Új privát üzeneted érkezett!

Nyafi : mi van veled, minden oké? Tegnap az egyetemen voltam, azért nem jelentkeztem. Délután fél 2kor értünk haza, mindketten hulla fáradtan :). Most meg a dokinénihez megyünk, úgyhogy a mai sétát is letudjuk. Holnap oep, Teve utca.... , de majd jelentkezem!

Kép
vargaviki
 
 


Viki, ez furi hogy ilyen regen kakilt, nekunk szinte minden peluscserenel van kaki, es minden kaja utan cserelek, najo, mostanaban csak minden masodik cserenel van, de az is napi 3-4 kakilas, es mindig olyan kremszeru, inkabb folyos, vilagosbarna
mondjuk szerintem ez meg tul sok, de hat nincs mi tenni, bedugaszolni nem lehet :D

Kép
gili
 
 


Gili!

A zöldszerű fosás nem annak a jele, hogy előtej volt, hanem a túletetésé. Tehát több kaját kapott a babó mint amennyit a gyomorsava fel tudott volna dolgozni, így a "felesleg" félig emésztetlenül jön ki belőle, ezért lesz zöld a kaksi. A reggeli tejcsi meg a legzsírosabb, legtáplálóbb tejcsi, ugyhogy ha tudod, akkor azt fejd le és add neki oda! Egy ideig én is csináltam, hogy a reggel lefejtet adtam esti pótlásnak és akkor nem kellett tápi, de sajna mostanra már nincs mit lefejni szinte és így is kell tápi... :?

Mi együtt fürdetjük Hannát és apus nálunk is sokat foglalkozik vele, sokat dumálnak meg játszanak, csak egyszerűen ha jön az alvásidő, akkor nem hajlandó csak velem el lenni...

Vargaviki! 9 napja??? Szegény, ez már tényleg nagyon sok, én már most látom Hannán, hogy fészkelődik és irtó büdiket pukizik :) De nem akarom rászoktatni a kúpra sem. Minden este és reggel megiszik 50 ml kamillateát, de úgy néz ki ez sem segít... :( Nem emlékszem mit írtál, de Bendő is kap tápit?

Kép

KépKép
babuci99
 
 

 
 

Babuci!

Nyugi, az hogy egy baba nehezebben kakil nem biztos hogy tápszerfüggő, itt van Berti aki tápszert is kap és nem gond a kakilás. Szőlőlét nem akarod kipróbálni? 8) Csak csendben kérdezem, kúpnál jobb és továbbra is azon a véleményen vagyok. És nem kell belőle 50 ml csak egy nagy szem teaszűrőn átnyomva. Emmánál totál bevált! És nem allergizál mint a narancs.

Apa: de fura, nálunk semmi ilyen nincs a férjemben. az elején Berti is üvöltött nála, ez természetes. Nekem apukám volt olyan emlékszem még nagyobb koromban is, hogy kit szeretsz jobban mamát vagy papát? (így hívtam a szüleim, vagyis anyukám még mindíg) És úgy utáltam hogy ezt kérdezi mert nem is értettem a kérdést, mindkettőt egyformán szerettem. De megvan az apának és az anyának is a szerepe, ha nyűgös a bébi anyát akar és ennyi.

Bertike tegnap 170 ml tápszert megivott egyszerre délután :shock: A fene se érti ezt a kölyköt , egyszer 80 ml, egyszer 170 ml. Mióta pár napja ilyen sokat eszik azóta nekem tök sokat kakil :lol: Pedig előtte volt hogy napokig semmi, most meg naponta inkább 2x. És éjjel is kel egyszer szopizni. Ez most tuti fejlődési ugrás :D És max 1-1 órát alszik.

Elmenés itthonról: Hát nálunk sajna nem csak az számít hogy nekem van e rá igányem vagy sem, hanem az is hogy a lányomnak van igénye rám :D Így ha anyukám itthon van és meg tudjuk oldani én szoktam elvinni az úszásoktatásra pl. És akkor bertinek marad anyukám meg a cumisüveg. amiben sajna mostanában leginkább tápszer van merthogy fejni most semmit sem tudok mióta ennyit eszik.
De nem kesergek, még van valamennyi tej, ha tavaszig kihúzzuk örülni fogok. Én már annyi levet eszem, iszom, hogy el sem hiszitek, de akkor sem elég a tejem. pedig minden etetést szopival kezdünk, csak utána kínálom tápszerrel. A kubut literszámra döntöm magamba, leveseket stb. Mégsem megy. :cry:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Zöld kaksiban lehet valami, Bertinek eddig mindíg sárga volt, tegnap meg először életében zöld. lehet sok volt az a 170 ml :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Vargaviki!

Te már így mersz járkálni vele? Én őszintén szólva még ilyen nagyon tömeges helyekre nem viszem ha nem muszáj. Ha eddig kibírtuk megvárjuk már a takonykóros időszak végét. Persze így is megyünk a tornára, meg ha kell Emmáért, szóval szoktunk még buszozni is, de bevásárlóközpontba még nem mertem vinni. pedig jó lenne, most is lesz egy csomó szülinap és elmennék nézelődni, de nem merek, inkább megrendeltem itthonról.

Karácsonykor mi is éjjel mentünk tescóba. Berti bezzeg rittig felébredt és itt ücsörgött anyukám ölében mikor hazaértünk :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Egyébként ikeában van szoptató helység, szóval szopisok is mehetnek. Én inkább a tömeg miatt nem megyek még ahogy már írtam, de már max 1 hónap és megyünk. :wink:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Babuci!

Levelet mi is kaptunk. Én is azért nem adatom be mert nekünk is azt mondták hogy nem jellemző a a környéken. De az hogy csak romáknak, na az nem igaz, én mikor Emmával kórházban voltam és Rota járvány volt, hát naponta hoztak be 2-3 rotás gyereket, egy sem volt roma. Inkább talán az a jellemzőbb hogy ahol sűrűbben laknak ott sűrűbben van, pl lakótelep ugye.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó!

Hülyén fogalmaztam akkor meg... nem csak a romáknál van, hanem az én dokim mondta, hogy itt nála az ő praxisában eddig csak romáknál volt. De végülis mind1, lényeg az, hogy itt sem jellemző, ugyhogy mi sem adatjuk be. Remélem kórházba meg nem jutunk... :(

Fúúú, most itt falatozom a szalonnás túrós tésztámat... én most úgy vagyok, hogy túúúrós tészta vao vao vao vaaaaoooo.... :) :) :) pedig nem is vagyok terhes, de alig vártam, hogy elkészüljön. Pedig terhesség előtt úgy voltam vele, hogy ez is egy kaja... :)

Hát Manó bár nem örülök miattatok sem, de akkor kezetfogatunk szopi ügyben... szóval azért ez nem teljesen igaz, hogy aki akar, az tud szoptatni... vagy csak részben igaz... gondolkodtam azon is, hogy ki lehetne bérelni a medelanak az ipari változatát is, de most meg már úgy vagyok vele, hogyha én is kihúzom vele 5-6 hónapos koráig, hogy valamennyi tejcsim azért van, akkor már jók vagyunk...

Szőlőlé... jobban tetszik, mint a kúp vagy a hőmérőzés... bár utóbbit nem is próbáltam, nem is szeretném, mert függőséget okozhat... bár a kúp is... de lehet most szőlőt kapni?? :shock:

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Babuci!

nem akarlak elkeseríteni de én béreltem. Attól sem lett tejem, csak könnyebb vele fejni. Az annak nagyon jó aki nem tud szoptatni valami miatt és lefejt tejjel etet.

Szőlőt persze hogy leget, azt a nagy szeműt. Emmának egy nagy szemet átnyomtam a teaszűrőn, azt délelött odaadtam neki és mindne nap délután volt kaki. pedig addig belőle is csak kúppal lehett kibányászni. Most is bogyózós, mellesleg. 5,5 évesen :roll:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Én Emmánál is már gyanítottam hogy nem igaz hogy aki akar az tud, de azért ott még voltak kételyeim hogy mit rontottam el. Most mindazt kijavítottam, vagyis jól csináltam. Mégsem lett elég csak 6 hetes koráig a kizárólagos szopira és kb 1 héttel ezeleöttög meg javarészt szopira kis pótlással. De most ha a fejem tetejére állok sem jön belőlem etvésenként 1,5-2 dl tej két ciciből sem :shock: A sok rostos italtól meg csak a kilóim szaporodnak a tejem nem :roll:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


hali!

ez az szőlő engem is izgat, csak itt sem lehet kapni sehol :shock: na majd apival hozatunk Pestről.

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Viki, nagy baromságot nem akarok mondani, mert bérrel nem foglalkozok, de tesóm megkérdem, a mi cégünk bérszámfejtését is ő csinálja, inkább fizetek neki, csak nekem ne kelljen, úúútálom... Még a saját dolgaimat is ügyintéző csinálta:-))))
Ágnes, kezetfoghatunk, én is csak a két saját cégünket csinálom. Össze kéne már kapnom, mert könyvizsgálni kellene az egyiket:-(((

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Tusi, usziban voltunk Dunavarsányban, ma meg egyedül vittem Monorra. Ma még van dédi, így Barnit itton hagytam, mert persze apa sietett dolgozni, így Ő lemaradt:-( De a mai nagyon jó volt, minden feladatot végig tudtunk csinálni. Merülni még nem merülünk, de a fejlocsolással nincs gondja:-) Nem is nyözizett, és még elég sokat mosolygizott is. Aztán szopi, és már az overált úgy adtam rá , hogy aludt:-) jól elfáradt:-)
Az ikerek pont egy hónappal fiatalabbak Bazsinál.

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


na, közben vissza olvasok, mert amit nem egy perce olvasok el, az már kiesik....
Tehát, Tusikám, az ikrek a párom gyerekkori cimbijének a gyerekei, és a másik cimbije,meg mogyoródi, és Ő szervezte a bababulit. Na hát ha tudták volna a többiek,hogy blöki van a házba nem is jöttek volna. Én persze nagyon örültem, Barni meg különösen. Én is imádom a spancikat. Régen nekem is ők voltak a kedvenceim:-) volt még két kicsi havanese, meg bolgonese és kedvére cígőlte őke. Egyszer az egyik hordozóba bele tette. Volt még egy kislány is, és az övébe.. nahát szegény anyuci, teljesen padlót fogott.... Egyből azon gondolkozott, hogyha haza megy, akkor hogy fogja kifertőtleníteni :lol: Java részt tényleg ilyenek az anyukák. Nem mondom én is rengeteget változtam, mióta anya vagyok, pl. ne feküdjön az ágyon, ha a picit is oda teszem... de nem kapok frászt ha a nagykutya bedugja a fejét a horozóba :-) Már amikor nagyobb, akkor nincs vele gondom. Barni és az öreg kutyánk együtt játszottak, ettek, feküdtek... szóval én nem borulok ki ezeken a dolgokon:-)
Viki, nálatok érdeklődő a nagy fehér óriás??? Nekem a nagy Brunci, mindíg megnézi a kicsit. Barnira is sokat vigyázott. Amikor nagyobb volt, akkor olyan édes volt, betette a fejét a babakocsiba, Barni ölébe, és hagyta hogy húzgálja a fülét, nyomkodja a szemét:-))) akkor tanulta, hogy hol van a szem:-))) jajj, nagyon aranyosak, én nagyon imádom őket :lol: :lol: :lol: de hát ez már tudjátok:-)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Babuci, a sok kamilla tea sem jó, a bélbolyhok miatt. Vagy 2* én is itattam vele mecsekbébi teát, de lehet az is jó, ha én iszom sima baracklevet. Legalábbis vasárnap volt kaki. Balázs hétfőn, v. kedden, és szombaton szokott kaksizni. Napra működik:-))) és vasárnap a vendégségbe megittam egy pohárral, többet nem mertem. Erre volt kaksi, hát lehet attól? majd veszek , és kipróbálom.
Én vágyom arra,hogy elmenjek néha gyerkőcök nélkül. Most éppen arra vágynék, hogy valaki egy napra bevállalná a két prüntyit, elvinné, és végre nagytakarítást tudnék csinálni,és akkor talán 1 napig tisztaság is lenne:-)))) Egyébként tegnap állatorvoshoz vittem 7blökit, a dédire itt maradtak a fiúk. Balázs evett üvegből, nekem is kéne lefejni, de már lusta vagyok. Ha elfogy a tarcsi tejcsi, akkor simán íratok fel tápszert, de ez még tuti elég lesz 6hóig. A dédi pont most akarta almával tömni:-) mondom, nem kéne még! MEddig? még 3 hóig. Erre...húúúúú addig nem adok semmit csak tejet :shock: A dédik már csak ilyenek :lol: Egyébként az alma meg fog, ugyhogy az még jól kilőve...
Manó, lehet bébiitalos szőlő levet veszek, a maradékot meg Barni benyomja. Milyen igaz :lol: :lol: Ma megyek kozmetikushoz, és utána átmegyek akkor DM-be Monorra, mert itt ugye semmit nem lehet ám kapni! :twisted:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!
Banyus! A béres dolgot én kérdeztem nem Viki! Köszi, hogy megkérdezed. Én is könyvelő vagyok és a bér-, munkaügyet én is utálom! És főleg azt, hogy mindig a saját dolgaim a problémásak...
Vendég
 


Na szóltam apinak valahonnan szerváljon szőlőt :) Meglepődött mikor mondtam, kérdezte, hogy megkívántad?? :) Mondtam nem, a gyereknek lesz :)

Banyus biztos igazad van kamillateával kapcsolatban, mert a doki is mondta, hogy max 3-4 napig adjam neki. Ma telt le a 4 nap, ugyhogy már nem főzök neki többet. Egyébként sem az használt, hanem a kúp, mert ugye akkor kakilt most meg már 2,5 napja megint nem :?

A baracklé nálam nem jött be :? Próbáltam, van is itthon, ittam is, de nem jön a kaki tőle... makacs mint a lányom :)

Húúúú Banyus annyi tartalék tejed van a fagyiban, hogy még 3 hóig elég lesz?? Ügyi vaaagy!! :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Töltök fel képet. Ez mai. Tévézik :? Ha be van kapcsolva a tévé, akkor addig sunyizik, míg nem látja :) Bár ezen a képen pont arra felé van fordítva, eddig dumáltunk egymással, de amint kilépek a képből rögtön tévézik...

Annyira édes, már folyamatosan dumál. A kedvenc a drrrr és a grrr és a buborékokat fújok nyálból :) De ha vissza drrrr-egek neki, akkor 2-3 percig ezt játszuk, hogy ő is mondja meg én is :)





Kép

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Era!

Nem tudom a bébiitalos dolog mennyire működik, mert az nem 100%-os szőlőlé, abból biztos több kell. De az is lehet hogy ha te megiszod is használ. Én mostanában nem néztem szőlőt de Emmának 2. hótól adtam és ő is októberi, szóval elvileg van.
Én is vettem egy pár bébi ételt de még nem kezdjük, csak jól esett megvenni :lol: :lol: :lol:

Lehet berti attól kakil jól hogy vedelem a sok rostos lét és sokzsor baracklét :D

Kutyáról az én véleményem ismered :D Mondjuk mikor Hörcsög kutyám megnyalogatta berti kezét kb egy hónapja azért én is mentem megmosni :lol: De már nézegeti a kutyákat mostanában, most kezdi észrevenni őket. A két kinti nagyon kiváncsi lenne már Bertire, a benti nem.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Biztos lehet kapni nagyobb boltokban, csak erre felénk nincs. :-(
Na jó, ha a kicsit megnyalná, én is mosnám:-))) azért még ők kicsik. Persze Barni sem matat már a szájába ha kutyázik, de odafigyuzunk rá, de nem esünk kétségbe, ha épp körbenyalja :lol: :lol: :lol:
Van hogy kéri a kicsiket, hogy gyömöszkölhesse, na ezt inkább este, amikor már ruhát cserél utána, mert ugye tesó is kell ölbe, ha kéri. Azért oda figyuzunk mi is:-)))

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Babuci, nagyon cuki Hanna a kis trónba! ilyet még nem láttam. Bazsi is szereti meglesni a tévétSmile
Na ne azt hidd, hogy egy fagyó tejünk van:-))) csak éppen annyi, ha valahova el kell mennem, akkor tud mit enni. Ilyen meg ritkán van, mert nincs kire hagyni:-))) a dédi szokott néha itt lenni, és akkor megyek ide-oda.

Lafie, mondom én hogy baj van a fejemmel:-))) szóval egy cipőben járunk:-))) és Te dolgozol otthon? Egyébként én az egészet nem szeretem, vagyis becsömörlöttem, és nem szeretnék többet dolgozni könyvelőként. Legalábbis nem másnak:-) Inkább kutyakaki szedés , mint könyvelésSmile))

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Banyus!

ez egyébként egy kenguru, csak így ki lehet nyitni a hátára felhajtható "lábakat" amiktől kis szék lesz neki. Fisher-Price-os, de mi is kölcsön kaptuk, én sem láttam ilyet. Akitől kaptuk, ő is mondta, hogy az apukáját még 9 évvel ezelőtt leküldte a bababoltba, hogy hozzon egy kengurut és tök véletlen ezt választotta. De most nagyon nagy hasznát vesszük, nagyon szuper, Hanna is imádja, mert nem fekszik, de kényelmesebb mint a hordozó :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!

Túlvagyunk a dokinénin, megvolt a kaki. :) Dokinéni 10 percen keresztül tartotta a fenekében a hőmérőt, mire elkezdett jönni a kaksi... Bendő végigrötyögte az egészet, olvadozott is tőle a doki! :D Hazafelé pedig vettem magamnak egy tök jó blúzt egy butikban... :D Úgyhogy szerencsés volt az utunk.

