Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak pár szóra jöttem, mert a halálomon vagyok! :?
Múlt hét szerda óta nem voltunk bölcsibe, mert Enéh lebetegedett. Ma (is) voltunk dokinál, a megfázás ráhúzodott a fülére, így majd hétfőn kell visszamennünk, addig itthon leszünk. Annyiból jó, hogy legalább én is kikúrálom magam, mert én is jól megfáztam, de nem tudom, hogy fogunk beszokni, mert nekem 12.-én már mennem kéne dolgozni. :?
Jah! Amúgy múlt hét szerdán már majdnem egy órára egyedül hagytam. Kisasszony annyira élvezte a bölcsit, hogy a dadussal kézenfogva akart visszamenni a gyerekek közé! :P Remélem megtartaj ezt a jó szokást majd akkor is, ha újra mehetünk.

Andi!
Szorítunk a melóhoz!

Hajni!
Majd kérünk képeket is!

Fricike!
Mikor megcsinálod a vonalzót, általában 3fajta kódot ajánl fel a rendszer. Ide a babanetre az url kezdetőt kell bemásolni.

Nah! Ennyi voltam, megyek lefekszem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Andi!
Örülök, hogy jól sikerült az interjú! :)
Közlekedés: mostanában nagyon jó a 10-es út. Kb. fél 8 után picivel szoktunk indulni otthonról, Gergőt felviszem még a Terranovába, és Szentiván felé kb. negyed 9-re már bent is vagyok a cégnél. :shock: :shock: Január óta tök simán lehet jönni befelé. Persze örülök neki nagyon. :lol: :lol:
Tényleg nagyon kecsegtetőnek tűnik amit leírsz: juttatások stb. Ne hagyd ki!!!

Sancsi!
Jobbulást nektek. Sajnos ilyen ez a beszoktatás, az ember összeszed minden nyavalyát. :( De az tök jó, hogy Enéh ilyen jól viselte. Talán akkor mire dolgoznod kell menni, be is fog szokni ügyesen. :)

Tök jó, már péntek van. :):):)
Jó hétvégét mindenkinek!
Képeket majd rakok fel, csak itt bent nem tudok kicsinyíteni sajnos. :(

Aisa és Hajni
odex
 
 


Hali hó.Mi van csajok kihalt ez a topik.Sajna még mindig nem jött össze a vonalzó de rajta vagyok.Majd rakok fel új képeket.Hát a dokinál nem tudtunk újat intézni jövö héten csütörtökön megyünk vissza addig nincs még ovi,csak az a baj már nagyon unatkozik imád oviba járni.Mondjuk az elején késöbb jártam dolgozni mert senkinek nem volt hajlandó menni.Na jó megyek mert felkelt a kisasszony majd irok jók legyetek.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike
 
 

 
 

Andi, mi újság az állással?

Hajni, tényleg ilyen jó mostanában a 10-es? Ez jó hír.

Nálunk nincs semmi különös. Mindenki dolgozik.
krévi
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma dokinéninél. A helyzet nem hogy javult volna, még rosszabb lett. Mondta, hogy Enéhnek már nem csak hurutos fülgyulladása van, hanem a torka is piros. Még 1 hétig itthon maradunk, és utána meglátjuk mi lesz, mert hétfőn kell visszamenni. Jó, hogy nekem meg kedden kéne kezdenem dolgozni. Úgy látszik, táppénzzel kezdem a melóm. Remélem mostmár rendbe jön a kisasszony, mert a melóhelyemen se fogják jó szemmel nézni, hogy állandóan betegek vagyunk.

Hajni!
Jó hallani, hogy mostanában járható a 10-es. Remélem így is marad, mert ha sokáig lesz vasutas sztrájk, akkor mi is igénybe kell vegyük. :/

Képzeljétek!
Megcsináltam az adóbevallásom, gondoltam elküldöm ügyfélkapun keresztül, ugyanis ideiglenes regisztrációval 1-2 dolog elérhető! Erre kiírták, hogy az adóügyekhez csak a véglegesített regisztrációt fogadják el. Mehetek az okmányirodába! Újra, ugyanis valamelyik nap beugrottam, hogy regisztrálok! Húzok sorszámot, várakozók száma: 0! Tök megörültem, hogy hamar végzek! Jah! Enyhén vagyok naiv, ugyanis az, aki ezzel foglalkozik, az csinálja a vállalkozásokat is, és minden vállalkozót behívott, én meg fél óra után meguntam, és eljöttem.
Sebaj, tanultam a leckéből, és ha következőnek megyek, majd 2 sorszámot húzok! Egy vállalkozóit, és egy ügyfélkapusat.

Röviden ennyit rólunk, majd még jelentkezem.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Mi van csajok szabit vetettek ki??? :lol: :lol: :lol:
Rólunk: Ma voltunk a ligába,Miron 94 cm,és 14,8 kg.Azaz pont jó!!! :lol: :lol: :lol: Megvan az ovodai papir ugyhogy végre hétfön kezdhetjük az ovit.Ezért nem kezdhettük,mert az ovodai törzskönyvet,csak a Ligába töltheti ki a doktornő,az ugye egy héten egyszer időpontra lehetséges,az ovodát persze enélkül kezdeni nem lehet!! :twisted: :twisted: :twisted: Igaz,hogy van egy ísmerösöm akinek a gyereke fél éve ovis és most adták neki oda ezt a könyvet,de sebaj,NO COMMENT!!! :lol: :lol: :lol:
Holnap megyek tesztet írni,ugyhogy reggel 9-töl szurkolhattok nekem.Budaörsre még mindig nem mentem le pedig hétfön kellett volna,na de vonatsztrájk idején semmi kedvem nem volt Mironnal végigbumlizni a 10-esen,utána végig a városon,és még Budaörsön is.Szóval nem mentem,pedig kellett volna,majd kapok az tuti.Lehet,hogy holnap délután odaugrunk,mert azért kocsival ugye mégiscsak fél óra,nem pedig 2.
Kírának megszületett az első karoja,nyelvtanbol,ugyhogy most büntibe van és ott kellett maradnia korrepetáláson. :P :P :P
Egyszerüen semmi más nem érdekli csak a matek meg a német,hát ennek ez lett az eredménye.De megígérte ma kijavitja.Egyébként toldalékokat vesznek,keveri a ba,-be és a ban,-ben toldalékokat.Na meg néha a szezont a fazonnal is,ugyhogy most lapuloba van.
A farsangi bál jó volt,eleinte Miron is élvezte,aztán álmos lett mert őnagysága annyíra be volt pörögve,hogy nem aludt délután.Igy aztán Apával hazajöttek,mi meg ketten buliztunk a Kírával.
Rakok fel képeket,aztán megyek,mert odaég a fokhagymás-tejszines csirkém. :lol: :lol: :lol:

Kép Csíni csajok,+ a törpike!!:):) Kép hm Kép Ugráló törpike!! Kép Esténként,Apa és Fia!!
Vendég
 


Sziasztok!

Andi, pont hogy én nem vagyok szabin, azért nem írok! :lol: :lol:
Helyesek a gyerekek a képen! :)
Ezt a legalsó képet már láttam, Gábor elküldte Gergőnek, azzal a felszólítással, hogy "De nem ér cikizni a pizsamámat!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már akkor jót röhögtünk! :)
Drukkolok ma neked, biztos ügyes leszel és összejön a dolog! :) Kíváncsi vagyok, Miron mit fog szólni az ovihoz. Mostanra napközben már teljesen szobatiszta? Ha igen, akkor nagyon hamar ment. :shock: :lol:

Sancsi!
Remélem, meggyógyultatok már! Sajnálom, hogy ilyen rosszul indul ez a bölcsi dolog. :cry: De Enéh biztos ügyes lesz, és hamar megszokja majd az új környezetet.
Én is elgondolkodtam rajta, hogy próbálkozzam-e most tavasszal megint a bölcsivel, de azt hiszem, kihagyom. Inkább marad otthon anyuval Aisa, szeretnek együtt lenni, novemberig meg csak kibírjuk így valahogy, aztán jó esetben mehet oviba már. :) Bár gyanítom az sem lesz egy egyszerű eset, mire beszoktatom. :roll:
Adóbevallással nekem szerencsém van, mert megcsinálja még idén a wet, mert nincs semmi különös benne. :lol: A Gergőét úgyis nekünk kell csinálni, mert a hitel után igénylünk vissza valamit.

[color=red]Fricike!
Mit mondott a doki, mehettek már oviba? Elhiszem, hogy unatkozik otthon a nagyfiú, néha már Aisát is nehéz lekötni.


Na, nekikezdek melózni egy kicsit (asszem). :lol: :lol: [/color]

Aisa és Hajni
odex
 
 


Ezt még Andinak akartam.
Hátha segít....


http://mindmegitta.hu/index.php?apps=cikk&cikk=37015

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok,

Andi, drukkolok, hogy összejöjjön az állás. Mi is 6-án voltunk a Ligában. Kár, hogy nem találkoztunk. Mi csak egy receptért mentünk, Daninak az agyhártyagyuszi elleni védőoltás emlékeztetőjét kell majd beadni. Az is jó drága, 5,000 Ft. De remélem, ezzel letudtuk az agyhártyagyuszi dolgot. Ti is beadattátok?
Ez nekem új, hogy ilyen papírok kellenek az ovi kezdéshez. A gyermekorvosi igazolás, hogy minden rendben? Gondolom, nem sokat kekeckedett Kelemen doktornő.

Hajni, tegyél fel te is síelős képet, ha van. Kiváncsi vagyok Aisára.

Én is az adóbevallást intéztem ma, mivel én egyéni váll. vagyok, febr. 15. a bevall. hat. idő. Most jól lerövidítettem mindent. :D És be kellett vinni a papírokat a könyvelőmhöz. Pesten van, de nem akarok váltani.

Nálunk még mindig minden változatlan.

Évi
krévi
 
 


Sziasztok.Na végre mindenki megvan.Végre már hétfön mehet oviba ma voltunk a dokinál, de 3 hétig még nem tornázhat meg futkoshat.Andi hajrá biztos sikerülni fog.Látom mindenki adóbevallást csinál hála mi megusztuk a fiam keresztanyja a könyvelönk igy mindent megcsinált és persze csak a varázsköig kellett menni tök jó.Képzeljétek ha minden jól megy 2 hét múlva megvan az új autónk egy tata safari terepjáró tegnap voltunk megnézni hát valami óriási.És végre én is befejezem a jogsit amit elkezdtem csak a terhesség miatt abbakellett hagyni.Na jók legyetek majd irok most a fiam hisztizik.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike
 
 


Sziasztok!

Most Évi kérésére a képek:

Itt laktunk:
Kép

Próbálkozás:
Kép

Ekkora hó esett vasárnap reggelre:
Kép

Megyünk reggelizni:
Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


A táj:
Kép

Aisa síel 1:
Kép

Aisa síel 2:
Kép

Még indulás előtt bent a szobában:
Kép

A síbajnok:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!

Hajni!!
Superek a képek.Föleg a 7-dik tetszik,ahol tényleg mint egy profi síelő ugy hajtja be Aisa a lábát.
Nagyon szép helyen voltatok!!Te is még a dugoba voltál mikor az sms-t írtam??Azt hittem Gábor infarktust kap,annyíra ídeges volt a dugo miatt.Ő izgult helyettem,hogy elkések.De nem késtem,éppen odaértünk.

Szóval:
Ugy fest a tesztet elszurtam.Első körben gyorsasági teszt volt,amin 3 féle ábrát kellett kiemelni egy kavalkádbol ami persze tele volt hasonló de mégis más ábrákkal. Már jojozott a szemem.5-ször 20 másodpercünk volt,és minden 20-dik másodperc után uj sorba kellett menni.A sorokba vizszintesen kellett haladni,persze én függölegesen haladtam. Az volt a baj,hogy eszembe jutott hogy a telcsimet nem kapcsoltam ki,és mikor a nőci magyarázta a feladatot hát én éppen babráltam a telcsimet. Nem tudom igy értékelhető e,azért reménykedem,mert szerintem a mennyíség a lényeg.Ezen kivül volt még 1000 db különféle kérdés és feladat.
Ilyenek pl.Kossuth és Széchenyi közül melyik volt szimpatikusabb a saját korába az embereknek?Erre volt 3 lehetséges válasz amiböl kettő szinte egyforma volt.Hát csak tippeltem.Aztán volt 50 db vicc,aminek külön külön volt 3-3 poénja ki kellett választani melyik poén a szimpibb nekem.Aztáb voltak színek,amiket sorra kellett állitani tetszés szerint.Csupa ronda szín volt,aztán ugy kb fél ora múlva miután még több szint dugott az orrom alá különféle feladatokkal ujra elövette azt amit elöször mutatott,hogy ujra sorba rakjam.Mondanom se kell már nem emlékeztem a sorrendre. Lehet,hogy már kavinton kéne?
Szóval sztem tők ökörség volt az egész nem tudom mit fognak ebböl leszürni. :?: :?: :?: Hát majd meglátjuk.Egyébként 20-an voltunk,abbol 10-et vesznek fel.
Jővő hétre értékelik ki aztán értesitenek.

