Új privát üzeneted érkezett!

Norka!

2 db AlgopyrinKépKépKép+ unokatesóm valami borsmentát szokott szagolgatni, meg a hakántékára jűkenni + orra alá. multkor enyém alá is kent, 5 percig patakokban folyt a könnyemKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Huuu csajok, jobbnal jobb tippek!
Beu Te itt vagy csak alcazod magad? Kép
norkini
 
 


Norka!
Én is itt vagyok, csak olvasgatok, de alig van erőm írni. Én is fogok sörözni, de jó ötlet. Én is szoktam használni a könyvet. (Én vagyok a kiscsibe az „én is én is” meséből) Fogmosás: mivel le vagyok maradva, nem olvastam a kérdésedet. De: láttam valami eszközt, gumiból meg van kefe is hozzá, célja az íny masszírozása és szoktatás a fogmosáshoz. Szerintem venni fogok, mert ráizgultam, majd beszámolok, hogy milyen.
De azt hiszwem, most már el kell mennem enni adni apának.

Beu
beu
 
 

 
 

Hol lattad? Nalam sorozes kifogyott. Van Sangria Kép Meg nem bontottam
norkini
 
 


Norka,
kínai balzsam (piacon, kinai boltban pici, pénzérme-nagyságú piros tégelyke, mentolos) halántékra, tarkóra, homlokra (ahol fáj) kenve/masszírozva, és utána lefeküdni sötétben fél órára, és csendben pihizni, amíg hat.
pusza
Elli
ellimami
 
 


A NUK-nak tuti van ilyen termeke, egy gumibigyo, meg egy bebi fogkefe egy csomagban!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Koszi csajok, tovabbitom a migrenes tippeket, Fogbigyot nezek, bar pont most beszeltetek le rola elobb.... Kép
norkini
 
 


Sziasztok!

Próbálkozok én az esti irással, de leányzó eddig kétszer keltett fel innen, pedig még a topik végére sem értemKép.

Norkini: köszi, akkor megnézem majd a pesti skálákban! Amúgy azért érdekes ez a babakocsi dolog, mert 3 hónapja mindig babakocsiban aludt nappal, lévén ott vissza lehetett altatni. Mostanában már ott sem lehet.

Én fasirtot szoktam csinálni hidegkonyha gyanánt, meg házi franciasalit, amit mi csak egyszerűen majonézesnek hivunk, házi majonézzel (anyós házi tojásából).

Klasszak az úszós képek, megint elöntött a lelkifuri ezügyben.

Hozzátápi: gesztenyéről tud valaki valami naprakészet? 10 éve adtam az akkor kb 8 hós fiamnak, szépen hámozgatva, főzve. Most viszont tudok szerezni masszát natúr, relative olcsón. Legalábbis az elmúlt években volt a melóhelyen.
Ancsi ma újság-hozzátápit választott, egyébként meg egyre inkább nem lehet előtte enni, úgy tud nézni. Mint a paprikáskrumpli Kép MOndjuk még tartom magam és nem kap semmit a kisasszony.

Sziasztok:
ILdi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Ha minden jól megy, akkor mi megyünk Dunakeszire. Vagy 4-en a nagyokkal, vagy csak mi ketten. Hoz még valaki nagyobb gyereket?

Ma vettem turiban 320 ft-ért!!!Kép egy őszi lábzsákot, biztonsági öv likakkal. Ügyes UrszilaKép Kell is hideg sulibamenő reggeleken.

Hozzátápi: a két nagy imádta (most is szereti) a kukoricadarát. Mikróban is lehet főzni, 4 kk dara, 2,5 deci víz, pici víz, max.-on felfőztem, megkevertem, kb. 10 perc 600 W-on. Lehet keverni túróval, husival, főzelékkel, gyümölccsel.
Most jutott eszembe egy túrófabrikáló módszer. Kefir kb 2 percre mikróba kb. 600 W-on, túró lesz belőle, le kell csöpögtetni és készKép
Fincsi még a gesztenyepüré, de saját készítésű!

Szomszéd utcában lakó 4 hetes unokás ismerős szólt, hogy néha hallják Julkát a bébiőrön+engem is. Nyavalyás készülékekKép Ezentúl vigyázok a szövegeimre+a kikapcsolásraKép

NorkaKép gratula állampolgihozKép kíváncsi vagyok, pezsgős koccintás lesz-e polgármesterrel? nekünk voltKép Sapis Jázi tényleg Kép Használt a körömvirágkenőcs? Nálunk igen. Lehet kapni patikában spéci babakenőcsöt, persze 2x drágább, mint a rendesKép

KangiKép nálunk reggel csak a Nutellás kenyér játszikKép tudom, hogy egészségtelen, de még egészségtelenebb a 0 reggeli. Ja, az iskolások eszikKép Julka csak egy picit veri Julcsit, 5 hósan 6180+63 cm. Dokinéni megjegyzése=0Kép

IldiKép Menjugatet dokinéni először nem javasolta, de aztán eszébe jutott, hogy Julka mindenféle iskolás népséggel talizik állandóan, így mégis elkezdjük októberben. Julka keresztelő oktben lesz a szünetben, már tervezgettem, hogy melyik rokon hol alszikKép

KaskaKép Julka is elfelejtette egy időre (valaha, réges-régenKép) a fejemelést, most meg a fordulást. Fejemelés szuperül megy kb. 4 hónapos korától. Mivel Zsuzsi lányom is ilyen volt, most meg tesitagozatos, nem is jut eszembe, hogy dokival konzultáljak. Könyveket hagyd a csudába, csak anyukariogatókKép A tejtermék nem = a nyers tejjel, jogi, sajt, túró nem játszik a napi fél literben. Ezért is lehet adni 7-8 hónapos kortól a fent említetteket.

BeuKép Kép képek. Hedonista LőrincKép, mennyire élvezi az úszást. Papa meg a fiátKép

SofkaKép Balesetiben szegecseltek, doki azóta Heim Pálban van. Ott fogja kivenni a lemeztKép

Ritkán jövök mostanában, de akkor sokatKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok csajszik!
ugyan nem hiányolt senki, de azért még megvagyunk, csak elég gáz éjszakáim vannak így nappal sem vagyok túl friss.
Minden nap olvasgatlak ám Benneteket betűről-betűre, hogy legalább képben legyek, de írni az nem igen megy.KépKépKép

Minden gyermek csuda édesKép, imádnivalóKép és puszi a pocakokraKép, de névszerint nem merem megpróbálni, még a végén kimarad vki és azt nem szeretném.Kép

Madgi,
nem tudom, hogy megköszöntem-e már, hogy lemérted a kendőd, de inkább 2*, mint egyszer sem. KÖSZIKép

Most ennyi, de azért önző módon dobok még néhány képet és húzok aludni, míg lehet.

Igyekszem ám jönni most már,de addig se felejtsetek el, jó?Kép
pusza,
Timici

U.i.: Norka, köszi, akkor majd megírnád, hogy végül is milyen paraméterekkel rendelkezik a kendőd.Kép

Ugyan nem túl frissek, de még aktuálisakKép
Állok:
Kép

Fürdök:
Kép

Az én mosolyom csodákra képes:
Kép

Jó játék a szopipárna:
Kép
timici
 
 


TimiciKép olyan boldog mindig ez a gyerekKép csak úgy ragyog a szeme minden képenKép

KaskaKép most találtam a Gézengúz Alapítványnál, Mikor érdemes hozzánk fordulni címszó alatt
http://www.c3.hu/~babgrade/forduljon.htm

Urszila
urszila
 
 


Urszila! ÁthallásKépKépKép

Timici! Bence gyönyörű!

Norka! Fő a határozottság!Kép Különböző boltokban láttam. Elfelejtettem sörözni. Kép Na, majd holnap.Kép

Zsuzsi! Előbukkantál? Már hiányoltalak. Úgy látom, rövid látogatás volt köztünk. Mi történt? Rajcsúroznak a lurkók?

Beu
beu
 
 


Sziasztok

Timici
Andus is megnezte Kép maganak Bencet, bar o ugye mar foglalt? Kép

Kaska
Csatlakozom Urszilahoz tejtermek ugyben, haat ennyire nem hallgattal a Peterfys vedonenire Kép, o is mondta fel lityo tej + sajt, joghurt korlatlan mertekben. Tejcukor erzekenyek is ehetik az utobbiakat, marmint apukam az es o csak a tejet nem birja meginni.

Kangi
akkor en is elegge mergelodtem a te cimboradon, ugye nem varjulevesen nott fel? Kép

Momo
koszi a Tomo utcas infot (Maci megneztem 8. ker.-ben van) Kép

Kamelia
nem en nem lakom ott, csak baratok es osztalytarsak, es oket latogattam meg No-ban, meg nagyon regen... Jo, hogy talaltal ismerost! Az en oszt. tarsaim Munchen kornyeken laknak.

Siras van. folyt köv.
Zs&A
zsurlo76
 
 


Szisztok!

Zsuzsi,én olvastam az elsö reagálásodat is, csak gondoltam ha még a Heppy leirásán kivül van valami kérdésed,akkor most szólj. Örülük, hogy legalább a példák "tetszettek"Kép

Na, le a kalappal magam elött, ugyanis ma volt mázsálás, és nemhogy eleget hizott Ádám, hanem még többet is, mint az elöirásKép Na, ezt adjátok össze, mindent ugyanugy csinálok-tam, és most jó volt...Hát, 9 nap alatt 300 gramm a termés, le is döbbentem, mert nem tudom hova hizza ez a bébi a kiloit. Olyan hosszú baba, nehéz meglátni rajta a hizást, vigyáz a vonalaira.
Na, megyek olvasni tovább, már amennyire van idöm
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Éjszaka mulattok, most meg alvás?
Urszila, de jó Neked, a gyerekkórházban csak emberibben kezelik az embert. Lehet, hogy még szörpit is kapsz, hogy megnyugodjál. CSak azt nem tudom, hogy mászol be a rácsos ágyba... Ha Te viszed a nagyokat, lehet, hogy én is benevezek. Csak aggódom kicsit, mert pénteken már ollyan nyűgösek, és Dunakeszi messze is van. NA majd meglátjuk.
Marcipán is felváltva gyakorolja amit tud. Mostabnában nem fordul hasra (megint szól, ha azt szeretné), viszont sokkal többet gügyög. Néha elgondolkodom azon, hogy vajon reggel, mikor én végiggondolom a napot (Főzés, mosás, bevásárlás,. mi legyen az ebéd stb.) vajon ő is alkot-e magának vmi napirendet. Pl. Na jó, ma oldalra fordulok, úgy nézegetem a könyvemet, hadd örüljön ez a banya, hogy tudom. Holnap meg ráérek hason araszolni. A kutyázás belefér, kicsit sikítózol hozzá, hadd hallják, hogy én is itt vagyok. ÉS ha sírok, dentinoxot nekem.
PIldi, a Kenguruban, legalábbis itt nálunk nagyon tuti kis kötős sapkák vannak, és az áruk sem túlzás. A minőség is jónak tűnik, nem ők gyártják Kép.
Norka, húzós migrénre Cataflam. Mikor kezdődik egy, két óra múlva még egy, aztán azt hiszem hatóránként lehet ismételni. DE: Szoptatás alatt is lehet, mert a gyerek is kaphatna. ÉS valóban hat. (Bár nekem hatott az algopyrin is, míg allergiás nem lettem rá.) És állítólag a nurofen tabletta is jó. Az az aprító, ami akár lecsóhoz is, azért nagyobb és drágább ennél a kis mixernél. Viszont tutira ki lehet használni. Nem dicsekvés, de nekem olyan is van. NEmhiába, a mi háztartásunk már több mint tíz éves. (A gép is, de még műxik.)
Kangi, a lányok reggel csak nestle nyuszigolyót esznek. Pedig nem voltak válógatósak, de az isi, ovi betett. Viszont láthattad őket, nem éppen karók.
Uszis képek nagyon jók. Irigy, irigy, mert bár találtam Budakeszin (Zsuzsóc), apa hülyeségnek tartja.- (: anya nem vitatkozik, mert jobb a békesség, de lehetm hogy legaálbb egyszer megnézi., Kép)
PIldi, Marci is kinézi a szánkból a falatot. Ez nem annak a jele, hogy meg kellen kezdeni? Bár nem fűli hozzá a fogam, szoptatni egyszerűbb.
Jó hétvégét, sofka
sofka
 
