Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
dezsina

dezsi: nincs semmi jele, csak vérvételen derül ki.

katica
katica30

Köszönöm lányok :D

Nyulasz,
Pont tegnap kezdtem el a befejező videót, de ez most lassan fog menni :wink:
Vendég

Katica!
A fene vigye el,ezt a prolaktint.Mit szedsz rá,bromót?Remélem rendeződik nálad,elég lesz majd szülés után!
Petne!
Hú,nem is tudom mit mondjak.A doki bíztatott valamivel?Mikor volt az et?Mert ez tök jó lenne,ha a hétvégén ágyazódott volna be,szerintem is jól emelkedik,de miért csak ennyi?Nagyon drukkolok,kitartás,bízz benne!
Dezsi!
Laptetőzünk?
Mindjárt lecserélem a csigát :D mondjuk egy bigára :lol:
Olyan mázli volt,ez a hétfői időpont egy lemondott időpont,amúgy márc.10 lett volna.Iszonyat mázli.
Vendég

Sziasztok!
Köszi a drukkokat, szerintem már ezt az eredményt is a múltkori "gigamegadrukkhegységek"-nek köszönhetem.
Szóval az ET-m jan. 31-én volt, ezért olyan siralmasak ezek az eredmények. Amikor azt kérdeztem a dokit, hogy ez még elsülhet-e jól, azt válaszolta, hogy igen, de azért elég erősen ott van a méhen kívüli terhesség lehetősége.
Abban egyébként tud valaki segíteni, hogy miről ismerszik fel a méhen kívüli terhesség?

Kép
petne

Petne,
Sokszor olyankor barnázik az ember és erősen görcsöl a poci, de valakinek meg nincs tünete. A két hcg vizsgálat között hány nap volt?
Vendég

Pandácska,
Az egyik vizsgálat hétfőn volt, a második pedig ma.
A tüneteim: ma reggel vérvétel után (bár reggeliztem) úgy szédültem, hogy alig tudtam elbotorkálni a büféig. Ettem, utána jobb lett. Néha szúrkál a hasam, de csak egy-egy pillanatra. Mikor jöttem hazafelé, kicsit hányingerem volt, de kaja után az is elmúlt. Ami viszont új, 2 perce fedeztem fel először, az az, hogy nem barnázok, hanem inkább olyan rózsaszínes-szürkés folyásom van.
Szerintetek?

Kép
petne

Nyulasz!
nehogy lecseréld :D Örülök, hogy mázlid volt az időponttal. és laptetőzök 8) :lol:

Katica!
köszi az infót.
dezsina

Petne!
hát ez nem hangzik olyan jól... De tanácsot adni nem tudok. Én vetéléskor barnázgattam mindig.. :cry: Úgyhogy remélem, Neked, most nem ez van kilátásban.
dezsina

Nekem is vannak új vonalzóim. Remélem egyiket sem kiabálom el előre, asztán meg szomorkodom, mert nem sikerültek a terveim:shock:

Kép

csibe
csibe32

Dezsi!
Oké,nem cserélem le.Ti focicsapatra gyúrtok,vagy csak egyszerűen azt jelenti,hogy reméled betalál apa?
Vendég

Petne!
Én ezt sajna nem tudom,már tényleg magasabbnak kéne lennie az értékeknek,de bízzál benne,hátha!Én nagyon drukkolok,ezen ne múljon. :wink:

Csibe!
De szép új vonalzók :D
Vendég

pandus édes nagyon a kiscsaj!!!!
Vendég

nyuszi: bromot eszek, pár napig fél szemet, majd emelni kell egy egészre. utoljára nyáron volt ilyen magas (jobban mondva, akkor ennél magasabb), és a doki fél szem bromoval egy hónap alatt lehúzta. most remélem ezzel az extra adaggal elég lesz 2-3 hét, hogy jó érték legyen.

petne: drukk++++

jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt!

Csibe!
Nagyon tetszenek a vonalzóid! Gratula! :)

Nyulasz!
Nekem tetszik a csigu :lol: Csak nyúzlak! :lol: És nagyon rátapintottál, mert focicsapatra gyúrunk és apa focizik is és hátha betalál... :lol: :lol: (sajnos védőt játszik, nem csatárt :? :lol: )
dezsina

Dezsi!
Hajrá apának :wink:
Katica!
Akkor drukk,hogy gyorsan segítsen a bromó :wink:
Vendég

Nyulasz!
köszi! Lassan itt a középidő :? 8) :lol:
takarítok :( :evil: :twisted:
dezsina

Jöhetsz hozzánk is :mrgreen:
Vendég

...mármint takarítani :oops:
Vendég

ma is benézünk hozzátok :wink:
akkor a mai adag :D Kép anya vett nekem fogkefét... Kép Kép igy ülök... Kép megy kéz nélkül is...
Vendég

Hogyan választ egy férfi feleséget magának…

Egy férfi feleséget akart választani magának, de gondot okozott, hogy a 3 legrátermettebb jelölt közül kire essen a választása. Elhatározta, hogy mind a háromnak ad 5000 dollárt, és megnézi , hogy ki mit csinál a pénzzel.

Az első a teljes összeget szépítkezésre költötte. A leghíresebb szépségszalonban kikozmetikáztatta magát, csináltatott menő frizurát. Elment vásárolni, csak a legmenőbb cuccokat vette meg, hogy mire a férfi hazaér, tündökölhessen.
Mikor a férfi hazaért, azt mondta neki, hogy őérte tette, hogy mindenki irigyelhesse, hogy milyen dögös nője van, mert annyira szereti..

A férfi le volt nyűgözve.

A második vásárolni ment. Ajándékokat vett a férfinek. Golf felszerelést, a legújabb kütyüket a computeréhez, és néhány nagyon drága ruhát. Amikor átadta az ajándékot, azt mondta, hogy annyira szereti, hogy minden pénzt ráköltött.

A férfi ismét le volt nyűgözve.

A harmadik befektetett a tőzsdén. Ügyesen megsokszorozta a pénzt. Visszaadta az 5000 dollárt, majd a fennmaradó részt ismét befektette, és a hasznot egy közös számlára utaltatta. Ő azt mondta a férfinak, hogy ő a közös boldogságukat tartja a legfontosabbnak ezért tette, amit tett.

Nyilvánvaló, a férfi ismét le volt nyűgözve.

A férfi nagyon sokáig rágódott azon, hogy a nők mire költötték a pénzt, amit tőle kaptak.

Azután feleségül vette azt, amelyiknek a legnagyobb volt a melle.

A férfiak már csak ilyenek, tudod…

Napjainkban, az emberek sokkal több pénzt költenek mell implantátumra és Viagrára , mint az Alzheimer-kór kutatására.
Ez annyit jelent, hogy 2040 –re a földön egy igen nagy számú idősebb generációnak kell élnie, hetyke álló mellekkel és hatalmas álló f@rokkal, viszont halvány lila fogalom nélkül, hogy mit is lehet kezdeni vele.
Vendég

Szia Majababa :D
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

És ha még ez nem elég,akkor ezt nézzétek,hanggal,haláli összeállítás:
http://www.metacafe.com/watch/117030/th ... ilation_8/
Vendég

sziasztok!

sikerült felkelnem 12.45-kor :lol: :lol: :lol:

dezsi: hajrá apa! megjegyzem, nem csak a csatárok szoktak gólt rúgni. :wink:

nyuszi: :lol: :lol: :lol:

itt ma esett a hó :P

kati
katica30

Katica!
Jó reggelt :D

és ezt azoknak,akik szeretik a cicákat!Hanggal!

http://www.metacafe.com/watch/1014039/c ... cute_cats/
Vendég

Tudom, hogy folytatnom kellene, de hiányzik a motiváció...
Kép
Vendég

...és még ha arra gondolok mikor lesz hétfő...És mikor lesz a következő lombik.Mindig ez a VÁRÓLISTA:
Kép

...na de majd harcolok:
Kép
Vendég

Senki sincs itt??????????
Reggel óta itt ülök,merre vagytok?
Kép
Vendég

na jó,megyek,mert eluntam magam egyedül.
Kép
Vendég

nyuszi:de jók ezek a képek! :lol: :lol: :lol: én itt vagyok néha :wink:
bár most épp skype-on, és msnen csacsogok.

katica
katica30

Nyulasz!
Sajnálom, itt vagyok, de takarítok és most már be is fejezem... És utálok takarítani... De most hideg van és nem lehet a kertben dolgozni :twisted:
A viccek jók voltak!!!
az ajánlatot megfontolom... 8) :?

Katica!
remélem, apa tényleg betalál... :lol:
dezsina

Sziasztok!

Én is itt vagyok hellyel közzel... Csak: a rohadt életbe, elkapott a nátha. Nem tudom dugult orral elaltatnak -e egyáltalán. :twisted:
Szerdára mondták a leszívást, és most itt sz...vok én. :roll:
Hőemelkedésem nincs, de azért kúrálom magam...
Az UH-n pénteken végül nem nagyon bíztatott a dr bácsi, 5-6 tüszőnk lesz a long protokollal... Szerettünk volna többet, hoy tudjanak válogatni, mert páromnak ugye elég gyatra a katonasereg száma, és a minőségük is...

Persze pozitív próbálok lenni, mert tegnap ott volt egy lány, aki 600 ezer ft-ot költött az 5. lombikra, és csak 1 tüszője lesz, úgy, hogy mikor elkezdték az egész programot nem voltak hormonális problémái.

Nyulaszka! Nagyon elemedben voltál :) Még küldhetsz ám ilyen maccsekos képet! :) Hogy vagy tényleg? Már nem fáj sehol, ugye?

Dezsi!
Te mikor is mész a vizsgálatokra? Mész arra, amire Nyulasz is ment? Nekem is takarítani kellene, de már feszít ezaz 5-6 tüszőcske is, nem tudok hajolni nagyon, akkor kellemetlen....
Vendég

Sziasztok!

A másik topikon szerveztünk egy talit, Gynex és egyéb előadással tarkítva, akit esetleg érdekel:
02.26-án kedden 17.15 Lurdy Ház, mozi előtt találkozunk.
Vendég

Nyulasz!:)
szuperek a képek és a videók :) :lol: :lol:
örülök,hogy sikeresen túlvagy a beavatkozáson,gondolom a sebhelyek kicsit feszülnek még.Pihenj nagyon nagyon sokat!!!!! :)

Apacs!:)
gratula nektek! és ahogyan a lányok is írták, könnyebb lesz az idő elteltével, ti is és a babák is megszokjátok egymást, egymásra hangolódtok. Nekünk is az első hónap volt nehéz,pedig csak egy manónk van! ,de ahogy kialakult a napirend úgy lett egyre könnyebb. Nálunk a napirend kialakításában, a minden nap azonos időben történő fürdetés vált be, 1/2 8kor fürdés, szopi(nagyvillany lekapcs) büfi, kicsi játék, majd (amit nem lenne szabad :) ) kicsi babusgatás ringatás az ölben és szunya 21.00kor.
jó babázást nektek és nagyon jó egészséget, sok sok tejcsit! :)

Pandus!:)
csodaszép Dóra, olyan igazi kishölgy. Hogy telik egy napotok? evés? alvás?

Brumm!:)
sajnálom a náthát, de szerintem,amíg nincs láz,nincs nagy gond. Kúráld magad,igyál meleg citromos teát, búj a takaró alá, ilyen hideg időben az a legjobb. :)

Dezsina! :)
akció élesben? :wink:
a lelkednek egy óriási simi, erős csaj vagy, és nekem hidd el, hamarosan bentről rugdos majd valaki! :) pont 1 éve még én sem hittem, 4. lombik stb.... és itt van Míra. Nagyon nagyon szorítok nektek! :) a fogyózást meg most felejtsd el,kell az energia! :)

Puszi mindenkinek! :)
Vendég

sziasztok!

brumi, petne: mennek a drukkok++++

kismamik: hogy vagytok?

merre vagytok lányok? :roll:

katica
katica30

Katica, köszi, hogy izgulsz értünk.

Brumi, az az 5-6 több, mint elég a sikerhez, abból még fagyibabák is lehetnek. Mennek a drukkok!

Dezsi! Az, hogy ori-babára vársz, az örökbefogadott babát jelent?

Kép
petne

Sziasztok,

Képzeljétek, hogy azt álmodtam, hogy kislányom lesz, és a BMC-és lombikbaba találkozó elött 2 héttel fog születni, és a főbiológus azt mondta, hogy mennünk kell a találkozóra, mert már 2 hetes babával simán lehet menni. Kezdek bizni az álmaimban, mert beültetés után azt álmodtam, hogy pozitívat tesztelek, nagyon örülök a pozitív tesztnek, de az öröm hirtelen félelemmé válik, mert látom, hogy valami nem stimmel a tesztemmel. És most ez meg is történt velem, pozitívat teszteltem a 10.naptól, de lelkem mélyén éreztem, hogy nem stimmel valami,és be is igazolódott, csak biokémiai terhességem van-volt.
Kideritem, ogy mikor szokott lenni a lombikbébi találkozó :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe! :)
"...Az álom ablak, melyen által
Lelkünk szeme jövőbe néz.... az álmok nem hazudnak"./Petőfi/
én is azt álmodtam 2 éve,hogy született egy kislányom,Polettnek hívták..... nos kislányom született és majdnem Polett lett a neve az álmom miatt,éreztem hogy ez egy jel volt. :)
Vendég

Kiderítettem, hogy ezidáig 10 lombikbaba találkozó volt, és ezeket május és szeptember között rendezték. Izgi :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,
befutottunk anyóslátogató hétvégéről :)

Petne, nem is tudom, mit kívánjak...azt mindenesetre biztosan, hogy ne méhenkívüli legyen.

Pandus, imádnivaló Dorka...kicsit irigykedem...de nagyon örülök is, hogy ilyen kis tökéletes :D És jól látom, hogy van fülbevaló is?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!

Petne!
igen múlt hétfőn beadtam a kérvényt az öri-babára. Miután már több mint 5 éve küzdök, és már négy beültim volt és még mindig nincs gyerekem, megfogalmazódott bennem, hogy képtelen vagyok a késöbbiekben egyedül élni. Már mint gyerek nélkül. Csibe helyrerázta a lelkem és nekivágtam. Ez a B terv. Miután a várakozási idő kb 7év (az én esetemben), nagyon remélem, hogy addig apa betalál :oops: :lol: és lesz saját kisbabám.... Hiszen mindkettőnk teljesen egészséges. Lehet, hogy csak a fejemben van a baj. Múlt hét óta megnyugodtam és tudok rendesen aludni!

Csibe!
Drukkolok, hogy valóraváljék az álmod!

Brumi!
gyógyulj meg! és az 5-6-7 tüszőcske elég lesz! Drukkolok!
dezsina

Vikimi!
köszönöm a bíztatást! :)
sajnos le kell fogynom... a négy beülti óta 12 kilót híztam, mindezt másfél év alatt :evil: Ezt nem hagyhatom! muszáj!

Brumi!
én is megyek azokra a vizsgálatokra, amelyekre Nyulasz! Legalább is szeretnék. A konzultációm márc 17-én lesz.
dezsina

Szép napot Mindenkinek!

Kicsit hanyagoltam a fórumot a hétvégén, eléggé zűrös volt..
Pénteken ugye hajnali 3kor keltem a lábam miatt - tényleg gennyes volt, mert bent maradt egy darabka :shock: :twisted:
Még aznap elmentünk Tabra délután-este 6 magasságában és csak éjfélkor értünk haza.. Baromi kellemes volt 20-21 órát ébren lenni :twisted: :evil:
Azon az éjjelen iszonyat begörcsölt a fejem, menni nem tudtam tőle, másnap - szombaton - egész nap elkísért egy állandó tompa fájás, de szerencsére az antibogyeszok jót tettek..
Erre, mint derült égből a villámcsapás...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vasárnap közli Velem az én drága szeretett szervezetem, hogy "Na akkor ideje, hogy Piri meglátogasson"
Kicsit összetörtem a felismeréstől, mert tudom, ezzel zárul le most egy korszak.. :(
Így ma már cn.2, és ma kell (kellene :?: :?: ) mennem kontrollra - márcsak abban bizok így nem lesz vizsgálat.. :shock: :shock:
Nem tudom mit kellene tennem.. :cry: Most hívjam fel, hogy mi van? :shock: De muszáj elmennem, mert intéznem kell a genetikát és a táppénzes állományt.. :cry: :oops:
Mind1 - elmegyek, aztán csak megértő lesz :shock: :twisted:
Majd legfeljebb a vizsgálat idejét elbeszélgetjük :lol: :lol: :lol:
Vagy kérek egy másik nekifutási lehetőséget :lol: :lol: :lol:

Viki: Te mit csináltál olyan korán???? :lol:
Dezsi: örülök, hogy lelked kicsit megnyugodott! :roll:
Petne: hogy vagy?
Csibe: lombiktalira fel :wink:

Álmaim nekem is voltak a terhesség alatt - vérzés, ami bekövetkezett sajnos többször is :shock: :evil:
Álmodtam olyant is, hogy 220as volt a vérnyomásom és azonnal bent akartak fogni, de én ellenkeztem - tulajdonképpen amikor december 30-án mentünk be, akkor történt ez - ellenkeztem az ellen, hogy "most felvegyenek".
Aztán volt, hogy szültem - bár még kicsi volt a hasam - és tényleg így történt..
Szóval az álmokban vannak igazságra utaló elemek...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Kis-csillag!
Remélem mostmár csak jó dolgok jönnek.Szerintem mostmár menj el a dokihoz,nem harapja le a fejed azért mert vérzel,hiszen ez benne van a pakliban.
Szebb álmokat kívánok!
Dezsi!
Hajrá fogyi,amíg még megteheted.Bár én sosem fogyiztam,de nekem legjobban a Norbi féle tettszik,amikor azért lehet bűnözni,csak mondjuk délig,vagy háromig.Szerintem egy fogyókúra sem csinálható életünk végéig,és amikor abbahagyjuk mondjuk a káposztaleves evését,vagy a mindennapos salátázást,akkor visszajönnek a kilók.De a Norbi féle életmódváltás szerintem egy életre szólhat,ha megszokja az ember,hogy este mit ehet,mit nem,akkor már nem is olyan betarthatatlan.Aztán lehet,hogy most megköveznek itt engem a többiek,mert ugye még nem próbáltam,így könnyű osztani az igazságot.De szerintem csak egy olyan ember adhat ötleteket,aki saját maga végigcsinálja,és kézzel fogható,mint a Norbinál,mert ne papoljon senki,aki világ életében nádszál volt,hogy mit kéne tenni.És lehet,hogy Norbi is lopta az ötleteket,de szerintem mindegy is,hogy Norbi féle,vagy bármi féle a neve,és ki hogy gazdagszik meg ezen,ha használ.
Brumi!
Tessék meggyógyulni,nagyon szorítok szerdára,tudod a minőség és nem a mennyiség a fontos(bár én is mindig sk-sok petesejtről álmodtam,és máshová kívántam azokat,akik ilyet írtak nekem,de ilyenkor tényleg nem lehet mást mondani)

Nem tudjátok Lanyanéval mi van?Már nagyon rég nem jelentkezett nálunk.

Csibe!
Remélem én is,hogy az álmod valóra válik :wink:
Petne!
Drukk továbbra is. :wink:
Viki!
Igen,még a köldökömben levő vágás szokott fájdogálni.Ma megyek varratszedésre.Puszi Mirababának!
Vendég

Azt én tudom, hogy nem harapja le a fejem - szép is lenne - de azért nem csak pecsételhetek, Piroska rendesen betalált kopogni..
Engem így inkább ne vizsgáljon.. :oops: :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Szerintem nem is fog vizsgálni.
Vendég

Nyulasz!
konzultáció? :shock: :?:
és fogyi témához... még nem próbáltam Norbit, de el tudom képzelni, hogy jó lehet, hiszen ő is lefogyott. Én csak a drasztikus fogyik hive vagyok. Nekem az való. Lassan nem bírok. De ha elhatározom magam, akkor mindig lefogyok és meg is tartom. De a lombik most betette a kaput :twisted:

Kis-Csillag!
Szerintem sem fog megvizsgálni 8)

Lanyané!
tényleg hol vagy?
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?