Manó: sokáig nem mentem ilyen nagyobb helyekre ,amíg járvány volt, de most már nincs, úgyhogy megyek. Szerencsére eddig nem volt semmi probléma. De mi sem minden nap megyünk plázázni... :)

Era: Zira nagyon kiváncsi volt Bendőre, most már megszokta. Ha kilátszik az arca a babakocsiból , akkor megy oda szaglászni, biztos megnyalná , ha hagynám. :) De általában rászólok, amikor közeledik és így nem került még rá sor. Majd ha picit nagyobb lesz a kölök. Azért minden nap odatartom a Bencét az orrához, hogy meg tudja szaglászni, de ált csak a testét, amin ruci van. A babakocsi jobban izgatja Zirát, kereke van meg mozog, stb... :D

Én is egy csomó rostosat iszom, de nincs több kaki. kamillatea sem használ és laevolac sem. Majd meglátjuk mi lesz következő alkalommal. Dokinéni mondta, hogy heti egyet kéne azért produkálni.

Kép
vargaviki
 
 


sziasztok!

Nagyon jok a babas kepek: uszis, kutyis, ikres, kengurus. :D

Kaki: nalunk 3-4 naponta van. Ma pont volt: ket pelenkat sikerult megtolteni.

Lerakodas: Marknak is van a fejen, nem tul veszes. Elmentem a patikaba, hogy kerjek ra kremet, erre azt mondtak. hogy csak ugy adnak, ha doki irja fel. Ezert most nem fogok a dokihoz menni. Igy marad a Banyus fele fogkefezes, remelem nekunk is bejon.

Marknak van egy kis puha gezpelenka darabja, amit az arca melle teszek, amikor alszik: most mar kezdi markolaszni, es a zorgoket is megfogja. utalja a jatszoszonyeget, igy a hordozojara kotottem fel a jatekokat.

Ha felig fekvo felig ulo helyzetben van, akkore mind emelgeti a kis fejet mindha fel akarna ulni. Annyira erolkodik szegenyke, nem tudja, hogy meg neki nem igazan szabadna ulni. Van meg valakinel ilyen?

Kenguruba mikortol lehet rakni? Meghaladtuk a 6 kilot, lassan mar az en hatam nem fogja elbirni, ha meg sokaig kell varni.

Babaetetes mentes ejszakat!



Kép

Kép
Kép
meli78
 
 


Sziasztok!

Meli, na az biztos nem lesz.:-))) Most aludt el:-( egyszerűen nem érdemes tovább fennt tartani. Semmi másra nem vágyik ilyenkor, csak a kis ágyikójára.
Nekem is ezeket a helyzeteket szereti, délelőtt még bele megy egy kis vízszintes játszásba, de ő is ülne fel, Ő is annyira nyomja előre magát.

Lafie, ha decemberre nincs béred, elvileg nem veheted igénybe. De ha töltöd az interneten akkor fel fogja ajánlani a lehetőséget, van vmi max határ, azt nem tom mennyi...


szupppi, Barni az előbb kapcsolt villanyt Balázsra, és a kiságyra állva dumált neki. Egy szem nyitás ,,,, és már alszik is tovább. Na ha ezt Barnival csináltuk volna annak idején...húúúúúúúúúúúú

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Csikken, köszi,hogy leírtad, én is jobban örülnék, ha műtenék, ha ennyi. Nem tetszik ez a 5*szúrás, és vmi azt súgja, hogy ugysem usszuk meg a dologot. Vhogy mindíg megérzem ezeket a dolgokat....
Tegyél már fel Te is képeket! Már rég láttuk Őket.

Lizoka??? merre vagy? Mizujs Veletek?
Dyt, hogy sikerült a kiruccanás??

Már én is várom a pénteket, megyünk haza Kunmadarasra. Végre..., mert a multkor nem jött össze:-(

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Ahogy olvaslak titetek, összeteszem a kezem, hogy nekünk nincs problémánk a kakival kopp-kopp-kopp... Zitus igazi rotyikirálynő 8)
Ma délután voltunk ortopédián, és megnézték UH-on a csípőjét. Hála Istennek nem találtak semmit. Azt mondta a dokinő, hogy van egy enyhe aszimmetria a jobb oldalán, de nem kell csinálnunk semmit, csak laza rugikat adjak rá, hogy ki tudja rugdalózni magát. AZt mondta, hogy a méhen belüli elhelyezkedéstől lehet, minden bizonnyal kinövi, április elején kell visszamennünk kontrollra. Huhhh... :o

Szó volt itt az anya apa viszonyról. Nálunk pont fordítva van, és bevallom néha picit bánt, de Zitus sokszor jobban elvan apucival. Tibi csak kezébe veszi, és Zitu már mosolyog, gügyög neki, tulajdonképpen semmit sem kell vele csinálnia. Tegnap például nagyon zűrös napja volt. Este meg már aztán pláne, bőgött, csapkodott, ordított, akármit csináltam, pedig próbálkoztam énekkel, tornával, mondókával stb. Na mondom megyek fürödni (mindig Zitus előtt megyek, hogy bemelegedjen a fürdő). Mondom a férjemnek bírd ki vele ezt a pár percet, sietek. Elzárom a vizet, hallom nagy csönd, a férjem sem rohan be a gyerekkel, mint ahogy szokott, ha üvölt (ő fürdeti az első naptól fogva). Kimegyek, hát látom ott heherésznek, gargalizálnak egymásnak. Nekem meg tíz perce még ezerrel hisztizett. Na ez miért van szerintetek? Örülök nagyon, hogy a férjem ilyen jól meg tudja nyugtatni, de hát...értitek na! :oops: Gondolom a hangszín is lehet az oka. Nekem borzalmas hangom van (szerintem), tiszta affekta. Rosszul vagyok tőle mikor visszahallgatom. :twisted: A másik lehet még, hogy az apu az mindig egy unikum a gyereknek. Hiszen őt csak este látja, amúgy meg anyát látja hallja egész nap. :? Gondolom csak nem én rontok el valamit. Hiszen imádom-szeretem, alig verem el néha... :lol: :lol:

Viccelek természetesen. Na megyek, mert úgy hallom megy a műsor, és már apuci sem tudja megnyugtatni :wink:

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi : Ne aggódj, Bence ma a nővéremnek (aki most vigyázott rá először és egyébként is sajnos ritkán jön) kiadta első hosszú, hangos kacaját! Szerencsére még pont hallottam, utána szaladtam csak ki a boltba. De a nővérem szerint még akkor is többször kacagott, amikor nem voltam otthon. Ezt sem én váltottam ki belőle... De akkor is nagyon édes volt, majd megzabáltuk! Nagyon tetszett neki a nővérem szemüvege :D.

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Nagyszülő témához jegyzem meg, hogy veletek ellentétben én nem szeretem, ha anyám átjön. Állandóan mindent jobban tud, mint én, állandóan ellenőrizni próbálja, hogy viszem-e annyit levegőzni a gyereket, amennyit őszerinte kellene, eszem-e elég vitamint (gyümölcsöt), és nem eszem-e túl sok multivitamint, miért iszom csapvizet, miért ez, miért az, stb., én nem bírom. Utána órákig stresszelem magam egy-egy beszólásán.

Én szeretem a saját belátásom szerint élni az életemet, szeretném a saját belátásom szerint nevelni a gyermekemet. Nem úgy, ahogy ő gondolja. Korábban jól kijöttem anyukámmal, de amióta megvan az unoka (az egyetlen unokája), azóta nem szeretek vele találkozni. Hiába próbáltam vele megbeszélni, hogy ne szóljon bele mindenbe.

Jó annak, akinek segítség a nagyszülő.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Sziasztok!

Kittike is szintén állandóan felülne. Szóval ő néha már van is ültetve. De nem erőltettem, csak szereti. Kis erős csajszi.

Nálunk férjem fürdeti őt,és a nagyobbat is. Valamelyik nap később jött haza és én megpróbáltam, na végig is ordította. Ez van. Jobban szereti a nagyobb biztonságosabb kezet :)
Képek nagyon jók.

Rakok én is képet (Barnusanyus kívánságára ;))!

Pusz nektek! Csikken

Kép
Kép Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Csak búcsúzni jöttem.
Nem jövök többé,mert elmegyek anyukámékhoz,ott nincs internet!

Jó egészséget,meg minden jót nektek.Babucik nőjenek nagyra!

Era!Küldök privit!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Ja,és köszi mindenkinek mindent,a lelki támaszt,a jótanácsokat!

Dyt és akinek még ez volt a véleménye(bocs,de nem emlékszem pontosan)IGAZATOK VAN!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Jutka!

Remélem a legjobb döntést hoztad meg és talán tényleg így lesz a gyerekeknek és neked is a legjobb... most biztos irtózatosan nehéz neked... :(
Sok ölelés neked és kitartás!
((((((((((((((Jutka)))))))))))))

Ágnes!
Szomorú ilyet bevallani, de én is inkább anyósommal vagyok el, mint anyukámmal. Mikor Hanna megszületett, akkor anyósom és sógornőm kukkantottak be minden nap annyira, hogy hoztak nekem kaját, kivasaltak meg kitakarítottak ha kellet, de soha nem zavartak és osztották az észt.
Anyukám itt volt 2 napig mikor Hanna kb 1,5 hetes lehetett és mikor elment én úgy bőgtem... egyrészt a megkönnyebbüléstől másrészt a beszólásaitól... hát ez van... de ez hosszú történet...

Tegnap adtam Hannának szőlőt :) Nagyon édes volt, cuppogott rajta... de egyenlőre nincs hatása :?

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Jutka! Nagyon sajnálom. Talán ezt még olvasod...Igazad van. És ha elmész talán még meg is bánja és lehet belőle valami.
Viki! Ma hova is mentek? Holnap jó nekem a séta du 2 után...Bocs a tegnapiért, de a gyerek kitalálta, hogy inkább az ujját cumizza mint a cicim, de pont mikor beszéltünk kitalálta, hogy mégis cici kell. :roll:

Kép
nyafi
 
 


Nyafi: Semmi probléma, én is el szoktam néha dobni a telefont, ha olyan a helyzet! A Teve utcába megyünk ma az Oep-be :twisted: . Beadom a fellebbezést. Remélem nem lesznek sokan és Bendő bírni fogja.

Lizo: kitartás! És sok szerencsét nektek!

Kép
vargaviki
 
 


sziasztok!

jutka, naygon sajnálom, de szerintem ez volt a lehető legjobb döntés..szurkolok, hogy helyrejöjjön az életed, menni fog, hidd el, most nehéz, de hosszú távon meglesz az eredmény, légy erős és határozott akkor, amikor rájön a férjed arra, mit tett és vissza akar szerezni titeket!!!!
hidd el megtalálod a boldogságod te is és ott van a két gyönyörű gyermeked, akiknek ezentúl a te szereteteden túl a nyugalmuk is meglesz...ha tudsz, könyvtárból, vagy netkávézóból azért kérlek írj néha hogy alakul az életed!!!

nekünk megvolt a pesti út, nagyon klassz volt, odafele pakson megálltunk megtetetni a bonitát, az utat féig átaludta, félig fent volt, akkor játszottunk, a hotelban is jól érezte magát, nem érezte meg a környezetváltozást és ugyanúgy, ugyanakkor és ugyanannyit evett, amennyit máskor..sőt este is 10-től aludt reggel hatig..szóval nagyon jó volt, húgom most látta először, nagyon összebarátkoztak, csuda klassz volt..

ezt a felülés dolgot bonita is csinálja, a pihenőszékben pedig úgy előredől, hogy félelmetes, aztán lassan vissza...izgalmas szakasz ez ismét...

ma reggel pedig a kiságyban teljesen lent és kerezstben ébredt a bonita, ilyet még sosem csinált, hogy vándorol...

ja és a nagy hírem nektek: azt hiszem tusimi babája volt látható azon a tükrös fotón, ha nem, és tévednék akkor bocs, szóval pont azon a napon a bonita is megemelte a fejét hason fekve, azóta is imád úgy lenni, nagyokat mevet közben és olyan magsan tartja a fejét mellkasát hason, hogy hihetetlen!!!!!!!!

a babuszis kép annyira ennivaló volt!!!!!

Kép
dyt
 
 


Kép az én kicsikém

Kép
dyt
 
 


Lizo!
Annyira rossz, hogy elmész :cry: :cry: :cry: Borzasztóan sajnálom, hogy így alakult. Egyetértek Dyt-tal, és én is kérlek, próbálj meg néha hírt adni magatokról. Sok puszi és ölelés!

Kép
Kép
tusimi
 
 


Dyt! És milyen volt a budakalászi ház? Költöztök?
Igen Zitus volt a tükrös képen, ő is jobban el van azóta hason pár percet, amíg el nem fárad.

Kép
Kép
tusimi
 
 


tusimi

a budakalászi ház nagyon le van robbanva...de költözünk csak nem oda, most már tuti, épp albi keresésben vagyunk, már a munkáltatónknak is szóltunk, hogy pesten is folytathatjuk-e és azt mondták menjünk, sőt kilátásban van még valami munka nekünk...úgyhogy,amint lesz lakás megyünk...már tűkön ülök úúúúúúúúúgy mennék!!!

az a tükrös kép az egyik kedvencem!!! :D

Kép
dyt
 
 


Babuci!

Ha egy szem nem használ nyugodtan adj neki két szemet, majd kitapasztalod mennyi kell hogy épp jó legyen neki.

Dyt!

Akkor drukk a költözéshez, remélem jól fogjátok magatokat érezni az új helyen. és nagyon lerobbant az a ház? Mert az albérlet azért nem egy leányálom és iszonyú drága.

Jutka!

Sajnálom hogy így alakult, remélem azér tmég hallunk majd felőled. Nem lesz most könnyű se neked se Lizettnek de remélem rendeződik az életetek vagy így vagy úgy.

Felülés: na az nállunk is megy ezerrel, amint kicsit meg van emelve a feje, pl etetőszék, hordozó.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Az lesz Manó, hogy ma is adok neki.... mert eddig csak pukizgat, de ma olyat pukizott, hogy utána elkezdett kacagni :D :D :D

Nekünk ezt a felüléses dolgot nem csinálja. Inkább mintha hidat akarna csinálni, úgy mászik ki folyton a hordozóból, így már muszáj bekötni, mert múltkor is majdnem meglógot... :)

Dyt! Szuper hogy költöztök! De nem érné meg tényleg megcsináltatni? Mert ha a falak + a tető + vezetékek jók, akkor "csak" beltéri munkák vannak, amik hosszútávra olcsóbban kijönnek mint az albérlet...
Bonita egyébként nagyon édes, annyira jókedélyű kisbabának látszik :) Bár az is ahogy elmondod :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Babuci!

Amúgy is minden nap kell neki adni ahhoz hogy ne legyen gond a kakivel hosszú távon szerintem. nem érdemes megvárni amíg nem kakil pár napig.
Egyébként berti is úgy szokta csinálni amikor néha nem kakil mindennap hogy először pukizik de semmi szaga, aztán egyre büdibbeket pukizik, majd ha már nagyon büdit pukizik tudom közel a kaka :lol: És általában utána meg is érkezik :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Babuci!
A hidat Zitu is csinálja tegnap óta, de úgy mint aki mindjárt elfordul balra. Ma dokinál annyira erősen kinyomta a hasát, és közben tekert hozzá a lábával, hogy szabályosan elkezdett körözni az asztalon, a feje volt a középpont. Mint egy mérgezett macska. Csak lestem mit csinál, szóval innentől azt hiszem vége annak, hogy csak úgy ott hagyom egy percre a pelenkázón. :D
Viszont képzeljétek, elszörnyedt a doki az ekcémája láttán :( Nem lehet tudni mitől van, így a teendőim a következők:
1. nekem zéró tejtermék, de olyan szinten, hogy még a margarinfajtát is megadta, hogy mit ehetek, egy falat túró rudi sem fér bele
2. tápszercsere
3. mosószert felejtsem el, helyette vennem kell caola mosószappant, azt le reszelni, és azt tenni a ruhák közé mosószer gyanánt; öblítő nuku, bár azt eddig sem használtam
Ez van. Úgyhogy mostantól fogva 2-3 kalciumot is meg kell innom naponta, hogy a fogaim ne menjenek tönkre. Remélem rendbejön a kis bőre hamar, bár én a tápszerre gyanakszom.

Írtam valamelyik nap, hogy Zita napfényfüggő. Mostmár tuti biztos hogy az. Ma annyira de annyira jó kedvű, hogy hihehetlen. Egész nap gurgulázik és mosolyog tök magától. Nálatok nincs összefüggés?

Dyt! És mi lesz a pécsi lakással? Azt is kiadjátok? És pesten merre felé szeretnétek költözni? Hosszú távra terveztek maradni? És egyáltalán miért ez a nagy felindulás? :D

Kép
Kép
tusimi
 
 


Beszéltem a gyerekdokival is és mondtam neki a szőlőt és mondta, hogy van ilyenkor otthon szőlő??!?!?? Na ez sem normális, de ha van, akkor minden további nélkül :) :) :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Babuci!

:lol: :lol: :lol:

Na igen, most inkább narancs szezon van a székletlazítós gyümik közül, na de arra meg azt mondják allergizálhat. Még a szilva jó egyébként :lol: :lol: :lol: Csak abból nehéz levet facsarni :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Babuci! Olyan helyes tőled ahogy küldöd az öleléseket Lizónak, egyszer küldjél már nekem is! :D :D

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi :D :D :D

(((((((((((((((((((((Tusikám)))))))))))))))))))))))

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!

Lizoka, én is a legjobbakat kívánom neked! Csinos vagy, szépek a gyerekeid - szerintem jók az esélyeid az életben. Szomorú, hogy neked kell költöznöd a gyerekekkel és nem a férjed költözik.

Tusimi! Excémát nem csak kajától kaphatott a Zita. Azt is nézd végig a lakásban, nincs-e pl. valami régi toll kispárna a közelében, vagy más allergizáló dolog. És nem tudom, mondták-e neked, de a fürdővizét se készítsd túl melegre.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: