Új privát üzeneted érkezett!

ne mááááá

Kép

Kép
napsugár035

Luca mikor mész uhra?

Kép

Kép
napsugár035

Lina,
Ne add fel!!! Nekem a fiam a 28. napon csont negatív volt, pedig szabályos 28 napos ciklusaim voltak. Tudom, hogy rohadt nehéz, de várj pár napot és ha nem jön meg, akkor csak utána tesztelj megint. Drukkolok!!! +++++++

Azért vasárnap én is ellövök egy tesztet majd (12DPO), mert a fiamat is Londonban teszteltem és most se leszünk itthon a hétvégén. :roll:

KépKép
dreika

Jóslótesztben én nem hiszek, az elmúlt 3 hónapban nekem mindig pozitív volt. :?

KépKép
dreika

Sugi! A 6. hét elején kezdődött. Szerencsére itthon voltam táppénzen, meg nálunk tesó sincs ugye, így egész nap döglődhettem az ágyban. A 10. héttől csak szimpla rossz közérzetre csökkent, a 12. uh-ra úgy mentem, hogy kutyabajom sem volt. De akkor kezdődött a kívánósság. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Nitácska:mit jelent a megvonásos menszi? :roll:

Linácsak:ne add fel mert tényleg még ez a negatív teszt nem jelenti azt hogy nem sikerült.Ha 30 napos a ciklusod akkor tényleg nagyon korai volt.Szerintem nyugodj meg és ha menszi nem jön akkor tesztelj.nekem a menszi előtt egy nappal látszott egy halvány csík.

KépKép
lyndee

Köszi lányok, csak az a baj, hogy most ugye tutira tudom, hogy a 13. napon volt a peteérés, tehát most a 13. dpo-n járok, az, hogy 30 napos a ciklusom, az nem jelent semmit a vonalzón, annyit írtam be. A múlt havi 26 volt, előtte 29, volt már 31, szóval írtam 30-at. Megjönni meg nem hiszem hogy megfog napi 2 utro mellett, nem? Valamikor abba kellene hagyni, hogy megjöjjön. Vagy hogy van ez?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee:azt jelenti,hogy volt is meg nem is menzi.Általába estére alig volt vagy nem volt semmi,de reggelre megint volt.Erre értetem a megvonásos menzimet.De másik forumoon mondták,hogy vetélés után ez normálisnak mondható.de azért elmegye dokihoz amint tudok.

Lina:ne keseredj el azt nem szabad,tudom könnyű mondani de azért drukkolok és hidd el pozítív lesz az a teszt ahogy a lányok is mondják,csak várj még egy kicsit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akik meg a rókakomával küzdeek:arra azt hallottam azt kel csinálni,hogy mielőtt felkelnél az ágyból egy kis háztartási kekszet kell enni.És nem szabad hagyni,hogy kiürüljön a gyomor.Ebből mi igaz mi nem azt nem tudom.Mert nekem soha nem volt hányingerem se a fiamnál való terhesség alatt se a mostani terheség alatt.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
szerintem kelleni fog :cry:

Tudom, hogy azért érint ennyire rosszul a dolog, mert annyira szabadulnék a munkahelyemről, és most ez látszik az egyetlen jó megoldásnak. Jó, nem a "megoldás" miatt szeretnék gyereket, de lassan felőröl, hogy egy évet várok egy gyerekre.
A másikat meg alig látom. Úgy néz ki, hogy egy-két héten belül átköltözünk a másik helyre, akkor reggel 7-kor fogok eljönni otthonról, és este 7-re érek haza, én nem ezért szültem gyereket!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nitácska:nekem nem volt ilyen,rendesen volt menszim,igaz a második nap nagyon sok volt de aztán rendeződött és normális volt.

KépKép
lyndee

lyndee:jó neked,hogy normális volt a menzid,de azt mondták ez se baj amilyen nekem volt most.Majd a doki elmodja mi is a valóság.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megvonásos mentruáció: ezt áltaban akkor indukálják, ha nincs menstruáció, ezért meg kell hozni. A lényege, nagy dózisban kap az illető progeszteront (Norcolut pl. ) majd abbahagyatják, megvonják, és a test azt a reakciót kapja, mint egy normál ciklusban, amikor hirtelen lecsökken a progeszteron szintje, és napokon belül leválik a méhnyálkahártya. De fogamzásgátló szedése alatt is megvonásos vérzésről beszélünk, hiszen ott sincs peteérés, nincs utána sárgatest termelés sem...

tjuca

tjuca:nekem volt menzim csak kevesebb mint kéne és csak négy napig tartott.erre írtam én a megvonásos menzit

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jó csak utánanéztem a neten. :lol:

tjuca

de azért jó hogy utána néztél legalább így mindenki tudja hogy mit jelent

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika,
és mikor lett + a fiad? Csináltál minden nap tesztet? Tulajdonképpen Lili is a 32. napon még - volt, aztán a 36. napon volt talán pozitív, de közte nem csináltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera,
megtaláltam, tényleg ott vannak a tesztek. Te milyeneket akarsz venni? Csak LH-t, vagy terhességit is?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most értem haza UH-ról.Ezt a dokit nem könnyű elcsípni, órákat vártam rá.De megérte!
Minden oké.Babák jól vannak.Dobog a kis szívecskéjük.

És a méretük is jó.Egyik 19 mm, másik 20.

Koruk: 8+4.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

luca
örülök.
nekem még 3 hét a köv uh-ig

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!!

Luca!
NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!! :D :D :D csak így tovább!!!!!!!

Linácska!
nem tudok mit mondani, de ne add fel a reményt!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép

Egyformák, de a képen egyszerre csak egy látszik jól. :wink:
Vendég

Sugi, nekem meg 4 hét a köv. uh-ig.Az lesz a 12 hetes genetikai.

Azt mondta a doki, itt nálunk a kórházban 3 markeres genetikai vérvizsgálat van.Vagyis nekem arra kell majd menni.Valamennyit kell érte fizetni.Asszem 6500 Ft-ot.

Meg van még valami más Down- szűrés is, az is anyai vérből van, de az valami más.Azt az UH várakozójában reklámozták.de én marha nem olvastam el, mert befelé még ideges voltam, kifelé meg boldog, és kiment a fejemből...

És korionboholy-mintavétel nincs, csak amniocentézis.Az nem olyan veszélyes.A doki 38 éves húgának is megcsinálták tavaly. :lol:
Vendég

Luca, nagyon jó hírek! Gratu!!! :D

Milyen édik, a kis kuckójukban! :wink:

A boholyvétel előnye, h már a 13 héten is csinálják, és hamarabb megvan az eredmény is.

Kép
zmimi

Luca!

Nagyon szépek a babák!!!!! :D

Meséltem nemrég, h egy barátnőmnél kiderült, h beteg a babája a pocakban és 18 hetesen elvették. Őt kikérdeztem a vértesztről és egyebekről. Ha gondolod átküldöm a mailjét, talán segít.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
hát fel nem adom, csak nagyon útálok már csalódni. Egy év óta küzdünk. A hasam pedig fáj, vagyis olyan, mintha meg akarna jönni, de az max. csüt-péntek esedékes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kedves Zsuzsi!
Boldog Névnapot kívánok neked!

KépKép
lyndee

Zsuzsu, légyszi küldd át!Köszi!
luca.luca@freemail.hu

Mimi, azt mondta a doki, hogy azt vastagabb tűvel csinálják, azért nagyobb a vetélés esélye.Amiket leírtál, mondta is a doki, én is olvastam, de Ő mégis az amniot szorgalmazza.

Mindegy, valamelyik legyen...
Vendég

ZSUZSU, boldog névnapot! :lol:
Vendég

zsuzsu én is kérhetem?

Kép

Kép
napsugár035

Luca:Remélem egy kicsit megnyugodtál mert ez a kép nagyon jól sikerült!!!Tök jól látszik a zsákban a babó! :wink:
A pocakfotót is kérjük!!!!! :lol:

Zsuzsu:Ti hogy vagytok?Mikor mész dokihoz?

Linácska:van remény,tényleg nagyon korai még hogy lemondj erről a hónapról!!!

KépKép
lyndee

becenév35@freemail.hu

Kép

Kép
napsugár035

SZiasztok!!

NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET, ARANYOSAK VAGYTOK!!

Férjecském kérdezte tegnap mit szeretnék. Mondtam, h októberben egy csodaszép, egészséges kislányt-vagy kisfiút :D :D

Luca-Napsugi!

Elküldtem az emiletekre a barátnőmmel való levelezésünket. Remélem hasznos információkat tartalmaz számotokra is és érthető az egész.

Lyndee!
Köszi jól vagyok, az egyetlen ami zavar a két óránkénti pisijárat. Éjszaka nagyon kellemetlen, alig alszom-alszunk...
Dokihoz márc. 11-én akarok menni, akkor annyi idős leszek, mint most Luca. (a vonalzóm nem számol a hosszú ciklusommal)

Igazából majd az UH ad pontos kort, mert hiába volt nekem korábban 42 napos ciklusom, hiába éreztem a PÉ-t, bármi lehet. Majd az Uh után pontosítok.

Linácska!
megértem, h kínlódsz, de Lili adjon erőt, hiszen Ő van és csodaszép, okos kislány!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Napsugi!!

Nem megy el a mail,gyanítom az ékezet kavar be az emilcímben. Elküldtem pü-ben!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsu:Én biztos nem birnám ki olyan sokáig az még legalább 2 hét. :roll:

Most olyan sokan babásodtatok az elmúlt egy hónapban,annyira szeretnék már csatlakozni én is.... :cry:

KépKép
lyndee

Az ám, Zsuzsi, boldog névnapot!!!

Luca, gyönyörűek a babák!
Vendég

Zsuzsu nagyon nyugis!irigylem is érte!Nem olyan türelmetlen, mint pld én. :lol:
Vendég

Megjött a levél, köszi!
Vendég

Boldog névnapot Zsuzsa

Lina hívj fel. megy privibe
De amúgy én most csak lh tesztet veszek de akkor veszek egy 40-es csomit és abból 20 jó neked? vagy vegyek egy 50-eset?
Neked kellene terhes is? Az nekem van 10 darab. az elég lesz remélem :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Lyndee!
Hidd el, neked is eljön az időd!!!!!!!!!

Luca!
Szívesen! Elfelejtettem , h fordítva van, de remélem érthető.
Ábinál bejött, h kivártunk. Vele 9 hetesen, 3 naposn voltunk előszőr dokinál. (Angyalkával 5-6-8 hetesen és elment.. :cry: :wink: :wink: )
A dokim márc. első heténben szabin van, így marad márc. második hete. Előbb magánrendelés, aztán megmondja mikor csinál UH-t a Klinikán.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Megpróbálok feltenni pocakfotót.
Vendég

Kép
Vendég

Luca,
a gyerekek nem hazudnak. Gyorsan benéztem, hogy mizu Veled (hatalmas gratula!!! :lol: ), fiam nézi a képet, azt mondja "Egy Anyuka" kérdem, honnan tudod, "mert szép" :)

Nagyon csini vagy és nagyon jól áll a picipoci :D

Zsuzsu! Boldog névnapot!

KépKép
dreika

Hűűű Luca:De szép pocid van,nem gondoltam hogy már ennyire látszik :D

KépKép
lyndee

Azért reggel nincs ám ekkora! :lol: Ez esti kép.Sok-sok szódával.
Vendég

Mindegy luca,akkor is cserélnék veled :lol:

KépKép
lyndee

Luca
csajszi legalább mostmár van rajtad valami
csini vagy nagyon, te az a tipikus csak hasa van kismama leszel, nekem azonnal rakódott a derekamra is a hasam hát azt inkább nem mutogatom, jó nagy, nekem a terhesség azonnal kilöki a pocim

Kép

Kép
napsugár035

Luca!

Nagyon csinos vagy, de iszonyú vékony. :roll: A gyerekek is helyesek. Az egyik 19 a másik meg majdnem egy híján húsz. :-)

Lányok!

Asszem vége a hányásnak hurrá!
Tegnap, mikor Driekától mentünk a buszhoz elmentünk egy nagy feketeüveges (talán irodaház) épület előtt, és ledöbbentem. A hasam stagnál, most már normális, no de a fenekem... :? Komolyan mondom önálló életet él, külön húztam magam után. Sajna nem a tükörben volt a hiba, az itthoni is azt mutatta. :x

tjuca

Zsuzsu! Lemaradt a névnapi köszöntésem... :oops:

Boldog névnapot!!!! :D

Juca, az én fenekem is módosult, bár gondolom ez nem vigasztal... :evil:

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?