Új privát üzeneted érkezett!

anyooo, te a babamoziban ugye benne akarsz lenni? :)
gratula a kistizennyolcashoz:)

lafi,hunor olyan szép pofijú baba!
hogy álltok a kajcsival?

csajok,akik használtak habbermant....át kellene térnem sima cumisüvegre,mivel a habberman kicsi. persze a vizet már pohárból issza zsuzsi. de a tápit azt még cumiból adnám. (mást nem) vagy lehet esetleg a habbermanból nagyobbat kapni vajon??

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kincs: Ment a válasz ;)

Anyoo: Gratula az óriás maszatkához! Minden rendben lesz nálatok is ;)

Lafi: Hunor mekkorát nőtt. Tényleg édes a pofija :) Az egész gyerek olyan, hogy az ember szívesen megdögönyözné, meg hasra pocit nyomna neki :)

Csakegy: Na, a Macskafogó 2-vel mi is így voltunk, bár nekünk premier előtt volt szerencsénk megnézni egy nagyker jóvoltából ingyen, így egy fillérünk sem bánta a rossz választást. Tényleg nem egy nagy szám, de arra jó volt, hogy nem kellett addig sem dolgozni :)

Mniki: Csak ennyire ugrottál be? :( Majd azért magadról is mesélj, jó?

Monee: 12. hét után hihetetlen nyugalom lepi el az ember lányát. Én akkor kezdtem megnyugodni és lehinni, hogy velünk marad a pici, mert persze a "jóbarátok" emlékeztettek rá, hogy addig semmi sem biztos... Szóval utána már én nyugodt voltam, de sajnos a másik topikban mindig van egy lány aki most vagy emiatt aggódik túlzottan vagy amiatt. Szinte mindig van valami aggódnivaló ;)

Nekem valahogy természetes volt, hogy bejön velem az uram az UHra. Nem felejti el az első látogatást sem a dokinál (ott a rákszűrés mellett volt UH is) és hát iszonyatosan büszke volt a drágám :lol: ( a vizsgálatnál nem nézett oda, de az UH gép bekapcsolásakor már nem ült a fenekén... :) ) A génjei :lol: Arra a dokilátogatásra kicsit noszogatni kellett, de a többire már természetes volt neki is, hogy jön. Asszem a 6-7. heti "szívhangos" UH még hüvelyi volt, de a 12. heti már hasi. Szerintem, ha az ultrahangos doki közölte volna, hogy nem jöhet be, akkor rátöri az ajtót :lol: Nagyon jó érzés volt ezeket együtt átélni és látni az arcán azt a mérhetetlen büszkeséget :) Jobban lekötötte a monitor, mint az, hogy én ott lent most egy kütyüvel fekszem a lábam között :)
Ezért reménykedem benne, hogy a szülésnél is ott lesz és leginkább velem fog foglalkozni, nem pedig azzal, hogy ott lent mi történik és mi hogy néz ki...

Lányok: A véleményeteket kérném az Avent Isis mellszívójáról. Használta már valaki? Megéri azt a pár ezer forintot használtan? Tényleg jó?
Köszi a válaszokat előre is :)

Kép

Kép
bettica
 
 


pocit=puszit :oops:

Kép

Kép
bettica
 
 

 
 

Csak hogy velem legyen most tele a laptető (na jó, nem is, csak elfelejtettem):

Dimet: Nálunk kicsit csúszik a 4D UH a piszkos anyagiak miatt (kifizettük végre az autónkat, nincs már hitelünk, juhéjj) , de március első hetére mindenképpen be akarjuk súvasztani ezt a kiadást...
Pedig alig vártam már az újabb kukucskát :(

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok lányok!

Lafi! Hunor annyira bájos! Igazi döncizni való fiúcska! Azok a szemek...................... Hál istennek, hogy ennyivel megúsztátok! :)

Kincsecske! Nóra is tombolós ma............ Biztosan a frontok! Ma elmentem bevásárolni, és felénél abbahagytam! Én!!! :shock: Még most is alig térek magamhoz miatta, de nem ment na, nem volt már türelmem válogatni, gondolkodni, Nóri tombolt, lehajolni, söttörö nem ment, szóval fizettem, jöttem haza! :)

Anyóka! Helyes helyes, szépen fejlődik a mazsolád! Annyira aranyos lehetett Dorka! :)

Bettica! Én azt vettem, én is használtan. Hallottam róla jót is, rosszat is...................

