Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szia Marek!!!!!!

Pont írni akartam neked. Hogy vagy?
De már olvastalak is.
Én nagyon örülök, hogy visszataláltál ide, nagyon hiányoztál. Te itt régibútor vagy, gyere amikor csak akarsz. Jöhetnek a parák is, mi így szeretünk. Biztos még picurka a baba, legközelebb ott lesz a szívhang is. ;) Találtál jó dokit? Hova fogsz járni? Szülés?
Tudom még korai, de hátha most hamarabb jó kezekbe kerülsz.
Pöttyös könyveket elő. Én most olvastam el U.i.: szeretlek című könyvet. 1 nap alatt kivégeztem, jó volt a kis lelkemnek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek: rossz hír?
hülye az a doki!

Kép

Kép
mogyoland

Zsu!
Sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka: hapsikák jól vannak?

Kép

Kép
mogyoland

Marek! Baba lesz, csak hamar mentetek UH-ra!!! Sokszor ez van!! Ne gondolj negatív dolgokra - könnyű ezt mondani - és itt mindig van / lesz helyed ! Szerintem mi nagyon mélyen átérezzük, ami Veletek történt - valahogy mindenki úgy élte meg, gondolom a dolgot, hogy vele is történhetett volna... persze nem történt, tehát okosat - meg bölcset nem mondhatunk, csak próbálunk itt lenni Neked! És nagy pocival mosolyogva, gyere majd hozzánk babatalira és nézelődj, hogy mi is vár majd rád!

Móni, nehogy azt hidd ki akartalak pécézni... én se adok neki minden szir-szart, nyugtatót végképp nem, ez a homeopátiás izé az egyetlen ami még belefér nálam, ha "csak" nyűgös... minden egyéb azért van, ha lázas / beteg a gyerkőc.

Vissza a vasalóhoz! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

szia Ági!
Köszi az érdeklődést, jól vagyunk.
Még fent vannak. :( Manó ezerrel pörög. Pedi délelőtt játszóházaztunk, majd motorral haza. :) Ti? Nem akarsz visszamenni a régi helyedre? Bezzeg engem nem nagyon hínvak vissza. Mind1 ilyen jó munkaerőt nem kapnak. :D
Ti, hogy vagytok?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ne tudjátok meg.... a plüss kutya - aminek ha a farkát húzod ugat - valamitől magától elkezdett ugatni... hááát a frászt hozta rám... gondoljátok, hogy a mosás nem tett neki jót?

Jutta

KépKép
jutta

Marek:
Sztem is korán mentél. Mikor én voltam először, akkor még nálam sem volt szívhang.
Gyere bátran. Hiányzol Nekünk.

Andi:
akartam írni, h a Nők Lapja miatt ne izéld máá magad. Akkor én is rossz anya vagyok??!!!
Láttam én már olyan anyakát, akik 3 évig otthon voltak a gyerekkel, mert az olyan kényelmes. A gyerek meg a tv előtt nőtt fel. olyat is, aki meg azért szült 3-at, mert akkor 9 évig otthon lehet és úgggyyy utál dologozni. Na?? ez a jóóóóó anya szted?? :twisted: :twisted:
Nézd meg Marcimat. Cuki, önálló kiskölök. Inkább haszna, mint kára származott abból, h néha a nagyikkal volt/van.

Zsu:
boldog névnapot!

Kép
Kép
h@jni

jolka: hát jól vagyunk mi is!most altattam el a csajt!

Ahonnan eljöttem gyesről oda tuti nem megyek vissza amugy is el akartam jönni csak kiderült ,hogy kismama vagyok!
Már többször is kérdezték ,hogy nem-e visszamennék!
Meg tesóm is intézte volna a helyet kint németben de már akkor kismama voltam!Na majd ha lány nagyobb lesz!

Na igen Andi de hogy vagy te rossz anya!
Ja meg azért szülnek gyereket ,hogy több pénzt kapjanak az államtól(gondoljátok kire v. kikre gondolok)Na aztok szerinted jó anyák?

Kép

Kép
mogyoland

jólvanjólvan... jól vagyok, na. jobban.
mikor legyen a buli? hétközben is jó? :roll: elvégre mindenki gyesen van, nem? ;)

Marek, te is jössz? ide meg bármikor, sőt!
szívhang miért nincs? még korai? mennyi időnél tartotok? leszarni a dokit is (én nem bocs).

Kép
an°°di

Kedves Marek! Így ismeretlenül is drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek. Remélem, jobban figyelnek msot Rátok! Doki: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsu! Boldog névnapot! Remélem, ünnepeltek kicsit! :lol:

Jolka! Ha Manó ilyen sokáig fenn van még, este mikor tudod lerakni? Én legújabban csak akkor altatom Rékát, ha nagyon korán kel (mondjuk 1/2 7 magasságában), ha 8-1/2 9 körül, mint ma is, akkor nincs alvás ebéd után. Így legalább elalszik este 8 körül, ami nekem über szuper! Ha alszik du, akkor továbbra is este 10-11-ig fenn van, én meg kb. mint egy zombi... Csak kivi vagyok Nálatok hogy van ez?

Jutta! Örülök, hogy jobb volt az éjszaka!

Kat! Minden rendben volt csipőszűrésen? Mi 25-én megyünk, remélem, utána már nem kell a terpeszpelus.

Ja, újságok, filmek téma:nálam is a Nők Lapja a nyerő a női lapok közül, ettől még nem kell mindenben egyetérteni a cikkekkel. Andi! Tényleg sokminden történt Veletek az elmúlt időszakban. Én ha visszagondolok a majd 3 évvel ezelőtti költözésünkre, hasonló érzésekre emlékszem. Feszült voltam a nagyfiammal, Rékára alig volt időm, mert pakolni kellett, megtalálni mindennek a helyét + megszokni az új falusi életet...nem volt egyszerű. Úgyhogy tényleg fel a fejjel, minden kialakul!
Filmeket abszolút nincs időm nézni, pedig lenne hozzá kedvem. De mire a gyerekek alszanak, általában én is alszom... :oops: Úgyhogy filmélményem hétvégén is a Nils Holgerson volt (szombat és vas. este megy az m2-n), de azt legalább már gyerekkoromban is szerettem, és Levikének is nagyon tetszik. Abban reménykedem, hogy ha nagyobbak lesznek, talán nem alszom be annyit esténként... A remény hal meg utóljára (ahogy Jutta szokta más kontextusban hasznáni).

Mogyo! Mit dolgoztál? Lehet, hogy már írtad, csak nem emlékszem... Akkor bocsi. Nos, lépek megint! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea!
Én ilyenkor "pihizek"mikor a fiúk. TEhát a délutáni alvás marad, csak mostanában csúszunk. Remélhetőleg lassan minden olyan lesz mint régen. A délutáni is azért kell, hogy Ákos is tudjon pihizni, 55 nm-en, nem lehet csak úgy rácsukni az ajtót, míg a másik szobában Manó szaladgál. Ha nem aludna délután, akkor nem lehetne vele estig bírni. Ezt szokta meg. Mivel mostanában, nem nagyon van mozgás tere, nem fáradt, így 10 után van alvás. :( Ezt a szokást Ákos is átvette. Sőt, tegnap végig rajtam aludt Ákos, Állandóan felkel, lehet, hogy a foga a ludas, nem tudom.
Megyek, megint felkelt,

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Van homeopátiás nyugtató gyerekeknek? Le vagyok maradva! Vagy ez fogzásra van? Durva na!

KépKép
1macsek

Marek: tudom, h nem miattam jössz elsősorban (de csak mert még nem ismersz eléggé :wink: ), de nehogy másik topikba menj!

KépKép
1macsek

Sziasztok.

Kicsit megint lemaradtam.

Kikuka, nagyon sajnálom. Részvétem.

Marek, nemcsak a régi topiktársaid, hanem mi is és még sok-sok nőtársunk, aki olvas minket tiszta szívből szorít neked. :)

Viburcol (csak azért mert én ajánlottam Juttának). Szerintem soha nem mond hogy soha. Ha éjszakákat nem alszunk mert a gyerek két óránként sírva kel, hiszen a fogfájás krva szar dolog, akkor én valszeg be fogom nyugtatózni a kisfiamat. Mea culpa. :wink:

Aztán a Nők Lapja védelmében. Nem mintha védelemre szorulna. Én nagyon bírom, ez az egyetlen újság, amit tényleg várok. Főleg Vekerdy Tamás és D. Tóth Kriszta rovatát. Persze mindakettő a gyerekekről szól. :)
Az említett cikkben is megfogalmazódott. Miért jobb, ha 24 órát a gyerekemmel vagyok, de gondolatban máshol járok. Van aki nem vágyik másra, van aki igen. Én úgy gondolom, ha néhány órára nélkülöz (anyukámra, anyósomra bízom) még nem lesz sérült, inkább másokhoz is hozzászokik és nem lesz anyafüggő. Én anyafüggő voltam, utáltam oviba járni és nagyon nehezen szoktam meg a közösséget. Ettől jobban féltem az én kicsi kékszemű fiamat. :) (Köszi a dicséreteket, apukája szemét örökölte.)

Bocs, lehet hogy én is grafomán vagyok?

ukati74

Viburcol=fájdalomcsillapító kúp :evil: :D

ukati74

Sziasztok!

Végre újra van net! Szolgáltatót váltottunk és jó pár napig itt csöveztem net nélkül..függő vagyok.. :oops:

Na, visszaolvasok!!

Puszi minden Babának és Anyukának! (és apukának.. :lol: )

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

asszem, kissé túlreagáltam a nők lapja cikket. csak nagyon az elevenembe vágott, h épp akkor olvastam, miután már két hete anyóssal nyomultak a MI gyerekeink. a mai rutinnap nekem rettentő jót tett. már most érzem.
ha hazamegyünk a szüleimhez, elolvasom a cikksorozat első részét.
d tóth krisztát én is bírom, a fogzásos nyűgi.... már előre félek. inkább nem is gondolok rá. így is felsikította már egyszer Petra a családot, múlt pénteken hajnali f2kor. aztán gyönyörűen visszaaludt. kicsit utáltam ;) és mennyi ilyen lesz...ajjaj.
nyugtató... én mai napig keverem a seduxent és a semicillint. sejthetitek, mennyi dolgom volt nyugtatóval. 8) én nem adok. mondom most. inkább a borostyán nyaklánc (ugye, Ági? ;) )

Kép
an°°di

Andi
Köszi a meghívást....bizonyára fergeteges lesz a hangulat, ha megjelenek :oops: Eddig is jó társaság voltam (mint tudjátok), most ez csak fokozódott. A lányok próbálták bevetni a mézes pálinkát egy-egy buli alkalmával, de nagyon nem segített.... :cry:
Mondjuk biztos jó terápia lenne...szembe kell nézni a félelmeinkkel ,vagy mi.... a barátnőmet például kikerülöm az utcán, mert nem tudok belenézni a babakocsiba... Tudom szánalmas, de ez van....
Megyek, mert meló van....
marek

BEa: ahova msot hivnak vissza az egy optikai cég és szeretem ot dolgozni csak nagyon kevés volt a lové!
Most több lenne jóval hát ha birnak még várni egy 2 évet!

Marek: szoritok ezerrel!

Bár ha nagyon fáj neki azért csak adunk valamit arra a fogzásra!
Ma délelőtt fájt neki nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

De még birtam meg masziroztam neki az ujjammal!

Kép

Kép
mogyoland

Marek, majd 1 év múlva mi fogunk a Ti babakocsitokba bebámulni az éppen totypgó "nagyokkal"! És jöhetsz a hozátápis / nem hozzátápis, fejős / nem fejős, tápszeres kérdéseiddel! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Hát nálunk is érdekesek az éjszakák. Eszti 4 után már 3/4 óránként felébred. :? Csak a cumi kell neki, és visszaalszik. Mogyo, szerinted ez már a fogzás miatt lehet? Ma viszont nappal nagyon jól aludt. Sajnos délután fel kellett ébresztenem a hülye oltás miatt. Még csak most kapta meg a 3 hósat.

Kati, Viburcol terén egyetértek. Inkább egy kis homeopátia, mint nyüglődés, nem alvás hetekig. Azt én nem bírom. Ha éjjel nem tudok aludni legalább 7 órát, totál türelmetlen, mogorva vagyok nappal. Az meg kinek jó?

Dr. House nekem bejön. Igaz, amióta nem a Szakácsi a szinkronhang, nem az igazi. De nagyon jó lenne már valami "rendes" filmet is megnézni! Lehet, hogy apát elszalajsztom a videótékába valamikor a héten.

Andi, örülök, hogy a lányok meggyőztek. :)

Kép
waterlilly

Csajok!

Pont kérdezni akartam a cumis-bagázst!

Akinek cumival alszik el a gyerkőce, ott mindenkinél az első nyekre rohanni kell a ccumival, mert anélkül nem tud visszaaludni??
Nálunk ez van....

És Timi / Hajni (Jolka is, ha nálatok is volt cumi)! A nagyok meddig voltak ilyenek? Vagy jól gondolom, hogy idővel megtalálja a Szent Cumit a gyerkőc és önállóan visszahelyezi a szájába mondjuk hajnal 2-kor?? Ezért volt vkinél 2 cumi??

Jutta

KépKép
jutta

Bea, képzelheted én mennyire örültem reggel! Amikorhajnal 5-kor, majd 7óra alvás után volt az első ébresztő! ISTENI volt!!

ÉS megint jobb lesz!

(meg már van vmi napirend félénk is, de ezt nem kiabálom el, mert még nagyon kezdetleges stádiumban van...)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
Marcit ugye ősszel szoktattuk le a cumiról. ő előtte nagy cumis volt, 5 cumival aludt ( 1 a szájában, 1 jobb kéz, 1 bal kéz, a másik kettő meg az ágyban), később 3 cumival, majd 2-vel. Nagyrészt megtalálta éjjel, de volt, h szólt, h keressem meg. :)
Viszont ez kb 1 éves kortól. Előtte nem volt ekkora cumis.

Lilla kaki után, 4 órával az előző kajcsi után 7240 g. :wink:

Holnap nem leszek, max este. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, az ötcumis felálláson jót röhögtem. Azon már nem annyira, hogy téged keltett fel, hogy keresd meg... Nekem is lenne egy kérdésem: mikortól várható, hogy megtalálja és beteszi a szájába a cumiját? :roll: Vagy mire idáig eljutunk, már a leszoktatás lesz napirenden???

Kép
waterlilly

Lilly:
Lilla már betudja tenni a szájába, persze, ha a kezében akkor. Bár már néha felveszi maga is, de ez ritka és sztem véletlen. Marcinál már nem emlékszem pontosan, de talán olyan 8 hós kortól találta meg maga.

Kép
Kép
h@jni

Marek!

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!
Mennyi idős most a terhességed? Az a szívhang meg meglesz. Bízz benne! Ha jelent ez vmit mi veled vagyunk!
Már a korábbi bejelentkezéseid alkalmával is akartam írni, hogy gyere amilyen gyakran csak szeretnél, csak nem tudtam hogy fogadnád...
A lényeg, hogy hiányzol közülünk és naggyon drukkolok!!!

A mai, nem az én napom.
Bocsi, bunkó módon nem reagálok senkire.
Csak annyit Timinek, hogy én az oscillococcinumoból fél fiolát adok Ádinak, ha kezd náthásodni. Ha nagyon taknyos, felet reggel, felet este.
Na el hajat szárítani aztán alvás :arrow:

Kép
Kép
gabcii

SZIASZTOK!

Cumi ügyben annyit mondhatok,hogy Perám általában a napközbeni alvásoknál kéri a cumit, ami már nálunk játéknak is jó ugyanis én belerakom a szájába ő 2 perc után kiveszi, és felpörgeti magát azon hogy fordítva nem fér be a szájába.Tehát Ő már próbálkozik a visszarakásal csak fordítva.
Azért ha éjszaka vagy reggel túl korán ébred én is cumival altatom vissza.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi005! Ez a játék ismerős....

Akkor 6 hósan Dorka kap 2-3 "éjazakai" cumit.... és hátha megtalálja az egyiket éjszaka...

(Mint tudjuk a remény hal meg utoljára!)

- Anett, én végső elkeseredésemben már le akartam szoktatni Dorkát a cumiról (hogy majd vissza tudjon aludni), hááát 5 perc értetlen visítás - kézben - után rájöttem, hogy majd 2 év múlva!
Aztán rájöttem, hogy egy nem szopizó, naponta 4-5x 5-10 perc alatt megkajáló 4 hós gyereknek kell vmi szopi élmény... hát ez van!

Jutta

KépKép
jutta

[quote="andi005"]S írta:andi005ZIASZTOK!

Cumi ügyben annyit mondhatok,hogy Perám általában a napközbeni alvásoknál kéri a cumit, ami már nálunk játéknak is jó ugyanis én belerakom a szájába ő 2 perc után kiveszi, és felpörgeti magát azon hogy fordítva nem fér be a szájába.Tehát Ő már próbálkozik a visszarakásal csak fordítva.
Azért ha éjszaka vagy reggel túl korán ébred én is cumival altatom vissza.

Ilyen játék nálunk is van! Szó szerint ez zajlik, egyszer meglestem... :D

Kép
waterlilly

[quote="jutta"]
írta:
jutta
- Anett, én végső elkeseredésemben már le akartam szoktatni Dorkát a cumiról (hogy majd vissza tudjon aludni), hááát 5 perc értetlen visítás - kézben - után rájöttem, hogy majd 2 év múlva!
Aztán rájöttem, hogy egy nem szopizó, naponta 4-5x 5-10 perc alatt megkajáló 4 hós gyereknek kell vmi szopi élmény... hát ez van!

Egyetértek!

Kép
waterlilly

[quote="timurr15"]
Reggel meg felkel Majci aztán letámad hogy hol a karácsonyfa???????????aztán hiszti ,na mondom jó reggelt,ne húzzam fel a redőnyt,nem öltözünk nem vesszük be a gyógyszert,ez a reggeli rituálénk.
quote]

Timi, itt röhögök hangosan ezen a karácsonyfa sztorin :lol: :lol: :lol:

Kérdezted a homeopátiát (akinek nem inge...ugorjon)
Nálunk a gyerekdoki homeopátiás doki is, így általában ő mondja meg, hogy mikor mit adjak, ha betegek a manók. De pl láznál már tudom, hogy mit kell adni, azért már nem hívom. Meg vannak elég jó kiadványok, amiben jól le vannak írva, hogy mikor mit, onnan szoktam még okosodni (pl."Homeopátia napjainkban" Van neked ilyesmi? ).
Novemberben volt egy kis orrfolyós náthánk családilag, ott észbe kaptam és elkezdtük az immunerősítést. Ábel még nem kap direktbe,mert én is szedem, így a tejcsivel végül is kap (De pl amikor hazajöttünk a kh-ból, a sárgaságára kapott, meg az oltások után is adott a dokinéni-szerencsére nem is volt semmi baja).
Dokinéni ezt javasolta immunerősítésnek ősztől tavaszig:
Egyik héten: Echinacea D4 naponta 2x3 bogyó B-nek, nekem 2x5
Másik héten: Vincetoxicum D12 napi 1x3 bogyó B-nek,nekem 1x5
Plusz hetente egyszer egy fél tubus Oscillococcinum B-nek, nekem heti 1 tubus. (Kisebb babáknak az Oscilloból dokinéni kb. 30 db-ot javasolt, amit megnéztem,úgy kb. harmad-negyed tubus. És azt már írtam, hogy babóknak pici vízben kell feloldani és úgy adni, de ha a nagyobbnak úgy adod, az is jó.B viszont imádja ropogtatni)

Emellett még a méregdrága Flavonkids lekvárt is esszük (de hát ugyebár az egészségért mindent és inkább erre költök,mint az antibiotikumra) Nem tudom, hogy a homeobogyók, vagy a Flavon, vagy mindkettő, vagy a vakszerencse, de kop-kop, november közepe óta senki nem volt beteg nálunk.

A Viburcol kúp is homeopátiás, szóval nem kell parázni,nem nyugatózzátok le a gyereket vele. Nem olyan ám mint pl. a Germicid C, mert abban tényleg van nyugtató (a C nélküli Germicdben nincs, de mintha meg is szüntették volna már valamelyiket, mindegy 2004-ben még ez volt a módi, ezt adtam B-nek)
Tapasztalatból nem tudom, hogy lázra jó-e a Viburcol, de nekünk anno a fogzásos nyugtalan éjszakáinkat nagyon jól helyrehozta. És nem adtam világba,csak akkor, ha tényleg nem tudott aludni a fájdalomtól. Ja, és a Dentinoxban nem tudom, hogy van-e mentol, mert akkor a kettőt együtt nem lehet adni. Homeos szerek hatását üti a mentol.
Tájékoztatójában ez áll: "A szervezet öngyógyító törekvéseinek serkentése lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokra.Banális fertőzések tüneti kezelése."
Adagolás: 1 napostól 6 hós korig: max 2x1/ nap, 6 hótól: 2-3x1/nap; Akut esetekben:óránként 1

Fogzásra még a Chamomilla C15-öt is szokták javasolni, de ez van a Viburcol kúpban is.

Látom már megoldódott a cumisüveg kérdés, de ha a jövőben a Bredndonból kell valami, szólj, mert 5 percre ven egy tőlünk, szívesen beszerzek bármit.

Macsek, szóval Vilkó rendesen meglepett Titeket! Emlékszem a kh-ban a mellettünk lévő ágyon is feküdt egy kisfiú rózsaszín plédben :lol:

Gabci, holnap ki is próbálom a párolt almát, hátha bejön...Köszi az Ábel dícséretet, én is nagyon bírom a kis manófejű fintorait :lol:

Bea, a nagy nálunk is megeszi az almát, sőt ő is 6 hósan kapta először és már a második nap magától nyitotta a száját, azóta is eszik egy csomót. Ezért gondoltam, hogy Ábel is biztosan szeretni fogja. (lehet, hogy még egy hetet várnom kellett volna :lol: )

Marek, szorítok!!!!

Most meg kiteszem a 18-as karikát és elmesélem a 3,5 évesem pár nappal ezelőtti beszólását:

Benedek is (Timi, látom Majci is jár veled :lol: ) néha jár velem a Wc-re. (Aki megbotránkozik, annak bocsi, korábban én sem tudtam volna elképzelni) Megdöbbenve mondja: "Anya Te miért nem úgy pisilsz,mint a nagyfiúk?" (= állva) Én: "Mert én lány vagyok" B: "És hol a fütyid?" Én: "Nekem nincs" Gondolkodik, recsegnek a kerekek,majd megszólal: " Anya, kéne neked egy nagy fütyi!" :lol:
Este Apának meséltem, ő csak ennyit tett hozzá: "Beszélhetünk róla..." :wink:

KépKép
KépKép
prücsi

Ja még Juttának a cumi kérdés:

Benedek nem kelt sokszor éjszaka, de akkor mindig be kellett nyomni a cumit "anyailag". Aztán megtanulta betenni magának, de ha nem találta éjszaka, akkor mindig szólt és kerestük együtt. Szóval egy idő után megoldják maguk, de az még pár hónap.Ábel kivenni már profin tudja, néha vissza is teszi. De éjjel még nem találja.
B 3 éves kora után szokott le róla, igaz kicsit duruzsoltam neki, hogy kifelé fog állni a foga és neki is lesz fogszabályozója. AZtán pár nap múlva közölte, hogy ő nem akar fogszabályozót, inkább kidobja a cumit a kukába.És úgy is tett. :roll: (Nagyon büszke voltam rá. Élete egyik nagy döntése volt ez...)

KépKép
KépKép
prücsi

Timi, ezen a karácsonyfás sztorn én is hemperegtem! :D És mit mondtál, hol van, elvitték a nyulak??? :D :D

Prücsi, nagyon jó dolgokat írtál a homeopátiáról! Légyszi a későbbiekben is oszd meg velünk az infókat. Nagyon jó,hogy ilyen dokitok van. Merrefelé laksz? Mert tőlünk is van 5 percre egy Brendon... :wink: Szóval ha valakinek kell valami, én is mozgósítható vagyok, szerencsére a posta is csak 5 perc tőlünk.

A fütyis sztori nagyon édes! Nekem is eszembe jutott, hogy ha netán fiam lesz, akkor mit mondok neki???

Kép
waterlilly

Jó reggelt!

Prücsi: Ez a fütyis sztori :lol: :lol: :lol:
Cumi témában mi nem vagyunk otthon. Most már azt mondom hál isten, de az elején nagyon sajnáltam, hogy nem fogadja el Ádi.
Annak viszont örülök, hogy cumizza a hüvelykujját , mert neki ez a szopi élmény.
Idei fürdőruha divat: Az oké, hogy Móni, Zsu, Hajni erre gyúr, mert rajtatok még állna is vhogy. Többiek??? Télleg kíváncsi vagyok az álláspontotokra, hogy csíkos hassal, maradék pocakkal kimerészkedtek-e a strandra nyáron?( akinek szuper alakja van , vagy legalább vmi hasonló, attól elnézést kérek)
Andi: én is úgy gondolom, hogy a kalap emelős smile örökös tulajdonosa lehetnél inkább, mint szar anya!
Ha nekünk nem hiszel, beszélgess erről Gyulával, hátha meg tud győzni!
Timi: nektek meg akkor sz@r(os) napotok volt?! Vmi húdenagy szerencsében lesz részed, csak figyelj. :wink:

Nem tudom tegnap délután mi volt Ádival. Sétálni indultunk (volna), de többszöri kísérletre sem sikerült eljutnom odáig, hogy felöltözzek, mert amint leraktam, torka szakadtából üvöltött.
Ebből az lett, hogy a 3. telitorkos, lilafejes sírás után, 1 órával a kaja ideje elött megetettem, és csak utánna tudtunk ismét készülődni. Nem hiszem, hogy az éhség, mert ímmel-ámmal evett csak. Komolyan mondom, engem meg az frusztrál, hogy az esetek nagy részében csak találgatok, mi baja lehet a gyereknek.

Ma végre megyek fodrááászhoooz!!! :D

Kép
Kép
gabcii

Ja, még azt akartam kérdezni, hogy Macsek, ti annak idején nem voltatok 4D-s UH-n? Vagy hogy tudták ennyire benézni Vilkó nemét?
Bár az is valószínű, amit írtál, hogy idő közben nemet váltott, mert hát a pocakban még ez is előfordulhat. A babák kis százaléka szokott is! :wink: :D

Kép
Kép
gabcii

Gabci: hát van nállunk is ilyen hogy sokszor tényleg csak találgatni tudom ,hogy most mi van és rendszerint hamarabb lesz éhes!Szerintem nekem is váltani tápit mert már majdnem visszaszokunk 4 órási kajáról 3 -ra!200 millinél!

Karácsonyfa! :lol:
Na kérem ne röhögjünk majd megtudjuk mi is egy röpke 1-2 év múlva!
Úristen mi lesz akkor dackorszak előre félek anyum elmondása szerint engem már nem mert elvinni a boltba!

Hát akkor meggondolom ,hogy vegyek vibrucolt!
De viszont engem meg a doki lebeszélt az osscilocolum (nem jól irtam de ugy is tudjátok mi ez)

Fügyi: hát igen!Okosak ezek a gyerekek :lol:

Cumi: hát én nem variáltam vele ha kell akkor kel ha nem akkor nem de nálunk csak úgy van cumizás ha fogom neki de csak alvásnál!PL: múltkor rosszul raktam a szájába és megforditotta csak lestem ő is visszarakja meg nagyon tudja szemlélni!Valamikor persze forditva sikerül!
Én anno mikor leszoktattak azt mondták elvitte a boszi ja kimentem a kukához és kivadásztam!4 éves körül voltam álitólag még szépen el is mostam!

:lol:

fürdőruha: hát én anno fénykoromban voltam csinos akkor még kétrészes fürdőruciban nyomtam ma már ez egyrészesre visszafejlődött! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Ma úgy döntöttm PETRA NAPOT tartok nem dogozom nem főzők nem takarítok első a Petra.

Ha szerencsénk van apa is időben hazaér a közlekedési felügyeletről és minden oké lesz.Habár most telefonált, hogy ma már kapott sorszámot de most elromlottak a gépek, na majd lesz vmi.

Homeos cocokhoz annyit anyukám patikába dolgozik és ők is ha lehet ezeket a dolgokat ajánlják a betegeknek.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ja még fürdőruha hát az idén én sem megyek strandra akármit csináok ez a fránya 6 kg nem akar lemenni pedig a nagyrésze a hasamon van.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Én biztos megyek a strandra én sosem foglalkoztam vele ,hogy ki mit mond!
Hát gyerekek szültünk nem?

Kép

Kép
mogyoland

Ja Mogyo igazad van ha apának igy is tetszünk semmi gond.
Mogyo Helvécia az ugye ott van Kmét mellet?

Andi
KépKép[/url]
andi005

Na jó reggelit!
Honnan veszed Gabcii, h nekem jó alakom van? Édes vagy, meg mintha hájjal kenegetnél, de... Mondjuk a hasszorító sokat segít! :wink:
Strandon nem annyira alkalmazható, de nem izgat! Én szeretnék heverészni a tengerparton a napon! Ja és a kertben is! :wink: És tenyérnyi bikiniben... :lol: Aztán jöhet az esztétikai kommandó!
Mogyo! Már annyiszor akartam kérdezni, h mit jelent a kármentesítés pontosan (ugye jól emlékszem, h a párod ezt csinálja)? Én el sem tudom képzelni!
Csibea! Debrecenből falura. Azért ez jó nagy váltás! Ment zökkenőmentesen? Befogadtak? Elfogadtak?
Ma is megússzátok a beszólásaimat, mert megyek szerelni a szülinapi ajándékom... :roll: :?
Ja, tegnap ha láttátok volna Jankát, h milyen magánszámot adott le a Market Centerben (hangosan rötyögött-már régóta tudja-, sikítozott, szal hangoskodott!). Én annyira röhögtem, h majdnem belefulladtam a vacsimba. Annyira cuki volt, h meg kellett zabálni. Volt feltűnés! (Ja és mindenhol csak dicsérgetik, ő meg rebegteti a szempilláit... :lol: Igazi csaj!) Csak, h én is áradozzak...

Kép
ermoni

Andi! Én hétköznap is ráérek! Sőt! (Kivéve, ha kell a férjemnek az autó. Mer' ugye nekünk csak egy van. Semmi céges, semmi anyaautó... Pedig már kinéztem! :lol: )

Kép
ermoni

Mentem, szép napot! :arrow:

Kép
ermoni

Jó reggelt!

Prücsi! Te aztán nem fekszel túl korán!!! :lol: Azta, hogy bírod? Én 10-kor tegnap is bekókadtam, mert ugye Rékám is elaludt most negyed 9-kor, Levi 9 után, Botikám meg már 8 körül! Ez a fütyis sztori nagyon jó, röhögtem egy jót! Ez nálunk is téma volt egy időben: mára már Réka is tudja, hogy kinek VAN a családban. És: én is beengedem Rékát a WC-be, már csak azért is, hogy lássa, mi történik, valamiért ugyanis fél az egész dologtól. Levike is megengedi neki, hogy bemenjen vele, tök rendi bátyus, nem? És erről a kaki témáról van szó a mostani Nők Lapjában meg az alvásról is, nekem ez most bejött Vekerdytől, mivel nálunk pont ez az alvás ügy Rékánál olyan nehéz. De nem tom, mit vártam, Levike sem alszik 3 éves kora óta délután...Úgyhogy ez a cikk most megnyugtatott, bár V-vel nem mindig értek egyet.

Cumi: Nekünk pont ezért nincs! A keze kéznél van! Levi nem szopja az ujját sem, Réka igen, ha fáradt, Boti kezd cuppogtatni, majd meglátjuk. Én szoptam az ujjam, mikor iskolába mentem, akkor hagytam abba, és nem lettek alállóak a fogaim sem.

Gabci! Hajrá fodrász! Én ma tornázni megyek. Van itt egy lány (asszony), akinek nemzetközi aerobik edzői végzettsége + még egy csomó papírja van, beszéltem vele, mondta, hogy 3 hónap után nyugodtan menjek (mondjuk azt már lekéstem), és majd mondja, mit ne csináljak még. Van egy 2 éves kisfia, ő is hamar elkezdett tornázni. Heti 3-szor tart órákat, hát ebből örülök, ha egyszer sikerül megoldanunk, hogy a férjem ellegyen a 3 gyerkőccel. Jó móka lesz neki... :lol: Bár ő minden nap elmondja, hogy le a kalappal előttem, és ez nagggyon jól esik!

Móni! Város-falu váltás. Hát...Én 30 évig Db-ben éltem, utána kerültem ide. Elég alkalmazkodó vagyok, úgyhogy szeretem: jó levegő, nagy parókia, nagy udvar. Egy gondom van: nagyon szem előtt vagyunk...de ezt is kezdem megszokni, rájöttem, sokszor tényleg el kell engedni a fülünk mellett dolgokat. Persze ez nem mindig sikerül, vannak jobb és rosszabb napok, de ez mindenkinél így van, nem?

Andi005! Petra nap: :lol: Majd számolj be, milyen volt!

Fürdőruha: mi már voltunk a nagyokkal a debreceni Aquaticumban, szigorúan egyrészesben, de most ezért is kezdek tornázni, mert a szoptatás miatt én is zabálok (esküszöm, többet, mint terhesen :oops: ), de annyira nem izgat azért a dolog, az első kettővel is szép fokozatosan lement minden. Na, jó, sosem leszek már olyan, mint gimiben, de ki bánja!

Marek! Gyere bármikor! Szorítunk!!!

Bocs, ha nem mindenkire reagáltam, de most mennem kell, felkelt Botikám! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Na bekapcsolva hagytam a gépet, így Prücsi!:lol: És kaptál apától nagy fütyit? :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: Bocs, ezt nem hagyhattam ki! :wink: :lol:
:arrow: Annyi dolgom van oszt itt lógok... :evil: :arrow:

Kép
ermoni

Ezzel a hozzászólással kezdeni egy oldalt.... :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

hehe, Móni, és mit szerelsz? ajándék? :wink:

hozzánk ma vendégek jönnek. a tegnap 71 éves nagymamám, meg egy másik öregasszony rokony, meg apukám, így balra el, h meg tudjam őket kínálni vmivel...

ma nagyon felpörögtem reggel: képzeljétek: fél 7kor még itthon szoptattam, 7kor meg már kezdődött az órám 8) most épp mindenki (más) alszik. jók ezek a csöndes délelőtti sziesztaidők...

Prücsi :lol:
Boti még mindig olyan kis kopasz, mint az avataron?
na, tényleg el...
szép napot mindenkinek!
a hétköznap tartandó talira jelentkezőket kérek. konkrét időpontjavaslat: jövő héten mondjuk kedden?

:arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?