Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa!Nagyon szorítok,hogy nemsokára kismama legyél.Bár nem vagyok doki de szeintem is ha valaki elkezdi ő vigye végig mert ahány doki annyi modszer és tudod csak szidják egymást :?

Dodó!Én is bizom benne mert már kedden menni szeretnék a dokihoz :lol: Te,hogy vagy?

Émelygek egész sokat és "végre"zavarnak a szagok :lol: Ma egy hajléktalannak tünö nénike akkart közvélemyény kutatást csinálni de olyan szaga volt,hogy hányingerem lett :oops: Hiába eszem éppen lenyelem a falatot és már rámtör újra ilyenkor jó ha Gabi itthon van mert tudok pihenni amit mostanában álandóan csinálnék :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Bocsi, h csak nagyneha jovok, olyan ossze-vissza kedvemben vagyok :? Na, ezt jol megasszontam :lol:

Viki!
Gyonyoru Eszti baba es a szulestortenet ! Rendezodott a sargasag dolog? (egyaltalan eszlelheto szabad szemmel?)

Lego!
jajj :shock: En ezt csak masoknal lattam, de igy is majdnem szivinfarktust kaptam! :shock: :lol: Persze unalmas is lenne, ha a masodikkal nem jonnenek ujabb kihivasok! :lol:
Azert komolyra veve a szot remelem nem lesz minden nap ilyen kimerito es "elmenydus" :roll:

Dodo!
Jol megnott a pocakod es akkor most mar te is vegre megnyugiodtal, h lattad Ot! :wink: :D

Magika!
Azert meg ne filozz a szulesen ennyire, meg sokat kell varni! :wink:
Nem ertem a kos-problemat, en pl imadom a kis Zsoltimat, aki egy aldott jo gyermek! foleg amikor alszik! :lol: Azt hiszem mindenkinek a tapasztalata alpjan van valamilyen jegye (v tobb), amitol tart... En pl. a skorpioktol tartok... Na, kata? :lol:

Kata!
Szoritok a szivhanhhoz! :) :) :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Ibici!
Mi van veled? megjott es elkenodtel? Gyere vissza! :wink:

Zsuzsa!
En is szeretnem mar, ha tudnek valamit! Ez mar igeretesnek hangzik! :wink:

Nocika!
te se kenodj el! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
orulok, h minden rendben veletek, en mar a legrosszabbra gondoltam :roll: gyere gyakrabban, h ne agyaljunk :wink: (galamb mondja verebnek v mi :roll: )

bangham

Sziasztok lanyok!

Most ertem haza.

Koszonom az erdeklodest es az aggodast.
Egesz jol birtam ma es jol is ment a vezetes.
Sikerult mindent elinteznem. :lol: :lol: :lol:

Mehszajam teljesen zart, lepeny, magzatviz tokeletes allapotban.
Kisteso 2000-2100g kozott van. :lol:

Harom het mulva kell visszamennem.

Kata!
Kitartas, gyorsan telik az ido es hamar elmulnak a rosszulletek.

Dodo!
Orulok, hogy jol vagy es meggyogyultal.
En meg mindig kohogok.

Lego!
Remelem Zoli nem fog ilyet csinalni. :shock:

Zolit hetfon viszem a korhazba, mert kiveszik az orrmandulajat.
Lehet hogy mar jovoheten.

Magi
Vendég

Magi
Örülök hogy minden rendben,szépen nő a kistesó! :D
Én szerdán viszem Mátét a kórházba az orrmandulájával! :wink: Ti Hova és kihez mentek?
Mi is szenvedünk egy ideje az orrmandulával,most már egy hónapja szedetik vele az antihisztamint hogy hátha attól jobb lesz,itt azt monda a drnő hogy adjam neki még 2 hónapig és a műtétet jó lenne a nyárig húzni.
De inkább megnézetem mással is,neki mi a véleménye. :wink:

edoci

Tényleg,Ibici? :?:

edoci

Sziasztok!

Móni!
Köszönöm a hiányolást!!Legalább neked hiányzom :( :( :( Az elkeseredést illetően igen,nem vagyok túl heppy hangulatban.Meg jött persze megint,ez van sajnos.Ez már az én sorsom.Lassan én is a feladás szintjén tartok,de jövő héten minden képpen doki.Ő majd megmondja,hogy mi a következő lépés.Nem tudom,mondtam-e már,hogy nekem van 1 miómám is sajnos ami elképzelhető,hogy nehezíti a helyzetet.Holnap megyünk egy kicsit bulizni legalább egy kicsit kikapcsolódik az agyam. :lol:

Viki!
Gyönyörű Eszter baba,olyan jó neked.Én is elpityogtam magam a szüléstörténeten.Belegondoltam a sajátomba annó,az sem volt piskóta!!

Magi!
Örülök,hogy minden rendben van veletek!!Te vagy a következő a topikban aki szülni fog ugye??De izgi,nyugi,nyugi!! :shock: :wink: :wink:

Lego!
Gondolom,hogy lesápadtál a látványtol,de édesek lehettek azért abba biztos vagyok :lol: :lol:

Kata!
Örülj neki,hogy rosszul lehetsz :lol: Azt gondolom,hogy ezt már te nagyon vártad!!!Bár én is már éreznék hasonló rosszulléteket.

Zsuzska!
szorítok neked nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++

dodó!
Az én érzéseim szerint neked kisfiad lesz.Nem tudom miért,de úgy érzem te töröd meg a topik lány sorát :wink: :wink:

Nóci!
Megy a drukk neked is+++++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
Jó,hogy jöttél,azért sűrűbben is jöhetnél!!!Kevesebb meló,több babanet :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

edóci!
Köszi tőled is a hiányolást ari vagy!!Te hogy vagy??

Kép
Kép
a.ibici

Lányok!
Elmentem a laborért mitől lehet vér a vizeletemben tudja valaki?
Köszi!!!
Segítsetek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ibici: Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Neked meg kitartást és ne add fel :!: :!: :!: :!: :!: Pihizzetek egyet,menjetek kikapcsolódni,bulizzatok :!: :!: :!: :!: :!:

Betti: Sajna nekem fogalmam sincs :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Betti!
Nem vagy felfázva?

Kép
Kép
a.ibici

Betti
Pl: gyulladás esetén,de más szervek gyulladásánál is lehet a kísérőtünet vér a vizeletben,pl mandulagyulladásnál.De az értékétől is függ!Nekem is volt már benne párszor,a kontrollnál már eltűnt,úgyhogy nem kellett vele foglalkozni,szerintem te se aggódj! :wink:

Ibici
Sajnálom hogy megjött,most olvasom! :( Hátha a következő hónap a miénk lesz! :D Nekem most úgy elkezdett fájni a derekam,mintha meg akarna jönni,pedig nég csak a 18. nap körül vagyok! :? Ne add fel! :wink: Melyik nap méssz dokihoz?Én is ezt tervezem,a köv.hónapban mindenképp elmegyek. :? Myoma :( ,remélem nem ez nehezít a helyzeten! :( Jó bulizást neked! :wink:

edoci

Ibica!Sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem a doki jókat mond majd.Hát szerintem is a mioma lehet a baj.Barátnömnek 2cisztája volt felszivodott és már is terhes lett.Remélem ez nálad is így lesz++++++++++++Örülök a rosszul léteknek meg a sok alvásnak :oops: :oops: Mikor mész dokihoz?

Edoci!Nekem is sok gond volt az orr mandulámmal kivették azóta semmi bajom.(kopp-kopp)Én is megnézetném mással ahány orvos annyi vélemény :roll:

Betti!Nem tudom mitöl lehet vér nekem akkor volt mikor felfáztam de az annyira fájt,hogy sírtam a pislisnél.Dokid mit mondott?

Magika!De jó,hogy minden rendben van a kistesóval :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Ibici sajnálom hogy megjött:( Majd a következő a hónap a miénk lesz. De jó azért ha elmész dokihoz, hogy még is csak megnézzen, reméljük nem a mioma kavar be.

Nekem ma erőteljesen elkezdett nyilalgatni a hasam, így talán még is lesz ott valami hétfőn, olyan jó lenne.

Magi örülök hogy minden rendben van.

Betti általában gyulladásnál szokott vér lenni a vizeletben, azért mutasd meg a dokinak hátha ír fel valami vizelet fertőtlenítőt, addig is igyál sok folyadékot, az tisztítja a vizeletet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lanyok!

A napokban azt hittem, h megorulok :shock: Szerdan jart le a 28 nap, de pentekre irta a ciklus a mensit, merthogy ugyebar az utobbi idoben sokszor cselezett velem a szervezetem :? De ugy, mint most, meg soha! Szerdan rosszul ereztem magam, szedelegtem, emelyegtem, megis elmentem a csaladdal biciklizni :? Kozben meg idegeskedtem, h mi van, ha artolk ezzel valakinek! Aztan hazajove lattam az elso jeleket, igazabol nagyon kicsit, de en nem szoktam barnazni, max az igazi elott par oraval kicsit pecsetelek. Erre:aznap semmi, masnap semmki, ill. nagyon minimalis. Minden pillanatban ugy ereztem, h na most, rohangaltam a budira stb. Gondoltam, akkior most mar barnazgatni iskezdek, h legyen izgalmasabb, tunodhetek ez utan ezen is :roll: Ma mar nem birtam magammal, tiszta ideg voltam, bogtem, erre csinaltam egy tesztet....

bangham

Móni ne csigázz. Csak nem pozitív?????????????????????????

Kép

gabi1

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bangham

Moni!

Gratulálok!!!!!!!!!!

Vigyázz magatokra nagyon! :D:D:D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Móni!GRATULÁLOK!!!!!!!!!Igazad lett nekünk lesz Zsoltink nektek zsófitók!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Móni!
Ezt nem bírom szó nélkül hagyni!!!!!
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fel tudod tenni a tesztet?
szupi szupi szupi!!!!!!!!!!!!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Hat, meg nem jon, h elhiggyem! :D Most tele vagyok paraval :?

Kata!
Hajra Zsofi, Zsolti! :wink:

Viki!
koszi, nagyon jok a vonalzok! :wink:

Gabi!
Koszi, nagyon drukkolok nektek ! :)

bangham

Móni

Óriási gratula nektek, vigyázz magadra. Lassan kifogyunk. Remélem most már mi is babásodunk, már nem sokan vagyunk.

Kép

gabi1

Betti!

Nem fenykepeztem le, de eleg egyertelmu, ma van a 31. nap, es szerintem nalam lehet 28-cal szamolni. Olyan teszt, h nem ket csikot mutat, hanem egy csikot es egy keresztet! :)

Nehezen lehet teged elocsalni, de orulok, h sikerult! :lol:
Kulonben nekem is az a tapasztalatom, mint Katanak: egyszer volt ver a vizeletemben, terhesen, es akkor holyaggyulladasom volt es bogtem a fajdalomtol :?

bangham

Gabi!

Koszi! Szerintem mostanaban benne van a levegoben ez a babasodas. 2008-ra azut mondjak, h a legszerencsesebb, foleg ilyen szempontbol, es ha vegigneztek a megfelelo oldalakon, akkor dobbenet, h mennyi uj oromhir van! :) Ugyhogy nagyon remelem, h nemsokara kifogyunk, marmint kepletesen, amugy maradunk :wink: :D

bangham

Nekem semmi fájdalmam nem volt de előtte voltam beteg 3 hétig akkor még köhögtem
Reméllem csak ennyi a baj!
Ill. az bezavarhat hogy céklát ettem előtte lehet buta kérdés de nem tudom eü.s létemre!

Móni ez tök jó!
Tudod mikor foganhatott?Fiú lányra gyúrtatok?

Én úgy érzem kislányunk lesz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Tele vagytok jobbnál jobb hírekkel mig nem voltam az elmult 2 napban!

Bangham! Öszintén nagyon és szívből gratulálok neked!! Vigyázz magadra-magatokra!!!!!!!!!! :D

Kata! Csak nem megjött a nemkivánt vagyis inkább a hiányolt rosszullét????? :roll:

Zsuzska! Öszintén remélem, hogy azért ne keljen átfuvásra menned! Azért az mégiscsak mütét hiába mindennapos rutin mütét! Lakoroszkopia meg egyebek! Húúúúúúúúúú én ettöl is bizti paráznék, de ha ez az ára akkor ám legyen! Nem volnék semmi jonak az elrontoja!!! :wink:

Velem egyébként semmi extra nincs! Nem számolok, nem idöpontozok, nem hömérözök hanemcsak szeretem a párom!! És tudjátok mi a furi ebben az egészben??? Hogy valahogy nem is gondolok erre az egészre mármint a babora! A helyzet az, hogy egy kicsit tulsúsos is vagyok asszem nektek bevalhatom! hétfön kezdtem a fogyikurát 85 kg-ről indultam és 20-at szeretnék leadni!!!!! És persze le is fogom!!!!!! :wink: ma már csak 80-at mértem! De az a helyzet, hogy engem nem is igazán a kilotol szeretnék megszabadulni hanem inkább a centiktől! Naponta mennek a felülések is! :wink: Néha elég nehéz megállni azt hogy ne egyem meg azt amit "régen" mert ugye étteremben dolgozom!! De most erős leszek, mert LEHET, HOGY EZ ÁLL A KISBABÁM UTJÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :!: :!: :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!
Hat persze, h a cekla az! En azt hittem, h a labor eredmenye mutatta ki! A ceklatol elvaltozik a vizelet szine, de meg a szeklete is. (nem foltetlenul)

mi mar ugy voltunk vele, h mindegy, csak jojjon, igazabol kislanyt szeretnenk, de tudod... Semmire sem tudok kovetkeztetni, mert nem mertem hot, nem Lh-tam, febr 2-an ereztem talan a Pe-t :roll: Es majdnem naponta... :oops:

bangham

Móni!
Labor mutatta ki!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nociak!
Koszi!
Ugyes vagy, nagyon jo uton haladsz! :wink: Kulonben elarulom, h en mar "felfedeztelek" a masik forunon is 8)
Mondjuk nalam nem olyan nagy a veszely, de magamhoz kepest en is majdnem 10 kg-mal tobb vagyok, mint az elso terhesseg elott :roll: Csak fogadkoztam, de nem tettem semmit :roll: na, de most mar nem fogok ezen tunodni :lol:

bangham

Betti!
Hat, akkor nem tudom :roll:

Viki!
gyonyoru! :D Az a mosoly es az a szerelem... :D

bangham

Viki!
gyönyörűek a gyerekeid!
Olyan jók a képek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Móni
Gratulálok! :lol: :lol: :lol: De örülök neki! :D

Viki
ismételten nagyon jók a képek! :lol: Édesek összebújva! :D

edoci

Edoci!
Koszi!
Neked mikorra is esedekes? :roll:

bangham

Móni!Mikor mész dokihoz?Ott van uh?De jó szinte 1-2hét van a babáink között :lol: :lol: Akkor okt 22-e a várt idöpont kb?

Nócika!Igen már szerda óta rosszul vagyok pont mint Zsófinál de most nem bánom bár egész délelött olyan gyenge vagyok meg émelygös :D Súlyról ne is beszéljünk szoritok,hogy lemennyenek a kg és hamar babát várjál :wink: Amúgy januárba én re hőméröztem vagy is mikor eszembe jutott de nam mindig és tényleg csak akkor szeretkeztünk ha kívántuk egymást :D

Viki!Édesek a képek mint mindig :lol: :lol: :lol: Hogy alszotok?Peti és Eszter egy szobába van?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Nahat, hogy en milyen hirekre jovok!

Moni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulalkok!

Mi egesz nap koltoztettuk a noverem, na meg aposom szulinapja volt.
Most ertunk haza.

Viki!
Nagyon jok a kepek.
NAgyon szupi az osszebujos kep.

Magi
Vendég

Kata!

Nem tudom, meg nem szamoltam, de ha te azt mondod, h 22... sajnos az egyik param a doki... nagyjabol ugyanaz a rendszer itt, mint Dodoeknal, valamikor a kozepe tajan van egyetlen egy Uh, azon kivul csak mosolygas :? meg szerencse, h mi gyakran megyunk haza, a gond csak az, h most marc 12.-en van repulojegyunk... Persze azert itt is el megyek, kivancsi vagyok mi lesz :o Azon is tunodok, h Gyorben csinaltassak egy Uh-t, mert ott leszunk egy par napot utban hazafele. Van valakinek gyori ismertsege?

Aztan a masik para, h sok utazas van betervezve, olyanok, amiket nem lehet lemondani... :roll: Otthon csak kb 10 napot maradunk, onnan irany Philadelphia egy honapra.. :?

bangham

Kép Kép Kép

bocs a sok helyért :oops: :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Móni!Pont ezért kérdeztem mert külföldön nem viszik túlzásba a vizsgálatokat :? Nyugi minden rendben lesz.Nekem nincs györbe ismerösöm pedig úgy segítenék.Repülés hát nem tudom ha gondolod megkérdezem a dokimat mennyire veszélyes a sok repülés vagy mit kell teni,hogy ne legyen az?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Viki! Nagyon édesek a képek!

Bangham! Igen! Valoban Látogatok más forumot is!

Kép

Kép

Kép
nócika

Bangham: Hatalmas gratula :!: :lol: :!: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!
nahát, micsoda hírre kell jönnöm!!!! :lol:

Móni!!!
HATALMAS GRATULA!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jaj de jóóó!!!

Tényleg már csak egy pár emberünk van, és mindenki babás lesz....

Gabi!
Remélem a hétfői uh után te is jó hiírekkel jössz, hogy vannak szép nagy tüszőcskék.... és apával való pihenés után már 3-an jöttök haza!! :)

Edoci, a.ibici!
Nektek is megy a drukk!!

ja, és Nóciks, Zsuzska! nektek is drukk!!!

Viki!
NAgyon jók a képek!!!

Csajok... nekem karácsony körül volt gombám.. kaptam is borsavporos kezelést, és 6 napig canesten kúpot... tök jól rendbe is jött!! és most ugy néz ki visszatért az a rohadék gomba!!! :( Olyan szar.. viszket....
Na, de kedden megyek nőgyogyihoz (aki egyben a védőnőm is... mert itt nincs külön prakszis erre) és majd vele megbeszélem, hogy adjon kúpot.. meg a páromnak gyogyit... mert gondolom őt is ki kellene kúrálni, hogy ne visszafertőzzük egymást!!!

d.dodó

dodó sajnos nem voltunk hétvégézni apával, mert jöttek a házhoz az ablakok és átkellett venni, ma meg a fűtésszerelő jön, így stornózva lett. Na de azért akció nem maradt el. Holnap meg uh, remélem lesz valami tüszőcske, még ha icike picike is.
Dodó sajnos terhesség alatt megváltozik a ph és azért jöhet elő mindig a gomba. Annak idején amikor régebben nekem volt akkor párom kapott kapszulát, bár neki nem volt gomba, csak még is nehogy visszafertőzzön. Addig is ha van otthon canesten kenőcsöd a zzal kenegetheted, meg ülj kamillás vízbe, az is nyugtatja a bőrt.

Kép

gabi1

gabi!
Igen, canesten kenőccsel már tegnap is bekentem este... és szerencsére a viszketést megszüntette.... kamillás vizbe nem tudok ülni mert csak zuhanyunk van.. és még csak egy lavor sincs, hogy abba ülhetnék!

d.dodó

Sziasztok!

Dodó! Gombára van egy nagyon jó tipp! Nekem minden évben van gombám és egy régi már nem praktizálo dokihoz kerültem és ö mondta, hogy fözzek kemillát ne hadjam teljesen kihülni tegyek bele tampont és azt helyezzem fel egy egész éjszakára! Nekem bejött mert a következönél már nem is mendtem el dokihoz mert csak megcsináltam ezt a kurát 3-4 este ahogy éreztem szükségét és renbe tett! Probáld ki! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Magika, Dodo, Zsuzsa!
Koszi! :)

Jo, h mondjatok ezeket a dolgokat, pont szilveszter tajan volt nekem is, valahogy nem akarodzott vele dokihoz menni. :? Aztan csak ugy talalomra cickafark ulofurdot csinaltam parszor es 3-4 nap alatt elmult... Nem tudom attol-e :roll:

Gabi!
Azert remelem atteszitek egy masik idopontra
:o az az erzesem, h sokat szaladgalsz a haz miatt, no meg a gyerekek, nem sok ez egy kicsit? Tenyleg kene a lazitas... :roll:

bangham

Móni, de igazad van, és egyfolytában tervben van hogy pihizünk, de az utsó pillnaatban mindig lemondjuk:(

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?