Új privát üzeneted érkezett!

Bizony ám!Én nagyon örülök,mert most kezdődhet a baba project!
Ujra van remény babóra :D

Csak ne lennék ennyire gyenge és ne fájdogálna a hasam... :roll:

KépKép
lyndee

Juca: :D nagyon jó lett!nagyon ügyes vagy!keresek egy képet és elküldöm.mindegy mekkora a mérete?

KépKép
lyndee

mimi , te megúsztad a hányást ugye?
ha jól emlékszem erős tüneteid sem voltak, .... na majd lesznek szüléskor, szerintem akkor már érezni fogod hogy terhes vagy :lol:

ja és grat mindenkinek aki már mensizik.

Az azonnali teherbeeséssel, azért vigyázzatok, én azt okolom, hogy nem vártam ki a három hónapot, azért csúszott ki az előző, ha műszeres befejezésem lett volna az előzőnél biztos nem kockáztattam volna többet.
Úgy tudom Vera, már reménykedik ebben a hónapban, nehogy újra baj legyen.
Nekem azt mondták, ez a terhesség azért tudott jól megtapadni, mert a spontán vetélésnél a nyh nem ürült ki 1 mm re kicsit vastagabb nyh val jobb helyzetben voltam.
a műszeres befejezésnél pedig tudjuk, hogy teljesen kikaparnak mindent.

Kép

Kép
napsugár035

Itt egy friss Beni:
Kép

KépKép
dreika

Háppí Valentájn'z Déj!

Kép

Sajnos kevesen tudják, hogy a magyar hagyományok szerint ez a fák, virágok, szerelem napja. Ilyenkor indulnak meg a fákban a nedvek, a madarak is szerelmetes csivitbe kezdenek, olvad a jégcsap, csepereg a víz stb.

Nekem speckó az amcsi változat túl szagos babos, de azért legyen no! :twisted:

tjuca

dreika, jó nagy a fiad, és hát a szemei........

Kép

Kép
napsugár035

Igen, ahogy Sugi mondja, mikor 2 héttel műtét után voltam UH-on, szinte nem is volt méhnyálkahártyám és ugye nem baj, ha 10 körül van középidőben.
Azért hajrá mindenki!!! :lol:

KépKép
dreika

Tőlem is boldog Valentint! :lol:
Kép

KépKép
dreika

Lyndee!

Lényegében mindegy, mert lekicsinyítem. :wink:

Dreika!

Nagyon helyes Beni, és ha jól látom az anyja éppen a billentyűzetet csépeli. :lol:

Sugi!

Én is erre céloztam, hogy nem az a plusz egy-két hónap számít.

tjuca

Sugi, köszi! :)

KépKép
dreika

Juca :D
Nem nyert! :lol:
Tegnap készült a bölcsi játszócsoportjában.

KépKép
dreika

tjuca:tábliba beírhatod mareggel megjött.műtét után 39 napra

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dreika gyönyörű a kisfiad!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika:Tényleg nagyon szép kisfiad van :wink:

Juca:ment a kép!

KépKép
lyndee

Dreika, de aranyos!!! :lol:

Üdv piriknek, már aki várta! :lol:

Mimi, itt nálunk a városi kórházban sokat csinálnak hasbabökit.Sok ismerősömnak volt.Nekik nem fájt.
Profi ultrahangos doki van, aki csinálja.Asszem a hét egy bizonyos napján csinálják mindenkinek.
De majd úgyis megkérdezem pontosan.

Most még annak szeretnék utánajárni, hogy az amniot vagy a korionboholy-mintavételt érdemesebb megcsináltatni.Az utóbbit előbb lehet, úgy tudom.
Bár, még mindegyik odébb van nekem,de azért gondolkozom a dolgokon...tervezgetni lehet! :lol:

Sugi, én nem hányok, de egész nap marha pocsék a közérzetem, nem találom a helyem, iszonyú hányingerem van, felpuffadok.A mentolos cukor kicsit segít a hányingerben.
De legalább tudjuk, hogy minden rendben odabent. :lol:

Zsuzsu, mikor mész dokihoz?

Dreika, Lina, mennek a drukkok!
Vendég

Oksa, holnapra lesz kép, meg infó is. :-)

Dreika!

Jajjjj... Na nem baj, de akár csépelhettél volna :lol:

tjuca

Köszi mindenkinek!

Nekem émelygésre a tic-tac volt jó. Mindig csörgött nálam egy doboz. :D

KépKép
dreika

lyndee:akartam csinálni én is olyan vonalzót mint ami neked van de nem csinálja meg,vajon mért? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem ki kellene egyet törölnöd,mert 3 nem lehet vagy sok.
De tulajdonképpen nem tudom miért... :roll:

KépKép
lyndee

mindegy annyira nem fontos :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi, a hányást megúsztam, de sokat émelyegtem, az is elég volt...
Szültem már 2x, köszi, tudom, h milyen terhesnek lenni!

Luca, a boholyvétel eredménye hamarabb megvan. Ha pl. mellső fali a lepényed, akkor a boholyvétel praktikusabb, nem kell a tűvel kavarni össze-vissza, csak hasfal, és már ott is a lepény.
Én azért nem bánom, h kihagytam...

Kép
zmimi

olyan jó kedvem van pedig fájdogál a pocakom is :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:nekem is fáj,már algophirint is bevettem.Délután megyek a dokihoz...remélem addigra kiáll a fájás.
Az egész napomnak lőttek,minden ami be volt tervezve füsbe ment.
Holnap pedig nem lesz időm semmire,mert készülnöm kell a szombati bulira :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:mért mész dokihoz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát mert vszínű hétfőtől megyek vissza dolgozni és a táppénzes papíromat is kiadja.
nem szivesen teszem de dolgozni meg csak kell...még akkor is ha a munkahelyen elítélik azt aki terhes. :x

Bizzunk benne hogy pár hónap mulva sikerül és nem kell tovább szenvedni a munkahellytel. :wink:

KépKép
lyndee

drukkolok neked lyndee!!!!!!!!!!!
most megyek pakolni meg takarítani,majd délután jövök. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi, a fene sem tudja, hogy a két lepény merre tapad majd... :lol: :lol: :lol:

Neked meddig tartott ez az erős émelygés?
Vendég

Sziasztok!!

Monti!
Nagyon jókat írtál!! Most úgy gondolom, h vérteszt lesz és ha ott bibi van, akkor amino.
Az Istenhegyi Klinikára mennyivel előbb érdemes időpontot kérni???

Erika!
Köszi, Ábel teljesen jól van!! Valószínűleg a szaloncukor+tejcsi kombináció tette be a kiskaput. Bencének van is lelkiismeretfurija....
Beni nagyon sármos! Most előszőr látom sapka-kabát nélkül :D :lol:

Lyndee!
Engem a vetélési kockázat tart vissza az aminótól, de ha szükséges, akkor megcsináltatom.
Görcseidnek nyugalmat. Én melegvizes palakkal szoktam enyhíteni a mensis görcsöket...
Egész évben puszilgatom a szerelmeimet :oops: :oops:

Nita!
De jóóóóóóóóóóóóó :D

Napsugi!
Sok erőt, türelmet a rosszullétekhez! Más most mint anno a kisfiaddal??
A genetikai vizsgálattal kapcs. osztom a véleményed!!

Mimi!
Én is így vagyok Vele, de Bence Ábelt "takarította-na meg saját magát- én a többit. Öklendeztem, szédelegtem, de túl vagyunk rajta. Kismostam mindent, de a szoba falán ott mradtak a foltok :cry: :cry:
Jobban vagy ma már?????

Luca!
Még nem tudom mikor megyek dokihoz. Ma tudtam meg, h márc. első hetében szabin lesz. Előtte korainak érzem, utánna meg lehet, h késő...

MIKORTÓL VAN TUTIRA SZÍVHANG??????????
A kebleim teltebbek, érzékenyek Bence nagy-nagy örömére... :oops: :oops: :oops:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Luca, tényleg, neked 2 lepény is van :shock: ... anyám...!
Már nem emlékszem, de nekem soknak tűnt ...talán 10 hét, de nem mernék megesküdni.

Zsuzsu, nem sokkal, de vmit talán javult a helyzet nátha ügyben, de az egészségestől nagyon m,essze vagyok. :evil:
Szívhang tutira nem tom mikortól, de már van akinek 6-6+2 nél látszik. Mondjuk ez nem én voltam...

Megyek bepanírozom a husit a vacsihoz, desszert kész, Valentin-napi rántotthusizásra fel! :D

Síszünet lévén itthon a srácok, a nagyfiam főzni tanul, röpke 1 órán át pucolta a krumplit, összevágta, és figyelte, h a húslevest h kell főzni.
Olyan édi, önként jelentkezett, és látom, h tényleg érdekli. Mondtam is neki, h legalább nem lesz olyan töketlen, mint sok pasi, aki max egy rántottát tud összeeszkábálni. Ez persze nagyon tetszett neki! :wink: Most görkorizik kint.

Kép
zmimi

jó sokat írtatok még nem voltam.
LÁnyok az normális,hogy kevés még a menzi mennyisége?
Ma jött csak meg:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

összeszedtem magam,már nem fáj a hasam sem,és ki is takarítottam :wink:
És voltam dokinál is!Azt mondta hogy még ne menjek vissza dolgozni,hanem 2 hét mulva megnéz uh-van hogy mekkora a petém :lol:
Arra gondoltam hogy én is íratnék fel utrot.De azt a háziorvos is felírhatja?
És ha szedem az utrot a ciklus második felétől és nem sikerül a fogantatás akkor ugyan ugy meg fog jönni?

nagyon örülök hogy ilyen rendes háziorvosom van,tudja hogy a munkahelyem elég zűrös és megpróbál mindent hogy most ne stresszeljek :D

KépKép
lyndee

nitácska tegnap nekem is kevés volt,de ma...majd holnap meglátod hogy nem is olyan kevés :roll:

KépKép
lyndee

lyndee:tudom igazad van,el is hiszem amit mondasz :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

látom csináltál uj vonalzót :wink:

KépKép
lyndee

igen végre sikerűlt!!!!!!!!!!!
tetszik neked?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kicsit lelépek megyek sütök egy kis répatortát :lol: :lol: :lol:
Kér valaki szóljon és küldök :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen,tetszik,reméljük szerencsét is hoz!

Mimi:nagyon ügyes nagyfiad van!Elég biztató hogy így érdeklődik a főzés iránt.A jó szakácsok mind férfiak,és bizonyos ételeket csak a férfiak tudnak jól elkészíteni.micsoda jó kis férj lesz belöle :wink:

KépKép
lyndee

Lecseréltem a vonalzómat egy fiúsabbra. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Luca, Zsuzsu,
vérteszt: nem tudom, hogy hol csinálnak, de csinálnak valahol olyat, hogy anyai vérből rendesen a kromoszómákat határozzák meg. Piszok drága, valami 35000 talán, de én biztos ezt választanám.

Húúú, annyira megijesztett a férjem, hogy sírva fakadtam. Itt babanetezek, erre hátulról a lányommal mögémjöttek, és sikítottak, mikor én úgy tudtam, hogy még fürdenek. Na ha volt gyerekem, most tuti már nincs...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca, Vera,
ezt a jósteszt dolgot hogy kell csinálni? Veszek egy LH tesztet, és reggeli vizeletbe mártom... és? Ha két csík terhes, ha meg egy, akkor nem...? És milyen erőseknek kell lenni a csíkoknak?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera,
és itt is érvényes, hogy erősebbnek kell lenni a teszcsíknak, mint a kontrollnak? Mondjuk nekem az ovuteszten még soha nem volt erősebb a tesztcsík, csak majdnem olyan erős, mint a kontroll, mégis volt peteérés. Ma 8. dpo-n vagyok, mikor érdemes csinálni?
Attól félek, hogy lenne rajta két csík, aztán az csak valami visszamaradt LH. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia vera?mizu? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, én is csináltam jóstesztet.Reggeli vizeletből.Két egyforma csík volt.
De szerintem nem ad biztos eredményt, mert már egy múltkori hónapban is ugyanígy kétcsíkos volt, pedig nem voltam babás.Vagy esetleg akkor csak nem ágyazódott be, nem tudom...
Messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni belőle.

A 4 markeres tesztet több helyen is csinálják.Neten meg tudjátok nézni.Én már megnéztem.Nekem az sajnos nem elég. :cry:
Vendég

Lina! Anyai vérben magzati kromoszómák????? :shock: :shock:

A 4 markeres sem olcsó. Nekem 28.000 ft-ba került. :roll:

Luca! A chorion boholy vizsgálatot hamarabb megcsinálják, 12. hét után, de nagyobb a kockázat, az amniót csak AFP után. Hamarabb csak akkor végzik, ha volt a családban már genetikai betegség. Én úgy hallottam, hogy egyik sem fáj, kicsit kellemetlen, de nem vészes. Viszont nem tudom elképzelni, hogy egy szúrással meg tudnák csinálni ikreknél. De előfordulhat.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

kész lett a fincsi répatortám,ki kér????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!

Én HCG teszttel jósteszteltem. :twisted:

Lányok!

Akkor én vagyok az egyedüli, aki semmilyen tesztet sem csinál? Na nem baj, akkor én vagyok az unikum. :lol:

Nagyon pipa vagyok, majd este beblogolom, ha lesz erőm...

tjuca

Nita!

ÉÉNNNNNN!!!!

tjuca

Monti, szerintem ha kétpetéjűek, biztos két szúrás kell, mert más a genetikai állományuk.De bánom is én, hogy mennyi szúrás, csak ne lenne a vetélési kockázat...

Azt nem értem, ikreknél hogyan nézik az AFP-t.Honnan tudják, hogy a kapott érték hogyan oszlik meg a két baba között??? :roll:
Jó az új vonalzód! :lol:
Vendég

tjuca:hova küldhetem a tortát?
A táblit kijavítod?ma reggel megjött.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: