Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Gabi ez szörnyű történet! Milyen világban élünk?
Szegény gyerek, mit ért vajon mindebből :(
Vendég

fú, sztem a fiúkat pont emiatt nehéz nevelni - én ezen korábban is gondolkodtam. most mit mondjál: védd meg magad v azt h ne verekedj? mindegyiknek megvan a hátulütője :roll: :evil: és ez sztem nem csak egy lánnyal való összetűzésben van így, hanem fiúkkal uígy. :?

én úgy tudom h a zab gluténes. van egy lisztérzékeny barinőm és ő sem ehet. mary, te miért várnál 1 évig a gluténnel? és a tejtermékkel még tovább? van vmi spec veszélyeztető tényező nálatok? én most, 10 hósan kezdtem a glutén bevezetését. már 8 napja eszi tészta/vagy dara formájában és nem volt még problémo. de nem tudom h meddig várjak, meddig lehet vmi gáz? komolyan, hála imát fogok rebegni, ha ezt megússzuk!! már egész jól állunk! talán már lehet h több mindent ehet, mint amit nem.

darabos: sztem sem a fogaktól függ. nekünk 7 már tutira van (gyakorlatilag folyamatosan jönnek a fogai), de sztem nem rág velük semmit, viszont SZINTE CSAK darabosat eszik. egy kis sinlacot leszámítva. uúgy, ahogy pici is írta: ilyen ujjammal szétnyomkodott zőcccségeket, kukoricapelyhet, egész riszt. gyakran viszont is látok pl egy-egy zöldbab darabkát a pelusában :lol:

szep.szo. nálunk nem durva. nagyszülőkre gyakorlatilag zokszó nélkül ráhagyható - mondjuk, őket naponta látja, gyakorlatilag olyan, mintha együtt élnénk, szal lehet h ezért. de amikor hazajövök, sokszor nyüszít... újabban mondjuk inkább mosolyog :D de mindig figyeli, ha itthon vagyok h mit csinálok, hova megyek. ha egyedül hagyom egy pillanatra, sokszor zokon veszi. idegeneketől meg nem fél. eddig csak két pasitól sírta el magát, de azt is csak egy pillanatra. szal most vagy későn érő típus v nem hatja meg annyira ez a fejlődési szakasz. :shock:
Vendég

tali: május 17-ben egyeztünk meg emlékezetem szerint.
Vendég

csajok, én annyit eszem, mint egy medve :roll: :oops: mióta itt ülök, kb 1 órája, azóta folyamatosan kajálok... :roll: :oops: (mondjuk, olyan tempóban, mint egy szarvasmarha...)
Vendég

jaja, a lényeg: Dóri, én is örülök h megkerültél!
az azért megnyugtat h legalább a te eltűnésed nem az én lelkemen szárad... :roll:
vigyázz magadra! (vagy nem is tudom, mit kívánjak, mert én baromira utáltam, amikor veszélyeztetett terhesként mindig ezt mondták és én csak annyit tudtam mondani h ennél jobban már nem tudok vigyázni...) szal akkor inkább: jó egészséget és teljes gyógyulást! :D
Vendég

Na,most ha ciki,ha nem,én leírom.

Érzek fura dolgokat!A minap hason feküdtem,az uram meg...nah,tudjátok,és én csak arra tudtam figyelni,hogy mintha valaki mozogna odabent...
aztán mosogatásnál másnap megint.De nem hiszem,hogy bébi volna,inkább mintha egy ideg így ugrálna ott vagy mifene.Senki nem él meg hasonlót?Már lehet,hogy a terhesség ment az agyamra akkoriban,én nem tudom.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

