Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!
Bizony,ma konzi.Meg varratszedés is :D
Vendég

Ja,és LAPTETŐS vagy :D :D :D
Vendég

LAPTETŐ!!!
nem is vettem észre :lol:
Nyulasz!
mikor mész?
dezsina

Dezsi!
1 órára varratszedésre és fél 5 re Kaáliba.Úgyhogy nemsoká elhúzok :D
Vendég

Dezsi!
Megkukkoltam Lanyanét,nem tűnt el,csak már máshol másról beszélget :D Jó tudni,hogy nincs vele gond.
No meg Heni és Katavirág,meg G79 is rég adott hírt magáról.
Vendég

Nyulasz
Szorítok a varratszedéshez, ügyi legyél :!: :wink:

Dezsina
Hajrá fogyi, ha már annyira szeretnél :wink: Tudod én a mozgás híve vagyok, ne koplalj és akkor a torna is jobban fog menni. Na meg én mindig ideges vagyok az éhségtől az meg nem jó :lol: Te nem?

Álmokálmok...itt egy nagy sóhaj jön most :lol: Én pozitív tesztet álmodtam az éjjel magamnak :lol:
Még nem jött ám meg....persze ez nálam nem jelent semmit. Ezért a múlthéten futottam és görkoriztam, de aztán megint rámjött a reménykedés és most kimélőre kapcsoltam magam :lol: :roll: :? Tök flúgos vagyok :twisted:

Brumi
Sajnálom, én is szoritok, hogy ne méhenkívűli legyen :!: :evil:
Vendég

Mzsani! :)
jó olvasni rólad! tudod reménykedni reménykedni ez a topik mottója!!!
mikor kellett volna megjönnie? jajjj olyan jó lenne

Dezsina!:)
nekem Norbit jött be anno, -12 kg 6 hónap alatt,és nem éheztem!én elég lusta egy valami vagyok így a torna nekem nem ment... :)
sosem lehet tudni,most ez a kis nyugalmad,kis torna...stb lehet meghozza agyümölcsét.Egy életmódváltás tuti jót tesz.És igen nagy valószínűséggel már a buksidban van egy kis gát a babónak,hiszen minden rendben nálatok. Nagyon nagyon szorítok nektek! :)

Nyulasz!:)
varratszedés...jújjj... nem egy kellemes dolog.Majd gyere és meséld el.

Kis-csillag!:)
mit csinálok hajnalban a gépnél?éppen Mirit fektettem vissza akiságyba szopi után és gondoltam,most nyugisan írhatok. :)
Nem semmi ami veled történt pár nap alatt.Pihenj sokat és nagyon vigyázzzzzzzz magadra!
kérhetnék a topik mester-cukrászától-szakácsától egy picike segítséget?????
jön pénteken anyósom,valami finommal különlegessel szeretnék kirukkolni nek...ja és segyszerűvel...sertésből.
Van valami ötleted????

Régen írt még:Backa, Jucmuc, Krisz, Hanna,Donika,mReni,Wandrea és bocsika akit kihagytam esetleg!!!!!!!!
Vendég

Nyulasz: drukk a varratszedéshez :) SZUUSZÁÁ :D
Meg sem fogod érezni :D

Zsani: és nem teszteltél a reménykedés közepette? :twisted: :roll: :wink:

Dezsi: grat laptetőhöz :lol:
Egyebekben már megbarátkoztam a gondolattal, de örülnék ha "elnapolhatnánk" :lol: Nemsokára én is megyek, 1re jön értem apus.. Majd később meg mesélek.. Ha lesz mit :lol: :lol: :wink:
Mellékesen azért örülök, hogy megjött gond nélkül, mert ez csak arra utal, hogy rendben zajlanak a hormontermelődések..
Jövő héten a meddőségiben még akár tüszőkukkoló uhu is lehetne :lol: :lol: Hogy az is rendben zajlik-e..
Na de nem szaladok előre, előbb éljem túl a mai napot :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Viki
Pont most néztem a képeitek a wiwen :lol: Nagyon édes Míra, jó lenne nekünk is egy ilyen tündér, csak Lucában :lol:
Inkább úgy írom, hogy jan. 4-én volt meg, mert nekem tök rendszertelen a ciklusom. Hát tényleg reményreményremény.
Jucmucnak vannak fent képek a wiwen a picurkájáról.

Kinek mi a tapasztalata a Gravi Hcg tesztettel kapcsolatban? Megbízható? Ha negatív, akkor a száradás után se látszik rajta semmi? Nem volt Gabriel, ezért azt vettem, de még nem akarom megcsinálni :lol:
Vendég

Kis*
Utálok én is dokihoz járni, de jobb túlleni rajta :wink:
Nega tesztet már csináltam, de hát ....na gondoljuk azt, hogy még korai volt :roll: :?
Vendég

Vikimi:
Sertésből? Különlegeset? És egyszerűt?
Na szóval, én még tavaly találtam egy jó kis receptet..
Gyerek mellett is ideális, mert nem kell vele pepecselni, igaz sokáig kell sütni, de megéri :wink:

Itt a linkje:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=10638

Annyit tennék hozzá, hogy én nem pácolom előző nap a husit, mert sokszor aznap találom ki hogy ez legyen, meg nem 170 fokon, hanem sokszor 180-200 fokon sütöm végig - baja nem lesz.. (Nálam nem lett :lol: )
Illetve hangulattól függően felszoktam dobni karikára vágott hagymával, illetve fokhagymával.. (Mi szeressük a hammát) Először sütöm 40 percig a krumplit, aztán rápakol tarja, hagyma, fűszer, újabb 40 perc, majd fólia le - 20-30 perc.. :) :D

Szerintem tök egyszerű és mellette csinálhatsz bármit :) :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* - tudom, hogy nehéz ezt az időszakot lezárni, de igen, tessék ilyen okosan örülgetni annak, hogy "önállóan" ciklust produkálsz. Ez is nagy szám olyan nagymértékű hormonterhelés mellett amit a lombik okoz. Én legalábbis ennek örültem a babák elvesztése után elsősorban. Bár nekem ezzel is volt problémám előtte, talán ezért is örültem neki. Aztán minden megváltozott. Lett önálló peteérésem, gyönyörű 28 napos ciklusaim a következő fél évben (azért nem tovább mert indult a program s most itt rugdos a pocakban a picurka). Szóval a minden rosszban van valami jó is ránk teljesen igaz. Az én szervezetemet az előző terhesség teljesen rendbetette hormonügyileg - meg aztán bíztattak is rendesen, hogy hátha abban a fél évben.......Persze tudtuk, hogy elvileg lehetetlen (apa miatt) így aztán nem is bíztunk benne mi túlságosan, de azóta is azt vallom, hogy a házasságunk leggyönyörűbb fél évét tudjuk magunkénak - a fájdalmak ellenére. S ma már tudjuk, annak a két picurkának ennyi volt a feladata -előkészíteni az utat-helyet a következő gyermekeinknek, elsősorban ennek a csöpp lánykának, aki hamarosan hozzánk érkezik. Szóval Pirikinék örülni, nem tart sokáig, aztán pedig hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ki tudja mit hoz a tavasz?!

Kép

Kép
julika79

Julika!
Te mindig olyan szépen tudsz írni! :) :D úgy imádom :)

Mnzsani!
Akkor most jól értem, hogy Neked azóta nem jött meg??? :shock: :?:
Tapasztalatom nincs ahhoz a teszthez, nem ismerem, de szerintem (tapasztalat) a tesztek nem hazudnak kivéve, amit Nyulasz kifogott, Romed... :?
Nagyon izgi! Mikor tesztelsz???

Vikimi!
majd meglátom, hogy sikerül! Beszámolok a fejleményekről!!!

Nyulasz!
milyen a varratok nélkül?
dezsina

Dezsina
Igen, jól érted :lol: :lol: :lol: Tudod én terhesnek érzem magam, de erről már sokat írtunk :roll: :? :twisted:
Talán reggel teszt :roll: :? :lol:
Vendég

sziasztok!

brumi, petne: drukk++++

dezsi: hajrá fogyókúra!

kis *: voltál dokinál?

nyuszi: gyere majd a hírekkel! szorítok a varratszedéshez!

zsani: hanyadik napon vagy? drukk++++

katica
katica30

Mnzsani!
Ez olyan szurperul hangzik!!! Rettentőn drukkolok! Mega-giga drukkok! Feltétlen írj holnap reggel! :!: És ez a teszt milyen érzékenyságű? :roll: :?:
Olyan tüdéri ici-pici csöpp kisfiad van! úúúúgy irigykedem :wink: Nagyon aranyos a videon, ahogy ott ügyeskedik :)

Katica!
köszönöm. Igyekszem lefognyi! Remélem, mire kezdessz a 2. lombikkal, addigra kevesebb leszek néhány kilóval :D
dezsina

Dezsina
20-as érzékenyésgű. Azért akartam Gabrielt venni, mert annál tudom, hogy ha nega, akkor se lesz ott a csík mikor megszárad, szóval nem tud megtéveszteni. Ezt meg nem tudom, hogy milyen ilyen szempontból. Na de mindegy, megcsinálom majd :lol:
Köszi Máté nevében is :lol: Nem szeret ám korizni. Akkor tök tetszett neki, aztán azóta nem olyan lelkes. Azért néha kivisszük a jégpályára, ha már van kori - na meg én is szeretek :lol:

Katica
Hú most nem számolom ki, mert szaladnom kell, de jan. 4-én volt meg.
Viszont látom neked már csak 11 nap...ez nagyon szuper :!: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Mzsani, hm.. jan 4., elég biztató, mikor tesztelsz? Abban igazad van, hogy csak 20-as érzékenxségű teszt mondja meg az igazat.

Dezsi hajrá fogyókúra :wink:

Kis*, hát igen az álmok így vagy úgy valóra válnak. Ha igaz amit én álmodtam, akkor én is csak január körül leszek terhes, húúúú de soká van :shock:

Nyulasz kiváncsi vagyok mit intézel.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe! Az álmok nagyon sokszor valóra válnak, és az olyan abszurd, hogy még a lombiktalálkozót is belekeverted a történetbe, hogy csak na! Szóval akkor lehet reménykedni. Ha jól számoltam, januárban esedékes a fagyibabás beültiből a szülés. Hajrá!
Dezsi! Szerintem jól tettétek, hogy elindítottátok az örökbefogadást. Mi már majdnem egy éve estünk túl ezen, és decembertől pedig pereg a sorszámunk a Gólyahírnél. Pár napja mi voltunk a 346. versenyzők, de már ez is nagy eredmény, majdnem 400-ról indultunk. 3-4 évvel kecsegtetnek bennünket, de ha így haladnak az események, szerintem 2-3 év múlva már biztosan szülők lehetünk.
Nyulasz! Remélem, nem izgultál a varratszedés miatt. Én a novemberi műtétem után tiszta frászban voltam, hogy milyen érzés lesz, amikor kihúzzák belőlem a gyönyörűséges kék madzagot, de végül semmit nem is éreztem.
Mnzsani, mennek a drukkok a teszthez!!!

Kép
petne

Ami engem illet: Hétvégén egyre inkább barnáztam, de még bíztam benne, hogy kihúzom csütörtökig. Nem így történt. Ma reggelre kicsit erősebb lett, de bemenbem dolgozni, gondoltam, ha így marad, holnap megmutatom magam a dokinak. Ebéd után viszont úgy elkezdtem vérezni, hogy nagyon megijedtem. Szedtem is a sátorfámat, és rohantam a BMC-be. Leírhatatlanul bepánikoltam, a taxiban folyt rólam a víz, attól rettegtem, hogy belső vérzés lesz-e, és hogy vajon melyik fontos szervemet kell majd csonkolni, és marad-e esélyem a teherbeesésre egyáltalán. Nem kívánom ezt senkinek!
Aztán a recepción nagyon kedvesek voltak, és egészen megnyugodtam az ő nyugodtságuktól. Szóval vérvétel, másfél óra várakozás az eredményre, és a jó hír: nem méhen kívüli, egészen egyszerűen csak feladta a picuri, nem akart megszületni. Hülyén hangzik, de óriási kő esett le a szívemről. Legalább vége ennek a hiú reményekkel és félelmekkel teli rémálomnak, és koncentrálhatok a következőre, ami fagyibabás lesz áprilisban.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem :)

Kép
petne

Petné, én is április elejére számítottam a fagyis beültit, végülis egyszerre jött meg nekünk.

Kép

csibe
csibe32

Csibe, nekem inkább április végén, május elején lesz a beülti, mert a munkahelyem miatt a márciust és az április elejét mindenképpen ki kell hagynom. Borzasztó hajtás lesz, és már így is olyan elnézőek voltak velem, és nagyon sok minden átvállaltak a mostani hiányzásom miatt. Szóval nekem egy hónap kényszerpihi jön sok munkával, aztán ismét teljes gőzzel előre a sikerért! Természetesen szorítok majd neked, hogy minden rendben menjen az ultrahangokon, aztán meg a kiolvasztásnál, a beültinél, és a tesztelésnél.

Kép
petne

Petne: sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de örülök, hogy jól!
Hajrá április, az lesz az idei tavasz legszebb hónapja :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* voltál dokinál?

Kép

csibe
csibe32

Jah - magamról meg elfelejtek rizsálni.. Azta... :lol: :twisted:

Nah szóval - ezen is túl vagyok, 6 hetes kontroll kipipálva..
Cuki volt a helyzet - doki épp telefonál, én belépek, erre mutat a függöny felé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nahát innentől nem volt kérdés mi fog következni :lol:
Na, de túléltem - kíméletes volt.. Minden rendben van.
Mehetek genetikára intéztetni a vérvételt, illetve háziorvoshoz táppénzért .. :D

Így már csak jövő kedd van hátra - Tapolca..
Addigra nagyjából ki tudom kalkulálni, hogyan alakulnak az időpontok, s talán kedden már úgy jövök haza, hogy sejteni engedtetik, mikor kezdhetünk..
Mivel ugye ismét ki kell vizsgálni a hormonokat, lehet már április májusban kezdhetek járkálni odának :D
Aztá talán júliusi ciklusban célirányosan indulunk :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* ez nagyon jó hír :D

Kép

csibe
csibe32

Igen, jó hírek.. végülis, 4-5 ciklus és indul a banzáj :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szióka Mindenki!!!!! :D :D :D :D
:D minden okes legalábbis remélem mert 1 hónapja voltam dokinál és még 2hét a genetikai uh,ugyan holnap megyek vérvételre de az nem nyugtat meg :oops: ritkán irógatok ösznye visznya hál istennek apának sok a munkája,addíg dógozzon míg nincsenek még kint a babucik mert utána szükségem lesz reá :D sajnos ma nagyon sz@r napom volt reggel egy őrült munkás ember megtámadott majdnem megvert mert nem szedtem fel a kutyám kakiját,ha nem kiáltozok hogy segítség és hogy ne bántson terhes vagyok agyonver,vicsorogva ökölbeszorított kézzel rontott felém :cry: :cry: szörnyű,és ez a jó 3.ker.aztán apának szóltam viszzamentünk apa meg felkapott egy lapátot a munkások ezközei közül hogy szétveri a csávót,de féltettem mert azok ketten voltak úgyhogy elhúztam és inkább kiderítettük a céget kik ezek milyen embereket alkalmaznak,kiváncsi leszek kirúgják e őket,remélem.csak parázok a nagy ilyedségtől nem e letta makikáimnak baja.

lanyané

Azta Lanyané, ez nem semmi! Hogy mik vannak? Remélem, tényleg nem lett a piciknek semmi baja a sokktól! Biztos rossz kedved van az idegbeteg emberektől, de fel a fejjel, vígasztaljon, hogy a két csöppség ott van a pocidban. Most ez a lényeg!

Kép
petne

Lanyané,
Sajnálom ezt az incidenst, de megmondom őszintén én is rádszóltam volna. Mindenki szedje fel a kutyája után a piszkot. Itt nálunk is van egy lány, akire már többször rászóltam, mert a két yorkiját ideszaratja az ablakom alá. Ha másért nem gondolj bele abba, hogy oda fogod vinni a gyerekeidet sétálni, ahol előtte Te nem szedted össze a kutyaszart. Ez alól egyetlen kutyás sem kívétel független az állapotától.
Egyébként azért is reagálják le az emberek ezt így, mert hiába szólunk rá a kutyásokra nagy ívben letojják ezt.
Ja és hozzáteszem, hogy kutyabolond vagyok, minden kutya állandóan be akar jönni hozzánk.

Kis*
örülök, hogy minden rendben van.

Nyulasz,
mi volt a dokinál?
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Lanyané, nem semmi a sztori, és bár illik felszedni a kutyapiszkot, azért a melós reagálása akkor is durva és túlzó.

Mi megbeszéltük párommal az örökbefogadást...ő addig, amíg van esélyünk a lombikkal, nem akarja papír szinten sem elindítan. Úgyhogy ezt kell elfogadnom. Kényszeríteni nem akarom, tudomásul kell vennem a helyzetet.

Ma este voltunk reflexológusnál, nálam kijött egyértelműen, hogy a méhemet kell erősíteni, petefészkeket serkenteni, páromnál a prosztatát. És lúgosítani kell a szervezetünket, no hús, sok zöldség, gyümölcs, 3 hónap vega kaja (ha bírjuk). Ha nem, akkor csökkenteni kell a mennyiségét.
Heti 2x járunk majd, meglátjuk, lesz-e eredmény.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kis*,
örülök, hogy túl vagy a kontrollon :D

Nyulasz, mi volt a kontrollon?

Petne, megértelek. Én is azt kértem, hogy ha lehet, legyen egyértelmű az eredmény (persze, a +nak jobban örültem volna, de a totál - is egyfajta megnyugvás volt). Hajrá fagyibabák

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Viki! Jelen vagyok. Olvasok.

Drukkolok Mindenkinek!

Ma 2x írtam és dobott ki a babanet, erre berágtam. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

dezsi: drukk a fogyókúrához!

zsani: tesztelj, szerintem! drukkolok++++

petne: sajnálom a mensit. :cry:

kis*: örülök, hogy minden oké. hajrá vizsgálatok!

lanyané: szegénykém, nagyon megijedhettél! én is egyetértek, illik felszedni a kutyapiszkot, szegeden ezt előszeretettel elfelejtik :?

alle: hajrá! majd gyere mesélj, hogy hogy haladtok.

hanna: mizujs veled? nem mented el, amit írtál, mielőtt megpróbálod elküldeni?

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

alle én lombik előtt pont három hónappal már nem ettem húst :wink:
tudom,hogy illik,de itt a panelrengeteg utolsó házában lakunk és a van egy rész ami a "kutyáké"nem kiskert ,egy elkerített füves rész nem ablak alatt oda viszi mindenki a kutyiját szóval azért más elé,meg a járdára nekem se lenne pofám odacsináltatni, :wink: jobban odapiszkítanak az emberek az olyan részre ahol járunk kelünk a gyerekeinkel,odahánynak odaszemetelnek,na mindegy.
kis 4-5 hónap és minden rendben lesz :wink:
most megyek afp-re,ja és azt álmodtam hogy voltunk uh-n és egy kuki egy puni volt mégis :shock: :oops: :lol:

lanyané

Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet és nega. Pesze tudtam, csak azért reménykedtem. Nálam sajna az nem jelent semmit, hgoy mikor volt meg utoljára. Na de sebaj, majd lehet bevállalok megint egy aktív hónapot :roll: :? :lol:
Vendég

Jóreggelt Mindenkinek!

Zsani!
nagyon-nagyon sajnálom! :( Akkor megint a ciklusod rendetlenkedik sajnos... :(
Azért próbálni lehet, hátránya nincs, csak előnye :wink:
dezsina

Megjött a vércukor-terhelés eredménye. A 120 perces eredményem pont a kritikus határon van. Most aztán jön a szigorú diéta. (Anyukák, van valakinek ilyen tapasztalata???????????????????) 6 hete nem híztam semmit, eddig 5 kg-nál tartunk. Úúúúúúúúúúgy szeretnék gömbölyű lenni úgy igazán! A védőnő szerint a diétától még fogyni is fogok most. Csütörtökön uh. No megyek, gondolkodom mi fér bele 6 étkezésbe 180 g szénhidráttal. Pusszantás :wink:

Kép

Kép
julika79

Dezsina
Igen, ez a fránya ciklus. Majd csinálok mindjárt én is ilyen ciklusos vonalzót. Januárban 45 napra jött meg. Most legalább leállítottam magam megint, hogy nincs semmi, igy holnaptól futás. A férjem mindig mondja, hgoy ne foglalkozzak vele, nyugodtan mozogja, úgyse azon fog múlni. Tudom, hogy igaza van, csak msot is a testem csapott be, ami persze az én hülyeségem miatt van.
Csatlakozok hozzád, kezdjük a fogyit :lol:
Vendég

sziasztok!

lanyané: drukk+++ majd gyere, mesélj!

zsani: sajnálom :cry: a ciklusod kezd nagyon hosszú lenni. nem lehet, hogy késői pé volt, és azt még a teszt nem mutatja ki?

julika: sajnálom a diétát, kitartást kívánok hozzá!

brumi: hogy vagy? drukk holnapra++++

rólam: ma emeltem a bromo adagját, eddig csak fél szemet ettem, most 2-szer felet. mióta eszem, kissé álomkóros vagyok, hát nem tudom, hogy milyen leszek ettől az új adagtól. ennyit még nem ettem egy nap.

katica
katica30

Katica
Nálam lényegében az a baj, hgoy nincs peteérésem (bár, ha csak ez lenne, akkor miért nem sikerül a beülti :roll: :? ) csak ritkán. Szóval fogalmam nincs, hogy épp most mi van, de már nem foglalkozok vele.
Mindent csinálok úgy, mintha nem lenne semmi, aztán ha meg van, akkor örülünk majd :lol:
Neked ébresztő az álomkórból :lol: A lényeg, hogy használjon majd és jó érték legyen a következő vérvételnél :wink:
Vendég

Julika!
Hát, nem irigyellek! Apukámnak tartunk ilyen időskori vércukorszint emelkedés miatt diétát. Pontosan a szénhidrátot csökkentjük! És tényleg lefogyott szegénykém az első 10-12 napban. utána viszont beállt a szervezete és tartja a súlyát. Kiváncsi leszek, hogy mennyi fogsz ledobni a diétától! :? 8)

Zsani!
Igaza van uradnak, nem kell vezel foglalkozni! Neked ott van Máté, meg kéne nyugodnod, és nem görcsösködni! Csak lazán! Annyira drukkolok Neketek! :wink: Akkor kezdjük a fogyit! :lol:

Csibe!
neked is drukkok a fogyihoz! Már elkezdted ugye? Nehéz?

Katica!
Ez elég rosszul hangzik, hogy álomkóros lettél. Szerintem ez a legrosszabb. Rettentően gyűlölöm, hogyha álmos vagyok és nem tudok koncentrálni :twisted:

Lanyané!
Várjuk akkor a híreket, és gyere gyakrabban, mert hiányzol :D :wink:

Hanna!
örülök, hogy benéztél! Neked is drukkolok, bárhol is tartassz! :wink:

Alle!
jó hogy megbeszéltétek a pároddal az öf-t. Szerintem ez megnyugtató érzés. Persze nálam csak B terv. 8)

Petne!
Sajnálom a mesit, de talán jobb igy hogy le tudtad zárni. hajrá fagyibabák!
nem is gondoltam volna, hogy Ti is beadtátok az öf.-t. :) Nekem azért lassabb mert én semmiképpen nem szeretnék nyilt öf-t. Persze én még az elején vagyok, mert még csak bejelentkeztem, de nem történt még semmi. Még azt sem tudom alkalmas vagyok e vagy sem... :?

KisCsillag!
örülök, hogy minden rendben a 6 hetes vizsgálaton! Hajrá, tovább előre :D

Bella!
:D
dezsina

Dezsina
Igenis, értettem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól gondolom, hogy Te a kaját fogod visszafogni a mozgás helyett? Norbi update?
Mennem kell ébreszteni a Matyekot...a szigorú napirend, de én már csak ilyen "kegyetlen" vagyok :roll: :lol:
Múltkor Nyulasz írt az ikres és az egyszem gyerekek szokásairól. Én kivétel vagyok azt hiszem. Majd egyszer írok, hogy nálunk milyen szokások, szabályok vannak kiskora óta a Máténak.
Vendég

Mnzsani, sajnálom, de fel a fejjel, legközelebb sikerül.

Dezsi, őszintén szólva mi is így indultunk neki az örökbefogadásnak. Az az egy volt biztos, hogy csak titkos lehet. Aztán szépen lassan felnyílt a szemünk, és rájöttünk, a nyíltnak mennyivel több előnye van.

Mindenkinek sikeres fogyást!

Kép
petne

Petne
A spontánnak mindig adunk esélyt :lol: Beülti meg csak 2 év múlva :roll: :? De nekem már más a Mátéval. Igaza van Dezsinának :lol:
Remélem sikeres lesz a fogyi is, lassan lekerül a mindent ápol és eltakar kabát :lol:
Hamar elmegy majd a 2 hónap meglátod, addig gyere irogatni :wink:
Bár én csak ritkán vagyok :oops:

Na szaladok, mert várja a Matyek a nadrágját és a zokniját a szobájában :lol:
Vendég

Petne!
én félek attól, hogy az anya megtudja, hogy hol lakom. Van olyan aki bekattan :roll: :evil: Nem bírom elviselni az idegeskedést... Az idegeim már hajszálvékonyak. Éppen hogy benne vagyok a még normális,de nem egészen kategoriában 8)

Zsani!
semmi up date. 13 napos szigorú, alig evős. nekem csak ez segít. Hétvégén mozgok csak! De az fizikai munka és nem sport. Ásás, kapálás, talicskázás, kőcipelés stb. De nagyon szeretem, ez éltet, a tervek a kertben! az építkezések...
dezsina

Dezsina
Elhiszem, hogy imádod csinálni, hiszen magatoknak, a gyerekeiteknek csináljátok :!: Meglátod imádni fogják a kicsik a szép kertet :wink:
Van valami recept a 13 napra, vagy szimlán "csak" nem eszel?

Estig most tényleg lépek, mert már meguzsi és nem szoktam gépezni, ha ébren van a Máté. Itt csúzdázik mögöttem :lol:
Vendég

Zsani!
receptes, a netről böngésztem ki. Olyat választottam, ami szimpatikus...
dezsina

Sziasztok!
Megvolt a varratszedés,hát az egyikkel nem tudom mit csináltak,de annyira fájt,amikor szedték,hogy könyörögtem a köldökömben hagyják benn,vagy altassanak el hozzá :shock: :oops:
Azt meg utána szinte meg sem éreztem.
Zsani!
Sajnálom,hogy nem baba.Jó lett volna,de majd legközelebb. :wink:
Én elhiszem,és írtam is,hogy biztos sokan tudnak egy babával is következetesek lenni,és muszály is,de amikor évek óta várunk rá,hajlamosak vagyunk elkényeztetni.Vagy inkább úgy írom,én biztos hajlamos lennék rá,de látom milyen problémákat hoz magával,így nagyon-nagyon fogok vigyázni,hogy ami hibákat látok itt a szűk ismerősök körében,azt ne kövessem el.
Brumi!
Gondolok rád,remélem a nyavajád már elmúlt,nagy drukk holnapra!!!
Julika!
Milyen érdekes,hogy nem hízol.5 kg :shock: nem semmi.Sajnos a diétás dolgokhoz nem értek.Vagyis szerencsére.
Lanyané!
Csak emlegetni kellett :D Vigyázz a munkásokkal,mond meg nekik,itt a zacskó,segítsenek neked összeszedni,mert két kis lurkóval már nem bírsz hajolgatni :D
Hanna!
Bizony Apacsnak is mindig írtam,lementeni a hsz-t,mert engem is mindig kidob.Ma meg be sem akart jönni az oldal,remélem ez a hsz azért átmegy.Örülök,hogy jelentkeztél.Esemény?
Dezsi!
:D
Vendég

Nyulasz!
Csak hogy megjöttél! :D
Kicsit elszomorít, hogy a varratszedés ilyen fájdalmas... Kicsit elment a kedvem. Azért ez már egy komolyabb dolog. Olyan igazi altatás, meg cső, meg varratszedés... :shock: :roll: szóval gondolkodom, mert hogy Neked sem lett semmi bajod :? most már ez így nagyon izgis nekem. Most dobhaték egy Úristen-t :lol: :lol:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?