Mindent elintéztünk ma az esküvővel kapcsolatban. Totálisan mindent, el sem hiszem. Annyiba lett végül, hogy azért kaparászm a fejtetőmet, pedig mindenből a legolcsóbbat intéztük. Szinte a kaja volt a legolcsóbb lányok!!!

Azt tudtátok, hogy pl. nálunk az anyakönyvi terem bérlésénél, ha 16 fő felett vagytok, akkor 26 ezer pénzt kérnek érte??? Azt hittem lefordulok a székről.......... Igaz, mi nem leszünk csak 14-en, de mégis............ Hát minek is fizetem az adót, hogy még ezért is fizessek, és az én pénzemből újították fel a termet???????? Ma sokat dühöngtem, de már nem is érdekel! Tudom, el lehet menni az országból, ha nem tetszik.............. :twisted: :roll:

Most főzök valamit, holnap csak valamikor este jövök, vizsgázni megyek! :)

Csók lányok!
Vendég
 


Bettica!

Ha elfogadsz egy jótanácsot, használt Avent mellszívót ne vegyél!
Én is használtan vettem anno Aventet, csak hogy olcsóbb legyen,a csajszi úgy hirdette, hogy alig használt, aztán én semmire nem mentem vele, nem szívott semmit!!Jó, nekem kevés tejem volt,de kézzel mégis ki tudtam fejni azt a pár cseppet.

Anyoo!
Gratu a picihez!

Megnézem ezt a szeptemberi topikot,miért paráznak már ennyit.Én anno semmitől nem aggódtam.Lehet ez is baj,nemtom,de legalább hülyeségekkel nem idegesítettem magam.
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Anyooo!
Gratula a majd 2 cm-es babuhoz!!

Lafi!
Látom Hunor is annyira szokta hajtani a vizet, mint Lara. :lol: Csak úgy örvénylik körülötte!!! Múltkor bele pukizott. :roll: Jót :lol: a párommal.
Örülök, h ennyivel megúsztátok a tegnapi napot!!
Larának 17-óra körül kezdett fájni a lába - kapott Germicidet. uf mi lesz este velünk??

Kép
lara26
 
 


vazze... nézem miért van olyan csöndben a gyerek... látom, épp a férjem poharában kotorászik.. na mondom jó, elveszem a poharat mielőtt összetöri. Belenézek, látom, hogy csak víz, viszont az alján úszik egy kupac valami... Igen, jól sejtitek. Lilla épp akkor áztatta be a spar-pont gyűjteményünket... (már amit sikerült megtalálnunk.. mert a korábban gyűjtött pontokat sikerült olyan jól eldugni előle, hogy azóta se találjuk...) (tuti, hogy a férjem volt, ha én lettem volna akkor legalább sejteném, hogy hol vannak...)

Na megyek KV-zni... hulla vagyok... (hajnalban felébresztett.. meg akartam etetni... és sikerült a fotel mellé ülnöm... úgyhogy szép horzsolásos a hátam...)

Metnek semmi mellékhatása eddig :) Napi 1/2 -nél tartok... hétfőn átállok a napi 1 bogyóra :)

(aztán vissza is olvasok... kéne...)
Vendég
 


front van........

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


jajjjjjjjjjjjjjj nagyon front, visszajött a migrénem, pedig azt hittem, elment végleg, mert a 8 hónapban plusz ez a 2 hónap nem fájt a fejem és tessék!szétemgy az agyam!!!!!!!!! :twisted:
Vendég
 


lafi: szex... azt ajánlják migrén ellen :)) (a szívás csak az, hogy utána szerintem mindig visszajön :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég
 


csak, hogy ne unatkozzak... újra belevágok a php rejtelmeibe és újradesignolom a honlapom... magamat ismerve ez egy kb. 1-2 éves projekt lesz :lol: (normálisan 2 nap :)))))
Vendég
 


szex :lol: , ja igen, máshoz sincs épp kedvem ilyen fejfájás mellett :lol: asszem csak kinyúlnék az ágyon :oops:
Vendég
 


LÁNYOK!

