Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr: én is néztem, de már nem akadok fenn... Lesz, ami lesz - én úgyis március 1-én vagy 2-án szülök ;) Fruzsi márciusi lesz - én érzem :) Remélem ő is !!!!!!
Mindenesetre jelentem, 97%-osan kész a három kórházi csomag. Egy a baba hazahozására, egy a kórházba nekem, ebből már csak a mellszívó hiányzik sterilizálva, és egy a szülőszobára, ebből meg már csak a szőlőcukor, ásványvíz, csoki hiányzik. Szóval indulhatunk (majd két hét múlva legkorábban.)

Fanetta: nekem Mészi azt mondta, hogy ő néz meg UH-n. Majd kiderül hétfőn.
linocs

mpatr: nem sikerült úszósapit vennem, úgyhogy megint kölcsönzés lesz....várlak holnap, majd hívj!

Robitól kaptam egy telefont! Így Milán megkapta a régimet. Amúgy utálom a telefonokat, de ez tetszik, mindjárt raktam is rá Doors-ot, most úgy csöng, hogy Show me, the way to the next whisky bar...... A kis hülye fiam hogy kiakadt, azt mondta neki az új kell, mert az jobban néz ki, mit hisztizett....
Én ugye Robinak nem adtam semmit, de most ágybacsalom :oops: remélem nem lesz szülés a vége :D olyan igazi, rendes sex már régen volt! (2 hete :shock: ) Nem mintha volna kedvem hozzá, de megérdemli 8)

esztereu: a Jánosba is kell ez a 30 vagy 300 napnál nem régebbi házassági? Én még ilyenről tényleg nem hallottam! Ennek mi értelme van amúgy? És aki külföldön esküdött? Azért Pécs is messze lenne most nekünk....Tök jó lenne együtt szülnénk, úgyhogy szépen tartsunk ki együtt.

eszterxx: hihihihi, majdnem bepipiltem a verstől. :D
Vendég

Hello Lányok!

Érdemes ide este is benézni, legalább jó kedvem lett!
(Valentin-nap alkalmából jól összevesztünk a kedves férjemmel, bőgtem is egy sort! :cry: ) Ráadásul két napja engem is kínoz ez a hülye nátha, már a tököm tele van vele. Karácsony óta körbe-körbe megy a családon, soha nem lesz vége..... :evil: :evil: :evil:

Eszterxx, marha jó az a vers!!! :lol: :lol: :lol:

Niki, tök jó a táblázat! Lassan már akkora lesz, hogy el sem fér a képernyőn! :roll: :lol: :lol:

Juditkecskemét, dehogy vagy unalmas! De ez borzasztó, ez az örökös várakozás, sorbanállás!!! Részemről a legrosszabb, hogy én még el is viselném, de hogy Vili kb. félóránként telefonál, hogy mikor végzek már, és kopogjak be, és menjek előre, és mondjam, hogy sietek, és stb........ Aztán még otthon veszekszik velem egy sort, mintha én tehetnék róla, hogy várni kell! Pedig ezentúl hetente megyek már én is CTG-re, és az maga nem 5 perc, plusz előtte a sorbanállás, plusz utána megvárni a dokit. :shock: De azt hiszem, a telefonomat ki fogom kapcsolni, mert csak felidegesít!!!
Judit, egyébként nem azt írtad, hogy megvan a márc. 10. körüli időpont a császárra?

Eszter.eu, nem fontos a közjegyző által hitelesíteni a házassági anyakönyvi kivonatot, (nem is olcsó :roll: ), elég az önkormányzat által kiadott másolat.
Amúgy Jim, én sem értem, hogy erre mi szükség van! Főleg úgy, hogy egyik helyen 30 nap, másikon 300 nap, amin belül kell legyen!

Még nem tettem meg, úgyhogy most gratulálok a kis versmondóknak!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit!
A BME-re járok Mérnöktanári szakra. Az előző végzettségem Könnyűipari mérnök és Ruhaipari szak. Tehát a témám kettős szakmai és pedagógiai is.

Eszter!
Hát a témámmal kapcsolatosan nincs nagyon internetes anyag, hiszen az elméleti rész nagyrésze szakmai arról pedig semmi forrás.
A gyártáselőkészítés tantárgyat egy ruhaipari szoftver segítségével oktatjuk, amiről nincs semmilyen anyag. Vagyis van kézikönyv csak nem magyar nyelvű.
Na mindegy majd meglátjuk mi lesz a vége.
Te melyik tanszéken dolgoztál?

Eszerxx!
Nagggggggggyon jóóóóóóóóóóóóó a vers!

Pati!
Igen úgy néz ki, hogy egyek! Csalogatom az uramat is, de nem biztos, hogy jön! Pedig az lenne az igazi buli!

Jim!
Nagyon édi lehetett a fiad. A telefonnal csak csinján bánj, csakk akkor add oda neki, ha elviszi az exed!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati!
Most eszek, de megyek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Judit(kecsk),
házassági anyakönyvi kivonat: az Izsákin (ugye akkor te is ott leszel?) akkor jó az eredeti, ha Kecskeméten házasodtatok. Ha másutt akkor újra ki kell kérni - szülésfelkészítőn legalábbis ezt mondták...

Bosek,
tuti mintája van a takarónak, hol lehet ilyen szépet kapni??? Én csak egyszínű polár anyagokat láttam!

Már megint fenn vagyom egy jóideje :( Úgy fáj mindenem, hasam-hátam!! Már nem tudtam feküdni se!! Annyira jó lenne tudni, hogy akkor ez micsoda? Jósló vagy csak szimplán fáj, vagy netán készülődhetünk-ááá, nem hiszem, mert nem rendszeresen tér vissza, hanem állandóan fájdogál.. Még jó, hogy ma megyek nst+uh+dokival konzultáció - asszem bent leszek egész délelőtt a kórházban!

front-és keményedés mentes szép napot :) :)
Manna

KépKép
kmanna

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!! :D :D :D :D

Jelentem: én még nem szültem ma éjjel!!!!!! :D :D :D :D :D

A korai kelés nem miattam, hanem a Kedves korábban indul munkába.
Emberek! Én annyira jól vagyok, hogy az már gyanús Nem fáj semmim, jól alszom (kivéve az éjszakai két járatot a WC felé. Nem feszül a hasam. Ez vihar előtt csend???? Vagy????

Ma rohangászom egy kicsit: védőnő, még a kórházi csomag egy részének beszerzése (WC ülőke, ásványvíz, csoki, szőlőcukor, elem stb.), a kapott ruhákból a nagyobbakat továbbadom, könyvelő - szóval van még mit rendeznem...
linocs

Örülök, hogy linocs jobban vagy! Tök jót aludtam én is, fel sem ébredtem egész éjszaka.

Patikám, rossz hírem van. 12-fél 1-kor hozom el Milánt az oviból, hogy időben tudjunk indulni a Balatonra. Ezt tegnap még nem tudtam, ma reggel mondta Robi, hogy 10-re megy értekezletre, dél körül ér haza és minél hamarabb koccoljunk. Egyben örülök is, hogy megyünk, de sajnálom, hogy ki kell hagynom a mai talinkat, de kedden bepótoljuk! Feltéve, ha egyben maradsz addig :wink:

kmanna: jobbulást!

juditkecsk: Levi jobban van már?
Vendég

zsu: most én vigasztallak téged, ne veszekedjetek 8) Csoda, ha nekem is épelméjű bébim lesz, amennyit idegbajoskodok néha :cry:
Vendég

JIMM :( :( :(
érezzétek jól magatokat a Balcsin!! :D

Juj, holnap jön haza MZX, talán kapunk képeket a pici lányról!!! De jóóóóóó!!!

Kép
Kép

mpatr

37 HÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

nem ér, én legkorábban vasárnap látom Móni Lauráját :cry: :cry: :cry: Addig is sok-sok puszit küldök nekik.

kvaszévi, milyen volt a Trófea? Remélem, gondoltál ránk :wink:

Beus, Milán a telefonnal aludt, reggel úgy jött ki a szobájából, hogy szorongatta a kezében :lol: Le van zárva a billentyűzet, csak úgy tudja használni ha őt hívják. 8) Kár, hogy távol áll tőlem a szakdolid témája, szívesen segítenék. De tényleg ne görcsölj rajta, lényeg, hogy ne dobják vissza és kapj rá egy jegyet, ami akár még 5-ös is lehet, ahogy megismertelek, okos csajszi vagy!
Vendég

Tényleg Pati, Nikol nem szült még meg? Most nézem, iwiw-en, már rég volt fent. Ráadásul tök olyan dolgokat csinál, ami engem is érdekel, úgyhogy örülök, hogy találtam itt Keszin egy leendő barátnőt. Ezt is neked köszönhetem :D
Vendég

Olyan büszke vagyok magamra!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) :D :D Olyan levelet írtam a közös képviselőnek, hogy szóhoz sem fog jutni :D Szegény, amúgy is börtönpszichológus, van 4 gyereke mellette....szóval kissé sebezhető a lelkem. :D UTÁLOM A HÜLYE SZOMSZÉDOMAT és megkértem a közös képviselőt a saját kis arrogáns stílusomban, tegyen vmit.
Vendég

Zsu!
Igen az időpont márc. 10. a császárra. Csak szerettem volna korábban túlleni rajta. Úgy látszik nekem ki kell várnom a 39. hetet.
Mint írtam itt fáj, ott fáj, nehéz lesz még ez a pár hét. Meg ez az örökös járkálás CTG-re stb. (endokrinológus, belgyógyász, nőgyógyász). Nagyon irígylem Mzx-et. Meg mki-t aki a 37 hét körül szül.

Kmanna!
Gyulán házasodtunk, úgyhogy akkor intézkednem kell! :(

Jim!
Köszi kérdésed. Levi még csúnyán köhög de jobban van egy kicsit. LA láza még fel fel megy.
Sajnos most én vagyok rosszabbul. Rekedtség, orrdugulás, torok és nyelőcsőfájdalom. Emellett szakad rólam a víz két napja. Meg a fülem is kezd fájni. Délutánig eldöntöm menjek-e dokihoz. :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit: úgy sajnállak :cry: Este én is fájlaltam a torkom, ittam egy hársfateát, reggelre el is múlt. Csak nehogy a dokinál is benyalj vmit. A fül veszélyes, unokaöcsimnek is ráhúzodott a nátha, középfül gyulladása lett, már 2 hete nem jár oviba. Vigyázz nagyon magadra, annak meg örülök, hogy Levi jobban van!
Vendég

Az előbb Levi kérdezte: "Berakod a kisvakondot?" (dvd)
Mondom: be.
Erre ő: cumival a szájában: "SZERETLEK" :D :D :D :D

Ez olyan boldoggá tesz. Feledteti a sok "rosszaságot" amivel bosszantani szokott. :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit: még annyit, hogy felhívtam a védőnőt és azt mondta, menjek be a helyi önkormányzathoz, lehet ott is hitelesítik az anyakönyvi kivonatot! Mondjuk először felhívom őket, ne menjek be oda is feleslegesen.
Mindjárt írok, hogy mit mondtak.
Vendég

Itt vagyok, beszéltem az anyakönyvesekkel. Az van, hogy ahol a házasságot kötötted, azaz te Gyulán és Pécsett, szóval oda kell faxot küldeni, hogy adjanak igazolást és ezt postázni fogják mert illetékmentes! 8)
Vendég

de édi a fiad, Milán is imádja a kisvakondot, gondolj bele, még este lefekvés előtt olvasnom is kell neki, 63 oldalas a mese. Próbáltam már lerövidíteni, de nem tudom átverni :oops: Levi fog menni oviba 3 évesen, vagy maradsz otthon a kettővel? Jót tesz ám nekik az ovi, de olyan rossz, úgy hiányzik, amikor ott van.
Vendég

Na megyek, sütöm a rántotthúst, legyen mit enni útközben a Balcsi felé :D
Vendég

Kösz, Jim!
Rám is rámférne egy kis kikapcsolódás, olyan jó nektek, hogy mentek a Balcsira! Én is úgy lemennék vidékre anyuékhoz pár napra, de autónk nincs, a két órás vonatozást meg nem vállalom pocakkal egy kétéves örökmozgóval. :roll:
Vili hajnalban ment melózni, holnap reggel jön haza, addigra talán kiheverjük a tegnapit! :( (Bár ma reggel már hívott, férfimódra: mintha mi sem történt volna.)
Vendég

Tegnap este kicseréltem a tickert, mert a nőivonalas mindig megállt! :shock:
És most már nekem is NAGY POCAKOM VAN!!!
Vendég

Jim!
Köszi az informálódást! Nekem Anyukám a gyulai Városgazdálkodásnál dolgozik, ami a Polgármesteri Hivatal mellett van, és előtte ott dolgozott. Mki-t ismer és ő elkéri nekem, és ha megyünk jövő hétvégén Gyulára, akkor ideadja.

Levi imádja a kisvakondot, megvan 10 dvd belőle, a könyvtárból meg 5 db kisvakon könyvet vettünk ki és éjjel nappal azzal nyüstöl.:-))
Kedvence a hóemberes :-)

Levi decemberben született, ezért idén még nem mehet oviba. Legfeljebb bölcsibe, de itt nagyon nagy lehetetlenség betenni bárhová, annyi a gyerek....Főleg ha az anya nem dolgozik.....
Csodának kell ahhoz történnie, hogy valahová felvegyék.
Most hétfőn viszem játszóházba először. Aki vezeti ezt a játszóházat (gyermekmegőrzőt), nagyon aranyos, rendes...Ő tartotta nekem a vízi terhestornát annak idején Levivel, és ismerem jól. Imádja a gyerekeket. Szóval ha végképp nem tudom hova tenni, mikor dolgom van, oda fogom vinni. 10 órás bérlet 500 FT. Azért a bölcsivel bepróbálkozunk....Bár én úgy érzem nem tudok még elszakadni. Olyan kicsi még (nem testileg). Székrekedése van, és ha én nem vagyok ott akkor még inkább visszatartja. Ez engem tart viszont nagyon vissza, attól hogy otthagyjam bárhol.

Megyek én is kezdek vmit a hatalmas káosszal ami a házban uralkodik....
Jó utat a Balatonra!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

10 órás bérlet 5000 FT, az előbb elírtam

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jó reggelt Lányok!

Gratula az újdonsült 37 heteseknek!

Jim!
Szerintem is tartsunk össze :) márc. 10 után jöhet a baba, egy teljesen frontmentes napon :lol:
Különben a Jánosban is kell házassági anyakönyvi kivonat másolata, hacsak nem a 12.kerületben köttetett a frigy. Mi visegrádon házasodtunk, úgyhogy köszi az infót. Hétvégén összedobom nekik a levelet. Nem tudom, mikor lenne időnk lemenni. Pontosan nem emlékszem, mennyire kell, hogy friss legyen a papír, de majd este előkotrom a jegyzeteimet.

