Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marietta, nagyon drukkolok a holnapi uh-ra! Reméljük megmutatja magát a kis huncut! :):)

Nálunk megvolt az uh. :) A 100%-os fiatal úr a tegnapi dorbézolás után arcát eltakarva, befordulva csuklott :) Nagyon édes volt. :wink: De azért sikerült a dvd-ből néhány egészen tűrhető képet kiszednünk.

Ja, a hosszunk kb. 22 cm és 320g a becsült súlyunk.

Íme egy zacsi. Ugye látjátok?

Kép

Kép

Már ilyen jóképűek vagyunk :)

Kép

Kép

Bocsi a sok képért, dehát szerelmes vagyok :) Most is egyfolytában kalimpál :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkibaba nagyon szép, csak bátran a képekkel! Dorka meg is tapsolta! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Csajok!

Nagyon cuki képeket raktatok fel! Annyira szép mindegyik gyermek.

Vicky!

Mondom én olyan mintha újra átélném Veled ezt az egész baba dolgot. Nálunk is voltak problémák pláne az utcsó 1 évben. Marha nehéz volt. Mondjuk nekem a párom elment minden vizsgálatra mire kellett,de nálunk is ez volt. Nekem kellett őt megérteni hogy neki milyen nehéz a férfiúi büszkesége stb..... Az hogy én min mentem keresztül nem az hogy nem számított de olyan mintha nem értette volna meg hogy nekem milyen nehéz. Engem műtőttek évekig orvoshoz jártam stb. Mikor ezt a viták alaklmával mondtam neki annyi volt a reakciója hogy miért megyek veled mindig nem? Melletted állok. Ilyenkor mindig csak néztem rá hogy ez tényleg nem ért meg engem. Nem könnyű velük. Kitartást. Hamarosan nálatok is vége lesz ennek.

Meri!

Drukk a szerdai uh-hoz. Már nagyon várjuk. :D

Pinkiné!

Örülök hogy Ti már másodjára is megbizonyosodtatok róla hogy fiú! :D Én nem tudom kivenni a képből a zacsiját. :oops:

Hát remélem a mi kis huncutunk tényleg megmutatja nekünk mi is van a lába közt mert ha megint nem én hülyét kapok. :x :lol:
Nagyon virgonc egyébként, iszonyat hogy mit művel odabennt. :lol:
De ha megint akkor fog aludni elverem a seggét ha már kinnt lesz. :lol:
Jaj most olyan lassan telik az idő. Már tiszta izgalomba vagyok. A párom meg nyugiba tévézik. Na hiába férfiból van. :lol:
csipcsab

Ja szivesen rakok fel képeket. De légyszi írjátok le hogy tudok majd a dvdről képeket nyerni???? Ehez én béna vagyok. :roll:

Köszike.
csipcsab

Pinkiné de jó újra ilyen képeket látni!!
Marietta várjuk a tiédet is(én a tv-t fényképeztem le de lehet kapsz a dvd-n is képeket és akkor azt fel tudod tenni,van v.mi program de nem jut eszembe a neve)
Nyunyi aludt az első 4d-n ezért sétálni mentünk 20 percre de aludt tovább....

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!

Először is, melőtt elfelejtem, Marietta:
én pl. a snapshot nevű programmal csináltam tök jó képeket a 4D-s felvételről!
Drukk mára, már nagyon várunk!

Ninoka:D
Peti dönölű:D Gondolom volt nagy meghatottság!

Vicky:D
Hát ez tényleg nem egyszerű helyzet...de szerintem nagyon jól kezeled, és biztos hamarosan (mondjuk 25.-én reggel;) ) túl lesztek ezen az egészen! A különlét pedig valszeg jót fog tenni, féltékenykedjen csak egy kcsit;) :D

Fioo:D
LEhetséges, hogy Oli máris kinőtte a szűkítőt, Ákinak sem sok kell hozzá...szerintem kivitelezhető, hogy a vödörben tedd be Olit Lillusmellé...de az is nagyon jó ötlet, amit Dorka írt, hogy szerepjátékkal "becsalogatni" a kádba a Lyányt...;)

Dorka:D
Doró szupi ügyes!!! Gratulálunk a felüléshez!

Orsikám:D
De jó, hogy jöttél! Samci csodaszép, és ő is nagyon jó husiban van! Azon a 18-as kaukán meg szétröhögtem magam, meg Domi sztoriján is...hát, Ti sem unatkoztok, az egyszer biztos;) :)

Basszus, Csajok, nálunk most szakad a hó :evil: :evil: :evil: fél órája még ragyogó napsütés volt, be is terveztem egy jó is sétát, erre tessék...

na pussz

porsika

A kaukán karikán akart lenni:D:D:D:

porsika

Pinkiné: én sem látom a bizonyítékot. Hogy kell nézni?

