Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok nyugtatgatást, ma már teljesen más állapotban vagyok, és nem csak "arra" gondolok :lol:

Niki, ez a találkozó annyira jó 5let! Már nekem is eszembe jutott.
Mi mielőtt kiköltöztünk volna Harasztira már fórumról ismertünk embereket, mert ott is csináltunk topic találkozót.
Ahogy elnéztem a várandós öröknaptáromat genetikai UH után már a kötelező orvosi vizsgálat után nem sok minden lesz az nts-kig, szóval lesz időnk összefutni :lol:

Panna!

Én is így voltam a kedvenc neveimmel, hogy imádtam a Martin és Patrik neveket, de nagyon sok van belőlük. És mit szólnál az Alex egy formájához, az Alexanderhez? Nekem nagyon tetszik, olyan arisztokratikus név :) Mondtam is a páromnak hogy legyen Noel Alexander, de ő nem rajong érte :cry:

pöttömpanni
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a kedves fogadtatást. Sokan irtátok hogy irjak magamról. Májusba betöltöm a nagy 30-at öregszem ez van de hát ki nem :lol: Annak idején azt kivántam ha mást nem 30éves koromig muszály szülnöm egy gyereket. Lehet hogy nem a véletlen műve de én hiszek a számokban és elgondolkodtat a tény hogy én 78ban születtem anyukám 58ban apukám 48ban és most 2008-08-18 ra vagyok kiírva. A dokim a dr Szőnyi István.

Májusban leszünk 2éves házasok bár már a 8évünket nyomjuk a párommal akit nagyon Imádok és becsülök ezért a kitartásért ahogy végigcsinálja velem az első hónapokat. Sok erőt ad nekem, talán ezért is javul néha napokra a helyzet. 4-5 hányás helyet 1-2 :)
Sajnos én nem vagyok ilyen óriás fórumozós , de hát az itthonlét megöl ezért is gondoltam kéne már valahova regisztrálni és hát az ötletekért köszi mindent mindenkinek. Megpróbálkozom mindennel amit irtatok aztán meglátjuk.
jövőhéten megyek AFPre aztán UH amit már nagyon várok hogy megtudjuk kék vagy rózsaszín. Hátha megmutatja magát. Bár mi nagyon lánypártiak vagyunk de hát a lényeg az egészség és hogy meglegyen mindene.
Majd olvasgatok visszafele is hogy kicsit megismerjelek benneteket, de én nem igérem hogy mindennapos látogató leszek.
Van már vonalzóm is de nem tudom hogy kell iderakni??? és képet meg nem enged feltölteni :(

Süt a nap szép az idő , szép napot mindenkinek. :D
[/img]
mecsi
 
 


Más téma. Azt hallottam, hogy a baba holmik Ausztriában olcsóbbak.
Szomszédok mennek ki szombaton céges autóval, és bepofátlankodtunk hozzájuk, majd referálok, hogy mit láttam.

Mi szombaton voltunk a tescoban és vettünk egy édes kis szettet Noel babának...annyira cuki volt és olyan olcsó, hogy nem tudtam otthagyni, félretéve minden hülye babonámat. Édes kis macis, bézses-világosbarnás (imádom ezeket a színeket), 2 rugi egy sapi egy előke és egy pár zokni volt 3200Ft. Megzabálom majd benne a kis falatomat. Remélem mondjuk jó lesz rá, mert újszülötteknek való méretet vettünk.

pöttömpanni
 
 

 
 

Sajnos én kicsit messzebb vagyok a fővárostól, így nem hiszem, hogy ott tudok lenni, ha lesz találkozó... ennek ellenére támogatom az ötletet ;-)

yuyu79
 
 


Yuyu!

Az egyik kollégám paksi, Ványi Péter, az anyukája info tanár ott Pakson. Nem ismered őket véletlenül?

pöttömpanni
 
 


Pöttöm! Az úgy annyira nem tetszik, hogy Alexander, de köszi az ötletet! A párom szereti a viszonylag rövid neveket (a 4 betűsöket :D ).
Nekem tetszik a Ramóna név is, Rami becenévvel. De úgy annyira furcsa, hogy Balogh Ramóna... Pedig már a párom is kezdte kóstolgatni.
Ja, fiúnevek közül kihagytam a Donátot. Az nekem nagyon bejön!

Na mindegy, majd csak kitalálunk valamit. Azon vigyorogtunk múltkor, hogy majd ha a baba már rugdos, akkor végigkérdezzük, hogy milyen nevet szeretne. Ahol a legnagyobbat rúgja az lesz :lol:
Remélem nem a Dzsokinál fog rúgni :lol: Persze ez most csak vicc volt, ilyen nevet nem is sorolnánk fel neki!

panna1
 
 


Megnéztem iwiw-en, de nincs fent képe... hány éves? Szerintem nem ismerem, de az anyukáját lehet. A biosztanárnőmet általánosban Ványiné Rózsa Annának hívták. De lehet hogy azóta infót is tanít, nem tudom. De az is lehet, hogy nem ő az anyukája, hanem mondjuk a nagynénje...

yuyu79
 
 


Panna!

Az Eszter és a Gábor csodálatosan szép nevek. Bár hazabeszélek kicsit, mert nálunk van mindkettőből a családban, nem is egy.
Nálunk a fiúnevekkel van gond: Zsombor lett volna de ellopta a keresztanyám, amiért mai napig orrolok rá. megkért hogy mondjak ötleteket. Mondtam vagy 20-at és kértem, hogy csak a Zsombort és az Ágostont hagyja meg. Erre kicsi fia neve: ZSombor Ágoston.
A Csanád gyönyörű, de nem tetszik a páromnak.
Ami szóba jöhet: Levente László, Zalán Antal/Zoltán, Sebestyén

Gabi!

Igen, én is lemondtam az utazásról, de aztán kicsit durcás lettem:
2005 karácsonya óta folyamatosan diplomavédésről, államvizsgákról, nyelvvizsgákról szólt az életem szünet nélkül. Sehova sem utazhattam nyáron sem, akkor is volt mit az agyamba préselni. Aztán 2007 nyara: esküvői előkészületek, és persze hiába kértem, hogy tojuk a munkakezdésemet szeptember 15 re, el kellett kezdenem dolgozni szept. 1-én úgy, hogy 8.-án volt az esküvő. Persze ez nem panasz, örülök hogy van munkám és dolgozhatok, de így a nászútból sem lett semmi.
Tehát 3 éve várok arra hogy legalább 4-5 napra elmúljon a stressz és megérett rá az idő. Persze nagyhetet ki akartam venni szünetnek, de ezt is megakadályozták, így most nem is tudom mikor engednek el. :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


találkozó jó ötlet :)

niki: én a Hepinetbe megyek Uh-ra a Vörösvéri útra.

Segítsetek lányok! Nem mindig tudom összeegyeztetni az igazi neveiteket és a fórumos bejelentkezési neveteket. Szóval nem lehetne ebből is egy táblázatot csinálni esetleg, hogy kinek mik a nevei?
lei
 
 


aprooka: sajnálom, hogy ennyire nincs lehetőségetek kicsit kikapcsolódni és elmenni valahova legalább egy hétre. Pedig ugyebár az ember egy hét után kezd el csak igazán felengedni és elfelejteni a stresszt és a melót, ezért a két hét a legideálisabb a pihenésre. Sajnos erre nagyon keveseknek van idejük :(
lei
 
 


Yuyu!

Petya olyan 27 körül lehet. Kopasz, illetve nagyon rövid hajat visel, és kék szeme van. És sokat beszél és hadar is néha. Nem gond ha nem ismered, az ember hajlamos azt hinni, hogy kisebb város, akkor már ismerik is jobban egymást az emberek. :lol:

Lei, jó 5let ez az igazi nevezés is...bár szuszut elég régen nem láttam errefelé.

pöttömpanni
 
 


Mindenkinek!

Ha tehetitek menjetek el egy wellness szállóba 2 éjszakára, az is fantasztikus kikapcsolódás.

Az elműlt fél évben többször voltunk, nagyon feltölt. Üdülési csekkel pont jó. Köntösben flangálni a szállodában+jókat enni és aludni.

Mi Toscanaba készültünk júliusban, mert a páromak akkor van szabija (+ karácsonykor 2-3 hét), de sajna én akkor már nem mehetek ilyen messzire...
Mi megbeszéltük, hogy most március körül egy újabb hétvége + a babával decemberben.

Legutóbb Siófokon voltunk és szinte minden pár babaával volt, voltak egészen picurik is és nagyon élvezték a vizet, az étterem is úgy volt kialakítva, hogy a kicsiknek is volt külön svédasztal.

Szerintem ez nagyon jó, és üdülési csekkel is lehet menni.

Bár mi tavaly is azt csináltuk, hogy munka után+hétvégén amikor már hült az idő, lesétáltunk a Duna partra és ott voltunk sötétedésig. (tőlünk 500 m + Sziget), de ez is kikapcsolódás. Lehet olvasni, fürődni a vízbe, aludni, beszélgetni. Mi nagyon élveztük. A párom főnöke meg is jegyezte egyszer, hogy mi nyaralni megyünk haza... igaza van.

Lehet, hogy az is elég, ha nem otthon tölti az ember a hétvégét.
Vendég
 


sziasztok lányok!

üdv az újaknak először is!

voltam ma a bankban, úgyhogy volt alkalmam kiélvezni ezt a gyönyörű napsütést! ha tehetitek menjetek ki csak egy kis időre. én is valószínű már csak a héten vagyok ilyen laza... holnap megyünk vissza a nőgyógyászhoz, úgyhogy utána meg valószínű, hogy újra meló :/ pedig el bírnám viselni még itthon egy darabig!

a nagy problémám a főzés... magamnak nincs kedvem nagy kajákat csinálni, ezért ma is csak tésztát főztem ki :( teszek rá túrót, mert az még van itthon.

közben meg ezerrel idegeskedek. a lakásvásárlással kapcsolatos dolgok vannak ma porondon, és úgy néz ki, hogy a hitelügyintézős sráccal picit melléfogtunk... kicsit összejött minden! és jó lenne már sokmindenen túllenni! na jó, a babavárást azt nem akarom olyan hamar letudni :)

mindenkinek szép napot és jó étvágyat, ha még nem ebédelt!

sophie27
 
 


Pöttöm: megpróbálom összeszedni a neveket, aztán összeírom egy listába és mindenki nézze át, hogy stimmelnek-e a párosítások :)
lei
 
 


beleki: én is el akarom vinni a páromat áprilisban egy hétvégére wellneszezni, mert márciusban lesz a szülinapja, de az a hónap már fullra be van táblázva nálunk programokkal. De azért nem olyan olcsó mulatság ez a pár nap sem sajnos. Nézegettem ajánlatokat és hát kettőnknek 60 ezerből jönne össze egy hétvége. Ehhez azért kell majd kérni bele a szülőktől is valamennyit, mert egyedül ezt nem tudom kifizetni. :cry:
lei
 
 


lei. és akkor hova mennétek?

mi a nászutunkat foglaltuk le egy wellness-es hotelba, ahol kettőnknek a 4 nap / 3 éjszaka félpanzióval lesz 113e... és ez nem kimondottan nászutas dolog! egyszerűen ennyi az ára.

www.thv.hu

és nem is megyünk messzire, csak ide Visegrádra ;)

sophie27
 
 


Mi ezzel nem akartunk foglalkozni, mert kaptam a mh-től üdülési csekket.

De legutóbb január első 7végéjén voltunk, akkor csak 42 ezer volt 2 éjszaka kettőnknek.

Lei! Igen tudom, nem olcsó, de megéri.

Mi nagyon élveztük Bükkfürdőn a Caramell hotelt, azt hiszem 3 éve építették holisztikus szemléletben, minden bordós, barnás. A folyóson nem ég a neon, hanem érzékelik a lépteket és felkapcsolódik a halvány világítás. És nem régi komcsi épület van átépítve. A szobák romantikus hangulatúak és nagyok.
A kajcsi fullllextra, nagy választék van és tényleg van reform és vega is.

JA! legfontosabb az étterme, nem csak hagyományos asztal+szék, hanem az ablak alatt kanapé szerű pad sok-sok párnával.

Oldalakat tudnék írni, hogy miért volt jó.

Egy hátrány, a közleben nincs semmi, csak a fürdő + a nagy puszta és azért messze van.
Mi azért visszamegyünk!!
Vendég
 


Zsófi, ez eléggé drágának tűnik, főleg hogy csak félpanzió.

A 60 ezer az már reális, de pont azon mulattam, hogy mi Primostenben voltunk lenn egy hétig 90 ezer forintból. Amihez még hozzájött persze a költőpénz a belépőkre, de össz-vissz kb 110-ből kijöttünk. Ehhez képest a 60 2 éjszakáért elég aránytalan....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsófi, ez eléggé drágának tűnik, főleg hogy csak félpanzió.

A 60 ezer az már reális, de pont azon mulattam, hogy mi Primostenben voltunk lenn egy hétig 90 ezer forintból. Amihez még hozzájött persze a költőpénz a belépőkre, de össz-vissz kb 110-ből kijöttünk. Ehhez képest a 60 2 éjszakáért elég aránytalan....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


na persze ezt elég egyszer leírni, nem is értem miért tette be kétszer.

JA és még egy csodás név a hezitálóknak: Boróka (hogy legyen valami új is)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Nekem is ilyen eldugott helyek kellenének, mint ez a Bükkfürdő. Ha már nem megyünk külföldre, egy wellness hétvége azért nagyon jót tenne.
És elvileg még nászajándékba kaptunk is egyet, csak még nem tudom gyakorlatilag hogyan kapjuk meg. :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Lei!

Te ugye ma mégy? És hányra?
Én lassan készülődök, és indulok mert most lesz az integrált 2.fordulója f3-kor ott a Hepinetben :-)

panna1
 
 


mi is üdülési csekkből fizetjük, úgyhogy igazából azért nem néztük, hogy olcsó és jó legyen, a picivel úgysem tudunk menni majd eleinte sehová, szóval az 1 évig érvényes (tudom, meg lehet hosszabbítani, de az is pénz...) üdülési csekket fel kell használni! ;)

amúgy most a Bükk hegységről írtok, vagy a Bükfürdőről, ami a nyugati határnál van? mert nem mindegy ;)

sophie27
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!!

Most jöttem meg, voltam doktorbácsinál :) és megint láttam a kis pindur pandúrt :) Nem tudom, hogy miért van ez, de az összes Uh-on fogja a fejecskéjét, remélem, nem a fülébe kapaszkodik, mert akkor el fog neki állni :( már volt rá példa a családban :) úgyhogy most megy a nagy lelkizés a pocakkal, hogy ugyan legyen szives elengedni :)

Örülök, hogy mindenki jól van nagyjából :) és persze nagyon várom én is az új képeket és jó híreket!!

Nálunk név ügyben a rég magyar nevek voltak a fő szempont, a párom Csanád és mindenképpen szerettük volna, ha fiú akkor szintén valami szép magyar eredetű neve lenne így lett Zalán Bendegúz. Lánykának meg a Lili és a Lola volt a két favorit, egyenlőre Lili, de még lehet hogy Lola lesz mire kibújik.:)

KépKép
columbine
 
 


Columbine! a Zalán nekem is nagy kedvencem, de a párom nem rajong érte... :( pedig ő Gyula, szóval az is régi magyar név, meg a papája is az, szóval nem is értem! :)

magánrendelésre jársz amúgy dokihoz? hogyhogy uh-ztak? én is annyira vágyom rá. holnap, ha megyek, pont gondolkodtam, hogy "kibulizom", bár ott nagyon gagyi a gép, de a lényeget látjuk... az apró szívecskét és a kis lábacskákat, kezecskéket!

sophie27
 
 


Zsófi,

Hogy állnak az esküvői előkészületek, most néztem, hogy már csak 3 hét van addig:) biztos nagyon szuper lesz, rakj fel képet a ruhádról, ha tudsz, lééégyszi:)

sniky
 
 


Igen, Zsófi, én is nagyon megnézném azt a rucit!!!

Magánrendelőbe járok a Bálint Mihály doktorbácsihoz. És igazából nagyon kellemes csalódás volt, mert azt hittem ha megnéz UH-on is, akkor többe kerül, de ugyan annyit kért. Jó választás volt, úgy látom. :)

Ha különleges nevet szeretnétek, az unokaöcsém Korvin, én rajta kívül még soha nem hallottam ezt a nevet, de szerintem nagyon szép.

KépKép
columbine
 
 


az esküvői ruhás képpel kapcsolatban az van, hogy van itt a gépen, elrejtve apa elől 1-2, de iszonyat rosszak lettek, mert anyukám fotózta... szóval megpróbálhatom berakni csak úgy mutatóba, de azért ez mégsem olyan, mint amit majd a fotós csinál rólunk ;)

amúgy pont ma telefonálgattam, mert ugye változik a nevem is és közben lakáshitelt is intézünk, szóval azt nem tudtam, hogy a papírokat hogyan és hol tudom legegyszerűbben elintézni, de sajnos ez nagyon nem egyszerű :( mindegy! ez van!

a különleges nevekkel kapcsolatban meg az a baj, hogy apa állandóan azon agyal, hogy hogy lehetne esetlegesen csúfolni, és akkor rögtön elveti az ötletet, pl. a Zalánt is, mondván, hogy arról mindenkinek a Zalán futása jut eszébe... :'( így mi most a Benedeknél állunk egyelőre! a vezetéknév meg Balló, szóval ez még viszonylag jól is hangzik.

sophie27
 
 


nah. hát itten van a ruci! jól elmosódott egy kép, meg a hajam is tök gáz, meg én magam is... szóval a ruha sem volt még ugye rám igazítva, nem tudom, hogy mennyire kivehető... :S
Kép az esküvői ruckóban

sophie27
 
 


az én párom is pont ilyen, rögtön csúfolja, akármit is mondok, de a lánynévvel is nehezen jutottunk dűlőre Lili-re pl. azt mondta, hogy az olyan bocsánat ribanc színésznős név:((( gondolhatjátok menniyre örültem neki. Azért lesz Zengő, ha kislány, mert az tetszik a Fercinek, én meg rögtön belementem.

De a mai napig nem értem, hogy mi baja pl. az Ádám, máté, Balázs, Bendegúz, Barnabás, Zsombor nevekkel, mert nekem ezek tetszenének a Kovács mellé;

sniky
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, olvastalak közben titeket, de az elmúlt két nap nagyon rohanós és koránkelős volt. Ma megkaptam a laboreredményemet és a vérképem teljesen jó, aminek nagyon örülök. Holnap este 6-ig fel fognak hívni az integrált teszt eredményével is, szóval addig még van egy kis izgulás, bár az előzmények alapján el sem tudom képzelni, hogy bármi baja lehetne a kicsi babánknak. Lei, ne fáradj a nevekkel, mert én a táblába már sokunk nevét úgy írtam be, hogy rendes név és zárójelben a fórumos név. Szóval én már nem a nulláról indulok. Meg azt is össze akarom szedni, hogy kinek milyen nemű babát jósolnak az UH képek. Nem nagyon jönnek a pocakos képek. Én már csináltam egyet magamról, de nem mertem elküldeni :-D

szuszu
 
 


A Benedek aranyos, nekem tetszik, és lehet is jól becézni, bár az uradat sajna ki kell ábrándítani, mert ha a gyerekek valakit csúfolni akarnak, akkor tutira kitalálnak rá valamit, ez szerintem ne legyen szempont.

Én kíváncsi lennék a ruhádra, még ha rossz is a kép, majd úgyis mutatsz jobbat amit fotós csinált, de engem furdal :)

Holnap reggel kell mennem AFP-re, valaki volt már? Mire kell számítani? Megint leszednek egy litert vagy ez most nem olyan durva?
Kicsit tartok a vérvételtől...

KépKép
columbine
 
 


Zsófi,

tök jó a ruci, nagyon szép leszel benne és egyáltalán nem rossz a kép, tessék elfelejteni ezt a pesszimizmust.

Nagyon dögös kismama vagy, és gyönyörű menyasszony leszel, remélem ezt megbeszéltük?! :)))

sniky
 
 


Zsófi, anno amikor én is lefotózkodtam a ruhaszalonban, akkor utána teljesen kivoltam, hogy hogy nézek ki a ruhában (én ráadásul még lázas is voltam), de amikor eljött az esküvő napja és volt frizurám meg sminkem, akkor már egészen más volt a helyzet. Nekem tetszik a ruhád, mert egyszerű. Nem szeretem, ha túl van bonyolítva. Jaj de irigyellek, hogy még az esküvő előtt vagy. Olyan jó lesz, majd meglátod.

szuszu
 
 


igen, hát az a másik, ha valakinem úgymond egyszerűbb a vezetékneve, akkor ahhoz inkább illene egy különlegesebb keresztnév. nem?

pl. barátnőm decemberben szült és náluk Szabó Tara Ivett lett a picuri neve ;)

sophie27
 
 


köszönöm a dícséretet, kedvesek vagytok!

bár a legnagyobb lényeg, hogy apának én vagyok a tökéletes, szóval rövidre is zárhatjuk a dolgot ;)

az is biztos, hogy a haj, meg a smink is sokat dob majd rajtam. meg fog látszani, hogy velem volt foglalkozva azon a napon végig! :) ja és a szemüveg helyett lencse lesz és akkor végre látszik majd a kék szemem is, amit most a szemüveg "eltakar".

szóval kössz csajok! olyan jó itt lenni veletek!

sophie27
 
 


szuszu, elő azzal a pocakos képpel, ígérem este én is rakok fel, mert tegnap sajnos elmaradt:(

sniky
 
 


Zsófi,
nagyon szép a ruhád én is úgy irigyelek én már nem is emlékszem a mienkre olyan rég volt. :cry: És egyáltalán nem vagy szörnyű, de persze a smink meg a haj sokat számít majd megláttod. :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Zsófi, nagyon szép a ruci, tiszta hercegnő vagy benne, olyan mint a mesékben. Szerintem jó a kép is, még egy jó frizkó, szép smink és te leszel a legszebb kismama menyasszony:)

Niki, én a Lilit pont azért választottam (a Lolát) is, mert olyan nagyon nőcis, művésznős :)

Szuszu, muti a pocakképet, én tegnap elaludtam mire apa hazaért így elmaradt a fotózkodás, de ma megcsináljuk és felteszem. Nagyon csinos kis pocak ez még, majd ha dinnyéket hordunk :)

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok lányok én most lelépek haza, ha tudok este fele benézek, de nem igérem.
A híreket várom az uh-król és irjatok sokat :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


én még hajadon vagyok, de már nagyon vágyom egy szép esküvőre, bár ha a páromon múlt volna, akkor most még a baba sem jönne, mert szerinte mindez még ráér. Szerintem meg 6 év után már illene :oops:

na mindegy, majdcsak csatlakozunk mi is a házasok táborához, a babásokéhoz már mindenképp;)

sniky
 
 


Gabi,

Jó pihenést neked!

Ági, szerintem is nagyon dögös, nőcis név a Lili, nekem is pont azért tetszett meg, dehát a férfiakon nehéz kiigazodni. Nekem méd a Panka, Panna, Csenge, Kitti is nagyon tetszik. Na de a lánynév már eldőlt, a fiúnévvel vagyunk bajban...

sniky
 
 


Niki, ne szomorkodj, úgyis tovább leszünk feleségek, mint barátnők, ezt is ki kell élvezni! Csak ne felejtsetek apasági nyilatkozatot csinálni, ha a párod a nevére akarja a gyereket! Nekem is most szólt a doktorbácsi, hogy el ne felejtsük :)

KépKép
columbine
 
 


érdekes, nekem a Liliről egy szőke fürtös édes angyalka kislány jut eszembe rögtön. :) De hát mindenki másra asszociál :P

Itt vannak a nevek. Ezek az aktív fórumozók:

lányané –
Pöttömpanni – Edina
Szuszu – Zsuzsa
Sniky – Niki
Yuyu - Julcsi
Lei – Leila
Sophie – Zsófi
Columbine – Ági
Mazska –
Györesz – Györgyi
l.veronika – Veronika
panna – Anna
csenge – Csenge
kollibry – Kitti
minimanó – Gabi
rizsimami – Szilvi
mákszem/macifülke –
aprooka – Zsófi
marcsa – Marcsi
Bmaass – Barbi
beleki – K


a többiek az elején itt voltak, de mostanában nem nagyon jelentkeztek:
Boniko - Niki
k-vero – Vera?
Almira-
Tami –
Betti –
Judcsi –
Ronix –
Pintyus – Zita
Nellike –
Pipett –
Copfi –
Viki – Viki
n.k.ildi – Ildi
jucómucó – Jucus
awe –
aniani -
athiz –
boszyca –
dana100 –
vica – Évi?
andyfekete – Andi
terek.krisztina –
Manci – Manci
Mecsi -
lei
 
 


fél óra múlva megyek a Hepinetbe!! :lol: :lol:
lei
 
 


Sziasztok!

A Lili nekem is az egyik kedvencem és nekem is egy szőke, fürtös kis hercegnő jut eszembe róla. Mi fiúnevekkel vagyunk bajba, én bármit mondok, semmi nem jó. Szóval futunk még pár kört ez ügyben.
A lánynevek közül ami a legjobban tetszik: Anna, Panka, Panna, Zsófi és Lili :)
Ja és a Manci igazából Barbit takar :D

Barbi
Kép
manci79
 
 


Lei:) irígykedem, pedig alig egy hete voltam én is
gyere minél hamarabb a hírekkel!

szuszu,

mákszem = Judit

sniky
 
 


Én is hajadon vagyok, de érdekes, mióta tudom, hogy baba jön, azóta valahogy jobban vágyom arra, hogy feleség legyek. Érdekes dolgokat hoz ki ez a másállapot. Mi is már a 8. évet tapossuk. :lol:

Barbi
Kép
manci79
 
 


Lei, várunk vissza a jó hírekkel!

Barbi
Kép
manci79
 
 


OK, frissítem én is a neveket a táblázatomban :lol:
lei
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?