Új privát üzeneted érkezett!

Az uccsó két vigyori jelet az újság mellé szerettem volna.

Edis

Kép
ediske

nelly éppp most nyomtatom, amit te is átküldtél :)

hol béreltétek?
kerekpocak

várj, mindjárt megkeresem, mert már nem emlékszem.

Nelly

Kép
breeki

azért senkinek egy szava sem lehet, ma elég rendesen megtöltögettem az oldalakat :lol: :lol: :lol: :lol: kicsit már sok is vagyok hehehe.

bepánikoltunk rendesen, elkezdtük villámgyorsan átnézni a kelengyelistát és kihúzgálni, ami van.
mert ok h samu ruhái megvannak (itt ottt szét ajándékozva, de már visszakérve) de pl van 3 lepedő, de venni kell még min. 2őt jónásnak is. stb stb.

olyan jó, h tettetek fel képet lányok. most tudom a neveket archoz kötni :)
kerekpocak

http://www.babaorzo.hu/

Itt tudsz mérleget is, és légzésfigyelőt is bérelni. Mi vadi új mérleget kaptunk, és nagyon korrektek voltak, még a megrendelés napján házhoz hozták.

Nelly

Kép
breeki

nagyon belendültetek most! a múlt héten még azon pánikoltál, hogy még sehol semmi, aztán tessék!

Nelly

Kép
breeki

Zsófi: Kornél 31 éves.

5 éves koromig a Fény utcai piaccal szemben laktunk, majd ötödikes koromig a Brassó úton (11.ker) és onnantól a 12.-ben. :)

Edis

Kép
ediske

hát igen, de a beszerzés még odébb van..

lányok megyünk aludni
puszi

nelly köszi a címet!!
kerekpocak

Zsófi

én tök szívesen odaadom a légzésfigyelőnket (AngelCare), de nem örökbe, mert még reménykedem hogy egyszer még nekünk is kell. De mivel most nem, odaadom. Mérlegünk is van!!

Gondold át aztán egyeztetük.
Majd jövök csak Juli labdázni akar :shock: :twisted: :lol: Csak 10 labdája van kb, lassan úgy nézünk ki mint az Ikeás gyerekmegőrző :roll:

Klári
Kép
ganti

klári: nagyon nagyon jó lenne!!! persze , h nem örökbe!!! egyeztessünk!!! nagyon köszönöm!!
kerekpocak

Rögtön azzal kezdeném, hogy a képek annyira de annyira szépek, hogy az beszarás!!! :lol: :lol: :lol:

Edis! Olyan gyönyörűűűű vagy a képeken és olyan finom, törékeny, mint egy porcelán baba! De most komolyan! :) Nekem is ugyanolyan volt a fátylam, mint neked. :)

Csajok! Tudjátok mi jutott eszembe??? Hogy ez a topik igenis egy nagyon jó hangulatú topik! Mostanában kifejezetten vidám témákkal foglalkozunk és mind emellet (egyben v külön? :oops: ) mindenki megosztja a másikkal a babákkal kapcsolatos örömét/bánatát.
Ezt most csak azért írom le, mert még pár hete mind el voltunk keseredve, hogy vége a topiknak, mert már senki nem ír stb, erre most úgy érzem, hogy olyan jó itt minden. Szívesen jövök és megint úgy kelek reggel, hogy már alig várom, hogy elolvassam azt, amit még este írtatok. :)
Remélem ti is hasonlóan jól érzitek magatokat! :lol: :wink: :lol:

És ugyan megígértem, hogy nem fogok senkit név szerint megszólítani, hogy merre bújkál, most mégis megteszem, mert ő nem köszönt el stb, csak valószínűleg elvan havazva!
Na szóval kedves Marcsi merre vagy???? Gyere mert hiányzol ám! Mizujs Lolóval? Ugye minden OK veletek!?! :roll:

elküldöm...

fatima

Nelly! Kedves vagy, hogy 'szépnek és csininek' nevezel. :) Azért hurrogom le magam mindig, mert zavar ahogy kinézek. :( Magamhoz képest tényleg meg vagyok hízva és bár tudom, hogy 3-4 kg nem tűnik soknak, de a 47-48 kg-hoz (versenysúlyom) igenis sok(k)! :shock: :cry: :shock: És azt se felejtsük el, hogy mindössze 152 cm vagyok! Tehát már a 47-48 sem olyan kevés! Na de nem nyavalygok! Én tehetek róla. Édességfüggő vagyok! :( És nem bírok leállni róla. Amíg "szoptattam", addig nem volt gond, mert sokat fogytam, de most már le kéne állnon! De nem megy!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Viszont mától megyek futni! :) :) :) Yesssss!!!!! :) :) :) Nyárra ki szeretnék valahogy nézni! Miylen gáz, hogy van 2 ku**a jó pasim, én meg gázul nézek ki! Na neeee! Minimum én legyek a legszebb és legcsinibb és az utca embere csak ámuljon és mondja azt, hogy "micsoda fázlista az a 2 pasi, hogy ilyen nőjük van!" :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

én is én is.

most van a lógós reggelem. el kell döntenem, h délelőtt úszni megyek, v kismamatornára? v kávézni vkivel?? hmm. micsoda gondok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi! Hűűűű de jóóóó neked! Sztem csináld mindet sorban egymás után! :lol: :lol: :lol:

fatima

fázlista=mázlista! hihihi

fatima

Tényleg Zsófi! Mi lett azzal a tervvel, hogy babák nélkül talizunk??? :roll: :roll: :roll: Mindjárt megszülsz bakker és nem megyünk el kávézni v vmi! Szóval gyorsan szervezzük meg. OK?

fatima

Van egy tök jó viccem! :) Remélem nem baj, hogy be copy-ztam!:)

--------------------------------------------------------------------------------

Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen kipattan,
odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr leengedi
az ablakot mire a szőke megszólal:

- Szia, Kata vagyok. Tudtad, hogy potyog a rakományod?

A sofőr felhúzza az ablakot és továbbmegy. A következő lámpánál a szőke megint a teherató mögött áll meg. Megint kipattan, odaszalad a teherautó
sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr megintcsak leengedi az ablakot
és néz értetlenül a szőkére, mire ő megszólal mintha még soha nem
beszéltek volna: - Szia, Kata vagyok. Tudtad, hogy potyog a rakományod?

A sofőr fejét csóválva felhúzza az ablakot és otthogyja a szőkét. A
harmadig lámpánál megismétlődik minden. Szőke autóból ki, lihegve odarohan
a teherautóhoz, bekopog, ablak le, megszólal megint:

- Szia, Kata vagyok. Tudtad, hogy potyog a rakományod!?!

Amikor a lámpa zöldre vált, a sofőr padlógázzal, füstölő gumikkal
igyekszik a következő lámpához. Szerencsétlenségére az is pirosra vált.
Erre ő kiugrik a teherautóból és odarohan a szőke autójához mielőtt az ki
tudná nyitni az ajtót. Illedelmesen bekopog az ablakon és mikor a szőke leengedi az ablakot azt mondja:

- Szia, én Józsi vagyok és a Magyar Közút Kht.-nek dolgozom. Mivel tél van
és esik a hó, SÓZOM AZ UTAT B***MEG!!!

fatima

Sziasztok!

Fatima, én dettó így érzek. Tök szívesen jövök és reggel én is alig várom, h. olvasásba kezdjek. Már ha Emma hagyja. :roll: :lol:

Ediske tényleg nagyon szép vagy, szép menyasszony voltál!

Nellyi ti is szép páros vagytok, de ezt már priviben megírtam.

Zsófi, akkor a légzésfigyelő kérdés megoldva, jól van. Mérleg nekünk is köliben volt, sajna.
Átküldtem a babakelengye listát.

Kép
niki30

Helyes helyes Niki! Örülök, hogy te is így érzel! :)

fatima

Sziasztok!

Bocsánat, hogy apuka létemre belekotyogok a beszélgetésbe, egy két hetes poronty az ürügyem rá...
Egy kérdésem lenne, illetve olvasva a legutóbbi oldalt, mérleg-ügyben segíteni is tudok.
Mi a Török utca (Margit híd budai hídfőnél) elején lévő boltból kölcsönöztünk hagyományos, tehát tologatós mérleget, havi ezer, vagy negyedévre 2500 forintért. Szerintem megbízhatóbb, mint a digitális, bár kétségtelen, hogyha a baba nagyon kapálódzik, akkor nehéz jól beállítani. (Persze ilyenkor a digitális sem lenne pontosabb, csak gyorsabban teszi a dolgát.)

A kérdésem pedig: mivel most tél van, egyelőre nem szeretnénk, ha nekünk kéne hetente orvoshoz/védőnőhöz menni, inkább vállaljuk, hogy még néhány hétig jöjjenek ők, amit nyilván nem ingyen tesznek.
De tanácstalanok vagyunk, hogy mennyi is az annyi. Van erre valami bevett tarifa, vagy szokás?
Köszi a választ.
babafaan

niki: köszi!! már nyomtatom is. honnan van?
kerekpocak

Hello kedves apuka! :)

Ha jól tudom, akkor a védőnőnek eleinte munkaköri kötelessége kijárni az újszülötthöz. Ha jól emlékszem hozzánk eleinte hetente, majd 2 hetente, most meg már kb havonta jön ki ingyen!
A gyerekorvos is eleinte (de nem emlékszem meddig, talán 2 alkalommal) kimegy az újszülötthöz.
Én speciel utána is kértem, hogy jöjjön (oltásra is) és alkalmanként 2000 vagy 3000 Ft-ot adtam. Persze illik megkérdezni, mert sajnos van olyan, aki kéri a pénzt, de ha nem kér vagy azt mondja, hogy anyuka/apuka tudja, akkor kb sztem a 2-3 ezer ideális. De hallottam már olyan dokiról is, aki nem vállalja a kötelező látogatáson kívül a kijárást.

Remélem segítettem...

Üdv és jó babázást! :)

fatima

Zsófi, én szedtem össze innen-onnan. Remélem hasznát veszed.

Kép
niki30

kedves apuka!
én egyszer adtam a dokinak pénzt, akior ő jött ki, akkor 2 ezer ftot adtam. a védőnőnek soha, a dokinak is csak akkor, amikor samu beteg volt és azért jött. az első látogatások alkalmával nem adtam, mert az elvileg benne van.
de hátha nem lesz beteg a gyerkőc, tanácsadásra meg sztem már 2 hónapos korára levihetitek. főleg mert már mindjárt itt a tavasz! 1 hét és március van. akkor meg kifejezetten jót tesz majd a babának a séta. az egészséges rendeléstől meg ne féljetek, ott tuti nem kap el majd semmit a gyermek.
kerekpocak

nagyon klassz niki, köszi!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer, kedvesek vagytok. Az esküvőnkön voltam a legjobb súlyban. :) Mondjuk nem panaszkodhatom most sem, 59 kiló vagyok a 170 cm-hez. Viszont akkora senekem lett most. :oops: :oops:
Nyáron 49 kiló voltam...nagyon durván néztem ki. Szörnyű voltam szerintem.

Én is szeretek közétek járni, bár elég ritkán teszem. Igyekszem mindig jönni, és most tényleg nagyon jó a hangulat.

kelengyelista: én innen szedtem le, erről az oldalról és nagyon jó.

Edis

Kép
ediske

Fatima: Szerintem nincs okod aggodalomra! Inkább téged néznek meg az emberek ha együtt mentek az utcán, mint a pasijaidat. Főleg ha úgy mutatsz mint ezen a nyári képen, ez olyan igazi végzetasszonya style!! :lol: Amúgy szerinem is totál jó a hangulat és én személy szerint örülök ha nem csak babatéma van. Nagyon feldobott ez sok szép fotó!!!

Nelly: Nagyon szép menyasszony voltál! Szép a stóla, igazán feldobja az amúgy is mutatós ruhád!

Ediske: Nem is látszik az avatar képeden hogy ilyen törékeny kislányos alakod van. Nekem totál Barbie baba vagy az esküvői fotón, nekem az ugrott be. Te is gyönyörű voltál!

Csak én vagyok a kakukktojás?? Fú ezt nem hagyhatja Peti!! Már reklamáltam is és kinevetett, mert most igen hülyén mutatnék csini ruhában a plusz kilóimmal.

Zsófi: JÓ KIKAPCSOLÓDÁST!! Bár már úton vagy azért utólag is, majd számolj be hogy sikerült! Nagyon rád fér!!

Beni újabban kapaszkodás nélkül próbál álldogálni. Szerencsére a popójára esik le és a pelus nagyot puffan. Remélem nem törvényszerű hogyha elkezd járni csupa seb és horzsolás lesz. Vagy igen?? Mik a tapasztalataitok? Klári és Zsófi! Többiek még várnak erre picikét. :lol:
Fog sehol!!! Duma az megy és írtó cuki!!!!! Itt egy kép, az utóbbi pár hétben nem fényképeztem, de majd pótoljuk.

Kép

Kép
viky30

Hát ez a Beni fiú egyre szebb, komolyan! Olyan sármos pali lesz belőle, meglátjátok!
Tyűűűűű!

Kép
niki30

Na Zsófi, merre vagy?
Kávézol, úszol vagy talán tornázol? Vagy egyiket sem?
Mindenesetre jóleshet bármit is csinálsz.

Kép
niki30

Kép porszívózok

Kép naaa, had segítsek

Kép odamegyek...

Kép erről is odamegyek...

Kép és kinyitom a dobozt

Kép aztán a fiókot is kinyitom

Kép és a kosarat is akarom

fatima

Tarek és Beni gyönyörűek!!!!

Pont azt akartam én is írni, hogy tök jó a hangulat!! És én is örülök neki hogy nem kizárólag babás témák vannak!!! :lol:

Húú Zsófi remélem kiélvezed a mai napot!!! Én elég sokszor leadom Julit anyunál, de olyankor tanulok vagy dplgozatot írok, vagy suliban vagyok. Ez meg így elég lehangoló. De nem panaszkodom azért.

Zsófi, előkeresem akkor a cuccokat, nem tudom pontosan hol vannak a lakásban, de szólok amint megvan. Ja, a légzésfigyelő nem bébiőrös, CSAK légzésfigyelő.

Klári
Kép
ganti

Ági - jót mulattam a megismerkedéseteken, hááát, a miénk is hasonló körülmények között zajlott, egyikünk sem volt teljesen magánál. :oops:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok Lányok!

Ma egész nap csak takarítottam még, és már hulla vagyok.
Tényleg nagyon jó most a hangulat, és az is jó hogy más témák is vannak, nem csak a babák. Köszi mindenkinek a bókokat. :)

Fatima: na ez a hozzáállás már tetszik! Tudom mindenki, a korábbi testéhez viszonyít, és ez így van rendjén. Én is szeretnék tornázni, itthon próbáltam baba-mama tornát, de amint a talajra megyünk Szonja elmászik, és nem győzök utána rohangálni, és ezzel vége is a tornának. Tök jók a képek a kis kommandósról!
Nem félsz hogy valamilyét megüti? Ott vagy a nyomában egyfolytában, vagy hagyod hagy menjen? TÖBBIEK? Én állandóan a nyomában vagyok, ha a földön van, mert mindig ott áll fel, ahol iszonyatosan nagyot tud esni, és beüti magát.
Viki: Beni kis édes, még mindig! SZonja is ezt gyakorolja. Feláll, elenged mindent, és popsira huppan, csak néha nem sikerül. :(

Zsófi: de jó neked!!! Érezd jól magad!

Nelly

Kép
breeki

sziasztok

igen tok jo a hangulat es en is minden nap alig varom hogy olvassam de most anyosozok hulla vagyok... most nem tudok jonni

Beni nagyon cuki

Tarek azta milyen ugyes most mar rendesen kell ra figyelni... :)

Ediske gratula, a tegnap az en lanyom is hatrol hasra probalt fordulni de a vegere beszorult a keze a hasa ala igy nem ment tovabb de azota is alig tudom oltoztetni a pelenkazon mert mindig meg akar fordulni...

agi

Kép
cica_1

Csajok!

Totál kivagyok. Tarek hányt. Nagyon sokat. :( Most aludt el. ?Megyek én is mellé és figyelem.

fatima

Sziasztok!

Nelli, Ediske! Ti is nagyon gyönyörűek vagytok, szuperek a képek!!!

Esküvői képek rólunk:
A fotós képeit nem találom :cry: :cry: :cry:
Kép
Kép
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima! Tarek nagyon kis cuki! Látom nektek is van szivacspuzzle-tok. Tarek nem szedi szét őket? Petra állandóan szétszedi... Szegény Tarek, gyógyuljon meg hamar!!!

Nelli! Szonja csúcs ezen a kólás képen! Ez az arc... Akkor is az enyém lesz a kóla...

Viki! Beni meg hozza a csúcsformáját! Annyira cuki!

Teri

KépKépKép
pruci

Na halló!

Aztaaa, Fatima, így nyomul Tarek? Nyitogat meg nyúlkál?
Most olvasom, h. hányt? Húú, basszus. Itasd, itasd! Dokit hívod, vagy nincs akkor gáz?
Figyeld őt és vigyázz rá!

Na, látom nem csak nekünk sikerült görbére a megismerkedésünk.
Öhhömmm, öhömm, én is egy kicsit, enyhén szólva illuminált állapotban voltam, mikor először találkoztunk. Dehát mégis bejöttem neki. Azóta sem értem hogy-hogy. :oops:

Kép
niki30

A mimegismerkedésünk: egy csoportba jártunk egyetemre és fél évig nem is láttuk egymást. Aztán a 2. félévben az első infó órán előttem ült és megjegyeztem, h mekkora egy bunkó ez az ember. A tanár mondja a magáét, h mit kell csinálni a gépen, ez meg tök mással foglalkozik (aztán kiderült h azért, m infótanár). Aztán aznap este egy másik csopporttársam elhívott, h nem megyek-e el velük pizzériába, én elmentem. Aztán ott találkoztunk. Jött egy kis udvarlás, már minden csoptárs azt mondta h ez a fiú udvarolni akar neked, én persze nem hittem el, m az én önbizalmam a béka segge alatt van, meg fiatalabb is nálam. Aztán elég kitartónak bizonyult, ennek már 4 éve. Az egyetemet azóta én abbahagytam, m nem nekem való. :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima: Fú de jó kis fotósorozat Tarekről!!! Nekem az utolsó a kedvencem, ott olyan huncut arcot vág, mint aki tudja hogy rosszban sántikál. Arra gondolhat, na ha most nem figyelsz anya akkor jól kipakolom és szétrámolom ezt a kosarat! Irtó helyes kispasi!! Tényleg angyon aktív!!
JOBBULÁST! Hívtad a dokit? Nálunk is így kezdődött a betegség, én hánytam és ment a hasam, Beni meg kibukta a kaját! Igazából nem hányás volt mert nem erőlködött vagy öklendezett csak kijött egyszerre. Tarek öklendezett? Lényeg hogy igyon!!! Igaza van Nikinek!

Na ezt most elküldöm...

Kép
viky30

Teri: Nagyon szép voltál az esküvőn!! A fehér ruhában nem is látszik a pocakod. Amúgy gyönyörűek a ruháid!

Megismerkedés történetek igazán érdekesek!!!
:lol: :lol: :lol:
Jó hogy az alkohol legyőzi a gátlásokat, sok párt hozott össze úgy látom!

A miénk is elég egyedi. Szilveszteri bulin (illumináltan hogyan is másképpen :-) )összejöttem egy egyetemista sráccal aki informatikát tanult és vidéken lakott. Egyetlen egyszer randiztunk, aztán hazautazott Debrecenbe és azt mondta cseteljünk majd sokat, az ingyen van és úgyis egész nap a gépnél ül, elmagyarázta hogyan kell és azt mondta Peter néven lesz fent. Én ráköszöntem és megkérdeztem hogy utazott stb. Ő szépen válaszolgatott, bár néha furákat is írt majd egy idő után közölte hogy azt sem tudja ki vagyok, de azért beszélgessünk és bocs a tréfáért. Nem voltam mérges mert nagyon szimpi volt, az e-mail címemet is megadtam.... Másik Péter eltűnt, miután visszajött felhívott hogy találkozzunk, de két hét után valahogy nem volt kedvem hozzá... Helyette leveztem az én Péteremmel, vicceket küldött meg mindenféléről irogattunk úgy barátilag. Aztán 3 hónap után elküldte a fényképét és kérte cserébe az enyémet. Én is elküldtem aztán még egy hónapig irogattunk mikoris elhívott randira. Na az milyen volt bassszus! Fura volt úgy találkozni valakivel hogy még sosem láttam! Persze barátilag közeledtünk alapvetően a körülmények miatt, bár sejtettük hogy hátha lesz valami kettőnk között és ezért izgultam is és hát lett is......

Kép
viky30

Nelly: Szerintem egy jó ideig most nyomkövető rakéták leszünk! Én látótávolságban tartom Benit és a nagyszobában ahol általában vagyunk már mindent bababiztonságossá tettem. Nem lehet ott ülni mellette mindig, csak akkor rohanok oda ha látom hogy olyat csinál ami veszélyes. Fiókokat szuperül tud ki-be huzogatni, nem csípi be a kezét. Szekrényeket élvezettel pakolja ki. Szerencsére a csúszásgátló zoknikban nem esik el csak ritkán. Nagyon jól tud esni, valahogy kitámasztja magát. Először voltak nagy fejkoppanások, de már nincsen, valahogy rájött hogyan kell esni. Egyszóval szerintem elég ha figyeled és olyanná alakítod a helyet ahol legtöbbet vagytok hogy egyedül bóklászhasson.

Kép
viky30

Szekrénykipakolás:

Kép

Kép
viky30

Na ma pótolom a lemaradásomat :lol: :lol: :roll: :roll:

Voltunk 2 órát sétálni (na jó abból fél óra posta) és játszón!
Beni először hintáott és nagyon bejött neki! Az elején furán nézett, de aztán kacagott!!

Fatima és Zsu nektek messze van az Ilosvai játszótér? Ott talizhatnánk egyszer, mert jó kis babahinta van és a patakparton lehet sétálni is!
Ok tudom hogy most Tareket figyeled csak leírtam mert aztán elfelejtem.

Bogi: De jó hogy túlvagytok a szemmossáson. Szerencsére Beni kinőtte 4 hónaposan, addig húztam az időt, mert már 2 hónaposan akartak küldeni. Mi újság amúgy? Mostanában kevesebbett jössz, sokkal aktívabb szoktál lenni.
viky30

Luca és Anna forgásához gratula! Hajrá kiscsajok!!! :lol: :lol:

Na dugultam mára :shock:
viky30

Szegény Tarek! Figyeld Fatima, és hívd a dokit ha gáz van!

Teri: nagyon szép voltál, az ego-t meg tessék tuningolni!

Viki: jó kis story! Péterből van egy pár az éterben... :wink:

Csúszásgátlós zoknink nekünk is van, csak a dohányzóasztalunk életveszély? üveglap a teteje, ami mozog. Persze nehéz, tehát Szonja nem tudja könnyedén eltolni, de azért mégis sikerül. A másik a tv állvány. Az üveg polcaira támaszkodik, ami nem igazán stabil. Mindig ez az üveg. Én meg úgy féltem! Pedig asszem nem vagyok paramami. :?:

Nelly

Kép
breeki

Viki, ez tök aranyos sztori, ahogy összejöttetek.
Péter & Péter:)

Kép
niki30

Sziasztok!

Fatima: hogy van Tarek? Evés után hányt egyébként? Nem lehet, hogy csak túlette magát?

Viki: tényleg szuper a történetetek, a mienk meg olyan, mint egy szappanopera...nagyon komoly. :lol: Leírom majd, ha gondoljátok. Benike még mindig csodaszép.

Nelly: nem vagy paraanyu, én is félteném az üvegtől.

Edis

Kép
ediske

hahó lányok!

na nem valósult meg semmi, se nem kávéztam, se nem úsztam, csak lógattam a lábamat. ezer éve nem csináltam "semmit" nagyon klassz volt. délelőtt hevertem, 12-re mentem pediküröshöz (klassz volt) du olvastam egy új könyvet, aztán hazajött csaba és felmentünk samuért a bölcsibe majd elmentünk a brendonba, h tesóbabakocsit nézzzünk.
kettő került be a legkedvencebbek közé:
a peg pérego ária (egymás melletti)
és egy nattou, ami nagyon kicsi egymás mögötti babakocsi.

Kép

de mindkettő mellett és ellen vannak érvek.

a ppt kicsire ugyan nem lehet összecsukni, de egy kézzel lehet és könnyű, tehát én is bele tudom tenni pl az autóba (8kiló) és praktikus h hordozóban vihetem jónást és csak rápattintom a babakocsira.

a nattou kis helyen is elfér, könnyű manőverezni, vízszintesbe hajtható stb, viszont dög nehéz (18kiló) szal egyedül alig bírom megemelni. kicsire össze lehet csukni, de hordozó vele nem műkszik. ha meg jónás is ki akar látni majd, nem tud, mert hátul ül. a ppben mindketten tudnak nézelődni.

most légy okos domonkos...
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?