Beus!
Filozófia és Tudománytörténet Tsz.
24 hete nem jártam bent, olyan jó érzés :)

Eszter

Kép
eszter.eu

halihó!

megjöttem a kórházból! az nst 5 perces fájásokat mutatott!!! :shock: A dokim azt mondta, nyugi, ezek csak jóslófájások (nem vizsgált meg)..pedig annyira belelkesültem, hogy akkor szülünk...hétfőn megyek megint nst-re..
az uh-n minden rendben volt, 3900gramm a "csöppség", 95-ös BPD-vel!!!

mennyire kell komolyan venni ezeket a jósló fájásokat??? szülhetek akár még ma is vagy majd csak hetek múlva??? ilyenkor hogy van ez??????

manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Zsuhoz hasonlóan én se vagyok jó bőrben. Apával tegnap este mi is összekaptunk. Most már nem akar velem ágyba bújni, azt mondta, hogy mindenem túl nagy. :cry: Kb. egy hónapja meg úgy kellett leállítani. Ez van, remélem majd szülés után megint helyreállunk.

Jim,
nagyon édi volt Milán, ahogy aggódott érted! :)

Linocs,
én a szülőszobára a babának nem viszek semmit, páromnak csak egy papucsot, magamnak hálóinget, papucsot, törölközőt, fényképezőt, telefont, telefontöltőt (ki tudja, mikor merül le), papírzsepit viszek be.

Beus,
biztos, hogy azért voltál figyelmetlen a konyhában, mert fáradt vagy. :(
Gratula Marcinak, nagyon ügyi volt! :)

Pati,
frankó, hogy alig híztál! :)

Bosek,
nagyon szép lett a takaró, a ctg pedig tökéletes! :)

Eszterxx,
baromi jó az a vers! :)

Niki,
úgy látom, nálatok is beindult a fészekrakási láz, nem semmi, mennyi mindent megvettetek! :)

Judit (kecskeméti)
egy ilyen szörnyű, orvoshoz járó nap után örülök, hogy így sikerült az estétek! :)

Jim,
jó utat a Balcsihoz, érezzétek jól magatokat!

Gratulálok minden 37. hetet betöltött kismaminak!!! :D

Melinda

Kép
melinda80

kmanna: nem semmi! Én sem tudom, hogy vannak ezek a jóslók, nekem most már ez a 3. nap hogy vannak, de ma meg tegnap nem olyan gyakoriak, mint az 1. nap. viszont ha jönnek, akkor eléggé fájnak :shock: Próbáltam utánaolvasni, de nem lettem okosabb. Nem baj, én úgyis esztereu-val megyek márc 10 után :wink:

zsu, szépen süt a nap, menj ki kicsit a levegőre Alexával, jót fog tenni. Amúgy én Milánnal kb 6 hete vonatoztam Pécsről, de tök jó volt, elheveredtünk a büfé kocsiban és elköltöttem az utolsó vasig mindent. Csoki, chips, üdítő :wink:

juditkecs: Robi is letöltötte az összes dvd kisvakondot, még én is szeretem nézni! Milánnak az autós a kedvenc.
Puszillak benneteket, akkor majd jövök vasárnap, addig senki ne szüljön meg! remélem én sem fogok, azért balatonfenyves nem itt van :D
Vendég

Meli: :cry: kitartás, utána helyrejöttök! Én is inkább úgy gondolkodom, mint a férjed, én meg nem kívánnám magam. Sőt, bottal sem piszkálnám meg magamat, még amikor levetkőzöm fürdésnél, akkor is a hányinger kerülget. Lehet én vagyok a nem normális, de Milánnal is így undorodtam magamtól és abszolút megérteném a kedvest, ha így érezne. de nálunk sajna még mindig nem így van.....(kölcsönadhatom Robit :wink: )
vigyázz magadra te is, ne durcizz, már nincs sok hátra!
Vendég

Na sziasztok!!! Tisztára fel vagyok háborodva, most voltam a háziorvosnál a táppénzes papírért, és kidobta a gép, hogy nincs rendben a biztosításom!! :x :x Mindjárt indulok a volt munkahelyemre, csak apám hazajön a boltból a kocsimmal. :evil: :evil: Ráadásul a januári táppénzt még meg se kaptam, és jövő héten mehetek be a tb-hez intézni a tgyást. Ja és a mérlegre is ráparancsolt, hiába tiltakoztam.... +4 kiló, azt mondta, hogy ez nagyrészt a víz, és teljesen sómentesen főzzek, még a tésztavízbe se tegyek sót. Ja és apa mit eszik??? Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim,
köszi a megnyugtató szavakat! Csak azért esett rosszul, mert idáig inkább én mondtam nemet, most meg csodálkoztam, hogy ő...na mindegy, asszem délután elmegyek vásárolni, jót fog tenni a lelkemnek. :)

Melinda

Kép
melinda80

Bosek,
tedd csak helyre őket a melóhelyen! Durva. hogy még a januári táppénzt se kaptad meg!
Nemhogy örült volna a doki, hogy csak víz van rajtad! Ja, ezzel nem foglalkoznak, hogy nem csak magadra főzöl... :twisted:

Melinda

Kép
melinda80

Helló Csajok!

Szerintem hülyeség, hogy 30 napnál nem régebbi házassági a.kivonat kellene...És aki 36 hétre szül? Én mindenhol a 300 napot hallottam...
Ma elintéztük az apaságit, egy hét múlva mehetünk érte, addig tutira bent kell maradnia a csajszinak. :lol:

Szombaton megnézem a szülőpozíciós jógát. Volt már ilyenen valaki? Jövőhéten meg együtt megyünk a párommal. Kíváncsi vagyok, hogy kibírjuk-e röhögés nélkül. Ha elképzelem, ahogy lihegnek az anyukák az apukákkal... :lol: Muris lehet...

Bosek! A táppénzt ne is említsd! Nekem 2 hónap csúszásban vannak.... :evil:

Jim! Lehet, hogy írtad, csak nem találom, de mit csináltok a Balcsin? Pihi?

Nekem is mehetnékem van, úgyhogy kimegyek az Árkádba. :cry: Kinek mi jut... :lol:

Kép
pété

Jim:jó pihit nektek!!!Én is írígy-írígy... :wink: :lol:

Juditkecskemét:akkor felétek is ilyen tumultus van az ovikban,bölcsikben??Nekem anno a nagyfiam 4,5 (!)évesen vették be először oviba mert ,hogy "úgyis otthon vagyok"címmel...Persze nagyon jó volt neki ithhon,sőt... :wink: de nekem a 2 gyrekkel a fősuli mellett nagyon jól esett volna az ovi... :wink: Ja és 4,5 évesen is csak úgy sikerült az ovi,hogy vittem kamu munkáltatói papírt(megsúgták az önkormányzatnál hogy vigyek,mert már az agyukra mentem-fellebeztem meg ilyenek...)

Én most a kisebbel is viszek kamu papírt mert sztem neki is jót tenne(ismer mindent ...amikor visszük a nagyot ott akar maradni..stb..)
Ja a másik meg hogy délig veszik be a gyes-es anyukák gyerekeit...ez meg olyan hülyeség sztem...Ráadásul aki messze lakik az ovitól és mondjuk nincs kocsija,annak ksz tortúra és szinte nem is érdemes hazamenni..ja és nem beszélve arról hogy a pici napirendjének,alvásának..stb.. annyi :?

Nálunk is van Játszóház(járunk is néha)de elég húzós rendszeresen oda vinni(800-1000ft/óra)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Jim! Kellemes hetveget a Balcsin :) !

Juditkecskemet! Hogy mennyire egy edes kisfiad van :) , remelem az enyem is ilyen lesz...

Melinda! Ezek a pasik! Nalunk mar nem volt semmi 15hete, o azt allitja, h felti a babat, de h nagyon tetszem neki, erre tegnap ugye valentin nap, ezt meg nem lehet kihagyni :oops: ! Az akcio utan nem tulzok, de 1orat beszelt a babahoz, h neharagudjon, meg h milyen hulye szulei vannak, mert h nem igaz, h nem lehet azt a par honapot kibirni :roll: :shock: :shock: ! no comment :twisted:

Bosek! Lehet, h a kedves doki ugy gondolta, h fozz 10felet egy nap(kulon apanak, anyanak, szomszednak stb) :roll:

Nekem mar a 30.hettol nagyon durva kemenyedeseim vannak, de itt nem divat a Mg, igy elvagyok veluk, dokik szerint normalis :roll: !

Kép Kép
rima

Rima,
milyen lelkis párod van! Akkor ő tényleg ezért nem forszírozza az akciót, nagyon félti a babát.
Szerintem a férjem most már, hogy egyre jobban nő a pocak és közeledünk a szüléshez, anyaként néz rám. Mert azért miután beszólt, mondogatta, hogy milyen szép vagyok, stb...de hát tudod, a beszólása után már bármit mondhatott, az önbizalmamom nem segített...

Melinda

Kép
melinda80

Na megjöttem, közben hívott a munkaügyis csajszi, hogy valami nem stimmel és menjek be, mondtam hogy már úton vagyok!!! :twisted: :twisted: Dec. 31-el kijelentettek táppénzről és nem jelentettek vissza passzívra. Fasza!!!! :shock: :shock: Most beírta a tb-s kiskönyvembe, úgyhogy végülis tudom igazolni jövő héten. Kérdeztem, hogy mikor kapom meg a januári táppénzt, azt mondta épp most számfejtik a MÁK-nál. Mégfaszább!!!! :x :x Mondom neki, hogy és a 30 napos határidő???? Én időben leadtam a papírt, sőt még pár nappal korábban is. Kapja be az egész k.csög banda, nem is bánom, hogy már nem dolgozom ott...