Fricike!!!
Mi is hétfön már megyünk az oviba!! :lol: :lol: Ha 8 körül jöttök akkor ott ütközünk.
Mi is most hétvégére terveztük,hogy adót vallunk,de inkább takaritottam egy kicsit. :oops: :oops: :oops: Apának se csinálja meg a cég,mert még tavaly év elején mi is törlesztettünk lakáshitelt amiböl visszajőn egy kis pénz,gondolom ez már bonyolult neki. :roll: :roll: :roll:

Évi!!
Mi délelött 11.20-kor voltunk a ligába.Aztán kb még másfél orát sétáltunk a faluba.
Miron 14,5 kg és 98 cm.És minden ok vele,a rosszaságot leszámitva!!!
Na jó lépek,mert mindjárt fürdés van,már ideje mert ma délelött dolgoztam is és itthon is gályáztam egy keveset.
Ja jut eszembe!!Hívtak az Auchanböl,hogy menjek vissza dolgozni.Kérdeztem a csajtol- Mi van jőn a husvét??? :lol: :lol: :lol:Mentegetözött,aztán én símán letettem a telefont.Hülyéneknézik az embert és elég vastag bör van az arcukon.Én tuti nem hívtam volna fel senkit akit igy elküldtem.
Eltüntem!!!
Vendég
 


[color=red]Sziasztok! :)

Andi!
Micsoda feladatok! :shock: :shock:
Remélem, azért bekerülsz majd a 10-be! :)
Én kb. akkor indultam befelé a Terranovából, amikor az sms-t írtad, és így is tök korán beértem. Úgy látszik, később már jobb a 10-es befelé. Ma szívás volt egy kicsit, de pont beértem fél 9-re. :)
Nem semmi pofátlan egy társaság az Auchan. :shock: :shock: :shock: Ezek tényleg hülyének nézik az embert.... :twisted:

Olyan szép idő volt hétvégén! :lol: :lol: Voltunk is sétálni egyet az erdőben Aisával. Jó volt végre kimozdulni a négy fal közül a természetbe. Most már nagyon várom a tavaszt. :lol:
Mátol kezdjük anyuval a 90 napos diétát, hogy mire jön a jó idő kinézzünk valahogy. :)
Egyébként nincs semmi különös, lehetett volna még egy kicsit hosszabb a hétvége. :roll:

Szép napot! :)[/color]

Aisa és Hajni
odex
 
 


Andi!
Majd mesélj, hogy tetszett Mironnak az első nap az oviban! :)

Aisa és Hajni
odex
 
 


sziasztok szép napot mindenkinek!Andi aranyos volt a Miron a farsangi bálon.
eni75
 
 


Andi, drukkolok, hogy bekerülj. Majd írd meg.

Hajni, tényleg jöhetne már a tavasz.

Most rövid voltam, de még jövök majd.
krévi
 
 


Sziasztok!!!
Megint begörcsöltem nagyon és ott van az a valami a hasamba.Dokival beszéltem,azt mondta no para,a rákszürésem negativ lett.
DE!!!Csináljunk egy eü kaparást,mert vszinű maradt ott valami a két császár után!! Én tudom,hogy ez rutin beavatkozás,de de akkor is ezt olyan természetesen adta elő,mint ha mondjuk torokgyuszim lenne.Holnap megyek hozzá este,és mindent megbeszélünk.Gondolom még egy csomó vizsgálat áll elöttem,bár remélem a java már decemberbe megtörtént és azt nem kéri ujra.
Csak mivel neki szerzödése van a korházzal,nincs állandó praxisa,ezért neki is időpontott kell kérnie az ágyra amit egy nap(reggel megyek,délután jővők haza) fogok használni,na meg a műtöre amit elmondása szerint fél órát fogjuk igénybe venni. Ja és természetesen mindezért fizetnem is kell.De választhatok egy ottani ismeretlen dokit is aki tb-böl megcsinálja.Kb olyan 30000 lesz!!!
De mi van ha hívnak az Elműböl,hogy kezdhetek dolgozni???Mit mondok majd bocsi de még nem tudok kezdeni mert kaparásra megyek??Elég vicces igy kezdeni egy uj helyen.Szóval tótál kivagyok.Ráadásul még Anyu is biztat,hogy neki is volt ilyen kétszer őcsém születése után,harmadszorra kipakolták.És még nem volt 40 éves. Ugyhogy kivagyok ám rendesen.Se szombat se vasárnap éjjel nem aludtam semmit,olyan ideges vagyok.
Igy mentünk ma oviba,ovónő egyböl kiszurta,hogy valami van,állitolag elég szarul nézek ki.
Oviba: Bementünk,ő leült a szönyegre vonatozni,se enni se inni nem kért wc-ni se kellett neki. Pont volt bábszinház aztán azon is ott maradtunk.Az első negyed órát csöndbe űlte végig,persze nem a többiekkel,hanem Anya őlébe,valami kispingvinröl szólt a mese,amikor a pingvinke elbujt hát az én drága fíam felpattant,hogy ő megkeresi a pingvint,mikor megprobáltam őt csititgatni,meg visszaültetni,akkor minden voltam csak szép meg jó nem,ütögetett és kiabált,ugyhogy akkor elhagytuk a helyszint. Holnap már lehet,hogy ott kell őt hagynom egy kicsit bár sztem ma se vette volna észre ha eltünők,annyíra vonatozott.Ja persze más nem nyulhatott a vonatjához!!Ami nem az ővé,nem itthonrol vittük hanem a csoporté.
Hát kiváncsi leszek,mi lesz!!Az a baj,hogy tényleg elégé kivagyok most és nehezen koncentálok erre a nemes feladatra,mint oviba szoktatás.

Eni!!
Üdv itt közöttünk!!Kicsit bövebben is írhatnál,gondolom ismerjük egymást.Taliztunk a farsangi bálon,vagy csak a képeket nézted??
most megyek,csak ezért jöttem,hogy kicsit kibeszéljem(kiirjam) magambol a nyomorom. :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Eni!
Üdv. itt! :lol: :lol: Írj kicsit magatokról!

Évi!
Tényleg nagyon szűkszavú voltál. :(

Andi!
Sajnálom, hogy nem vagy jól megint, és hogy megint ott van az az izé a hasadban. :twisted:
Megértem, hogy tartasz ettől a beavatkozástól, de hidd el nem lesz gond. Hamar túl leszel rajta, és utána már a közérzeted is sokkal jobb lesz, ha nem lesz ilyen gondod. Ultrahanggal vagy valamivel nem nézik meg, hogy mi lehet az és mekkora??
Az Elmü miatt meg ne aggódj szerintem. Egy nap nem a világ, és szerintem simán megértik, ha az embernek ilyen problémája van. Utána egyébként otthon kéne maradni pihenni, vagy mehetnél akár másnap dolgozni?
Magyar egészségügy: :twisted: :twisted: :twisted:
És ez még csak rosszabb lesz, ha bejönnek a magánbiztosítók. Pont most kaptam egy kör-emilt erről, hogy milyen változásokat is jelent ez, amiről ugye most még senki nem beszél, nem világosítják fel a népet a hátulütőkről! :twisted: :twisted: :twisted:
Az viszont jó, hogy Miron jól viselte az első óvodai napot! :):)

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sancsiékkal mi lehet?
Remélem, Enéh meggyógyult már és Sancsi tud menni dolgozni! :)

