Új privát üzeneted érkezett!

Bea, nem ér a gyengeelméjűelket kigúnyolni :lol: .
Vendég
 


Ági, hány kiló Zita? Nem lehet, hogy többet mozog mint eddig. Szerintem ha nem lenne jó a vasa aluszékony is lenne, nem? Szegényke hátha nem kell megszúrni. Gyógyulgasson ez a Kicsi Lány! Étvágyat szívesen megfelezném Veletek ha lehetne, főleg a sajátomat. :lol:
Vendég
 


Ági bp:Jobbulást zitának!Egy darabig én is erőltettem a kajálás dolgot,na nem ilyen drasztikus módszerrel...cselekkel,időhúzással...de nem jött be és észrevettem minél jobban erőltetem annál jobban nem eszik.Így leáltam.azóta csak addig adom amíg igényli és egyre jobban eszik-mostmár szerinetm normálisan.Súly:nekem mindig kevesebb volt mint a vele egykorúaknál-mostmár ha megyünk méredszkedni a védőnő így várja-na meg jött a balerinánk!11 hósan:8kg40dkg és 75cm volt.
Ja és nekünk is furcsa kakink volt 2-3 napig(folyós,bűzös)normafloret adok neki!

Június:jó lehetett a tali..Én is járok péntekenként baba-mama klubba.Jó kis kikapcsolódás mindkettőnknek.Nekem akkor eszik botrányosan ha nemigazán éhes!

Utólag mindenkinek boldog hófordulót!

KépKép
vicuska
 
 

 
 

Bea, ja, igen azt én is akartam írni, hogy irigyellek a tali miatt. Én is tök szívesen megismernélek Benneteket,és Doo még a lehetőségét is felkínálta, csak ooolyan messze van. Hangyával egy ekkora út felérne egy korai öregedéssel :lol:.
jó lehet az autósülés, én már bánom, hogy nem olyat vettünk ami menet közben is dönthető. Bár én nagyobb reményekkel voltam, h majd milen jó lesz, ha előrenéz meg kilát, de minimális a különbség. Igazából szerintem nem az üléstől jobb, hanem hogy jobban elterelhető a figyelme a sírásról. De ha nem ülnék hátul vele és szórakoztatnám, tuti 10 percig se lenne csendbe. Pedig én úgy szeretnék sokat jönni-menni csavarogni, de nem akarom kínozni. :( Mikor változik ez meg?

Nálatok is hidegfront van, már úgy értem nyűnyisebbek, mert Szöszkehangya egész nap rajtam csüngött.
Húha, most ébredt, 10 perce aludt el. Nem vitte túlzásba.

Ági, ezer bocsánat, de hadd ne lapozzak vissza keresgélni. :oops: Leírnád mégegyszer a cipő márkáját, a hétvégén valószínűleg elindulunk szétnézni vagy ha találunk is venni.

Asszem az én lánykám a topic legsúlyosabb egyénisége. 9600 volt reggel a fürdőszobamérlegen. Tanácsadáson már ezer éve nem voltam, lassan be kellenne jelentkezni az egy éves státuszvizsgálatra.
Vendég
 


Ági!
Jobban vagytok?

Hajni!
A cipő márka ha minden igaz Asso! Én legalábbis úgy emlékszem.

Én is nagyon szivesen megismernélek benneteket!

Mi van ha a jobb első ülésre kötöd be Hangát?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni, Zita 8300 gramm. Ill. akörül. Itthon 8,25 volt, rá 1 hétre dokinál 8,3 aztán itthon újra mértük s 8,22 körül mozgott, de nem lehetett pontosan lemérni. Azért a mérleg ellenére sem hiszem, hogy fogyott, mert sokat számít, hogy épp mikor evett stb.
És 70 cm hosszú. Úgyhogy Vicuska nehéz elképzelnem, hogy attól az 5 cm különbségtől, azaz annyi plusztól már balerina lenne, mert így 70 cm-esen közel azonos súllyal, Zita nem egy balerina alkat :lol: olyan jó kis husi.
Szerintem sem jó erőltetni a kaját...bár én mindig küszködöm még egy kicsit miután nem kér :roll: de most úgy érzem kezd valami központi gonddá válni ez a kaja nálam :roll: már előre parázok, hogy nem fog enni. Ezt nem lenne szabad! Fel kellene hívnom egy szopis tanácsadót, hátha megnyugtatna, mert végülis igény szerint szopik...persze mindenki azt mondja, jaj, már nem elég neki a tejed, már nem olyan erős a tejed stb...ami valahol úgy hiszem hülyeség, de mégis meghallom ezeket a mondatokat :twisted:

És a nap jó híre: kérésre odaadta a kislabdáját, beletetette a tenyerembe :D bár el nem engedte :lol: de szépen el is vettem és örültünk mind a ketten.
Tegnap hajvágás volt, de nem géppel hanem ollóval nyírtuk. Cuki lett.

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, SUPI cipő. Mint suppinál, arról eszedbe jut :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, köszi :lol:, mindig a supinál szóra szoktam gondolni, főleg mióta nem dolgozom :lol: , de egyébként logikus, így nem felejtem el.
Vendég
 


Bea, köszi, nagyjából ugyanúgy. Éjjel lázas lett-a szirup ellenére :shock: úgyhogy felébresztettük mert annyira meleg volt. Aztán lejjebb ment, de nem akart aludni, játszani, azt igen. A közérzete végülis egész jónak mondható. Reggel megint lázas volt, és gondoltam ne húzzuk az időt a sziruppal, kap kúpot...és ugyanaz történt mint 3 hósan oltás után, hogy kikakilta. Hiába szorítottam össze a fenekét, tereltük a figyelmét...aztán visszanyomtam, s Ő újra ki. Így újra kapott szirupot és hűtőfürdőztünk. Azt jól viselte :shock: Azóta volt drnéni, rendben találta a torkát, ilyesmi, szal reméljük 1-2 nap és rendbe jön, csak ugye etessem-itassam :twisted: jó, de hogy?? Nem akar! Marad a szopi, s bízom benne azzal és a maga 1-2 falatjával rendben lesz minden. AZóta nem lázas, viszont most jobban beindult a hasa :? Épp alszik.

Kép
ági_bp
 
 


Gratula Zitának az új tudományához, biztos édes, meg olyan jó érzés mikor először csinának meg valamit. És mostmár szinte minden nap produkálnak valami újat.
Te vágtad a haját?
A férjemnek elég vékonyszálú haja van, nem is dús és neki még rágebben mondta egy bőrgyógy. fődoki, ha gyereke lesz vágassa sűrűn egész picire a haját (mármint nem a sajátját, hanem a gyerekét :lol: ), mert jó eséllyel az Ő gyenge haját fogja örökölni. Hát mivel kislány ezt nehezebb lesz betartani, de még én is szeretném egy párszor levágni neki.
Jó a súlya, tényleg NE IZGULJ! És gyönyörű, egészséges :lol: arcocskája van
Vendég
 


Bea, én úgy tudom nem lehet előre nézve első ülésre tenni, hátranézve pedig már nem fér a lába. meg egyébként általában nem én vezetek, elvagyunk mi hátul, csak néha olyan fárasztó egész úton az állatos képeskönyvet nézegetve ugatni, bégetni meg nyávogni. :?
Vendég
 


SUPI? Van olyan is, hogy ASSO vagy rosszul emléxem?

Zita a kis ügyike!

Rozi kb. 70 kg. körül mozogés nem izgulok emiatt! 3050g-al született!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


70 kg Rozi? Aztaaa tényleg jó sokat szopizik éjjel :lol: :lol: :lol:

És én sem a súlya miatt aggódom, mert az tudom, hogy jó, csak hogy stagnál...és ugye nem eszik, tehát mitő is fog hízni :?: :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Bea, ez jó volt, 70 kiló :lol:

Ági, trényleg nyugi, van barátnőm akinek 1 éves koráig CSAK anyatej volt és ép egészséges. Ha jól tudom már kúszik, mászik, lemozogja. KEDVES ANYUKA, NE TESSÉK ENNYIT IZGULNI!
Vendég
 


Nagy-nagy puszi a 9 hónapos Zitának!
Remélem láznak, hőemelkedésnek nyoma sincs :lol: .

Van valakinek olyan táblázata, hogy hány centis láb, hanyas cipőméret?
Vendég
 


Boldog hófordulót a 9 hónapos Zita babaának!

Hajni!
Sajna nincs ilyen táblázatom,dehát úgyis próbálni kell nem? Persze csak akkor ha Hanga is úgy akarja! Én elbírom képzelni, amint cipő próba közben Rozi a 3. cipőnél bemondja az unalmast és hisztibe kezd :?

Ági!
Gyerkőceink sok mindenben hasonlítanak, Rozit semlehet kúpozni az általad említett okok miatt!

Doo!
Merre vagy? Fürcsizel? :wink:

Éjjel 4-től 6-ig műsor volt! :x

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, hát mi csinált ez a Rozi lányka az éjjel, miért nem hagytátok aludni? :lol:

Na, megvettük Hangaszál első cipőjét :lol: . Utálja :cry: . Nem találtam Supit, még keresgélek, de addig is kellett valami. (rákerestem a neten, nem is gondoltam, hogy magyar találmány.) Itt nem is hallottak róla, de majd még Csabán szétnézek, hátha a szandálos korszakig találok, akkor úgyis mindenképp másik cipő kell. Egyébként a 20-as lett jó rá, csak a husi bokáját olyan jól tartja, hogy nem bír benne menni. a boltba mikor ráadtuk egy percig könyörögtünk, hogy lépjen..., mint aki gyökeret eresztett, remélem megszokja :roll:

Bementünk a fényképészhez is érdeklődni, azt mondja olyan időpontot beszéljünk meg amikor alvás után van :roll: . Mondtam akkor jövünk reggel 6-ra az a biztos.
Vendég
 


Hová tűnt mindenki :cry: ?
Vendég
 


én itt vagyok. még nem is fürcsiztem :oops: mert öléggé fáj a fejem és csak összeráznám :? és még egy tanulmányt is meg kellene írnom...

Zita királynőnek itt is boldog hófordulót! ági, neked meg jobbulást! vagyis mindkettőtöknek!!

hajni, úgy bírom h Szöszkehangyának hívod Hangit :lol: én újabban Vikizem gyermekemet, mióta mindenért rá kell szólni. ez a gyorsabb :lol:
és hol lehet egyáltalán gyerekcipőket venni?

Kata sztem megint utazik vhol a világban, nem? :lol:
Vendég
 


Doo, fejfájásra jobbulást!!!

Ágiéknak szintén mielőbbi gyógyulást! Szegény, nem a legszebb hóforduló betegen :(

Én cipőt gyerekcipőboltban vettem, van a bababoltokban is de kisebb választékban.

Szöszkehangya= Szőke Hanga, ez a becsületes neve. :lol:

Szóval, mostmár mindig rászólsz Vikire? :lol: Ez a Szeretet, Erkölcs... hatása?

Hanga is egyre jobban feszegeti a határokat, mostmár olyan igazi gyerekes és nem babás viselkedése van. Az egyik fő veszekéstéma köztünk, hogy mindenhonnan szedi össze szöszöket és eszi meg. Ezt Ő úgy oldja meg, ha nézem, hogy csipeget valamit a kezembe adja, ha nem nézem bekapja, de ha észreveszem, hogy csámcsog és rászólok rögtön csippent valamit és nyújtja nekem, mintha nem ette volna meg. Persze ilyen gyorsan nem tud semmit felcsippenteni, úgyhogy általában a levegőt adja ide :lol:
Vendég
 


Milyen tanulmányon dolgozol?
Vendég
 


de édes ez a Hangi!!(tök elképzeltem a "játékotokat")
úgy érte, a Szőke a vezetékneve?! :shock: jaaaaa... mert pont akartam kérdezni h honnan tudod h a következő is szöszke lesz :lol:

hát ilyen szakvéleményt és hatástanulmányt kell írnom, de többet nem mondhatok.
na, asszem ébredés van... :roll:
Vendég
 


Most, hogy többet nem mondhatasz, még inkább kiváncsi vagyok. :lol: . Persze csak kiváncsi vagyok és nem tolakodó, úgyhogy nem kérdezek többet. Jó munkát!

Igen, nekem minden gyerekem Szőke lesz :lol: , legalábbis ebben az értelemben, amúgy meg Hangi világosbarna.

Bea, megnéztem a talis képeiteket, jó lehetett. És hát Rozi...., édes kis virágszál. Ha már a neveknél tartunk Rozi minek a becézése, mert mostmár olyan sokféleképp lehet anyakönyvezni neveket.
Vendég
 


hallicinálok... :roll: :lol:

ági, sztem is beszélj eszterrel v vkivel a súlyról. megértem h aggódsz. tudom h milyen könnyű mondani h felesleges és milyen szar néha belülről :? uakkor én is azt mondom h a stagnálás még nem hinném h gáz. sőt, hallottam én már olyan babót is, amelyiknél a mozgás beindulásakor még FOGYÁS is volt és semmi gáz nem volt!! egyszerűen csak "leugrálta". de az is nagyon szép kis formás babu volt így is, úgy is. a mérleg olyan becsapós! eszter nekem azt mondta h akkor is gondolnék bmi rosszra, ha nem tudnám h hány dekát mutat a mérleg? és tök igaza van!! mert én LÁTTAM a gyerekemen h tök jól van! az meg h csak 10-15 dekát hízott két hónapig, na bumm. és már írtam többször, csak ismételni tudom magam h sztem van ilyen stagnálós időszak!! két hónapos alig-gyarapodás után enyém fél kilót hízott és semmivel nem evett többet, mint előtte. ha a vasa miatt aggódsz, próbálj neki céklát és aszalt gyümiket adni, abban sok van. én pl adtam már biomazsolát (az nem kénes!) bébimnek.
ja, tényleg: aki szerint már nem elég a tejed a gyerknek, az magyarázza mán meg legyen szíves h akkor mér nem eszik Zita?! egy gyerek, aki állítólag éhes, miért ne enné meg a kaját, amit édes jó anyucikája főzőcskézik neki?! imádom az ilyen okoskodókat... :evil: na erre is mondom h milyen szoptatásellenes a magyar társadalom: bmi kisebb probléma van, az a magyarázat h nem elég jó a tej, kevés, nem laktató, nem jön elég jól a mellből, stb. felébred a gyerek éjszaka? kevés a tejed! nyűgös napközben? kevés a tejed! gyakran szopizik? kevés a tejed! :evil: etcetera...

mi az a suppinál?! :shock:
Vendég
 


én is láttam Rozit!! csudiszép!! a rucija vmi tünemény, a pofija meg olyan helyes kis fogzós, a haja is nagyon bejön :wink: :D
Vendég
 


Kata nem utazik :D Marcika elfelejti, hogy ő már nem többemberes baba :lol: Már nem is tudom hány napja cipelem. Lehet elmegyek csipőkötést tanulni, mert itthon nem lehet létezni :evil: :evil: :evil: Bezzeg a babakocsi látványa is felvillanyozza, de nem élhetek az ucccán :twisted:

Zitának én is jobbulást kívánok, remélem nem visel meg benneteket nagyon a betegség :oops:

Hajni, örülök, hogy bevált a trükk. Most, hogy mindenki leírta, hogy mennyi kg a gyermeke, én bennem erősödik a gyanú, hogy Marci nagggyon sokat eszik...bár ő kisfiú :oops: Különben az elmúlt hónapban ő is csak 20 dkg hízott és a doki néni nekem is azt mondta, hogy akkor sem aggódjak, ha nem hízik, ha különben minden ok.

A ti gyermekeitek is hasfájós voltak, vannak? Marci az volt és szerintem még mindig fájdogál. Rengeteget pukizik, vagy ez normális?

Doo, ne haragudj meg rám, de én két babót is ismerek akik tényleg az éhség miatt keltek állandóan éjjel, és náluk segített a hozzátáplálás. Az Anyák is nagggyon ki voltak és én közelről láttam, ahogy kezd minden szétesni körülöttük. Tényleg jó a szoptatás és fontos, de sztem amíg mindenkinek jó. Tudom, én könnyen beszélek, de azért fontosak az Anyák is a babák mellett. És nem tud mindenki együttaludni, stb.

:roll:
kpetro78
 
 


suppinál kézfej felfordítása
kpetro78
 
 


szia Kata!
sztem sok puki nem jellemző. nálunk is van némi, néha, de azért nem sok. enyém nem is volt hasfájós, meg most is a jó puffasztósokat eszi (kelbimbi, karfiol).

igazad van h az anya is fontos, persze. a tápi sok mindent megold ébredés vonatkozásában, sokaknál, ezt tudom. de ebből még nem következik h a bébi éhes! uis az anyatej gyorsabban emésztődik, tehát normális h hamarabb ébred. anyatej mindig annyi termelődik, amennyire szükség van, feltéve h az anya igény szerint szoptat - mint ági is. ha nem ez a helyzet, akkor persze lehet h kevés a tejcsi. de az biztos h a saját gyereke és a saját élete vonatkozásában mindenkinek magának kell döntenie. csak tudom h ági igényszerinti szopi-párti - ezért írtam neki ezt bíztatásul. és én is így gondolom. de nem kell mindenkinek így gondolkodnia. és persze h nem haragszom meg ;) inkább azt kellene megdumálnunk h mikor jöttök el hozzánk! ;)

csípőkötésről jut eszembe: bea, megérkezett a füzetke? remélem, nem kavarta el a posta! (képzeljétek, nekem viszont igazat adtak abban h valóban elsinkófálták az apehos levelemet!!)
Vendég
 


Supináció: az alkar mellett, a boka fefelé fordítására is használják ezt a szót, ami a lúdtalp ellenható gyakorlata, ezért nevezték al supináló cipőnek. Na, ezt jól kiveséztük :lol:

Kata, örülök, hogy megvagy. Miért Marci hány kiló? Tán több az én kiscsajomnál? Hangi amíg ki nem derült, annak idején hogy laktózérzékeny nagyon sokat pukizott. Azt mondta a gasztros doki, hogy a megemésztetlen laktóz termeli a sok bacit ami a bélgázt okozta. Pedig HA-t kapott. Mostmár közel egy év diétával, hiszem vagyis nagyon remélem,hogy kinőtte. mondjuk direktbe tejterméket nem adtam, de olyat ami tartalmaz tejet már igen. Néhány bébiételbe is van tejpor, meg a babakekszbe, kiflibe ilyesmiket kapott és nem lettek tünetei.
Szerintem már ilyen idősen nem kellenne fájnia.

Doo, miért írtad, hogy hallucinálsz?
Vendég
 


azért írtam h hallucinálok, mert mégsem volt ébredés, csak azt hittem :D

ja, így már tök értem ezt a supinált! köszi :D

szomszédasszonyom velünk egyidős fiacskája bizonyos kajákra mai napig hasfájással reagál. és enyémnek pl céklától fájt a pocakja, de semmi mástól. szal sztem ilyesmi előfordulhat ennyi idősen is, bár bizti nem ez a jellemző.
Vendég
 


Jaaaaj, lehet, hogy ez a kiscipő csak lakásdísz marad, mert zokog benne. Pedig tegnap a boltba,, a kezdeti meglepődés után járkált benne kézenfogva, de azóta ha itthon kicsit rá akarom adni, hogy szokja, sír míg le nem veszem.

Doo, akkor mostmár Veled is megtörtént amiről a múltkor beszéltünk, hogy ébren is sírást hallasz. Vagy elaludtál 2 leütés közt és álmodtad :lol:
Vendég
 


Még ezt el kell meséljem aztán másnak is teret adok: én kicsi Hangyám, ha pukizik, azt mondja pukkk és nevet saját magán. Olyan kis vicces csajszi :lol: .
Vendég
 


Sziasztokén is vagyok ám!

Köszönöm a dicsérő szavakat Rozit illetően. DE! gondolom feltünt nektek is, hogy ki miatt nem lehetett normális csoportképet csinálni a gyerekekről???? Az én kislányom nem volt hajlandó 5 másodpercig normálisan ülni a többi babával!

A Rozi a keresztneve, így simán. Így is van anyakönyvezve! Amúgy sehogy máshogy nem tetszik, csak így!

Doo!
Szopi dologban egyetértek! Mintha szívemből szóltál volna, nagyon jól összefoglaltad. Én is mindig ezt hallom, nem elég már a tejed, több főzeléket kellene ennie stb., stb. Ha nem adnék neki éjjel cicit, nem ébredne fel. Lehet, nem tudom. De amíg bírom az éjszakázást, nem fosztom meg ettől!

Milyen cipőt vettetek Hajni? Márka?

Amúgy Rozi elég sokat pukizik, de nem fáj a hasa, soha nem is volt hasfájós! A pukizás laktóz érzékenységtől is lehet? Van más tünete is? Mert ma pl. szilvát evett, tegnap őszibarackot, ezek mind szelet csinálnak!

Doo!
Mi az, hogy Rozi pofija olyan helyes kis "fogzós"? :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


bea, hát olyan piros az orcája. ja, és hihetetlen h "csak" 7000g!:shock: vagy kilogram? :wink: :lol: olyan kis édes pufók angyal!!
láttam, láttam h el lett távolítva a csopiképről :lol:

hajni, tényleg vicces a Hangyád! :lol: meg ez a szösz szedés-elterelő hadművelet! :shock: hát, nagyon rafkós gyerek! :lol: a pici dolgokat (köztük) szöszöket enyém is szereti. meg pici csavarokat, apró réseket a padlón - ezeket hosszan, kitartóan képes nézegetni. :o :D

vicuska, ti teljesen gyógyultak vagytok? akkor meg mi ez a lógás a topicból? :wink: bocsi, a stodalra nem válaszoltam, de csak azért, mert nincs vele tapasztalatom, edig csak a nevét hallottam. rendbejött a kaksi? :oops:
Vendég
 


Bea, megnéztem amiket ma raktál fel és tényleg van egy kép amiről a neogranormmon reklám jutott eszembe :lol: (amikor az egyik baba felboratja a sort :lol: ). De nagyyon cuki, életrevaló kislány. Én egyáltalán nem bánom hogy Hangi nem egy "tedd ki, hadd hűljön" gyerek.

A cipő Linea, nem ismertem eddig, ránézésre nem rossz, bár kicsit nehéz, szerintem ez is furi neki. Egyelőre nem túl nagy a tavaszi választék, télit meg már nem akartam. De játszani szeret vele, rágcsálja :lol: .

Laktózérzékenység nálunk vékonybél-fertőzést okozott. Részletezzem?? Nem túl guszti :? .
Vendég
 


hajni, engem akkor is érdekelne, ha nem túl guszti. :oops: ez sztem viszonylag gyakori dolog és jó ha tud róla az ember. :roll: ahhot képest h én totál meg voltam győződve arról h makk egészséges lesz a gyerekm és orvost látni se fogunk soha! (Ó, én naív... :roll: ) most már aszondom h jobb félni, mint megijedni. mert azért már volt egy-két olyan dolgunk, amiről, ha legalább sejtelmem van, akkor hamarabb lehet kezelni a problemot. :oops: :(
Vendég
 


Tényleg, Stodal, én is csak a reklámokból ismerem. :(
Vendég
 


Na jó, Ti kértétek :lol: , szóval az általános hasmenéssel szemben, neki székrekedése volt, úgy 3-4 naponta én ingereltem meg egy kicsit szélcsővel, hogy legyen produktum, mert tovább már nem mertem hagyni. a széklete pedig spenótzöld volt és olyan, de olyan büdös amit el nem hinne az ember hogy egy csecsemő produkálta. Egy peluscsere után fél órás lakásszellőztetés következett és nem azért mert finnyás vagyok, tényleg durva volt.
Aztán egy 10 napos klion-kúra tette rendbe.
Vendég
 


Ági, olvastam, hogy mindketten betegek vagytok :( . A 3 napos lázról én is csak annyit tudok amit írtál, láz+ kiütés. Gyors, gyors gyógyulást mindkettőtöknek.
Vendég
 


OK, akkor nálunk ilyen nincs. igaz, semmi tejeset nem is evett sohase :lol: na, és egyhamar nem is fog :roll: de akkor is jó tudni erről így infó szinten...

fúú, mi most próbizzuk búzadarát, durum tésztát, szal gluténes-búzás cuccokat - szorítsatok h minden OK legyen!!

ja, szeretet-erkölcs-autonómia nem mesterkurzus, hanem még egy 1993-as kiadású könyv. persze lehet h máshol is leadta az anyag egy részét, ezt nem tudom. és a csábításnak való ellenállás valóban zt jelenti h amikor a szülő nincs jelen, akkor sem csinálja a tilos dolgot - lásd rángatja a konnektorból a lámpazsinórt, eszi meg az újságot, hajniéknál szöszt :wink:
Vendég
 


Doo, drukk, drukk, minden ok. lesz. Azért majd írj, kiváncsi vagyok nagyon, hogy fogadja. Főleg a kis emésztőrendszere.
Milyen tésztát vettél, teljes kiörlésűt vagy rendes durumot. Én most találtam a dm-be bio, telj. kiörl., durum. Vettem egyett, de még nem főztem. Eddig én is rendes durum tésztát főztem. Meg most vettem kölest is, olyan nem golyót :lol: .
Ki tudja mennyi ideig kell azt főzni kásának? Meg hogyan? Végig kavargatni kell, vagy csak felteszem és időnként megkavarom, ááááh...., most jól leégek, de sose főztem ilyesmit.
Vendég
 


egyett= egyet
Vendég
 


én pont ma adtam neki kölest :D háromszoros menny. víz - kb 10 perc alatt puha lesz v még annyi sem. nem kavartam. úgy fő mint a rizs. utána kicsit állni, hogy beszívja, bár nekem tul.képen nem is maradt alatta víz. nagyon nem lehet elhibázni, mert nagyon könnyen puhulós cucc.
a tészta barilla volt, nem teljeskiőrlésű. mi is mindig ezt szoktuk enni. párom nincs oda a teljeskiőrlésű cuccokért - én szeretem.
Vendég
 


Ez így nem tűnik olyan bonyolultnak, talán még én is képes leszek rá :lol: . Ma megcsinálom.
Vendég
 


Sziasztok vagyok !Már teljesen meggyógyultunk!Szerintem bevált a stodal.Most csak ennyi mert szólít....

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok!

A kölest, meg a tésztát szóval ezekez mivel adjátok a babáknak? Ízesítitek valamivel?

Beszéltem tegnap egy anyukával, egyidősek a gyerekeink. Azt mondja ő már mindent ad a gyereknek amit ők esznek (nem teljes kiörlésű, bio cuccokat). Szóval ilyen is van és ezt egyre több embertől hallom. Kicsit furán nézett rám mikor mondtam,hogy nálunk nincs ilyen. Én is inkább a kölessel meg hasonlókkal próbálkozom.

Eddig Rozinak HA tápszert + pépet adtam , de elfogyott és utána nem kaptam csak normáűl tápot 6 hónaposnak valót. Most a héten azt kapta,de úgy látom nincs tőle baja.

Hajni!
Köszi a részleteket, legalább tudjuk mire figyeljünk! :wink: Nemégtél le ne félj, én sem csináltam még ilyesmit, ezért jó, hogy itt mindent meg tudunk beszélni. Valamelyikünk csak tudja a helyes választ!

Doo!
Megkaptam még szerdán a levelet! Még nem próbáltam ki a kötést, ma tervezem és majd beszámolok a sikerről!Van többfajta oldalkötés is az egyik csak sikerül!
Mikortól van ez a csábításnak való ellenállás?

Rozi is előszeretettel szedegeti a szöszöket, hajszálakat a szőnyegről. Pörgeti a kis ujjai között, olyan cuki ilyenkor!

Vicuska! Örülök, hogy meggyógyultatok!!!

Ági! Hogy van Zita baba???

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Csábításnak való ellenállás: én Hangyám annyira nem áll ellen, hogy a múltori írásommal ellentétben ma már az orrom előtt gyűrködte be a hajat a szájába, tegnap este pedig jött hozzám emelgette felém a kis pofiját, hogy lássam hogy már csak a hajszál vége lóg ki a szájából. :lol: Gondolom nem tudta se lenyelni, se kivenni, úgyhogy kellett a segítség. Nemcsak a csábításnak nem áll ellen de tőlem se nagyon "tart". :roll: . És egyébként porszívozok, csak mert mindig erről panaszkodom, de nagyon hullik a hajam, a szöszök pedig főleg az Ő ruhájáról másznak le, de ha nem magától jön le, akkor Ő letépkedi. :lol:

Én megcsináltam 10óraira a kölest, tényleg egyszerű volt, csak arra számíts, h nagyon megdagad. Én tripla adagot főztem :oops: .
És tettem bele egy turmixolt banánt, de anélkül is jó, esetleg mielőtt beszívná az összes vizet egy kis tápszert is keverhetsz bele. Elvileg a kását is tejjel csinálják, nem ?? Azt sem csináltam soha. De szerintem gyümivel tuti megeszi, ha amúgy nem ízlene Neki.

Vicuska, örülök, hogy meggyógyultatok, majd még írj!

Ági, további jobbulást Nektek!

Jaaj, csajok, én tegnap mikor takarítottam azon gondolkodtam, tehesen mennyit tervezgettem, mit hova tegyek, hogy ott ne nézzen ki rosszul, meg h azért rend legyen. Még az is tök nagy gond volt, h ebbe a mini fürőszobában hova tegyem a kiskádat, mert hogy fog ott kinézni. Ráadásul olyan színű kiskádat vettem, ami illik a csempéhez. Ja, és persze ezt tudtam, h a nappali az nappali marad nem lesz belőle gyerekszoba. Ehhez képest minden helységben van egy játékos doboza, a nappaliban hinta, kisautó, lábbalhajtós egér és örülök, ha eljutok A-ból B-be anélkül, hogy hasraesnék egy játékba. :lol: És a legfuribb, h egyáltalán nem zavar, mert imádom ezt a kis Tücsköt. :lol:
Vendég
 


Kis Tücsök! olyan szép bogaras neveket használsz gyermekedre! :D (de ezt most nem csak iróniának szánom :roll: )

nálunk is van minden mindenhol, de sztem ez így természetes. anyum próbál időnként javaslatokat tenni h talán nem kellene h minden helyiség tele legyen gyerekcuccokkal, meg nem kellene mindenhova engedni a bébit, de én igazából nem értem h miért. ami veszélyes, azt nem hagyom, többnyire ott vagyok 1 méteres hatótávolságon belül, szal baja nem lehet. (kivéve, ha elesik, amitől képtelen vagyok mindig megóvni. volt h ketten álltunk mellette és mégis elzúgott :roll: :shock: )
na, szólít, megyek, majd folytatom.
Vendég
 


Bogaras nevek :lol: :lol: , talán mert az anyja is kicsit az és magamból indulok ki :oops: . De élőben legtöbbször a nyuszika áll a számra, de az csak megszólítós, nem olyan beszélek róla szó. Ezt jól megfogalmaztam :lol:
Vendég
 


Ja, Doo, feltétlenül folytasd a sztoridat, mert kiváncsi vagyok, másnál is ennyire belakják-e a gyerkők a lakást vagy csak én adtam ki teljesen a kezemből az irányítást?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?