Ja háziorvosnéni szerint sem húzom már sokáig, de még egy hetet bírjak ki, ne emeljek semmit, feküdjek sokat és sétáljak!! :shock: :shock: Szerintetek úgy kell fekve sétálni, hogy fekszem az ágyban és mozgatom a lábam??? :lol: :lol: :lol: Ja és közben rájöttem, hogy ezentúl csak édességet eszem, mert abban tuti nincs só :lol: :lol: :lol: Szigorú orvosi utasításra :lol: :lol: :lol: Mérlegre már úgysem kell állni :lol: :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hat igen :) , ez mindig igy van, h mondanak vmi hulyeseget, aztan megsertodunk, erre meg jon, h ok mennyire szeretnek, stb... csak ez mar olyankor keso :lol: ! Engem az idegesit, h egyfolytaban olelget, puszilgat, ejjel levegot sem kapok az olelesetol, de tovabb nem megy a dolog :twisted: :twisted: ! Na sebaj, remelhetoleg mindenkinel helyrerazodik a dolog szules utan :wink: !

Kép Kép
rima

Rima, sajnos nálunk is ez a helyzet, kiscsaj annyit fickándozik, apa hozzámér egyből rúg egyet, apa észreveszi és elszáll az ihlet :cry: :cry: nekiáll beszélgetni vele. Legalább egy hónapja nem volt ungabunga, tegnap készültem ezerrel, még a gatyáját is eldugtam, de hiába... :( :( Hiába mondom neki, hogy adhatna igazán kukit, szerintem nem mer. Helyette agyba-főbe puszilgat, meg ölelget, sőőőőőt tegnap azt mondta, hogy nem is nagy a seggem, mert a nagyok között az enyém is kicsinek számít... :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Esztereu :)

Eredetileg otthonszülésre készültünk, amiről a családi nyomásra lemondtam, akkor persze evidens volt, hogy maradok a saját orvosomnál, akiben 100%-ig megbízom. A baj csak az, hogy a Jánosba nem szeretnék menni megint. 1,5 éve szültem ott és nem a szülőszoba vagy a szülésznő volt ott a probléma, de nem riogatnék senkit az élménybeszámolóval. Olvastam, hogy vannak új szülőszobák stb, de mondom, nekem nem a szülőszoba kinézetével volt gondom....Amikor megemlítette a doki, hogy úgy néz ki eljön tökre happy voltam, de október óta titkolózik, hogy mégis hova tart...Én meg 6 héttel szülés előtt már nem szeretnék meglepetéseket, hogy esetleg marad vagy hasonlók. Tehát körbenéztem és a Kútvölgyi volt a legszimpatikusabb. Nem divatból vagy hasonlók. Másodszorra már jobban tudom, hog nekem mi a fontos és mit szeretnék. Remélem nem lettem túl kusza.

Most rohanok, mert Panni már hiányol.

Szép napot :D!

Anita

arizona

Arizona!

Legszívesebben én is itthon szülnék....nálunk még ellen családi nyomás sincs,mert a nővérem otthon szült,de valahogy én nem merek...nem merem bevállalni...

ungabunga:nálunk se volt már egy jó pár hete...mindketten akarjuk is meg nem is...a férjem nagyon édes,kezdeményez ő csak nagyon félti is a babát,meg engem is...

Iagzából nálunk az első baba után nagyon nehezn állt helyre a szex.élet sajna...nekem nagyon fájt hónapokig :( Asszem 6 hó után lett megint régi.A második baba után a 3 hetet alig bírtuk kivárni :oops: :oops: :oops: és szuper volt!!!

És most mi lesz....????? :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja,és ezt küldtem tegnap apának Valentín napra e-mailben :wink: :

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hurrá 37. hét! mától nem koraszülünk!

Jim, jó utat, mit lehet csinálni ilyenkor a Balcsin? mondjuk sétálgatni ilyesmit gondolom. még lehet, hogy fakutya isvan ha éjjel fagyok vannak még jég is lehet

Kútvölgyisek, hát megint pénteken megyek, úgyhogy marad Linoccsal a találka szerdán jógán.
ma Vida dr megint elég barátságtalan volt valakivel UH-on, nem volt a csaj bejelentkezve (de terhes volt, és a kisfiával várt ott már vagy egy órája) és jól elküldte. úgy tűnik aki nem a betege azzal ilyen. fura.
mondjuk velem se túl kedves ha rohan.
én most azon aggódom, hogy már január közepén volt utoljára UH, nem kellene megint? ma sem csinált és úgy néz ki a jövő pénteki ctgkor sem akar. egy barátnőm mesélte, hogy neki elmeszesedett a méhlepénye és ezért császározták 10 nappal az időpont előtt, és ezt csak UHn vehetik észre. de ha nem csinálnak??? kicsit zavar, hogy miért nem....

amúgy ma ctg jó volt, még azt is kérdezték, hogy bukfencezik-e a gyerek olyan mozgásokat produkált
mondjuk előtte ettem, mert laboron is voltam és utána reggeliztem, már a falat kapartam az éhségtól f10kor.

még szerencse, hogy vannak aranyos szülésznők a Kútvölgyiben, mert Vida épp szülésen volt reggel és helyette megírták a laborpapírjaimat, hogy ne kelljen várnom.
mondjuk streptococcus-t nem néztek, azt sem értem miért nem csinálnak mindenkinek automatikusan

arizona, és kihez akarsz menni a Kútvölgyiben?

