Jim, már nem olvasod
, de mire írtál, már el is mentünk sétálni Alexával. Az idő tényleg szép, csak a kicsi fiam nem szeret sétálni, mert mindig ilyenkor akar a gyomrom felől kibújni belőlem!
Kmanna, nem semmi a méretetek! És 5 perces fájások? Hűha!
Hozzászólni nem tudok, mert nekem még ilyenek nem voltak.
Melinda, sajnos kénytelenek vagyunk megérteni a fiúkat ebben a témában. Lehet, hogy az ő helyükben mi is így éreznénk! Én ezzel nyugtatom magam. Bár nekem igazán nem is hiányzik
, megvagyok annyival, amennyi jut.
Pété, megvan már a végleges név? Végül Lívia lesz, vagy van újabb variáció?
Panny, eléggé elkeserített, amit az oviról írtál!
Ezek szerint én sem számíthatok rá, hogy Alexát 3 évesen beveszik. Pedig nagyon nem akarnék sokáig két gyerekkel nyüglődni, legalábbis nem reggeltől estig.
Nagyon aranyos az a szívecskés poci!
Rima, szétröhögtem magam azon, amit a párodról írtál, hogy bocsánatot kért a babától! Édes lehetett!!!
Bosek, ha ennyire dühöngsz, tényleg nem húzod egyben sokáig! De nagyon bírom, hogy még így mérgesen is meg tudsz nevettetni!
Amúgy meg igazad van! Én alapból utálom, hogy bármilyen munkahelyről, hivatalról, akármiről legyen szó, ha te késel valami befizetéssel, már mindjárt rádb.sszák a kamatot, késedelmi díjat stb., de ha feléd tartoznak, az ráér. Érdekes!!!
Judit18, nem tudom, megnyugtat-e: én dec. 20-án voltam utoljára Uh-n és febr. 28-án megyek legközelebb.
Azt a banyát meg elküldtem volna ......... oda!!!