Új privát üzeneted érkezett!

Pompi!
Dehogynem ? A profilban úgyan úgy néz ki mint itt a babán :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
gáz lehetett az éjszaka,nekünk még szerencsére ilyen nem volt!
Mi lehetett a bibi?

Csajok,az enyémek nehezen eszik meg a borsót a héja miatt,pedig turmixolom.Feltapad a szájpadlásukra és bokákolnak tőle!

Paradicsomos krumplit imádják csirkemellel,ma is azt főztem.Szeretik a paradicsomos káposztát is.Amúgy enyémek már mindenevőek,de főzelékeket csinálok nekik általában husival vagy tojással és rendesen behabarom tejjel-tejföllel.

Fürdetőkarikánk nem volt.Kicsinek egymás után fürdettem,gyorsan,nem volt pacsálás.Amikor már ültek,mentek a nagykádba(sarokkád),először négykézláb voltak,majd ültek,most felállnak és kidobálják a játékokat,pacsálnak.Márk tud hason úszni,ezt úgy csinálja,hogy a 10 centis vízben hason van és egyszerre csapkod a kezeivel,lábaival!Tök édes!

Andi
Kép
aanda
 
 


Lányok

a tálázat szerint a paradicsom 12 hósan mehet csak?
ezt is mondta már a védőnő hetekkel ezelőtt, hogy mehet már most.

a gesztenye jó ötlet, de nálunk nincs olyan áruház, ahol kapni lehetne, nem tudom beszerezni.

és a tök? mármint a mélyfagyasztott gyalult tök?
csinált valaki már abból főzeléket? ha igen, hogy fogadta a baba?

és céklát milyet vegyek és hol? mit kell vele csinálni? főzni?
na, attól biztosan szép színe lesz mindennek.

a meggyet hogy csináljam holnap? úgy jó, ha a meggyet megfőzöm átpaszírozom és adagonként lefagyasztom, aztán a krumplit mimndig frissen hozzáteszem? mivel ízesítsem a meggyet?

jó sok kérdés, válaszoljatok, léci!!!

Kép
zsuzsi73
 
 

 
 

Zsebi! Még mindig tanulok. :cry: Még "sok" van, addig nem nagyon jövök, mert Bálint mellett csak annyi időm van tanulni, amíg alszik. De jövök majd, puszi mindenkinek!

dkata
 
 


Sziasztok! :lol: :lol:

Mi megvagyunk, csak nem volt netünk!

Lois,
Köszi az infot!
Az nagyon jó hír, hogy nőtt a támogatás! De mire volt jó ez a riogatás tavaly év elején?!! :roll: :evil: A 4-5 hónap várakozás viszont elég durva. :shock:

Zsuzsi,
Én is még gesztenyét adtam az elején és őszi- meg sárgabarackot. Bár a s.b. későbbre van írva, de én a szorulás miatt hamarabb elkezdtem és Balunak végül az jött be legjobban a gyümik közül. Zöldborsót 7 hósan adtam (volna) először, de nagyon nem ízlett neki az üveges, azóta még nem próbáltam újra.

Pompi,
Milyen joghurtot vettél?

Hajni,
Várjuk a beszámolót és a fotókat! Biztos nagyon jó szinetek lett! 8) Nekem még mindig nemjütt meg. :( :evil:

Kismókus,
Te hogy állsz miki témában? Asszem, mi vagyunk az utsók.

Kata,
Mi van má’??? :lol: Hogy sikerültek a vizsgáid?

Kép
bandika
 
 


Kata :lol:
egyszerre írtunk! Akkor kitartást és egy pár kalappal.

Kép
bandika
 
 


Zsuzsi,

Meggyet gesztenyével vagy almával adtam, párolva egy pici fahéjjal.
A tök még kimaradt nekünk, de sztem a fagyasztott főzve, krumplival pépesítve teljesen jó.
A paradicsom allergén, de sztem ki lehet próbálni kis mennyiségben. Én már adtam Hipp rizses zöldségpürét csirkehússal, abban van kis paradicsom is, de nem okozott semmi panaszt és nagyon ízlett Balázsnak.

Kép
bandika
 
 


Fanni
N4e haragudj, nem jeleztem vissza, sajnos nagymamimat ünnepeljük azon a vasárnap, nem tudunk réstvenni a találkozón

Kép
Kép
emma1976
 
 


Andi!
A paradicsomos krumplit hogy csinálod. Nálunk is sokszor csak főzeék van aztán egy héten egyszer tészta és leves (ami szinte mindig dús húsleves)

Rájöttünk az alvás okára egyrésztől jó másrészről nem. Van a gyógycipője eddig semmi baj nem volt vele raadtam alut szépen reggelik kivéve a tegnap elöttet akkor hajnalban vettem le utána aludt el de akkor még nem gondoltam összefüggésre. CSak azért vettem le mert ahogy rugdosott nagyon fájt ahogy megrugott vele. Aztán tenap ismét letettem őket aludni fél nyolckor és fél kilencig már kétszer keservesen felsírt csapkodott a lábával ekkor már tudatosan vettem le róla a cipőt és rögtön vissza is aludt reggelig. Szóval hétfőn visszaviszzük az ortopédiára hogy állítsanak rajta vagy adjanak nagyobbat mert ez így nagyon nem jó.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


bandika írta:Sziasztok! :lol: :lol:
Kismókus,
Te hogy állsz miki témában? Asszem, mi vagyunk az utsók.


Nekem először decemberben jött meg, csak asszem elfelejtettem írni.

Más:
A múltkor leírtam, hogy hogyan állunk a kajával. Hááát, azóta változott a helyzet. A kisasszony csak a gyümölcsöket hajlandó megenni. :? Már azok a kaják sem ízlenek neki, amit korábban megevett. A sütőtököt pl. régebben nyelte, mint kacsa a nokedlit, most meg szájzár. Úgy tudok gyümölcsön kívül mást adni neki, hogy egy kanál gyümi, utána egy kanál más kaja. Ezután már óvatos, és kicsit megkóstolja, hogy mit is van a következő kanálban, és ha gyümi akkor megeszi, ha nem, akkor elfordítja a fejét, és összezárja a száját. :twisted:

Ja, és eszembe jutott Anikó! Emlékszem írta, hogy Ágoston éjszaka csapkodta a lábát a matrachoz. Na, most nálunk is ez az éjszakai program. Éjfélkor felébred, és fél-kétésfél órán keresztül szórakoztat minket: lábcsapkodás, dumálás, felhúzós játékkal zenélés, kukucskálás a kiságy rácsain, stb. Remélem átmeneti....

Megy valaki a febr. 24.-i találkozóra :?:

Kép Kép
kismokus
 
 


mi csak beugrunk, mert ikres tali lesz 4től máshol.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kismókus

milyen sütőtököt adsz Kláribabának?
mert az üveges sütőtök - krumpli édesebb, mint a házi.
nálam is volt már olyan, hogy az általam készített sütőtök-krumpliból kb. 50 gr-ot evett meg, aztán felbontottam egy üvegeset, azt mind megette.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! :)

Én sütöttem neki. Nagyon finom édes volt, mégsem kell neki. Ha véletlenül meg is kóstolja, elkezd fintorogni, és úgy csinál, mint aki meg akar fulladni. Most már vettem én is pár üvegeset, ezután az általam készített lesz az A menü, az üveges a B menü, valamelyik csak bejön. :roll:
Gyümölcsből bármennyit megenne.

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus

Olivér jobban szereti az üvegeset, mint amit én főzök (bár ez utóbbit is megeszi általában mindig), mert az mindig édesebb - legyen az bármi -, meg finomabbra van pürésítve, hígabb kicsit.

Lányok

Vettem céklát. mit kell vele csinálni?
meddig kell főzni? mivel kell ízesíteni? milyen arányban keverjem össze krumplival?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Nekem a céklát csak sütve ették meg. Úgy készítettem hogy fóliába betakartam (héjastul mindenestül) kb. mérettől függően de egy jó fél órát sütöttem (vagy ha készítettem sütötököt is akkor amellé raktam be) majd ha egy picit hült levettem a héját és krumplival csirkemellel összepempőztem. Kb annyi krumpli kell hozzá mint egy sima főzibe.

