Szilcsi: sok sikert a kísérletezéshez! Nyilván a tej és a tojás az első mumusjelöltek, ami az allergiát illeti! A Gripewatert mind a kettő lefetyelte befelé, pedig jó erős szaga van! Calcium: egyszer Marcsinak is adtuk, már nem is emlékszem, hogy mire
, nekünk azt mondták, hogy ami megmarad az ampullában, azt ki kell dobni.
jégvirág: úgy látszik, tegnap ilyen nap volt, Marcsi is ledobálta a kaját az etetőszékből, pedig ő se csinált ilyet soha.
Mondjuk nagyapjával volt, akinek kissé a fejére nőtt az utóbbi időben, nagyon elszemtelenedett vele, direkt bosszantásból csinálta. Apukám nem is vette észre először, de Marcsi biztosra ment, szólt, hogy „Apaja, ledobtam!”, és amikor rászólt, ledobott még valamit.
Ezt az
igazolást az óvodaérettségről, ezt be kell szerezni??? A cipő szerintem is csajos!
Szerintem mi kihagyjuk ezt a méretet, mire Dóri elindul, ez már kicsi lesz (eddig pont úgy mozgásfejlődik, mint a nővére, aki 14 hónaposan indult el).
Enikő: pesszimizmussal kapcsolatban egyetértek. Ilyen alapon már az elsőt se kéne vállalni. Egyszer egy nőgyógyász nyilatkozta, hogy annyira veszélyes dolog anyaméhben lakó magzatnak lenni 9 hónapig, annyi minden érheti, hogy ha belegondol, azon csodálkozik, hogy születnek egészséges gyerekek…
A nucha-szűrés tényleg nem sokat ér sajnos…
Anett, hajrá!
Nekem azt mondták még anno, amikor Marcsi kicsi volt, hogy a paradicsomtól pisilhet olyat, hogy kicsípi a fenekét, de nem volt ilyen, Dórival se. A kafferbivalyt én megkérdeztem volna a dokitól, hogy ugyan magyarázza már el, ha felhozta…
klzsuzsi, köszi az infót! Pedig a játékosztályon kérdeztem meg. A gyurmák, kréták, filctollak sorát többször is átnéztem, igaz, az írószerek között.
gira: ha ilyet terveznék, én nem jelenteném be előre, nehogy azért érjen hátrányos megkülönböztetés. Más kérdés, hogy én nem mennék haza 3 napon belül, vannak nyavalyák, amik szülés után pár nappal jönnek elő (babán és mamán egyaránt), így akkor is azt mondhatják, hogy veszélyezteted, ha első nap még kutya baja. Én könnyen beszélek, nekem a gyerekágyas pár nap mind a kétszer nagyon szép emlék, szebb, mint a szülés. Marcsival egyágyasban voltam, mert nem volt másutt hely, Dórival 4ágyasban, állandóan változó és nem problémamentes szobatársakkal, aludni én se bírtam, de ez engem nem érdekelt. Dóri kedden született, és péntek délelőtt jöttünk haza, pici kis alkudozással és protekcióval…
hefe: Marcsival szerzett tapasztalataim alapján én bizony megpróbálnám azt a bilit… Nincs vesztenivalód, ha nem megy vele semmire, hanyagolod.
szilde: Almáékat mi is nagyon szeretjük, cd-nk is van. Hol és mikor lesz a
koncert? Légyszi írd meg!!!
toncsi: nekem a normál Tena elég volt, csak az első pár napra kellett, aztán elég volt a mini. Hálóing: egyet se vittem, jó a kórházi. Mellszívót nem vittem, mire beindult a tejcsi, itthon voltunk, amikor meg Marcsi született, még meg se volt.
Binyek: gratula, menni fog!!!
Ikrek: amikor Dórival először voltunk uh-n, doki azt mondta, először úgy látta, mintha ketten lennének, mondtam, hogy hagyjuk a rossz vicceket! Szóval én sem szerettem volna…
Ma elindultunk sétálni, hát nem elkezdett zuhogni a hó, viharos széllel?
Na, azért elkecmeregtem a játszótérre, Marcsi szempilláit már belepte a hó, de volt kedve játszóterezni
, én ezt nem értem, máskor meg ki se száll a kocsiból. Úgy kellett rábeszélnem, hogy menjünk haza, mert anyának lefagy a füle, amikor kiléptünk az ajtón, még nem esett, nem vittem sapit magamnak.
Nem tudtok senkit, akit érdekelne a lefagyasztott anyatej-készletünk?