Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Szilvánusz!

Üdv köztünk, ne csak olvasgass, hanem gyere és irj is!!!! És csinálj vonalzót, hogy tudjuk, mennyi idősek vagytok meg Mni táblája is hadd nőjjön!!!

Judit, asszem te kérdezted, hogy mi a tervem, hogy birom ki, hogy nem lesz mindig itt az apja... válasz: fogalmam sincs... nincs tervem, nem volt még gyerekem, de úgy gondolom, mások ennél nehezebb helyzeteket is túlélnek, úgyhogy mi is megleszünk...
mindenesetre már vettünk tegnap neki olyan előfizetést, amivel korlátlanul beszélünk egymást közt, mert a kettőnk mobilszámláján csak az egymással lebeszélt idő 30 eFt. Ennél csak rentábilisabban lehet megoldani...

Bár mondtam neki, hogy ebben még csak szextelefon sem volt, képzelje, mi mindent lehetett volna ebből a pénzből valóságban csinálni :lol: nem vette a lapot, ő is elkezdte inkább Andrist simogatni, hogy a nő helyett előjöjjön az anya...

Kép

KépKép
eszterxx

Kiszazsu! Úgy tűnik, hogy marad a Lívia. Bár nem tetszik anyukámnak, a sógornőmnek, anyósomnak, nagynénénémnek, tehát egyetlen nőnemű családtagomnak sem! :cry: Vagyis, de! A húgomnak. Ő lesz a keresztanyja. Namármost, úgy gondolom, hogy nekünk tetszik, a keresztanyunak tetszik, úgyhogy....
Ráadásul a páromnak tetszik a Lia név is, és a Líviát is lehet úgy becézni... Szerintetek? Kósik Lívia. Mostmár így egy hónappal a szülés előtt jó lenne eldönteni... :oops:

Ti vettetek légzésfigyelőt? Érdemes olyat venni, ami babaörző is egyben? Szerintem egy 46 m2-es panelben lehet, hogy nincs sok értelme...Mármint a babaörzőnek. Ha 4-5 emelettel feljebb megyek, valószínűleg akkor is hallanám majd, ha sír... :roll:

Kép
pété

Szerintem nagggyon jól hangzik a Livia!!!! Egy szavazat ott, de amúgy meg nektek kell, hogy tetszen, a többiek nem számitanak!

Én vettem légzésfigyelőt, panelba tuti nem vennék babaörzőt, úgyis szól a szomszéd 5 emelettel feljebbről, hogy mintha pukizott volna a baba :lol:

én olyan Angelcaret vettem, amihez az Captiva szemetest adják, összesen 22 eFt-ba került a baby+outletben.

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Hoztam néhány képet!

Kép
Vendég

eszterxx,

de kedves vagy. a vonalzót megcsináltam, kaptam hozzá valami kódot e-mail-en, de itt el is akadtam, nem bírom idevarázsolni. :(

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kép

Kép
Vendég

Kép

2008.02.14-én 23:40-kor nagyon gyors szülés után megérkezett Joseph (2970g és 50 cm)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hoppá!!! megvan a második befutónk!
GRATULÁLOK DANY, JOSEPH egy kis tündér! és hogy te milyen gyönyörű vagy vele, jó gyors lehetett, nem tűnsz megviseltnek!

nagyon sok tejet és boldogságot kívánok nektek!!

szilvánusz, köszi a tanácsot! azon azon gondolkozom, hogy ki lehettél, hogy nézel ki?? :) ja jól bevágtam 2 szendvicset meg egy csokit reggelire :)

GBSt egyébként már múlt héten levette szerencsére (bár annak sem tudom az eredményét), csak az UH meg a streptococcus miatt aggótam. egyébként egy barátnőm aki szült nála ma ugyanezt mondta, hogy sajnos néha emlékeztetni kell dolgokra, meg, hogy erőltessem az UHt ha ő nem is akarná magától.
mivel idegesítették fel ma?
tényeg írjál ide sűrűbben! te mikor mész legközelebb ctg-re?

KépKép
judit18

AZT A KUTYA HÉTSZÁZÁT! :lol:
DANY! [size=18][color=red][b]GRATULÁLOK!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN [/size]SZÉPET, JÓT KÍVÁNOK!!!! [/color][/b]Mesélj!

Kép
pété

Mommy, csak nem??? Gratulálok és sok boldogságot! Jól vagytok, minden rendben? Milyen kis picurka! :)

KépKép
KépKép
mni

Na, ezt jól elcsesztem! :oops:
Lányos zavaromban össze-vissza írtam! Kezdjük előről:

GRATULÁLOK!!!!!NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET, MINDEN SZÉPET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
pété

35 hétre született meg a kiskrapek?

Kép
pété

Dany! mesélj légyszi! Mzx "élménybeszámolóját" is nagyon várjuk már!!!

Kép
pété

[quote="mommy82"]M írta:mommy82ai vizsgálat szerint a méhszájam 2 centire nyitott...

Kép
pété

Ezt 13-án írta Dany...

Kép
pété

Gondoltam, írok még egy két hozzászólást, hogy csak az enyémekkel legyen tele ez az oldal... :shock: :lol:

Kép
pété

EGY LÁNY ÉS EGY FIÚ! MOMMY! GRATULÁLOK NEKTEK! NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!

Évi

KépKép
kvaszeva

Jajdejóóóó, babaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Dany, szeretettel gratulálok, hosszú, boldog életet és jó egészséget kívánok Nektek!!
Azért nem lógsz meg a szüléstörténet elől!!! Várjuk!

Ügynöknő! Nem gyenge amit írtál! :shock: :shock: :shock: Én is tajtékideg lettem volna. :? Ahogy olvasgatom a régi naplómat, annak idején nekem is az apám f@szságai keserítették meg az uccsó időszakot. Hol az éppen aktuális nőjével, hol a nagyapámmal veszekedett, ha ott voltam vasárnaponként a nagyapámnál.
Mostanra más a helyzet, Érden lakunk mind a ketten, ő egyedül és nincsen más segítsége, csak én. Most autója sincsen, mert lejárt a vizsgája, le kellett adni a rendszámot, és az apehtól vár pénzt, dehát az tudjátok, olyan, mint a kutya vacsorája. Mivel 2 gerincműtét miatt nagyon nehezen mozog, gyalog nem tud közlekedni, így most az uccsó napokig én fuvarozom minden orvosához és ügyintéznivalójához. Kétségtelen, hogy ő is nagyon sokat segít nekünk, de most nagyon fárasztó ez a saját dolgaim mellett....

A görcsölés csökkent illetve ritkult, beültem a fürdőkádba, addig elmúlt. Viszont ahogy felállok, bekeményedik a pocim. Rohadt idegesítő, inkább akkor már indulna be.
És olyan szinten nyűgös vagyok és feszült, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja, nekem 3 rokonom is Lívia és szeretik a nevüket. Plusz egy szavazat!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Dany!

Nagyon sok boldogságot kívánok! Gratulálok!

Gyönyörű a babácska!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Először azt hittem, hogy régi képek (előző baba). Aztán nagyot néztem.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mondtam én, hogy Dany beelőz mindenkit!!!! :D :D :D

Gratulálok, a kis Joseph nagyon édes!!!! Remélem mi is ilyen szépek leszünk utána! :wink:

Én, én, én szeretnék lenni a következő!!!! :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

És most visszaolvastam egy kicsit...

Pepike! Nálam elég bonyi ez az orvos dolog. Akivel beszéltem a felkészítőn, az inkább mégsem vállal el, szólt a mostani a dokimnak. Aztán lett volna még egy dokinő, de az elutazik egy hónapra Kárpátaljára a családjához, másik két orvossal az enyém nincs jóban, meg nem is voltak annyira szimpik sem nekem, sem a férjemnek. Most még gondolkodom eszterxx és norco dokiján, illetve van még egy rezidens dokinő, aki nagyon szívesen elvállalna. Majd meglátjuk. Másfél hetem van eldönteni, mert a 36. hétig mindenképp a mostani orvosomhoz járok, és ha még mindig úgy gondolom, hogy az ügyeletesnél szülök, akkor ő végig is visz, csak a szülést nem vállalja. :roll: :?

Jim! A Trófea nagyon rossz volt, mint mindig... :wink: :lol: Persze, hogy gondoltam rátok! :) Nagyon jó kikapcsolódást kívánok Nektek!

Zsu! Lássuk azt a nagy pocakot!!! :lol: :lol: :lol:

Pati! Jobban vagy??? :shock:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pati! Látom, nem. :cry: :cry: Pihenj!!!

Bosek! Te meg ne türelmetlenkedj!!! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Fúú, de izgi, gratulálok ismeretlenül is a kis Josephez, igazi meglepetés-majdnembefutó!

Judit18

Ácsibácsi: a GBS meg a streptococcus az ugyanaz, tehát várhatod még:), hogy megcsinálják neked, de minek, ha már egyszer megtették :lol: Az eredményre meg tessék szépen rákérdezni, lehet, hogy érdemes már hétfőn telefonon, hogy hamarabb megtudd.
Hát az urammal voltam ma, magas vagyok, barna - tök átlag. Én jövőhéten pénteken 8.15-re megyek ctg-re. Te? Azt, hogy mivel húzták fel inkább priviben küldeném el neked, bár fogalmam sincs azt hogy kell, de próbálkozom:)
szilvánusz

Pati! Lehet, hogy Te leszel a következő? :wink:

Kép
pété

ja, hogy az ugyanaz ! na tessék, kérdeztem én múlt héten de senki nem válaszolt. akkor mégsem olyan feledékeny a Vida :)

hát az nem hiszem, hogy semmilyen megkülönböztető jegyed nincs :), én 9.15-re megyek ctg-re ha még ott leszel szólj, mert én akkor nem biztos, hogy felismerlek...
van egy saccom, te voltál aki magas, nagyon vékony, frufrus és a kabátod nem tudod elöl becsukni :) ?

csak fent rámész a nincs privid-re és ott feljön a postafiók. alul beírod a felhasználónevem és az üzenetet, nagyjából ennyi azt hiszem a privi küldés! azért kíváncsi lennék mi a sztori.

KépKép
judit18

Sziasztok!

Nahát, mommy én már megint nagyon meglepődtem, de szívből gratulálok és nagyon jó egészséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te pont egy idős vagy velem, és nekem még a csomagom sincs meg :shock:

Juditkecskemet!

Én szerdán voltam a házassági kivonatot intézni, ezek voltam kiírva: szüléshez a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonatot fogadják el, utána ( ha már régebbi mint 300nap) másolatot kell kérni attól az Önkormányzattól AHOL A HÁZASSÁGOT KÖTÖTTÉTEK mert annál az anyakönyv vezetőnél van, ő tud másolatot adni!!!!
Fizetni nem kellett. meg is lepődtem hogy nem akartak lehúzni mint mindenhol.
Remélem segítettem...

Évi!

Érdekes a doki sztori először elvállal, majd inkább még se?
Jó hogy időbe eszébejutott! :?

Jó éjszakát!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Juhéj, sikerült vonalzót varázsolnom. Remélem most már látszani is fog alul.

eszterxx,

mni-nek elküldhetem az adataimat a táblázathoz, de lehet, hogy akkor kitiltotok innen, mert elvenném az első helyedet:) Perzse csak papíron, tőlem mehet elém a Bosek is meg bárki, aki már szeretne szülni. Na de viccet félretérve, tényleg jöhetek így a finishben is?

Judit18,

BINGÓÓÓ, a nagyon vékonyból még kételkedtem, de a kabátotnem tudniösszegombolniból :) magamra ismertem. Látod, nem is olyan feledékeny a doktor urunk, a harmadik gyerek után talán már a keresztnevünket is vágni fogja. Na majd küldöm a privit.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Hát lányok, ez hihetetlen! :) :lol: :lol: :lol:

Mommy!
Gratulálok! Boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
Vendég

mommy82

Nagyon sok boldogságot, egészséget, és mindenféle szépet és jót kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
linocs

MOMMY!!!

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Tényleg nagyon boldognak látszol a képeken és a pici és a Te arcod is nagyon kisimult. Örülök, hogy ilyen szülésed volt. Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én is voltam orvosnál,Rendben minden. Bpd 95mm. Koponyavégű fekvés.
Méhszáj megrövidülve, külső 1 cm-re megnyílva, szóval 2100-as.

Érdekes, hogy a szreptococcust nekem egyik gyereknél se szűrték, és most se említette az orvos. Sőt még laborra se adott beutalót. Lehet, hogy Ő is ilyen felejtős tipus... :? UH-t viszont eddig mindig csinált.
Sógornőmet megkérdeztem, neki se nézték tavaly a streptococcust, és ugyanúgy kistarcsai orvosnál szült. Lehet, hogy ott ez nem szokás?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz!

Naná, hogy jöhetsz így a finisben is. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mommy!

Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi,hogy 35 hetesen :wink: bár látszódott a képen hogy nagy volt az a pocak nagyon :wink:

Pumperka!

Sajna nem mindenhol szűrik a streptot,pedig nagyon ajánlatos úgy hallottam...szetm tudják szűrni Kerepesen is(egyik barátnőm ott szült augusztusban és ő direkt kérte és megtették)szal sztem ragaszkodj hozzá!!!

Az én dokim már 2x szűrte a terhesség alatt,és most lesz 28.-án 3x.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Dany!
Nagy nagy gratula, nagyon sok boldogságot, egészséget és sok tejcit kívánok!!!

Szilvánusz!
na ná, hogy jöhetsz!
És üzenem még a titokban olvasóknak, írjatok ne csak olvassatok!!!

Judit18!
Persze, hogy tanított az apukád Műszakirajzot és környezetvédelmet, lehet, hogy mást is,de erre emlékszem. Egy kicsit régen volt 14-15 éve!
Nagyon kedveltem(ük), egy nagyon szinpatikus, jó indulatú és rendes tanárbácsi.
Így, hogy írtad, hogy az apukád, visszaemlékezve az arcára, tényleg nagyon hasonlítassz rá! (Bajuszt leszámítva)
Patkó tanárúrral húzták az igát, gondolom még most is.

Jim!
Igaz majd csak vasárnap olvasod, de jó pihenést, valószínű most vagytok utoljára hármasban a balcsin!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mommy82!
Azt az Árgyélusát!!!!!!!! Hatalmas gratula nektek!!!!!! Ja és persze sok-sok tejcsit!!!!!

Hát csajok! Nagyon izgi mostanában bejönni ebbe a topikba!!!! Ahogy belépek, nagyon óvatosan olvasgatok, és izgalommal várom, egy-egy újabb babó előbukkanását!!!!
És lám!!! A mai nap is hozott újdonságot!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Dany, én is szeretnék gratulálni és minden jót kívánok!

Nem túl nagy, de nem is kicsi Josepf. Akkor Ő most koraszülött vagy sem?
Az én lányom kisebb súlyú volt a 38.hét után(2890), csak két centivel hosszabb.
....Csak, mert az én vonalzóm is ugyanott tart.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

De jó fejek vagytok, akkor jövök máskor is!hi,hi

Judit18

elküldtem a storyt, (ötszázezeré továbbadhatod) remélem sikerült.

Mni
Szia! Küldök infókat, ha gondolod, hogy betennél...
Szilvi
30 év
Első baba
Marcell
Kútvölgyi
március 1.
178 cm. 61-ről mentem 74-re.

Beszéltetek már arról, hogy mi lesz áprilistól? Gondolom mindenki ugyanilyen lelkesedéssel ír majd a babanevelésről, ugye?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mommy!!!!!!!!!

Azt a hétszázát, ráz as hideg, kicsordult a könnyem (bár tejet vártam...)!!!! Hatalmas nagy gratula!!!!!!!!!! Jól megleptél Bennünket!!!!!!

Szilvánusz, örülünk neked, látod, mindenki!!! Az nem baj, hogy beelőztél, csak az, hogy valaki olyan magas, mint én és 61-ről indult... és csak 74 most is... :cry: :cry: hiába, ez a fránya féltékenység... igaza volt a többieknek, te csak az a vékony lány lehettél :lol:

Pumperka, keress rá a neten a streptococcusra és kérd meg a szűrést, mert én is elég veszélyes dolgokat olvastam. És semmibe nem tart, hogy megnézzék, csak egész egyszerűen van, ahol szokták, van, ahol nem...

Kép

KépKép
eszterxx

Mommy,
nagyon szépek vagytok, sok boldogságot!!!

mi még mindig egyben, bár iszonyúan görcsölök :shock: :shock: ha ez tényleg jósló és így megy még kb.2 hétig, akkor hullafáradt leszek a szülőszobán!! na, majd meglátjuk!

Pati,
küld el lécci a számod, bébi sms miatt, mint vidéki-nem talizósnak nincs meg, és te sűrűn jössz, szóval neked dobnám a susmust, ha jön a gyerkőc..hm??

KépKép
kmanna

Sziasztok Kismamik!

Azt a mindenit Dany!

Gratulálunk nektek, jó egészséget, és sok sok tejcsit
A pici Joseph-nek!
Nagyon édi!!!!!!!!!

Szinte fel sem tudom fogni!

Csajok!
Ki a következő????????????
Eszter hogy állsz?
Vendég

Áhh, én még tuti nem... Fájás 0, soha nem is volt, tevékeny vagyok, már kitöltöttem reggel 4 adóbevallást, rendet raktam és most állok neki vasalni...

Pedig már minden kész, jöhetne a gyerek...

Most úgyis egy lányos kell, hogy következzen!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na kíváncsi vagyok!!!!
Reggel 4 ????????????
Nem tudsz aludni Eszter?? :lol: :lol: :lol:

Jaj Mni!
Sok Boldog Névnapot a kicsi Lillának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahó.
Nem szültem :evil:
csak jósló+ nyavalygás volt. :roll: Banyek.
Mára mindenestre jobb a kedvem. :D

Várom Mzx képeit!!!!

A számom: jöhetnek a sömösök: 06 70 221 9565.
Szerintm én Kvaszévának meg Jimm-nek üzenek majd, mert az övék benne vannak a telcsimben. Meg nálunk spéci a helyzet, Znikusz jön egyből a képekkel meg a beszámolóval egyenest a szülés után.

Utoljára akkor telt ilyen lassan az idő, amikor a pozitív tesztet vártam....Te jó ég, csak jövő szerdáig vagyok betáblázva :shock: nem lesz így jó, bekattanok a várakozástól utána.
Nem talizhatnánk jövő hét második felében Érd közelében egy kis időmúlatásra??? :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz! Gratula a 38 héthez!!! Te is mentsd el a számot, nem ér ám 4-5 napos hírekkel jönni hozzánk :lol: és csatlakozva a többiekhez: tessék sokat írni, különben szegény fórumozóknak állandóan az én borzalmas irományaimat kell olvasni, ja meg a pété-jét!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Nagyon szeretjük a Pati hosszú és a pété sok, de rövidke hozzászólását!!!

Ma éjjel erős hidegfront volt, kiváncsi vagyok, ki szült meg reggelre...

És mindenki küldjön valakinek sms-t, azonnal tudnunk kell a dolgokról!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Gyönyörűséges, napsütéses jó reggelt Mindenkinek!

Ma reggel felkeltem, bekapcsoltam a tv-t, de nem kötött le a pokemon-os mese, mert alig vártam, hogy megnézzem, történt-e valami esemény tegnap délután óta... :lol:

Judit18! Bár nekem remélhetőleg még sok időm van, de a Te számod van benne a telcsimben. Még mindig az a 369-el kezdődő? Mert akkor majd Neked üzizek...

Eszter! Köszi! :oops:

Kép
pété

Málnalevél tea kérdés:

Az én Herbáriásomra a következő van irva:

" Belsőleg hasmenés esetén teafőzetként javasolt. Szájnyálkahártya-, torok-, gatagyulladásnál öblögetőszer"

Elkészitése forrázatként: az előirt mennyiségű gyógynövényt a megadott mennyiségű, forrásban levő vizzel leöntjük, lefedett edényben 10-20 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.

Na, ebből legyek okos... én emlékszem rosszul és nem málnalevelet kell inni, vagy ha eljutok a napi hat bögréig, akkor azért tágulok, mert a WC-n próbálok szülni, vagy???

És hány kanál kell mennyi vizbe?

A mályvalevelet legalább ismerem, annak a hatását is, de ezt a leirást... komolyan, ennél még az APEH útmutató is többet mond :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Szisztok!

GRATULÁLOK A BABÁCSKÁKHOZ!
Ezt a meglepit!
Gondoltam gyorsan felteszem a buggyant kérdésemet, erre tessék! Még most is könnyes a szemem! És elfogott az izgalom, hogy akár én is lehetek a következő. Bár a dokim szerint tuti kivárjuk a márc. 9-et. Nem bánnám, ha egy-két héttel meglepne Petike.
Gyönyörű vagy Mommy!!! Azért ez nem semmi szülés után. Izgatottan várjuk a történetedet!

Mpatr! Én is elmentettem a számodat, majd küldöm az smst, ha esemény van.

Pété! A Lívia nagyon szép név! :oops: Én szeretem, elég ritka, de nem kacifántos.

Eszter! Ugyanezek a gondolataim a málnalevél teáról. Bár én már két napja iszom, de tartok attól, hogy tényleg jól teszem-e, ha iszom. Hat bögre hatása nagyon vicces lenne! :) Az egy is érzékelhető nálam.

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Mommy:

Gratulálunk nektek, jó egészésget és sok-sok tejcsit a kicsi Josephnek!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

na jó ez a málnalevéltea, most tényleg nemtudom igyam-e. ha nekem még rátesz a székrekedésemre akkor elég gáz....

Beus, azért remélem nem nagyon hasonlítok a papámra, nem egy férfiszépség :), vszínűleg bajusz nélkül sem, bár vicces, de úgy még soha nem láttam. de amúgy imádom, tök jó fej, én is úgy hallottam, hogy általában szeretik a diákok.

Pati én is bevéstem a telefonszámod, bár te valószínű beelőzöl, lehet, hogy még olyanét kellene felírnom aki jóval később szül.
Pété, a tiéd végülis nekem is megvan, (az enyém még mindig a 369-es) legfeljebb ha te üzensz nekem akkor majd már itthonról babával tudok közvetítetni.
na meg persze Nikié van meg, de ő ha császár feb vége akkor szintén előttem fog vszínű járni...
persze ezekkel a frontokkal kiszámíthatatlan...

Szilvánusz, nem is gondoltam, hogy ennyire előrejársz már elég kis pici a pocakod másokhoz képest, mondta Vida, hogy mekkora már Marcitok? persze, lehet, hogy csak a magasságod miatt tűnt úgy. majd rakjál fel képet, hadd lássuk.

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?