Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy nem jelentkeztem, de rengeteg elintézni valóm volt a múlt héten. SZJA, ÁFA bevallások, vakolók, ablakos, temetés stb... Képzeljétek Apa meglepett Valentin napon egy nagy cserepes virággal (azért nem vágottat vett, hogy az új házba magunkkal vihessük. Milyen előre látó!), és egy vacsi meghívással.
Nagyon meglepődtem, mert nem szoktuk ünnepelni a valentin napot.
Szerdán voltunk doki bácsinál. 8 cm a buksija, és azt mondta kb. 1800 gr lehet. És sajnos még mindig farmotoros.
Nem tudtok egy jó tippet hogyan lehet rábírni, hogy forduljon be? Már Apa is beszélt a fejével, de eddig nem vált be. Doki szerint van még ideje. Én azért már kicsit aggódom.
Betsy!
Boldog névnapot kívánunk mi is!
Milyen meglepit kaptál?
Niki!
Nagyon jók a képek! Mekkorák vagytok már..
Heni!
Nagyot nőtt a kis lurkó.. Mekkora szemei vannak. Pár év és le sem tudod vakarni a csajokat.
Olik!
Tündike is mekkora lett.
Gyabi!
Gratulálok a kis fütyishez. Én is a múlt héten váltottam ki a várandós csomagot, de nekem Aventes tároló pohár volt benne, nem cumisüveg. A többi stimmel.
Sirkici!
Szép ágyat vettetek. Várom a babakocsi fotóját is! Drukkolok a holnapi UH-hoz.
Jaimee!
Nagyon aranyos Réka baba. A mi babakocsink is hasonló. Bergon Cross. Nem bolygó kerekes, hanem nagyobb kerekei vannak, felfújható gumi kerekű.
Bibi!
Nekünk is Bergon babakocsink van. Nekem ez tetszett. Ha kipróbáltuk megmondom, hogy bevált-e.
Bambika!
Köszi a képet a pohárról. Nekem is fáj időnként a hátam, De Apa szokta kicsit masszírozni, és attól jobb. A megfázást leszámítva hogy vagy? Mekkora a pocakod? Nekem mindenki azt mondja, hogy milyen óriási, ahhoz képest, hogy kb. 2 hónap múlva szülök.
Omnia!
Mi is szeretnénk fülbevalót, de még én sem tudom melyik a jobb megoldás.