Új privát üzeneted érkezett!

Dita: nem értem, újra bemásolta egy az egybe ua-t, amit te is és nekem mutatja.
a profilba legyen így beállítva minden:

Mindig csatolja az aláírásomat: Igen
Mindig engedélyezze a BBCode-ot: Igen
Mindig engedélyezze a HTML-t: Igen
Mindig engedélyezze a emotikonokat: Igen

több ötletem nincs! remélem sikerül.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic!
Valahol megértem őket, mert okosat nem tudnak mondani, de valahogy mégis segíteni szeretnének, csak nem tudnak! :(

dita75
 
 


Monic!
Én is elmondtam anyukámnak, meg azt is, hogy kivizsgálásokra és meddőségi kezelésre járunk. Utána már nem forszírozta.

Vagyis később már jött a lombikkal, de akkor már 001 a pocimban volt, csak ők nem tudták.
Bár az én anyukám szegény úgy gondolta, hogy bejelentkezek lombikra, és pity puty megcsinálják. Mondtam, hogy azért ez nem olyan könnyű.........
20150601134430
 
 

 
 

Végülis ha rákattintok látom a vonalzót!
Ez már félsiker nálam! :)

dita75
 
 


Czinke!
Lehet, hogy jó lenne, ha legalább a főnöködnek csendben elmondanád, kiemelve, hogy meddőségi kezelésre jártok, és nem rakhatnak ki.
20150601134430
 
 


Jé most látom, hogy megjelent a vonalzóm!
Nem hiszem el!
Mindjárt szemüveget cserélek, szerintem rosszul látok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cinke!
Le a kalappal! Istennő vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita!
Én a vonalzódat is látom. :D
20150601134430
 
 


Monic!

Hát, az én anyukám nagyon erős személyiség, így neki el sem mondtam a dolgot, amúgy is hosszú hónapokig tartott, míg leszoktattam arról, hogy kérdezgesse, hogy mikor lesz nekünk is gyerekünk. Most már nem is mer kérdezni semmit, de a hugomtól tudom, hogy valószínűleg sejt valamit...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinke!
Vikinek igaza van! Meg kell, hogy értsék! Nálunk a főnökök tök drukkolnak nekünk! Annak ellenére, hogy tudják nagy sz.r-ban lennének, ha évekig nem jönnék dolgozni! Pedig ők egy külön állatfaj, de ezek szerint mégis szorult beléjük némi emberi! :) :lol:

dita75
 
 


Czinke!

Igen, a főnöködnek el kellene mondani, természetesen úgy előadva, hogy ezt kezelje bizalmasan, és ha mégis kiderül, akkor tudod, ki volt a pletykafészek. A férjem munkahelyén is ezt kellett tenni, mert ugye neki is el kell menni néha vizsgálatokra, illetve a katonákat is le kell adni az inszem napján. Csak a közvetlen főnöke tud róla, és így ha mennie kell szó nélkül elengedi, és nem kell a fél óra késés miatt szabit kivennie. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Én már kiokosítottam a családot, hogy mit nem szeretnék hallani. Bár anyum nekem is mondja néha, hogy ne görcsöljek és biztos igaza van, mert egy csomó helyről hallom, hogy amikor már letettek a babáról, akkor jött össze. De én nem akarom feladni és nem is tudom! Szóval csak jöjjön az a baba minél előbb! :lol: :lol: :lol:
Azért anyu jó fej. Ha hall valami új praktikát, már hív is. Most az a legújabb, hogy állítólag a meddőségi problémákra nagyon jó az erdélyi Medve-tó vize.
Anyós is nagyon megértő, de ha családi összeröffenés van (férjem ágáról csak anyósomék tudják az inszemet) és rákérdez valaki, hogy mikor jön a baba, akkor anyósom elkezd jópofizni, hogy már mi is mondtuk, hogy siethetnének... Na, ettől bőgni tudnék!!!! :evil: :evil:
Ennél jobban nem utálok semmit!

i.kata
 
 


NEmone!
De érdekes! Én el sem tudnám képzelni, hogy ilyesmit ne osszak meg anyukámmal. Mondjuk én mindig is anyukám szoknyáján ültem, baromi anyás voltam. Most, hogy 200 km választ el már lanyhult a dolog, de azért ha van valami olyan dolog akkor azt mindig megosztom vele. Az iwiw-n mindennap jön tőle egy mondat: Na mikor uncsizhatok?
Nagyon gyerekcentrikus. 5 unokája van, már majdnem dédi lett. Sőt a mostohanővérem révén van még két uncsija! Szupernagyinak szoktuk becézni. Olyan ari, imádom! :lol:

dita75
 
 


Nekem még nincs főnököm, de a férjemé tudja. Még át is érzi a helyzetünket, mert ők is 1 évet próbálkoztak. Ja és ez egy olasz pasi. Mondjuk az olaszok imádják a gyerekeket, lehet, hogy azért olyan megértő.

i.kata
 
 


Nemone!
Az én anyukám is erős egyéniség. Mi mindhárman, apu, anyu és én is kosok vagyunk. Képzelheted!

Mégis el kellett mondanom, hogy megértsék, hogy nem önzőségből nincs baba, hanem azért mert nem jött össze természetesen, bármennyire is akartuk.

Kata!

A kedves anyósnak egy ilyen összeröffenés alkalmából tuti beszólnék, hogy nagyon jól tudja mi a helyzet, akkor ne mondjon ilyeneket.

Nálunk anyós (na ő a másik anyatigris) sosem kérdezte a babaprojektet, én elmondtam neki a medd. kezelést, és sose hozta fel.
20150601134430
 
 


Halihó!

Vicuska: azta! :shock: lehet nem is az inszemnél, hanem később fogant a babód??? Nagyon izgulok érted!!!

Dita: szép a vonalzód :wink:

Munkahely: mi mind a ketten elmondtuk, hogy mi a helyzet. Nekem nagyon nagy szerencsém van a főnökömmel (férfi), igazán megértő, mindig elenged mindenhova, sosem kérdez semmit. Nekik lombikkal lett babájuk, ráadásul 26 hétre született, de ma már egészséges nagylány. Ezért is "szent" nála a gyerektéma. Minden kolléganőmnek, aki babát várt, azt mondta, hogy ezentúl csak a bébivel foglalkozzon, ennél nincs fontosabb, még a munka sem.
A férjem munkahelyén is jól fogadták. Így szerintem könnyebb, mint kínos kérdésekkel szembesülni meg magyarázkodni állandóan, hogy most el kell mennem egy fél napra, ki kell ugranom egy fél órára.
A közvetlen kollégáim is tudják, és ez így van jól, nem kell hazudozni, meg ködösíteni.

Kata: Anyukám is ilyen, ha hall valamit, rögtön hív :-D Na, meg a tesómmal egyetemben mindig van valami bébis csoda-sztorijuk :-D

Viki: az én Anyósom is ilyen :wink:

Ja, és csajok jelöljetek iwiw-en! Emailcím alapján megtaláltok! :-D

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso!
Ha tudnám az emiledet, megjelölnélek!!!!!! :wink:
20150601134430
 
 


Hát, ez hosszú történet, hogy miért alakult így a kapcsolatom az anyukámmal...Pedig tudom, hogy sok mindent csak azért csinál, mond, mert jót akar, de én már nem tudom elviselni, hogy még mindig óvodásnak néz néha... :?

Szezsó!

Próbáltalak megkeresni, de nem tudok e-mail címre keresni, vagy csak én vagyok a béna, pedig tudom, hogy régen lehetett...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Már egy ideje nem lehet e-mail címre keresni.

i.kata
 
 


Nemoné!
Én még 30 évesen (jajjaj) is az ő kislánya vagyok. Kedvencem amikor nála főzök, és elmondja hogy csináljam, holott 15 éves korom óta főzöm a kajcsikat. :D
20150601134430
 
 


köszi lányok! most még várok 1-2 hót és majd utána akkor előállok a dologgal. csak hát a közvetlen főnököm 35 éves nő, akinek nincs párja, jobban mondva egy nős családos emberrel szűri össze a levet a mhelyen. elég ciki lenne előadni neki a dolgot, szerintem még képes lenne féltékeny lenni, h házasság, gyerek, neki meg csak egy nős pasi.... meg nem is vagyunk olyan viszonyban.
a gaz vezető meg pasi és hát nem tudom. mondjuk neki van 2 kisgyereke, akiket nagyon szeret. most még 1 hót tuti várok.

nálunk a szülők , tesók tudják mind2 oldalon, nagyon szurkolnak. bár az inszemet nem mondtuk senkinek. az én szüleim meg próbálják bemagyarázni, h a gyógyszert túl sokáig szedtem , ki kell tisztulnia, ott volt a suli , sokat stresszeltem maga és ez a baj. a pcos-t hiába mondom, hülyének tartanak , leginkább az apukám. mintha attól megoldódna minden és jönne a gyerek , ha homokba dugnám a fejem. ne mondjam azt, h beteg vagyok. én nem vagyok beteg. :cry:

Dita: te vagy az ügyi. egyébként, én sem tudtam magamtól, nekem is segítettek! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke!
Aki nős pasival kezd, az vessen magára! Ne féltékenykedjen másra a saját hülyesége miatt!
A pasi meg kihe...ném!

Nagyon családcentrikus vagyok, és az ilyenekre ugrom!
20150601134430
 
 


Nem tudtam, hogy már nem lehet emailcímre keresni :oops:
Akkor priviben küldöm a nevem! Így jó lesz?
(Ja, visszajelölni nem tudom, mikor tudlak majd Benneteket, mert a cégnél le van tiltva az iwiw :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Igen, ezek a nős pasik kiakasztóak. Én szoktam néha féltékenykedni, pedig tényleg megbízok az uracskámban. De ilyenkor kiakad, hog yakkor miért csinálom ezt? Én meg mindig mondom neki, hogy köszönje meg az apósának. Ugyanis a szüleim elváltak, és persze apu miatt... Szerintem ez egész életemben kísérteni fog, nehogy úgy járjak, mint anyum.
Persze ettől függetlenül imádom apumat is, de azért ez kitörölhetetlen példa számomra.

i.kata
 
 


Szeszo
Nekem is küldd el légyszi!

i.kata
 
 


Szezso!
Nekem is küld!!! :wink:

A többiektől is jöhet.
20150601134430
 
 


Szezso!
Meg vagy! A hajad egyszerűen csúcs!!!!!!
20150601134430
 
 


Nekem is küldheti bárki! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


persze titokban kavar a nős pasival a főkönyvelőcsajszi, de hát ugye minden kitudódik egyszer. nem tudom, h ő tudja e , h mi tudjuk. szóval értitek... :lol:
lehet, h nálam ez paranoja, hiszen miért lenne vki féltékeny arra, h én nődokihoz járok havonta 3* tuti, egy csomó pénzt elköltök, csomót idegeskedek és szokszor depis vagyok, és utálom magam néha. :roll:

na most már kivi vagyok én is rátok az iwiwen!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki, köszi :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szeszo, márén is bejelöltele :D Tényleg jó a hajad! :lol:

i.kata
 
 


Szezso, Viki! Megtaláltalak titeket! :wink:

Viki! Olyan gyors voltál, hogy mire megjelöltelek, már ismerősöm is voltál...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Szilvi!
Hívj nyugodtan Villámnak! :wink:
20150601134430
 
 


Viki
Én megtaláltalak, de hiányolom a pocakos képeket :wink:

i.kata
 
 


Akinek nős pasija van, annak már az elején tudnia kellett, hogy mit vállal be. Egyébként sosem értettem, hogy ha valaki nem boldog egy kapcsolatban miért nem lép tovább. Attól, hogy a felesége mellett barátnőt tart még nem lesz boldog, és nem oldódik meg semmi. Tapasztalatból beszélek! Most már másképp fogom fel mint régebben a dolgokat.
Amúgy rengeteg ilyen példa van előttem, csak a gyerek, meg a pénz, a vagyon tartja őket össze, illetve meg akarnak felelni az elvárásoknak. Mit szólna a család, a szomszédok.....
Ezt olyan hülyeségnek tartom. Azért ne légy boldog, mert mások mit szólnak ha netán elválsz? Ami nem működik - ott már nincs mit tenni, ha van gyerek, ha nincs, ha van pénz, ha nincs.....

dita75
 
 


Kata!
Értem én a célzást! Lassan, de biztosan lesz az is! :wink:
20150601134430
 
 


Viki! Oké, ezentúl nekem Villám leszel! :D

Kata! Te is megvagy! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jaj olyan csodás a szép kis vonalzóm, nem győzök betelni vele!
Apró örömök az életben. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem ha beütitek a felhasználó nevemet megtaláltok hamar. :lol:

dita75
 
 


hűű, hirtelen mennyivel több ismerősöm lett az iwiw-en :lol:

Dita, én nem talállak.

i.kata
 
 


De olyan jó arcot is társítani hozzátok :)

Én sem találtalak meg Dita...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Én sem találtalak meg Dita!

Én is örülök, hogy arcot tudok kötni, meg keresztneveket is.
20150601134430
 
 


Dita
küldtem privit, amiben ám tudsz keresni az iwiw-en.

i.kata
 
 


Próbáljátok meg az összetett keresésben a becenévhez beírni: Dita
A helységhez: Várpalota
A korhoz: 32
Igy már biztos tuti lesz!
Ezzel már szinte mindent elárultam! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Meg vagy! :wink:
20150601134430
 
 


én már megtaláltalak :lol:

i.kata
 
 


Dita!

Én is megtaláltalak! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Hú csajok, mindenki tök bomba!
Bele kell húznom hogy még az a 13 killa leguruljon rólam, mert így tök kilógok a sorból! :( :lol: :lol: :lol: :oops:

dita75
 
 


Én meg már vissza is jelöltem, bibi! :lol:
Még azt a megjegyzést szerettem volna tenni, hogy látom sokaknál vannak babás képek (ami nem véletlen, mert nálam is)!
Nektek nem volt olyan gondoltatotok, hogy inkább leveszitek, mert ha valami régi ismi megtalál engem egyből jön a kis levélke, hogy jaj de édes babád van, meg hány gyerkőcöd van, .... és akkor jön a magyarázkodás. :(

dita75
 
 


Csak régiek a képek. Bár az igaz, hogy rajtam nincs 13 kg, de azért akad, amióta szurkálom magam nem igazán mozgok, és bizony rakódnak már a kilócskák :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nem lógsz ki a sorból.... Rólan nem véletlenül nincsenek egész alakos képek :cry:

i.kata
 
 


Én azért írtam a kép alá, hogy a keresztfiam, illetve most már van testvére is...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: