Sziasztok!
Pandus Drága: nem jutok szavakhoz, erre a boldogságra nincsenek szavak - ezt érezni kell, annyira örülök Nektek! Olyan szépek vagytok!
((((((Gizmi)))))) - van egy mondás - minden rosszban van valami jó is, nemsokára látom meglesznek a vizsgálatok, kívánok hozzá sok-ok erőt! Nyugodtan gyere, és írd ki magadból ami nyomaszt, engem is párszor "felpofoztak" a bánataimból
..
Nyulasz: érdekes, hogy nővér szedi a varratot - lehet tényleg az volt neki az első, én is szedtem már, de senki nem panaszkodott
Hajnóca: Ti meg már 7 hónaposak vagytok
Atyaég hogy szalad az idő!
Katavirág: hipp-hopp kibújik Olivér nemsokára
Pocakod jól viseli?
Legyekmami: csak a legjobbakat kívánhatom! Drukk előre is a szurkákhoz, hamarosan megtapasztalod akkor hogy milyen a sündisznós hasika
Rólam: a napokban szinte alig néztem ide, semmi kedvem nem volt, igazából semmihez.. Eléggé letaglózott ez a piri.. Nem is beszélve arról, hogy kicsit biztos vérszegény is lettem ebben a két napban - ma már szerencsére jobb.. Már nagyon várom a keddet, szeretném magam előjegyeztetni akkor nyomban, mivel itt is fél és az előjegyzés..
Megdöbbentő..
Egyre inkább érzem, hogy közelg ama pillanat, hogy visszamegyek dolgozni, és egyre inkább érlelődik bennem egy nyomasztó érzés, amit itt leírni nem tudok - nem találom rá a szavakat..
De majd minden szépen, rendben fog zajlani, jön bánatra vidámság, sírásra nevetés, fájdalomra boldogság..
Szép napot Mindenkinek!