Én is jártam úgy, hogy ráfeküdtem a babóra és tiltakozott
és a vizsgálófej ellen is UH közben. Először különben olyan érzés, amikor a pici megmozdul, mintha kis buborékok szállnának fel és pukkannának ki a hasatokban
Ma reggel nekem is jobbra húzott a pocim, máskor meg balra. Akkor lehet ezt érezni, amikor megkeményedik, már ilyenkor is előfordul, később meg majd még gyakrabban.
Marcsi, nyugodtan menj el kismamatornára, az nem fog megártani. Vagy kismamajógára, ha van a környékeden. Egyik sem megerőltető, akkor sem, ha előtte nem mozogtál semmit. Nekünk is kisfickót mondtak, de nem teljesen biztosra. A családban még sokan reménykednek abban, hogy tévedtek, én nem foglalkozok vele, ha fiú, akkor fiú, nekem mindegy.
Apróka, melyik volt ez a bútorbolt?? Hogy valaki ennyire ne értsen a szakmájához, szinte hihetetlen. Faktum bútorokat nézd meg, ott elég nagy választék van gyerekbútorokban. A kismamafürdőruha jó lesz végig, legalábbis az enyém jó volt.
Györesz, én már a 12 hétben éreztem/érzek mozgásokat (na lehet, hogy engem tényleg hülyének néznek
, téged biztos nem). Én gondolkodom egy harmadik gyereken, csak sajnos ha ez tényleg fiú, akkor nagy az esély arra, hogy a harmadik is az lesz, a negyediknél már nagyobb az esély az ellenkező nemre, de azért négy gyerekem valószínűleg nem lesz.
Zsófi, elég fura fogorvosod van
én most jövök az enyémtől, ahová bejelentkezés nélkül most is egy ember volt előttem és be is tömte a fogamat, ami lyukas volt. Nem mondom, hogy kellemes volt, de ki lehet bírni. Én különben útálom az injekciót, akkor se kérek, ha ajánlják (egy kivétellel, amikor nagyon csúnya gyökérkezelésem volt, de a másik 3
gyökérkezelésnél sem kértem). Az agykontroll sokat segít a fájdalomcsillapításban
erre legalább használom. Sajnos még jósolt egy lyukas fogat 3-4 hónap múlva
akkor kell majd visszamennem.
Gabi biztos minden rendben van
nem is tenne jót, ha aggódnál, főleg, hogy ilyen sokat kell várnod.
Hazafelé jövet még belebotlottam egy kismamaboltba és vettem egy melltartót, egész ügyes voltam ma