 


Jó reggelt!

Sofka!

Csak mi vagyunk talpon? Sajna Lőrinc is leszokott a 10-ig alvásról. Bár most megint bealudt. Mi viszont már nem.
NapirendKépKépKép
Úszást nagyon javaslom, legalábbis így az első után. Próbáld elcsábítani apát egyre, hátha megváltozik a véleménye. Vagy ez eleve lehtetlen?

Beu
beu
 
 


Beu, apa vízutáló. Nem tudom mi okozza, talán a jegye. Nyilas. Azt hiszem az nem vizes, mi lánycsaládtagok viszont vízöntő, halak... Nme értek az asztrológiához, ezek csak következtetések. Még inni is csak colát! Egyedül Krétán volt neki elég meleg a tenger. Ott viszont az első napon leégett, így nyugodtan olvasgatott az árnyékban egész héten. Persze már ez sem tegnap volt.
Lőrincnek hányas a kocsicipője? Nagyon cuki!
sofka
sofka
 
 


Nincs számozva. Viszont zokniból 21-22-est vettünk. Még járni sem tud, és már ekkora a lába. Volt kitől örökölnie: nekem 41-es. Marcinak?
beu
 
 


Sofka!
Nincs számozva. Viszont zokniból 21-22-est vettünk. Még járni sem tud, és már ekkora a lába. Volt kitől örökölnie: nekem 41-es. Marcinak?

Beu
beu
 
 


Nem így akartam. Bocsi.
beu
 
 


Zsurló Kép
az nem ő volt. Ő az Annus Adriános volt Kép
Varjúleves Kép

Nutellás, csokigolyós gyerekek juuujjj ... őskövület vagyok, hogy borzadok már a gondolattól is, igaz, a tesóim is ezeket nyomják már Kép

Megyek sütőtököt mixelni, hátha ma jobban ízlik. Julcsi 11-kor felébredt, meg fél 5-kor is, ugye, hiányzott neki még az a nyaffadt mennyiség főzelék is Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Norka!
Levi is csak játszik a fogkeféjével, de csak fürdéskor. Talán így veszi a lapot, hogy ez valahogy a tisztálkodáshoz tartozik Kép.
Én sima Győri Édes-t vettem rágcsának, abban nincs tojás és jól omlik a szájában. Eddig Levi fulladozott tőle, de tegnap három egészet elcsócsált Kép.
Lakásügy, a legújabb változat: használt lakásokat fogunk megnézni. Kevesebbért nagyobbat kapunk, és úgy néz ki elég lenne a férjem fizetése.
Fejfájás: nekem az a kínai maszat nem jött be Kép. Addig nem fájt, amíg el nem párolgott, de utána ugyanúgy. Nekem csak a Quarelin segít és a pihi. Amikor Levivel az első harmadban voltam, nagyon sokat fájt a fejem és nem vehettem be, csak Algopyrint. Hááát, nem sokat segített. Eddig szerencsés vagyok,mert nem tért vissza a migrénes időszakom. Kopp-kopp-kopp.

Kamélia!
Gondolkozom, hogy ki lehet az exmunkatárs, aki DUS-ban van, de nem jut eszembe. Mindig a special-ös csajszi jut eszembe, aki VIE-ben van és mindig hívta a Pityut német nyelvű proformáért. Húúú, de régen használtam ezeket a szavakat Kép!
Majd jelentkezz, hogy ha lesz kint neted!

Kangi!
Ismerőseink gyerekei csak Chokapicet (így kell írni???) hajlandók reggelizni. Én is borzadok már a gondolattól is, de hát nincs mit tenni, ha a gyerek csak ezt eszi meg. Vagy erőszakolhatok mást is, de akkor utálni fogja az evést. Vagy nem?

Timici!
Gyönyörű ez a mosolygós baba Kép!

Néztem Levinek cipőt, rendeset. 5800-ért láttam, jövő héten megvesszük. Már 19-es kell neki, mert óriáslábakon él Kép.

