Új privát üzeneted érkezett!

az a jó ha jól érzed magad és nincs semmi más.nagyon telik az idő,már 2 hónapos vagy.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azt nem mondtam, hogy jól érzem magam...azért az nem teljesen állja meg a helyét. :lol:
Vendég

tudom,hogy nem mondtad hogy teljesen jól vagy.terhességi tüneteid vannak?bocsi,hogy ilyeneket kérdezek,csak kiváncsi vagyok.Pedig nekem is van már gyerkőcőm de mégis kiváncsi vagyok:) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát...vannak tüneteim.
Szédülés, émelygés, estére már borzasztó.Minden kaja nagyon rosszul esik.Ezért pocsék a közérzetem.
De nem vészes, ki lehet bírni, majdcsak elmúlik.
Vendég

kb még 4 hét és elmúlnak a tüneteid ha mázlista vagy:)
én drukkolok neked :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi!
De addig inkább legyenek, mint ne! :wink:
Vendég

mért ne lennének?nemondj ilyeneket :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azt mondom, örülök, hogy vannak! :lol:
Na, én elbúcsúzom mára...jó éjt!
Vendég

jóéjszakát. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Íme néhány ma készült kép, ismételt bíztatásként :) Becsült hossz: 22 cm. Becsült súly: 320 gr

Íme egy zacsi. Ugye látjátok?

Kép

Kép

Egy szívtipró pasi :)

Kép

Kép

Hiszek benne csajok, hogy hamarosan mindenkinek lesz legalább egy ilyen folyton rúgkapáló csomagja :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

pinkiné:gratula a babához,nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Linácska!
Együttérzésem!!!!!!! Mi okozhatta a bajt?????
Megnéztem az oldalt, árat viszont nem találtam. a down szűrésre......

Luca!
Grat. a 8 héthez! Kívánom, h enyhüljenek a tünetek!!!!!!!

Napsugi!
Grat. a 7. héthez!

Luca-Napsugi!
Ti szedtek vitamint??? Elevit, folsav, Magne B6..........)

Lyndee!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!! KÍVÁNOM, H LEGYEN MEG MIELŐBB A SZÍVED VÁGYA!!!!!!

Pinkiné!
Jó egészséget, sok boldogságot! Petibaba nőlj nagyra! :D

Juca!
Te mennyire emelgeted Kingát??? Kicsit parázok a vetéléstől.....

Rólunk!
Megvagyunk, a cicim este fájdogál, de csak a jobb... ülni kevésbé esik jól, pedig nagyon az elején tartunk......
Ábel jól van.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
hát nem tudom, miért van ez, végül is Lili gégefejlődési rendellenességgel született, de azt kinőtte, nagy az orrmandulája, szóval bármi okozhatja, hogy pang a trutyi a fülében, nem szellőzik.
Hátha ez a kis beavatkozás mindent megold.

Csináltam egy jóstesztet 10. dpo-n, annyira negatív, hogy negatívabb már nem is lehetne :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na most megnéztem újra, hát valami nagyon halvány valami mintha fény alatt látszódna rajta, de nem vagyok egészen biztos benne...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, sajnálom Lilit, remélem ezzel a beavatkozással megoldódik a dolog.

Zsuzsi, én is féltem hogy az emelgetéstől baj lesz, de egyrészt kb 15 kilót lehet emelni egy egészséges terhességgel, a másik hogy a gyerekek is hamar megszokják hogy anya nem nagyon emelheti őket. Nálam Peti már nagyon rég nem próbálkozik ilyennel.

Lyndee, boldog névnapot!
Vendég

Lyndee,
Akkor boldog névnapot! :D
Én a 36. héttől ittam a málnalevél teát, de nekem kifejezetten bejött. :shock: :D

Lina,
Te jó ég, ez mit jelent??? Mi az a tubus?
Szerintem várj pár napot és csinálj inkább egy pozitív HCG-t. :D Nekem is mindig volt eddig nagyon halovány csík, aztán meg ugye mégse volt baba. Én már olyan nagyon nem is hiszek benne.

Pinkiné,
Nagyon szívtipró Petike. Gratulálok! :)

Szép hétvégét mindenkinek, mi nagy házkeresésben-háznézőben vagyunk …

KépKép
dreika

Na most már tutira látszik, a férjem is látja egyértelműen, de vagy 20 perc volt mire egyértelmű lett, elvileg már nem is szabadna értékelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! ++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Dreika, hát én is jobban örülnék egy ugyanilyen hcgnek... Most még nem akarok messzemenő következtetést levonni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kacika:most mikor terhes voltam és emelgettem a 12 kg-os fiamat az orvos jól lecseszet,hogy nem szabad emelgetnem. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NIta, akkor erről megoszlanak a vélemények még a dokik közt is.
Bár azt hiszem ha nem lehetne emelni, nem lennének testvérek, mindenkinek csak egy gyereke lenne :lol:
Vendég

Sajnos mindegyik doki mást mond és szerintem ez se nagyon jó.
Az tuti ha ismét sikerűl teherbe esnem nem fogom annyit emelgetni ha nem muszály,van neki lába is :D
És te,hogy érzed magad? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Emelgetés: az én doktornőm is azt mondta, hogy a 30. hétig nyugodtan emelgethetem a fiamat, mert annyira védve vannak a pocakban, hogy nem lesz baj. Én direkt rákérdeztem, hogy lehetett-e e miatt a missed ab-om, mert akkor műtötték a férjem és mindent egyedül nekem kellett csinálni, de azt mondta, hogy kizárt.
a 30. hét után meg picit jobban kell figyelni, de nekem több ismerősöm is még a 9. hónapban simán hurcibálta nagytesót. :D

KépKép
dreika

Köszi Lányok a sok jó kívánságokat!Elmentek a vendégek is ,nagyon jól sikerült minden!

Most megyek pakolni!
:x
Puszi mindenkinek!

KépKép
lyndee

lyndee:jó pakolást és örülök,hogy jól sikerűlt a buli.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:Ez nagyon jó hír!Nagyon drukkolok hogy erős két csíkod legyen! :wink:

KépKép
lyndee

linácska mennek a pzitív energiák
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok a drukkokat. Szerintetek van értelme 11 dpo-n hcg tesztet csinálni? Vagy úgysem mutat még semmit. Már nem birok nyugodtan ülni a seggemen és várni. LH meg már nincs itthon, hogy megnézzem, erősödött-e.
Ilyen a mai:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, kétesélyes a dolog.Vagy kimutatja, vagy nem.Nekem most asszem a 12-en volt nagyon halvány.Viszont a múltkori babánál csak a 15-en.
Nekem a jósteszt most pozitív volt, de akkor is volt már pozitív, amikor nem voltam babás.

Szerintem ha csinálsz, hcg-t, és negatív, abból nem kellene messzemenő következtetéseket levonni.Viszont ha pozitív... :lol:

Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Hát csináltam hcg-t, megpróbálok nem levonni messzemenő következtetéseket, de csont nega. Gúvaszthatom a szemem, amennyire akarom, de ezen csak egy csík van.
Végül is néztem a babatervezők otthonán, hogy akinek 11. napon lett + a jós, annak 13. volt pozitív a hcg, szóval esély még végül is van. Mi mindent megtettünk, volt peteérésem, megrepedt, jókor együtt voltunk, tökéletes volt a méhnyálkahártya, és pótoltam a progit. Mást már nem nagyon lehetett volna...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, korai volt még....ne csüggedj!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!
Ennél többet tényleg nem lehet megtenni.A többi már nem rajtunk múlik.

Nekem is csak a 12. vagy 13. napon volt annyira halvány pozitív, hogy csak én láttam...Egészen pontosan a 27. cn-on.Csak 2 nap múlva lett határozott két csík.

Nézd meg a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 06400_.png

Igaz, még pét sem ad... :roll: de a tesztek látszanak.

Gyugyi beírta nekem a fertibe, az pét is ad, meg az egész teljesen más.De azt sajnos nem tudom ide betenni. :cry:
Vendég

Linácska:Szerintem még korai volt a 24 cn.Még 3 napot várj vele,akkor már mutatnia kell csíkocskát! :lol:
Kár hogy elfogyott az LH-d...de egyértelműen látszik a csík a képen.

Beindultak a gólyák húsvétra? :D

KépKép
lyndee

Luca,
hát a férjem vél rajta valamit felfedezni, de szerintem egy picit meg van gyűrődve a teszt. A fertiset úgy kell feltenni, hogy jobb gombbal rákattintasz a grafikonra, mentés másként, lemented valahova, akkor még .png kiterjesztése van. Ezt megnyitod, és megint mentés másként, ott elmented a formátumát jpg-be, lekicsinyíted max 600x600-ra, és már fel is lehet tenni.

Az enyém most ilyen:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LUCA
Kép
Vendég

Köszi, Gyugyi, micsoda jó tündér vagy Te!!!!!! :lol:
Vendég

Hát, Lina,köszi, de én az fertiset megcsinálni sem tudom, nemhogy feltenni...Gyugyi csinálta az egészet, Ő írogatta be... :oops:

Szerintem nagyon szép a görbéd!Nagyon-nagyon szorítok!
Vendég

Annyi szépséghibája van, hogy a ciklusnapokat nem szabad nézni, mert az nem jó.December 21-én volt az első cn, nem dec. 18-án.Kicsit el van csúszva, de ki lehet számolni, és legalább minden szépen látszik. :lol:
Vendég

sziasztok lányok.mint tudjátok 14-én megjött a menzim de ma már nincs,elmúlt.ez baj?
lyndee neked megvan még?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska,nem tudom baj e,de nekem még van egy kicsi,még nem múlt el.Pedig nekem előbb jött mint neked egy nappal.

Aranyos a kicsi fiad ,szerintem rád hasonlít :wink:

KépKép
lyndee

lyndee?mégsem mult el,most megint van piri,még mindíg nem sok de mintha kicsivel több lenne.
Neked rendes mennyiségű a menzid,olyan amilyen szokott lenni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Szerintem ez most természetes hogy egy kicsit vacakol a menszi...érthető is.
Nekem a második nap nagyon sok volt,de utánna a megszokott közepes.
Az lehet hogy egy kicsit tovább tart mint szokott,de szerintem még ez is belefér. :roll:

KépKép
lyndee

arra én is kiváncsi leszek,hogy most mennyi ideig fog tartani...hmm
azelőtt 5 napig tarott a menzim.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Holnap megyek dokihoz. Holnap beszéljük meg, hogy mikor fogja a szülést megindítani. Ugyanis a babócánál nem tudták megcsinálni a CTG-t, ebből kifolyólag csináltak UH-vizsgálatot. Babócánál minden rendben van, a súlya viszont 36 hétre 4000gr.

Üdv:

Alíz.
Vendég

ppetike:én 4000gr-mal szűltem a Mátét a 39.héten. :lol:
drukkolok,hogy minden rendben legyen veletek!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aliz,
nem számolták el a terhességedet? Ez hatalmas méret...
Nekem Lilit a szülés előtt 2 héttel 2800-ra becsülték (38. hét), mondták, hogy hát nem lesz nagy baba... szülés napján délután (40+1) 3600-ra, és rá 9 órára a kezemben volt egy 4 kilós baba...
Szóval lehet, hogy a 4000 sem 4000??? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kedden drukkoljatok hogy beválogasság a reklámba a Petimet.
Csináltam lh tesztet és kezd csíkosodni. Tök izgi napok fognak jönni. És majd e héten megyek a vitaniba és veszek lh tesztet tök olcsón

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?