Új privát üzeneted érkezett!

Zsibima - nálunk a természetes dolognak inkább a férfi oldal az akadálya, de persze minden lehet végül is egy babához 1 kiskatona kell......jobban vagy egy kicsit?

Dido- igen, a brómot a magas prolactinra adják, de a szülés után ez természetes, h van, mint kiderült nekem lehet, h ez okozta a vetélést...

Eperke - szerintem lehet, h meg fog jönni, nekem 2-3 hetet mondott a dokim.

Annus - te is úgy tudod, h csokit meg kv-t nem szabad enni-inni a homeos szerekhez?

Lei - cuki a pocakod!

Merszi - ti kivizsgáltattátok most magatokat, csak a 2 év várakozás miatt kerdezem.
leo50

Leo!

Hát nekem semmi ilyet nem mondott a dokim,én olvastam vhol h a kávé befolyásolhatja a hatását.
Én sajna kávézom,nem sokat.Mivel fél óráig úgyse szabad enni utána,így a kávét is csak később iszom.
De majd most leszokom,pont tegnap mondtam h nem kéne kávéznom... :roll:

annus11

Lei, nagyon csini vagy! Apa büszke lehet rád! Gondolom most már ő is lelkesen készül a babára!

Hetet váltott a vonalzóm! :D Még két hét, aztán az első trimesztert kipipálhatom!!

Rönééé

Kép
röné

sziasztok!

érdekes volt ez a riport. Sajnos Magyarországon még eléggé be vannak gyepesedve a kórházak és orvosok, sok a konzervatív gondolkozású ember. Reméljük a következő generáció doktorai már nem leszenk ilyen korlátoltak. :roll:

köszönöm a pocak bókokat :) Kedvesek vagytok!

Apa ma teljesen kiakadt azon, hogy közöltem vele, hog yelmegyek a céges síelésre, de nem fogok síelni tanulni, meg nem veszek sílécet magamra, mert nem kockáztatok egy zakózást, vagy egy seggre esést. erre azt mondta, hogy szerinte túlreagálom a dolgot.Hát szerintem meg ő nincsen még mindig tisztában ezzel az egész terhesség dologgal. Furcsák a pasik.....na majd remélem a mai 4D vizsgálat képei jobban meggyőzik. :wink:

De a napsütésnek
úgy örülök, tök jó a kedvem, meg már nincs olyan hideg sem :P közeledik a tavasz, én érzem :!:
lei

kimma: nagyon örülök, hogy minden rendben van a babóddal!! gondolom ez nagy megkönnyebbülés. Már én is úgy tartanék a 18. héten. De addig még van egy hónap. Mondjuk, ha ma láthatom a bébikét, akkor könnyebben kibírom azt a négy hetet :lol:
lei

Dido-tudom,hogy ez nem vigasz, de tényleg nagyon sok időd van még...remélem most már azért a célegyenesben lesztek nemsokára, és nem lesz szükség arra a sok időre, sőt még kistestvérre is jut belőle.. :D
Én 30 éves koromban mondtam a páromnak, hogy most már nem szülök, mert öreg vagyok hozzá :D , de igazából ő elég későn jött rá, hogy gyereket akar, későn érő tipus. Másfél éve döbbent rá, hogy igaz őneki még bármikor lehet gyereke, de nekem nem. Én pedig nem akartam erőltetni, hiszen nekem már van gyerekem. Na most meg látom rajta a kétségbe esést...nagyon akarja, és csak remélni tudom hogy nem lesz késő...
De te a 31 éveddel még tényleg fiatal vagy, hiszen elég korán kiderült, hogy van valami baj, de van aki 35-36 évesen akar először gyermeket vállalni, és akkor jön rá hogy baj van, akkor már lehet hogy kicsúszik az időből...

Wruska-nekem jövő hét szerdára biztos kész lesznek az eredmények...remélem neked is minél előbb! Hova utaztok??? Tudom, hogy már írtad...csak rövid az agyam! :D

Hajni-örülök, hogy jobban vagy már te is!!! :lol:

Alziza-köszi a riportot, elég megdöbbentő számok vannak benne!

Leo-az végülis mindegy kinél van a bibi, rendeződhetnek a kiskatonák sorai is, ha nőnél van baj ott is lehet javulás, hiszen tényleg sokaknak sikerül lombik után spontán...és tényleg elég egy petécske és egy kiskatona :wink: A lényeg az hogy sikerüljön végre nektek is!!! :D
Na ha nem lehet kávézni, akkor nálam is lőttek a homeopátiának...mondjuk terhesen nem kávézom, esetleg valami nagyon lightos tejeset, de amúgy igen!...na meg a csoki... :oops: mostanában nagyon kell, pedig soha nem voltam édességes!

Röné-gratulálok a 9. héthez!!! :D Pont tegnap akartam kérdezni, mivel nem látszódnak a vonalzódon a napok, hogy mikor van a hétfordulód! :D
Vendég

Lei-ugye tudod, hogy kötelező felrakni ma (na jó legkésőbb holnap reggel) a képeket!!! :D

Figyelj szerintem ha ma meglát egy babát a párod, akinek mozog keze-lába, és teljesen gyerekformájú, tátva fog maradni a szája!!!

Ezt a pasik legtöbbje el sem tudja képzelni, amíg meg nem látja!!! Mivel még nincs hatalmas pocid, így ő úgy érzi, mintha még semmi nem történne odabennt. Pedig a lényeges dolgok már megtörténtek!!! :D
És lehet, hogy a végén el sem enged majd sielni!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Nálunk gyönyörű az idő! Kép

Még egy pici hozzáfűzni való egy másik cikkből:(aztán bedugulok :oops: )

Prof. S. Gy: A szokványos vetélőknél, attól függően, hogy 2, 3, 5, 10 spontán abortusza volt, 95-98 százalékos sikerrel érjük el a szülést, az ismeretlen eredetű meddőségnél egy év alatt 99 és fél, praktikusan mindenkinél.

A professzor módszerével külföldön már több helyen is gyógyítanak. Itthon viszont csak elvétve használják ezt a kezelést. Egy, a nyilvánosságot nem vállaló ismert nőgyógyász szerint azért nem alkalmazza az orvosok többsége ezt a módszert, mert túl időigényes. A Nőorvos Társaság elnöke, Szabó István azt mondta híradónknak, hogy a hamarosan elkészülő új szakmai előírásrendszerben már szerepel ez a kezelés.

Lei
A férjem Zalán előtt ugye már látott UH-t de nem4d-et,mert amikor Alexal és Zinával voltam terhes még nem volt!
Amikor meglátta a 4d-t teljesen elképedt,annyira jól látott mindent (az előző ultrahangoknál mindent elkellett mutogatni neki
és én kb ugyanebben az időben voltam mint Te most!
:roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.02 20:38-kor.
Vendég

Leo!

Mi már kivizsgáltattuk magunkat abban a 2 évben ez is benne van. 1,5 év sikertelenség után jelentkeztem kivizsgálásra, ahol megállapították minden rendben nálam (hormon, pajzsm., st.,..). a férjemnél találtak gyulladást,amit kikezeltek, majd ki kellett várnunk, h a gyógyszer kitisztuljon a szervezetéből. Ezután azzonnal teherbe estem, a többit már tudjátok...
merszi

Alziza-ezt az "elmutogatás" dolgot én is ismerem :lol:
14 évvel ezelőtti uh ... :lol:
A 6. hónapban voltam mikor megláttam a bizonyítékot, hogy lányom lesz, otthon mutogattam apukának a kazettán: csak pislogott, ő nem látott semmit, csak kezeket lábakat, fejet...pedig szerintem látszódott, de hát pasiszemmel biztos más... :lol:
Na sokkal jobb a 4D az biztos, úristen én alig várom...a sima uh-kon is mindig sírva fakadtam annó, na most tutira zokogó görcsöt fogok kapni, ha már arcot is látunk! :D Csak eljutunk már addig...

Merszi-remélem most is azonnal teherbe esel, és rá 40 hétre együtt örülhetünk a babádnak!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Alziza,
Koszi a riportot, tenyleg erdekes volt. Es szomoru es felhaborito is.

Nekem a dokim semmi vizsgalatot nem javasolt, mert fiatal es egeszsegesek vagyunk. Azt mondta meg egyszer nem jarhatunk igy. De a terhessegem elejen is azt mondta, hogy rendben lesz minden, es ugye mi lett? En nem birnam ki meg egyszer a vetelest. De o ugye biztat, mi mast is tehetne. Most valahogy megingott a bizadalmam benne.
Irtatok sokan, hogy menjek el vervetelre. DE hogyan, ha a doki nem ad beutalot? Tudom vannak fizetos helyek, de sajnos azt nem engedhetjuk meg magunknak jelenleg.
Hat most jo szar hangulatom lett. Mar elnezest a kifejezesert. Most megint feleledtek bennem a fajo emlekek, es potyognak a konnyeim. Most nem is erzem magamat erosnek egy ujabb terhesseghez.

Amugy meg nem jott meg a mensim, most is csak valami barnas gusztustalansag tavozik, de lehet megfog jonni es azert labilis a hangulatom. De szerintem meg korai, amugy regen rendben volt a cilusom 28-32 nap kozotti volt.

Lei,
Nagyon orulok a kepeknek. Tenyleg csini kismama vagy, aranyos pocakkal. Ferjed is hamarosan raeszmel hogy van odabent valaki. Foleg az UH utan.
eperke25

Eperke, szerintem, ha a dokid nem ad beutalót akkor gyorsan keress egy másik dokit, aki ad és akivel értelmesen tudsz beszélni.

A másik és azt hiszem ingyenes módszer, hogy elmész családtervező központba: http://csaladtervezes.uw.hu/ szépen elmeséled, h mi a helyzet és az ottani nőgyógyász fog adni beutalót....es tuti, h lesz babád!!!!!!!!!!! Nekem is lesz, csak mi kicsit máshogy fogjuk összehozni :-)
leo50

Eperke!
Egyáltalán nem azért írtunk, hogy rossz kedved legyen miatta, csak mindenki szeretne minden tőle telhetőt megtenni azért, hogy még egyszer ne kelljen ezt a borzalmat átélnie.
Szerintem még egyszer kérd meg a dokidat, hogy adjon beutalót, ha nemet mond, akkor keress másik dokit.
De van ok az örömre most is: süt a nap.
tücsökbogár

Tucsokbogar,
Tudom, hogy nem azert irtatok, hogy rossz kedvem legyen. Es igazad van en sem szeretnem megegyszer atelni ezt az egeszet. Csak most elbizonytalanodtam. Nem erdekel, hogy fiatal vagyok.
Bennetek kivizsgaltak a veteles utan, vagy lezartak annyival a dolgot, hogy majd legkozelebb osszejon?
Majd csak elmulik ez a rossz erzes es hangulat.
eperke25

apa nem jön velem UH-ra egyedül megyek, de majd este megnézi a felvételeket othon :)
Holnap jövök, most megyek kávét inni (csupa tejjel) hátha attól kicsit aktívabb lesz odabent a helyzet :P
lei

Lei!
Várjuk a képeket!!!!

Hát én is elgondolkodtam most...Bár nekem nem lett rossz kedvem,de azért kicsit elbizonytalanodtam.Tudom h jobb félni mint megijedni...de a túlzott aggodalom se jó.Én most szedem ezt a homeopátiás szert,ami nem tom h használ e...nem is igen tudom hogy fogom tudni hogy használt...na ezt jól megmondtam :wink:

Azt hiszem h benézek én is vmi dokihoz...úgyis kell majd vki a szüléshez,akkor már mért ne a SOTÉról :wink:

Jut eszembe,a SOTE II.,az az Üllőin van?A klinikáknál?Mert én itt lakom 2 percre :oops:

Eperke!
Vhogy átérzem a helyzeted.Nekem is ezt mondták mindenütt h fiatal vagyok és legközelebb összejön.Hát akkor összejöhetett volna elsőre is...nem???Lehet én látom rosszul :wink: Bár az is igaz h lehetnek egyéb okai is a vetélésnek pl genetikai rendellenesség.Esetleg hőmérőzhetnél!Abból pl kiedrülhet pl sárgatest elégtelenség,volt e peteérés stb.Hátha ez megnyugtatna kicsit :wink:
Én ahogy elkezdtem hőmérőzni rá pár napra peteérés,2 hétre rá meg megjött!(ami nagy szó volt nálam)Biztos atudatalatti....

annus11

Annus,
En mielott terhes lettem mindent kiprobaltam. Vettem ovulacios tesztet, de nem mutatott ki semmit sem, vettem ezt a kis mikroszkopot, de az sem jelzett semmit sem. Aztan homeroztem, ami pedig teljes osszevisszasag volt. Aztan beleuntam, es amikor nem gorcsoltem rajta akkor jott ossze. Ezt mondtam a dokinak, mielott meg terhes lettem volna, el akart kuldeni meddosegi kozpontba, hogy beszelgessek el egy dokival, de vegul is erre nem kerult sor. Nem tudom, hogy ezek az elozmenyek hozzajarultak e a veteleshez.
Most mar megkerdezem, jar vagy jart valamelyikotok a SOTE I-re Sziller IStvanhoz?
eperke25

Eperke!

Hát nálam semmi ilyen próbálkozás nem volt,lehet nekem azért segített.
Lehet h télleg érdemes lenne elmenni vmi vizsgálatra,de inkább azért h megnyugodj.Minden agyban dől el!Tudni fogod mi a helyes,mire van szükséged!Mivel mi nem vagyunk orvosok,így sajnos azokra kell hagyatkoznunk akik elméletileg azok...A baj az h meg kell találni azt a dokit akiben érdemes is megbízni! :wink:

annus11

Sziasztok!

Hajni!
Értem. És mikor lesz eredmény?

Zsibima!
Igen, csak még nem tudni, hogy mi is az a baj, de talán majd az idén...
Szerda már mindjárt itt van :)

Eperke!
Jártam olyan dokinál a 2. baba elvesztése utáni kivizsgálások alkalmával, aki azt mondta, hogy csak pechünk van :? :evil:
Az Örsnél a Bolgárkerék utcában van egy családtervező központ az OGYEI, ott ingyen megcsinálják a hormonvizgálatot neked is és a párodnak is, megnézik a férjed kiskatonáit, és van genetikai tanácsadás is, de a vérvételes génvizsgálatért már fizetni kell, mert azt ott nem tudják megcsinálni, viszont adnak rá beutalót.
Nem ismerem a dokidat.

Lei!
Várjuk a képeket!

Annus!
Igen, ott van a SOTE II a Klinikák metrómegálótól ~2 percre.

dido
dido

Dido:

[quote]J írta:ártam olyan dokinál a 2. baba elvesztése utáni kivizsgálások alkalmával, aki azt mondta, hogy csak pechünk van

Hát ettől tudok én is hülyét kapni...mi megbízunk bennük, aztán meg hülyének néznek, v. kisérleti nyúlnak...tisztelet a kivételnek!!!
Vendég

Leo, Dido,
Koszi a tippet errol a kozpontrol http://csaladtervezes.uw.hu/
Megneztem, bar nem sok minden van rajta. De legelabb tudok egy ilyet. Jart mar ott valamelyikotok? A hormonvizsgalat ugye tobb vervetelbol all?
Azt hiszem holnap felhivom oket, mert ugy sem birom tovabb.

Jo ejt mindenkinek!
eperke25

Eperke-én nem voltam ott. De nekem a hormonvizsgálathoz 3x vettek eddig vért, ebben plusszban a pajzsmirigy is benne volt.
Ez egy hónap alatt lezajlik, utolsó vérvétel után 1 héttel mehetek az eredményért. Nézd meg, nem veszítesz semmit! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Eperke!
Nekem járt ismerősöm a SOTE I-re.Nem nagyon csináltak vele semmit.
Aztán átvittem a SOTE II-re és most egy 8-hós baba anyukája! :lol:
Ha kell doki szólj!
Itt a topicban másoknak is bejött,legjobban Vera példája igazolja! :lol:
Most kell váltani!

Annus!
Neked már megadtam a doki számát,hívd fel és menj el! :lol:

Zsibima szerencsére már hallgatott rám! :lol:
Vendég

Dido - meg egy vervetel van hatra a mensim elejen (jovo het vagy azutan, most nem tudom biztosan), de idopontot az eredmeny megbeszelesere csak marcius 27-re kaptam. Az meg nagyon soknak tunik, tobb mint egy honap. :(

Zsibima - nagyon kivancsi vagyok mit mond a dokid :!: Valahogy mi mindig parhuzamban vagyunk...

Ma ejjel haromkor megyunk a parommal holdfogyatkozast fotozni. Jo kis csaladi program az ejszaka kozepen! :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni

Várjuk a képeket majd! :lol:
Vendég

Zsibima!
Gondolhatod, mi is, hogy néztünk rá... :?

Eperke!
Próbáld úgy, hogy www.ogyei.hu. Itt kiadja a Bolgárkerék utcait is és egy budai intézetet is.
Mi jártunk ott 2006-ban. Ott a 2. és talán, de erre már nem pontosan emlékszem a 23. napon vettek tőlem vért. A férjemtől is vettek, és neki is csináltak hormon vizsgálatot. Egyébként ott vizsgálták meg először a férjemet is, addig őt egyáltalán nem vizsgálták. Neki kellet vinnie 5 nap rákészülés után sperma mintát, és ott derült ki a here viszere is, amit aztán az ottani andrológus műtött meg. A genetikai tanácsadáson is rendesek voltak, de az nem igazán adott nekünk plussz információt. A genetikai vizsgálatra az Istenhegyi úti klinikára küldtek, és ott fejenként 10e-ért csinálták meg a citogenetikai vizsgálatot, ami szintén egy vérvételből állt, amit mindkettőnktől levettek.
Szokott lenni védőnői tanácsadás is, ahol elmondják hogyan kell hőmérőzni, de mi azt kihagytuk, ezen addigra már régen túl voltunk.

dido
dido

Persze először az ottani nőgyógyászhoz kell bejelentkezni, és ő adja majd a beutalókat a laborra, amit helyileg szintén ott vesznek le.

dido
dido

Hajni!
Márc. 27 még tényleg egy kicsit soká van, de lehet, hogy már nem is lesz miről beszélni :wink:
Jó hajnalozást, majd rakj egy pár képet :)

dido
dido

Hahó Lei!
Gyere mesélj!!!!!!!
tücsökbogár

Jelentem felhos volt az eg egesz ejszaka igy nem tudtunk egy kepet sem csinalni. :(

Dido - hat addig meg lesz majdenm egy teljes ciklusom, ugyhogy majd meglatjuk.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajnski!

De kár...úgy megnéztem volna legalább képről...

Na nekem márc 5re van időpontom dokinál...jó soká van.De addigra max terhesen megyek és ha van vmi talán még nem késő segíteni :wink:

Itt süt a nap!!!Tegnap ablakot pucoltam,bejezeték a sarkon a ház bontását,így le tudtam törölni amit kaptunk belőle :roll: Ebédre vendégm is volt,szóval totál elfáradtam.
Viszont megfogadtam h leszokom a kávéról!Ma csak egy tejes cappuccinot ittam :wink: Kissé fáradt vagyok,de megéri!

annus11

Na megjöttem csajok!!! :lol: itt vannak a képek:

Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
lei

Sziasztok!

Jelentem Üllőn éjjel fél 2-kor teljes holdat láttam. Ha este feljöttem volna és elolvasom Hajni írását, akkor tudtam volna hogy holdfogyatkozás volt...Így csak annyit láttam, hogy nagyon világos van, de a olyan homályos-szürke volt az ég, a csillagokat alig, a holdat is szürke fényben lehetett látni...
Sajnálom, hogy pont ahol fotózták volna borús volt...
Ja éjjel szoktunk kutyát sétáltatni, csak azért tudom - és mindenhol láttam a két koromfekete kutyát olyan világos volt az egész téren! :D

Hajni-nekem is ez a bajom, hogy úgy érzem k. sokat kell várni, de ezt már féllábon is kibírjuk jó??? :wink:

Alziza hozzászólásához: Vera példája gyönyörű!!! Remélem az én "végerdményem" is látható lesz 1 év múlva!!! És bár még nincs meg, de örülök, hogy hallgattam Alzizára! Tényleg Vera is ahhoz a dokihoz járt, akihez engem irányítottál? És nála is szült??

Annus-neked meg nagyon közel van a Sote II...menj el! Én 50 km-t kocsikáztam a vérvételhez...de már megérte, mert úgy érzem ezzel közelebb jutottam valakihez... :wink:

Lei????? Azt akarod, hogy tovább öregedjek a kíváncsiságtól??? :lol:
Vendég

Lei-mire írok, addigra megjelensz!!! :D

Nagyon édes!!!!!!!!!!!!

Mit szólt a párod??? Részleteket akarok hallani!!!
Vendég

Szóval nagyon kedves volt a szonográfus nő, mindent elmondott, mutogatott abszolút részletesen. Először 2D-ben megmért mindent a babán, és szerencsére minden adata normális. Az UH alapján már 14+1 napos vagyok ma. A súlya 84 g, a hossza 77,4 mm. :lol:

Sajnos a szívhangot alig lehet hallani, pedig a zenét is levette közben a nő, de valahogy mégsem ment rá a DVD-re jól, csak úgy hallahtó, ha a TV-t felhangosítjuk max-ra.
A babó a vizsgálat alatt végig tornázott, izgett-mozgott, úgy nevettem közben, mert annyira jó volt látni, hogy ficánkol, meg homorít a hátával.
A lába között volt a köldökzsinór, és hát eléggé ficánkolt is, úgyhogy csak egyszer láttunk valamit, mikor terpesztett 2D-ben. A nő azt mondta, hogy olyan fiúsnak látszik, de még nem mer biztosat mondani. Szerintem is az lesz, mert én is úgy érzem. De azért a 18. hetin már remélem jól fog látszani.
Aztán a legvégén nagyon befúrta magát a méhfalba, úgyhogy az arcát nem tudtuk jobban megnézni.
Szóval én nagyon élveztem az egész vizsgálatot, a nő is nagyon jó fej volt. Dokikról is bezsélgettem vele, hogy kit ismer.
Egyébként a vizsgálat 12.000 Ft volt, és kaptam egy DVD-t, plusz egy CD-t 8 képpel, és kinyomtatva is három színes képet.
A vizsgálat után vigyorogtam mint a vadalma.

ma reggel meg volt nálunk a védőnő, vele is jól elbeszélgettünk, nagyon aranyos ő is. szóval most minden rendben :P
lei

párom is megnézte este a DVD felvételt, hát ámult hogy hogy mozog odabent a bébike. Nem hitte volna, hogy ilyen részletesen lehet már látni minden kis csontját. Akezét az ujjaival, a combcsontját, a csigolyáit. Szóval volt nagy ámulás-bámulás. Meg azon röhögött, ahogy közben lelkesen magyaráztam neki és teljesen fel voltam dobva. :lol:
Most azért ő is megnyugodott kicsit, hogy minden adat jó és minden rendben eddig.
lei

Szertencsere volt aki szerencsesebb volt:

Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Lei-nagyon-nagyon örülök és gratulálok!!!! :lol:

Amikor megnéztem a képeket, valahogy én is azt éreztem, hogy ez a baba biztos fiú!!! Pedig ilyet még sosem mondtam, egyik képre sem... :lol: Végülis mindegy...jól van a baba az a lényeg!!!

Akkor most már egy fikarcnyi félelem se legyen benned, csak élvezd ezt a csodás hátralévő néhány hónapot!!! Ez a világon a legjobb dolog!
Vendég

Hajni-tök jó a kép!!! Én még első állapotában láttam...
Vendég

Hát igen, most azért én is jobban lenyugodtam. Jövő héten főnöknek is megmondom, meg be is jelentkezem egy dokihoz, akit ajánlottak többen, hátha ő lesz az igazi :lol:
Kezdek kicsattanni a boldogságtól és ettől mindent máshogy látok. Most úgy érzem, minden rendben lesz!!! Jön a tavasz is, a jó idő, megyünk uazgatni is párommal, szóval kezdenek helyrerázódni a dolgok.

Nektek is nagyon szurkolok, hogy kövessetek minél előbb a sorban!!!
lei

Lei!!!!!!!!

Már hiányoltalak!

Hatalmas gratula nektek!
Annyira örülök,hogy minden rendben van és ilyen jól alakulnak a dolgaid!
Ugye nem szabad kihagyni,hogy így lásd???????
Örülök,hogy Apa is örül!
Mikorra vagy kiírva!

Nagyon vigyázz magatokra és további boldog babavárást kívánok neked!

A többieknek pedig azt,hogy kövessenek minket mielőbb!

Sok szerencsét csajok!!!!!!
Megy a drukk mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Lei!
Nagyon jók a képek!
Örülök,hohy "lenyugodtál"! :wink: :lol:

Zsibima
Igen,Vera is nála szült! :lol:

Hajni!
Jó képet csináltál!Nagyon ügyi vagy!
Vendég

Alziza - nem en csinaltam a kepet. Itt felhos volt az eg es nem lehetett latni a holdat. :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Lei!

De jóóóó!Nagyon édi már most!Örülök h minden rendben,persze h követünk minnél elöbb.1-2 hónap és mindneki babásodik,majd meglátod!

Hajni!
Nagyon jó a kép...imádom ezeket a dolgokat.99-ben az én szülinapomon volt a napfogyatkozás Magyarországon...tök boszinak éreztem magamat :wink:

Zsibima!
Én most a magánrendelőjébe megyek,de aztán csak ide akarok a közelbe!Neked már meg is lesznek addigra az eredmények!Nekem(a hőmérőzés alapján)még nem vot pém...Vagyis most kéne felugrania a hőmnek,na hátha... Kép

annus11

Annus - emlekszem '99-ben azt meg en is otthon neztem. 8) Az volt az utolso nyaram otthon es szeptember vegen jottem ki. Szoval ez az egyik utolso emlekem otthonrol. De regen volt....

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Lei,

Nagy gratula - tenyleg nagyon jol latszik mindene. El sem hinne az ember, hogy meg csak olyan picike, hiszen mar mindene megvan!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Lei-Ibm-köszönjük, és igyekszünk követni benneteket!!! :D

Annus-igen a magán messzebb van, de hajnalban legalább vérvételre nem kell majd messzebb menned, mint 2 percre (azt mondtad annyira laksz a Sotétól nem?) Bocsi nekem a reggel 7-8 óra az hajnal :wink: Lehet, hogy neked nem. :D
De egy jó tanács, ha elfogadod: ha mész vérvételre, 7 előtt pár perccel érdemes odaérni, mert mire kinyit a betegfelvevő, addigra kb. 20-an állnak már mögöttem...szóval 10 perccel előbb mész, akkor első lehetsz és nem kell várni...állítólag 9 órakor 100 méteres sor áll és a kismamák ájuldoznak...ezt hallottam, na szóval sokan vannak és én utálok sorba állni, inkább előbb felkelek!
Vendég

Hajni-az tényleg régen volt!!! (én akkor ismerkedtem meg Jancsikával :D ) De azóta voltál azért itthon nem??

Annus-én is augusztusi vagyok...akkor volt a napfogyatkozás nem??
Vendég

ibm: augusztus 16. körül vagyok kiírva. Ezt a dátumot a védőnő és a mostani UH alapján mondták, az első UH még augusztus 24-et mondott. Nem tudom, melyiket kell most használni akkor.....
lei

Zsibima - en '99 november vegen ismertem meg a ferjemet. Es dec. 18-an volt az elso hivatalos randink - azert az a hazassagi evfordulonk is! :lol: Ja es persze, hogy voltam otthon azota, csak ugy ertettem, hogy a napfogyatkozas volt az utolso, amire otthonrol emlekszem mielott kijottem. Minden evben legalabb 2-3-szor megyek haza. Most is nyuz az anyukam, hogy mikor megyek legkozelebb, de nem igazan tudom, hogy tervezzek most be egy utat...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?