Sziasztok!
Tegnap voltam a dokinál. Nagyon jó fej volt a doki. Megnézett uh-val és mondta, hogy eltűntek a ciszták. Én háromszor visszakérdeztem, hogy de biztos? Ő meg szépen háromszor megnézte és megnyugtatott, hogy nincs ott.
Megnézte a méhnyálkámat is. 13 mm. Azt mondta ez is tökéletes. És van egy 20 mm-s tüszőm bal oldalt. Azt mondta szerinte tuti jó minden és tuti babás leszek. Remélem igaza lesz.
Ha most se jön össze akkor a páromat akarja vizsgáltatni. De azt mondta várjuk ki ezt a szép ideális hónapot és csak utána kínozzuk őt.
Remélem a gólya, meg a laptető, meg amit a doki mondott mind bejön és babás leszek
Nati: üdv itt
Látom te is átigazolsz
Zsebi: te tuti babás vagy.
Drukk a pénteki teszthez. Majd tedd fel légyszi, úgy szeretek + tesztet látni
Melcsi: én is 2 évet szerettem volna a 2 baba között. Hát legjobb esetben is 2,5 év lesz, ha most összejön. Megbeszéltük a párommal, hogy idén októberig kellene bebabásodnom, hogy 3 év legyen köztük. Én nagyobb korkülönbséget nem akarok, úgyhogy ha addig nem leszek babás akkor sajna vége a projektnek. DE tuti babás leszek addigra
Nekem a doki 9 hó próba után írta fel a clostyt.
Figyi nagyon rövid mensid volt. Szerintem menj el dokihoz, és mondd meg neki, hogy ilyen rövidek a mensijeid. Lehet hogy vékony a méhnyálkahártyád és nem tud megtapadni a baba!!!!
Anda: üdv a csapatban! Mihamarbbi babásodást neked! Én is túl vagyok 2 hónap clostyzáson. Rosszul reagáltam a gyógyszerre, és leállított a doki.
Eika: szeva itt
A két kis MÁTÉNAK Boldog szülinapot!!!!