A PCOS honlapon a SEGÍTS! felszólítás alatt letölthető a kis PCOS kártya, aminek a terjesztésében kérek segítséget!

(Igaz, ez a mostani kártya nem pont ugyanilyen, de ingyen kaptuk egy nyomdától, amiből több ezer db van!)

Most szedem össze az önkénteseket, akik jelentkeznek, nekik postán buborékos borítékban küldök kb. 200 db kártyát (vagy többet, ha úgy érzi az illető).

Kérlek benneteket, jelentkezzen az, aki szívesen terjeszti a következő helyeken (egy helyen 20-30 db-t érdemes hagyni):

- szépségszalonok (különösen kozmetikák!!) várói
- fitness, wellness szalonok pultjai, várói
- patikák
- háziorvosi rendelők, védőnői rendelők várói
- esetleg nőgyógyász rendelő, amennyiben az orvos beleegyezik!

SEGÍTSÉGETEKET előre is köszönöm!! Privátban jelentkezzetek.

A másik: esedékes lesz idén tavasz végén is a PCOS közönségtalálkozó! Azonban az alapítvány csupán a felajánlásokból illetve szponzorizációból szeretné megfinanszírozni a költségeit, ellentétben a tavalyi gyakorlattal, nem lenne belépti díj!
Ezért, ha tudtok utalni az alapítvány CIB-es számlára bármilyen kis összeget is, az nagy segítség!
Céges felajánlás esetében az összeg egy része adókedvezmény formájában visszaigényelhető!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!

Lafim, migrén monnyon le!!!!! Tegnap egyébként én is nagyon sz...rul voltam, pedig nekem ritkán jön elő. Szerencsére kialudtam.

Dimet, meddig kell jelentkezni a babamoziba? mert kicsit(?) babonásos vagyok. Apával beszélgettünk róla, de nem tudjuk eldönteni... Szívem szerint inkább a jövő évibe - ha lesz - kerülnék majd be, ha Maszatka megszületett épen, egészségesen.

Monee, én párom is eléggé húzódozott az uh-tól amíg hüvelyi. De végül bejött és nem bánta meg.
Dorkával amikor a 38. héten dokit váltottunk akkor behívta őt is a dokker majd meg akart vizsgálni és Apa indult kifelé, a doki beszólt neki: "maradjon már, többet látta azt már maga mint én" :lol: ezek után természetesen bent maradt... Azóta ez a mondat szállóige lett nálunk. :)

Monácska, vizsga? Gondoltam Rád!

Voltam ma védőnőnél. megvan a kiskönyvem! Szép rózsaszín...
Elvittem Dorkát magammal, hogy lássák, hogy nem kezdő kismama vagyok. Be is jött a dolog :twisted: mert nem nagyon nyaggatak. Megírták a beutalókat, kitöltötték a kitölteni valókat, megbeszéltük hogy majd a 12 hetes UH után nézzek feléjük és kész. Mindenféle írkálással negyed óra alatt elintéztük őket. :lol: Persze Dorka is nyafizott hogy menjünk haza mert álmos :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


gratula a kiskönyvhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mondtam én, hogy rózsaszín.... :wink:

a migrén már lemondott! :lol:
Vendég
 


lafi: meg se merem kérdezni, hogy mitől :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

anyoooka: gratula a kiskönyvhöz :)

Úgy döntöttem, nem olvasok vissza... esélytelen. Úgyhogy utólag is gratula mindenkinek mindenhez, kitartás azoknak akiknek szükségük van rá na meg midnen jókívánság :))))
Vendég
 


Kép MINDENKINEK!!!! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

De jókat nevetgéltem itt magamban, míg olvastam a mai termést :lol:

Anyoo: Gratula a kiskönyvhöz ;) A szállóigédnél hirtelen felsikkantottam... Milyen igaza is van annak a dokinak :D A védőnő nem ugyanaz, mint volt? Vagy azóta költöztetek? A szavaidból azt veszem ki, hogy nem ismertétek egymást...

Csakegy: hagyd a fenébe :lol: sikítunk, ha valaki nagyon fontosat írt neked ;)
Én is jártam már úgy, hogy túl nagy volt a csend a gyerekeknél. Aztán már előre fogtam a fejem, hogy jaj most éppen mivel foglalják le magukat (gyerek osztályon dolgoztam ;) ) :D Úgy szép az élet, ha zajlik...

Lafi: a terápia engem érdekelne, de csak, ha nem a fent említett megoldásokat vetettétek be :lol: Illetve az is jöhet, ha bevált, de a részleteket most nem kérjük ;)

Lecso: Nagy pocakos, mindennapos kismami :lol: Jó nézni, hogy már csak 2 hét, illetve, hogy tulajdonképpen most már bármikor indulhattok...

Ezo: Köszi a tippet... Reménykedtem pedig, hogy legalább ezzel nem lehet nagyon melléfogni :(

Kép

Kép
bettica
 
 


Köszönöm! :lol:

Lafim, örülök, hogy lemondott a migrén! :) És mi is az a gyógymód?! a Csakegy-féle?! :wink: :P

Lecso, már csak két hét! :lol: nagyon izgi! Kit fogsz értesíteni, ha esemény van?

Bettica, jól értetted, tényleg új a védőnőnk. De nem mi költöztünk, hanem az előző mostanában szült - akasztják a hóhért :lol: :lol: ez egy kis fiatalka, gyerek szerintem még nincsen... Nem hiszem hogy sok vizet fog zavarni.

Kép

Kép
anyoooka
 
 


quarelin :lol: a másik gyógymódhoz migrén mellett az ember lányának szerintem nincs kedve, nekem legalábbis nem sok kedvem van olyankor... :oops:
Vendég
 


Szép estét!

Anyooka gratulálok én is a rózsaszín kiskönyvhöz!!
(Nekem is olyanom van)

Bettica a mellszívó kérdés engem is izgat, de azt hiszem megvárom a szülésfelkészítőt. (azt hallottam, hogy amit a kórházban használnak olyat lehet venni benn és nem is drága, nagyon szeretnék szoptatni ,viszont ha lenne elég tejcsi akkor nem ruháznék 20.000 egy gépezetbe)
A neten nézelődve találtam Madela dolgokat..(nem tudom,hogyan lehet rendelni őket,és hogy mennyire jó árban vannak) http://www.univill.hu/start_frame.htm
Kavics!! lázmérőt is láttam..
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Gyors helyzetjelentés!

Ma olyan görbe valentin napot tartottunk! :D Mondtam is a páromnak, hogy már nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen (talán amióta babás vagyok nem) és nem tudom mikor lesz legközelebb! :? :wink:

Ellenben. :!:
Ma voltam dokinál.
Hát azt mondta, hogy a méhszáj még zártnak csak nagyon jóindulatúan mondható, de elég érdekes alakot vett fel a méhem.
Kezd a nyaknál kiszélesedni. Belülről (fog) nyílik! :roll:
Szombattól egy hétig nincs (szabadságra megy).
Magnéziumot szedjem a 37-ik hétig (elhagyni sem merem, ha a dokim nincs! :lol: :lol: ezt mondtam neki is :lol: :lol: )
És szerinte még nem lesz szülés, de nagyon úgy tűnt, hogy nem gondolja, hogy kihúzzuk a terminus végéig!
Szóval ő ezt így nem mondta ki, de valahogy ezt éreztem.

No, én mondtam neki, hogy szülésről még szó sem lehet, mert a papírok sincsenek rendben, ami a gyerek anyakönyvezéséhez kellenek :roll: úgyhogy a kisfiúnkkal megbeszéltük, hogy ő mindenképpen márciusi baba lesz! :lol: :lol:

Front van! Keményedek mint állat! Zabálom a magnéziumot!
Muszáj kíméljem magam, mert nem viccelek ha azt mondom, hogy egy 100-200 m-es sétától is elkezdek keményedni! :? Pedig holnap háziorvos, táppénzes papír leadás. És gyalog. Igaz közel van, de akkor is!

No, csak ennyit rólam. :)

Majd még írok. :)

35+2
Vendég
 


Anyó:gratulálok a kiskönyvhöz :D .Apa van megfogadva,hogy írjon nektek+rakjon fel képet majd Tomiról!Remélem sikerül is neki!(nem ír topikokba,de azért talán menni fog neki :wink: )

Igen,már csak 15 nap van! :D Remélem hamarabb kibújik mint 29,mert egyébként a kiírt idő után befektet a doki már.De most jön a hidegfront az a fiúkra,jövőhéten meg jön a melegfront az meg a lányokra hat állítólag csalogatóként! :lol: Na majd kiderül!

A málnalevél teától valakinek fájt a feje vagy volt hányingere?Lehet nekem sem attól van,de kb azóta érzem ezt. :?
Na meg olyan szétszórt vagyok +figyelmetlen ,hogy jujúj :roll:

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Csajok!

A Kossuthon a Vendég a háznál-ban az Arwen tornáról volt szó. Én is csak a végét csíptem el, de megtaláltam, itt lehet meghallgatni:

http://www.mr1-kossuth.hu/index.php/Ven ... aznal.html

Alul középütt a 'hallgassa meg' alatt a 2008. február 14-re klikkelve lehet meghallgatni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kavics!

Taxi is van ám a világon, és kis távra nem is olyan vészes!
Vigyázz magatokra nagyon!

Én nem tudom, de az utóbbi időben mintha front hátán front lenne, nem? :shock:
Én is ki voltam ütve, meg a ded is. Fél 3-tól 6-ig aludt!!!!!!
Most bezzeg nem akar aludni! :twisted:

Lafi!

Hunor édes pofa! Nekem a hanyattalvós tetszett legjobban! :D
Mostanában Gergő is hanyatt alszik és olyan édes a pofija, de nem tudom lefényképezni, mert nem akarom, h. a vaku felébressze.

Csajok vezessétek a babanaplókat, mert olyan gyorsan nőnek és a mi agyunk olyan rövid! Amire tegnap még azt hittem, h. örökre beleégett a memóriámba, arra ma már alig emlékszem. :( Kellenek a fotók, videók, sztorik és majd később az aranyköpések! :D

Anyóó!

Gratula a kiskönyvhöz! :D

Lecsó!

Már csak 15 nap??? Juj, de izgi! Kit fogsz értesíteni, ha szülni indulsz?

Fülhőmérő tapasztalatok:
Eddig jól szuperál.
Magamnak mérek reggelente ébredésit. De ma hirtelen kihűltem. Nem tudtam mire vélni a dolgot, de a lencse alapos vizsgálata során észrevettem két kis hámdarabkát rajta. Megtöröltem a pólómba és egyből jól mért!
Szóval gondolom a fülzsír is be tudja zavarni, azért szokták azt hinni, h. pontatlan. De szerintem szuper! 1 másodperc alatt kiadja az eredményt.
Csak a kupak visszazárása okoz némi nehézséget, ilyen hülye formát is csak férfi dizájnolhat az tuti! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


lecso...gyanus vagy te nekem...lehet jön a baba most hétvégén??? :D

kavics, vigyázz magatokra!!!

itt is front. gyerek napközben sokat aludt. most meg fent kukorékol....... :roll:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Tényleg: Ez nem érdekel valakit egy kismamafelső? Én is használtan vettem, de nem volt rajtam mert nagy lett... (felpakoltam a teszveszre 2000-ért de 1500-ért viheti akire jó ha még nem licitáltak rá...)

Kép

Elvileg 36-os, de szerintem inkább 38-as vagy 40-es.

BabyWalz a márkája, nagyon jó állapotban van - újszerű.

Méretei:
kar: 59cm,
mellnél 44cm,
Teljes hossz (nyaktól aljig) 59cm.

Ez egy vastag pamut pólószerű anyag (két réteg, de nem pulóver vastagság!) úgyhogy gyönyörűen nyúlik, ráadásul szerintem tök jól néz ki.

Van egy eladó IKEA baabtornáztató trapézváz is (már nem tudom, hol vannak róla a játékok) - 1000 pénz.

Kép

Örsre kiviszem őket... (a kettő együtt 2300-ért?:)
Vendég
 


Sziasztok!

Kéretik nem nézni, hogy hány órakor írom a hszt. De aki idejében lefekszik, az hamar kialussza magát! De ezt a hszt megírom és visszaájulok az ágyikóba. Persze az orrom ébresztett. Utálom ezt a taknyolást, de egyszer minden véget ér! :lol:
Az Ember olyan édesen alszik. :)

Rambóka!
Ez a taxis dolog meggondolandó! :roll:

Lafi!
A kisfiad olyan édes pofi. Remélem tavasszal sikerül találkozni és megcsodálhatom! :D

Anyoka!
Gratulálok! Kiskönyved is van! Rózsaszín is! :)
Én tegnap láttam kék kiskönyvet. De megállapítottam, hogy a rózsaszínen édesebb a babóca! :)

Csakegy!
Macskafogó?? :shock: Én ilyen filmeket nem nézek! :lol: Ha az emberrel moziba mentek, akkor nézzetek valami igazi jó szerelmetes filmet! :lol:
Tegnap a 9 és 1/2 randit néztük. Én egy picit erőltetettnek éreztem, a páromnak viszont nagyon tetszett. De összességében aranyos film. :D

Monácska!
Akkor te most nem csinálsz mást, mint összekulcsolt kézzel hátradölsz a székben és várod február 29-ét, hogy meglegyen a lagzi és akár másnap már szülhetsz is??? :lol: :lol:
Babacuccok is mind megvannak?

Most egy kicsit felbuzdultam (dokis vizsgálat után), a hétvégén begyűjtjük a maradék hiányzó dolgokat! :) Tényleg kevés dolog kell!

Kincsecske!
Lázmérőt megvettük. Olyat ami örök garanciás. Aztán ha majd kell veszünk fülhőmérőt is! Egyelőre ez nagyon jónak ígérkezik!
De köszi! :)

Lecso!
Most látom, hogy még 2 heted van! Kíváncsi vagyok, hogy kihúzzátok e EGY-ben???? :lol: :lol:

Lányok!
Ennek az ágyfölé rakható forgó, zenélő plüssfiguráknak van értelme???
Láttam két félét ami tetszett, de igazából még nem vettünk.
Szeretik a babák? Vagy ez altatáshoz kell, mert olyan megnyugtatóan zenélnek? Vagy MI?


Pusszantás, mindenkinek JÓCCAKÁT! :lol: :lol: :lol:

Megyek visszakotródok az ágyba! :lol:
Vendég
 


Elegem van! Nem hagynak aludni! Ma reggel már kétszer csengett a telefonom!! :x
Kikapcsolom. És visszafekszem!

De ezt tegnap találtam, gondoltam közzéteszem. :lol:

Valentin napi versike!

Valcsi napcsi ajcsi

Valcsi napcsi reggelén kipattant a szemcsim,
Ráébredtem ezredszer hogy lemerült a telcsim.
Hogy újra feltöltodjön már nagyon is várom,
Mert biztosan hívott párszor, micimaci párom.

Egybol arra gondoltam milyen jó lesz nekem.
Ajcsiját a szerelmemnek a Plázában veszem.
Nézek neki vörös lufcsit, plüssöt s finom csokikát,
Kapok én is virágot, meg vastag számra csókicát.

Szemöldököm tetkós ívét kihúzom majd erosen,
Csinálok egy fincsi pacalt, kenyérrel és velosen.
Felveszem a legszebb toppom szilikon cickómra,
Hogy mit kezd vele vacsi után, rábízom fickómra.

Persze csak úgy kaphat bebocsájtást testembe,
Ha némi kis ajándékot csempészik az estembe.
Egy kicsike ékszer, vagy szolcsi, spinning bérlet,
Aztán ha ez mind meglesz, már hozzám is érhet.

Nem is tudom miért imádom a Valentin napot,
Talán mert a faszimtól jó sok mindent kapok?
Be kellene vezetni még sok-sok Amcsi ünnepet,
Ha lesz ilyen megmozdulás, én mellette tüntetek.

Na de most sietek, mert ajcsikát kell vennem,
Estére még apucinak tipp-toppnak is lennem.
Vendég
 


Kavics, nekünk jó, nem altatáshoz , hanem ahogy fekszik, nézi még akkor is ha nem forog, ha meg forog, akkor szépen követi a szemével, szerintem ilyen agytornának vagy fejlesztésnek nagyon jó. Altatáshoz nem haszánlom, nehogy megszokja hogy a zenéjére alszik el...
Vendég
 


na, nálunk is megint fél 11kor volt alvás...ugye a front? ugye ez nem lesz állandó? pfff...........

kavics, nekünk is jó volt. de nem kiságyba. kiságyba alszunk, nem játszunk :) (nagyon jó ez a versike. elküldtem férjemnek :lol: )

viszont így is-úgy is zenére alszik el:) nelly furtado még mindig bejön. igaz tegnap arra sem aludt el. egyszerűen fent kukorékolt és rötyögött.....aztáán végül mellettem, hátsimivel elaludt.

itt esik a hó. és sötét van:(

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Hó??? :shock: Ezért fájt a fejem...meg a gyerek egész nap aludt, ilyent még kicsi életében egyszer sem csinált!Itt szikrázik a nap...
Vendég
 


Fú skacok... tegnap este BRUTÁL jó lett az almáspite amit sütöttem... Igazából nem is pite de elvileg annak készült... és még soha az életben nem lett ilyen jó :)))))) Fúúúú.... nemsokára beírom a diétás topikba!!!!!

(CSAK teljes kiörlésű liszt van benne, 13deka méz (az egészben -jó nagy tepsi!!!), vaj helyett olaj, 2 tojássárgája stb. A töltelék meg sima alma egy kis fahéjjal mindenféle extra édesítés nélkül... Hát valami brutál jó lett... nekem igazából még túl édes is lett a tésztája (eredetileg 10 deka méz kellett volna bele de a férjem mérte ki és átvert) így viszont már 1 szelet is elég belőle... és BRUTÁL JÓ:))))) (csak kicsit macera megcsinálni... ld. almapucolás stb. stb.) (aki ismeri a Marlenkát... na a tésztája pont olyan lett mint a Marlenka tészta...) Ja... és kb. 2 éve nem sütöttem semmit úgyhogy extra lelkes vagyok :)))

(hehe... mindez azért történt, mert a férjem nem kapott kakaóscsigát a Kaisersban én meg már rákészítettem a hasam... így kénytelen voltam kitalálni helyette valamit)
Vendég
 


Basszus,

HAVAZIK! :shock:
Vendég
 


anyu most írt, Kecskméten is havazik :shock: anyám, itt még süt a nap......fáj a fejem :evil:
Vendég
 


itt már nem havazik...lafi,kitartás :)
de gyerek nyűg. nem sír,meg ilyenek.nem mosolyog. nálunk ez a nyűg :D és nyüszít.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Pécs belvárosában is állítólag esett, de ezt nem láttam, uh. el sem hiszem. 8)
Itt ahol én vagyok, tavasziasan süt a nap. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


ja, és folyamatosan paprikajancsi. az arcán és az állán csupa piros. nemtok rájönni,hogy mitől. mondjuk nem folyamatosan...de nem értem mitől jöhet ki. már végéggondoltam, de passzzzzzzzz.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


dimet nem nyálzik? Nálunk mindig akkor piros. lent is, fent is! :lol:

kavicska forgó-zenélő plüssöt mi is imádtuk, nagyon jól kihasználtuk, kb fél évig. unaloműzőnek, nézegette egész nap, vigyorgott az állatkákra, próbálta elkapni őket, nyúlt feléjük...hallgatta a zenét.

de sztem ne vegyetek még, kaptok vagy hármat ajándékba. meg úgyse az első héten használja az ember, akkor még nem lát, nem hall a baba...haggy vásárolnivalót arra az időre is, mikor meglesz a béb. meglásd akkor még jobb vásárolni!

Kép

Kép
rejo
 
 


[quote="rejo"]
írta:
rejo
de sztem ne vegyetek még, kaptok vagy hármat ajándékba. meg úgyse az első héten használja az ember, akkor még nem lát, nem hall a baba...haggy vásárolnivalót arra az időre is, mikor meglesz a béb. meglásd akkor még jobb vásárolni!


OK. Tanács megfogadva! :lol:
Vendég
 


rejo,lehet. jobban nyálzik.
de holnap kapok patikába krémet. egy itteni "híres" gyerekorvos-gyerekbőrgyógyász csináltatja. uh,vmilyen ágnes. írt könyvet is. én anno gyerekkoromban voltam nála:)
semmi etxra krém, de mindenre jó :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kavics!

Börzintsd inkább! Általában vagy jóállapotú v. törött. Ugyanis, ha eléri, le is töri! De addig jó! :lol:
Viszont az a szabály, h. a felhúzható zenélő sosem zenél elég ideig, az totálisan igaz! A 17. felhúzásnál már nagyon fogod unni, de a gyerek követeli, mert ami jár, az jár!!!! :twisted:
Inkább elemeset vegyél! :lol:
És hallgasd meg a zenéjét is, mert néhány elég rettenetes!


(Ebből a témából kedvencem az a Brendonos ufó, amin a gombok mellett Mozart, Bach és Debussy neve volt látható! :lol: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=7
Úgy megnéztem volna anyuka arcát, amikor a ded egy mozdulattal letöri az egész hóbelebancot 14 ezerért! :twisted: :twisted: :twisted: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


sima madzagos felhúzós zenélő. Gyerek felhúzza azt' hagy örüljön :) Lilla nem is tudom hány hónapos kora óta önkiszolgáló üzemmódban van :)))) (néha felhúzom neki a zenélő forgót... néha meg megszerzi és földhöz csapdossa mert olyankor még csilingel egyet-kettőt... ezért igazán kár lett volna elemest venni:)))))
Vendég
 


Sziasztok!
Szerintem Lecsó már ezerrel babázik!! :D

Kép
lara26
 
 


Lara miből gondolod?

vagy tudsz valamit?

Kép

Kép
rejo
 
 


sziasztok!

Még egyben vagyunk! :D És remélem így is marad egy kis ideig.Levi éjszaka belázasodott(40,2 fenékben)+hányt!Ezerrel takarítottam a hányást éjszaka :wink:

Tegnap egyébként egész nap fájta a pocim olyan mensisen,de nem lett belőle semmi.Pedig egy halvány sugárka megcsillant :lol:
Tegnap az nst-n a gép mutatott fájásocskát 1-szer a 20 perc alatt.
De most kéretik Tominak bent maradni amíg a bátyus meggyógyul! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Lecso!
A front miatt gondoltam, hogy már esetleg babázol.
A tegnapi napot illetően Tomi ügyes baba, kivárja amíg bátyusa meggyógyul. :)
Levinek jobbulást. :(

Kép
lara26
 
 


Köszike Lara!Remélem hamar meggyógyul!A doki szerint valami vírus.
Front:én is számítottam rá,mert eddig nem igazán jól viselte apoci a frontokat,de ezek szerint még nem jött el az időnk! :D Egyébként már szívesen babáznék,na nem azért mert rosszul érzem magam,jól vagyok,csak úgy ......Értitek! :D
A hányingerem+fejfájásom elmúlt,kb 4 napig tartott.Lehet a frontot érzetem ki tudja.Eddig nem reagáltam rá így,de manapság már minden előfordulhat! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Anyóka! Vizsga sikerült, hoztam a hülye eminens formámat........... 19-én szóbeli lesz, arra nagyon fel kell kötnöm majd a gatyámat!
Szóval kiskönyv, és rózsaszín........... Az enyém is!!!!!! Nemt udom, hogy az egészségen kívül véan e még egyéb végyatok a kicsvel kapcsolatosan, de remélem bejön majd! :)

Kavicska! Nem szülsz még, értve?????? Ne csináld már, hát még hol van március???? Nagyon meg vagyok ijedve........... Én meg a hátratett kezemről vagyok híres ja! Halálra unnám magam, szerintem biztosan meg is őrülnék! Most mosok, vasalok, és megjött az ágynemű is Nórinak! Ja!!!
BALDACHIN TARTÓ KERESTETIK!!!!!! Okosan megvettem a baldachint, csak tartó nincs hozzá............. Tudom, hülyécske vagyok! Ja, és szopipárnát is rendeltem, bár nem hittem,h ogy tényleg jó!!! Csajok, azóta alszom békésen éjjelente! Eddig kb. 2-3 órákat tudtam csak pihenni!
Éééééés, ha tudni akarod, akkor tudd meg, hogy a babaszoba-rész még sehol sincsen........ Van még rengeteg dolgunk, ennek egy része kapcsolatos csak Nórival! De ahogy mondod, 29-e után akár jöhet is bármikor, majd emgoldunk mindent utána! :)

Lafika! Front volt, van, lesz is sajna, tegnap volt migrénem nekem is és T-nek is, hányásig........ Ma meg szakadt a hó vagy egy 25 percet itt minálunk!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?