Új privát üzeneted érkezett!

Beu, jót rötyögtem a válaszodonKép

Zsófi
csucsuka
 
 


Hali Lányok,

Most jöttünk meg a nagy sétából. A gyerkőc nagyon élvezte, minden boltban megdícsérték, hogy milyen kis mosolygós. Ja, babakocsiban volt, és kellemes meglepetésként ért, hogy senki nem nyúlkálta össze. Úgyláccik, vidéken nem merik, mert itt az ember lánya szól ám, ha baja van Kép Most meg letettem aludni, és már durmol is, gondolom a jólevegő elnyomta Kép

Gyes-gyed-tgyás ügyében próbálok képbe helyezkedni, mert nálam a "papíron visszamegyek dolgozni" nem lehetséges, ugyanis Budán dolgoztam egy multinál, és ott minden hivatalos, nagyon figyelnek hogy jogilag is rendben legyen minden, különben Bécsben az asztalra csapnak. Szóval vagy télleg visszamegyek dolgozni, vagy nem. De oda gyerek mellett már nem mennék, mert reggel 7-kor indul a vonat, és este fél8-ra lennék házon belül. A bölcsi-ovi így totál nem fér bele Kép Szóval okítom magam, meg ha vmit nem értek, akkor írok a cégemnél a TBügyintéző csajnak, hogy homályosítson fel, aztán majd értesítelek benneteket, hogy miapálya. Azt nem ígérem, hogy a napokban, de ahogy lehet, elmondom a frankót nektek is.

Most megyek, én is ledőlök egy órácskára...

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


sehol senki?

Andi
psandi
 
 

 
 

Sziasztok!

1000 eve nem jartam erre...nem tudom,hogy csinalom, de egyszeruen annyi minden van! Pedig nem Jaziboy a ludas Kép

Csak ezt az oldalt birtam atfutni.

Anyakati
Jo,hogy megvagytok Kép Haaat nem mondom "kicsi" lanyod fejlodik ugyesen. Nagy gratula!

Timici
Tudom,hogy hihetetlen, de lemertem a kednot Kép Nemtom milyen maszek meretei vannak, ahogy neztem a tobbi "gyari" kendot, szoval meg veletlenul sem stimmel. Hossza 3.3 szelesseg 22 cm. Eddig nekem boven eleg volt. Szerintem sosenem lesz rovid, macsak azert sem, mert en eleg kis termetu vagyok.

Andy
Grat a felallashoz! Kép Eses Kép De valahogy csak meg kell tanulni...

Urszila
Kisse megkesve...de Boldog szulinapot s nevnapot!!
Kép
Jaziarcra a kremet meg nem vettuk meg Kép de Kép hogy valami miatt most elmult ez az orult nyaladzas es alig piros mar!

Momo
Auto Kép Kép DrukkDrukk,hogy valami pozitiv tortenjen!

Kepek tunderiek! (mint mindiiig)Kép

Na latom jon az osz, hidegebb ejszakak es mar rogton felmerul mindenkinel a kisteso tema Kép Nem mondom, nalunk is,de ugy gondolom egy evet meg minimum varni szeretnenk.

Gomboc
Borozasert extrairigy, na de par nap es nalunk is kezdodik a borfesztival! Kép (lanyok egy pecsi meeting? Kép ). Kuszashoz nagy gratula! Kép Kajcsihoz is.Felmondashoz (Halisten)nem tudok
hozzaszolni.
Kangi
Hihitorony immar nalunk szlogenne lett Kép
Cikkcakkospisiles Kép Kép Gratula Julcsimegevettkajcsihoz! Kép Kisteso Nalatok is mar indul lassan? AmindenitNekije!!

Koromvagas
En eleinte akkor vagtam Jazikormot,mikor durmolt.Mostanaban mar nem tudok olyankor(hason alszik...) igy nyugodtabb pillanatait igyexem kifogni. DE en olloval sosenemtudtam levagni meg sajat kormom sem. Csak csipesz. Jaziet is babacsipesszel vagom. Norka az ollotlan.

Kakukkfu
Hat nem semmi tempoban haladt a lanyod(es meg is erkezett) az ataludt egeszejszakahoz! Kép Gratula!

Mi vasarnap borzeztunk,vettunk eg csudajo autosulest kiscsajnak,mert a hordozot lassan kinovi.+kapott par ruhat. Ja a nap sztoria.Megyunk a borzere apastul,gyerekestul.6000ember, erre egy szembejovo ismeretlen csajszi megallit,hogy "Nem o a Jai a babanetrol?" (udv. ha olcasol Kép ) szoval teljesen lepadloztunk. Nem ismerjuk 1mast, de o ismer minket. Mik vannak? Kép
Lanyok. Az termeszetes ,hogy Jazi ha fogom a kezet csak es kizarolag HATRAFELE hajlando elindulni??? Ma veletlenul idult elore, ugy metunk a pelenkazohoz.Irto buszke voltam. Kép
A kukoricadara is nagyon bejott lana(almaval+repaval).2 napig azt kapta,ismet hihetetlen adagokat burkolt be.
Mar o is kezd reagalni a "Hol van ..?" kerdesekre.Az ajtajan fuggo napocskat es a kutyust mar nagyon birja tudni! Kép Vettem tegnap egy kabit ami pont jo Jazira:50-56os meret Kép
Indulunk Apa ele! Remelem meg jovok ma...

Norka s csomoujrucijavan Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok!

Ez a mai nap nem az enyémKép. Reggel úgy indult a nap, hogy mindhárom gyereket ébreszteni kellett az ovi miatt. Dani üvöltött, hogy ő még álmos és nem akar oviba menni, végül negyed órám maradt, hogy felöltöztessek, megetessek három gyereket, ha nem akartunk elkésni. Dani sírt, mikor otthagytuk. Egyik se volt hajlandó aludni délután, pedig a fejem majd' szétszakadt, úgy pihentem volna kicsit!! Viszont este 6 kor Dani meg Sári beájultak, ami azt jelenti, hogy majd 9 óra tájékán nagy vidáman felkelnek, és itt fognak tombolni úgy éjfélig. Védának kibújt a második foga, extra nyűgös, nem lehet bírni vele, semmi se jó neki. Meg ilyenek. Néha megkérdőjelezem épelméjűségemet, hogy három gyereket vállaltam gyors egymásutánban. Persze imádom őket, de vannak napok, amikor semmi másra nem vágyom, csak hogy egyedül és nyugalomban lehessek.

Beu!
Köszönöm a dícséreteket a manók nevében is. Régen láttam Lőrincet, a kedvemért tegyél fel új képet róla!!

Myssnia!
Én kifejezetten szeretek hason aludni, szoktam is, állandóan, nem vettem észre, hogy befolyásolná a tejtermelésemet.
Spárgázós képek szuperek, meg a másikak is. Nagyon ügyes a kisfiadKép

Kakukkfű!
Mi is csináltuk ezt a módszert annak idején Danival, persze én is úgy, hogy lefektettem, betakargattam, megsimogattam, stb. Be is vált kis ideig, de ő örök visszaeső, a mai napig se alussza át az éjszakát. 3 éves és 4 hónapos. Már beletörődtem, nem volt kedvem kéthetente szadizni.. Remélem nektek jobban sikerül.

heppi!
Kaki-ügyben, nekünk is volt ilyen, én se tudom miért, de elmúlt, én nem aggódtam miatta, szerintem normális.
Hú, én már a harmadik gyerekkel vagyok non-stop gyeden, de gőzöm sincs mit miből hogyan számolnak..
Orsi nagyon aranyos, remélem semmi gond nem lesz a csípőjével!!!

Andy78!
Gratula a felálláshoz! Eleinte az enyémek is sokszor elestek annak idején, de nem lett bajuk, ezen túl kell esni..szerintem is attól sírt leginkább, hogy te annyira megijedtél!

Most mennem kell, de innen folytatom majd a visszaolvasást, és akkor írok a többieknek is.

Anyakati
anya_kati
 
 


Haha, nem ment a net sokoran kesesztul, latom most jelent meg a hozzaszolasom. Szoval persze nem este 8kor indultunk Apa elé Kép
Lanyok
Azon filoztam,hogy Jazi eddig csak vizet vagy gyumilevet kapott.Teat a cukor miatt nem. De mi lesz telen, biztosan neki is jol esne majd (tejcin kivul) valami meleg ital nem? Ti mit fogtok adni a babucsekeknek?
Es vegul par kep:
Az uj ulesben:
Kép
Bolondozas:
Kép
Uj pizsi
Kép

Meg jovok Kép
Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Norka!

Emma simán megissza a teát cukor nélkül. Simán beáztatom aneki a herbária gyermek teát meleg vízbe és kész. ő szereti. Sőt, 4 hónapos korától tul képp csak ezt kapott inni,a kkor jött ki az első foga. Én csak mostanában kezdtem neki gyümölcslét adni, de azt is csak azért, hogy pohárból mást kapjon mint cumósüvegből, hátha megjön a kedve. és képzeljétek tegnap seperc alatt megtanult szívószálla inni. vettem is neki egy micimackós szívószálas kulacsotKép De elalváshoz még mindíg kell a tea neki.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, a babanet annyira népszerű, hogy a legnépszerűbb valóságsót is veri. Vannak, akik alig várják, hogy olvassák a fejleményeket, mint zajlik az élet másoknál. Éppúgy mint Norkáéknál. Legyetek óvatosak, ne rakjatok fel képeket. Mivel én túl népszerű lettem, ezért sofka ma lelép. Függöny, taps nincs. És megyek. A só rám eső része végetért.
s
sofka
 
 


MI VAN?

Amúgy megértem. Kismamás létem apró-cseprő eseményeinél kevés érdekesebb dolog van manapság a világban.

Emberek! Megyek főzni! Aztán el is mosogatok! De csak kiváncsi kukkolók kedvéért.

Beu
beu
 
 


Mi az lanyok? Ennyire megremult mindenki,hogy nem irtok? Kép

Mano
Jazi biztosan nem inna meg a cukortalan teat, mert o viszont mar szokott gyumileveket inni, szoval gondolom bantana a dolog.De 1 probat meger (oszinte legyek? En sem birnam meginni Kép )

Sofka
Az iras Frenetikus!

Beu
Ne legy mar ilyen rendes!Lelkiismeretfurdim lesz...

Norkaborka
norkini
 
 


En csak azon filozgatok, hogy most akkor felni kell? Mi tortenhetett Sofkaval?
Ennyi beteg, celtalan ember maszkal a vilagban, akinek nincs jobb dolga, mint velunk szorakozni (nem Sofkara gondoltam Kép )?
Mindenesetre elgondolkodtato...