Marietta: drukk Nektek mára! Már olyan kíváncsi vagyok.

Doró, hogy mekkorát nőtt?! És hogy már ül is!!! Nagyon ügyes! Puszi a gyönyörű buksijára.

Köszönöm Lányok! Már beszéltem a párommal is és ő is azt mondta, hogy biztos, hogy minden rendben lesz és nagyon várja már uh-t, meg a szülést. Biztos túlaggódom az egészet. Mostanában valahogy beszédesebb lett. Nem csak meghallgat, hanem megnyugtatóan válaszol. Nem tagadom meg magam, ha azt hallom amit szeretnék, akkor azért gyanús. :lol:

Porsika: nálunk ma hóvihar volt. Akkor hó esett reggelre, hogy láttam a gyerekeket szánkózni menni. Gondoltam is, hogy csinálok pár fotót, mert hatalmas pelyhekben szakadt a hó. Ezen a télen nem volt ehhez fogható. Az az igazi, hull a pelyhes hatás volt, ami tökéletes karácsonyi pillanat, de mire a róka abbahagyta a rémisztgetésemet kisütött a nap és már alig van hó is.
meriann

Pinkiné az a zacsi, ahol a nyíl van? Hát, nem könnyű ezeken a fotókon eligazodni. Gondolom a dvd milyen jó lehet.
Nagyon szép Peti baba.

Dorót úgy össze-vissza csipdesni, jaj, már alig várom, hogy én is mutassak babás fotókat. Azért olyan hihetetlen, hogy két ember sejtjei összejönnek és abból pár hónap alatt "elkészül" egy emberke. Tényleg egy csoda.

Nem voltam még semmilyen himlős, a pszichológusom szerint kerüljem a gyerekeket, mert a tavasz a himlő járványok ideje. Tudtok valamit erről? Emiatt is a 12 hét a kritikus. Vagy ez végig?
meriann

Valaki már nagyon régen rakott fel egy linket, ahol meg lehetett nézni melyik település melyik kórházhoz tartozik. El is mentettem, de most persze nem találom. Tudja valaki melyik az az oldal?
meriann

Boldog névnapot a Lilláknak!!!

Kép
meriann

MINDEN LILLÁCSKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Kép

Élünk még, csak időm nincs (még visszaolvasni sem, nemhogy írni)... bocsika :oops:

Még annyit, hogy a zsírfoltos infókat köszi, de rájöttem a tuti megoldásra, ki is jött a folt: mosogatószer a titka. Beáztatni ilyen vízbe és hopp a foltnak semmi nyoma.
szerika

Sziasztok csajok!

Megjöttünk! :D Hát ez az élmény leírhatatlan!

Jelentem nagy nehezen de a néni kicselezte a mi kis drágánkat mert nem akarta megmutatni magát és úgy néz ki hogy

KISLÁNY!!!!

Azért még nem éljük bele magunkat 100%-an. Kivi vagyok mit mond a dokim majd az újabb vizsgálaton. :D

Élmény volt ez a genesis. Annyira rendi volt a nő hogy ajándékba kaptunk egy cd-t amin 37 képet rögzített. Mert úgy van náluk hogy dvdre veszik ugye az egészet és még pluszba kapsz egy szines fotót. Mi lemondtunk a szines fotóról és így megkaptu cserébe a 37 képet cd-n. Olyan boldog vagyok.

Tündéri szép a babánk,még a nő is mondta,és hát iszonyat milyen pózba aludt. A végén azért felkelt. :lol: A kis lábait teljesen felhúzta az arcába és a kis kezeivel tartotta. :lol:

És remélem nem baj de most elárasztalak benneteket képekkel! :lol:
csipcsab

Kép A szép pofim Kép Lábam az arcomban Kép Talpacskám Kép Nevetek Kép Kezecském Kép Újjszopizás Kép Szép formás lábaim keresztbe
csipcsab

Marietta, gyönyörű ez a babóca! A másodikon becsszóra hasonlít Hozzád!!!
Az egyiken meg mintha szopizni akarna! És gyönyörűek a kezecskéi és a lábacskái is! Fantasztikus lehetett!

No, akkor jön az erősítés a lányok oldalán? Helyes! :wink:
Bár a sok kispasi nézegetését is élvezzük Doróval, of course! :wink:

Meri, ugye h ez egy felfoghatatlan csoda? felfoghatatlan, de megfogható. :wink:
köszönjük a dícséreteket, meg az észrevételt, h nőttünk.

kaptok egy mai esti friss meleg mosolyt!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Drága Lilláinknak a legszebbeket kívánjuk névnapjuk alkalmából!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka!

Köszi! :D Még mindig nem vagyok magamnál. Olyan csodálatos dolog ez! :D

Olyan tündéri kis pofikája van Dorónak.

Lilláknak!

Nagyon Boldog névnapot kívánok!!
csipcsab

babajelhez még:

http://www.babakozelben.hu/cikkek/babajelek.htm

meg van ilyen oldal is. én is most ismerkedem vele.

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta!

Szupi hogy megmutatta magát a kis Huncut :) :wink: Milyen fura nem? Nekünk gondoltunk lányt és Nektek fiút és pont fordítva lesz a dolog :) :wink: :wink:

Lány nevetek van már vagy még gondolkodtok rajta?

Dorka, Doró annyira nagy lány már! :) És milyen édesen mosolyog :):):)

Ja, és minden Lillának nagyon Boldog Névnapot!

Képzeljétek, nem tudom mi van velünk, de ha először kifejezetten nehéznek éreztem magunkat. :? Lehet, hogy az volt a baj, hogy keveset aludtam és elég sokat nyüzsögtem egész nap. Takarítottam, főztem stb., mert délután jött a nagymamám. Most Peti szobájában alszik, holnap du. megy haza. Majd akkor ledőlök és alszom lustizom egyet :) :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Anyuéktól írok.

Hű Marietta! Gratulálok a kislányhoz,gyönyörűűű! :D (asszem elmegyek jósnőnek... :lol: Jó tudom még akármi lehet...nálunk is nézték Samut egyszer lánynak.:) )

Nán-Dorka!

Nagyon ügyes Dorka,gratu a felüléshez!!!
Hogy szétkapta a habtapit :shock:

És ami a lényeg,hogy nem találtak semmi bajt nála!!!!

Domi úgy fürdik,hogy megcsinálom neki a vizet,és ő egyedül bemászik,és egyedül (kis segítséggel) megmossa mindenét,majd kb.10 percig játszik az autóival.:)

A képeket a munkáimról, ha otthon leszek szívesen megmutattom.:)
Egyébként most nem falat festek,játéktároló ládikókat...
Apa nem nagyon vigyáz a gyerekekre...de hát ez egy külön téma lehetne... :?

Pinkiné!

Nagyon édi Peti baba!!!:)Olyan jó nézegetni az UH képeket...még még sokat!!!!! :D

Még írok ha hazaértem,most nem tudok többet pedig szeretnék...csak Samu itt alszik,a billentyűzet meg nagyon hangos.... :?

Puszi

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi!

Hát igen. Egyből Te jutottál eszembe mikor mondta a nőci hogy ő bizony kislánynak látja akárhogy nézi. Azt gondoltam magamban hogy egy boszi vagy. :lol:

Pinkiné!

Hát igen elég fordítva alakultak nálunk a dolgok. Nem úgy ahogy mi elképzeltük gondoltuk. Bár Orsi megmondta. :lol: hogy így lesz.

Mindegy is a lényeg hogy egészséges mindkettőnk babája. Én fiúval lánnyal is ugyanolyan boldog vagyok. Dehát Te is. :wink:

Hát ugye mi a lánynévvel nagyon gondba vagyunk mert ugye nekünk az egyáltalán nem volt. Aztán nézegettem a naptárat és találtam kettőt. Az egyik a Boglárka a másik a Flóra. Aztán még nem biztos de ha tényleg lány lesz akkor talán Flóra lesz a lánykánk neve.
De az is utólag eszembe jutott mintha Te is ezt akartad volna a lányodnak. De ugye nem baj hogy végül én is erre jutottam? :oops: :D

De azért még nem élem magam bele hogy lány,mert ki tudja. Majd még kivi vagyok hogy mit mond a dokim is. Olyan jó 2 hét múlva kell menni megint a szokásos vizsgálatra.

Bár már apa csak puncisnak meg Flórácskának hívja. :lol: Aztán szép lesz ha mégis fiú. Akkor félreneveli már most nekem ezt a gyereket. :lol: :lol:
csipcsab

Jah és az egész család odáig van hogy lehet lány lesz. Ugyanis a nővéremnek már van 2 fia. Így örülnének egy lány unokának.

DE azért vicces volt a tesóm nagyobbik fia Olivér(9éves). Mikor az anyjuk megmondta nekik hogy kislányunk lesz Oli csak annyit mondott.

Jaj már,ez is lány!! :lol: :lol:
Gondolom elegek vagyunk mi nők neki. :D
csipcsab

Húúú de szép a (lehet) lányotok Marietta. Minél több uh képet nézek annál inkább látom is. A táblába tegyem be, hogy lány, vagy várjunk még egy uh-t?

Orsi: ha érzel valamit nekem írd meg, légyszi!

Doró: köszönjük a gyönyörű mosolyt, már is szebb a napom.

Úgy örülök, mert ma jön haza a párom (suliban volt, az idén még szinte minden hétvégén) és így alig találkoztunk. Csak az esték, meg a rohanós reggelek voltak. Annyira ki vagyok éhezve egy kis közös reggeli lustizásra, ölelésekre és puszikra.
meriann

Meri!

Köszi! :D Szerintünk is csodaszép. :D
Ha gondolod nyugodtan tedd be a táblába,ha esetleg változik akkor majd javítod. De ha ez így macerás akkor nyugodtan megvárhatunk még 1 uh-t. Ahogy Neked kényelmesebb. :wink:
csipcsab

Jaj lányok, köszönöm nektek, biztos igazatok van....itt nincs mese, csak a baba lesz a megoldás :lol:

Marietta! GRATULÁLOK a kislányhoz!!!!!!!!!! :D :D Nagyon szép!!!!!!!! :lol:

Pinkiné, Pinki Peti nem különben nagyon szép baba!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nemsoká utazom, hétvégén jövök csak (legalább nem lesz időm agyalni...)

Pussz
Viki

Kép
vickybabe

Vicky!

Nagyon jó utat kívánok!!
Aztán várunk ám a pozitív tesztel!! :D
csipcsab

Sziasztok!

Merike,
Szerintem teljesen normális, hogy félsz a szüléstől. Az ember annyi rosszat hall, próbálja elképzelni,de addig szerintem nem igen lehet, amíg meg nem tapasztalod az érzést. Én pl. sokkal rosszabbra számítottam.
Szerintem, akinek lehetősége van rá, annak meg kell tapasztalnia. Ahogy Ág is írta, ez egy csoda.
Ettől persze nem kisebb senki, akit császároznak, sőt...
Ott is vannak rendesen fájdalmak, csak utólag.
Én egész addig féltem, amig meg nem tudtam, hogy beindítják a szülést. Onnantól valahogy megnyugodtam, mert tudtam, hogy így beláthaó időn belül vége lesz. a félelem helyét izgalom váltotta fel, hogy nemsokára megláthatom a kisbabám. És amikor melátod, az mindenért kárpótol. Szerintem az az érzés minden fájdalmat megér.

Orsi,
Sajnálom, apa munkahelyét. Igen nehéz lehet így. Le a kalapal előtted, hogy a két gyerek mellett így tudsz dolgozni is.
A munkákról a képekre én is nagyon kiváncsi vagyok, annyira ügyes vagy. Mindog csodáltam, ha valaki így tud festeni. Samci egy csoda, nagyon édes. Domi mutatványa meg... Csoda, hogy apa tudta leplezni a nevetést :lol:

Nándorka,
Örülök, hogy minden ok Dorkával és gratula az ülő mutatványhoz.

Marietta,
nagyon helyes a lehet kislányod, klasz képek készültek róla. Kell is a kislány utánpótlás, hogy a fiaink tudjanak kinek udvarolni pár év múlva.

Pinkiné,
Neked meg gratula a kis tököshöz :)

VIcky,
Szerintem is óhatatlan a vita ilyen helyzetekben.
A pasik máshogy működnek mint mi. Nem hiszem, hogy nem ért meg Téged, egyszerűen másképp gondolkodik. NEm véletlen, hogy mi lettünk a szülésre kitalálva, nekik nem menne.
Jó utat és kérlek, hozz magaddal haza egy pozitív tesztet.

Kismamik,
tudom, még korai kérdés, de apás szülést terveztek??

Nálunk a helyzet változatlan, minden rendben van :)
Bence épp durmol a teraszon.

Kép
bodzi

Bodzi!

Jó hogy jöttél!

Hát nálunk nem korai a kérdés apás szülés terén. Mikor még nem voltam babás már akkor közölte velem a párom hogy Ő bizony szeretne bennt lenni velem. És hát én is szeretném. Úgyhogy igen nálunk apás szülés lesz. :D
csipcsab

Bodzi, nálunk is biztos, hogy apás szülés lesz. Legalábbis erre készülünk.

Először Apa eléggé ódzkodott, hogy bent legyen, de aztán mondta, hogy "ok, a vajúdás alatt támaszként bejött". Aztán látott 1-2 terhességes, szüléses filmet (nem én propagandáltal :oops:) és úgy döntött, Ő bent lesz, hogy ezt átélje.

Én egyedül attól tartok, hogy a kórházig hogy jutunk majd el :) Dehát biztosan megoldjuk :):):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Csajok!
Bocsi, de most csak gyorsan Ninonak: a Gyermek tegnap este sikeresen leamortizálta a telomat, de Anyum telefonján el tudsz érni! Küldöm priviben a számot.

Marietta:D
Gyönyörűűű a Kiscsaj;)

puszik

porsika

Nnna, kicsit visszaolvastam:D, meg elaludt a Gyermek:D

Szóval képzeljétek, tegnap az én kis Drágám olyan mennyiségű nyűlat folyatott a telefonomra kb 10 perc alatt, hogy azóta sem száradt ki....:D:D: Remélem azért megmenthető, nagyon szeretem ezt a telefont, és tele van Ákos újszülött képeivel...Apa csak annyit mondott, hogy akkor innentől kezdve mi lenne, ha nem hagynám a Gyereket műszaki cikkekkkel játszani:D:D:D:D

Marietta:D
Szerintem nagyon csajos kis pofija van a Drágátoknak! És egyetértek Dorkával, szerintem is hasonlít Rád!

Orsika:D
Nekem is egyből az jutott eszembe, ahogy olvastam Marietta beszámolóját, hogy boszi vagy (nálam ez nagy bók, meg kedveskdés, kérdezd csak meg Pinkinét, a legkedvesebb barátnőimet mind banyázom:D )Nagyon szeretnám megnázni én is, miket alkottál mostanság! Szóval Apa nálatok sem nagy felvigyázó? Úgylátszik, ez az Y-kromoszómával öröklődi, tisztelet a kivéételnek, persze: D(most eszembe jutott Ágota képe, amin Apa egyik kezében Csongi, a másikban fakanál:D:D:D:)Nálunk mióa Ákos nagyobb, kicsit jobba helyzet, de most sem több napi 1 óránál, amit csak ő foglalkozik a Gyerekkel. Remélme azért lesz ez még máshogy, valszeg tökösebbnek kéne lennem, és a sarkamra állnom, meg ha elkezdem a vezetői tanfolyamot kénytelen lesz több időt kettesben tölteni Vele, de én nem akarok tökös lenni, nő vagyok, úgyhogy egyenlőre kivárok, aztén lesz valahogy.:D

Doró kis napsugár-Baba!!Komolyan, mindíg annyira jó látni a kiselégedett pofiját!!

MEri :D
Na, akkor hóügyen Te visze a pálmát:D Ezek szerint rókakoma még mindíg kerülget? A fene vinné, de legalább ez is jelzi, hogy dolgoznak a hormonok rendesen:D

Vicky:D
Nagyon jó utat Neked, és vigyázz MAgatokra;) :D

Szeri:D
A Fiatalúr foglal le ennyire, vagy más miatt nincs időd? Remélem azért nincs semmi gond! Várunk!

És végül, de nem utolsó sorban:
MINDEN LILLÁCSKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT ÍGY MEGKÉSVE!!!

porsika

Nagyon szép 4d-s képek gratulálok!!

nekem szerencsém van nyugodtan Ricsivel hagyhatom Nyunyit.szívessen játszik vele tegnap ő adta neki az uzsonnát.
műszaki cikk nálunk szigorúan tilos nincs játék se telefonnal se távirányitóval.sipitás van néha érte de akkor sem kapja meg.

ma felült Nyunyika!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziastok!

Porsika,
húúú ennyi nyál?? :)
Apa vigyáz a gyerekre téma:
Egyszer hagytam itthon őket, szerettem volna anyummal ruhát vásárolni. Másfél órát bírta (mentségére szóéva tényleg éhes volt a gyerek, mikor hazaértem :) )
Szerencsére nekem anyukám kéznél van, ő szokott vigyázni rá.
De remélem én is, hogy ez apánál a növekedéssel egyenes arányban fog változni :)

MArietta, Pinkiné,
Ez jó hír, nekünk nagyon jó élmény volt, hogy bent volt. Azóta is meséli mindenkinek az eseményeket. :)
Pinkiné,
az én párom az utolsó előtti hétig ódzkodott (nem bírja a kórházi körülményeket). Ekkor elvittem a kórházba egy előadásra és rögtön kedvet kapott :)
Ja és ő is azt mondta, hogy a vajúdásra jön be, aztán maradt végig. A szülésznő is azt mondta, nem nagyon látott olyat, hogy valaki a szülésnél kiment volna :)

És akkor két fotó a szerelmemről:

Sziasztok
Kép

Huncutka
Kép

Kép
bodzi

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

És íme egy példa, h milyen b@rom egy anya vagyok.
A történet ismert, Lilla köszöni, de nem kéri a tápit.
Tegnap vettem neki még 2 félét, azt sem. Megsem kóstolja, az üveget köpi ki....
Reggel elküldtem apát a Brendonba, h hozzon más cumisüveget, hátha...
Vett 2 félét. Este nem evett, hajnalban sem sokat. Így 9 kor sír, mondom megetetem. Löki ki az üveget. Hazaér apa, cumisüveg kifőz. Tommee Tipee a cumisüveg, tápszer megcsinál, Lilla szájába rak, gyerek nem eszik... Átöntöttem a másikba MAM Ultivent. Lilla szó nélkül szívta, megitta a 180 ml-t egy mukk nélkül és szívja.. Csináltam neki még 40-t, azt is megitta és elégedetten vigyorgott.
Ez volt fél11-kor, fél2kor 140 ml-t ivott és elaludt, gond nélkül simán szívta. 5kor pici pépet kapott ( 80 ml), most fürcsi, utána 180 ml-t most is megitta és elaludt rajta.
Szval kipróbáltam mindent. Vettem 9 féle tápszert, tejpépet, minden szart. HA-t más félét, nem HA-t a dokinő javaslatára, hátha... Erre szépen issza a régi tápit, csak az üveg ( Avent) nem tetszett neki. Ennek a MAM-nak más a cumija, lehet, h a foga jön és az Avent dörzsölte neki, vagy nem tudom.....
Ill, ilyenkor már fáradt, így legkésőbb fél8kor megkell etetnem, mert már most is vekengett közben. Régen 10-fél11kor evett este.
Szval remélem, h ezzel megoldódott az ügy. :)

Kismamiknak gratulálok. :)

Vickynek drukkk.

Dorkának gratula az üléshez. :)

Huncutbence is cukipofa. :)

Merike:
sztem is normális, h félsz a szüléstől, de hidd el, nem olyan vészes. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

A lényeg hogy úgy néz ki megoldódott a probléma! :wink:

Bodzi!

Jaj de édi Bence. Pláne ahogy integet. :lol:

Esztora!

Gratula Nyunyinak. :D
csipcsab

Sziasztok4

Marietta gratulálok! :lol: Éssssssssssss tényleg hasonlít, én is úgy látom! :wink:

Hajni, hurrá. :D Ezek a bébik milyen rafkósak. :lol:

Porsi, nálunk is tilos a műszaki cikket bizergálása. De mit tehetnék, az enyém a zsinórokra is bukik.... :roll: Szenvedélyesen. :lol:
A fürdésnél az lesz, amit te is mondtál. Kipróbáltam, betenni Oli Lilla mellé, de nagyon kicsi a hely, meg Oli félt is. Marad a nagykád-dézsa próba 3 nap múlva. Már az is haladás lenne. :roll:

Köszönjük a köszöntések! Hát, nem sikerült valami jól a dolog, de mindegy....... :roll:

Dorka, írok privit. :lol:

Bence írtó édes! Nagyon jó a hangulatuk a képeknek. :lol:

Orsi, úgy emlékszem az alsó fogak kb. ennyi idősen jöttek ki, de a felsők késtek. Akkor meg 4 jött egyszerre, mint Balinak.

Nálunk apa irtó jól elvan a gyerekekkel. :lol: De neki Rák Marsa van, nem csoda. :D De, ha éhes egy gyerek, ott csak anya segíthet, persze, ha szopizik.
Amúgy Oli nagyon anyás. :lol: Járt is ez nekem, mert persze Miss Boszi meg apás. :lol: Így nincs vita a gyerekeken. :mrgreen:

Nyunyinak, Doronak gratula a felüléshez. :!:
Olinak is van új tudománya. :roll: A francia ágynak az eleje, hogy is mondjam.......... 2 vízszintes fa részből áll. Ezt lépcsőnek használja, és majdnem feltudja húzni magát már. :shock: Eszméletlen erős. Én nem tudom mi lesz ezután. :? Onnan, ha fejre lezúg..................................

KépKép
KépKép
fioona

Fio, köszi. Mesélj majd a fürcsiről.
Mi nem sikerült? Apa nem tudott otthon lenni?
Kis izompacsirta! Hajaj, akkor légy csupa szem és fül! És meg tudja közelíteni ezt az ágyat könnyedén?
Doró meg - mikor a férjem vigyázott rájuk - felmászott az első lépcsőfokra. (2szintes házban lakunk) Te jó ég! Én néha azért félek, mert a férjem csak lerakja a földre, Dorka meg hazárdírozik: mézeskalácsdarabokat csippent fel az ujjiaival, előszobába megy cipőt nyalogatni stb.

Orsi, várjuk a fotókat. Munkáról is, picikről is.

Nyunyinak gratulálok a felüléshez! Ő is régóta támaszkodott már az egyik kezén? Dorónál így volt, 1x aztán mindkét kezébe játék kellett és sikerült. (előtte volt már "téves riasztás": a bátyó segített neki, és szólt nekünk, h "képzeljétek, Dorka felült", de az ugyebár nem számít...)

Viki, remélem, jó az utatok! És a pasi, akivel utazol, nem is sejti, h két útitársa van...! Nagyon várunk vissza!

Bodzi, Bence baba csodálatos. És olyan harmonikus és nyugodt, mint a meleg fények a képen.

Hajni, de jó, h kisakkoztad, hol a gond! Jó étvágyat a picurinak! (rég láttunk képet!!!)

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, látod, kiderül, milyen jó, h fiad lett. Ez azért lehet, h hozzásegít az anyássághoz.

Nekem az a tapasztalatom, h ha szükség van rá, nagyon helyt tudnak állni az apukák. De sokszor szinte teljesen az anyukák babáznak. Nem is baj ez, de nálam az volt, h a fiam 9 hónapos korától jólesett eljárni hetente egy este táncra. Azzal töltekeztem én is, és az apa-baba kapcsolatra is jó hatással volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Kép
azt hiszem valami van a fejemen?!

Bridzsi

Kép
esztora

ülök
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Jujj, de huncut ez a Nyunyi!!Nagyon édes! Gratulálunk a felüléshez, nagyon ügyes!!!

Fioo:D
Hát igen, enyám Gyerek is nagy műszakmágus:D zsinór, távkapcsoló, telefon, laptop, bármi...még a telefontöltőt is imádja!! Nekem is következetesebbnek kell lennem ezen a téren, pláne ezek után;)
Mi volt a névnappal? Majd mesélj, milyen volt a fürcsi!

Bozikám:D
Ez a Gyerek egyre cukibb!! Annnnnyira édes!

Hajni:D
Dehogy vagy b@rom! Lényeg az, hogy rájöttetek a dolog nyitjára, és jó étvággyal eszik a Picilány! Tényleg megnézném már én is Őt! Lillus már egyáltalán nem szopizik?
Remélem a betegségek már elmúltak!

Annyira röhögtem, ahogy elképzeltem, hogy Doró kilóg cipőt nyalogatni az előszobába....hát igen, ilyenek ezeka pasik, hagyjék hazárdírozni a gyereket...;) Milyen táncra jártál? Én latinra szeretnék nagyon, de ahhoz ugye Apa is kell...de én is tervezem, hogy ha megvan a jogsi, utnatornázni fogok eljárni hetente 2-szer ,építsék csak azt a baba-papa kapcsolatot;) :)

puszik

porsika

Porsi, hastáncra, ehhez elég voltam én magam. :D Remélem, el tudtok majd járni Apával táncolni, a mama-papa kapcsolat építgetése is fontos! :wink:
milyen tornára akarsz járni?
Doró most már eszméletlen dolgokat művel. és amióta megtanult a hüvelyk- és a mutatóujjával felcsippenteni... mindent összeszed! :shock:
És már pakol. Tesója jétékosszekrényéből laza mozdulattal kirántotta a nagy hangszeresdobozt, és ahelyett, h megijedt volna, elkezdett játszani a csörgődobon. :lol:

Nyunyi de cuki! Nagyon jóképű és láthatóan roppant büszke. Joggal! :wink:

Ágota, jól vagytok? rég voltál. sógorral rendeződtek azóta a nehézségek?

Meri, annak idején érdeklődtél az intim torna iránt. sikerült megismerkedni vele azóta?

Anyukák! Ti mennyit sétáltok a picivel/levegőztetitek? nekem kicsit lelkifurdim van, h keveset járunk ki és rapszodikusan. bár most megint náthás, olyankor sose tudom, mi is lenne neki jobb.

Kép

Kép
nán-dorka

IGen, a hasténc is isteni, én is jártam, meg tanítottam is, még a miskolci éveimben;) Meg baratha natjiam-ra, a rituális indiai táncra is, de a latin régi nagy szerelem, és nagyon szeretünk Apával táncolni.
Doró kis muzikális;) Ha esestleg fuvolázni lenne kedve nagyobbként, szívesen vállalom:):):):)
Mi ált. napi másfél-két órát vagyunk levegőn, de igazából azért, mert Áki itt alszik a legjobban (meg én is nagyon szeretek kinn lenni, de két Gyerekkel nyilván nem olyan egyszerű ezt kivitelezni.)
Amikor betegt volt, doki néni azt mondta, hogy ha nem lázas, és nincs hidegebb -5-nél, nyugodtan vigyem, mert a friss lvegő kifejwzwtten jó, tisztítja a légutakkat.
puszik

porsika

sziasztok!

Jaj, de édes Nyunyi. :)

Olionak gratula az új tudományhoz.

Porsika:
már mindenki meggyógyult.
Lilla születésétől tápszeres, ő soha nem szopizott.

Nándorka:
mi nem sétálunk. De levegőn van 1-től fél6ig kb. Alszik a teraszon a kocsiban.

És most a paráim:
Leírom egy napunkat.
Este alvás fél8-8.
Hajnali 6körül tápi kb 150 ml.
ébredés 8 körül.
9-fél10 vagy tápi 150 ml vagy tejpép 160-180 ml.
Alvás fél11-fél12ig.
Kaja fél1-1 160 g Sinlac.
alvás 1-fél6ig a babakocsiban. ( ilyenkor már én keltem, ő még aludna)
fél6-6 kis pép 80 ml kb ( enne többet , de ha adok, akkor nem issza meg a tápit este
7kor fürcsi
fél8-8 között 150-170 ml tápi.

És akkor a paráim
ha meggebedek se tudok neki kihozni 5 rendes kaját. Mert nincs annyi idő, elég ez így sztetek?
Meg az alvás. Napi 5-6 órát van fent, nem kevés ez??
1 hónapja így evett: 6, 10, 14, 18, 22 csak tápit és 150-180 ml-t.
De akkor fél10-10 körül aludt el. Most hiáa kel fél6kor este, akkor is fél8kor már vekeng, úgy issza a tápit, h rúgkapál, róbál felülni, szval álmos... Próbáltam, h 10 körül megetetni álmában, de annyira alszik, h nem kell neki.
Sztetek??

Kép
Kép
h@jni

Fioona: hát Olio gondoskodik róla, hogy ne legyetek nyugodtan. Milyen ötleteik vannak?! Doró cipőtalpnyaldosása is nagyon klassz lehet. Csak utcai cipőket nyal? Vagy át lehet vágni nem használt cipővel is? Bár nem tudom melyik a rosszabb?
:lol:

Hajni: örülök, hogy jobban vagytok. Az ember ilyen apróságra nem is gondol. De a fő, hogy rájöttél.

Nán-dorka: hát sikerült megvennem az intimtornát vhs-en. A könyv megvolt, és el is jutottam egy darabig, aztán meg elfelejtettem az egészet. Pedig jó lenne ezzel foglalkozni, de most nincs időm még olvasni sem.

De klassz lehetett táncórákra járni. A párom nem szeret táncolni, pedig a latin táncok engem is csábítanak.

Nyunyi is nagyon sokat nőtt már. Tényleg egy huncutka.

Marietta: berakom, hogy lány és a Flóra is mehet? Aztán max. javítom, ha mégis elnézték.
meriann

Bodzi: Bence is kész nagyfiú már. De édes ahogy integet.

Hát a babák mosolya egyszerűen lehengerlő. Nem csoda, ha minden anya beleszeret a gyerekébe.
meriann

Meri!

Okés mehet. :wink:
De jó holnap már szerda. Hányra mész a dokihoz? Uh is lesz ugye?
csipcsab

Hajni, ne parázz, kérlek! :) Dokitok biztos mondta volna, ha vmit lát, dehát szépen fejlődik, egészséges, nem baj az, h nem akar folyton enni és sokat alszik. Ekkoriban még az enyém is többet aludt és kevesebbet kellett hozzá kelni. (konkrétan éjjel egyált. nem. most meg...) szóval élvezd ki, h nyugis babád van, és légy Te is nyugis!
(remélem, jól értettem a kérdésedet, és arra válaszoltam, amit szerettél volna)

no, most ölben aludt a csaj. megyek én is pihizni, mind2 itthon van, én meg most fél 2 körül ott tartottam, h atyaég, nekem most már mindig gyereket kell nevelnem?! úgy értem, mindig okosnak lenni és türelmesnek és ezek, éveken át... pedig igen! gondolhatjátok, előtte nem voltam ezek... :roll:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket, jól esnek anyai lelkemnek :lol:

Hajni,
örülök, hogy megtaláltad a megoldást. A Mam tényleg nagyon jó, mi is azt használjuk, amikor kell.
Szerintem Nándorkának igaza van, ha szépen fejlődik és nyugodt, akkor nem kell aggódni azon, hányszor eszik. De ha kétségeid vannak, szerintem kérdezd meg a gyerekorvost.

Dorka és Oli milyen mutatványokat csinálnak már! Nem lehet őket magukra hagyni igaz? A cipőnyalogatás teljesen előttem van :lol:

Dorka,
Mi napi egy órát sétálunk. Mondjuk mostanában a hideg és a szél miatt lustább voltam, nem mentünk minden nap. Plusz amikorjó idő van (mint ma is) és elalszik útközben, akkor kint hagyom a teraszon. Ma is aludt még kint két órát.

Esztora,
az a füleses kép nagyon édes Nyunyiról. Ő is skat mosolyog ugye?

Porsika, Fio,
Igazi férfiak a gyerekeitek, hogy már most érdeklődnek a műszaki cuccok iránt.

Tánc...
Jajj nekem lételemem és irtóra hiányzik. Már kisiskolás korom óta táncolok és most, amikor hallom a jó kis latinzenét, fáj a szívem.
Én apival is tánciskolában ismerkedtem meg, úgyhogy mi nagyon imádjuk. Nagy szerelmünk a kubai Salsa, ha lurkó kicsit nagyobb lesz, szerintem megint beiratkozunk.

Ma voltunk oltáson. Olyan büszke vagyok Bencusra, férfiasan viselte. Csak a szúrásnál sirdogált kicsit, aztán nem volt semmi gond. Olyan édesen "beszélgetett" a többi gyerekkel. :lol:

Kép
bodzi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?