csak h meg ne unjatok :wink: bemásolom akkor azt, amit a la leche liga hírlevelében olvastam az éjszakai ébredésekkel kapcsolatban. szal minden kedves ébredős baba anyukájának figyelmébe (különösen Lorcikának!):
"Az éjszakai ébredés a jó szülő-gyerek kapcsolatra utal
... A kutatók abból indultak ki, hogy az elalvás egyfajta elválás, a felébredés pedig egy olyan helyzet, mint az elválást követő újraegyesülés...A biztonsággal kötődő kicsik az elválással kapcsolatos érzéseiket, a negatívakat is nyíltan kimutatták. MIndeközben bizakodtak abban, hogy a mama visszajön és visszatérése után szemmel láthatóan nyagyon örültek...
Az ébredés egy szükséglet
A vizsgálat kimutatta, hogy a biztonsággal kötődő gyermekek ritkábban alszanak el egyedül és gyakrabban felébrednek éjszaka, mint bizonytalan kötődésű társaik. Az éjszakai ébredés és a kisgyermek igénye arra, hogy szülei szeretettel álomba kísérjék tehát nem egy rossz szokás vagy viselkedési minta, amiről le kell nevelni őt :!: , hanem a biztonságos szülő-gyermek kapcsolat jele. De semmiképp se vonjuk le azt a hibás következtetést, hogy az a gyermek, aki már kiskorában is hosszan képes aludni vagy egyedül elalszik, az nem kötődik biztonsággal szüleihez."
Vendég

gabi, nekem is szoktak ilyesféle érzéseim lenni, de én sztem sokáig azért sem tudtam eldönteni h babát érzek-e v sem mozogni, mert ilyesfélék korábban is voltak. én bélmozgásoknak gondolom inkább. de nekem nemrég is volt vmi, amivel nőgyógyinál voltál, nem?
Vendég

Gabi, jézusom milyen sztori :shock: remélem Patrik már jobban van, ilyenekre kell készülnie egy anyának???? Brutál..
Ilyen bent mozgó érzésem nekem is volt már, és annyira teljesen olyan volt mint amikor Zsófi a 16-20 hét környékén mozgott, szerintem is bélmozgás, de amióta pocakos voltam, sokkal tudatosabban élem meg a testem jelzéseit. Ilyesmik azelőtt fel sem tüntek. Amikor először éreztm pár hónapja, pont a fotelban ülve, tök automatikusan rátettem a kezem a pocakomra, mint ahogy akkor csináltam amikor még terhes voltam :roll: :lol: de tutira csak a belek azok. Legalábbis nálam :wink:

Doo, köszi a vígasztaló szavakat az éjszakáról :)
Hány kiló is vagy most? Egyél nyugodtan :wink: Jó étvágyat!!!
Most már akkor te is ehetsz több mident, emlékszem nagyon spártaivá fajult az étkezési szokásod Viki megszületése után...
Május 17 - bevésem a naptáramba!

Ma leteszteltük Zsófit étteremben. Hááááát... meg tudtunk azért kajálni, de nagyon le kellett kötni hogy elmaradjon a székben egy órát... és gondolom ez innen csak nehezebb lesz egy ideig még...
pici76

aszittem, csak az enyém olyan h nem lehet sehova vinni, mert akkor ő uralja a terepet :lol:

hááát, én továbbra sem ehetek egy csomó mindent - nem sorolom, mert uazok, mint eddig. plusz ugye rájöttem h semmi sütőport-szódabikarbonát sem ehetek...
csak arról van szó h amiket elején próbáltam hozzzátápiként bevezetni, amik ugye "tuti nem okoznak allergiát": alma, krumpli, répa - na, ezek mind ekcémássá tették Viki bőrét :cry: :evil: aztán céklát kihányta, körtétől hasmenése volt, cukkinitól csalános lett... és marhára el voltam keseredve h az enyém soha nem fog enni semmit, mert mindenre allergiás... most már azért van néhány dolog, amire nem :D :D :D
(hogy hány kiló vagyok, most nem tudom, de kb másfél-két hete 44-et mutatott a mérleg. bezzeg a kidudorodó hasim az megvan! :evil: :evil: )
Vendég

a nekem, úgy értendő h Neked. :roll: hogy én milyen empatikus vagyok! :wink:
Vendég

sziasztok

nagyjából tudom követni az eseményeket. Üdv Dóri újra itt, aki meg elment, annak viszlát, bár ő még kevesebbet írt mint én pedig én se viszem túlzásba.

Jól vagyunk, bár nálunk is megy a fejkapkodás, nekiálltunk lakást nézni, szóval nemsokára eladósodunk úgy 30 évre. De ha akarunk kistesót majd akkor le kell cserélni a másfél szobát minimum háromra...

Szerintem nem kell félni a munkába állástól. Az a lényeg, hogy akire rábízod a gyerkőt, abban megbízzál. Az én lányom teljesen jól elvan az apjával, pedig én biza néha 12 órát dolgozom. A szopizás is még mindig megvan, reggel este szopizik, délben pedig megkapja a napközben lefejt tejemet. De ha valamelyikőtöknek van kérdése akkor szívesen válaszolok neki.

No most megyek, mert kisasszony idejött és engem nyúzzzz

Márti
stella2007

Sziasztok!

Tök ideges vagyok.
Emma már másfél hete nem eszik.
Eddig nagyon türelmes voltam, nagyon, de ma elszakadt a húr. Már félve adom neki a kaját.
Csak cici kell neki. Múlt héten még a joghurtot is elfogadta, most már azt sem.

Mi a fenét csináljak vele?
Kicsit taknyos, meg foga is jön elvileg, dehát meddig mehet ez?
A tejem meg már nem hinném, h. olyan tápláló. Na meg nem szeretném, ha visszaállnánk a csak cicit eszekre.

Mit javasoltok?

Kép
niki30

niki, ez addig mehet így, amíg van tejed :wink: ezek szerint van. ha nem lenne elég tápláló, akkor Emmának nem lenne elég, márpedig ha nem fogad el mást, akkor elég! gondolj bele, egy lábadozó felnőtt sem az étvágyáról híres! jó sok teát iszol te is, gondolom, amikor beteg vagy, esetleg kis húsleves, pirítós, oszt jól van. a csülök pörkölt, meg a töltött kápi nem olyankorra való. ilyenkor a szervezet a gyógyulásra fordítja az energiáját, nem az emésztésre.
Vendég

ettől persze tudom h aggasztónak tűnik megélni a dolgot belülről, de kibicként azt mondom, ne idegeskedj ezen!
Vendég

Jó reggelt!

Gabi,
megdöbbenve olvastam mi történt Patrikkal. :shock: :x Én tutira elővenném anyukát, de keményen.. de az meg már az agresszió határát súrolná valszeg.. az meg uaz, mint amit a lány tett.. szóval nem tudom, de ilyet még nem is hallottam...:(

Nálunk Marcika rászokott a napi2x Milupa 2-es tápira, meg is itta rendben, erre most egyáltalán nem , egy szívást sem kér, viszont szopizott este (mert míg nem lehetett fejtem ezerrel ugye-minden elismerésem a fejő anyukáknak, micsoda strapa ez :shock: ) Nem tudom mit csinljak, próbálom a főzeléket még majd.. meg egész nap nyünnyög, fogát sem látom jönni, szóval passz.. :? :? elég idegesítő egész nap a nyünnyögést hallgatni, de evvan :D :roll:

megyek le is fektetem..
Vendég

Kösz Doo, persze, tudom, betegen nincs étvágy senkinek.
De múlthéten nem volt még beteg és akkor sem volt hajlandó enni.

Azt hiszem felhívom azért a dokinőt.

Kép
niki30

Niki!

Drasztikus leszek, de ilyen szociális körülmények között élő csecsemőt még nem láttam6halottam éhenhalni! :) :) :) De még csak súlyos soványságban sem. :) :)

Levinek si volt ilyen időszaka, hogy alig evett, mi akkor vezettük be a gyümölcsös tejcsit,azt úgyahogy ette. Azóta azt kap. De most is gyengébb az étvágya mint eddig...

Dóri!

Marcinak boldog hófordulót....ejha mindjárt egy éves lesz! :) Már két számjegyű a hónapok száma :)

KépKépKép
bogyra

Elinanak jon a foga, az 5. felul (de lehet hogy tobb is), most menyugottam, hogy akkor ezert ilyen nyugi, azt hittem mar, hogy teljesen megvaltozott az en edes kis lanykam. Imadom igy is ugy is, de azert jo ha az ember tudja mi van, na.

Niki, Emmacskanak biztos vissza jon am majd az etvagya, ezek a franya fogak... :twisted:

KépKép
horilda

Sehol senki???

jajjj én már úgy izgulok!!!!

KépKépKép
bogyra

Doo, köszi a linket! 44 az nagyon kevés :shock: azt gondolná az ember, mikor írtad anno, hogy 46, hogy annál nem mész lejjebb, erre tessék! Azért el ne fogyj! Házidokid nem kérdezted erről? Vagy azelőtt is ilyen súlyú voltál?

Niki, nálunk hasonló a helyzet, de tudod, szoktam írni. Zita alig eszik, ha a pohárkából 40 ml kaja elfogy, én már örülök. A cici az megy mellette, persze. Volt idő, hogy 80akat is megevett, de jó ideje megint nem. Megértelek, néha én is annyira el tudok keseredni ezen :roll: Így én tanácsot sem tudok adni, bízzál benne, hogy Ő tudja mi a legjobb neki, s ha a cicit választja inkább, akkor az úgy van jól. Én erre gondolok.

Marcikának boldog hófordulót!

Kép
ági_bp

Lanyok!

Ti mit tudtok a szocpol-rol???

Kerlek irjatok meg ami infotok/tapasztalatotok van.
MIkor lehet felvenni, milyen feltetelekkel...stb

KépKép
horilda

Bogy, a ház miatt izgulsz?
Már csak egyet kell aludni! :lol:
Majd írd meg, hogy tetszett és hogy döntötök!

Emma evett vacsorát. A kedvenc bébiételét elfogadta valamiért.
Apa vett belőle egyből 3-at is.
Dokinő annyit mondott, adjunk evés előtt egy pici nurofent, mert valószínű a foga fájhat, azért nem eszik. Biztos feszül neki az ínye.
De most akkor ma miért fogadta el mégis a kaját? Ezt fejtsétek meg!
Mindenesetre örülök, h. legalább ezt eszi. Egyelőre.

Kép
niki30

Ilda, én nem sokat.

Kép
niki30

szocpolról én sem tudok konkrét dolgokat, de engem is érdekelne. bár sztem mi erről már lecsúszunk :? párom idén betölti a 35-öt és úgy tudom, feltétel h mindketten 35 alatt legyenek.

figyi, tudja vki, hogyan lehet videofelvételeket bedigitalizálni? nekem ilyesmiről dunsztom sincs, de jó lenne az eddigiekről vmi kis anyagot összeállítani anyák napjára. és nem tudom h ki az, aki meg tudná csinálni :roll: Csilla, te biztos tudod h hogy megy az ilyesmi? plíz...

a másik "bajom": lánykámon időnként megjelennek pöttyök, de mindig csak egy-egy és egy-két óra múlva el is tűnnek. doki szerint kaja lehet. ma meg kijött v 3 pötyi is, de ma pl nem kapott újat, gluténeset sem és mégis lett rajta, pedig ezek már "bejáratott" kaják voltak. hacsak nem olyan előfordulhat h kukoricát most kapott először szemes formában - pelyhesítve ill kukoricaliszt formájában már evett eddig is. vagy lehet h nem azonnal jelentkezik ilyen kiütés, hanem egy nappal később? :shock:

niki, sztem a miértek egy jó részére addig úgysem tudhatjuk a válaszokat, amíg nem beszélnek... :roll:
Vendég

Doo, hogy Te mikre nem figyelsz oda! :shock: Jó tudom, Te ezekre az allergiás tünetekre ki vagy élezve.
Nekem sokszor fel sem tűnik egy két pötty. Van, amit a szomszédom vesz észre. Én "elmegyek" ezek mellett. Talán felelőtlenség, nem tudom. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
niki30

Sziasztiok,

Csak 1 percre jovok, mert hulla vagyok. Vegigolvastalak titeket, de most nem reagalok, ha nem haragsztok! :( Annyit csak, hogy majus 17 a talalka?? Az hetvege? Mert nekunk az osszes majusi hetvegenk foglalt! :( Nem az volt, hogy hetkoznap? Bar tudom olyan idopont ugyse lesz, ami mindenkinek jo! :( De azert sajnalnam ha nem tudnank talalkozni. Persze oke ertem en, de bruhuhuhuuuuuu!!!!! :( :(

Amugy jol vagyunk, birom a gyurodest es a haz is keszulget! Ricsko meg cukieger! :)
Puszka.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Szocpolnak énm utána néztem, de még nem aktualizáltam ehhez a házhoh...

Úgy tudom minimum és maximum feltételeknek is meg kell felelni, mind négyzetméter, mind szobaszám kialakításában is.

Úgytudom felemelték a határidejét 40 évre, de ez nem biztos, lehet azóta csökkentették...

KépKépKép
bogyra

Szocpol: Jah, én annyit tudok, h. 17milliós ingatlan vásárlásáig jár. Annál drágább ingatlan esetében nem.

Ricsikét pusszantjuk! Lorci, gyere sűrűbben!
Lorci, hát nem számoltál a májusi talival drága szivecském?! Ejejjjejjj!

Kép
niki30

Doo mit akarsz digitalizálni? Milyen hordozón van az anyag? VHS-en? DV-n? (Ez a kis kazetta a felvevőből)
Vendég

Szocpolról én annyit tudok, hogy 35-nél nem lehet idősebb a pár egyik tagja sem, új házra jár az egész összeg, használtra pedig a fele. Niki, barátaink huszonvalamennyiért vettek lakást, s ők is kaptak szocpolt!! És még annyi, hogy ez csak akkor jár, ha a neveteken NINCS lakás, tehát ha most van, akkor előbb el kell adni, s úgy megigényelni a szocpolt..barátaink ezért pár hónapot még szülőknél laktak... :roll: mondjuk nekik épült is még a ház. Használt lakásra pedig csak akkor jár, ha előtte sosem volt a neveden lakás.
Én ezeket tudom, persze azóta változhattak is, meg én ezt mind csak hallomásból. Mi is filózunk rajta, csak azért macera előbb eladni a lakásunkat, s aztán megigényelni... :roll:
Talán Lorci naprakészebb e téren! :wink:

Kép
ági_bp

Mi lízinget vettünk fel,nem hitelt,na,ehhez nem jár egyáltalán.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Utána néztem!

http://ingatlanok.hu/hirek/20070927/Szo ... amogatas#2

40 éves korig lehet felvenni, összeghatár nincs csak szoba illetve négyzetméter.
Én szerintem a pár hónapos macerát megérí a közel 3 milla... de lehet csak én vagyok ilyen garasos...

Most úgy nézem egyelőre nem vehetjük fel, mert 1,5 szobával túllépjük a maximumot, de ha már négy gyerkőnk lesz akkor igen... sebaj. Megoldjuk így is, majd ha meglesz pocakbana negyedik, akko rmeg betörlesztetjük a hitelbe!!!
Most így tervezm...azt majd a jó isten végez.

Niki szerintem te a fészekrakó támogatással kevered, ott a vételár van korlátozva... de pl ott is érdemes belemnni abba, hogy 50% tulajdonba kerül a ház akkor a fele már is csak a felét éri... azért úgy már lehet boldogulni...sztem.

KépKépKép
bogyra

Persze Bogy, megéri a macera, tudom én. Úgy okés is, aki tud szülőkhöz menni-lehetőleg egyazon városban ahol addig élt. Én szüleim pl 120 km-re laknak. Párom apukája itt él az élettársával, de valahogy képtelen lennék elképzelni velük élni akár egy hetet is :roll: úgyhogy mi esetünkben maradna az, hogy albiba megyünk. Annak mindenesetre örülök, hogy kitolták 40 évre :D
És tényleg lehet így utólag is felvenni, hogy most megveszitek, s majd később igénylitek meg rá a szocpolt?? Ez tök jó! Gondolom ennek feltétel, hogy legyen hitel még a házon, ugye?

Kép
ági_bp

igen igen, hitel kel legyen rajta... de ha nincs akkor is kifizetnek valamennyit de csak arányosan....nem tudom pontosan, de ha hitel van,akkor kifizueték az egészet!

De!!! Éredmes több banknál próbálkozni... illetve több helyet, esetleg nem kifejezetten bankoknál hanem ilyen ingatlan irodáknál, persze csak körültekintően... ugyanis a szabályok hagynak kiskapukat, ki hogy értelmezi úgy adja meg...

Tehát nálunk alul van egy nappali+konyha+étkező ha ez meghaladja a nemtom mennyi nm-et akkor lakászóbának is számíthat....vicc basszus mert ki lakik a konyhában????
Másik viszont mondhatja ezt, hoyg az nem lakó szob, slussz... ha így ennék beleférnénk....de attól félek nem így lesz!

KépKépKép
bogyra

most hogy így olvasom az is vicces, hogy egy emberre 3 szoba méltányolható...azaz pont kettővel több mint amennyien vannk, négy főre meg négy szoba....

ez is jól ki van találva...

Kérdem én, hogy egy dolgozó szoba, meg egy vendég szoba vagy egy nappali olyan k**va nagy igény????

KépKépKép
bogyra

ja ja, méltányolható lakásigény a kulcsszó.. mi most erre az épülő házunkra vettünk fel 3 gyerekre szocpolt. Korhatár nem volt sztem.. csak a tervező eleve úgy tervezte a házunkat, hogy a szocpol felvehető legyen, szobaszám és nm számít!

majd jövök még.. ébredés van..

Marcika köszöni a 10 hós köszöntéseket mindenkinek! Tegnap "kiéheztettem" és mégsem itta a tápot. :(:( ma főzelékkel próbálkozom este.. vagy tejpéppel, de az anyagi csőd napjában 2x tejpép.. :roll:

ja, és valami van a szájában kétoldlat fehér folt, nem szájpenésznek ézem, és nem fáj neki, megyek megmutizoma dokinak du. :? :?

léptem..
Vendég

Dóri nkünk van egy 11,96 nm félszobánk...de lakószoba csak az, ha 6 nm-en felül van, mivan ha ezt gipszkartonnal lefalazom... tároló vagy gardrób helyiség néven...és majdan kibontom???

KépKépKép
bogyra

sztem simán megoldható, a banknál nézik úgyis csak az építési tervet, meg ha kész, majd az értékbecslő ellenőriz. Aztán a kutya se.
Vendég

és állítólag a szocpol "fogyóban van", igyekezni kell, aki igénybe kívánja venni, mert eléggé kiürült a kassza, sok visszaélés is volt vele. Ügyvéd és ingatlans barátnő mondta mindezt.
Vendég

lehet, hogy Marcinál szájpenész van, neki sosem volt, 1x Vikinél még babakorban.. de fura, hogy csak két oldalt pici helyen.. jaj, most itt parázok ezen.. lehet ezért nincs úgy étvágya sem. :roll: :roll:
Vendég

Szájpenész ilyenkor???? Nem lehet hogy a fogával kirágcsálta??

Levinek volt, de szerintem az valami vírus lehetett, fehérnek tünt akkor is a szájában kétoldalt a pötty, de aztán másnapra rájöttem, hogy a hólyag ahogy elvált az anyálkahártya cafat volt fehér... lettmég pár helyen neki, a szája is feldagadt, majd elmúlt... első tünete az volt, hoyg nem evett, de akkor még nem láttam semmit...

Azóta sem tudjuk mi volt, jött ment... De biztos baromira fájt neki, mert a cumiból semmit nem volt hajlandó elfogyasztani, kanalaztam neki, meg pohárból itattam...

KépKépKép
bogyra

Bogi,
nekem is gyanus ez a szájpenész lenne 10 hónaposan.. :shock:
és Levinél volt valami más tünet? Láz, rosszkedv ilyesmi? Mert Marci egy ideje nem eszik olyan jól, cumiból meg EGYÁLTALÁN nem hajlandó inni. :?
Vendég

Dóri, a táppal ennyire nem haladtatok?
Milu sincs ám oda érte, ezzel arra kényszerít, hogy fejjek rendületlenül :( Most kitaláltam, hogy kiszúrok vele, az anyatejhez mindig egy picivel több tápot adok hadd szokja az ízét :)
Már fele-fele aránymál tartunk, remélem hamarosan megissza már magába is.
Vendég

Bogy, kösz a szocpol linket, mi is pályázunk majd rá... hogy kapunk is -e?... majd meglátjuk...

Kaja ügyileg ZSófi nagyon sokat eszik, de csak és kizárólagosan kanálból. Illetve darabosat kézből :wink: én már nem is próbálkozom a tápszerrel... majd talán 1-2 hónap múlva újra... addig megy napi 3 szori cici, meg a tejpép, illetve a Sinlaccal sűrített táp - kanállal :evil: Evvan. De ő legalább eszik...

Lorci, ki készített így ki, a szülők, vagy Ricskó? :wink:

Doo, egyél sokat! mert elvisz a tavaszi szél.

Márti, örülök hogy működik nálatok a dolog, jó látni pozitív példákat.

Fehér izével szájban még nem találkoztam... és digitalizálni sem tudok sajna, nálunk minden ilyet api csinál...
Viszont Zsófinak egy picit atópiás a bőre, ilyen ki száraz foltocskák vannak rajta már egy ideje, ma kipróbálok rá egy kenőcsöt..

Csajok, nem tudom hogy a hálózsáknak köszönhető-e, de már 3 éjszaka telt el ordítás nélkül, és ez már ugye nem lehet véletlen :) Zsófi ugyan 3 óránként kel, de cumi visszadugás után rögtön alszik is tovább. Úgy örülök hogy elmúlt az éjszaka órákon át ordítás :) egyelőre :?
pici76

dóri, most csak röviden: nekünk is volt nemrég szájpenészünk (9 hósan) - szal létezik ilyen! és tuti az volt - 1 hét alatt kikezeltem.
Vendég

jaj, Marcinak meg utólag is boldog hófordulót, persze. és Damjánnak is, hátha anyuja olvas még! és van még vki - ki is?
Vendég

Sziasztok!

Sopronban voltunk egy nagyon hosszú családi hétvégén, tegnap este jöttünk meg.
Jaj, annyi minden történt Veletek!!!

Ilda, irtó cuki a harsinyás kép Elináról. A szavazásról lehet tudni valamit?

Csilla, Bálint élvezi a zeneovit, persze nem tudatosan. Szeret ott lenni és szereti a zenét is. Nézegeti a hangszereket. Én meg közben megtanulom az összes dalt meg mondókát, amiknek már most nagy hasznát veszem.

Lorci, klassz, hogy ilyen jó buli volt! Mikor mész legközelebb?

Megyek, mert a megébredt a kicsi, de majd még jövök! :) Ezt vehetitek fenyegetésnek is akár! :)

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Bogy!!!Nem afta?az genyául fáj!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!
Gratula az eljegyzésedhez!!! Nagyon klafa a tetkó, és ehhez gyáva vagyok....igy aztán mindenkit csodálok, akinek van ilyen.

Rena, én anno a férjemet a fogorvosi rendelő előtti buszmegállóban ismertem meg, éppen foghúzásról jöttünk mind a ketten, úgyhogy volt közös téma. Örülök, hogy jobban vagy!

Niki, a szocpol az egy igen bonyolult élőlény. Mindenesetre a 17 millió felső határ a felépitményre vonatkozik csak. És van nm határ és szoba határ is. Mi is nyakig vagyunk a témában ezzel kapcsolatban.

Jók a vonalzók és egyáltalán jó ide visszajönni Hozzátok!

Sajnos rólunk nem tudok jó hirrel jönni. Bálint nagyon beteg, tüdőgyulladása van. Azt sem tudom, hogy hol és mikor szedte össze, igy azt sem tudom, hogy ostorozzam-e magam vagy sem. Már 3 napja rosszul van, éjszaka FÉL óránként kel, mert nem kap levegőt (LORCI, most nagyot nőttél a szememben), és igy én sem alszom. Ma a dokinál elbőgtem magam és ha a kicsire gondolok, akkor azonnal bőgnöm kell, hogy beteg a gyerekem. Eddig is volt taknyos, de ez most más. Egész nap alszik, egy orrszippantás annyira kifárasztja, hogy csak csüng rajtam, mint egy bágyadt kis madárka. Egy órát nem képes ébren eltölteni, láza van és minden ami ezzel jár. Szóval kivagyok, igazándiból valahol most értettem meg, hogy mit jelent az aggódás és a tehetetlenség.
Csajok, jöhetnek a pozitiv energiák, küldje mindenki, amije van pluszba. Apjuk persze ilyenkor van 2 napos csapatépitő szarságon, de neki legyen mondva, hogy hazajön estére és ha lehetséges, akkor nem is megy vissza. Legalább lesz itthon kocsi, ha esetleg szarabbul lenne a kicsi éjszaka.

Én jól vagyok, KV-n élek, meg csokin, hogy jól érezzem magam. Kicsi persze nem eszik SEMMIT, csak a cici, de az is csak immel-ámmal.

Remélem, hogy más mindenki jól van!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?