Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc :D
Én is teljesen oda vagyok a szőke kisfiadtól!!! Gyönyörű!!!

Tegnap keveset mozgolódott a kis Csabim, és annyira hiányzott :( Remélem, ma aktívabb lesz, mert az annyira megnyugtató. (Valószínűleg most a feje van fent, és a lábai lent, mert az erősebb mozdulatokat a hólyagomnál érzem.)

Véda
Vendég
 


Nagyon Köszönöm a jókívánágokat Mindenkinek! :D

Kováts Tímeához jártam. Mosolygós dokinő :)
Bár mindenki vidámnak tűnt mindig.

Pár hét múlva benézek Hozzátok, most még nem nagyon tudok hozzászólni 15-20-30 hetes témákhoz. De jó, hogy már itt tartotok! Szuper, és erőt ad, hogy tényleg nem lesz semi baj! - hisz annyira vigyáztak ránk...meg mi is a várva várt babókra.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Hali lanyok,

megjottem a dokitol..A vasam a beka feneke alatt de a cukor teszt viszont negativ lett :lol:
Viszont a vizesedes kezd brutalis mereteket olteni tegnap mire hazaertem akkora volt a bokam mint amikor egyszer szalagszakadasom volt..Nagyon megijedtem bevallom..De a vizelet ok volt ma reggel, vernyomas pedig 130/78....
Szerintetek a vizesedessel lehet vmit kezdeni?Orsi?

JA es mint kiderult itt nincs NST/CTG vizsgalat..Ket het mulva mennem kell meg egy UH-ra a placenta miatt(anyukam korelozmenye miatt)....
A doktorno meghallgatta a szivhangot annyira edes volt a babo mert akkorat rugott oda hogy el kellett vennie a keszuleket :lol:

Peva,
en is udvozollek itt,gyere nyugodtan szerintem mindig lesz vmi kerdesed :lol: Es gratula a babohoz....

Donika,Nyuszi,
tessek jelentkezni :lol: most mar ertetek izgulunk :lol:

Kép
petitpois
 
 

 
 

vizesedés:sómentes diéta!vigyázz nagyon rá!!!!
Vendég
 


Petitpois!
Én itt vagyok, tegnap úgy fájt a hátam, azt hittem kettéhasad, most se jobb! :? Ha esig nem jelentkezik Nyuszi, majd írok neki sms-t!
A vizesedét mindenképp mond a dokidnak! Vasat szedsz?

Voltunk NST-n, természetesen sz@r lett :( , hiába mozog, nem olyan szép a görbe, már előre félek, szörnyű! Ismét megnézték az áramlást, az tökéletes, mi a frászért nem jó akkor?? :shock: Holnap ismét mennem kell, akkor már remélem a saját dokim is megvizsgál, mert ma a műtőben volt! :twisted: Aki ma vizsgált, kérdeztem tőle, hogy mekkora a baba, erre ő, hogy a feje nagy, a mellkasa meg keskeny, teljesen kiakadtam!
A szülésznő vígasztalt, hogy már nem tudják jól mérni, meg a feje már eléggé lent van. Picit megnyugtatott, de nem az igazi. :( Mi van, ha van vmi baja, úgy félek! :cry:

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,

nyugodj meg,Zsomborka jol van es minden rendben lesz...Ez doki csak a levegobe beszelt...Csak azt nem tudom minek feleslegesen ijesztgetni a kismamakat :twisted:

Megmondom oszinten en kicsit meg orulok is hogy itt nincs NST,legalabb ezen nem idekeskedek majd..Kitartast neked, ha mozog rendesen es az aramlas is jo nem lehet baj...

A vizesedest mondtam a dokinak de azt mondta hogy amig a vernyomas es vizelet ok addig ne aggodjak nagyon...Sok pihenes stb..De hat az irodaban ez nem megy :?
Vasat pedig irt fel most valtottam ki eppen...

Lafi,
koszi, akkor mellozom a sot mostantol(nem lesz konnyu)

Kép
petitpois
 
 


peva nekem is kovács dokinéni gyártotta a babáimat elsőre :D neked hanyadik sikerült :?: nyugi minden rendben lesz :!:
petipois a vizesedésre valaki a homeopátiás bogyókat mondta,hogy nagyon bevállt,ahol lehet kapni olyan gyogyitárba biztos fognak tudni segíteni.
doni ne idegeskedj,tudom nehéz,de biztos hogy minden rendben van!!!az orvosok tudod néha milyenek feleslegesen nyugtalanitják a kismamát,nem direkt csak ilyenek.
én már kivagyok 3hete voltam dokinál,jövhéten megyek vérvételre és csak a 18.héten látom a kismakijaimat addíg megőrülök :(

lanyané
 
 


Petitpois!
Köszi, aranyos vagy, nagyon remélem, hogy tényleg nincs semmi baj, majd holnap már okosabb leszek! Talán! :roll:

Most beszéltem Nyuszival, jól vannak, vírusos a gépük, azért nem tud írni, egyébként minden a legnagyobb rendben! Krisztián már 3100 g, nagyon belehúzott a kislegény! :P A méhszáj ugyanúgy, és Nyuszi is jól van. Amint tud jön!!!! :D

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

Petitpois!
Az én egyik barátnőmnek is volt vizesedése, és diétára fogta az orvos, és szinte mindent só és egyéb fűszerek nélkül kellett fogyasztania.
Meddig fogsz dolgozni? (Bocs, lehet, h már írtad.) Lehet, hogy jót tenne mielőbb otthon maradni és pihengetni.
Én napi 3*1 vasat szedek kb a 25. héttől. Előtte 2*1-et, de így pont jó a vérképem. Te mennyi vasat szedsz? Tudod, a Pici Baba elszívja a vasat.

Donika!
Ne izgulj! Bízz a Picidben, biztos minden OK lesz. Engem akkor rendeltek be NST-re, amikor a dokim is a kórházban volt, és ő nézte meg az eredményt. Nekem UH-t, áramlást nem csináltak, gondolom, Te előbbre vagy, azért néznek több dolgot. Mi az az áramlás?

Kép
Kép
gömböcske
 
 


jaj lanyok, nagyon szepen koszonom mindenkinek davide dicseretet! szeretnek reagalni minden hozzaszolashoz de egyszeruen keptelen vagyok...
most is itt van a karomban, egy kezzel irok.. :lol:
ma reggelre nagyon bedurrantak a cicijeim, total kokemenyek es fajnak. tejci szerencsere van, csak nagyon fajnak a bimboim allandoan rajta log a kisfiam.

petitpoisnak akartam meg irni, hogy biztos van ott is nst szules elott. itt ugy hivjak monitoraggio. lehet ott is valami hasonlo..

donika, engem is ilyesztgetett egy dokino, hogy kisebb a feje mint kene stb...es nagyon vizesedtem, most kezd lemmenni rolam az osszes viz. nem sok mindent lehet tenni, csak a somentes dieta segit valamit.

pandacska, lattam dora babat nagyon edes kiscsajszi, gratulalok!

puszi mindenkinek!
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál este, a kicsi nem sok mindent mutatott magából sajnos, nagyon össze volt kuszálódva, de egyébként rendben van vele minden. Viszont nekem, amikor nézte a méhszájamat, azt mondta, hogy teljesen zárt, de a leletre meg azt írta, hogy 2000. ez ugye azt jelenti, hogy meg van rövidülve? Bár szerintem csórikám, csak félre gépelte, mert csak mondta volna, ha meg lenne rövidülve! :shock:

Megbeszéltük ezt a külföldre menetelét is. A legközelebbi kontrollra vagy panasz esetén megadta egy kollegája tel.számát, hogy őt keressem, persze a doki tud rólam. Aztán 2 hónap múlva lehet már itthon lesz, nem tudja még, az akkori kontrollnál meg kell csörgetnem, illetve tartjuk majd a kapcsolatot és tudni fogom, hogy itthon van e már. De most csak 3 hónapra megy ki, február 23.án, úgyhogy, ha minden flottul megy és a baba is úgy akarja, akkor, tudok nála szülni. Ez most annyi erőt adott tegnap, hogy el sem hiszitek! :D Remélem olyan lesz majd a szülésem, amilyennek elterveztem! :D

Viri!
Én a gobleneket itt vettem Szegeden egy Goblen Galériában, ahol a fonalakat is össze tudom válogatni hozzá. Most így kapásból egy címet tudok Neked mondani :www.gobelinwebshop.hu -t, itt vannak kifejezetten gyerekeknek valók. Kiválasztod a mintát, rákattintassz és kihoz egy olyat, hogy megrendelheted szettben is, abban benne van a kép+fonalak+tű , amelyik színből nagyon sok kell a képhez, abból kérjél plussz fonalat, hogy ne kelljen azután mászkálni.
Ha ez így nem sikerül, megmondod milyet szeretnél, akkor veszek én Neked fonallal, tűvel együtt és feladom utánvéttel!
Ha megvan a kiszemelt példány, akkor majd elmomdom, hogy hogy kell elkezdeni és csinálni. Nem nehéz egyébként, mert a lényeg az, hogy keresztbe kell a szemet hímezni, de ezt majd akkor, ha megvan a szetted! :)

Petitpois!
Sajnálom a vízesedést! Remélem elmúlik!

Donika!
Ne izgulj, minden rendben van odabennt! Nem lehet, hogy úgy jártál, mint én januárban, hogy a gép a rossz? 8)

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Gombocske,
elvileg a vegeig kellene dolgoznom de megbeszeltem a haziorvossal hogy marciustol egy-egy hetre kiirt majd...

Vasat eddig nem szedtem mert nem mondtak hogy kell,matol viszont napi egy szemet kell a "fero-gradumet"nevu tablettabol..Es narancslevel kell bevennem a doki szerint,mert a C vitamin segiti a gyors felszivodast :lol:

Jucmuc, :lol:
mar Davide is aktiv topiktag,segit neked a gepelesben :lol:

Kép
petitpois
 
 


Sziasztok!

Petitpois!
Az én vasamban 100 mg vas van egy tablettában (ferro folgamma), és abból szedek 3-at. Persze Te úgy csináld, ahogy az orvosod előírta, lehet, h a Tiedben több a vas. Igen, C vitaminnal tényleg jobban felszívódik.

Kisfóka!
Igen, 3000 a teljesen jó méhszáj, a 2000 azt jelenti, h kicsit megrövidült. Nyugodj meg, mert lehet, h csak elgépelte. Az unokatesóm amúgy 2000 méhszájjal ikreket hordott ki normál időre, tehát amúgy sem gáz, lényeg, h nem nyitott.

Kérdés: azt olvastam, h nem szabad a baba ruhák mosásához öblítőt használni. Én raktam öblítőt is a mosógépbe. Akkor mossuk ki újra a kis cucokat szerintetek?

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Petitpois,
engem is állandóan frusztrál a doki vas miatt, szedem de sajna nem javult a vérkép...
vizesedés alkati kérdés sztem, nekem semmi!!!!
múltkor mondta egy csajszi, hogy ő elkezdett nagyon vizesedni, mire a dokija azt javasolta, hogy délelőtt csak almát (sokat) egyen, és azt mondta, hogy ettől pikk-pakk helyrejött :roll:
sztem próbáld ki, nincs mit vesztened!!!

Donika,
fel a fejjel, Te mindig kifogod az ilyen ijesztegetős hülye dokikat, ha baj lenne a méreteivel, akkor eddig is mondták volna
próbálj menni a saját dokidhoz, ő majd megnyugtat!!!
ehhez nem értek, hogy NST nem jó, áramlás pedig rendben!!!

Gömböcske
sztem ne mosd ki újra, van aki rak, van aki nem, így legalább rögtön kipróbálhatod, hogy bírja-e a kis bőre!!!
ha pirosodik picit, akkor legközelebb kihagyod :?

Nekem továbbra is nyilall jobb oldalon lent, de csak akkor ha hosszabb ülés után felállok pl. kocsiból kiszállva mindig és nem tudok járni.. :shock: . Ha járkálok vagy fekszem, akkor semmi.
Vkinek nem volt ilyen????
Nagyon szúr és nem tudom felemelni a jobb lábam.. :( , nem lenne jó ha ez már végig így maradna, de gondolom nem tudok semmit tenni ellene!?!?!?!???
:oops:

Kép
fendike
 
 


Petitpois! :D
Igen, a vas C-vitaminnal jobban felszívódik, a tea meg gátolhatja a felszívódást.

Kisfóka!
Nagyszerű, hogy minden rendben Gréta babával, ez a legfontosabb! Akkor hátha mégis tudnál a választott dokidnál szülni! A 2000-es méhszáj is teljesen zárt!
Nagyon aranyos lett ismét a gobelin. :D

Gömböcske!
Nekem azért is csináltak áramlásos vizsgálatot, azaz flowmetriát, mert nem lett tökéletes az NST, de egyébként (itt) a 38. héten kötelező. Ekkor azt nézik, hogy a köldökzsinórban jól áramlik-e a vér, nézik még a méhlepényt, és a magzatvíz mennyiségét.

Fendike!
Tulajdonképpen nem ijesztgetett a doki, 'csak' mondta. Holnap reggel megyek ismét, akkor valószleg a saját dokim is megvizsgál, remélem meg fog nyugtatni!!! :wink:
Tudod, én már írtam, hogy nekem volt ilyen, éjszaka is, rosszul fordultam, és elkezdett szúrni, de vmikor csak simán fekszem és elkezd szúrni, akkor nem is nagyon tudok felállni, mert akkor még jobban fáj. Én annak tudtam be, h a baba nyom vmit.

Kép

Kép
donika
 
 


Fendike :D
volt. Lilivel.
és a szülésig megmaradt.
a végén a jobb lában fekve már emelni sem tudtam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi Lányok,
tudtam én, hogy nem kell a dokit hívni... :D
viszont nem túl bíztató, hogy csak rosszabb lesz, ráadásul a derekam is egyre jobban fáj... :oops:

Donika,
akkor holnap legalább tisztázzátok, drukkolok!!!

Képzeljétek, ma majdnem szívrohamot kaptam, hívtak az üzletből, ahol rendeltük a bútort és mondta a hölgy, hogy van 1kis baj.
Gondoltam, hogy mostmár 5hét csúszás után nagy meglepetés nem érhet, dehát tévedtem.
Közölte, hogy bejött végre a bútor az országba, viszont nekünk csak 1 szekrény érkezett, úgy tűnik hibáztak a gyárban és a többi lemaradt... :x Majd azt bírta ajánlani, hogy szereznek hozzá vhonnan? egy pelenkázót és odaadja az üzletben álló tök más színű kiságyat... :shock:
Nem akarom hosszan, rohangáltam össze-vissza bútort nézni rohadt idegesen, majd kipörögték, hogy nézzem meg a max cityben kiállított bútort, mert azt rögtön tudják szállítani és adnak kedvezményt. Úgyhogy végül ez lett, nagyon hasonlít az eredetihez, krém+fa, szerdán hozzák!!! VÉGRE, már el sem hiszem!

Kép
fendike
 
 


Sziasztok!
A "rendes" gépünk még mindig rossz, viszont az új laptopunk üzemel :)
Holnap visszaolvasok! Igazából Viri :P babái érdekeltek volna nagyon...??? Milyen neműek? Remélem, reggel megírod, Viri!

Köszi Orsi :P , hogy megírtál. Még ha végül ilyen keveset is voltam offline 8)

Jó éjt, Lányok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


fanni m-r aggódtam, mert nem reagáltál, de így már értem! Írj, légyszi.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Fendike!
Nekem elég régóta fájdogál jobb oldalon a combom és a felső testem találkozásánál, az orvos szerint lehet, hogy a petefészkem kicsit be volt/van gyulladva. De nem mindig fáj, néha viszont belenyillal. Ráadásul a Baba nem pont középen van bennem, hanem jobbra, és teljesen lent van a buksija. Tehát pont ott furakodik. De annyira nem zavaró végülis.
Örülök, hogy megoldódott a bútor-projekt, de ne izgasd magad semmin!!!

Nekem a fenekem fölött rögtön a keresztcsontom nagyon fáj, főleg, ha pl. ülő helyzetből felállok. Gondolom, a rá nehezedő súly miatt. Vagy lehet, hogy már a tágulástól???

Donika!
Akkor lehet, hogy itt is nézik az áramlást, csak én még nem tartok ott. Írd meg, hogy mit mondott a Te dokid!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Petitpois,

Ez a diéte nagyon rosszul hangzik....A nővérem is iszonyatosan vizesedett, de ő nem tartotta be a diétát,( iszonyú éhes volt állandóan :D ). A végére iszonyúan néztek ki a lábai... Kitartás! A diéta és az almakúra biztosan használ!

Donika,

Ne aggódj, Zsombikával biztosan minden rendben van. Gondolj arra, hogy már csak pár napod van hátra és találkozhattok vele! :lol:

Kisfóka,

Örülök, hogy minden rendben van a kiscsajjal! A nagy napra visszaér a dokid! Ez tényleg óriási hír!

Köszike az ötleteket gobelin ügyben. A webáruházat én is felfedeztem, csak még nem mertem rendelni. De akkor ma megteszem :lol:
Az öltéseket is tanulmányoztam már a neten és nem tűnik nagyon bonyinak. Na majd kiderül, ha hozzákezdek :shock:

Fendike,

Remélem hamarosan megoldódik ez a fránya szúrás!

Fanni:lol:


Tegnap voltunk uth-n és minden RENDBEN! Képzeljétek két kiscsajszi pörgött a pocakomban :lol: ! Annyira boldogok vagyunk!Az A babó 22 dkg, a B babó 24 dkg!
Mindketten fejvégűek. Még egy jó hír! Azt mondta a dokim, ha fejvégűek lesznek a végére is akkor természetesen fogok szülni. :lol: (persze sok egyéb tényező befolyásolhatja, de a hír annyira boldoggá tett)
Így aztán nekiláttunk neveket keresni, de még nagyon kezdeti stádiumban vagyunk. A párom alig tudott aludni, mert este nem találtunk megfelelő neveket! :D
A szúródás a pocakomban az egyik kiscsaj! Teljesen fent fekszik a gyomromnál, a tesója pedig az átellenes oldalon egészen lent.
A képek most nem sikerültek jól, így nem hiszem, hogy felteszem. De hamarosan megyünk 4D-re. Ott remélem készülnek jó képek!

Kép
viri8
 
 


Lányok,

A dokim azt javasolta, hogy a bal oldalamon feküdje. Persze nagy örömömben nem kérdeztem rá, csak bólintottam.....Miért lényeges , melyik oldalamon fekszem? A jobb oldalamon feküdni sokkal kényelmesebb..... :?

Kép
viri8
 
 


Viri :P
Gratulálok! 2 kislány :lol: De úgyis tudtuk :wink: Mostanában egész jól megy a tippelősdi :) :)
Azt én sem tudom, miért a bal oldal a jobbik fekvő oldal, de nekem spec. az a kényelmesebb is, mert úgy nem nyomom a gyomrom. Nekem van, hogy egyáltalán nem tudok a jobb oldalamra feküdni, mert fulladok tőle!

Lányok :P
Nem értem, miért nem ajánlott az öblítő. Valójában a mosószerre éppúgy allergiás lehet a baba, mint az öblítőre, nem? :shock:

Fendike :P
Ügyesen megoldottad a bútor kérdést, de azért nem semmi, milyen vastag bőr van a képükön! :evil:

Nahát Véda :P , ha Te is nyafizol úgy, hogy már van tapasztalatod, mi az "új kismamik" hogy fogunk aggódni, ha nem mozog annyira a baba, mint előző nap? :shock:
Tulajdonképpen ebből a szempontból szerencsés, hogy én még nem érzek semmit, legalább nincs hiányérzetem 8)

Mindjárt visszább is olvasok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Kisfóka :P
Te már megint gyönyörűt alkottál! Bár nekem lenne ennyi türelmem :oops:
Sajna babamozgás még nem érzek.

Petitpois :P
Nem akarok új kocsit venni. Szegény Apukámtól megörököltem az övét. Az sem egy szuper járgány, de legalább 4 ajtós és nagy a csomitartója. Sajnos jó sok hitellel, majd' annyival, amennyit ér, de ez van... Persze ezt is el lehet adni, de még egy darabig biztosan megtartom...

Huhh, Lányok!
Már több, mint 2 hete nem láttam a kicsiket és még 1,5 hét a genetikáig! :shock:

Donika :P
Most már Te is mindennapos vagy!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Mi használunk öblítőt.

Viri,
Gratulálok a két kiscsajhoz :D
Kép

Fendike,
Ha megjött a bútor, kérünk képeket :wink:
Vendég
 


Lányok!
Az AFP-m, mármint nem az érték!, hanem maga a vizsgálat nem jó :( Apa drága a tumoros AFP-t vizsgáltatta nálam! Bosszús vagyok :evil: , bár nem tehet róla a Drágám... Így aztán viszont még annyi értelme sem lesz, mint eredetileg lett volna...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


viri,

gratulalok a ket kislanyhoz! :D nekem is mindig a bal oldalt mondtak. sot, a vajudas alatt amikor a baba 'szenvedett' aakor is rogton balra forditottak.

fanni,

hamar eltelik az a masfel het meglatod!
jucmuc
 
 


Panda, Jucmuc :D

Igazán köszönöm a gratulációkat! Sejtettük mi, de tudni... Azért az egészen más!:wink:

Fanni,

Tudom, mit érzel, már alig vártam a tegnapi napot!
Ne is törődj az AFP-vel. Nálunk, mármint ikreseknél, úgy sem mond sokat! Így legalább eggyel kevesebb dolog van, amin agyalhatsz:lol:
Képzeld, engem legközelebb csak márc. 27-re hívtak!!!!!!!!Úgy látom egyre jobban ritkul majd az uth-k gyakorisága. :cry:

Kép
viri8
 
 


Tudom, Viri :P , csak az a baj, hogy "kötelező"... és hétfőhöz egy hétre a genetikai UH-ra vinnem kell a leletet...
Amúgy nekem nem hiányzik :wink:
Persze, hogy egész más tudni! Nagyon jó! :D
Na igen, ritkulnak az UH-k, de ha a mozgás rendesen beindul, akkor azért könnyebb lesz elviselni :D

Fendike :P
Neked az AFP a Kútvölgyiben volt? Nem emlékszel, melyik nap lehetett menni és mennyi idő alatt lett eredmény? Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni, csináltasd meg sz istenhegyin, egy nap alatt megvan!5000 ft, én csináltattam meg!

Donika és mindenki aki uccsü stádiumos, esik a hó Gyulán és most kezdte Kecskeméten!Jön tovább!
Vendég
 


Viri :lol: ,

szivbol gratulalok en is a ket kislanyhoz,nagyon edesek lehenek.Kar hogy nem sikerult foto na de majd legkozelebb.Vigyazz magatokra...

Gombocske,
en hasznaltam oblitot kifejezetten babaknak valo nem irom a markajat mert biztos van ezer masfele is a lenyeg, hogy hypoallergen vagy sensitive legyen.Nekem a mososzerem is olyan..

Fendike,
ez az almakura nem hangzik rosszu la hetvegen megrobalom,bar nehez lesz mert reggel vagyok a legehesebb :? ...
A butorosa szorti durva,ennyit varakoztattak es akkor van kepuk azt mondani hogy hiba csuszott a rendelesbe.. :twisted:
Azert ugyesen megoldottad..Kerunk fotokat :lol:

Donika,
mit mondott a doki?

Kép
petitpois
 
 


Fanni! :P
Na végre elűztétek a randa vírust!!! 1,5 hét, már mindjárt itt van, és végre láthatos a srácokat! :lol:

Viri!
Gratulálok a kiscsajszikhoz! :P Elképzeltem, ahogy a párod teljes lázban ég, kötheti a gatyát, 2 lány, apa, ezt vegyél, apa, nekem meg azt....! :lol: :lol: :lol:
Én is varrtam gobelint, leginkább tű gobelint, nincs semmi nehéz benne, csak kitartás kell! :wink:
Ezt a bal oldalt én sem értem, én csak a jobb oldalamon tudok aludni, vagy középpen, a bal, az nagyon nem jó!

Fendike!
Hát ez tényleg nem semmi! :twisted: Engem is nagyon bosszantana, nem is értem, miért nem gyártják le most? :shock: Vagy az ismét minimum 2 hónapot jelentene?, azt meg már nincs időd kivárni! :lol:

Gömböcske!
Én használtam Silan Sensitív öblítőt, nem értem, miért probléma?

Éjszaka, amikor kimentem pipilni, utána jött egy kis barnás vér a tiszt.betétemre (elnézést, ha gusztustalan), és elkezdett fájni a hasam, mint amikor meg akar jönni. Izgultam, már nem is tudtam visszaaludni. Reggel mentem NST-re, elmondtam a szülésznőnek, mondta, hogy ilyen még lehet, tágul a méhszáj! Ja, és az NST teljesen jó lett, sz.nő azt mondta, azért is, mert picit nagyobb lett a hely, a feje csúszik lefele, és az áramlás is ismét jó! :D Haza jöttem, akkor ismét volt egy kevés vérzés féle, nem tudom, mennyi lesz még? :shock: A dokim persze nem volt bent :twisted: , felhívták telcsin, majd hétfőn megvizsgál, marhára érdeklni, mi van velem!

Kép

Kép
donika
 
 


Lafi!
Nálunk reggel esett a hó, de már semmi nem látszik +fok van, süt a nap, és fúj a szél. Nem lesz itt már tél! :D Viszont vasárnaptól melegedés, na az jobban meg szokott viselni.

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
Bizony ez a méhszáj tágulásának a jele :wink: türelemmel várom az sms-ed :lol: :lol: ű

Fanni,
Én is azt tudom mondani amit Lafi, hogy menj el az Istenhegyire ott megcsinálják, 1 óra múlva eredményt is kapsz.
Vendég
 


Cicizés után :D
Kép

Ne fényképezzél :D
Kép

Tappancsom :D
Kép
Vendég
 


Fanni :D
Háááááát... Nekem, akárhány gyerekem születne, mindig aggódnék, ha keveset mozogna, mert olyan megnyugtató, mikor bulizik odabent :roll: Tudom a szakkönyvek mit írnak, meg hogy normális, ha néha pihizik többet, de akkor is :oops:
Ma egyébként produkál Anyának, és ilyenkor olyan boldog vagyok 8)
Amúgy ma dolgozom utoljára. Már pakolok az íróasztalomról :lol: :lol: :lol:

Viri :D
Gratulálok a tündérke lányocskákhoz!!!

Donika :D
Izgi+++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég
 


Petitpois :D

Köszike! Annyira vigyázok magunkra, hogy a mai napon még csak feküdtem a bal oldalomon (na meg kicsit a jobbon is :wink: ) és olvasgattam!
Sajnos ezt te nem teheted meg. Csodállak, hogy így bírod!

Donika,

Jól látod a helyzeted, a férjemmel valóban történt valami :D

Annyira jó, hogy ma reggel mindent rendben találtak! A doki le van ejtve. Állítólag úgy is a szülésznő jelenléte a legfontosabb! Ezek szerint akkor ez még nem az a nyákdugó?

Panda!

Dórika nagyon édes :lol: Máris nagy lábon él ez a lány... !Én még nem is láttam soha köldökcsonkot :oops:

Kép
viri8
 
 


Véda,

Köszike!
Gratula az utsó munkanapodhoz! (Kölyök)Pezsgőbontás?

Kép
viri8
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy eltüntem de Látom hogy Donika megírta hogy miért és azt is hogy jól vagyunk. Remélem most már a gépem is jó lesz.

Jucmuc:
Örülök hogy jol vagytok és hogy van mit enni Davide-nek. Sok boldogságot kívánok nektek.

Kisfóka:
Örülök hogy minden rendben van veletek és hogy az orvosod is ilyen megértően állt a dolgokhoz. Bízzunk benne hogy a szülés idelyére hazaér.

Petitpois:
Remélem már jobban vagy és nem vizesedel annyira. Én a vasból 2x1-et szedek. C-vitamint tablettába is betudod venni hozzá.

Donika:
Örülök hogy minden rendben volt az NST-n . Megkezdődött a tágvulási szak. A napjaid már meg vannak számlálva. Remélem hétfőn már ott lesz a dokid.

Gömböcske:
Én is raktam öblitőt a gépbe. Nem felejtettem el a képet az összecsukott kocsirol . Délután megcsinálom.

Fendike:
Nekem is sokat nyilal bár nekem a bal oldalomba szokott . De többnyire akkor mikor fekvésböl vagy ülésböl állok fel. Hát jól bekavartak a butorral!

Fanni: Mi is a géppel kinlódtunk.

Viri8:
Gratulálok a 2 kiscsajhoz és hogy minden rendben van. Nekem is a bal oldalamon kell feküdni.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Lafi :P Pandus :P
Köszi! Nekem is eszembe jutott, de ők a 4-es szűrést javasolták inkább, az pedig 20 ezer... ahhoz képest, hogy teljesen felesleges, ugyebár... De közben Apa intézkedett és hétfőn reggel megcsinálják a "jó" AFP-t, s azt vihetem következő hétfőn az Istenhegyire :)

Nyuszika :)
Jó, hogy előkerültél! De nem írod, hogy vagy! Neked is már csak 3 hét! :shock:

Lányok :P
Voltam a Coraba. Muszáj lesz eldugjam, amiket vettem -őőőő, bizti kitaláljátok-, mert Apa megnyúz :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
Kútvölgyiben kb. 1hét volt, ha jól emlékszem.. :roll:
megértem, hogy muszáj vennek néha ezt-azt, én sem bírtam soha ellenállni... :D

Pandus,
olyan édes Dórika, gyönyörű a szája!!!!

Donika,
húúú ez már tényleg nagyon izgi, bármikor kibújhat Zsombi!!
akkor ma a méhszájad nem is nézték????
lehet, hogy már szépen nyílik...

Ma én is beugrottam a dokimhoz, miután reggel 10percig próbáltam kikelni az ágyból és utána sem tudtam kiegyenesedni.
Méhszáj zárt, ctg-n volt egy jósló fájásom, dehát az sokat nem jelent, mindenesetre mondta a szülésznő, lehet hogy nem lesz ez 40hét, dehát ezt annyira nem lehet tudni...
Sok pihi, magneB6 és reménykedek hogy meglesz a 38.hét!!!

Viri,
GRATULÁLOK a csajokhoz!!!
jó névválasztást, nem lesz egyszerű.. :D

Kép
fendike
 
 


Lányok!
2. napja folyamatosan ég a gyomrom. Nincs valami javaslatotok, mit egyek? Éhes vagyok, de nem esik jól semmi :?
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Köszi, Fendike :D
Remélem is, hogy 1 hét alatt elkészül... pont annyi idő lesz rá...
Már akartam írni Neked, hogy Apa ott dolgozik és hogy ha szülsz és nem zavarok... majd benéznék Hozzád babanézőbe... még mielőtt hazamentek... persze csak ha megadod priviben a neved és a számod 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


rennie?
nekem bevált.

amúgy keksz szokott segíteni... no meg nkeem a cola :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandacska, :lol:
micsoda kis tappancs :lol: es az a kis elegedett arcocska :lol:

Fendike,
akkor pihenj sokat,a doki a szurasra nem mondott semmit? :shock:

Nyuszi,
orulok hogy ujra jo a gepetek :lol:

Fanni :lol:
nem kell mindent megmutatni apanak :lol: en is mindig kis kesesekkel adagolom a dolgokat amiket veszek hehe :lol:
Gyomoreges,
nekem allandoan eg, a haztartasi keksz nagyon bejott,ejszaka pedig ROSPAN nevu szirup kifejezetten kismamiknak de nem tudom otthon lehet e kapni
Veda,
most mar csak pocaknovesztes lablogatas es pihizes kovetkezik :lol:

Mi mindjart indulunk anyosekhoz ,igy mindenkinek jo hetveget :lol:
Donika,mennek a drukkok :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Fanni:
Nekem is ég a gyomrom de Rennie-t szoktam bevenni. Egyébbként köszi jól vagyok.

Jucmuc:
Most olvastam vissza és láttam Davide fotoit. Tündéri nagyon.

Lányok köszönöm hogy hiányoltatok remélem most már jó lesz a gépem.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok!

Szerintetek nagyon fontos hogy a babakocsit 2 irányból lehessen tologatni? Mert sok 3 funkciósat csak úgy lehet szemből, ha a hordozót belerakom.
A Tietek milyen, Nyuszi? És Te hallottál vmit, vagy vki ajánlotta ezt a Pikolo-t? Mi a fantázianeve ill száma a Tieteknek?

Állítólag a jobb oldalon megy egy nagy ér, amit nem jó nyomni, ezért célszerűbb bal oldalon aludni. De a csípőm nagyon fáj, ezért néha éjszaka egyik oldalamróla másikra átforgok.

Az én gyomrom is állandóan ég, nekem az alma és a natúr joghurt, kerfír esik jól, illetve ezek után nem ég a gyomrom. Meg persze pici adagokat eszek egyszerre.

Pandácska!
Nagyon szép kis érett hölgy Dórika!

Viri!
Gratulálok a 2 kislányhoz!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


gömböcske írta:Sziasztok!

Szerintetek nagyon fontos hogy a babakocsit 2 irányból lehessen tologatni?

gyerekfüggő leginkább.
enyém nem bírja ha nem felém néz, ezért nálunk kellett, hogy felém tudjon nézni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni! :D
Rennie, illetve nekem a pászka is jó volt, csak attól szomjas voltam. Egyszer azt hallottam, hogy vkinek a lekvár jött be gyomorégésre.

Fendike!
Jól tetted, hogy elmentél dokihoz, így a biztos! Ki fogod húzni a 38. hétig, sőt....! :D Nem néztek méhszájat, de nem is bántam.

Petitpois!
Köszi, neked is nagyon jó hétvégét! :D

Pandus!
Már épp kérni akartam, hogy a szép hercegnőről tegyél már fel képet! :P Olyan békés, és ennivaló a talpacskája! :lol:

Viri!
Én sem tudom, hogy ez nyáknyugó volt, vagy sem? :shock: Sztem nem, de már nem tom!

Nyuszi!
Örülök, hogy megjavult a gép. Te mikor mész jövő héten?

Kép

Kép
donika
 
 


Gömböcske! :D
Szerintem praktikusabb, ha mindkét irányból tudod tolni, mert amíg pici, addig biztos feléd néz, utána meg lehet, hogy jobban szeret majd előre nézni. De a tapasztaltak jobban tudják!

Kép

Kép
donika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: