Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vera!Mi zu veled? Nagyon aranyosak a gyermekeid!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Vera én is azt várom, remélemmost már lesznek tüszők, mert kezdek elkeseredni. Ma megyek este uhra, majd utána jövök.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Gabi! Lenne hozzád egy kérdésem! Lehet, hogy butának tünik majd! :oops: Mikor mész erre az uh-ra akkor az hüvelyi uton történik? :oops: Még ilyenen nem voltam és ezért nem tudom! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika igen hüvelyi uh. Kérdezz nyugodtan, szivesen válaszolok

Kép

gabi1

Köszi Gabi!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!Én új vagyok.Szabad csatlakozni?
kutyafüle

Sziasztok Lányok

megjöttem a dokitól, és hát olyan nagyon boldog vagyok:)

Vana jobb petefészkemben egy 18 mm-es szép nagy tüszőSmile És a méhnyálkahártya 11 mm.
Hurrá hurrá, annyira boldog vagyok:)
Úgyhogy majd el is kapom apát, azt mondja hogy kb 2 nap és megreped.

kutyafüle üdv közöttünk, gyere bátran. Meséélj magadról.

Kép

gabi1

Gabi!

Hajra, ugy szoritok nektek! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni köszönöm:) És te hogy vagy?

Kép

gabi1

Móniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Aztacsudamindenit!!!!!
GRATULÁLOK!!!
Szép lassan mindenki sorra kerül csajok!!!Mi meg várhatjuk a babaesőt.:)

Gabi
Ez is szuper hír!!!Mindent bele,remélem sikerrel jártok! :wink:

Kutyafüle
Szia!Üdv itt.:) Mit tudhatunk rólad???

Magi
Már csak pár hét....nagyon izgi,végre újra drukkolhatunk vajon mikor születik meg a kiscsajod!? Március 25-re tippelek. :D :wink:

Betti
Hogy vagy????

KAta?Erősödtek a rosszullétek???? :?: :lol:
Vendég

Betti,Zsuzska
Boldog névnapot nektek!!!:)
Vendég

Sziasztok!!
Én ma nem mentem be suliba, mert hajnalban nagyon fájt a hasam, meg hányingerem is volt..... remélem nem vírus! Bár arra is gyanakodtam, hogy a náthám és a bedugult orrom miatt már sok slájm került a gyomromba (bocs, tudom, hogy gusztustalan), hogy attól van hányingerem. Most megpróbálok meleg gyömbérteát iszogatni, és eszem piritóst. Remélem az jó lesz!

Ma délután megyek a védőnőhöz is! :) Kíváncsi vagyok, hogy híztam-e :) .

Gabi!
Ez nagyon jó hír!! Hajrá, mindet bele!!! 2 napra hanyagold az építkezést, és csak apára koncentrálj ;) !!

lego!
Hogy repül az idő, most nézem, hogy már a kicsike is egy hónapos :) !!

Én ma betöltött 20 hetes lettem!! :lol:

tegnap beszéltem a tesómmal, és azt mondta, hogy rengeteg ruhát válogatott nekem!!! :) Már alig várom, hogy jövő hónapban jöjjön, és megnézhessem miket kapok! Természetesen teljesen ingyen... csak azt az egy hét állátást kéri érte, amit ittlesznek... az meg természetes!!

Kutyafüle!
Üdv közöttünk!!

d.dodó

Gabi
:lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó hír! :D Örülök neki!Nagyon drukkolok!Csak így tovább! :lol: Legyen végre ez a mi hónapunk! :D

Ibici
:?:

Kata
Hogy vagy?

Magi
Mi volt zolival az orvosnál?

Dodó
Jobban vagy?

Kutyafüle
Üdv!

edoci

edoci!
még nem a legjobban.. eszegetem a piritóst, meg gyömbérteát iszom... meg bevettem egy magne B6-ot is hátha attól is jobb lesz!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Vera, Gabi!
Megy nektek a hatalmas drukk.
Tessek lazitani es egy kicsit kikapcsolodni.

Nocika!
Neked is megy a drukk nagyon.
++++++++++++++++++++++++++++

Kutyafule!
Udv kozottunk!

Dodo!
REmelem mar jobban vagy.
En is meg mindig kohogok, es nagoyn faj a torkom.
Mostmar Neomagnollal oblogetek orankent ugy nez ki ez egy kicsit segit. Szeretnek joval szules elott meggyogyulni.
Vigyazz magadra.

Edoci!
Neked is megy a drukk ezerrel.
Jo lenne ha a kovetkezo honapban sok + teszt lenne es 9 honap mulva igazi babaeso.

Lego!
Hogy birod?
Jobban?
Legyszi kivanj nekem marcius 15-ot.
Mar iszom a teat es eszem a homeot is.
Hetfon keztem.
Tehetnel fel kepeket.

Viki!
:?: :?: :?:

Mi voltunk tegnap a mandula mutet miatt a korhazban.
A mutet elhalasztva, mert ketoldali arcureg gyulladasa van Zolinak, kitudja miota. Ezt elobb rendbe kell tenni.
De az orvos szerint furi, mert nem faj neki, nem erezni, csak a rontgen mutatta ki. Szoval mar kitudja, hogy milyen regota van neki.

En ma toltottem be a 34. hetet. mostmar kezd egy kicsit rossz lenni. Nagyon zsibbad a jobb labam, ha jobbra fordulok.
A baloldalon meg nem tudok egesz ejjel aludni, mert az meg azert faj. De azert jol alszom.
Elvileg minden kesz van.
Be vagyok total pakolva a szulesre, meg a korhazba is.
Minden megvan.
Zoli is mar nagyon varja, mindig kerdezi, hogy mikor megyek a korhazba, mert mar akkora a baba, hogy mar nem fer a pocakban.
Az oviban Skarlat jarvany van, igy nem viszem Zolit, mig vege nem lesz a jarvanynak. Igy mar harom hete itthon van. Sot karacsony ota 1 hetet volt oviba.
Mondjuk nem baj, mert jo gyerek es jol elvan, na meg deltol negyig, otig alszik igy sok vizet nemzavar. Sot elvinni is el lehet, mert jo gyerek, turelmesen tud varni. Tegnap 4 orat ultunk a korhazba es turelmesen vegigulte az egeszet.

Na egyenlore most ennyi.

Megyek, mert meg mind a ketten pizsibe nyomulunk.

Magi
Vendég

Sziasztok!Bocsi,hogy eltüntem de olyan rosszul vagyok,hogy alig állok a lábamon :oops: :oops: Olyan szinten émelygek,hogy Zsófival szinte jó voltam ez a baba nagyon meggyötör de nem baj :lol: Annyira finyás vagyok kajára,hogy csak azt birom megenni amit éppen kívánok ha nem az öklendezem....stb.család jól birja bár Gabin látom néha a töke ki van velem :oops:

Kutyafüle!Üdv köztünk!!!!Mesélj magadról :D

Gabi!Gratulálok!!!!!Hajrá++++++++++++++

Dodó!Gratulálok a fél idöhöz :lol: :lol: :lol: :lol: már csak úgyan ennyi és kint lesz a babád :wink:

Boldog névnapot Bettinek és Zsuzsának!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Lányok köszönöm a sok drukkot.- Remélem hogy sikerül is ebben a hónapban. Ibici, edoci,nócika mi jövünk, tuti.

Próbálok lazítani, nemstresszelni, apa rendes volt mert reggel hazajött, így megadtuk az esélyt.
Egyébként ma nagyon szúrkált a jobb oldalam, és ilyenbarnás folyásom is volt reggel, szóval lehet reggel meg is repedt.

Kata remélem hamarosan jobban leszel, dokihoz mikor kell menned? Ígyál gyömbért, reggel próbálj egy kis kekszet rágcsálni hátha jobb lesz

Kép

gabi1

Sziasztok lányok!

Kutyafüle: Üdv köztünk :wink:

Magika: Drukk+++++++++++++ :lol:

Kata: Nagyon szépen köszönöm :lol:

Betti: Nagyon boldog névnapot neked :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

CSinaltam egy par kepet Zolirol.
Ilyen kepet szeretnek majd kistesorol, csak hat maskepp, de a hatter es a golya marad majd.

Szerintetek milyen?

Magi

Kép

Kép
Vendég

Megjöttünk a dokitól 20mm-es petezsákban 4mm-es embrió dobogó szívecskével :lol: :lol: Hallottuk és láttuk is olyan jó volt indulás elött hánytam elég szarul voltam de amint megláttam minden rosszulét szebbnek tünt 8) Úgy beszéltük meg,hogy mivel késöbb fogant, január 8-ra raktuk az utólso mensit és igy akkor október 14-e a kiírt idöpont .

Magika!Nagyon klassza a kép!!!Ezt hol csináltatod?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Oriasi gratula!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kepet otthon csinaltam.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Kata!

Gratula, és vigyázz magatokra! :D

Meg volt az első nagy közös sétánk! :D Meg kell mondjam őszintén, már nagyon hiányzott, hogy nem mozdulhatok ki sehová, így elmentünk 4-esben sétálni, és Peti tündéri édes volt! Végig fogta a babakocsit, nehogy elguruljon Tesóbabája, mert akkor mi lesz Tesóbabával, ha elgurul :lol: és nagyon kis édes volt, út közben többször behajolt babakocsiba, és beszélt az Esztihez,hogy mikor jön a mama, meg melyik kocsinak milyen kipufogója van :lol: :lol: szóval kis édes volt. Majd egy órát sétáltunk, szépen süt errefelé a napocska, jót is tett a lelki világomnak. :) A gátsebemnek annyira nem esett jól, de meg kell szoknia :? úgy húzódik még mindig :roll:

Esztike most szopizott 60-at (ma olyan 1,5-2óránként eszik) és már alszik is tovább, ő is egy kis Tündérke! :D

Szóval már csak szegedet kéne felhívnom, hogy mi van PKU eredménnyel, csak állandóan foglalt az a rohadt szám, amit megadtak! :?

További szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi Csajok!!!!!!!! :D

Magika!Te olyan ügyes vagy ilyen foto téren.Nem ez a szakmád? :lol: Hogy csináltad?

Viki!Elhiszem,hogy jót tett a lelkednek a séta :) Én is ilyen voltam alig vártam,hogy kimozduljak otthonról.Férjed otthon van veletek vagy már dolgozik?Peti nagyon édes igazi bátyus aki vigyázz a tesójára :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata!
Gratula a picurhoz és a szívhanghoz!!

Magika!
Jók a képek!! :) Ötletes!

Viki!
Biztos jó volt a séta.... :) Itt nálunk gyönyörű tavaszi idő volt...

Most jöttünk meg a védőnőtől! Ja amugy a gombára nem kértem canestent, emrt kikezelődött.... rájöttem, hogy van ithon aloeverás lötyim ami jó rá.... és az gyógynövényes...semmiképp nem akartam feleslegesen gyógyszert szedni, még hvelykúp formájában sem!
Ma mégsem mérte meg a pocakom a védőnő, és a kilóimat sem! Azt mondta ezeket majd csak a 24. héttől, de akkor 3 hetente, és a 30. héttől meg 2 hetente.
Most csak vérnyomást mért, ami 110/60 volt. És hallgattunk szívhangot. Jól kihangosította :) Párocskám is hallotta meg én is. Közben jó sokszor belerúgott a vizsgálófejbe, az aztán hangos volt :) Védőnő is meglepődött, hogy ennyit mozog! :)
Csajok, ti hallottatok már arról a "népi hiedelem" (bár ez nem tudom mennyire az) -ről, hogy ha a baba szívhangja 140 felett van akkor nagy valószínűséggel lány?? Mert akkor ha igaz, akkor a mienk bizony lány! :wink: 152-t ver a szíve! :) :lol:

d.dodó

Viki!

Orulok, hogy jol vagytok.
GAtseb miatt nem irigyellek.
Peti tenyleg igazi nagy es okos batyus.

Kata!
Semmi nagy dolog nincs benne.
Vette felhos tapetat, azt osszeragasztottam, majd a falra rajzszogeztem, a foldre feher pluss anyag es ra a golya, ami kerti kellek. Majd ha kisteso megszuletik, akkor ugy szeretnem, hogy a golya melle egy feher lebedovel teletomott kosarra fektetem kistesot hason gombocba szarnyakkal.

Masik kepen meg a Zoli oleben kisteso es mogottuk a golya.
Majd akkor meglatom, mi fog jol kinezni.

Ez jon majd az ertetsitokre.

Majd teszek fel nektek is kepet.

Magi
Vendég

Magika!De jó ötleteid vannak.Kiváncsi leszek a képekre :lol: :lol:

Dodó!Én hallottam ilyet,hogy a kislányok szíve gyorsabban ver mint a fiúké :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: A védönöd mondta?Mert lehet ezzel is célzott,hogy a rózsaszín ruhákat nézegesétek :lol: Tesódék tudják már milyen babájuk lesz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
nem, nem a védőnő mondta... olvastam... Meg hát a védőnő sem tudná pontosan, mert az uh-t nem ő csinálta.... Most meg nem uh volt csak sima szívhang Dopplerrel. :)
Tesómék sem tudják még! Jövő hét kedden megy uh-ra. de azt modnta, hogy konkrétan rákérdezni ők sem fognak. Ha ők maguk látják, akkor kiderl, ha nem, nem.

d.dodó

Sziasztok!Mit is meséljek magamról.25 éves vagyok,a valódi nevem Niki.1,5 éve vagyunk a férjemmel házasok.És szinte minden adott a babaprojekthez.Sajnos csak szinte.:( De gondoltam előtte gyűjtögetek tapasztalatot sorstársaktól,esetleg néhány tanácsot is.
Nem tudom mit is illik bemutatkozás gyanánt elmondani, úgyhogy ha bármire kiváncsiak vagytok kérdezzetek!:)
Boldog névnapot kívánok Zsuzsának! A gólyás kép nagyon tetszik.Igazán kreatív vagy Magdika!:)
kutyafüle

Kutyafule!

Koszonom!
Miert csak szinte minden?

Miota probalkoztok?

Dodo!
En nem tudok errol, de az nem jelenti azt, hogy nem igy van.
Magi
Vendég

Sziasztok!

Viki!
edes lehet Peti :D Azon gondolkodtam, h ha minden rendben lesz ilyen korkulonbseg lesz az enyeim kozott is, es azt sem bannam, ha zsolti igy kenyeztetne a hugicajat! :D 8)
A leheto legnehezebb idoszak nekem is a kezdeti bezarodas volt, mar elore felek az oszi babatol :roll:

kata!
hallom elkezdodott az igazi hanyos idoszakod! :P En is emelygek minden nap es neha nem birok enni (utana meg bepotolom :P ), almos is vagyok folyamatosan, de attol tartok az igazi meg ezutan kovetkezik :shock: De ahogy te mondtad, egye fene, nem banom! :wink:

Gabi!
Akkor remelem megfogadod, es pihengetsz is neha! :wink:
En jol vagyok, mar teljes mertekben erzem az allapotomat csak ijeszto, h nem fogok semmit tudni egesszen valamikor a 9. hetig :shock: ugyanakkor ugy erzem, h ha minden igy folytatodik, akkor kibirom :wink:

bangham

Még nem próbálkozunk. Csak érdeklődök és gyűjtöm a tapasztalatokat.:)
Egy véletlen uh-nak köszönhetően megállapította a doki, hogy nincs pete tevékenységem. Sok szép kis éretlen sejtecske csücsül a fészkekben, de nem csinálnak semmi érdemit.Persze azért még nem temette a doki a dolgot,csak annyit mondott,nem érdemes sokat várni, mert lehet, hogy gyógyszeresen kell majd beindítani a folyamatokat és az fiatal korban nagyobb valószínűséggel produkál eredményt.
kutyafüle

Kata!
Bocsi :oops: Ritkan jovok, sokat olvasok es elfelejtem a leglenyegesebbet :oops: Gratulalok! :lol: :lol: :lol:

Lego!
Koszi! :) Hogy birod mostanaban? Nalad mennyi is a korkulonbseg?

bangham

Móni!Köszönöm szépen!!!!!Én is azzal nyugtatom magam,hogy a babáért mindent és ez egy átmeneti idöszak meg egy kicsit meg is nyugtat :lol: Zsoltank mondtátok már,hogy lesz tesója?

Kutyafüle!Te merre laksz?Barátnömnek is gyógyszert adtak és egyböl terhes lett.És ha nem gyógyszeres még annyi lehetöség van de én azt látom,hogy sokan eljárkálnak mindenhová és a végén teljesen természetes úton jönn össze a baba :wink: :wink:

Remélem nem bánjátok tudom,hogy még "csak"egy kis c betü de én olyan boldog vagyok!!!! Kép

Ibica!Merre vagy???Tesék többet jönni :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Én Szolnokon.
Nem is estem köcsögbe, és nem is szaladok vissza hozzá egyhamar.Egyelőre tájékozódom a babaváróktól a dolgokról, és hagyom a természetre a döntést. Igazából nem sietünk sehová.:)
kutyafüle

Kutyfüle: Köszi szépen :lol:

Magika: Marha jók lettek a képek :lol: :lol: :lol:

Kata: Hatalmas gratula nektek. Vigyázz magatokra :!: :!: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Eszti tegnap felcserélte a nappalt az éjszakával!:( Este akkorát szopizott, hogy minden vissza is jött belőle, persze jól megijedtem, mert Peti soha nem csinált ilyet, aztán alig mertem letenni, aztán meg ha letettem felébredt és nagyon üvöltött, asszem mégsem bírta a cukkinit, vagy valamit amit ettem,mert eddig nem volt vele baj, csak tegnap este.:( Úgyhogy éjjel együtt aludtunk,pedig nagyon nem akartam, de annak sem lett volna értele, hogy Peti se,mag férj se aludjanak, így inkább magamhoz vettem a kiscsajt! Persze szegedet továbbra sem lehet felhívni, mire tegnap nem volt foglalt, addigra közölték, hogy 3-ig lehetett volna érdeklődni,most reggel mel azt mondják, majd fél 11 után hívjam őket, na mindegy, mire oda tudok szólni, remélem már a papírt is megkapom!

Kata!

gratula!

Móni!

ne félj az őszi babától!!!!!!!!! Szuper jó dolog, én Petivel volt hogy 3 órát sétáltam a nagy hidegben decemberben (akkor volt 2-2,5 hós) és semmi baja nem lett, nyugi! :wink:

Magika!

hogy vagy?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pár vicc:
1. Mi a különbség a feloldás és a megoldás között?
Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba.
Megoldás: Tedd bele mindet.
2. Miért szeretik a férfiak a szüzeket?
Mert nem bírják a kritikát...
3. Miért maszturbálnak a férfiak?
Hogy olyan valakivel legyenek, akit szeretnek...
4. Mennyi ideig tart egy férfinak kicserélni egy tekercs vécépapírt?
Nem tudni, ez még sosem fordult elő...
5. Mi a különbség egy vibrátor és egy férfi között?
A férfinak van hitelkártyája...
6. Mit csinál a férfi szeretkezés után?
Zavar...
7. Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt?
Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken...
8. Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra?
Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat.
9. Miért mindig 2 sorosak a női viccek?
Hogy a férfiak megértsék őket...
10. Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz?
Abban, hogy mindketten kihaltak...
11. Hogyan választanád ki a világ 3 legbutább férfiát?
Találomra...
12. Miért jobbak a szárazelemek a férfiaknál?
Mert az elemeknek legalább van egy pozitív oldaluk...
13. Miben hasonlít egy férfi egy teleregényhez?
Pont amikor a dolgok kezdenek érdekessé válni, véget ér az epizód...
14. Mi a közös a házassági évfordulókban, a G pontban és a vécékagylóban?
A férfiak egyiket sem találják el...
15. Miért kell több millió spermium egy petesejt megtermékenyítéséhez?
Mert a spermiumok hímek, és nem hajlandók megkérdezni, hogy merre kell menni...
16. Miben hasonlít egy férfi egy mikróhoz?
Abban, hogy először azt hiszed, hogy mindenre jó, de végül csak melegítésre...
KONKLÚZIÓ:
A férfiak 99%-a miatt van rossz híre a többinek...
ZÁRÓ VICC:
Isten így szól Ádámhoz
- Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
- Előbb a jót kérem - feleli Ádám.
- Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
- Remek, és mi a rossz hír?
- Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nagyon aranyosak a viccek! Este elő is adom a férjemnek! :lol:
kutyafüle

Sziasztok

Én nagyon nyáron szerettem volna szülni, vagy legalább tavasszal, Betti téli, és nagyon nem szerettem, állandóan ordítás volt az öltözködés. Norbi meg Réka tavaszi, és nagyon jó volt, imádtak sétálni. Így most is azt akartam hogy nyáron szülessen, de most már úgy vagyok vele tök mindegy csak jöjjön már, akkor amikor akar. Azt azért kiszámoltam már hogy ma most lennék terhes akkor november közepére lennék kiírva, és akkor van a szülinapom nekem is és apának is:)

Én ma nemvagyok valami jól, meg voltam fázva, fájt a torkom, az már tök jól elmúlt, erre este elkezdődött a köhögés, most is köhögök, bevenni nem merek semmit, csak gyógyteát iszogatok, meg c-vitamint.

gabi

Kép

gabi1

Szejjasztok!

Megjöttem nemrég a meloból! eléggé el vok fáradva! De nem baj! Majd táppénzen kipihizem magam!!!! :wink: Csak jönne már el az ideje, de most ebben a hónapban nincs semmi görcsölés semmi hömérőzés meg telihold meg egyebek!!!!! :roll: Ebben a hónapban csak magam vagyok és kész!!! Lehet, hogy önzö vagyok???? 8)

Zsuzska, Betti! Nagyon boldog névnapot igy utolag de jobb késöbb mint soha!!! :D :D

Zsuzska! Remélem sz6eretitek apával éjjel nappal egymást ugy ahogy azt kell!! :P

Kata! Itt a várva várt rosszullét! Mondtam én, hogy addig örülj mig nincs!!!! :( De majd biztos elmulik!!!!! :roll: :x :D De amugy már most nagyon édi a babod!!! Irigy vagyok ám!!!!! :shock:

Magi! Köszi a drukkot és nagyon ari Zoli! ezek a golyás képek meg egyenesen aranyosak és nagyon szuperek!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Móni!
NAGY,NAGY GRATULA NEKED!!!!SZUPER!!DE JÓ NEKED!!! :lol: :lol: :lol: Semmi gond nincs az őszi babákkal.A viki nekem novemberi és akkorákat sétáltunk,hogy csak na.

Kata!
Gratulálok neked is a dobogó szivecskéhez már most gyönyörű a babád a képen :wink: :lol: :lol:

Kutyafüle!
Üdv. köztünk megy a drukk neked!!

nócika!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Jobbulást neked!Persze neked is nagyon drukkolok.+++++++++++

Viki!
most fordult elő elősször ez a bukás és sírás közvetlen a szopi után?Nálunk is volt ilyen a Vikim mindíg üvöltött és bukott 1-2 hónapos korában.Csináltak 1 hasi UH-ot és ott kiderült,hogy nyitott volt a gyomorszája.Liftezett benne a tejcsi és ez feszítette a melkast.Sajna elég sűrűn előfordul az újszülötteknél.

Kép
Kép
a.ibici

Nócika!Nem vagy önzö!!!Szerintem ez az egyik titka a baba projektnek :) Zsófinál én annyit dolgoztam és nem is értünk rá annyit együtt lenni,hogy szinte meglepödtem mikor +lett a teszt.Abban a hónapban kezdtem fogyozni (nem sok eredménnyel)mükörmöshöz járni szóval tényleg magammal foglalkoztam :D és.... :wink: :wink:

Ibica!Köszönöm szépen a baba nevében is :lol: Remélem jövö hónapban neked is ilyen képed lesz :wink: Mikor mész dokihoz?

Gabi!A ti babátok erre várt,hogy a szülinapotokon születhesen :wink: Egyébként ha választhattam volna én is nyáron szültem volna de most tökre örülök az őszi babának föleg,hogy nyáron milyen lazán öltözhetek majd :lol:

Ma beszéltem unokatesómmal már jó régen nem beszéltünk és poénból rákérdezett mikor jön a kistesó mikor mondtam októberbe nagy csönd volt a telefonba majd röhögött,hogy ő csak poénból kérdezte :D de tökre örül.Én úgy döntöttem nem titkolom senki elött mert ez nem titkolni való dolog babóna ide-oda nem ezen múlik semmi.Igazam van?Amúgy amióta láttam a babát minden negatív dolog elszált és csak a +gondolataim vannak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok.
Gabi nem vagy te véletlenül én? :lol: :lol: :lol: :lol: mert ezt
[quote] írta:n nagyon nyáron szerettem volna szülni, vagy legalább tavasszal, Betti téli, és nagyon nem szerettem, állandóan ordítás volt az öltözködés. Norbi meg Réka tavaszi, és nagyon jó volt, imádtak sétálni. Így most is azt akartam hogy nyáron szülessen, de most már úgy vagyok vele tök mindegy csak jöjjön már, akkor amikor akar. Azt azért kiszámoltam már hogy ma most lennék terhes akkor november közepére lennék kiírva,

Mint ha csak én írtam volna. Totáll ugyan ezt érzem én is és én is így akartam mert nekem meg a Petim nyár eleji és sokkal jobb volt mint a többivel akik őszi, téli és kora tavaszi. :lol: :lol:
Ma csináltam egy furi lh tezstet. Na mit láttok furcsát rajta? Lehet hogy a rajta levő dolog rámutat az elkövetkezendő eseményre? :lol: :lol:
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

harivera!
A sötét rózsaszín csíkon kívül én mintha még KÉT halvány csíkot látnék! :lol: Vagy rosszul látok???

d.dodó

Sziasztok

Egész jólaludtam, nem is nagyon köhögtem, talán most mintha kezdene felszakadni.

Ma nem megyek sehova, pihizek itthon.

Vera akkor hajrá, nálatok is esemény dús napok következnek:) Drukkolok:) Hát igen azt hiszem túl sok mindent tettem a babafüggővé, nem ekkor hanem akkor szeretnék szülni, nem csinálom ezt azt mert hátha terhes leszek. És ez így nem jó, mert amikor meg nem jött össze akkor nagon magam alatt voltam. Most próbálom másképp felfogni. És nagyon remélem hogy most már ott lapul a pocimban:)

Itt a hőm belinkelem nektek.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 52000_.png

Kép

gabi1

Jo reggelt lanyok!

Szerintem en jo koran megszulok majd.

Ejjel olyan gorcseim voltak, hogy komolyan gondolkodtam a nospan megint.

Erre reggelre megint elkezdtem barnazni. :shock:

Magi
Vendég

Magika vigyázz magadra. Azért jó lenne ha a 36. hétig még bent maradna a pocakodban.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?