Pelenkázás: én is mindent bevetek, hogy maradásra bírjam a dedet Kép. Kézi orrszívó, Sterimar spray, hajkefe stb. Mind izgalmas nézegetnivaló, legalább 10 másodpercig. Ennyi idő alatt kellene levennem a pelenkát, letakarítani a kakit, popsikrémet felkenni és az új pelenkát rögzíteni Kép.

Most mutogatnak az RTL Klubon 3D-s ultrahangot, mint újdonságot. Háát, egy kicsit le vannak maradva Kép. A vizsgálat 100 ezer forintnyi angol fontba kerül Angliában. Mi azért olcsóbban megúsztuk Kép.

Apa segít költöztetni az öcséméket, nem tudom mikor jön haza. Így szombaton is magányosak vagyunk Kép.
Megyek is, takarítani kéne. Pusza mindenkinek! Virág és Levi
virga
 
 


Marcicának 18-ast vettem át a húgomtól. Vagy lehet, hogy az van ráírva, hogy 6-9 hónap. CSakhogy szerintem kinövi, mielőtt viselnhetné... Egyelőre nem adtam rá, inkább mamuszszerű cuccban nyomul. Meg hát most itthonra?
Kangi jó étvágyat Julcsinak! Képzeld, én is szalma. Apa elvitte a négy nagyot Esztegombába. Orsi egész héten erről beszélt, mert hallotta, és nagyon tetszett neki a város neve. Apa meg vmi csülökcsárdára asszociált. Nekem meg hótmindegy, csak főzni ne kelljen. Ma olyan szomorkás a hangulatom. Tegnap este apa sörözött, majd összeveszett a kedvenc öcsémmel. Már épp szóbaálltak egymással Karácsony óta... Na de az egyik Népszabadság, a másik Magyar nemzet, az egyiknek öt gyerek, a másik képtelen egy csajt felszedni. Csak azt gyűlölöm, hogy ilyenkor öcsém hazamegy, ahol az összes többi testvéremmel jól kibeszélnek minket. Mert ötünk közül (legfiatalabb húgom 1976-os), még mindeki, vagy már újra otthon dekkol, anyám meg mos, főz, takarít, gyerekre vigyáz. Tény, hogy néha nem bánnám, ha nekem is csinálna vki ebédet. Lehet, hogy ezért törtem el a lábam? Mert akkor három egész hétig (kivéve a hétvégéket, mert akkor meg a papát ajnározza), végre velem is törődött anyám. De valahogy nem szerette, mert emlékszem, mikor levették a gipszet, akkor mélypontra zuhantam, és megpróbáltam felhívni, hogy legalább a lelkemnek segítsen. Erre alaposan lecseszett, hogy én ne a saját bokámmal törődjek, simogassam a gyerekeimét. Azért fájt, mert ösztönösen ezt csináltam az egész kaland alatt, és akkor öt percre összezuhantam. (Végre bőgtem egy jót, szülés után tíz héttel, először). Na mindegy, valahogy biztosan lesz.
búsuló sofka
sofka
sofka
 
 


Sofka! Na, simogasd meg az az egyszemet, akivel otthon maradtál, és tényleg jobb kedved lesz. KépKépKépKépKépKépKép

Beu
beu
 
 


Sofka Kép
jól kisírtad magad, az jó! Anyukád Kép Néha nem értem az embereket, olyan könnyedén rúgnak bele másokba, mitha az a másik nem is érző lény lenne, nemhogy ember egyáltalán! KépKépKép
A politikai és életmódkülönbségek összebékíthetetlenek. Emiatt ne rágd magad. Ők valószínűleg örömüket lelik ezekben a gyilkos vitákban, plusz aztán elmondhatják, hogy "Ez a hülye ezmegamaz, micsoda kőfejű, most jól megmondtam neki!", és ezzel a férfiöntudat kielégül. Hülye dolog, de eddig még mindig ezt láttam. Az egymással szóba nem álló emberek talán még jobbak, mármint a család békéje szempontjából ... Természetesen nem azt mondom, hogy buzdítsd őket, pláne ne helyezz a kezük ügyébe semmi mészáreszközt, de próbáld meg nem izgatni magad rajtuk. Hímek. Ennyi.

Átvertem a lányoamt Kép Fujjogott a fini sütőtökpürére, pedig éhes volt!!!
Mikor már huszadszor próbáltam egyazon falatot a szájába bűvölni, akkor belekevertem egy kicsit a délelőtti barackpüré maradványaiból ... úgy hajlandó volt enni belőle, na persze szigorúan nem többet, mint 40-50 millit, de legalább valami ...

Leginkább az borít ki, hogy nem találtam még semmit, ami igazán ízlene neki. Vannak napok, amikor a barackot is fujjogja Kép

Paradicsomos krumplit is próbálok majd, hátha ...

Virga Kép
Chocapic, Chokapic, vuáááhhh ...
Az erőltetéssel kapcsoaltban egytértünk. Szelíd erőszakon meg trükkökön túl sose mennék.

Pussz
Kangi és átcsellózott Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Olvasok bőszen, csak az írás marad el mindíg.

A taliról már tegnap is írni akartam, hogy nem túl szűk az a péntek délután? Ugyanis, ha 3-4 óra felé odazötyögünk, akkor 2 max. 3 óránk van beszélgetni, ha a dedek hagyják persze. Nem tudom Pestről mennyi az út, nekünk innen kb 1 óra plusz keresgélésKép, így az esti ceremóniához legkésőbb 1/2 7-kor el kell húznunkKép Ráadásul az én lányaim késő délután nagyon nyűgösek, nem tudom, nálatok ez hogy van. Szóval nem lenne jobb valamelyik hétvégi nap délelőttje? Persze, csak ha Mariannéknak is jó. Bocs az okoskodásért, de én eddig azt hittem, a pénteket is korábbi időpontra szervezitek, hogy dumcsizhassunk nyugodtanKép

Kangi, Zsebi sem jobb Julcsinál az evéssel, még nekem se sikerült a fogára valót találniKép Vagyis ez nem teljesen helytálló, ugyanis a reggeli sajtos kenyerem, a kókuszos sütim és a tegnap esti mustáros virslim olthatatlan vágyat ébresztett a lányban, csak én a kajatáblázatra hivatkozva bekeményítettemKép Szerintem ő csak akkor lesz jó evő, ha már nem anya válogatja meg, hogy mit ehet.
Ja és amin ledöbbentem, kiprószáltam az anyatejjel készíthető tejpépet, ami Timinél általában működött, és szegény Zsebi szája szélét kicsapta, pedig nála is volt némi sikere ennek a kajánakKép Most akkor ne adjam neki, ami ízlett???
Rosszabb napjaimon én is el vagyok ám szontyolodva rendesenKép

Sofka, akkor ti is "normális" család vagytokKép Nálunk a családi viszályok miatt nem volt kit meghívni az esküvőnkre, de így legalább olcsón megúsztuk. Anyukád máskor is ilyen kedves?Kép Az enyémmel csak az a gáz, hogy a 23 éves öcsémet ajnározza, nehogy ő is elköltözzön otthonról, mert az apám kibírhatatlan. Nekem csak akkor sikerült valamit visszaszereznem a szeretetből, amikor unokákkal ajándékoztam meg, mert azokat imádja. Na de ez így természetes???
Ugye te kérdezted, hogy hova nem talál el a futár? Albertirsára, vagyis a külső részekre, ahol mi is lakunk, pedig már város július 1-je ótaKép

Beu, pancsizós Lőrinc nagyon édesKép Ilyenkor sajnálom csak igazán, hogy nekünk sehol nincs a közelben babausziKép A cipő is nagyon teccik, de engem apa megölne, ha még valamit vennék Zsebinek, mondván, rengeteg holmit örökölt Timitől. No de kérdem én, a 74-es napozókat hová vegye fel télen a gyermekKép????

Zsuzsi, Miki kéz tündéri, ahogy matatKép

Kaska, Timi soha nem bírta a hasonfekvést, mégis normális gyerek lett belőle. Persze, ha nagyon aggódsz, nyugodtan vidd el dokihoz, a végső döntés úgyis a szülő felelőssége.

Virág, OTP-s sztori naggyon tetszettKép Mi már letettünk a kamattámogatott bővítési hitelről, mert csak azt nem kérdezték meg, hogy vécépapírra mennyit költünkKép

Norka, mi kb 1,5 éves korától sikáljuk Timi fogát, igaz, én addig nem engedtem, hogy édességekkel zabáltassák a nagyik. Szóval szerintem egyelőre max játéknak jó egy akármilyen baba fogkefe.

Még felteszek a két bosziról egy tegnapi képet, aztán megyek, mert Zsebi itt gépel velem, és a helyesírása még kicsit elmaradottKép

Kép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

cipőméret: emma 20-as nyári szandált hordott, az most épp jó rá, de öszi átmeneti cipőt már 21-est vettem. és 11 hónaposKép És lányKép És nekem 36-37-es lábam van.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Megint nem tudok jönni, mert mocsok fáradt vagyok, Szilárd pontosan figyelt éjszaka, hogy az éjszakás nővér (azaz én) nehogy aludjon. Tényleg nem tudom mi a baja, mert nem éhes, nem szomjas, nem a foga, és nálam is picsogott. Szóval semmit nem aludtam, pedig már olyan jó lenne. Kép
A náthám még mindig kínóz, de egy homeos gyogyit szedek, és jónak bizonyul. Kép
Remélem Szili nem fogja elkapni. Drukkoljatok ezért!
Ja! és Szilárd kb 3 hete semmit nem hízott. Kezdek aggódni, de próbálom betudni annak, hogy egész nap ácsorog és mászik.
7 hónapos korára sem fogja megduplázni a súllyát. Kép

Zulu
Van jónéhány táskám, de nem maniásan gyüjtöttem őket. Mac tök édi a hálózsákban! (hálózsák?)

Kangi
Szilárd sem szereti a főzelékeket, de láss csodát, a Hipp bolognai spagettit csak úgy majszolta.
Nem próbálod ki?

Nadine
Szilárd baromira újjongott Zsanika fotójáért! NEmhiába! Jó ízlése van, nekem is teccik!

Norka
JAzi egyre szebb!!!

Zsuzsi!
Mikiképek is tök édik! Nemélyiken nagyon "komoly"! Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sofka
Szegény Te, azért most már jobb? NEm is értem, anyukád miért reagált így. Amíg külön laktam szüleimtől, ők mindig jó szavakkal biztattak, és próbálták az én oldlamról nézni a dolgokat. AMióta itthon, egész más...
Nincs mostanság friss képek a gyerkőcökről? VAgy jól emlékszem, hogy nincs digigépetek? Mert alig látok róluk képeket.

Timici
CSatlakoznék a pocsék éjszakásokhoz. Ti miért?

Momo
Tündériek, mint mindig!!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Beu
Lőrinc is egyre szebb kölök lesz, és már látom, hogy híres pólós lesz. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Azt hiszem ennél jobban már nem darabolhatnám szét az üzimet...

Timici
Nagggyon édes, gyönyörűséges Bence!!!

Manó2
Mizújs bölcsi ügyben?

Lányok!
Sehol senki? Vááá, mindenki családi életet él...
Szalma myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
Szilard csak ne is akarja megduplazni a 4 kilojat! Kép Miki is csak 7200 gramm volt 7 honaposan, azaz tegnap(elott). Es meg csak nem is maszik! Olyan telhetetlen muterok vagyunk mi, semmi se jo! Annak jobban orulnel, ha 10 kilo lenne Szilcsi? Na ugye, hogy nem?

Sofka,
Nem is tudom mit mondjak. ELoszor is gratulalok, hogy csak szules utan 10 hettel jutottal el oda, hogy egy jot bogj! En sokkal elobb! Masodszor, hmm, szoval az ilyen megsertodesek, osszeveszesek a mi csaladunkban is mindennaposak. Ugyan piszkosul hianyzik a csaladom, de azert orulok, hogy nem utasitganak allandoan, es vegre onallo eletet elhetek! Azert jol jon neha a kenyeztetes, amikor otthon vagyunk, es Anyu felviszi helyettem a babakocsit a masodikra, vagy megfurdeti a kolykoket! Se veled, se nelkuled effektus! 23 eves koromig egy onallo dontessel sem dicsekedhettem- miattuk. Aztan most, amikor Mikit vartam, es rosszul is voltam, meg ki tudja mi bajom volt meg, este 1 orat bogtem, es csak azt mondogattam magamban, hogy "Anyu, Anyu, Anyu!"

Virga, Kamelia,
Gyanusan ismeros roviditeseket hasznaltok varosmegjelolesre. Hol voltatok ti kollegak?

Faj a fejem. Apa lenn a kicsikkel, Dani cserkeszkedik. Es nekunk kene begyujteni a kolykoket fel ora autoutra innen, ferjem meg nem tud rola, de lassan indulni kene. Hujjuj, most mi lesz?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi
Végül is az nem baj, hogy nem kövér, csak inkább az hogy stagnál. És minden más jobban érdekli az evésnél. Mindenesetre nekem ízlenek a bébikaják, maradékot pusztítom rendesen.
Szülés utáni két hét nálam elég durva volt, naponta többször is bőgtem. Még jó, hogy elmúlt. Kép
Ma fejfájós nap van? NEkem a nátha miatt zizi a fejem, de inkább az arcom van "teli".
Ha nem mászik Miki, akkor mit csinál egész nap? Mert nálunk ez a napi program, azért nem is tudok jönni. Most nagyi megszabadított egy séta erejére, mentek mennyasszonyt bámulni. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


vááá!
Most látom:
http://www.origo.hu
Szilárd megint címlapos. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
Hogy csinaltatok?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


lli! Légyszi küldd el nekem a tornagyakorlatos leírást! Mailcímem a profilomban.

Nadine! Zsanimosolyt köszi, tök jó lett tole a kedvem! Remélem neked is elmúl a fejfáj holnapra! Fejfáj huss! Kép

Timici! Ezek szerint, ha egy baba feláll, akkor már le sem akar ülni?! Lásd, fürdokádas kép. Kép Nagyon ari!

Ezt még reggel írtam, de azért elküldöm...

dé_
 
 


Kép
A szerkesztőségben dolgozom, mint nagyokos grafikus. Kép Tudoood.. És mindenki szereti a másikat. Kép
Szeretnéd Mikit?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
én szeretném Bencét!!!Kép

Timici

u.i.: az éjszakáinkról majd lefektetés után írok, jó?
timici
 
 


Myssnia! Nagyon cuki sztár a fiad! Lefáraszt? A múltkor együtt tornáztunk Ellimamival, aki elnézte Lőrinc akcióit, majd ezt mondta: az Isten irgalmazzon neked, ha elkezd mászni! (vagy valami hasonlót). Szóval azt hiszem, én is addig vagyok nyugodt, pihent netező, míg csak próbálkozik.

Zsuzsi! Ne már, ne aggódj, hogy nem mászik. Csak lustizik. Semmi baj nincs vele. Tök ügyesen dolgozza magát oda pl. a fűhöz. Csak nem mászással.Kép Nézted amit tegnap Urszila? felrakott? Hogy mikor kell aggódni? Az alapján szerintem még nem.

Beu
beu
 
 


Myssnia Kép
nem családi élet volt, hanem Beuéknál viziteltünk. A két kölök most az "elkapom a valamidet"-korszakát éli, Julcsi például Lőrinc érdekesen csillogó, forgó szemgolyóját akarta kiszedegetni és megvizsgálni, míg Lőrinc Julcsi haját próbálta elválasztai a fejbőrétől, hogy közelebbről is megnézhesse Kép Nagyon édesek voltak, míg Lőrinc a babygym-mel pankrációzott a csúszós parketten, Julcsi hason fekve leste és hangosan röhögött hozzá Kép

Momo Kép
ez a két nőci olyan édes, hogy csak irigykedni lehet rátok. Persze nem teszem, mert tudom, micsoda teher is Kép

Nadine Kép
mosolygó Zsani tündéri!!! KépKépKép

Zsuzsi Kép
Julcsi se mászik, és nem látom jelét, hogy két hét múlva (Mikirályfi korát elérve) szélsebesen mászna ... Nem is kutyázik, éppen csak kúszmálkodik a földön, de azt is igen visszafogott mértékben. Csak reménykedem, hogy nincs baja, hiszen amúgy vidám, kiegyensúlyozott gyerek, mely utóbbi jó tulajdonságát bizonnyal nem zilált idegzetű anyjától örökölte Kép
Majd mászik még Miki, meg nyargal, mint a szélvész, csak győzz futni utána! Meg a zokniját hajigálja majd a kormányra, mint szépreményű bátyja Kép Emléxel? Én még ma is szoktam ezen röhögni KépKépKép

Pussz
Kangi, aki vaníliáskarikát is evett ma
kangi
 
 


Hello Lányok,

Csak pár perc, mert apa ma nincs gyerekes hangulatában Kép Pedig mindent megtettem, hogy jó napja legyen, még túrótortát is sütöttem, mert az imádja.

Szóval:
Momo,
Zsebi a 74-es napozókat simán el tudja hordani pl Hawaii-on Kép Ezt üzenem apájának!

Sofka,
Tudod, amit írtál az nagyon érdekes. Nálunk azt látom, hogy a bátyám segge mai napig fényesre van nyalva (32éves, kétgyermekes családapa), helyette gondolkoznak, megoldják a lakáshitel ügyét stb. Én amikor férjhez mentem egy 300 km-re lévő városba, még azt sem kérdezték meg, fiam süssek sütit? Annyira biztire vették, hogy lesz kaja, pia bőven mindenkinek igénye szerint, amit szeret. És persze igazuk lett. Amikor már mindenperces voltam, anyám nem vett nekem babaholmit, vagy bármi használható kütyüt, hanem rámszólt, hogy mielőtt befexem a kórházba vágjam le körmöm, nehogy megbántsam vele Orsit! A férjeméknél meg fordítva. Peti azt csinál, és abból a pénzből, amiből akar, de a húgának mai napig főznek (hamarabb elköltözött otthonról, egyedül él), elküldik nyaralni külföldre, vesznek neki cipőt, télikapbátot stb. Szóval nem lehet kiigazodni rajtuk. De az igaz, hogy én is az első 2 hétben bőgtem állandóan, pedig akkoriban a férjem is itthon volt, anyósom hozta a kaját, szóval el voltam kényeztetve. ÉS anyósom egyébként is egy kincs! Álmodni se mertem volna, hogy eccer ilyen jóban leszek az anyósommal Kép

Bocsi, hogy a többieknek most nem írok, de a gyermekem akkut anyahiányban szenved

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Myssnia, nincs digi-gépünk. De már gyűjtünk rá. azaz apa új autóra gyűjt, én meg dugdosok el egy kis pénzt nyaralásra. De szerintem karácsonyra biztos kapunk a Jézuskától, és akkor jajj Nektek!
Az origónak otthonról dógzol? Huss fejfájás!!!
Timici: Lemértem kendőmet. 400 x 68 cm. Kicsit hosszú, de már ritkán gabalyodok bele. Bence nagyon szép.
zsuzsi, pontosan erről van szó: Se vele, se nélküle, de ha fáj: anya!!! Ha meg nem jön, az még jobban fáj. (: Az első tíz hétben nem bőghettem. Mindenki azt várta tőlem, hogy oldjam meg a helyzetet. Mindig ezt várják. De szerintem én ilyen is vagyok. Nem véletlen, hogy szóba sem jött az apás szülés. Bár most férjem nehezményezte, hogy nem is szóltam, mikor beindult a vajúdás. Más kérdés, hogy akkor már nem tudtam szólni. Egyrészt, mert nem beszélte, másrészt, mert a mobilomat elhelyeztem egy pohár vízben két fájás között. That's me.
Momo, pontosan uez a helyzet. Csak anyám nem a papát, hanem az ő két fiát nem tudja feldolgozni. Felnőt fiatalemberek, és eszük ágában nincs otthonról elköltözni. Minimális kaja és költséghozzájárulás, teljes kiszolgálás, kertes ház. Kell ennél több? Anyám úgy kompenzál, hogy hazahívta a húgomat is. Ő hajlik erre az életmódra. Mindez rendben lenne, de néha elnézhetnének felém, legalább tíz perc gyalog. Nem éri meg önállónak lenni. Virágforma zsiványok Kép
Kangi, és ha zsuzsi mintájára minden egyéb ízt a barackhoz elegyítenél? Mire a gulyásleveshez értek, csak rájön a dolgok valódi ízére!!!
sofka, aki ma kialussza magát (Marcipánnal még nem egyeztettem, de hátha!)
sofka
 
 


Myssnia,
Igeeeeeeeen, szeretnem!!!

Kangi,
Meg jo, hogy valaki emlekszik ra! En mar el is felejtettem, de most en is vigyorgok!
Ma is szoptatok, Gyuri a konyhaban egyedul. Hallom: "Nem ontottem am ki az innimeeeeet! Nem lett olyan a ruhaaaaam!" (Na, gondoltam, persze...) Aztan szep csondben: "Majd Apa feltakaritja!"

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Jajj, kihagytam a nap csúcspontját! Elneteztem a reggelt, (legalább enyhült a búm), és fél tizenegykor váratlanul csengettek. Jöttek házat nézni. Na én kigombolt hálóing, fogzó, nyűglődő Marcipán, nappaliban vasalódeszka, mellette gyűrött halom, pincében mosásra váró ruhahegyek, reggeli nyomai az étkezőben, az emeleti gyerek és hálószobákat nem részletezném. Villámöltözés, Marcipán bele a kendőbe (nem volt időm elsimítgatni). Erre ingatlanos. Nem értem, hogy van itt mindig ennyi mosni, meg vasalnivaló? Mondom neki, hogy senki nem csinálja meg helyettem, de ha ráér, szívesen látom. Különben a háznézők szimpatikus háromgyerekesek voltak. Nekik fel se tűnt a kupi, viszont ha mi kinőtttük a házat, ők hogy férnének bele. Na meg lehet hogy nem kellett volna arról csacsognom, hogy nem szeretnék költözködni... De tényleg úgy van. MAjd egyszer, de nem most.
sofka
sofka
 
 


Jajjjajjjajjj, annyit írtok... Kép

Babók gyönyörűek, Miki, Anna, Dávid, Lőrinc, Beki, Jázi, Gombóc Zsombija, Toffi Zsombija, Petra, Kevin, Zsani, Bence, na és Momo dupla boszis képe KépKépKép!!!

Aki a lekváros palacsintát írta, mint Anka arcfestékét, annak ezúton üzenem, hogy téved!!! Kép Burgonyás paradicsompüré, és nem én nyomtam bele a fejét! Kép

Anka meg ébred, pedig egyszer már elaludt az előbb... afene. Na megyek, hátha tudok még jönni!

F.
franyo
 
 


Sofka Kép
Juuujjj, háznézés a szaladó házban Kép
Én viszont szívesen költöznék kertesbe, akár holnap! Csak hát nehéz megfelelőt találni ... Kép

Zsuzsi Kép
szép csöndes kijelentés KépKépKép

Kangi
kangi
 
 


Sofka,
Jo lehetett!
Ferjem meg most este 1 gyerek helyett 3-mal jott haza a cserkeszetrol. Epp Mikit szoptattam, ajtok nyitva, merthogy Gyuri meg a kadban. Konyhaban mar en is csukott szemmel jarok, mert elhanyom magam, akkora a kupi, akarcsak az egesz lakasban! Nagyon orultem a vendegeknek termeszetesen!

Csaladban nalunk is igy van, ahogy fentebb irtatok. Igaz, ocsem csak 25 eves, de meg Anyu mos, takarit es foz ra, ruhazza, penzeli! Bar most van egy baratnoje, aki igyekszik "helyretenni" egy kicsit, de azert 25 ev megszokasat nehez megvaltoztatni! Ennek ellenere en szoktam megkapni, hogy mar banja Anyu, hogy nem nevelt minket munkara, es lustak lettunk. Koszike!

Megyek azt a franya konyhat gatyaba razni...
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi, ez a harmadik ház, amit a férjem épített. Az a baj, hogy túl flancos a környék, így úgy érzed, csak élsz a milliókban, közben meg soxor nem tudod miből fizeted be a rettenet csekkeket. Bár msot viszonylag egyenesben vagyunk, azért mindig áruljuk, hátha.. Meg lehet, hogy egyszer tényleg kicsi lesz. Aztán meg ha kirepülnek, akkor nagy. Hülye helyzet. Tavasszal jöhettek hozzánk mulatni. Úgy hirdeti az ingatlanos a házat, hogy gyerekparadicsom. És mi tagadás, úgy van. Hinta, homokozó, csúszda, mászóka, deszkavár.. Ja és medence. Holnap lehet, hogy leeresztjük, de majd jövőre!
Franyó, Ankának szép álmokat!
Zsuzsi, Gyuri jó fej. Mintha Orsit hallanám. Úgy tűnik valóban egy cipőben eveznek. Szegény kis szendvicsgyerekek.
sofka
sofka
 
 


Sziasztok

Kangi
akkor megnyugodtam, az a szajkos emberke Kép

Myssnia
de jo a cimlapfotos Szilard

Franyo
Anka is szuper (Meg egy kulon linket is szenteltek neki Kép)

Na megy az Ejjejjejej tavozom.

Elli van meg hely, vagyis volt jelentkezo mar az utra?

Sziasztok
Zs& eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Andus
zsurlo76
 
 


Na vagyok, kapott egy kis szopit, és alszik megint. Erről jut eszembe, Heppi, asszem te írtál itt biztatást a Zombi Anyáknak, hogy egyszer majd a mi gyerekeink is... Hát a baj csak ott van (részemről legalábbis), hogy az én gyerekemnél már volt "egyszer", vagyis kb. 2 hónapos korától 5 hónapos koráig végigaludta az éjszakákat. Aztán egyszer csak hipp-hopp megváltozott. Minden hajnalban ébred, szopi, és visszaalszik. De volt már olyan, hogy nem aludt vissza. Hanem játszani akart. Tegnap éjszaka volt eddig a legdurvább. Letettem 9 körül, 10-kor ébredt. Szopi, alvás, 12-kor újra ébredt. Utána fél 2-kor sikerült visszaaltatnom, addig meg mindent bevetettem, amit csak tudtam. Nem értem. Miért romlott el a gyerekem alvókája? Eddig minden olyan szép és jó volt. És akkor én még egy szót se szóljak, van rosszabb is. (Timici, nyugodtabb éjszakát nektek, mint az előzőek!!!)

Na de tényleg ne panaszkodjak már!!! Amikor olyan szép meg aranyos meg okos lányom van!!! KépKépKép

A legújabb sztori: Apa, úgy látszik, pályát tévesztett, tanárnak kellett volna mennie. A puszi után a következő az "Ankaholalámpa" című lecke. Amióta olvastuk itt a bébilapról belinkelt oldalt, hogy mit kell játszani egy ekkora babával, egész nap Ankát kérdezgeti, hogy "hol a lámpa". Persze mindig meg is mutatja neki, hogy "ottalámpa". Hát, hogy aztán most ez tudatos, vagy nem, de láss csodát, ma délután óta a holalámpa kérdésre Anka felemeli a fejecskéjét, és nézi a lámpát. Na jó, nem mindig, de egész sokszor. Haláli. Kép A "holazanya" persze nem műxik.

Jóccakát mindenkinek
F.
franyo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?