sziasztok
eséltyelen reagálnom mindenre
Prücsi
köszi hogy leírtad,sajnos nálunk semmit se ért a dokink a homeopátiához
,van egy kis füzetem most de az jobban a megfázásos tünetekre írja le a szereket.ezt az immunerősítőt mindenképp beszerzem,hogy honnan azt nem tudom,de megpróbálom
kukisrory
megkaptad? én mindig eltervezem na majd most sexy cucc meg bódulat azt este azon imádkozom kine kezdjen velem
a flvainkids az az aloes cucc???
Gabci
te hol veszed őket?
köszi neked is a választ :-9
egyet jegyezz meg a trandon mindig van nálad kövérebb,még nálam is
találtam a quellénél egy jó fürdőrucit majd kikeresem neked
Andi
elolvastam a cikket
ezt magadra vetted?hajaj te butuska
puszinyuszi
Macek
még soasem ettem ,nem tudom miyen
én tegnap találtam egy filmet,tök bugyuta story,seni színészek,de volt szép néni me bácsi meg sex is meg üldözés és tök jó volt
Marek
gyere mindig,szeretünk no
nagyon
ez többet segít mint bármilyen pálesz
Kat
köszi de Hajni pont jól jön nekem
Jutta
valószínű megviselte a kutyust az uszoda
cumi:Maja most szokott le róla ,azt mondtuk a kórházba maradt ,azóta is szívja ezerrel álmába.
Bibus cumival alszik el,plusz babakocsiba kell neki ,de éjjel nem kell neki.az biztos hogy egy éves kora körül megpróbálom leszoktatni
Bibus most próbálja berakni a szájáa és kiidegel,hogy amikor altatom állandóan kiveszi.
Mogyó
miért beszélt le a dokitok az oscilloról?mondjuk a mienknek fingja nincs az egészhez
Móni
mit kaptál és mikor lesz a szülinapod?vagy volt???
édes lehetett Janka
Bea
Majci alvása dettó,állítólag a mai kölkök ilyenek és az oviba visszaszoknak az alvásra,vagy nem
Jolka
Ákosnak nincs beceneve? kismanó ?
Anett
próbáld eg hajnalba bekenni az ínyét dentinoxal,ha fogától nem alszik akkor biztos bejön
cumit sokáig anyának kell megkeresni
hogy mit mondtam:lauljűál kislányom,hol van az már????
várjuk a nyuszit is rendületlenül
már írtunk neki jó hosszú listát is
Viburcol vagy mi:nem nyugtató,láz és fájdalomcsillapító
a mi gyógyszertári kúpunkba sincs egyébként nyugtató
Újságok:én mindent olvasok a mostani nők lapja szerintem tök jó volt
szeparációs félelem:Bibus kicist korán kezdi amint eltűnök a látóteréből jajgat úgy nagyjából egész nap szeme elött kell lennem,ill a babakocsiba nem mard el a konyhába,alig várom hogy rendesen megüljön és mehesen a kompba amíg a konyhába vagyunk.tudom sokan ellenzik én vallom hogy smemi baja nem lesz nap 5*10 perctől