Beus, azért kérdeztem, hogy hova jársz/jártál, mert a papám is tanít az ex könnyűipari műszaki főiskolán, Korondi Endre, ha ott végeztél biztos tanított, nem?

Juditkecskemét, döbbenetes, hogy sehol nem engedik előre az embert, komolyan, velem is mindenhol ez megy. bár azt nehéz überelni, hogy tegnap az Auchanban egy vöröskörmű, bundás 70 éves nyanya elém bekéredzkedett a pénztárnál, mondván megy a busza!!! és amikor nem engedtem be - jó hogy - akkor állandóan lökdösött hátulról. a jó édes anyját!

Linocs,
mostanában én is gyanúsan jól vagyok, mióta a párnát a derekam alá teszem éjjel egész jól alszom, és a hátam/derekam sem (nagyon) fáj. mondjuk ennek ellenére aluszékonyabb vagyok, napközben is ledőlnék többször, pedig ez eddig nem volt.

Pété, szülőpozíciós jóga? na arra én is kíváncsi vagyok, majd mesélj. járok ugyan a jógára, de ez nem tudom mi lehet....

KépKép
judit18

Panny! De edes es otletes volt ez a pocak szivecskevel, ez biztos egyedi :) :) :) ! :)
Otthonszules?! Nekem is tetszik az otlet, de talan elso gyermekkel nem kockaztatnek...
Unga bunga! Azert megnyugtat a tudat, h nem csak mi vagyunk igy :) ! Mondjuk azert ertheto, en is akarom is, meg nem is, mert azert valljuk be, fura dolog, h egy tobb mint ket kilos baba izeg mozog benned es hat :oops: :oops: :oops: ...aaa nem tudom!

Bosek! Milyen volt a seta :wink: ?

Kép Kép
rima

Jim, már nem olvasod :( , de mire írtál, már el is mentünk sétálni Alexával. Az idő tényleg szép, csak a kicsi fiam nem szeret sétálni, mert mindig ilyenkor akar a gyomrom felől kibújni belőlem! :shock:

Kmanna, nem semmi a méretetek! És 5 perces fájások? Hűha! :shock: Hozzászólni nem tudok, mert nekem még ilyenek nem voltak.

Melinda, sajnos kénytelenek vagyunk megérteni a fiúkat ebben a témában. Lehet, hogy az ő helyükben mi is így éreznénk! Én ezzel nyugtatom magam. Bár nekem igazán nem is hiányzik :oops: , megvagyok annyival, amennyi jut. :?

Pété, megvan már a végleges név? Végül Lívia lesz, vagy van újabb variáció?

Panny, eléggé elkeserített, amit az oviról írtál! :( :( :( Ezek szerint én sem számíthatok rá, hogy Alexát 3 évesen beveszik. Pedig nagyon nem akarnék sokáig két gyerekkel nyüglődni, legalábbis nem reggeltől estig.
Nagyon aranyos az a szívecskés poci! :lol: :lol: :lol:

Rima, szétröhögtem magam azon, amit a párodról írtál, hogy bocsánatot kért a babától! Édes lehetett!!!

Bosek, ha ennyire dühöngsz, tényleg nem húzod egyben sokáig! De nagyon bírom, hogy még így mérgesen is meg tudsz nevettetni! :wink:
Amúgy meg igazad van! Én alapból utálom, hogy bármilyen munkahelyről, hivatalról, akármiről legyen szó, ha te késel valami befizetéssel, már mindjárt rádb.sszák a kamatot, késedelmi díjat stb., de ha feléd tartoznak, az ráér. Érdekes!!!

Judit18, nem tudom, megnyugtat-e: én dec. 20-án voltam utoljára Uh-n és febr. 28-án megyek legközelebb.
Azt a banyát meg elküldtem volna ......... oda!!!
Vendég

Hali mindenkinek!

Reggel óta görcsölgetek meg ez a kis nyavalyás nyomja a belső méhszájamat a fejével. De mivel elég rendszertelen a dolog, szerintem csak jóslók. :roll: Meg hihetetlenül nyűgös vagyok!!
Mindenesetre a délutáni dolgaimat lemondtam, mert nem merek így autóba ülni.

Apának megmutattam a szülőszobai táskát, az egészet, hogy mit hol talál benne. Nem értette, mire ez a nagy felhajtás, de mikor mondtam neki, hogy ha fordított helyzet lenne, ő ugyanígy próbálna mindent 100%-ban előkészíteni, igazat adott. Ennek örömére még elmondtam, hogy a hitelkártyáimat elvileg életbiztosítás fedi le, ha valami történne velem a szülés körül..., na akkor közölte, hogy ő inkább most elmegy dolgozni..... :roll: :lol: :lol: :lol:

Jimmet irígylem, bár most inkább szülni mennék, mint a Balcsira. :wink:

Bosek, kikészültem a mai dumáidon :lol: :lol: :lol: :lol:

Ügynöknő nagyon el van tűnve. Csak nem??? :wink: :D

Panny, édi ez a szíves poci!! :D

Ungabunga: nekem megint felszálló ágban a kedvem hozzá (mondjuk nem ma :evil: ) de inkább a "rajtcélgyőzelmes" típushoz. :oops: Mit mondjak, Kedves cseppet sem panaszkodik emiatt........ :lol:

Manna :shock: :shock: :shock: Mekkora lesz ez a gyerek???? :shock: :shock: :shock: Az ötperceseknek azért az ereje is számít, vagyis mennyire nyitja a méhszájadat :wink: Azért ebből bármi lehet. Kinek küldöd az sms-t? :wink: Méhszájat nem néztek?
Hát, úgy látom, egyre többen pályázunk a következő befutóra. :wink:

Én pont mához 3 hétre vagyok kiírva, de most úúúúúgy mennék már!!!!!!!!
Ahogy Dany szokott fogalmazni, naggyon terhes vagyok ma.. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Jó pár hete olvasgatlak már titeket, csak nem volt merszem írni, mert olyan jó kis összeszokott csapat vagytok már így is, és milyen sokan:)

Judit18

Azért bátorkodom mégis írni neked így ismeretlenül, mert én is a Kúltvölgyiben fogok szülni a Vidánál és csak pár nappal hamarabb, mint te. Ma én is ott voltam a reggeli káoszban, láttalak is:)), még azt is, hogy éhes voltál:)). Engem 7.30-ra hívott, a szülés, meg az hogy nagyon felhúzták, borított mindent, de legalább elértem a szülésznőmnél, hogy adjon beutalókat vérvételre:) Visszatérve a kérdéseidre igazad van, hogy miért nem automatikus nála minden, nekem az a tapasztalatom, hogy a sok jó mellett, amiért őt válaszottam, sajnos időnként erőltetni és emlékeztetni kell minden vizsgálatot, mert neki fogalma sincs sztem, hogy nem csináltak neked GBS -t, meghogy UH-zni is kellene. Akkor ma csak a ctg-s papírodat nézte meg? Szóval én a helyedben mindenképpen megbeszélnék vele egy talit, mert jövő7 péntek esélytelen lesz hüvelymintavételre, mivel akkor megint sokan várnak majd rá UH-n és úgysem ott veszi le a kenetet. Viszont ha találnak valamit, legalább még lesz időd kikezelni. És pénteken meg erőltesd az UH-t, ami egyébként még nem késő a 39. héten sem. Remélem tudtam segíteni, a többieknek is sok kitartást és sok örömöt kívánok.[/b]
szilvánusz

Sziasztok,

Én is még mindig egyben... ma elmentem mindent elintézni, ami még hátra van, reggeltől estig a várost jártam... és persze minden azért nem sikerült, mert egyfolytában eszembe jut valami új is.

Pedig ma kellene szülnünk, Mónival azt beszéltük meg... na de igy egyedül... áhhh.... szerintem mégis várunk. Bár apa ma kocsmázni megy, mondtam neki, hogy akkor olyan 11 felé szülhetnénk, mert legalább hét végén nyugodtan épitkezhetne. Én még sosem éreztem egy joslófájást sem!!!!!!! Pedig én is akarok!!!!!!!!!!!!!

Én ma apukámon huztam fel magam a kiabálásig... a legfőbb problémája az, hogy hogy képzelem, hogy a gyereket majd bölcsibe adom jövő januártól. Mondtam, hogy nem nagyon van más lehetőség, a munkahelyre eléggé muszáj visszamenni dolgozni, főleg, hogy terveim szerint (amik arrafelé még titkosak) visszamegyek, aztán jól teherbe esek kistesóval, aki lány lesz...

Naszóval apukám úgy gondolja, hogy vigyem hozzájuk a gyereket, mert nem tesz jót a bölcsi és egyébként is, itt van az anyukám, majd ő vigyáz rá... mondtam, hogy az 6 óra autózást jelent, amit én nem birok megtenni és a gyereknek sem hiszem, hogy túl felüditő lenne...

reggel két óra RÁkoskert-Szabadsághegy, majd nekem 1 óra Szabhegy-Nagytétény, vissza délután ugyanúgy... erre közölte, hogy nem kell mindennap menni, odaviszem hétfő reggel és érte megyek pénteken :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Most komolyan, szerintetek normális????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhhhhhhhhhhhh........apám is pasi...

És még ő sértődött meg a végén, hogy közöltem, hogy ennyi erővel beadhatom állami gondozásba is, ha igy gondolja - mit képzelek, nekem anyám ugyanazt jelenti, mintha az államnak adnám :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na mindegy, nem őrjöngök tovább, csak ez ma mindent boritott...

Amúgy én is azt várom már nagyon, hogy Mzx hazajöjjön és lássuk az első babaképet!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?