügyi!!! Kép

Maci2
Holnap viszem le Kevint méreckedni, szerintem 7,5 kg minima. A kaja nem gond, de az az alvás...Kép

Zsófi,
Kérjük szépen a sofkás mailt, engem megöl a kíváncsiság. Meg persze a para, hogy mi történhet azzal, aki kiadja itt a magánéletét??!!

Na, fürdetésidő van.
Pusza
Elli+Dagimadár
ellimami
 
 


Zsófi,
bocs, közben megjött a mailKép
pusza
E
ellimami
 
 


Azúr
megkaptam a mailt is - Artúr nagyon ügyi!!! KépKépKép
Végre látok majd képet is rólaKép
pusza
E
ellimami
 
 


Azúr A napokban gondoltam rád, hogy hol lehetsz. Jó hogy megvagy, és várjuk a képeket.

Elli! Hurrá, hurrá, hurrá! Megnézem majd mikor fordült Lőrinc.

Lányok! A mosogatás csak kamu volt a kukkolónak, igazából mosogatógépünk van, amit csak reggel szoktam bepakolni. De azt is utálom. Mármint a be- és kipakolást. Szóval nem kell csodálni háziasságom miatt, mert pont hogy nem.

Beu
beu
 
 


Elli
mail ment, szerintem nem forog keson Kevin, Andus 16 hetesen oldalra fordult, (hatrol oldalra) es 20 hetesen fordult hatrol hasra.

Beu
kukkolok hadaval 1utt kiabalom -szakvizsga helyett irodalom szak, irodalom szak!!! - jo kis interpretaciot nyujtottal Kép Beu a babanet hivatalos Kangi interpretatora Kép (persze ha Kangi is ugy akarja Kép)

Barbi
ho Kép

Na megyek fozni...ilyenkor...brrr, most mit gondolhatnak rolam a lathatatlan kolisok...Kép

Sziasztok
Zs&A aki most "olvassa" a naptarat Kép
zsurlo76
 
 


Sziasztok!

Na megint kimaradt pár nap, de még volt erőm végigolvasni titeket. Mióta Lilike átalussza az éjszakákat (már kb. 1 hónapja folyamatosan) napközben 2-3-szor fél órákat alszik. Ilyenkor gyorsan elvégzem a legszükségesebb házimunkákat aztán amig elvan jöhet a többi.
Netezésre szinte semmi időm nem maradKép
Mondjuk mostmár könnyebb dolgom lesz, megint hordunk ebédet igy legalább a főzésre nem lesz gondomKép

Most nem tudok mindenkinek személy szerint válaszolgatni mert nagyon sok lenne.
A babócák mint mindig nagyon-nagyon gyöngyörüek!!!!!!!KépKépKép

Ma indult a babauszi. Sajna mindjárt az első nap kimaradtKép mert: -Lili elkapta tőlem a náthát-igaz csak az orra folyik, egyébként kutya baja, de a legfőbb ok az, hogy apa délutánra ment dolgozni és egyedül nem mertem elmenni (1/2 4-1/2 5-ig tartott volna) és még az esti fürdésre is egyedül maradtam, szóval sok lett volna.
Nem baj, jövőhéten bepótoljukKép

Manó
Apáék végülis elmentek vasárnap a ringre, nagyon tetszett nekik ugyhogy ugy döntött, hogy október 5-én minket is vinni fog!!!KépKépKép
Mostmár csak abban reménykedek, hogy nem romlik el az idő!
Sajnálták, hogy összetörték a porschét, biztos hogy sokkal jobb verseny lett volna ha Rácz is a pályán van! Egyébként az ütközés után ténferegtek, kameráztak erre valaki a porschésoktól odament hozzájuk és behivta őket a boxba, hogy azt is filmezzék le hogy összetörték a kocsit. Szóval teljesen oda meg vissza voltak!

Na megyek fürdeni, majd még visszanézek. Most legalább van időm, bébikém 1/2 8-tól alszik apa meg 11 körül várható

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Zsuzsi,
Hétfő reggeli képekKépKép

Heppi,
Még az is eszembe jutott, hogy 180 nap tényleges jövedelem kell (a szülés évét megelőző év január 1-ig visszamenőleg). Pl. szabi, munkanap, fizetett ünnep, de a betegszabi NEM számít bele.
Gyes mellett otthon is lehet dolgozni. Ez nem játszik nálad?
Közben látom már többen is írtak erről.

Psandi,
Köszi a névnapi jókívánságotKép
Rizskoch, nyamm.

Norka,
Lépkedő JaziKép
KépekKép

Anyakati,
Gratula a 2. foghoz.

Sofka,
Hiányzol ám! Remélem legalább olvasol...

Kangi,
KépKépKépKép Szuper!KépKépKépKép
Hogy van Julcsi szeme? Jobbulást!

Elli,
Ez nagyon jó hír!KépKépKép

Manó2,
Remélem a ma kipihented a tegnapi nap fáradalmait, meg az anyóst.

Franyó,
Éjszakáért irígy!Kép
Köszi a névnapi jókívánságotKép
Boldog évfordulót és jó ünneplést!Kép

Urszila,
De jó, hogy már 2-től tali!Kép Így mi is tudunk menni. Éljen, éljen!

Kakukkfű,
KépKép
(Ha jól emlékszem Elli ajánlotta fel, hogy hozzájuk befér egy baba-mama páros. Talán még nem jelentkezett senki...)

Zulu,
Jobbulást Malackának!
Kár, hogy emiatt nem tudtok talizni semKép

Kiszuny,
Kiütés hesss!!!
KépKép

Ari,
Ügyes BoriKép SzemeKép Jobbulást!
Monoklis KristófKép
Drukk Borinak, hamar elrepül 6 hét.

Heppi,
De jó, hogy minden oké!Kép

PIldi,
Gratula az 5 hóhoz és a keresztelőhöz!Kép

Nyugodt Kaska,
Látod, mindent jól csinálszKép

Toffi,
Zsombi édes a barátnőjévelKép

Áfonya, Manó, Momo...
Valóban a szerződés szerinti jövedelem az alap Tgyás, Gyes számításnál, de csak akkor, ha ez nem magasabb (jelenleg) 100.000 Ft-nál!

Momo,
A Renault Thaliának nagy csomagtartója van, nem olyan drága. Igaz hátul nem túl nagy (magas embereknek kényelmetlen), de ott úgyis a gyerekek ülnek.

Azúr,
Ronival még nem voltunk szemésznél. Talán nem is annyira vészes. Majd ha a gyerekorvos azt mondja.
Az én szemem már nem fáj, de a piros gumó nem akar elmúlni.
Artúr szépen fejlődikKép
Képeket, képeket, képeket!!!
Jó lenne, ha beférnétek valakihez és jönnétek ti isKép

Mókuska,
Jobbulást nektek!

Maci_2
maci_2
 
 


Heppi,
Meg akartam nézni az albumot, de nem jöttek fel a képek csak a címekKép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem jelentkeztem, mert egy hét alatt hoztam be egy havi lemaradásomat a háztartásban, és babalátogatásban, így olvasni, és írni sem volt erőm.

Este megkaptam a körbemailt, és elkezdtem keresni az archívban, hogy mi is indította el.
Szóval jól le vagyok maradva.KépKépKépKép

Szóval ha valakinek van egykis ráérő ideje, leírhatná nekem, hogy most mi is van Sofkával???

Légyszilégyszi!!!!!!!

Ha mailben írjátok az sem gond, hogy ne foglalja itt a helyet

Mégegyszer bocsi a tudatlanságértKép

Heni
heni1979
 
 


Heni
Te is kaptál mailt, erről 19.41-kor küldték el. Lehet már megkaptad.

Majd még jövök, csak olvasok előtte

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Lányok, én is kaphatnék egy körmélt? MERMÁN nincsen csak lyuk az oldalalból..
Köszi, cimem a profilban (HESS KUKKOLÓ, nem neked irtam...)
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Én nem kaptam körmailt KépKépKép
valaki forwardolná? köszi

Andi
psandi
 
 


Heni, Andi, Barbi! Mail ment.

Beu
beu
 
 


Andi, Pálma
Mail ment

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Beu

Most látom, hogy te is küldtél mailt. Kép Valakinek több példány is lesz róla Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Hali,

Nadine, pár perce írtam Neked magánban, ne lepödj meg. Kép

Kaska,
Vilcsi meg Te is nagyon ügyes, csak így tovább.

Kangi,
vulkán Kép az elsö sorokat télleg sokan komolyan vettük. Kép Hihi, így nem csoda, ha mindenki itt kukkol, a tévé dögunalom ehhez képest.

Franyó,
Anka is ügyi-bügyi.

Barbi,
ho. Kép Anyatejes naphoz grat. Csak így tovább, le a cumisüveggel. Kép

Elli,
de jó, szuperül fejlödik Kevin!! Kép 3 hónaposan megfordulhat, de nem kötelezö, ráér még böven!!


mizujs? Dráma vége mi lett?

Csucsuka,
kösz a táblát, körméllel nem dobnál meg szintén?

Momo,
nyáron én is söröztem, én is lazítási céllal (nem is fogyási Kép). Kép De alacsony alkoholtartalmút és az esti utolsó szopi után és akkor még átaludta Bali az éjszakát. (magyarázom a bizonyítványom, de úttörö becsszavamra uezt a sört adták a kórházban a szülészeten)

Mai pillanatkép: próbafülkében (is) szopiztunk (babaruhákat vettünk, és ott ért minket a boltban. Kép Mikor a vállamon böfiztettem a picifiamat, egyszercsak nagy kacajban tört ki, nézem, mi lelte, hát a tükörbe vigyorog. Kép Gyakran megnevettetem Öt úgy, hogy a szemembe néz a tükörben, de ez nagyon teccett nekem. Oda vagyok meg vissza. Már úgy játszik, h hasrafordul, egyik kezével könyököl, másikkal a csörgöt dugja a szájába, hát nem zseni ez a gyerek? Kép De komolyan, nagyon büszke vagyok Rá.

Nadine,
köszike, ide is ért.

Szasztok
Pálma + alvó bébi
pálma
 
 


SofkaKépKépKép HiányzolKép
Ezek szerint fizessünk a családodról körbeadott infókért és akkor mindenki nyugodt lesz?KépKép
Szerintem te azt még nem is olvastad, amikor a Friss kismamikban a szexuális életünket is kitárgyaltukKép No ahhoz mit szólnának a drága rokonokKép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Na sikerült végig olvasnom a mai napi termést. Sajnos most már nincs erőm mindenkinek személy szerint válaszolni. A babócák nagyon édesek. Ennivaló mindegyik.

OFF leszek, kicsit panaszkodok jó?
Édesapám tegnap újból kórházba került. 39 fokos lázzal hozta be a mentő, mint kiderült tályog nőtt a műtéti heg és a mája közé. Ma megint megműtötték. Kapott egy keresztcipzárt a hosszanti mellé. Mikor voltam nála, még nem volt igazán magánál (5perc ébrenlét, 5 perc alvás) de majd holnap kiderül, hogy hogy van. Remélem most már meggyógyul teljesen (augusztus 24-e óta 10 kg fogyott, a 178 cm, csak 62 kg) Na befejezem az OFF-ot.

Ma összesen annyi szerencse ért, hogy Zsanka ma 13:30-tól 17:30-ig aludt. ilyen már rég nem volt. Mindig kis részletekben aludt, 4-5* egy nap ma csak 2-szer, délelőtt 1 órát délután meg 4-et. Szerintem tudta, hogy jobban jár, ha alszik, mert nem voltam itthon, így nem is hiányoztam neki.

Nesztek kukkolók ezen csámcsogjatok!

Megyek aludni, mert még hosszú n apok várnak rám a héten.

Nadine + nagyokat alvó Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Tudtam, h valakit kifelejtettem...

Azur
üdv Neked is, remélem, jössz gyakran.

Mókuska,
babaúszás után még megfürdetted volna este Lilit? Ez gyenge kifogás, máskor jobbat találj ki. Kép (viccelek, én is nagyon izgulok, apucika nélkül nem mennék, még kb. 10 nap és elöször úszik a cseppfiam) Nátha hess-hess. Szép neve van a lyánynak! Kép

Zsuzsi,
hová lettél? Popsipárna. Kép Naygon édi Gyuri, el se hiszem, hogy rosszalkodni is tud.

Pálma
pálma
 
 


Asszem Julka kezd megérni a hozzátápira (5,5 hónapos). 8tól 4-5ig aludt eddig, most 3x-4x is felébred, becsülettel eszik és alszik tovább. Napközben is újszülött gyakorisággal eszik - ja, és tejem van, nyugodtan szopizhatna tovább, de valszeg teletömi a pocakját, csak hamar éhes lesz. Nincsenek emésztetlen túrócskák a kakiban. És annyira kinézi az ételt a számból, hogy már kínos előtte enniKép Pedig mily 1xrű szoptatni a szétcsapott főzik helyettKép

KangiKép mél ment, 2 helyre is!Kép

BeuKép éltes kor, HAHA. Már Andrisnál is idősebb voltam nálad, most meg itt állok nagycsaládoskéntKép bepakolást osonógépbe (először azt olvastam, hogy osongatsz, és gondolkodtam, hogy ugyan hová éjfélkor?Kép) én is utálom, kipakolni általában nem szoktam, onnan kerül egyenest az asztalraKép

KaskaKépdokinénink mondta még kánikulában, hogy a zöld kaki a sok előtejszopitól van. De azt nem, hogy ha sárga, akkor bizti elég. Meg kell kövesselek tej és tejtermék ügyben, utánanéztem. Tejtermékben bacik lebontják a laktózt, így az nem okoz laktóz intoleranciát-ezért is mehet 7-8 hónapos kortól a joghurt, túró, kefir, sajt. A tejfehérje allergiánál viszont számít a tejtermék is, abban is van tejfehérje. De ez nagyon ritkán fordul elő, és tkp egy enzim hiányzik, genetikai hiba.

BarbiKép Férj megy nov. elején Calgaryba! majd kérek időjárás jelentést tőledKép Tavaly is lefagyott Torontoban, de úgy tűnik, hogy C. fagyosabbKép Én is ma maradtam anyuka nélkülKép, (de Kép is).

ZuluKép jobbulást nektek. Hátha egészségesek lesztek péntekig!

MaciKép dejó, dejó, hogy tudtok ti is jönni!

SofkaKép sajnálom, hogy így alakultKép hiányzolKép pénteki talira nem tudtok jönni?

AzúrKép gyere gyakrabban! örvendek, hogy Artúr szépen fejlődik!

ElliKép nagyon ügyi Kevin! Julka még nem forog 5,5 hónaposan, csak néha-szerintem véletlenül-sikerül hasról hátra. Oldalra profiKép Én nem aggódom, Zsuzsi előbb mászott, mint forgott, 10 hónaposan kezdte el, és semmi baja.

Leszter merre van? Rég nem járt errefele!

Urszila
urszila
 
 


Lányok,(és kukkoló),
anyukám szerencsésen hazaért, nemrég telefonáltam. Ö is és a böröndjei is, majd holnap kiderül megúszta-e minden épségben.Kép
Nah, egy gonddal kevesebb, most már nyugis vagyok.
Micsoda ügyi egy anyum van...egyedül repül a világ másik végére , közel 60 évesen...
Na, kukkoló, hányéves a kapitány?Kép
Még mindig szállingózik a hó, de már nem nagyon marad meg, mert szerencsére a föld még nem jéghideg, nade igy is van még 4-5 cm a földön. Szerencsére mi már teljes menetfelszereléssel várjuk a telet, vettünk többfajta téli bundazsákot is, kisebbet-nagyobbat, egészen jövö májusig (amikor is véget ér a télKép), el vagyunk látva. Tudtam én,hogy nem lesz korán augusztusban megvenni ezeket, tessék, itt az elsö hó máris.

Képzeljétek, a kutyuskánknak (Bichon Frise, szobakutya), kb másfél hete volt az ivartalanitó kukiműtéte, és hogy ne nyalja a sebét,nagy müanyag tölcsért raktak a nyakába, ezzel jön-megy,eszik-alszik, játszik, mindent tud vele csinálni. Ma újabb dologra is tudta használni: Havatlapátolt veleKépKépKépTolta földön a tölcsért, és a hó meg szépen felszaporodott benne, aztán azt szépen elnyalogatta.Kép Mindig mondom, hogy dilis a kutyánk...

Pálma, megkaptam ám a leveledet, de ami újdonság volt, azt már elötte megirtam, most meg ide irogattam le mindent, itt úgyis olvasod. Majd irok egyszer megint, becsszóKépIrtó édes lehetett Bálint a próbafülkés szopikor, jót nevettem rajtaKép

sziasztok, megyek altatni babácskámat.
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?