DE VIGYÁZZ VELE MERT HA AZ ETETŐSZÉKRE MEGY (ha olyan anyagból van mint a pelenkázó lap) KÉPES AZT IS MEGFOGNI. Enyém gyerekek ezen okoknál fogva keveset kapták mert igen tudták kenni és ruhából estélytelen kihozni. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsuzsi!

Még mehet a rizs is! Borcsikám nagyon szereti :). Én most már mindenhez adok krumplit vagy rizst és olyan sűrűre főzöm a kaját hogy megáll benne a kanál. Na ez rendesen megfogja a bukásokat. :lol: A sláger: meggy, alma jó sok rizzsel. Nagyon finom :lol: . A másik kedvenc: sütőtök krumpli icipici céklával. A céklát nem szereti, DE : jégkockataróba fagyasztottam le pürésített céklát és néha dobok a sütőtök pürébe egyet.
Mi is bepróbálkoztunk konzervvel. Háát... Ízlik neki de egy konzerv édes kevés neki... :roll: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsuzsi :D
voltam ma a Müllerben.... ez tök jó hely :)
persze ott is hagytam egy csomó lóvét :) nem is tudtam, hogy minőségi kozmetikumok is vannak, azokat én Pesten a Marianneudban vagy a Douglasban vettem, de szerintem ott olcsóbb, vagyis 2 krémnek tudtam konkrétan az árát és az olcsóbb volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Bandika! :)
Mikor levitték a támogatást arra a két hónapra, már akkor tudta mindenki, hogy átkerül egy magasabb támogatottságú kategóriába hamarosan (legalábbis nekem a Kaáliban is mondták), csak hát az szívta meg, aki nem tudta eltolni későbbre...pl. én...(akkori lombikom 200 e volt, a mostani 75 e) :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


így aludt a gépen:
Kép

fogacskák:
Kép

Lorcsival homokozós:
Kép
20140901102739
 
 


Na hali!

Kicsit elbénáztam... :oops: Szóval újra itthon, bár egy nagy alvás után mennék vissza! :D Hazafelé is tök ügyes volt, kibírtuk az utat. Nem sok időm van, majd még írok, meg ami még lemaradt kép, felteszem. Bocs, ha sok, nem tudtam választani... :oops: :D
20140901102739
 
 


Hajni!
Üdv itthon. :)
Tök jók a képek. Egy kis meleget hozhattál volna nekünk is.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Ami lemaradt:

kis "bárányhimlősöm" (szúnyogok...):
Kép

a parton:
Kép

Kristóffal:
Kép

Jó nagy pútyerkát kell elpakolnom, úgyhogy majd próbálok lassan visszarázódni. 8) Sokat gondoltam rátok, szerintem már én is függő lettem. :roll: Net soha többé nem volt, pedig a gyerek ráállt a 2-3 órás alvásokra, lett volna időm. :? Hátha itthon is megtartja e jó szokását. :D
20140901102739
 
 


Köszi Zsebi! :D
20140901102739
 
 


zsuzsi73 írta:Lányok
a gesztenye jó ötlet, de nálunk nincs olyan áruház, ahol kapni lehetne, nem tudom beszerezni.


Spar sincs? Nálunk a sima Sparban (nem Interspar) lehet kapni natúr, főtt, darált gesztenyét. Én azt vettem, nálunk se lehet kapni mást. :twisted:

Kép Kép
kismokus
 
 


Hajni

de jó képek!!! irigykedve néztem őket :D
tegyél fel léci még jó sokat, és részletes beszámolót írj! minden érdekel!!!

Orsi

ja, azt hittem voltál már többször is ott.
ami még nagyon megéri:
nagyon sok olyan édesség van, ami nincs egyébként M.o.-n forgalomban. és nagyon jó áron.
hát a minőségi kozmetikumot jobban szeretem a douglasban, mert ott legalább értenek is hozzá és tanácsot is tudnak adni.
(de ami még jobb: ugyanez a teszveszen - ujabban ott veszem)

meddig kell a céklát főzni? legalább 1 óráig főtt, mirte puha lett.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :)
douglas van a környéken?
teszvesz? mik nincsenek :)
Müllerre összesen 20 percem volt, szóval nagyon nem bírtam feltérképezni, hogy mi van benne, de majd egyszer bevetem úgy alaposan is magam.

céklának kell 1 óra, ha sütöd akár 1.5 is.

gesztenye teszkóban nincs?