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok végre! Mondhatni meggyógyultunk.
Már nem is tudom mikor írtam utoljára. A lényeg, hogy én is jól lebetegedtem, azért nem is jelentkeztem, inkább kúráltam magam, és pihentem (máramennyire Enéh hagyta).
Kisasszony már nagyon jól van, így hétvégén megkockáztattunk egy Veszprémi kiruccanást is. Nagyi kórházban volt, őt látogattuk, meg Enéhnek se ártott, ha kicsit nem velünk van, hadd szokja, mi meg jól elmentünk moziba.
Tegnap voltunk dokinéninél. Mondta, hogy még mindig hurutos a füle, és még itthon akarta tartani, forgattam is a szemein rendesen, és mondtam, hogy jó lenne, ha már mehetne, mert azon kívül semmi baja, nem lázas, nem fájlalja, az orrát is alig kell szívni, eszik is rendesen, stb…, úgyhogy áldását adta rá, és mehettünk a bölcsibe.
Bölcsi! Kb., ott folytattuk, ahol abbahagytuk! Bement a gyerekekhez, jobbanmondva úgy kellett betolni, de utána mintha ott se lettem volna! Kb. 5 perc után el is tűntem, de még ott maradtam a bölcsibe. Jó volt, mert az udvarra is kivitték. Kapott bölcsődés overállt is (még szerencse, mert jól összesározta magát), annyira kis édes volt benne! Apja meg se ismerte (bejött értünk). Utána jöttünk haza, jobbanmondva a körzetihez, mert ő vett fel táppénzre, ugyanis nekem tegnap lejárt a szabim, ma kellett volna kezdenem. Szóltam bent, mondtam mi van, mondták ok. Holnap már el is jöhetek a bölcsiből, majd benézek a melóhelyemre. Remélem nem azzal fogadnak, hogy ne is jöjjek többet.

Andi!
Fel a fejjel, szerintem Mihályinál jó kezekben leszel. Remélem semmi komoly, és ezzel a beavatkozással végleg megszűnnek a problémák.
Elmühöz szorítunk, és remélem Miron is hamar beszokik az oviba.

Hajni!
Nagyon jók a síelős képek! Aisa nagyon kis ügyesen síel! Lehet a 2020-as olimpián vele is találkozunk?

Röviden ennyit rólunk, majd jelentkezem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


üdv Andi ismerjük egymást látásbol a rendelőbe beszéltünk meg én is rokona vagyok a Szivek hajniéknak a bálon láttam a Miront mi is voltunk.mikor visszarendelt téged a doki akkor találkoztunk.Remélem nem komoly a baj.Nálam most lessz a harmadik baba 15 hetes vagyok van egy 8éves fiam meg egy 5 éves lányom.remélem beugrik ki vagyok.
eni75
 
 


Sziasztok!

A mai napunk nagyon jól sikerült, kisasszony már ott is evett. Reggel mentünk, betoltam (mert szó szerint, be kell tolni a csoportszobába), ott voltam vele kb.5 percet, elmondtam neki, hogy most elmegyek, de ő maradjon, és játszon a gyerekekkel, és majd jövök érte.
Nézett rám nagy kerek szemekkel, szerintem el akart jönni velem, de maradt. Fél 12-re (ebédre) visszamentem, de nem mentem be hozzá. Ebéd után kihozták, és jöttünk haza.

Mondta a dadus, hogy nagyon jól evett, igaz kézzel (nem kanállal), és nem volt vele semmi probléma. Mondták, hogy ebéd előtt elpilledt, de hü**e voltam, és nem kérdeztem rá, hogy ez konkrétan mit is takar náluk, aludt-e, vagy csak pihegett. Itthon nem aludt semmit, így most kidőlt nekem fél 6-kor. Próbáltam még picit ébren tartani, de nem ment. Remélem alszik reggelig (volt már ilyen).

Én meg kiélveztem az "első szabad" délelőttöm. Persze így is a gyerek körül forgott minden gondolatom. Bementem a Takkoba zoknit venni, és sikerült venni két télikabátot a kisasszonynak. Az egyik 1250, a másik 1990 volt (nem írtam el)! Igaz, majd csak jövőre lesz jó rá, de erre a pár hétre (reméljük) már nem is vettem volna kabátot.

Hajni!
Még akartam írni, hogy kitartást a fogyihoz! Én a 90 napost nem bírom! A gyümölcsnap még hagyján, de hogy csak 4 naponta ehetek húst! Áááááááá! Az nekem nem megy.

Eni!
Üdv köztünk.

Nem tudom, hogy a héten fogok-e még gépezni, mert Sanya holnaptól itthon van, és pénteken lemegyünk Veszprémbe, úgyhogy ha nem jelentkezem, akkor mindenkinek kellemes hétvégét!

Még egy kép!
A bölcsibe:

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok mi is itt vagyunk.Hát most a változatosság képpen a párom van itthon már a második hete,mondjuk én örülök neki.Andi szoritok hogy minden rendbe legyen a Mihályi már a Jánosba van?Velünk minden rendben Fricike végre oviba Andi ti melyikbe mentek mert azt irtad talizhatunk de az enyém a kék oviba jár.Na majd beszélünk sziasztok.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike
 
 


Kedves Andi!

Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk Neked!
:):):)

Aisa és Hajni
odex
 
 


andi, én is boldog szülinapot kívánok neked. Melóhely? Mihályi mikor fogja csinálni a műtétet?
krévi
 
 


Sziasztok!

Végre rázántam magam,hogy írjak.Semmi kedvem semmihez mostanába,de látom nagyon hiányoltatok ezért gondoltam egy gyors helyzet jelentést még tulélek.
Na szóval:
- a melo nem jött össze,nem biznak abban,hogy a nagymama és a nagypapa tud vigyázni a gyerekekre ha én estig dolgozom.
- még mindig nem tudják mi az a két valami a méhembe,pedig már voltam 3 uh-n is,és pénteken is megyek valami prof.fogja megnézni.Lehet,hogy benn maradt valami szülés után.Kedden kell befeküdnőm a MÁV korházba,kapok magamba pálcikát,ami majd fájásokkal kitágitja a méhet,aztán szerda reggel kikaparnak.remélhetöleg ha nem jőn közbe semmi még szerda este hazajöhetek.Vesznek szővettant,aztán annak eredményével tudunk tovább okosodni.

- ovi: Reggelente semmi bajunk,ugy száguldozik befelé,hogy még egy puszit se kapok.Aztán tízoraiig semmi gond,akkor elkezd sírni,amikor ovónéni szól,hogy pakolás van.Enni csak pár falatot eszik,aztán megint semmi gond,kimennek udvarra,azt nagyon szereti,de amikor az ebéd van akkor megint sír.Ebédelni még nem evett egyszer se. Wc-re viszont már rendesen egyedül jár.A héten még elhozom ebéd után,aztán hétfőtöl ott alszik.Apa ugyís szabin lesz hogy ápolgasson engem.Bár mondtam neki,hogy lehet,hogy akkor nem lesz rá szükségem,viszont most annyíra kivagyok idegileg,olyan depis vagyok,hogy jó lenne ha most lenne itthon.
Remélem ha túlleszek rajta akkor minden elmúlik.
Hát rólunk ennyi.Veletek mi van,mindenki olyan rég írt!!
Ja és köszönöm igy utolag is a szülinapi köszöntéseket!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok.Ezt a vonalzot hogy lehet feltölteni az oldalra?Már csináltam és elküldték emilbe de nem tudom hogy hol kell feltölteni.Köszi a segitséget. Andi kivánom hogy ne legyen semmi probléma a mütéteddel kapcsolatban és minden simán menjen.Probálj a jo dolgokra koncentrálni és nem a rosszra.Üdv Eni
eni75
 
 


[color=red]Sziasztok!

Én is eltűntem kicsit... Minden rendben, de napközben most már van munkám, délután meg már nincs erőm a gép elé ülni otthon.

Andi!
Biztos minden rendben lesz a műtéttel és utána is. Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak, és megértem, hogy így nincs is hangulatod semmihez! De ne hagyd, hogy elhatalmasodjanak rajtad a negatív gondolatok!!! Én hiszek abban, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, és ha a negatív gondolatok vannak túlsúlyban, akkor azzal negatív dolgokat vonzol be az életedbe. Próbálj pozitív dolgokat is beengedni a gondolataid közé, és akkor a jó fog jönni hamarosan! :)
Szerintem ez a mukával kapcsolatban is igaz: így kellett lennie, hogy nem kaptad meg most ezt az állást, találsz majd jobbat helyette nemsokára. :lol:
Na, nem osztom az észt tovább.... :oops:

Eni!
Az oldal tetején van egy rózsaszín csík, és a második oszloban van hogy "segédletek". Legördíted, kiválasztod a profilt. Belemész, és alul van egy sor, ahová aláírást lehet beszúrni. Ide kell bemásolni az "url-kódot", menteni és akkor már automatikusan beszúrja a vonalzót. Remélem, sikerülni fog. :lol:

Sancsi, Évi????[/color]

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok,

Nekem sem volt sok kedvem mostanában írni. Nálam is talált valamit Mihályi. Még nem tudni mit, de nagyon pedzegetett valami műtétet. Ha majd konkrétan tudok valamit, írok. Holnap megyek hozzá.

Andi, hogy-hogy a MÁV kórházba mentél? Mihályi fogja végezni a műtétet?
Biztos, megszokja Miron az ovit. Csak idő kell neki. Hozzászokott, hogy eddig anya mindent megcsinál helyette, most furcsa neki, hogy neki is kötelezettségei vannak lásd pakolás.
A melóhelyet is sajnálom. Sajnos ilyenek ezek a munkáltatók. Éppen ma volt a rádióban, hogy mennyire nehéz a gyerekkel az elhelyezkedés. Ez egyébként egy munkaügyi per tárgya is lehetne, hogy a gyerekekre való hivatkozással nem vettek fel, pedig te mondtad, hogy megoldott az elhelyezésük. Hol keresgélsz tovább?

Hajni, teljesen igazad van a poz gondolatokkal. Csak jóra szabad gondolni. És amire sokáig gondolsz, be fog teljesülni. Nekem van egy poz gondolat CD-m is, ha a rossz elönti a fejem, akkor csak beteszem, és megnyugszom.

Évi
krévi
 
 


Sziasztok!

Évi!
Mihályí nem tudja vállalni ezeket a kis mütétetek mivel nincs státusza egyik korházban sem.A Jánosba ís csak szülni vihet pácienst.
A MÁV-ba pedig ugy kerültem,hogy ő adott egy kollegája telcsi számát(még a Rókusba dolgoztak eggyütt)aztán az illető a Rókusba ís van még meg a MÁV-ba ís.Ő mondta,hogy ott csínálja nekem.Mondjuk én őrülök mert a Rókusba íszonyú nagy felfordulás és káosz van a szülészet megszünése ota.Nőgyogyi még müködik.A Doki nagyon szimpi,fiatal és csíni.:):):)
A Jánost azért nem javasolta a Mihályi mert ott kb 4-5 hét lett volna a várakozás mire bekerülök.Azt mondta ennek lelkileg se akar kitenni,és most már örülök is neki,mert már várom a szerdát,hogy tullegyek rajta. :( :( :(
Egyébként a Jánosba ís nagy most a felfordulás,mert a Margit korház szülészet visszamegy oda ahonnan jött,ugyhogy Hajni hajrá mehetsz megint oda szülni!!:):):)Én örülök neki,mert sztem nagyon jó korház a Margit,remélem Mihályi oda kap státuszt. :roll: :roll: :roll:
Miron már evett is az oviba,igaz nem sokat de már haladunk.Most 3 nap pihi,ugyanis holnap délre megyek uh-ra és nem lenne ki elhozná,és itt lenne délután.Kírának is hétfő-kedd síszünet,ugyhogy lesz pát lightosabb napom.Már ideje,mert ez a Bányteleptöl a Kulturig szaladgálás kikészit.De ha már jobb idő lesz biztos élvezni fogom ezeket a sétákat,de én még fázom ilyenkor.
Na jó megyek,lepihenek Mimi mellé egy kicsit.
Jó kifárassza őt az ovi,hazaérünk egyböl alszik,tegnap este 5-kor kelt,és már Bari-közt elött elaludt megint. :lol: :lol: :lol:
ÉVI!!

Mit talált Mihályi??Csinált uh-t???Kiváncsi vagyok neked mit javasol,ha mütétre kerül a sor!Bár te még szülni is akarsz akkor lehet,hogy téged ő csínál,nehogy már elessen egy szülési pénztöl.Á csak vicceltem,de felmerült bennem egyébként ez a dolog.

Hajni!!!
Hallom szereted a Gábort??? :lol: :lol: :lol: Gergő mondta Apának egyik nap,hogy már pipás vagy a sok játék miatt,ugyhogy ne talizatok. :lol: :lol: :lol: Egyébként mostanába Gábor is sokat játszik,pedig eddig nem kötötte le annyíra,most meg itt tölti a géppel az estéit. :evil: :evil: :evil:
Akár el is mehetnénk esténként mi ketten,lehet hogy észre se vennék??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó tényleg lépek!!
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Na, ez az tessék írni! :lol: :lol: :lol:
De ne ilyen rossz híreket ám!!! :cry:

Évi!
Én is kíváncsi vagyok, hogy mit találhatott nálad a doki. Volt valami panaszod, és azért mentél el hozzá? Vagy azzal kapcsolatban, hogy szeretnétek a második gyereket? Na jó, nem kérdezősködöm tovább, majd ha tudsz valamit, gondolom úgyis írsz! De drukkolok, hogy minden rendben legyen! :lol:

Andi!
Igen, én is örülök neki, hogy újra indul a Margit szülészete! Úgy látszik rájöttek a nagy okosok, hogy annyi kismamát nem tud elvinni a János kórház. Hogy mire volt ez jó??? :twisted: :twisted: :twisted:
Szoktam olvasgatni a Margitos topicot is, állítólag mennek az előkészületek, nagy festések, rendrakások, átalakítások mennek. Tök jó :):)
Hát ennek a sok játéknak nem nagyon örülök, amikkel Gergő játszik mostanság. Igaz, én estére olyan fáradt vagyok általában , hogy ha én altatom el Aisát, akkor elalszom vele, és kb. 11-kor jövök ki a szobából, akkor meg már semmire nem vagyok használható, így alig jut idő a beszélgetésre. :cry:

Nálunk egyébként minden oké. :) Jövő héten szombaton megyünk 4 napra Győrbe feltöltődni egy kicsit. Maradt még tavalyról üdülési csekkünk, és nem akarjuk meghosszabbítani. Találtunk egy nagyon jó kis hotelt, félpanzióval, egy éjszakát ajándékba kapunk, és így nagyon olcsó. Remélem, jó is lesz, bár biztos szép, mert a Danubius Hotels egyik szállodája ez. Megyünk fürdőzni, ha jó idő lesz, akkor állatkertbe is stb. :) Már alig várom :)

Aisa és Hajni
odex
 
 


Na itt vagyok. Most jöttem vissza a Mihályitól. Hajnali 6-ra mentem, de így én lettem az első. :D :D :D Méhszájnál talált valami sebet, műteni kell. A Jánosban ajánlotta az egyik főorvost. Hétfőn hozzá megyek. Remélem, hamar meg tudja csinálni a műtétet. Én sem szeretném ezt halogatni.
Biztos így rossz Mihályinak, hogy nincs kórházi háttér mögötte. Így semmit nem tud csinálni, csak ajánlgatja a kollégáit.
Azt mondta egyébként, hogy a János kh rendszerét akarja megismerni. A Margitról nem mondott semmit. Igaz, nem is faggattam.
Évi
krévi
 
 


Sziasztok.Azt nem mondom jo hét van de lányok kitartás túl lesztek rajta sajnálak titeket ,hogy ilyen szarul vagytok.De fel a fejjel.Andi ne mérgelödj rajta hogy nincs meg az állás csak azt nem értem minek hivogattak be mindenre mikor tudták neked mennyi gyereked van ezt én bunkoságnak tartom irják ki kisgyerekes anyukák ne jelentkezzenek.De most csak jóra gondolj.Krévi nem fájdalmas lézerrel égetik le a méhszáj sebbet legalábbis nekem 16 éve már igy csinálták.Gondolom azóta nem romlot ez a fajta mütét csak jobb lehet.Hát röviden ennyit mindenkinek jobbulást.Majd nemsokára jelenkezzem de ti is irjatok.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike
 
 


köszi a segitséget
eni75
 
 


Sziasztok! :)

Évi!
Mi újság, mi volt a dokinál? Tudsz már valamit, hogy mi lesz?
Tudtál beszélni a bölcsivel? Mondtak valami jó hírt? :lol:

Andi!
Te meg, ha jól emlékszem, ma fekszel be a kórházba. Gondolok rád, kitartás, és ha hazajössz írj! Minden oké lesz biztosan! :):)

Sancsi!
Mi a helyzet a bölcsivel? Tetszik Enéhnek? És te hogy bírod a munkát?

Nálunk változatlan a helyzet. Én dolgozom, Aisa anyuval. Éjszaka járkálás van, azt akarja a kiscsaj, hogy vele aludjak, így mindig átjön értem. Visszacipelem, melléfekszem, elalszunk, aztán ha felébredek, akkor visszamegyek a helyemre, és rövid idő múlva jön újra. Kicsit fárasztó ez, főleg így munka mellett. Nem tudom, mit csináljak, hogy leszokjon erről.
Már nagyon várom a hétvégét, hogy menjünk kicsit csavarogni! :)

Írjatok!

Aisa és Hajni
odex
 
 


Andi, remélem, minden rendben lesz a kórházban.
Én márc. 25-re kaptam időpontot. Azt mondták, hogy nem olyan sürgős a műtét, de meg kell csinálni. A méhszájjal operálnak, azzal van probléma. A János kh-ban fogják a műtétet csinálni. Egyébként az orvos, aki végül elvállalt csodálkozott, hogy miért nem a Mihályi műt, hiszen ő az orvosom. Megpróbálta rábeszélni, de nem tudta.

Hajni, a bölcsi csak szeptembertől fogja felvenni Danit. De feliratkozunk oda. Biztos, ami biztos. Legalább szeptembertől legyen helyünk. Aisa csoportjába nem mehetett volna, az ő helyére, mert ő nagyobb, mint Dani. És kor szerint vannak a gyerekek.

Évi
krévi
 
 


Andi, remélem, minden rendben lesz a kórházban.
Én márc. 25-re kaptam időpontot. Azt mondták, hogy nem olyan sürgős a műtét, de meg kell csinálni. A méhszájjal operálnak, azzal van probléma. A János kh-ban fogják a műtétet csinálni. Egyébként az orvos, aki végül elvállalt csodálkozott, hogy miért nem a Mihályi műt, hiszen ő az orvosom. Megpróbálta rábeszélni, de nem tudta.

Hajni, a bölcsi csak szeptembertől fogja felvenni Danit. De feliratkozunk oda. Biztos, ami biztos. Legalább szeptembertől legyen helyünk. Aisa csoportjába nem mehetett volna, az ő helyére, mert ő nagyobb, mint Dani. És kor szerint vannak a gyerekek.

Évi
krévi
 
 


Andi, remélem, minden rendben lesz a kórházban.
Én márc. 25-re kaptam időpontot. Azt mondták, hogy nem olyan sürgős a műtét, de meg kell csinálni. A méhszájjal operálnak, azzal van probléma. A János kh-ban fogják a műtétet csinálni. Egyébként az orvos, aki végül elvállalt csodálkozott, hogy miért nem a Mihályi műt, hiszen ő az orvosom. Megpróbálta rábeszélni, de nem tudta.

Hajni, a bölcsi csak szeptembertől fogja felvenni Danit. De feliratkozunk oda. Biztos, ami biztos. Legalább szeptembertől legyen helyünk. Aisa csoportjába nem mehetett volna, az ő helyére, mert ő nagyobb, mint Dani. És kor szerint vannak a gyerekek.

Évi
krévi
 
 


Bocsi, kicsit sokszor küldtem el. :oops: Azt hittem, egyszer sem küldi. Valami volt a babanettel. :lol:
krévi
 
 


Sziasztok Csajok!!
Túléltem!! :) :)
Na akkor az elejéröl:Szóval,nem kellett befeküdnöm "csak" tegnap reggel 7-kor.Mégse kellett méhet tágitani mivel mindkét császáromnál volt valamennyí tágulás.Csak annak kell aki még nem szűlt vagy szűléskor nem tágult egyáltalán.A kórház super modern,már ha lehet egy kórházat igy nevezni itt Magyarországon.Szóval reggel 7-re benn voltunk,8-ra síkerült minden adminisztrácion átkusznunk,elfoglaltam az ágyikomat.Jött a doki,kaptam egy bogyót,amitől elöször iszonyu rosszul voltam,ezzerrel vert a szivem,izzadtam stb...Mondta kitartás a mütétig,sokan vagyunk.A rosszullét kb fél óra után elmúlt,aztán elaludtam,fél egykor ébredtem.Akkor már iszonyuan kivoltam száradva,se enni se inni,azt mondták max kiöblithetem a számat!Na ez tartott délután 3-ig,azt hittem elájulok az éhségtöl.Iszonyú volt.Aztán jöttek értem,hosszú percekig toligátak az alagsori zöld folyóson,tudjátok mint a filmekben.Akkor már kicsit pánikoltam,föleg miután betoltak a 8-as mütőbe ami csupa vér volt,és kiabáltak,hogy ne ide hozd a 2-esbe.Persze addig jól körbenéztem,ugyhogy teljes volt a pánik rajtam.Hogy tovább fokozzuk,a kocsin amin feküdtem ott mütöscuccba,ott hagyta a műtösfiu az elöttem levő beteg kartonját,mire egy hőlgyemény közölte velem,miután megfogta a kartont,hogy -Uristen Zsuzsika maga még mindig itt van??Jézusom,gondoltam ezek még a végén valami szívátültetést csínálnak nekem,ugyhogy akkor gyorsan kiabáltam,hogy én nem az vagyok,és nyujtottam felé az én kartonomat.Azt mondta-Ja bocsi,nincs semmi baj!!!
Aztán végre betoltak a 2-esbe,és akkor ott megpillantottam a dokimat és megnyugodtam.Aztán nem találtak vénát,az nagyon fájt,és még most is nagyon dagadt és kék a kézfejem,és persze fáj.
Aztán jött a maszk,és onnan semmire nem emlékszem.A folyóson tértem magamhoz,akkor mondta a műtösfiuka,hogy minden ok volt.
Fél óra múlva jött a dokim a szobába,de mivel kába voltam,mondta este visszajőn.
Jött is,és le is döbbentem attol amit mondott.
Szóval,volt egy geminiterhességem,ami ugye egypetéjű ikernek nevezhető,aztán ezek szétkéne,hogy váljanak,ami nálam nem történt meg,egyik a másik után elhallt.És ugye kitudja ez miota volt bennem,hát szépen begyulladt és elfertözödött.Etöl a sok görcsölés,szóval szte ez már akkor novemberbe keletkezhetett amikor ugye kétszer jött meg,meg görcsöltem stb...
Most lórugásnyi antibiotikumot kell,szednem + ergam cseppet ugyhogy elégé szarul vagyok.Ja és ráadásul van miomám is,aminek ugye nem tesz jót ez a gyulladás.2 hét múlva vissza kell mennem uh-ra.
Na hát ennyi nagyvonalakba.Megyek lefekszem,mert most 3 napig ki se kellhetek az ágyból ja és 6 hétig semmi emelés.
A lényeg,hogy nem vagyok rákos.Azt mondta az antibogyó mindent helyrerak,aztán csak a mioma marad,ami nem olyan gáz szinte minden második nőnek van.Ha nem nő akkor nincs vele teendő.
Tényleg megyek!!!
Évi!!
Veled mizus???Téged is altatnak majd???
Vendég
 


Andi, de jó, hogy jól vagy. Fogigátló mellett lettél ikerterhes? Most már nyugodj meg, minden rendben lesz. Meddig tartott a műtét?
Igen, engem is altatni fognak. Csak engem a János kh-ban. Azt mondták, hogy egy 10-15 perces műtét lesz.
Lassan átkeresztelhetnénk a topikot valami kórházasra. :D Azért remélem, Fricikének és Hajninak nem lesz benne része. Elég ha mi vagyunk ilyen nyomorultak.
krévi
 
 


Évi!
Én semmiféle fog.gátlót nem szedhetek a mélyvénás trombozisom miatt. :cry: :cry: :cry:
Naptározunk.Eddig sose volt gond vele,minden müködött,de vszinű,hogy november-dece,beri megfázásom miatt mindkét hónapba kétszer jött meg,és ott borult minden.Gondolom én. :roll: :roll: :roll:
Egyedül a spirál amit használhattam volna,de mivel anno Anyosomnak ebböl indult ki minden baja,ezért Gábor hallani se akart róla.Most hogy miomám van erröl is lemondhatunk.Bár sztem én se birnám a gondolatot,hogy valami bennem van.Igy volt legutobb a gyürüvel is.
Nekem is 15 perces volt a mütét,semmit nem éreztem,csak most görcsölök rendesen,de gondolom ez az ergam csepp hatása ís.Egyedüla vénaszuri volt durva,na meg a koplalás.
Nyugi,és kitartás mint látod én is túléltem.Bár tudom mit fog érezni elötte napokba,én is tiszta depi és para voltam,de most már megnyugodtam.
Lépek pihizni,már amennyíre itt lehet,ugyanis Kíra ís tők beteg,és persze Miron is itt pőrőg.
De mindjárt itt Apa és átveszi a frontot.
Vendég
 


Sziasztok!

Évi!
Azért örülök, hogy sikerült beszélni a bölcsivel, és legalább szeptembertől van helye Daninak!

Andi!Örülök, hogy minden rendben van most már. Néhány nap, és sokkal jobban is leszel, a pihenés meg amúgy is rád fér kicsit szerintem. Aztán meg bele lehet vetni magad újra a pörgésbe! :wink: :lol: :lol:
Nem semmi, hogy ikerterhességed volt. :shock: :shock: :shock: Majdnem nagycsaládosok lettetek! :wink: :shock:
Miómával remélem nem lesz gond a továbbiakban sem!

Hát nagyon remélem, nem kell ilyeneken átmennem soha az életben.
Megyek, mert fáradt vagyok!
Jó pihenést mindenkinek!

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok.Hát elöször is mindenkinek jobbulást Andi nem semmi ami veled történt.Mondjuk én most megyek rákszürésre mert a doki azt mondta januárba csak most csinálja meg remélem nekem nem találnak semmit.Olvasom mindenki ezerrel dolgozik hát mondjuk néha én is mennék de babázni is tök jó.Velünk hála istennek minden rendbe mondjuk a Bodzának egy kicsit folyik az orra meg köhög de azt mondják ez a fogzással jár,képzeljétek már egy fogának kint is van a hegye. Na mára ennyi kisasszony unatkozik majd még benézek.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike
 
 


Andi, hogy vagy? Sikerült kipihenni a műtétet?

Hajni, remélem is, hogy felveszik Danit, mert jövő februártól már GYES sem fog járni. És a december után született gyerekeket csak szeptembertől veszik fel az oviba. Tehát ez azt jelenti, hogy febr.-tól szeptemberig nem tudnék elmenni dolgozni.

Tényleg, nem tudjátok, hogy oviba mikor kell beíratni a gyerekeket? Ezt valahol közzéteszik?

Évi
krévi
 
 


Sziasztok!
Évi!
Köszi kérdésed,jól vagyok,bár a mütét utáni első 3 nap elégé görcsöltem,de már jobb.Tegnap már ablakot is pucoltam. :lol: :lol:
Az oviba a beiratás most van március április környékén,felkell keresni az aktuális ovit és érdeklödni.Egyébként nyilt napok is most vannak valamikor márciusba,érdemes megnézni több ovit is.

Most élvezem az egyedüllétet,Miron már ott is alszik a oviba ugyhogy a héten Gábor hozza őt haza délután fél 4-kor.Kíra meg korrepetálásokra jár ugyhogy ő se jőn korán haza.Szóval időm mint a tenger igyhát nekiálltam nagytakaritani.

Hajni!!
Ti aztán jó hirtelen mentetek welneselni.Gábor mondta hét elején,hogy nincs Gergő nem e tudom mi van vele.Lehet,hogy emlitetted,de én nem emlékszem hogy irtad volna hogy elutaztok!Bár nem éppen voltam jó paszba az utobbi hetekbe,ugyhogy bocsika ha nem emlékszem.
Kérünk élménybeszámolót,és persze képeket is.Ja az árát is megirhatod mert mi is készülünk valahova,de még nem dölt el mikor és hova.Mindenképpen valami gyerekes helyre szeretnénk menni,ahol van belül is játszószoba vagy ilyesmi,ne csak a vízbe legyenek egésznap.Alsópáhokot és Zalakarost néztük ki,de jó lenne olcsobban meguszni,mert mindkettönek elég horibilis ára van.
Bár ugy fest ez nem most lesz márciusba,ugyanis Apa túlorázni kezd jővő héttöl,kedves kollegája tavaly betegállományba vonult egész nyárra és "szegénynek "az összes szabija megmaradt amit ki kell most vennie. :twisted: :twisted: :twisted: Gondolom az idei nyarat is hasonlóképpen fogja megoldani egy fasza kis 5 hetes betegácsival végighüsöli a kánikulát a szobájában.

Sancsi!!
Ti hogy birjátok a bölcsit???
Miron nagyon élvezi az ovit,reggelente lelkesen szalad be a csoportba,szépen eszik, iszik már alig akar hazajönni és otthon pedig nagy élménybeszámolokat tart.
:lol: :lol: :lol:
Ma megvolt az első befizetésünk is 7400 ft egy hónapra. :shock: :shock: :shock: Ledöbbentem kicsit.Hiába rég volt Kíra ovodás. :wink: :lol: :lol:
Na jóü megyek mert Mircsinek akarok nadrágokat venni,Apa visz kocsival most jött haza.Bár ezt ő még nem tudja,mindjárt beadagolom neki!!
Szép tavaszi napokat mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Évi!
Nem mondod, hogy a dec. után született gyerekeket csak a köv. év szeptemberétől veszik fel az oviba!! :shock: :shock: Én úgy tudom, hogy év közben is lehet csatlakozni az adott csoporthoz!
Én is úgy tudom, hogy mostanság lesz a beiratkozás. Nálunk mondjuk nem kérdés a dolog, mert egy "nem fizetős" ovi van a faluban, oda fog menni Aisa is! Az meg szerencsére itt van az utca végén. :) Én megbíztam az egyik barátnőmet, hogy szóljon ha infoja lesz, hogy mikor lesz a beiratkozás. Neki két gyereke ovis, szeptembertől megy majd a harmadik is, úgyhogy jóval tájékozottabb mint én. :oops:

Andi!
Örülök, hogy jobban vagy már! Azért még próbáld meg kihasználni a "szabadságot", pihenj még. Munka van alakulóban esetleg? A falu tv-n láttam megint egy vagy két hirdetést, nézd meg esetleg, hátha valami jó. :)
Igen, most hétvégén voltunk pihenni kicsit. Győrben voltunk a Hotel Rábában (Danubius Hotels szálloda, ***-os). A győri barangolás csomagot választottuk, ami alapjáraton két éjszakát tartalmaz félpanziós ellátással, és ingyenes szaunahasználattal a szállodában. Viszont most akcióban kaptunk hozzá még egy éjszakát reggelivel. :lol: :lol: Mindez fejenként 14200 ft volt, és üdülési csekkel fizettünk. Azt mondjuk nem mondhatnám, hogy kimondottan "gyerekbarát" szálloda ez, nincs semmi játszóház stb., viszont tiszta, kultúrált és nagyon kedves volt mindenki. A félpanziós ellátás is nagyon-nagyon jó volt. Három fogásos vacsi (úgy is alig bírtunk megenni mindent, hogy nagyon éhesek voltunk), reggelire pedig minden volt ami szem-szájnak ingere. :) (fel is függesztettem a 90 napos diétámat :twisted: :cry: )
A győri fürdő nagyon király, és még vasárnap sem voltak nagyon sokan. Vannak csúszdák, külön gyerek-pancsoló, ami Aisának igazán tetszett, meg van egy kis elkerített játszósarok is. :) Voltunk állatkertben is, az is nagyon jó volt, rosszabbra számítottunk. Én mindent összevéve csak ajánlani tudom, bár szerintem egy Alsópáhokkal vagy Zalakarossal nem lehet összehasonlítani. Itt magában a szállodában nem sok programot lehet szervezni, mindenhez ki kell mozdulni onnan. Neten ha rákeresel a fürdőre és a szállodára, sok infot találsz. :)
Képeket majd máskor teszek fel, mert lassan végez apa és Aisa a fürcsivel, aztán megyek én is tusolni gyorsan, hátha el tudom altatni Aisát időben, és akkor tudom nézni a Fábry-t. :)

Ja, nálunk annyi a nagy újság, hogy Aisa most már éjszaka is pelus nélkül alszik (már kb. két hete száraz volt mindig ébredéskor, így már nem adtam rá tegnap éjjel), és napközben is nagyon ügyes. Most már el is merek menni vele vásárolni is messzebbre pelus nélkül! :lol: :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex
 
 


Még mindig fürdenek, úgyhogy gyorsan még pár kép:

A fürdőben:
Kép

Csúszda:
Kép

Állatkertben1:
Kép

Állatkertben2:
Kép

Jó éjt! :)

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Uram isten! mekkaora "nagycsaj" lett Aisa! nagyon kis szép! És milyen kis ügyes, hogy már nem pelusozik! Nálunk ez még jóval odébb van!

Ovi!
Én a céges oviba iratom be Enéht! Már jeleztem is, felvettek előjegyzésbe, de majd májusba kell "rendesen" beiratkoznunk. Máshol nem is nézegettem, ugyanis akkor már remélhetőleg nem itt leszünk, így nem látom értelmét.

Bölcsödébe jelenleg nem járunk, ugyanis Enéhnek középfül gyulladása van. Még a múltkori, de nem gyógyúlt meg rendesen. Elég csúnyán köhögött, így visszaveittem a dokihoz, és kiírta.
Ő látszólag jól van, de én teljesen lerobbantam, így ha ő teljesen meggyógyul, se biztos, hogy megyünk még jövő héten.
Én már nemis tudom, hogy mi a bajom, de nagyon oda vagyok. Kb. másfél hónapja meg vagyok fázva, ami átment valami felsőlégúti vírusos-baktériumos fertőzésbe. Most antibiotikumon, cataflanon és algoflexen élek, ráadásul a bölcsességfogam is bedurrant, így néha órákra kifekszem. Még jó, hogy itt van anyósom, és vigyáz Enéhre. A fogamat sajnos majd kiveszik ha meggyógyultam, ugyanis nincs helye hova nőni.

Röviden ennyi, majd ha rendbe jöttem jelentkezem.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?