Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

A lóf@szt a tornásznak!
Az én lányom is nyújtogatja a nyelvét és rágja rendületlenül!
A foga miatt biztos nem mi!

Na jól felhúztam magamat rajta!
Meg hát neki is az a jó ha sokáig járnak hozzá gondolom én lové szempontjából!

Macsek:én is imádok filmezni!Mig terhes voltam állandóan moziztunk meg itthon ezerrel!

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelt!
Nadin nekem is nyomogatja a szememet, meg nyitott szájas puszit ad, és közben hörög meg morog, mint egy kistigris :lol:
Macsek, sajnos én filmekben abszolút nem vagyok otthon. Moziba sem nagyon járok, de gondolom nem is a hollywoodi filmekről akarsz beszélgetni. Meg egyébként sem vagyok kiművelve a filmkultúrából sajnos. Talán Móni :) Gyógytorna segít abban is, hogy Vilkó megfogja a dolgokat? Vagy ha elmúlik a tónuszavar, akkor az majd jön magától? És a gügyögésre mit mondtak? Nadi se nagyon gügyög, én is említettem ezt az állapotfelmérésen, de azt mondták ennyi elég most. Ad ki hangokat, de nem veszem észre, hogy bővült volna a repertoár.
Hajni, hogy áll Lilla a kajával?
Gabci, Ádi náthája elmúlt már?
Jutta, akartam kérdezni, hogy Te hányszor is öltöztetsz le-fel naponta? És amikor kirakod, akkor kell tologatni is?

KépKép
kertikiri

Macsek, szóval nem vagyunk neked elég szórakoztatóak, hát köszi :lol: :lol: :lol:

Anett, Pankának kb 2 hete kezdett el nőni a haja, meg a szembogaránál látom, hogy változik a szeme szine is. De sokszor látok még 1 év körüli babákat, akik majdnem kopaszak, szóval ez is egyéni, hogy kinek mikor.
És a nyelvnyújtogatás nem baj, csak az is jel, hogy valami lehet. A kórházban a szobatársam babája csinálta, de az nagyon, egész nap nyújtogatta a nyelvét, nagyon furán nézett ki, nekem is rögtön feltűnt, hogy valami nem stimmel. Őt el is küldték a Pető intézetbe, de neki a kéz-láb mozgása is nagyon merev volt.
Az természetes, hogy minden kisbaba nyújtogatja a nyelvét, úgyhogy ne parázz! :lol:
És nekem Panka a hajamat tépi, mikor velem játszik, szóval az nekem nem olyan izgi :lol: De mostanában kitolok vele és becopfozom! :lol:

Kérdés: reggel kinek mennyit eszik a gyerek? Józan paraszti ésszel én azt gondolnám, hogy reggel tök éhes, mert este evett utoljára, de Panka kb 150 ml-t szokott csak szopizni. Eddig azt hittem, hogy nincs benne több, de ma fejtem rögtön szopi itán és még lejött 80. Napközben meg simán megeszik 200-220-at. Nektek ez hogy van?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok

ekkora baromságot,már bocs,minden baba sőt sok kisgyerek is kidugja nyelvét,merthogy azzal is játszik.Gondolom nem egész nap lóg a nyelve Dorkának :-)

imádom a filmeket,de ezer éve nem láátam jó filmet,sőt nagyon rosszat se,nem baj,nincs mesze a nyugdíj aztán amajd akkor

Kriszti
Nadin még bbiztos nem fog szavalni jövő héten,de nyugodj meg eljön annak is az ideje :-)

Anett

Bibus haja is sokat nőtt ám,neki egyfolytában nől,kis szőkésbarna.a szeme viszont rejtély,zöldes,kékse,sötét,beazonosíthatatlan színű,majáé ilyenkotr már világoskék volt.

nekünk is van új játékunk ,zacskó,minél csörgősebb annál jobb :-)próbáljátok ki

Zsu
ebben sem vagyok mérvadó,de fogalmam sincs mennyit eszik Bibuka,szerintem 80akat eszik :-) de felkel és lemérem :-)üsse kavics
Vendég

Reggel mi sem eszünk sokat bár nállunk még 5-kor reggel eszik akkor ugymond tizóraira ő sem eszi meg az adagját és igy hamarabb lesz éhes délben!

Kép

Kép
mogyoland

Timi: hát Bibus haja az egy külön téma! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Zsu
bizony husika Panka,pont jó súlyba van

Macsek
Vilkó rendbe fog jönni a tornával hamar egyenesbe jön :-)

milyen hangokaat ad ki ? ilyenkorba az eö,heő,hááá ilyesmik vannak

Hajni
hogy vagytok?

Gabci??????????????

Mogyómeg van ám a hátránya is ennek ahajzatnak,pl. minden buki,kaja belemegy és büdi,de sebaj mert mindenfürdéskor csupa egy víz lesz.nem tudjátok hol lehet mindi úszósapit kapni????????
úgy fürdik hogy az egész fejem,pólom,nacim tiszta víz lesz,róla nem is beszélve,Mja nem hajlandó vele fürdeni,csak háttal,de inkább külön akar :-)

Bibuska újabban éjjel,hajlnalba játszani szeretne,nagyon úgy néz ki sok neki a 3 alvás.Nekem kevés is ,dehát ő a főnök.8 körül kel 10 körül szunyál egy fél órát,órát,majd 2-3 körül alszik szintén ennyit ésazzal már kihúzza estig,ha nagyon nyüszi mint tegnap kifeküdt 3szorra is,de így már 1kor játszott (éjjel) maj 6-7 között szintán csak nézelödött meg dumált.

És az igéyn szerinti hozzátápija is érdekes?gymölcs csak lecsúszik ellenben répa fúj,tejpép fúj.Tea az jöhet neki,szopi után,szopik között,imád inni.majci is ilyen volt :-)
jövő héten megjnnek a tupperek,átfogom szoktatni rá cumisüvegről
Vendég

Timi, jókat rötyögtem a hozzászólásaidon, örülök, hogy jó a kedved! Az jó, ha Bibus szeret inni, meg hogy legalább a gyümiket megeszi.

Jaj, csajok, ezek szerint az én gyerekem az, aki utolsónak fedezte fel az anyját??? Miért nem meséltétek? Én meg azt hittem, hogy ez hűűűű de nagy szám!!! :D :D :D

Mogyo, ismét díjaztam az egészséges hozzáállásodat! :D :wink: :D :wink:

Ja, nyelvöltögetés az nálunk újdonság, pár napja szórakozik vele csak, olyan édes!

Filmek: én nagyon szeretk filmeket nézni, főleg európaiakat, kedvenc csatornám a Zone Europe. De amióta Eszti megvan, egyetlen filmet se tudtam megnézni, csak 30-40 perceket etetés, büfiztetés közben... :( Ja, meg szerdánként a Dr. House-t azért megnézem, szerencsére az 9 után kezdődik, és nem is hosszú.

Zsu, nálunk is ez van, reggel, amikor már 10 óra is eltelt az esti etetés óta, nem tűnik Eszti annyira éhesnek, lassabban is eszik, és kb. 20-30 ml-rell kevesebbet is. Ez nekem is fura.

Macsek, hogy van a Kisherceg? Gabci, ügyeletes szívtiprónk jól van?

Nekünk tegnap elég gáz napunk volt, nagyon nyugtalanul aludt nappal, egész nap zabált volna, 4x kakilt (pedig csak 1x szokott), ma éjjel is ébredt 2x, reggel pedig 3/4 6-kor már követelte a reggelit. Meg is kapta, becsületére legyen mondva, visszaaludt, így mi is, apa jól el is késett a munkából... Remélem, csak a hidegfront teszi! M?ondjuk az elmúlt 2-3 napban nem tudom, mi lett velem, össze-vissza zabáltam, mint egy sáska, elpusztítottam minden ehetőt, ma már visszafgom magam.
:oops: :oops: :oops:

Kép
waterlilly

Anett
én is zabálok :evil:
Vendég

pontosan 80 grammot bírt enni ,két ciciből
Vendég

Sziasztok

Csajok:
megjött a légzésfigyelőm, de nincs hozzá használati utasítás. :shock:
Valakinek van Ac300??

Kép
Kép
h@jni

Evés:
változatlanul nem nagyon. 80-150 között.
Most vettem Milumilt, azt se ette jobban. 80 ml-t evett csak belőle, bár reggel ő is kevesebbet eszik mindig. :(
Mg vekeng kaja közben, róbál felülni, csapkod. Sztem nem akar feküdni. :shock:

Lilla is kidugja a nyelvét. :)

Kép
Kép
h@jni

ismertikek?
szekeres adrienn

Kicsi szív
Mosoly, ami fontosabb, mint
más,
Öröm, amit másban nem
találsz.
Fiatal a szíve,
Mégis mennyi szépet hord.
Amikor csak játszik és nevet,
Csoda, amit kérni nem lehet.
Elmondani félek,
Elhallgatni miért kell:
Jó, hogy élsz,
Megadsz mindent,
És így teljel lett az életem,
Hisz létezel.

Kicsi szív,
Kicsi lány,
Aki éjszakánként angyalokkal jársz
És a nagy csodákra vársz.

Kicsi szív,
Kicsi lány,
Ki az életembe annyi fényt hoztál,
Mikor lelked itt maradt egy éjszakán.

Úgy vártam rád,
Ez a szeretet
Az égben született,
Egy isteni áldomás.

Kicsi szív,
Sose félj,
Én majd mindig óvlak,
átkarollak, bármi ér,
Hogy egy szép világban élj.

Kicsi szív,
Kicsi lány,
Lényed elvarázsol, minden
perc egy boldogság.
De egyszer útra kelsz majd,
akkor is, ha fáj.

szeretlek
Csak most érkeztél erre a földre,
Arcodon még az angyalok könnye.
Még az útra küldő szót a szíveden hordod,
Te vagy a tűz, és annak a melegét szórod.

Ahogyan felém szaladsz puha talpakon,
S bőröd illatát magamba szívhatom,
Ahogy engem kutatva nézel az ablakon,
Indulnom kell,…de a szívemet itthagyom.

Szeretlek kötőszók nélkül,
A MERT és a HA elkopnak végül.
Legyél hát bármilyen, gyermekem,
Nekem elég az is, hogy létezel.

olyan,mint te :-)

Nincs még egy pillantás, mi vérem szítaná,
Nincs még egy érintés, mi hangom fojtaná,
És úgy ringatna el, hogy könnyű álmot szór,
Olyan, mint Te, nincs még egy, tudom jól.

Jártam a sziklás hegyeken,
Jártam a kincset rejtő szigeten,
Nincs már hely a földön,
Ami nem lenne börtön,
Ha nem vagy ott vagy nem jössz velem.

R.

Láttam a kívül gyönyörűt,
Hittem már édesnek a keserűt,
Úgy, ahogy Téged,
Soha nem láttam szépnek még senki mást,
Régóta tudom...

R.

Hány esélyt adott nekem a sors,
Nem visz sehová
Vágyakon és a szavakon túl,
Most Benned leltem rá.

Nincs még egy pillantás, mi vérem szítaná,
Nincs még egy érintés, mi hangom fojtaná,
És úgy ringatna el, ó, nincs ennél nagyobb szó,
Olyan, mint Te, nincs még egy, tudom jól…

R.

Olyan, mint Te, nincs még egy, tudom jól,

Nincs még egy pillantás…
Vendég

Ismerem jó szám!

Jaj lépek madártejet kell csinálni apának!

Kép

Kép
mogyoland

Timi: milyen jó ráérsz!

Tényleg Gabci: Ádinak adtál már húsos bébiételt?

Kép

Kép
mogyoland

:lol:
Vendég

Csajok:
kaptunk Tesco pelust, 68 db-os, 4-9 kg-os.
Sajna Lilla nem bírja, érzékeny a bőre, csak a libero jó neki.
Használ valaki ilyet?

Kép
Kép
h@jni

Borcsi is nyújtogatja a nyelvét, harapdálja is. De fel sem merült bennem, hogy ez baj lehet :oops:

Éppen elhatároztam, hogy többet nem írom le a légzésfigyelő szót :lol: De Hajni, nekünk olyan van. Elküldeném Neked a használati utasítást e-mailban.
Vagy beszkenneljem ide?
És Tescos pelust használunk.

Megkapta Borcsi az oltást. Szegénykém sírdogált... Viszont 6870gr!!!
Vendég

Így :D Kép
Vendég

Gömbi:
mailben jó lesz. :) küldök pü-t. :)

Kép
Kép
h@jni

mai kaja, 150 ml hajnalban, 80 ml 10kor, +80 g pép utána, 60 ml most.
és pépet tuti enne. :evil: :evil:
Sztetek adjak neki pépet? vagy ár napig egyátalán ne adjak, mer ha majd nagyon éhes lesz akkor megeszi a tápit is.
Vagy dobjam az elveim és kezdjek el hozzátáplálni?
Mert nekem most úgy tűnik, h a cumisüveggel van baja. :shock: :shock:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Elküldtem :D
Remélem, Nektek jobban működik! :?
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam még teljesen vissza olvasni. Irtóra fáj a fejem, minden ok nélkül sírni tudnék, szal frontos vagyok! Alig bírom elviselni magam :twisted:
Erre viszont muszáj reagálnom
Móni: kösziiiii, rég röhögtem már ekkorát, mint az október 23.-i virág ajándékozási ötleteden! :lol: :lol: :lol:
Kicsit oldottad a szar kedvem.
Hajni: sztem adj napi 2x pépet, ha az ízlik Lillának. Nem macska ő, hogy beneveld a kajával. ( bocsánat, a hasonlatért, nem sértésnek szántam), csak arra reagáltam, hogy ha nagyon éhes lesz, megeszi a tápit.
Megpróbálkozom majd a g-maillal, leírom a tegnapi történést. De most érkezik a barátnőm és Ádi pót nagyija ( barátnőm lesz Ádi keresztanyukája, az ő anyukája meg Ádi pót nagyija)
:arrow:
Hajni és bocsánat, ha bántó voltam, tényleg nem azzal a céllal írtam!

Kép
Kép
gabcii

perszehogy, 100 ml Sinlacot belapátolt....
Szval mondom én, a cumisüveg nem kőőő csak. A fenét a torka fáj....

Kép
Kép
h@jni

Gabcii:
nem voltál bántó. Nem tom egyszerűen, h mit csináljak...
sztem kevés még neki a napi 2-3 tászer... mert amugy ugye nem kell neki folyadék...
Viszont ha meg erőltetem a tápit még jobban megutálja...
most azt csinálja, h a nyelvével löki ki a cumisüveget és röhög. :shock:
Leírnád nekem 1 napotokat? Mikor mennyit miből?

Kép
Kép
h@jni

Ádi "étkezési rendje"
7-8 között, 11-12 között, 14, 17, 20 óra kb-re.
Sztem is Lillának az esti 8 órás a vacsija.
A kettő órás etetésnél 1 üveg bébiételt kap, a többi 200ml tápi.
(Humana Baby fit )

Kép
Kép
gabcii

Gabcii:
szval akkor 4 tápi, 1 kaja
hmmmm...
Nekünk akkor 3 tápi ( 120-150 ml) meg 2 pép lenne... az nem gáz így?? Szval 300-400 tápi csak. ( Nektek 800 van)

Kép
Kép
h@jni

Timi, az első dalszöveget olvasva úgy meghatódtam... Ma amúgy is nagyon padlón vagyok, csak az tartja bennem a lelket, hogy van egy gyönyörű kislányom, meg két gyönyörű macskám...

Gabci, macskát se lehet kajával benevelni, legalábbis a mieinket nem...

Hajni, hát valszeg a Dunának mennék, ha Eszti bemondaná az unalmast, és nem kellene neki a tápszer! dE az jó, hogy Lilla a tejpépet megeszi... Legalább...

Gömbi, Borcsika nagyon cuki a képen a kis kiöltött nyelvecskéjval! Eszti is valami hasonlót produkál.

Kép
waterlilly

Hajni, az jutott még eszembe, ogy nem próbáltad Lillával a tápszert pohárból itatni? A Medelának van bébipohara.

Kép
waterlilly

Köszi az első kajával kapcs válaszokat!

Timi, bibus biztos a levegőtől is gyarapszik, mert ő is nagyon husi, és jó hosszú is...vagy nagyon jó tejed lehet! :wink:
Ez a kis dal olyan szép, összefoglalja amit érzek Panka iránt! Annyira imádom, hogy mondtam apának, hogy mégiscsak kellene egy tesó, mert félek, hogy a szeretetemmel megfojtom szegényt. Imádom minden porcikáját, mindent, amit csinál, még ha sir, azt is, szóval ahogy van. Nem tudtam, hogy van ilyen érzés :oops: Na most kicsit megint szentimentális voltam :oops:

Gömbi, Borcsi nagyon szép súlyban van, látszik is a képen, hogy jó kis kerek :wink:

Hajni, annak van valami oka, hogy pépet csak 1x adsz? Nem lehet többsztör? Miért? És hajrá hozzátápi, szerintem nem lesz semmi baja :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
1-2x lehet a Sinlacot naponta, szval igazából nincs oka.
Csak én gondoltam így... Meg ugyea foyadék miatt, meg sztem 5 hósan jobb még a napi 4 tápi, de most úgy látszik, h a kényszer nagy úr lesz. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Timi,még neked akartam, hogy örülök, hogy mostanában jobb a kedved, remélem ez igy is marad! Most már talán jön a tavasz, vége a betegségeknek is.
Szünetel most a hisztikorszak? Hogy sikerült urrá lenni rajta? Milyen most Majci? Elmúlt a féltékenység?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, és volt olyan tea, amit elfogadott Lilla? Mert a folyadékot tudod pótolni. És azért a Sinlac-ban is van viz, bár gondolom töményebb, mint a tápszer.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
az alma-citromfű. Abból megiszik max 10 ml-t/nap.
Ezért nem akartam napi 2 pépet. Meg féel, h ha engedek neki és többször adok, akkor még ennyire sem fogja megenni atápit. :(

Lilly:
próbáltam pohárból, kanállal, gagyi cumisüvegből... sehogy...

Kép
Kép
h@jni

Timi: hurrá tényleg jobb kedved van!

Gabci: nem vagy egyedül én is szenvedek ma iszonyatosan fáj a fejem migrén meg hát front van ugye ilyenkor álltalában remegek hányingerem van!Na ezt dobta a gép!

Anett:: na miért is van rossz kedved?
Ne csináld már ne hangolodj le itt nekünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gömbi: hát ez a Borcsi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni: hát ez még rosszab ,hpogy nállatok sok az allergiás nállunk igyik oldalrol sincs .Nállunk úgy van ,hogy kap 5 körül tápit aztán 9-10 közt tápi 1-2 bébiétel 4-5 közt tejpép ha elfogadja és vacsira 8-9 tápi!
Már ha érdekel nagyon!

Tudjátok én mit utálok nagyon mikor nov.1-re azt mondják ,hogy ünnep!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo:
és mennyi tápikat iszik meg egy evésre?

Kép
Kép
h@jni

[b]Cirpike, Bettikének NAGYON BOLDOG 5. SZÜLINAPOT!!!!![/b] :D :wink: :D

Kép

Kép

Kép
katherina

Hát 180 körül de van mikor 160 de volt már ,hogy 200milli.

Kép

Kép
mogyoland

:lol: :lol: :wink: Anett!!! ESZTIKÉNEK és Andi005 Petrának NAGYON BOLDOG MINISZÜLINAPOT KíVÁNUNK!!! :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
katherina

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!!! :D Kép
Vendég

Borcsinak is nagyon BOLDOG HÓFORUDULÓT!!!! REMÉLEM SENKIT NEM HAGYTAM KI!!!!

Bocsi Hajni, Mogyó, belepofátlankodtam a beszélgetéstekbe!!!

Kép

Kép
katherina

Mogyo, hát az a baj, hogy a szerencsétlen gyerekem délelőtt is, ebéd után is arra ébredt, hogy valahol a házban(10 emeletes panel) fúrják a falat... És amikor megkeresem a kedves szomszédot, Esztivel a karomon, akkor az úgy elküld a búsba, hogy a lábam se éri a földet.

Hát ettől keseredtem el. Hogy milyen egy sz@r, lelketlen világ ez!

Kép
waterlilly

húúúúúúú már azt sem tudom ki hogy, mikor, már le kéne töltenem Jolka tábláját, mert nem találom!

Most olvastam vissza vagy 3 napot!

Kép

Kép
katherina

deeeeeee tudom már!!! Macsek!

Drága Vilkó, neked is NAGYON BOLDOG MINISZÜLINAPOT!!! és mindenekelőtt jobbulást! :wink:

Tényleg Macsek hogy van Vilkó? javulgat?

Kép

Kép
katherina

Kat! :lol:
Köszönjük! Matyikának is! Csak három nap van köztünk :lol:

Timi! Szépek a versek. Éshát igen, szép dalok nélkül is elérzékenyülök Borcsi láttán :)

Anett! :D
Boldog hófordulót! :D Eszter pedig két nappal idősebb Borcsinál :lol:
Na, nem hiába felvételiztem matekból :lol: :lol:

Bettikének is boldog szülinapot! Hú, mi mikor fogunk itt tartani :roll:

Móni! Janka átalussza az éjszakát... November közepe óta!!! Ez igen! :D Így könnyű :lol: :lol:
Vendég

Gömbi. nemsokára hidd el olyan gyorsan eltellik az idő ,hogy észre sem vesszük!
Kat: nem pofátlankodtál semmi be se bele!Jó ,hogy jötél te is!

Tényleg: Bea merre?

Tényleg egyébként nem sok a gyerköcök közt a különbség de hát ezért 2007 öszi a nevünk! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!! Miután visszaolvastam :lol:

Sokat kellett csavarognunk a héten, nem is volt időm netezni. Intéztük apa állampolgárságát, beadtuk a kérelmet, (egyik este 11-ig csak az töltögettem délután 4-től.), őrület mennyi rohadt papírt, igazolást bekértek. Aztán Matyikának készül az útlevél, mert ugye, Erdélybe muszáj a 14 éven aluli lurkóknak, és húsvétkor megyünk anyósékhoz, nagyooon úgy néz ki.

Móni, sajnálom, hogy anyósban ennyire csalódtál! Hát a naplóírás jó dolog, de néha jobb ha mások nem tudják mi van benne….próbálj a jóra emlékezni!
Janka nagyon ügyes csajszi, ha így hagyja aludni anyucikát és apucikát! GRATULA!

Ebinc, irigyellek Anglia miatt, én úgy imádom!!! Sajna még csak Londonban Manchasterben voltam eddig. Biztos tuti jó dokitok van, de hidd el, az a baba is megtanul mindent, aki fél éves korig anyatejen él. (Gerike 7,5 - 8 hónapos korig csak anyatejet kapott, és eddig még csak 1x kapott antibiot.)

Kati, mi oda megyünk állapotfelmérésre, ahova Macsek volt, a Heim Pál neurológia. De rohadt sokat kell várni, 1 hónap!!! Szóval most szétnézek, hátha valahol adnak valami hamarabbi időpontot. Bár lehet nem kell a gyógytorna, de biztos, ami biztos.

Forgás: nem fejlődnek egyszerre a babák az tuti. A dokinál hétfőn rámszóltak, hogy azonnal haggyam abba a hasonlítgatást (Gerikéhez), és ne várjam el, hogy ugyanúgy fejlődjön a két gyerkőc!

Anett, attól ne ijedj meg, hogy látszanak a babán az erek. Ez természetes. Sokat fog még változni, erősödni a bőrük. Én csak Gerin látom, hogy 2 év alatt milyen hatalmasat fejlődött.
Nagyon ügyes vagy, hogy kibírtad a 15 perces bőgéseket. Most akkor én lehetek béna, mert ha már éjjel nyöszörög, és hallom hogy cupákolja Matyikám a kezét, már kelek, és kiveszem szopiztatni. Igaz, nem akarom, hogy Gerikét keltse…

Kiri, te olyan ügyes vagy ezzel a fejéssel! Szerintem mindegy hogyan kapja meg az anyatejet a baba. Ha cumisüvegből, az is ugyanolyan jó, mintha szopna. Rókica, bizti jó indulatból ír, de az az az egy tuti, hogy a babák nem működnek egyformán.

Zsu, nagyon édi az a lábbekapós kép!!!!

Gömbi, ha anyós ennyire „érdelődő” akkor azt meg is érdemli. Lesz még idő, amikor ezt meg fogja bánni. Mert amikor nem látja az unokáját, azt nem lehet visszahozni. Az én anyósom, meg azért sír, mert nem jöhet mindig hozzánk a nagy távolság miatt. És mi is csak max. 2x megyünk egy évben.

Prücsi, tesó kép nagyon aranyos! Szépek a fiaid!

Hasmenés: smecta por (is) hasznos lehet, ha már semmi nem használ. Az jó csecsemőknek, kisgyerekeknek egyaránt.

Kenguru, kendő, - hát nekünk kendő nincs, és már nem is lesz, mert még Gerinél kengurut használtunk, mostmár erre a kis időre nem veszünk kendőt. (Kövezzen meg bárki!) Gömbi, ha jót veszel, akkor nem lesz semmi baj a gerincével a kengurú miatt. Én a héten próbáltam ki Matyival. Először nagyon könnyűnek tűnt, később meg iszonyatos nehéznek!

Szemszín: Gerikének még 1,5 évesen is változott! Most barnászöld, de a barna a domináns. És kékkel indítottunk.

Most ennyi, majd később még benézek!

ja, tegnap nagyon fini vaníliakrémes tortát sütöttem Valentin napra! Annyira szép lett, de nem fotóztam le, sajna. De ha kell valakinek jó tortarecept, szóljon.

Kép

Kép
katherina

Anett: ne is foglalkozz vele de azért nagyon genyó az ilyen és még csak azt sem kultiválta ,hohy gyerekkel mentél!

hát anyósomék is hadban állnak a felettük lévő szomszéddal évek óta otthon állandóan fúr farag és még anyósómat jelentette fel rágalmázásért! :?
Még karácsonykor is dolgozik ,hajnal,húsvét semmi sem szent se hétvége, semmi!
És úgye már nagyon rég csinálja csak anyósom is még dolgozott nem foglalkozott vele csak már nyugdijjas és nagyon unja ezt halgatni állandóan .

Kép

Kép
mogyoland

Valamerre esik -e még a hó? mert itt rendületlenül nyomja vagy 4 órája és most kezd meglátszani.

Kép

Kép
mogyoland

Hajni, a pépet kanállal adod egyébként? Nekem ez volt a félelmem amikor doki néni át akart állítani normál tápira amúgy, hogy ha mégsem bírja Nadin, akkor cseszhetem mikor eszi meg újra a ha-t. Ezért el sem kezdtük. A sinlac szerinted finomabb a tápinál? (Mondjuk a ha-s tápinál minden finomabb lehet csak, nem?) És ha két kajánál úgy próbálod, hogy előbb tápi utána pép? Mert a pépet tényleg csak kiegészítésként ajánlják. Mint ahogy reggel, 80 tápi után egyen még egy kis pépet ha akar. Így minden evésben maradna egy kis tápi is.

Gömbi, akartam már múltkor is írni, de aztán meggondoltam magam, nem paráztatni akarlak, de mégis inkább leírom, aztán max elkűldesz a búsba ha idegesít. Szóval engem is tutira aggasztana ez a beriasztás dolog, én beszélnék erről a dokival. Az a gyanús csak, hogy írtad hogy mindig hajnalban történik. Ez nem annyira lehet a gép hibája szerintem. Lehet, hogy hajnalban annyira mélyen alszik, hogy kihagy kicsit, vagy sokáig nem veszi a levegőt. Lehet, hogy a légzésfigyelőre riad fel, és kezd újból lélegezni.

Zsu, a mi reggeli kajánk nem mérvadó, mert eszünk hajnalban is. Meg amúgy sem :cry: Nagyon jól állsz tejjel, meg a szopival is, most kicsit irigykedem :oops: illetve inkább nagyon :cry:

Anett, és mit mondtál a lakónak? Nálunk is volt már ilyen, hogy napközben fúrtak, de fogalmam sincs mit mondanék, megkérném, hogy hagyja abba amíg a gyerek alszik, aztán szólok ha folytathatja? Tényleg elég kényes szitu.

KépKép
kertikiri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?