Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennyire hasonló neveket nem akarunk azért!
Azért tetszik az Emma és Anna, mert az egyik magas, a másik mély magánhangzóval kezdődik.De az Ottó felettébb elgondolkodtató! :lol:

Tetszik még:Ábel, Áron, Ádám, Ágnes,
Réka, Luca, :lol: (mert én nem igazi Luca vagyok ám...)
Laura, Dorina (ezek csak nekem)

Meg még egy csomó nagyon szép név van.
Tetszik még az Adél, Dalma, Levente, Flóra...

Lánynevem több van, mint fiú, az tuti!
De még itt vannak a csajok is, Nekik sem mindegy ám, hogy hívják a Tesóbabákat. :lol:
Vendég
 


Még van idő... mire a 9 hónap eltelik már teljes listád lesz nevekből. :lol:

Nálunk a férjem nagyon válogatós "név ügyileg", amit eddig mondtam neki ami nekem nagyon tetszett,az egyik sem tetszik neki. :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Luca!

Bocsi a kotnyeleskedésért, de van egy jó vegyes párosom:

Áron-Nóra (majdnem tükörkép)

Csip
csipeszke
 
 

 
 

csipeszke!!

Ez jóóó! :lol: Komolyan ötletes!! Én a helyedben luca, elgondolkodnék rajta!

szilvi!

Az, hogy a ciklus első napjától a menstruációig kell szedni, annyit jelent : folyamatosan :lol: Ugyanis a menstruáció első napja, a ciklus első napja...

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati!

igen, erre é is rájöttem :D

viszont a leírásában az van, hogy terhesség alatt nem szedhető, így a pé-m után nem mertem szedni, tekintettel arra, hogy onnantól bármikor megtörténhetett volna a beágyazódás és ugye terhesen nem szedhető a papírforma szerint.

De utána rátaláltam Leo honlapjára és írtam is neki erről és megerősítette ő is, hogy egész ciklus alatt szedhető.
Vendég
 


Igen általában, amire azt írják, hogy terhesség alatt nem szedhető, az onnantól számít, ha már elmaradt a mensi, és pozitív a teszt. Talán amíg még nem ágyazódott be, addig nem lehet baj. De ez csak tipp!

Kép
Kép
tabati
 
 


Luca: Egy biztos nincs egyszerű dolgod. Nekem a lányomnál csak egy nevet kellet kitalálnom de az is nehezen ment. Hisz olyan sok jó név van. Neked meg rögtön kettőt kel :) Na de ennek is megvan a maga szépsége. Nekema Laura-Dorina bejön:) De az Emma és Anna is szép név. Szrintem üljetek le és mindenki húzzon egy nevet kalapból. Persze minden nevet irjatok fel annyiszor ahányan vagytok és mindenki húzzon egyet. A végén adjátok össze. Ha nem is az a név lesz de jó móka lesz majd.
Mi a párommal igy csináltuk és jókat nevettünk. Nekünk a Levente jött ki mert az naygon tetszett. De aztán lányunk lett:) :)
Ha a kistesó majd fiú lesz akkor a Levente a nyerő név:)

Kép
csucsu05
 
 


Szerintem is az lesz, hogy mindenki felírja, hogy tetszik Neki, aztán ami mindenkinek tetszik, az lesz. :lol: Jaj, csak már ott tartanánk!!!

Az Áron-Nóra tényleg jó! :lol:

Jaj, még a Máté kimaradt!Az is tetszik.

Ritt, Nálatok mi a helyzet név-ügyileg?
Vendég
 


Luca: Hidd el amikor el kell dönteni jön majd az ihlet mi illene a babákhoz. Anno mikor mi nevet kerestünk a lányomnak írtós sokat filóztunk izlelgettünk a neveket hogy hangzik. aztán megnéztük minden névnek a jelentését is. Szerintem azt ti is nézzétek meg. Segít a döntésben. Szóval mi mikor eldöntöttük nem is volt kétség, hogy jól döntöttünk e. Még a szülőszobában is zt mondták, hogy illika lányomra a neve. Amolyan igazi Szabinás kislány.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, nagyon szép név a Szabina! :lol:
De párom rövidet szeretne.
Biztos megtaláljuk a megfelelőt.
Vendég
 


Luca: Persze megértem a párodat. nektek a rövid név azért is jó mert úgye rögtön két gyereket kell hivni a játszótéren :)
Anno nekem az Anna nagyon tetszett csak a mi nevünk VÁRADY és egyben az úgy hangzottvolna mint ha Diana lenne.
Már ha gyorsan mondod ki.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu!

Ez is jóóóó! :lol: Itt sztorizgatok anyósomnak milyen jó kis névpárokat találtok ki! :lol: De ez sem lett volna semmi, ha Annának kereszteled a lányod! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: igen. azért arra is figyelni kell hogy hangzik összeségében a név. Mert a gyerek egy életen át azzal fog élni és nem mindegy, hogy csúfolják e vagy sem.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Luca, nálunk anno egyből a Dalma és Dávid volt a nyerő, de ha most fiúnk lesz nem adk neki Dávidot, mert mindenki Dávid, én meg nem szeretem a tömegneveket.

Lánynak nekem az Emma tetszik meg az Alíz, fiúba a Donát és az Alex, de még nem fixáltuk le, ugyanis mostanában kicsit fasírtban vagyunk, komolyan lassan nincs olyan nap, hogy össze ne vesszünk, már kezd nagyon elegem lenni.

na mindegy, a szomszédunkban is van egy kisfiú Dávid és a szülőknek anno nagyon tetszett az Áron név is, de mivel Idei a vezetéknév ezért elég érdekes lett volna:Idei Áron :lol:

ritt
 
 


nekem a Sára és a Hanna nevek nagyon tetszenek lányban.

Fiúban a Félix ,Albert,Róbert...

De nagyon sok név van ami még szóba jöhet ha ott tartunk majd :)

KépKép
lyndee
 
 


Tényleg a Dávid nagyon gyakori most,de nekem még az Anna is nagyon felkapott név.

KépKép
lyndee
 
 


Ritt, ez tényleg vicces lett volna! :lol:
Szorítok, hogy elmúljon a problémátok!Babásan olyan rossz, ha valami nem stimmel...persze amúgy is...
Egyébként jól vagy?

Van egy csomó olyan név, ami tetszene, de valami rosszra emlékeztet.Vagy olyan valakire. :lol:
Vendég
 


Az Emma, Máté, Sára, Luca is nagyon felkapott nevek. Meg a Csenge, Fanni is. Még tudnék irogatni. Mi egy időben Noelt akartunk ha fiúnk lesz, de aztán már mindenhol azt olvastam, az is felkapott lett. A múlt heti HVGben volt egy cikk, hogy új neveket fogadtak el. Viccesek, de vannak jók közöttük. Lánynevek : Gesztenye (kövezzetek meg, de nagyon tetszik) , Eső, aztán a Zápor azt hiszem fiúnév... :roll: , de Felhő is volt (asszem fiúnév, de nem tuti. Szerintem jók, olyan indián nevek. Most még biztos fura, de később felkapottak lesznek tuti!

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Nekem még nagyon kell barátkoznom az ilyen új nevekkel mint Felhő-Zápor stb.... Aztánki tudja lehet később jobban befogadom ezeket a neveket.

Kép
csucsu05
 
 


Névválasztás: jó téma. (én nagyon sokat forgatom az utónévkönyvet, és szeretem megnézni a jelentésüket. nekünk egy régi példányunk van: 1971-es, pont akkor születtem :oops: - abba bizony még nincs Gesztenye, meg Zápor. előbbi szerintem se rossz.)

Nálunk annakidején elég gyorsan sikerült kiválasztani a Mátét. mondtam a páromnak 3-4 fiúnevet, ami nekem tetszett, azok közül neki a Máté is tetszett. így ebben maradtunk. (még nem voltam 12 hetes és megvolt a fiúnevünk. lány névben nem tudtunk kiegyezni.Amúgy Máté az üknagypapája nevét kapta, de ez csak később derült ki. tényleg gyakori név a Máté, mindenesetre szép)

egy barátnőmnek most születtek ikrei, múlt héten, két fiú, az egyikük Noé. :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Hát bevallom, a fiúnév nálunk is Noé... :roll: (az egyik, a másik Sion) Ha leánykánk lesz, akkor Mirjam lesz, de tetszik még nagyon a Lilla is , csak sajnos rengeteg ismerősöm él ezzel a névvel, így majd meglátjuk. Mivel mi sok-sok gyereket szeretnénk, és remélem sikerül is az álmunk, akkor kellenek a nevek! :wink: Lehet, hogy egyszer még lesz egy kis Gesztenyém is. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: Az én bátyám lánya is Lilla. Nagyon tetszik nekem is de azért egy családban elég egy Lilla. Amúgy a Sion nevet én még nem is hallottam. Milyen tudatlan vagyok mi?

Kép
csucsu05
 
 


Jaj, a Lilla is nagyon szép!
Emma,Anna, Lilla, Ottó! :lol:
Vendég
 


Tabati:Remélem már gyúrtok a babára? :lol: lehet éppen ma van ovud?Legutóbb is 26 napra jött meg,nem?

KépKép
lyndee
 
 


Hát igen, de azért ez nálam ritka. 28 - 31-ig lehetséges, de általában 28, 29re jön meg. Nem is értettem ezt a 26ot, nade mindegy. Nem hinném, hogy most van ovum, mert semmi váladék nincs még. Szerintem péntek, szombat lesz majd. De azért biztosra megyünk, általában kétnaponta együtt vagyunk! :wink:

luca!

A végén még tényleg az Ottónál kötsz ki! :lol: Nekem van ilyen nevű ismerősöm, és fiatal. Tókának becézzük. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Nekem most a tea előrébb hozhatja a pé-t,ugyhogy egy-két nap és elkezdem az LH-kat csinálni :wink:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee!

Elkezdted már használni az ovu tesztet?
Én ma kezdtem el.Elvileg még messze lenne az pé-m (28-án), de ma egész nap úgy éreztem mintha lázas lennék, így gondoltam csinálok egyet este.
és már van egy halovány csíkom a kontroll csík mellett:D

szóval lehet hogy nekem is előre hozta a barátcserje és a málnalevél tea a pé-met :D
a teából csak esténként szoktam inni egy bögrével.

holnap este újra tesztelek, kíváncsi vagyok erősödik e majd a csík:D

de azt hiszem holnaptól már érdemes lehet akciózni a párommal:D
Vendég
 


szilvi:Én is jártam már így hogy azt hittem még messze van a pé aztán még jó hogy megnéztem mert másnap lett volna :D

Igen ,én is elkeztem nézni,nehogy lemaradjak vmiről :lol:
De még nem,mert nega volt tegnap is meg ma is.
Azért vettem több tesztet mert tudtam hogy most többet kell használnom.Eddig mindíg sejtettem,kb 13-14.napon volt pé-m.Most fogalmam sincs.A műtét jól bekavart.

De szerintem még minimum 3 napom van.

Ügyesek legyetek Szilvi!Szorítok :wink:

KépKép
lyndee
 
 


tabati:Néztél már menyasszonyi ruhákat?Milyet szeretnél?Van már elképzelésed?

Nekünk tavaly volt az esküvőnk és nem lesz könnyű azt mondhatom.Rengeteg szaladgálás,ügyintézés...már jobb hogy túl vagyunk rajta.

És szebbnél szebb ruhák lesznek,nehéz lesz választani!

Nagy lakodalom lesz,vagy szűk családi?

Bocsi hogy ennyire érdeklődöm,de nagyon érdekel :lol:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee!

Köszi:D
majd beszámolok a holnapi tesztelés eredményéről is:D
Vendég
 


lyndee!

Nagyon piccci esküvőnk lesz. Csak a család lesz ott. Ők is csak a templomin, mert a polgárit előtte csináljuk valamikor csak szülők, meg tanúk. Azt csak a papír miatt, a templomi lesz az igazi, de az is szerény. Késő délután lesz, utána vacsi. Nem étteremben, hanem szerencsésen ismerős révén mehetünk egy suli aulájába (fura hely, de szerintem jó lesz) ingyé. Ahol lehet spórolunk, mert építkezünk is a nyáron, úgyhogy lesz programunk. Először a kertünkben szerettük volna a vacsit, de jelenleg úgy néz ki a kert, mint egy tüzép telep. :lol: És egy jó darabig még nem lesz normális kinézete szerintem. Meg jobb is fedett helyen lenni, ki tudja milyen lesz az idő.

A meghívót is én csinálom, szép papírt veszek, megtervezem, a tesóm megszerkeszti, majd kinyomtatjuk. :wink:

Már megvan honnan lesz esküvői ruhám, de még nem próbáltam, sok van ami tetszik. Várok egyenlőre, hogy mi lesz a babával, mert ha sikerül, akkor olyat szeretnék, ami mell alatt szabott, hogy ne kelljen állandóan igazításra járni. Ha meg nem jön össze, akkor viszont inkább testhezállót választanék. Még az sem biztos, hogy fehér lesz, láttam más színben is szépeket.

Kép
Kép
tabati
 
 


nagyon izgi! :lol:
Biztos nagyon szép menyasszony leszel akár babásan akár nem.
De szerintem akkor már rég az leszel,hiszen ez a hónap biztos sikerült :wink:

egyébként már hallottam suli aulájáról,nem ti lesztek az elsők akik ott tartják vacsit.
és az étterem rengetegbe került volna,így meg tudjátok spórolni azt a pénz a babaszobára :D
nálunk a ruhát már jó előre (4-5hónnappal előbb)le kellett foglalni mert a szépeket elkapkodják.

KépKép
lyndee
 
 


lyndee!

a mai ovu teszt is nagyon halvány csíkos, tehát negatív. lehet mégiscsak arrébb lesz még az a pé.
Vendég
 


szilvi:ezek szerint igen...nekem is nagyon halovány még,pedig ma vagyok 12cn.
Türelem,ugyis elkapjuk a pillanatot :wink:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: nagyon remélem, mert még sose csináltam ovu tesztet, és remélem nem értelmezem félre a jeleket. állítólag nem mindenkinek a "papírséma szerint" mutatja.
Vendég
 


http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

biztosan nem értelmezted félre!Hanyadik ciklusnapon tartasz?
Az is lehet hogy később lesz pé-d,vagy épp ez a hónap kimarad :roll:

KépKép
lyndee
 
 


most vagyok a 12. napon.

Ez a mostani hőgörbém linkje, ha esetleg érdekel:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 7/nummer=2

A babatervezőről néztem én is az ovu tesztek működését.
Vendég
 


akkor egyszerre haladunk,mert én is a 12.napon vagyok ma és tegnap teljesen negatív volt az lh.a mait még nem tudom mert később akarom megnézni,majd olyan 5-6óra körül. :wink:

a hőd még nem árul el semmit csak annyit hogy jól lent van,tehát még nem volt pé-d :lol:

mi most már pé-ig nem leszünk együtt a férjemmel,ez a stratégiánk :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi:megcsináltam az lh-t és nekem is negatív még ma is. :roll:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: én is most csináltam. a csík még mindig nagyon halvány:(
Vendég
 



Mi drukkolunk neked vera! De most nekünk is elférne egy kis szerencse :lol:

Nekem is halvány volt a csík,eddig még az sem volt.lehet eltaláltam a vonalzómat?Pedig csak tippeltem 8)
A halvány csíkból itélve 2-3 nap ovu-ig.

Szilvi:Együtt babásodunk napra pontosan? :wink: Nem csinálsz vonalzót?Úgy jobban látnánk hol tartasz.

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: majd megpróbálok csinálni egy vonalzót, de nem garantálom :)

Nekem elvileg 28án van, de én mostmár inkább 26-27re tippelnék, mert egész éjszaka állandóan arra ébredtem, hogy leszakad a derekam.

Vera: én is szorítok neked :D
Vendég
 



szilvi:akkor a mai tesznek pozitívnak kell lennie.de szerintem még az nem pé volt nálad.mert a pozitív utáni első nega napon van pé.
kimutatta volna a teszt.

nekem ha pozitív lesz a teszt majd felrakom :wink:

KépKép
lyndee
 
 


vera:elképzelhető hogy később lesz mert nekem is műtét után elhúzódott a ciklusom.28 napról 36-ra.vagyis pé-m a múlt hónapban 14.napról a 22.re ugrott.remélem vettél lh-t bőven? :lol:

KépKép
lyndee
 
 


lynde szia itt is megint. Az bebacna ha még jobban elhúzódna. Így is hogy nem most volt pé már a 40 napon túl leszek ebbe a ciklusba. De nem gond mert van barátcserjém két ciklusra való és a következőbe már eszem is. :lol: :lol: lh-t meg vettem bőven. van még 16 darab. De úgy is mennem kell megint valakinek venni majd megint veszek egy 40 darabosat és azt elosztjuk az ismimmel.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


gondolom nem bánnád ha hosszabb lenne a 40 napnál,csak baba lenne :lol:

ha tesztelnél egy erős csíkosat,felteszed?

KépKép
lyndee
 
 



Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: