Sziasztok újra
A gyerek tojik aludni. Most is itt cirkál a lakásba.
Köszi a drukkokat. Remélem a gólya, meg a laptető, meg amit a doki mondott mind bejön és babás leszek
Hajrá novemberi babások!
Erika: sajnálom a pirit. Pedig annyira drukkoltunk. Na majd ebbe hóban mindenki babás lesz.
Andynak akartad címezni a formás baba dicséretet. De remélem 12 hét múlva nekem is mondhatod
Márti: szerintem is megér még egy esélyt adni. Már a fiúk miatt is. De legalább a párod is ígérte, hogy változtatni fog? Mert kettőn áll a vásár ezt tudod. Drukk, hogy rendeződjetek. És most a babaprojekttel mi lesz? Ezt a kúpot nem ismerem, én nem kaptam ilyet.
A nyelvi eszköztár visszaállítása: az egérre egy jobb klikk az óra mellett, kijön egy menü ott rákatt bal gombbal az eszköztárra, és akkor megint kinyílik egy menüsor és ott be kell pipálni a nyelvi eszköztárat. Utána ott lesz a szokott helyén és át tudod állítani magyarra
Jenny: az én védőnőm is fiatalabb nálam. Még az volt a szerencsém, hogy volt mellette egy idősebb is, aki sokat segített.
Muffin: te csinálj minden olyat, ami baba mellett már nem tudsz. Pl. olvass, tanulj, aludj, nézd meg a kedvenc filmjeidet, sétálj nagyokat, nézegess kirakatokat, egyszerűen élvezd a szabadságot és a pocakosodást
Köszi a drukkot. Az akciót szerintem már ma kezdjük, mert a múltkor is a 12. napon volt pém, és úgy érzem most is előbb lesz.
Andy: nagyon helyes a babóka.
Nati: én alapjában nagyon fázós vagyok, de a bogyó nekem is okozott ilyen jó kis hőhullámot. Egész nap pólóba rohangálok
Most hogy nem szedem már annyira nincsenek ilyen tüneteim.
Mágnes: örülök, hogy örülsz a pirinek. Legalább a ciklusod kezd helyreállni.
Holka: de szupi, hogy már lassan elmúlik ez a csúnya vérömleny, és megnyugodhatsz. A páromat még 2005-ben Kende előtt megvizsgálták. Akkor a kiskatonák okésak voltak, csak akkor láttak nála egy kis viszért. Ezt tegnap mondtam a dokinak és mondta, hogy na ezt meg kell jobban nézetni, mert lehet ez miatt nem jön össze a baba. A végén kiderül, hogy velem semmi baj sincs.
Ditta: mennek a drukkok neked!!!! Reméljük nem jön meg az a csúnya piri. Jó pihit Erdélybe!
Magdolnam, Csucsu, Odri, Manó, Pamukli, Nyuszi ti merre jártok?
Na megpróbálom elaltatni a csibészem.