Dido-tudom,hogy ez nem vigasz, de tényleg nagyon sok időd van még...remélem most már azért a célegyenesben lesztek nemsokára, és nem lesz szükség arra a sok időre, sőt még kistestvérre is jut belőle..
Én 30 éves koromban mondtam a páromnak, hogy most már nem szülök, mert öreg vagyok hozzá
, de igazából ő elég későn jött rá, hogy gyereket akar, későn érő tipus. Másfél éve döbbent rá, hogy igaz őneki még bármikor lehet gyereke, de nekem nem. Én pedig nem akartam erőltetni, hiszen nekem már van gyerekem. Na most meg látom rajta a kétségbe esést...nagyon akarja, és csak remélni tudom hogy nem lesz késő...
De te a 31 éveddel még tényleg fiatal vagy, hiszen elég korán kiderült, hogy van valami baj, de van aki 35-36 évesen akar először gyermeket vállalni, és akkor jön rá hogy baj van, akkor már lehet hogy kicsúszik az időből...
Wruska-nekem jövő hét szerdára biztos kész lesznek az eredmények...remélem neked is minél előbb! Hova utaztok??? Tudom, hogy már írtad...csak rövid az agyam!
Hajni-örülök, hogy jobban vagy már te is!!!
Alziza-köszi a riportot, elég megdöbbentő számok vannak benne!
Leo-az végülis mindegy kinél van a bibi, rendeződhetnek a kiskatonák sorai is, ha nőnél van baj ott is lehet javulás, hiszen tényleg sokaknak sikerül lombik után spontán...és tényleg elég egy petécske és egy kiskatona
A lényeg az hogy sikerüljön végre nektek is!!!
Na ha nem lehet kávézni, akkor nálam is lőttek a homeopátiának...mondjuk terhesen nem kávézom, esetleg valami nagyon lightos tejeset, de amúgy igen!...na meg a csoki...
mostanában nagyon kell, pedig soha nem voltam édességes!
Röné-gratulálok a 9. héthez!!!
Pont tegnap akartam kérdezni, mivel nem látszódnak a vonalzódon a napok, hogy mikor van a hétfordulód!