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Lányok Kép
ma nagyon vidám nap volt nálunk. Julcsinak az éjjel kiegyenesedett a haja, én megőszültem, de estére megkopaszodtam. A hihitorony önállósította magát, és nem volt hajlandó abbahagyni a hihizést. Az egyeneshajú gyerkőcre húztam egy csengettyűs sapkát és elmentünk az Egyetemre, de a vulkánkitörés miatt keletkezett szökőár meggátolta az odajutást, így kényelenek voltunk Honduras felé kerülni Kép
Közben Apacuka hazajött, hozott három indonéz táncoslányt meg egy takarítógépet, de nem tudjuk bekapcsolni, mert tévedésből szanszkrit hsználati utasítást csomagoltak mellé Kép
Ezek után megpatkoltuk a lovakat, aztán kaptak egy kis nyuszigolyót, a finnyásak Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi!
KépKépKépKépKépKépKépKép nem bírom abbahagyniKépKépKépKép

Amúgy Sofka, ha még olvasol:esetleg egy emilben informálhatnál minket, mi a csoda történt. Már amennyi közölhető, vagy minket is érint. Eléggé megrázott a búcsúd. Bár tudom, hogy a nyílvánosság előtt írunk, de a fene gondolná, hogy valakik rácippannak egy kismamás oldalra.

Norka! Azért se osogatok!

Beu
beu
 
 


De még nem is mosogatok! Kép
Bár most már, lehet, tényleg kéne. Ezek után!

Beu
beu
 
 


Kangi,
Kép Mintha Germanus Gyula forditasaban olvastam volna a Takaritogep hasznalatat. Kép Kép Kép Tetszett a mese, olyan igazi magyaros, vagy inkabb Kangis!

Sofka,
Mostanaig arra vartam, hogy jelentkezz megegyszer, de most elmegyek alukalni!

Jo ejt,
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi
Vauuuuuuuuuauauuuu Kép Kép Kép Hogy Te mikre vagy kepes??

Dzsizisz- lanyok, eddig is vilagos volt,hogy sokan olvassak a topikot akik nem irnak (lasd Gyes-Gyed ugyben is irtak olyanok, akik "nem tagjai a szektanknak" Kép Csak semmi panik. Most attol,hogy tudja mas is,hogy mikor jott meg, mikor nem aludtunk ejszaka es ki mikor viszi a gyereket oskolaba. Szoval nemtom. Don't panic!

Beu
Nanemaaa.... Kép En csak bekapcsolom a mosogatogepet, bebeeeee Kép (De nem kapcsolom, mert mindenki alszik...). Te se zorogj! Kép Lesznek Pecsi Napok 6543 program kisereteben.Nem jottok?
En most epp feherfeketitek par foto, nagyon elvezem! Kép
Pl:
Kép
Norka
norkini
 
 


Norka! De szép!
Mikor?
Nálatok már mindenki alszik?

Beu
beu
 
 


Kukk Kép

És ha valaki még nem ijedt volna meg kellőképpen, akkor:
KUKK!

Kép
KangiAndris
 


Beu
Szept 18-28 kozott. Itt talalsz musort ha esetleg meglesned (azaz erdekel) http://www.pkkinfo.hu/ .
Ja, mar megint kidolt a banda Kép
Most epp ezt gyartottam(igerem nem teszek fel tobbet!!!)
Kép

Uristeeen! Itt pasik is vannak. Jáááájjjj, es ilyen keson?? Kép
megintNorka
norkini
 
 


Most nezem,hogy nem lett teljesen jo a link. Szoval programsorolo-fesztivaloknal talalod. Regen meg fujtam is mindig a megnyiton! Kép (Most max az orrom...)
N
norkini
 
 


Mariann írt SMS-t: Érdeklődnék, hogy hogy áll a tali? Kb. hány baba-mama tud jönni hozzánk? hogy készüljek?

Szóval legyetek szívesek, írjátok meg, hogy jösztök-e. Én majd összesítek. Most kérdeztem, hogy kb. hánytól, várom a választ. Valami nyami kaját viszünk, ugye?

NorkaKép Jázi emeli az ülés fényét!Kép a pizsamáét isKép a bolondozós meg KépKépKép micsoda humorérzékKép Hogy megy hátrafelé??? Tűzijátékot kösz.Kép

AnyakatiKép picológusok szerint minden normális gyerek sír, amikor ott hagyják az oviban, ez azt jelenti, hogy érzelmi kötődés OK közted és közte. Érdemes viszont az ablak előtt dekkolni egy kicsit, valszeg 1 percen belül abbahagyta, ahogy eltüntél.

SofkaKép én is kukkoltam!Kép itt is, ama 2 hónap alatt, ami a topik és a lányom születése között elteltKép, de a Kismamákban is, 14 hetesen mertem bejelentkezni babonából, 7 hetesen kezdtem olvasni. Szal nem mindenki rossz szándékból teszi, egyesek szerintem csak tapasztalatokat gyűjtenek talán minden topikból, és csak 1be írnak.

Kösz a felköszöntéseketKép

ZsófiKép a felköszöntéseket bírtam, az háborított fel, hogy csak 1 adag ajándékot kaptamKép kora ífjúságomban átéreztem a karácsonyi gyerekek sorsátKép

Urszila
urszila
 
 


MomoKép szörnyűKépKépKép, nagyon-nagyon sajnállak. Elmondtam Férjnek is, teljesen rosszul lett, átérezte minden porcikája. Ő ui már állt a Renaultja hűlt helye előtt PozsonybanKép De meglett rá fél évre, mert Pozsonyban lopták elKép magyar rendőrség egy év múlva értesített, szlovákok rendesek voltak és államosítás előtt még egyszer szóltak a magyar kollegáknak.

TALIKépKépKép bál nyitása 2-kor. DÉLUTÁN és nem éjjelKép

SofkaKép biztos viszem a 2 nagyot, pénteken nincs iskola HURRÁ!

Urszila
urszila
 
 


Urszila! Tényleg: még nem is gratuláltam: boldog névnapot!!!
Talira megyünk, ha Kangi visz. Vagyis visz, ha semmi nem jön közbe.
Szerintem Sofkáéknál valami komolyabbról lehet szó.

Momo! Olvastam mi történt, csak kukkoló-ügy miatt nem írtam rendeset. Szóval részvétem,bár tudom, hogy ezzel nem sokra mész. Mi is átéltük már, hogy kinéztünk az ablakon, és nem volt ott a kocsi. Nem is lett meg. szóval tudom, mit érezhetsz, a két babó meg csak súlyosbítja. A francba! De hogy mit nem lopnak az emberek: itt a házunkban a földszinti lakás erkélyéről mosott ruhát szárítóval. Nem is az értéke miatt elképesztő.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Én is "kukkoló" vagyok,mintegy 2 hete.Én is anyuka vagyok, hasonló macerákkal, és nagyon jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, emellett erőt merítek a humorotokból. Szerintem belevaló csajok vagytok valahányan.

Minden jót, és vidám gyereknevelést kívánok mindannyiótoknak!!!!!!!
Zizi
 


Sziasztok!

Mi történt????

NOrka
csúcsszuper az a fekete-fehér kép, nagyon teccik!!!!
na meg az autósülés, meg az új pizsi, meg a bolondozás...
+ előre-hátra járáshoz is gratula Kép

Manó
szívószállal ivás Kép

Sofka
megdobsz minket egy maillel?
ugye nem végleges a búcsúd??? KépKépKép

Dani megint azt játszotta, hogy : "anya vegyél fel, különben sírok, és csak addig jó, amíg a karodban vagyok..."
aztán másfél óra múltán végleg leraktam, negyed óra bömbi, megszakadt a szívem, de most alszik

kivettem a sütőből a rizskoch-ot , nagyon fini lett... megkóstolom még1x Kép

na jó éjt

Andi
psandi
 
 


Andi!

Ki süt-főz későn? Vagy Te csak korábbi munkád eredményét ellenőrzöd ilyenkor?

Azt hiszem, én is elköszönök.

Magdi rég járt erre.

Beu
beu
 
 


Beu
oké, lebuktam Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok

Elli
de jo Kép koszonom szepen...

Momo
ez szornyu Kép, biztos h. nem fizet a biztosito? Bar en is ismerem oket....

Urszila
boldog szuli- es nevnapot, (anyukam is ebben a cipoben jar, bar neki a pap talalt ki nevet)

Heppi
koszi Kép, varjuk az infokat Gyed-ugyben, ram is ramferne egy kis fejtagitas

Norka
jok a szerzemenyek, hat igen egy top 5 -os Kép majdnem dobogos keptarost....mindenhol ismerhetnek.

Vegre alszik a ded Kép nagy nehezen...

szia Ziza Kép nyugodtan csatlakozz a reality-beszedfolyamhoz, szivesen varunk Kép

Sziasztok
Zs&A
lathatatlan kollegiumosoknak is udv
zsurlo76
 
 


szia Zizi bocsKép
zsurlo76
 
 


Ssziastok lányok!
Minimálisat irok most csak (na nem a kukkoló miatt,idáig úgysenem lát elKép),félkarú vagyok,másikban Ádi-baba szunyókál.Most értünk haza a repcsitérröl,felraktuk anyukámat a frankfurti gépre,majd 8 óra múlva oda is ér. Szóval innentöl most már teljesen magunkra maradtunk,mi hármasban a"kis család". Most kicsit rossz,hiszen olyan szupi volt,hogy volt egy 24 órás babysitterünk,de majdcsak megoldjuk egyedülis.(nincs itt más rokon,barát is csak elvétve).Kicsit mg is sirattam anyukámat,de tudom már nagyon mehetnékje volt 2 és fél hónap után. Ja,és egy szopi pont a repülötéren követezett, olyan kulturált szopi-pelenkázó helyiség volt,hogycsakna.Hintaszék,pelenkázó,kézmosó.
Na,és a föbüszkeségem,hogy második napja csak és kizárólag anyatejen élünk...Bizony,most már nem kellett tápszert adnom,végre elég volt a cici is éjjel.
Na hirtelen ennyi, küldenétek egy táblázatot nekem is?Esetleg be is jelentkeznék,ha lehet...Ja, és én is kiváncsi vagyok mi történt Sofkáéknál...
PÁÁÁ
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Szia Barbi

Emailben leirtam neked egy email cimet, Csucsuka e-mail cimet, nala lehet jelentezni a listara.

Szia
Zs.

Lathatatlan kolisok jelentkezzetek "tik is" vagy "tük es"
zsurlo76
 
 


Hali Lányok,

Én csak jóformán napközben tudok nethez jutni, mert estére már apával kell foglalkoznom Kép Télleg SOFKA mi történt??? Komolyan mondom megijjesztettél. Mert ha csak arról van szó, hogy olyanok is olvasgatnak, akik nem írnak, akkor én nem paráznék, hiszen én is így kezdtem, kb 2 hónapig csak olvasgattam a különböző topikokat, ma meg már függő vagyok, ha napjában eccer nem olvasok Kép Szóval remélem, nem vmi családi patária tört ki... Azért drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

Mi most asszem elindulunk a csípővizsgálatra, remélem minden oké lesz, és a gyerek sem fog ordítani, mint a fába szorult féreg, mert hát ő ilyenkor szokott még egy órácskát aludni!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Barbi,
Jo tudni, hogy anyukad mindjart itt ropul el a fejunk felett!!! En imadom nezni a fel es leszallo repuloket, mindig talalgatok, kik ulnek rajta, hova mennek, honnan jonnek! Es hat itt van mit nezni a frankfurti repter kozeleben!

Norka,
Jok a fekete-feher kepek! A mi digigepunk eleg vacak, es nagyon csunyan vakuzik. Azokbol a kepekbol, amiket amugy kidobnek, mert tul eles a kontraszt, tok jo fekete-feher kepek lesznek...vagy szepias! Most hivatok elo par digikepet (kb. 100-at) papirra, probakepp beletettem nehany barnitottat is, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole!

Ma jol elaludtam reggel, csak arra ebredtem, hogy csukodik az ajto, ferjem es Dani elmennek. A kicsik persze mar reg ebren voltak, en meg ebren almodtam meg valamit...

Meg mindig itt komazok, pedig el kene menni "setalni" veluk, mert mostanaban Miki vegigorditja a delelottoket, ami az idegeimre eleg rossz hatassal van. Valoszinuleg faradt, de esze agaban nincs aludni, inkabb ordit!

Fenyegetozunk mi itt mindig azzal, hogy hivjuk a GyIVI-t, poenbol, kozben lehet, hogy ok is olvassak, aztan jonnek maguktol is! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sofka! Ugye nem végleg léptél le!? Kép

Nálunk tegnap este télleg realitysós események vannak. Legalábbis a realitisónézők szeretik az ilyet, én nem. Összeveszős van, hozzámnemszólós. Elment dolgozni anélkül, hogy fapapucs. Kép Mi van itt a levegőben?

dé_
 
 


Sziasztok!

Urszila
Boldog mindenféle ünnepetKép!!!
Mi megyünk Kevinnel, és visszük Zsurlóékat is.
Nemtom, ki vetette fel, hogy a szombat délelőtt jobb lenne... Az biztos, hogy az idő tágabb lenne, de nekünk tökmindegy. Gondolom egyelőre a péntek du. áll.

Zsurló
Fentiekből kifolyólag mail ment.

Anyakati, Zsuzsi, Norka
A képeken nagyon aranyosak az összes dedekKép

Sofka
kárKép Egy mailt télleg dobhatnál körbe a történettel. Vagy csak Zsófinak, ő továbbküldi...
Én már kaptam mailt "kukkoló" anyukától, nagyon aranyos volt, több levelet is váltottunk. Sőt, Évivel is így ismerkedtünk meg, aztán együtt jártunk terhestornára (de rég volt, ugye, Évi?!!)KépKép Szerintem is sokan csak olvasgatnak, soxor nehéz megtalálni az időt, míg az ember lelkiismeretesen visszaolvas és válaszolgat. Mondjuk én eddig nem tudtam elképzelni a leírtak rosszindulaú felhasználását - ki a fenét érdekelnének kialvatlan zombimamik, az összekakilt rucikról készült fotók, meg a hozzátápi-sirámok, hacsak nem egy másik mamit...???

Ma megyünk kontrollra a "rossz"Kép dokinénihez, aki a rossz leletet adta Kevinről. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond!! Ja, az uh szerint a tágulat a III agykamrában nem nőtt, sőt, kisebb lett.KépKépKép

Gombóc
Tegnap voltunk uh kontrollon és beszaladtam Tiához. Ma megyek hozzá a kontroll előtt, és megbeszéljük a továbbiakat. Kaptam tőle névjegyet isKépKép

Na, megyek házimunkázni.
pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!
Gombóc!
Ez borzasztóKép A barátnőmmel szinte ugyanez történt, miután kb. két hetes volt a vadi új kocsija. Akkor azt hittem ilyen nem fordulhat elő másnál, de úgy látszik a hülyeség ragadós.

Minden babó gyönyörű!!!!!Mint mindig!!!

Elli!
Remélem minden rendben lesz,és rossz dokinéni sem tud semmit mondani, akármennyire össze is szedi mmagát. Kép Drukk-drukk!
Ha pénteken (nem most, mert ugye most Mariann van) megint Pólusozhatnékod támad uszi után, akkor szólj, mert szívesen csatlakoznék. Persze, ha nem zavarok.

Manó!
Nagyon szuper ötlet volt a szőlő! Végre volt saját kaki! Ez tényleg jobb, mint bármilyen hashajtó! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!

Lányok!
Behívtak tárgylásra tanunak, mert kb. egy éve feltörték a kocsimat és ellopták a magnómat, de az éjjel nem tudok aludni és a konyha ablakban nézelődök lakóknak köszönhetően elkapták őket.
Az lenne a kérdésem, hogy kinek van tapasztalata, mennyi ideig tart egy ilyen tárgyalás?, lehet-e a tárgyalóteremben szoptatni?. és egyáltalán mit csináljak a gyerkőccel? Most teljesen tanácstalan vagyok, nem akartam volna személyesen találkozni velük, mert aztán majd ha találkozom velük az utcán jól megvernek.

Sofka!
Tényleg aggódik mindenki, hogy mi történhetett!

Réka
muki
 
 


Sziasztok!


Ismét van egy kis időm, igaziból ezt az egy oldalt volt időm végig olvasni így nem tudom mi történt Sofka-val, röviden valaki leíhatná...

Voltam tegnap dolgozni, szegény dorka 1/25 kor kelt, mert persze anyósékkal már megint összeveszetm, szombaton délután kint voltunk, takarítani, és addig ő vigyázott Dorkára, mondani sem kellett edész végig kézben volt, (nem érdekelte,hogy mondtam neki, hogy ez így nem jó, nekem lesz rossz) vasárnap Szolnokra mentünk, versenyre, és este még ki kellett mennni, hogy megnézzük mit dolgoztak a mesterek...
Erre mikor odaértünk, "Hol voltatok eddig, hol voltatok?" Na nekem se kellett több, mert ne voltam épp jó paszba, (fáradt voltam,)kifakadtam, hogy engem a saját anyám nem számoltat el, hogy hol vagyok, már 18 éves korom óta, nehogymár más!.. Na persze jól megsértődött, mert hogy Ő csak azért kérdezi, hogy főzőtt nekünk, (Előző nap világosan elmondtam, hogy verseny után mindig beülün vendéglőbe kajálni, az egyesület fizeti, és nem kell főzni!)akkor minek jártatom a szám?
Így ezek után bevágtuk magunkat a kocsiba és irány haza.Mondja a férjem ezek után nem kéri kölcsön a kocsit hétföre...
Így korán kellett kelni, és 1/27 ig bent voltam a munkahelyen.Dorka elég jól bírja a bölcsit, csak nem tud ott aludni, normális ez?

Na jók legyetek
Manó2+ alvó Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok!

Pocsékul aludtam, egész éjjel azon járt a fejem, mi lett volna, ha hétvégén csavargunk, mert akkor a párom hazahozza a kocsit? De tudom, ez már nem segít a helyzetenKép Úgy tűnik, valamennyi anyagi kártérítésre hajlandó a biztonságiak főnőke, ha nem , én biza pereskedni fogok, megkérdeztem egy jogászt, állítólag van rá okom. Viszont az tény, hogy az autó max 1,5 millát ér papíron, igaz, hajszálnyi hibája sem volt, javítás nélkül futhatott volna még vagy 5 évet. A legjobban az fáj, az a hülye bunkó (szerintem cigány, ennyi ésszel) csak talicskának használta a kocsit, fogalma sem volt, mennyit ér, mert neki a 200.000-es zsákmány volt a lényeg, amit a feketepiacon max a feléért bír eladniKép
Na ez volt az utolsó puffogásom ezügyben, igyekszem nem úgy viselkedni, mint akinek az autó is egy kedvelt háziállata voltKép

Sofka, szabad megtudnunk, mi lelt? Mert hiába olvastam mindent végig, nem találom a sietős kivonulás okátKép Nekem nagyon hiányoznál ámKép
Albertirsa Cegléd előtt van, Pesttől kb 50 km. Tőlünk nem messze nyílt idén egy élményfürdő gyerekmedencékkel, majd jövő nyáron jöhettek ide vendégeskedni, no meg pancsizniKép Ez mindenkire vonatkozik ám, így talán már mi is vonzóbbak leszünk, itt a messzi vidékenKép

Csucsuka, azért tippelek a tejpépre, mert semmi más újdonsággal nem találkozott gyermekem azon kívül...és mióta mellőzöm, el is múltKép Kár, mert azt legalább megette.

Kakukkfű, nem igazán van jó tippen, mivel bírd maradásra reggel a gyermeket, mert nálunk elég volt pár kiságyba készített játék és hogy nem rohanok, csak ha tényleg bömböl őnagyságaKép

Heppi, amit Csucsuka írt a GYED-ről GYED-re menésre, az tuti így van, én is így kapom a pénzt és anno a legkompetensebb helyen néztem utána, mert én se szeretek rosszul járniKép

Gombóc, én még mindíg úgy gondolom, hogy jól döntöttem a kis korkülönbség mellett. Szerintem ne hagyd magad elijeszteniKép

Ha jól értettem, akkor pénteken 2-től már van tali? Majd meglátom, emberem hajlandó-e beülni az én vén csotrogányomba, és akkor elmegyünk.

Tényleg, tud valaki valamilyen jó használtautós internet oldalt??? Mert egy kb 4-5 éves nagyobb kocsin gondolkodunk, amibe esetleg még több gyerek is elfér, no meg rengeteg cuccKép

Bocs, de most szaladnom kell, mert mindkét boszi pörög ezerrelKép
pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Momo!

www.hasznaltauto.hu

Azt nem tudom mennyire jó, én ezt ismerem.

Réka
muki
 
 


Momo!
Startlapon apróhirdetések, használtautó. Sok sikert!
Névtelen
 


Sziasztok!

Momo: Cegléden lakik és rendör az egyik edzőtársam, ugyan csajszi(: ne "nyomoztassak" egy kicsit általa?

Manó2

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok!Kép

Hú, micsoda események!

Sofka,
de ugye nem végleges a távozásod? Hiányoznál nagyon!

Elli,
hurráhurrá! Én is kíváncsi vagyok, mit mond a dokinéni, majd megírod nekünk, ugye?

Zsuzsi,
Te hogy tudod összehangolni a srácok igényeit nap közben? Mert nálunk az a fő probléma, hogy Macóka csak akkor alszik, ha nem ráncigálom (ez mondjuk érthető is) vásárolni meg játszóra, meg ilyesmi. Viszont itthon az ágyában alszik délig. Közben Malinak játszóra menne persze. A vége mindig az, hogy elmegyünk kocsival, én út közben reménykedem, hogy Anna nem alszik be, mert akkor az csak 10 perces szuszóka lesz.
Lassan már sehova sem merek elindulni, mert minden bezavar az alvásbaKép.
Na ez most biztos jó zavarosra sikeredett.

Anyakati,
jó hallani Rólatok!Kép Lurkók gyönyörűségesek mint mindigKép.

Norka,
jujdejók a fotók!Kép Annyira komoly nagyány már Jázi!

Kngi,
ez nem ér, késő este röhögtetni az embert! Apasas kirohant a fürciből, hogy miért visítozokKép.

megint szólítanak, Malacka sajnos benyalt valamit, még a víz is kijön belőleKépKépKép.

Pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Most én is a kukkolók táborát gyarapítottam, mert nem volt erőm írni Kép.
Azt eddig is tudtam, hogy nem vagyunk egyedül, hiszen ez egy nyílt fórum, az jön ide aki csak akar. Láthatunk 'kedves' névteleneket más topikokban is. Bevallom én soha nem értettem, hogy miért nem lehet egy nicket kitalálni, ha már valaki ír. Tökmindegy, hogy pl. a 20 órás névtelennek írunk vagy Gipsz Jakabnak, nem? Hiszen ugyanarról van szó. Na tessék, most majd jól ideszoknak emiatt Kép.

Sofka!
Úgy látom alaposan felborzoltad a kedélyeket Kép. Léccci, léccci, írd meg nekünk magánban, hogy mi történt.

Momo!
Borzasztó, ami történt Kép. De ne emészd magadat, azzal, hogy 'mi lett volna ha...', mert sajnos az nem segít, csak idegesíted magad.
Van egy irsai kolléganőm Kép. Kollégáim tavaly jártak a strandra esténként, de én kihagytam az élményt, mert nagy pocakkal nem biztos, hogy jól éreztem volna magam.

Manó2!
Anyós Kép. Hiába beszél nekik az ember lánya... Én sem tudom megértetni vele, hogy Levinek nem kell mindig cumit tömködni a szájába, nem kell vele úgy beszélni, mintha hülye lenne (csak gyerek) stb. Nehéz ügy!

Andy78!
Gratulálok az álláshoz!

Norka!
Teljesen normális, hogy hátrafelé halad először, mert az könnyebb először. A mászásnál is az elején egy kicsit hátrafelé haladnak, aztán olyanok lesznek előre is, mint a villám Kép.
Ma este megyünk megnézni 4 lakást. Mindegyik lakótelepi, de kezdetnek jó lesz. Aztán ha visszamegyek dolgozni, megint megnézzük a lehetőségeket.
Képzeld, Jázival álmodtam Kép. Nagyon nyomják most a médiában a 3D ultrahangot, mint újdonságot (!) és láttam egy képsorozatot a Blikkben tegnap. És azt álmodtam, hogy Te mutogattál Jáziról 3Ds ultrahangképeket én meg megállapítottam, hogy már akkor milyen vidám, mosolygós szemű baba volt és nagyon hasonlít saját magára. Jó kis álom Kép.

Réka!
Én voltam tanúskodni, az elég sokáig tartott, mert engem 1,5 órán keresztül kérdezgettek, de ez egy munkával kapcsolatos per volt. Csak a két ügyvéd, a bíró meg én voltunk a tárgyalóteremben, meg egy megfigyelő a másik fél részéről.
Szerintem a Te eseted más, nem fog sokáig tartani és ha meghallgattak szerintem el is mehetsz. A meghallgatásom után a többiek még maradtak, én pedig elmehettem.
De ha ennyire aggódsz, nem lehet valahogy visszamondani a tanúságot?

Urszila!
Sajnos mi nem tudunk menni a talira Mariannékhoz, mert nekem nincs jogsim (pedig van egy autónk itthon, amivel én vihetnék valakit) és erről nem megy senki tudtommal (XVIII.kerület), így apa nélkül nem tudunk mozogni a városban hétközben.

Kangi!
Kép Kép Kép. Most elolvastam újra a szösszenetet a napotokról és megint röhögök. Olyan vagyok, mint a hihitorony. Egyfolytában hihegek Kép.

Most eldugulok, megyek kukkolni más topikokba.
Pusza, Virág és Levi



Zulu!
Malackának gyors gyógyulást!
virga
 
 


Sziasztok!

A mai nap híre: tádádámmmmmm, Anka átaludta az éjszakát!!!!!!!!!!!! Kép
Igaz ugyan, hogy negyed 9-kor elaludt, és utána negyed 10-kor is meg negyed 11-kor is felébredt, na de aztán legközelebb már csak fél 7-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norka,
szupik a fotók, Jázi egyre gyönyörűbb!!! (Pedig már az elején se volt csúnya! Kép)

Zsuzsi,
Mikipopsin Gyurifej nagyon édes!!! Meg tök jó a végeredményes kép is, Zsuzsi, a realista KépKépKép!!! Milyen volt az éjszakátok?

Urszila, Maci2,
boldog névnapot nektek utólag!!! Kép

Sofka,
miért????? Írjál mailt, lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kangi,
te meg mit ittál tegnap este? Csak nem a jófajta somlói bor ártott meg? Kép Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! KépKépKép

Beu,
te meg minden este osogatsz, vagy ez egy különleges nap volt? Kép

Anyakati,
üdv újra itt, a gyerekeid továbbra is aranydrágabogarak Kép, Véda meg mekkora!!!!!!!! Kép

Zizi,
köszönjük, és neked is hasonló szépeket és jókat! Kép

PsAndi,
rizskoch, áááá Kép, ez már övön aluli ütés!

Barbi,
gratula a csakcici-naphoz!!! Kép

Heppi,
csípővizsgálathoz drukk, hogy minden rendben legyen!

Dé,
összeveszés Kép!!! Remélem, hamar kibékültök!!!

Elli,
hurrá-hurrá a jó UH-eredménynek!!! Kép

Réka,
tárgyalást nem tom sajna (szerencsére Kép), viszont saját kakihoz gratula Daninak!!! KépKépKép

Manó2,
összeveszés UHH... Férjed hogy bírja az összetűzéseiteket?

Momo,
remélem, találtok kocsit! Bár én még a kedvelt háziállatságot is megértem Kép. Tali nálatok jó lenne, jövőre, amikor már lesz kocsink...

Képzeljétek, ma van a 3. házassági évfordulónk, és este vacsizni megyünk a férjemmel, bibíííí!!! És anyós vigyáz a gyermekre, remélem, minden rendben lesz!
Megyek, sír a lány.

Pussz
F.
franyo
 
 


Franyo!

Szuper az ejszaka!
Aterzem az oromod, vegre velunk is megtortent!
Engem is elvitt papa vacsizni egyik este, fu mar regen volt ilyen!

Lanyok!
Nem jonne valaki Mariannhoz a belvarosbol, vagy valami konnyen megkozelitheto helyrol Bp en?
Sajnos eleg bonyolult vagyok, mert raadasul fel 6 ra vissza kellene ernem. Valszeg ez megoldhatatlan. Kép Kép Kép

Vigaszul dobok egy kepet Emmarol!
pusz
Kakukk
Kép
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Mariann még azt írta az éjjel (csak már nem volt erőm idemásolni), hogy
lesz pogi meg üdítő, meg valami édes, rágcsa, esetleg valami kívánság? ha jó idő lesz, kertben is lehetünk, gyerekek homokozhatnak. JátszóruhaKépKép
Én:Homokozó gondolom a nagyobbaknak szólKép

ZuluKép Julka is itthon alszik a legjobban, de nálunk könnyű, a két nagy isiben ugyibár. Viszont így jó itthon ülős délelőttjeim vannak.

FranyóKép gratula a házassági évfordulóhoz, és a kimozduláshoz!

Urszila
urszila
 
 


Szegény Malacka, már lázas isKép.

Urszila,
Az előbb elfelejtettem írni, hogy mi sajnos kihagyjuk ezt a talit, mert ez a cucc tuti, hogy fertőzőKép.

Kakukk,
Nagyon édes a kép!Kép Látom, Emma is rugdalózóban nyomul még. Macókám is nagyon édes, amint egy lobogó rugdalózóban, lábán szandállal szeli át a szobátKép.

Franyó,
hurrá alvás!KépKépKép
Évfordulóhoz gratula!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Szasztok, Lányok Kép
Nem ittam tegnap esete, csak gondoltam, egy kukkolónak hadd legyen öröme, hogy végre igazán különleges eseményekről olvashat, nem csak arról, hogy melyik kölök mit evett, mit nem evett és milyet tojt utána Kép De látom, hogy Nektek is tetszett a történet, akkor jó Kép

Zulu Kép
betegmalac Kép

Julcsi meg valami kötőhártyaizét szedett össze, talán az usziból? Elég enyhe volt még reggel, csöppentettem neki anyatejet és szépen javul, de azért este beKUKKolunk a dokinénihez.

Momo Kép
borzasztó, szörnyű KépKépKép Annyira sajnálom Kép Remélem, hamar túlteszitek magatokat rajta. Csak azt én sem értem, hogy miért nem fizet senki semmit. A biztonsági őrökön vagy a szolgáltató cégen sem lehet semmit behajtani???

Zizi Kép
hello Kép Írj ám nekünk!!! Kép

Franyo Kép
nagy gratula az átaludt éjaszakához!!!

Csucsuka Kép
dehonnem kóstoltam meg a barackoös sütőtököt, és igazat szólva nekem is nagyon ízlett. Meg a barackos-almás is. A paradicsomos-bazsalikomos krumplit Julcsi nyamázta, hálistennek, viszont nem eredményezett gigakakit, olyannyira nem, hogy még uszi után sem tojt, mint múltkor (mindkettőnk törölközőjére Kép). És még ma reggel is csak valami kis normál adagocska volt, így az imént pucér barackot kapott, megevett egy egészet (kb 100ml, hurrá), hátha majd ez hat ...
(Kedves kukkolók, ez ám az izgi valóság! Barackos kaki!)

Megyek, mert szalad a lakás. Sofka nekem is hiányzik, remélem, jelentkezik még!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Momo Kép
bocsi, slendriánul olvastam, most látom, hogy a biztonságiak perelhetők ... így talán kicsit jobb, de azért Kép

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!Mar egy hete nem irtam, es sajnos nem is olvatam, mert a vendegek egymast ertek, ha elfogytak, akkor mi mentunk rokonlatogatoba, csaladi nevnapozasra. Anyosomat meg mindig nem tudtam megkedvelni, most is nagyot alakitott, egybol "nekiugrott" Kincsonek, persze szegeny manocskam ugy megijedt, hogy zokogni kezdett, ki kellett kapnom a kocsibol. Ebbol tanultam, utana egesz nap hordozokendoben uldogelt, anyosom pedig allandon :-"Kincso, ide nezz, itt vagyok! Mosolyogj! Ne oda nezz, ide nezz!!!" Kincso pedig mindenkire mosolygott, de ra nem. En pedig magamban hahotaztam.
Tegnap dokinal voltunk, Kincsonek tiszta kiutes a fejbore es elkezdte vakargatni, igy begyulladt. Kaptunk valami kencet ra, egyelore valtozas nincs, remelem azert hamarosan elmulik. Egesz nyaron nem volt egy szal kiutese sem, errefel most, a huvosben ilyeneket produkal. Mar egy hete iszunk almalevet! Holnap megprobalom a barackot.
Ujabban Kincso csak hason szeret lenni, ma reggel hasonszopi volt, az elejen benaztunk egy sort, de aztan meglett a jo pozicio, be is aludt kozben.
Nekilatok a visszaolvasasnak, egyelore csak a kepeket neztem meg, minden baba gyonyoru! De jo kedvem van, csak tudnam, hogy mitol?
Megprobalok egy kepet is beszurni

Kép

Pussz,
Kiszuny es Kincso
kiszuny
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?