Na megjöttem.
Hát ez tényleg csak egy kuckó... Elég kicsi a hely. Van egy kis terem, (de tényleg kicsi) és a játszórész. A játszórész egy terem, szönyeg van lerakva, és körben oldalt polcokkal, amin játékok vannak. De inkább nagyobbaknak valók: legó, autók, babák... Szóval a játszórésze szinte semmi. Nem olyan, mint a másik, hogy labirintussal, légvárral, felfújható dolgokkal... Viszont nem is a játék a lényeg.
Összeségében szerintem 30-40-en elférünk, bár szűkösen leszünk. A vezetőnő azt mondta a mikulás partin 70-en voltak és elfértek, de szerintem azért az már nagyon sok ember oda. (Mellette van egy kávézó, max. a papák beülhetnek oda is
) És kis családias lesz a hangulat
Márc. 2-án akkor 13 órától mehetnénk és 17-18-ig maradhatunk. A végén kell fizetni, nem kell előleget adni.
Van egy pult, azon meg lehet teriteni, vihetünk sütit, kávét, üditőt. De mellette a kávézóban is minden kapható.
Na mi legyen? Jó ez? Ez végülis csak egy terem, ahol összetudunk jönni, bár azért vannak játékok is a tesóknak. (Láttam Fisher Price játékokat is, de nagyon keveset).
Ja, pelenkázó van a mosdóban (elfelejtettem megnézni, hogy néz ki
), viszont szoptatási lehetőség nem nagyon. Max. a kisebb teremben és akkor a többiek addig kimennek a nagyobba.
(A másik helyen sincs szoptatási lehetőség...)
Na akkor még egyszer eddigi jelentkezők:
Mikegirl - Ati+anya+apa
Sziszike - Hanga+anya+apa
Leko - Csani+anya (nem biztos, hogy jönnek)
Kis Pupu - Máté+anya
Horvviki - Fanni+anya
Nap12 - Lili+anya+apa
Csokinyuff - Maja+anya+ikertesó (még nem biztos, hogy jönnek)
Agnesgoboly - Eszter+anya+apa kérdéses
Noémib - Luca+Csenge+anya+apa
Dincuska - Emma+anya + apa
Tuza Edit - Alex+anya+apa+2 tesó