Hajni :D
szépek a gyerekek!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya írta:gesztenye teszkóban nincs?


A miénkben nincs, bár ez nagyon kicsi teszkó.

Kép Kép
kismokus
 
 


Orsi

na ne mond, hogy a teszveszen nem vásárolsz :D
nincs a tescóban, múltkor fél óráig kerestem a gesztenyét.
douglas Szegeden van legközelebb.
ja, Spar sincs itt.

Kép
zsuzsi73
 
 


Lois,
Nem semmi, azért az nagyon nem mindegy, hogy 200 vagy 75 :evil:

Kismókus,
Nálunk is ugyanez történt a sütőtökkel: az volt az első nagy kedvenc, így Anyum azzal várt minket a hétvégén, Balu meg nem volt hajlandó enni belőle. Pedig fincsi édes volt, nekem nagyon ízlett. :lol: Keverd a zséget a gyümivel, először sok gyümölcs kevés zség és fokozatosan növeld benne a zség arányát, hátha így ki lehet cselezni a leányzót.

Hajni,
Te is hiányoztál nekünk. :D Tök jók a képek, klasz lehetett. Már úgy várom én is a jó időt, remélem hamar beköszönt a nyár! Tök jó helye volt Olivérnek a gépen! Nem volt gond a fel és leszállásnál sem?

Zsuzsi,
Pont tegnap este fedeztem fel az arckrémeket a teszveszen. :lol:
Én főztem a céklát, kockára vágtam és egy kis őrölt köménnyel ízesítettem.

Kép
bandika
 
 


zsuzsi73 írta:ja, Spar sincs itt.

Csabán van az is.
Teszveszen valahogy nem járok túl sűrűn... de akkor majd bekukkantok krém ügyben :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni,
nekem is hiányoztál, és örülök a képeknek, nagyon jók!!! (egyáltalán nem sok) :D Olivér ilyen ügyesen ül már? Nagyon ari az, ahol a kis medencében ülnek együtt a csajszival!
Kezdek aggódni, az enyémek még nem ülnek, csak ha beültetjük őket, de akkor is vigyázni kell rájuk, mert eldőlnek. Viszont már jó gyorsan kúsznak, csak úgy szaladok utánuk, hogy ezt se szabad, azt se szabad! :?

KépKép
pompomlány
 
 


bocsánat, most látom, Kristóffal ül! :oops: A sapi tévesztett meg...
C.né

KépKép
pompomlány
 
 


Most, hogy odaírtam a vonalzómba a Columbonét, már szinte kötelességemnek érzem, hogy két hozzászólást írjak! :lol: Á, amúgy nem direkt csinálom... csak felszabadultabban... 8) :lol:

KépKép
pompomlány
 
 


nna, eszembe volt még, h Bandika kérdezett valamit... :oops: :roll:
bandika,
bio joghurtot vettem a Tescoban.

Gesztenyét most nekem is csak a Corában sikerült, vettem egyből hármat, olyan rossz mostanában a gesztenye-kínálat!

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok!

Végre jó sokan előkerültetek,volt mit visszaolvasni!

Zsuzsi,
tökfőzeléket enyémek imádják,teszek bele kicsi hagymát is és kaprot is.Céklát 1-2x adtam nekik,de macerás megcsinálni és fog is,ezért kiiktattam a menüből.
Meggyet úgy csináld,ahogy leírtad,és tehetsz bele fahéjat is.

Bandika,
nem hallottam még,hogy a paradicsom allergén lenne,nálunk nem volt gond szerencsére.

Zsebi,
Anyu nyáron tett el üvegbe a babáknak a kertjéből paradicsomlevet,először azt kapták(ez tuti bio volt),most már sűrített par-ból csinálom.A pürét higítom vízzel,majd berántom egy kis liszttel,és belekeverem a főtt krumplit.
(Kicsiknek több krumpli kell bele,hogy jó sűrű legyen,liszt nem.)
Teszek bele cukrot is,mert mi édesen szeretjük.

Kiváncsi vagyok,hogy mit mond a doki a lábfájásra!Örülök,hogy megvan az oka a sírásnak.

Kismókus,
enyémek a Kecskeméti sütőtököt imádják a mai napig is,most azt adok,mert én már nem kapok sütőtököt.

Zsuska,
jó étvágya van Borkának,hogy 1 üveg kaja kevés neki!

Kata,
kitartás!Neked aztán van szorgalmad!Irigyellek!

Hajni,
hiányoztál!Nagyon szuperek a képek,kérünk még!Örülök,hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!Kristóffal olyanok,mintha ikrek lennének!

Pompi,
nemsokára ülni fognak,ne aggódj!

Wish,Melcsi?

Andi
Kép
aanda
 
 


aanda írta:Bandika,
nem hallottam még,hogy a paradicsom allergén lenne,nálunk nem volt gond szerencsére.

pedig az, és a savassága is tud kiütést okozni, de gyerekfüggő, hogy kinél okoz gondot.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Csajok! Gyorssegély kéne... :cry: Enyém gyerek se szopik! Most mit csináljak? Kezdjek el tápszert adni neki? MErt így a napi folyadékmennyiség is csökkent, meg valamivel csak kéne pótolni a kiesett anyatejet... Egyszerűen elfordul és indul játszani, minden más érdekesebb, mint a cici. Max. 2-3at szív, ami persze nem elég ahhoz, hogy meginduljon a tej. Féleálomban hajlandó szopizni, de nem tudom, van-e értelme próbálkoznom, vagy elég "nagy" már és hagyjam, örüljek, hogy nem nekem kell elválasztani, hanem magától? Még reggel se szopott, pedig fél 11-ig próbálkoztam, csak utána reggeliztünk. Reggeli után se kért, akkor megitattam egy kis vízzel. Aztán bealudt a kocsiban és mikor hazaértünk, szopott egy kicsit félálomban. Csak persze így pillanatok alatt elapad a tej... :cry: :cry: :cry:

dkata
 
 


Kata :D
mivel Bálint már nagy most neked kell döntened.

Ez szopási sztrájk, ez elég tiszta, különösen abból, hogy félálomban szopik ez tipikus tünet.
Ha volt benned olyan x idősen elválasztod és ez egybeesik a mostani korral, akkor kezd el neki tápszert adni. Ha szoptani akarsz, akkor viszont sűrű mellretétel, félálomban szoptatás és 2-3 nap alatt rendeződik a dolog.
Hányszor szopott eddig?

elválasztódás szakirodalom szerint 1.5 év előtt nincs, hanem az szopisztrájk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Nem volt szándékomban elválasztani, úgy terveztem, hogy szopik ameddig akar illetve másfél éves koráig mindenképp. De hogy tegyem sűrűn mellre, mikor nem marad ott? És ordít, még este se tudom rendesen megszoptatni. Le kell tegyem aludni, különben ordít. Eddig 4-5x szopott, reggel, 11 körül és este rendes mennyiséget és délután uzsonna előtt meg edéb után. Most meg szinte semmi. Eszik mást, csak ez így nem jó. :cry:
Próbáltam elterelni a figyelmét, úgy szoptatni, de nem lehet. Most pl. alszik, lopakodjak oda és próbáljam megszoptatni? Mert "sűrűn" félálomban nem tudom kivitelezni a szopit, mert csak 1x alszik napközben. :cry:

dkata
 
 


Sziasztok!

Kata,
én csak a fejéshez értek,és ha kipróbálnád,nehogy elapadjon a tejed?

Vettem tegnap a fiúknak a Kenguruban olyan zoknit,aminek az egyész talpa gumi!Nagyon jó,mert amin csak gumipöttyök vannak,az sz@rt sem ér!Most 990 akciósan.

Képzeljétek!2 napja meghirdettem a babakocsinkat és 2 óra múlva itt lesznek érte Bp.-ről!Csak az a gáz,hogy még nincs helyette másik,mert Apa nem engedett venni,amíg ez megvan!Könnyű,esernyőre csukhatót akarok venni helyette.
Orsi,milyet vegyek,tudnál tanácsot adni?

Andi
Kép
aanda
 
 


Kata :D
igen, amit Andi is írt... esetleg fejni, hogy a te ne apadjon.
Félálomban meg akkor talán úgy kéne, hogy amikor alszik szoptasd meg - reggel még mikor laszik, este ha elaludt és napközben - így van 3 szopid, ahonnan a 4-5öt amint visszakap a cicira simán vissza lehet hozni.

Andi :D
én a marco kocsit dicsérem agyba főbe, nekem az nagyon bevált és tényleg a legjobb kocsi, de vnnak nagyon egyszerű esernyőre csukhatóak is.
Mennyit mész, hova kell, mennyit szánsz rá, ha leírod, akkor jobban tudunk segíteni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi!
Látod én mondtam hogy pikk pakk elmennek a kocsik. :) A Marco az az a fajta ami nekem is van avval nekd az a baj hogy az igazából testvérkocsi kvázi az első gyerek fixen ül nem dönthető. De nekemis van hogy szunnyadnak egy picit séta közben akkor simán elalszik úgy is. :) Én imádom. :) A Pikolóról csak rosszat hallottam árban viszont elég jó.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi,
csak a lakótelepen megyek vele,max.30 ezret szánok rá,használt is jó lenne.Mivel 1 hónapon belül szaladni fognak a fiúk,szerintem nem használnám már sokat.Lassan uzsi után is le lehet már menni,ezért sztem nem aludnának benne.Azon filózok,hogy maradjak-e az egymás mögöttinél,vagy egymás mellettit vegyek?
Lényeg,hogy könnyű legyen és kis helyet foglaljon.
Köszi.

Andi
Kép
aanda
 
 


Orsi! Megpróbáltam most a délutáni alvás közben megszoptatni, hát nem jött össze. Ordítás, már fordult is el. Pedig sötét volt... most visszatettem, alszik tovább, mint a bunda. Amikor szoptatni akartam meg keringett a szobában össze-vissza. Fejtem, mindössze 50 ml-t. :cry: Most délután és este újra megpróbálom, aztán éjjel 11 körül. (Egyébként ma hajnalban is tettem egy félig sikeres kísérletet, de pár kortynál nem szopott többet akkor sem.) Olyan tehetetlennek érzem magam... :cry: :cry: :cry:

dkata
 
 


Orsi! Még azt akartam kérdezni, neked a fiúk hogy hagyták abba a szopit? És utána mikor kaptak tejet? A köztes időben adtál tápszert?

dkata
 
 


Kata :D
szerintem ennél sokkal többet nem tudsz tenni.
Fiúk 13 hósan hagyták abba, az nálunk úgy alakult, hogy addigra csak a hajnali szopi maradt, az meg átaludták és nem keltek 5 kor, így maradt el.
Tápszert kaptak ca. fél évig, utána azt nem itták, akkor tértünk át az ivójoghurtra, és az ment még 1 évig ca.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Tápszert pohárból vagy cumiból? (Én már nem igazán akarok cumisüvegezni, csőrös pohárból már szépen iszik.) Ivójoghurtot simát vagy gyümölcsöset is? Én még csak natúr joghurtot adtam, és még sose csináltam tápszert. :oops: Lehet, hogy nem kellene ilyen nagy ügyet csinálni ebből... de mégis úgy bánt. :cry:

dkata
 
 


jó a csőrös szerintem.
ivőjoghurt: gyümölcsöset kaptak.

érzéseid teljesen megértem. Anno velem Máté ezt 8 hósan tette ,meg, utána csak este és hajnalban volt hajlandó szopni. Persze akkor én még nem volt ilyen művelt és betudtam annak, hogy el akarja választani magát, de ma már tudom, hogy szopis sztrájk volt.
tápszert n is kb. 1 éves korukban készítettem először. Én c.üvegből adtam, mert csak abból ittak, a csőröst soha életükben nem használtuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


aanda,
mennyiért adtad el a kocsid? hol, az ikresen?

na, émmegma minden tiltás ellemére megvettem az ikerkapcsot meg hozzá két, a legegyszerűbb egyes kocsit. Nekem teccik!! :D Beültetve is le tudom vinni őket! És csak 4000/db volt! És az ikerkapocs zsipp-zsuppsz lekattintható! Úgyhogy nekem bejön!

KépKép
pompomlány
 
 


Andi!
Pont most árulnak 30 ezerért az ikresen egy Marcot. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: