Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Bogi!
Remélem Lili már jobban van és nem kell felszúrni a fülét. Anna sokat emleget titeket mostanában. Azért áprilisi szülésre jó előre tervezi a pelenkákat az anyuka, ha belegondolok hogy én mindkettőnél épp hogy végeztem (Fanninak még nem volt pelenkája, mikor megszületett, mert tudtam mekkorát vegyünk igy a Sato hozta be a kórházba utánunk.)

Piros!
Örülök, hogy jól vagytok és magatokra is tudtok már gondolni. Egyenlőre én még el sem tudom képzelni, hogy külön legyünk a gyerekektől, még a mamánál sem alszanak el, csak itthon, bár ez azt hiszem az én hibám. Igy hát főhet a fejem előre, hogy a házasságiévfordulónkor el tudjunk-e menni pár órára kettesben. Nos majd meglátjuk.

Babitim!
Sajnálom, hogy ilyen megpróbáltatások értek benneteket az ünnepekben. Remélem már jobb a helyzet, ami biztos a családodra mindig számithatsz.

Bea!
Gratulálok Kyrának, szép ajándékokat kapott, a torta is finom lehetett. Remélem nemsokára tudunk majd találkozni.

Zsu!
Ugye az apróságoknak is hogy tud örülni az ember egy kávé, fürdés, újságolvasás...
Nekem jó a tapasztalatom, egyre könnyebbnek érzem a két gyerekkel. Az elején örület volt, pedig a Sato is itthon volt, hogy segítsen. Az első pár hónapra úgy emlékszem, hogy folyamatosan csináltunk valamit, semmi nyugalom nem volt. Most már sokkal jobb, a két lány egyszerűen imádja egymást. Fanni ha meglátja az Annát szabályszerint rugozva próbál ugrálni, csapkod a kezével. Anna meg az oviból haza felé gyakran mondja, úgy hiányzik a teso.
Én is nyugodtabb vagyok, amit két dolognak tulajdonitók, egyik a hormonszintem rendeződött, a másik a saját elvárásaimat változtattam. Sokkal alkalmazkodóbb lettem a gyerekek ritmusához, nem pörgök úgy mint azelőtt, ha valamit nem tudok megcsinálni akkor az majd később lesz meg és nem idegesítem rajta magamat. A legfontosabb a gyerekek ellátása és foglalkozás velük, ha ezen kivül is van időm akkor jöhet a többi. Úgy tudok örülni egy kiadós, gyertyás fürdésnek (nem gyors zuhanyzásnak, miközben Nori ott ül mellettem és várja mikor végzek), vagy egy kis saját időnek amikor megiszom a kávémat, teljesen megnyugtat és feltölt. Azelőtt ezek természetesek voltak most meg már értékelem.

Luca!
Gratulálok, vigyázz magadra. A korodból kiindulva akár első gyerekes is lehetnél, ma már nem is olyan egyedi. Szép kerek lesz ez az éved, mikor töltöd? Én most pénteken, és egyáltalán nem érzem annyinak magam, biztos a gyerekek tartanak fiatalon, hancurozás, fogocskázás stb.

Csiperke!
Ne paráz. A nagyobbik lányok októberi ő is egész télen náthás volt, de kicsi aki áprilisi neki is folyt az orra, úgy kellett leszivatnom. A nagy lánynál vettünk mi is párásítót, beraktam a szobájába és nyugodtan tudott aludni. Nekünk a doktornő ajánlotta a fluimar tengeri sóoldatos orrspart, amitől könnyebben tudott ürülni az orra, ha beszáradt fellazította, ha meg folyós volt kitüsszögte és nem kellett olyan gyakran szivatni az orrát.

Bocs ha valakit kihagytam.
Szép napot mindenkinek
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Köszönkük a szülinapi köszöntéseket!

Niki!
Nem irigyellek azügyben,hogy nem tudod kire bízni Zalánt. Pedig tényleg nagy szüksége lehet néha az embernek rá. Nagy szerencsém,hogy a szüleimre bármikor bármiben számíthatok,nem is tudom hogy oldanám meg az életünket a segítségük nélkül. Valószínű én is külső segítséget vennék igénybe.
Korkülönbség: én is inkább a nagyobb korkülönbségre szavazok,nálunk a 3 év is kevés,de a korom miatt nem várhattam többet. Viszont az biztos,hogy minél közelebb vannak korban egymáshoz a gyerekek annál jobban tudnak együtt játszani.
Jók a méretei Zalánnak, enyém gyerek törpe :( 2 évesen 86 cm, ja és 10,5 kg

Csiperke!
Nagyon édes a kisbabád.
Tényleg nincs messze tőlünk a Málna utca.

Bogi!
6 gyerek,azért már túlzás...a mai világban, vagy annyira jól állnak anyagilag?

Tegnap itt voltak nálunk Pirosék. Meglepően jól eljátszott együtt az 5 gyerkőc. Egyszer sem vesztek össze :lol:
Totál nyugisan el tudtunk beszélgetni mellettük. Marcell igaz többször előadta a vetkőző számot,aztán a végén feladtam,itt rohangált egy szál polóban,alul semmi összeállításban :roll:

Próbálkozunk a szobatisztasággal, kisebb nagyobb sikerekkel. A bölcsiben már nincs rajta pelus,és nem pisil be napok óta. Kért a gondozónő,hogy én se adjak rá itthon. Na ez elég érdekesen zajlik. Mielőtt eljövünk a bölcsiből pisilés, hazafelé nincs pelus, nem pisil be, hazaérünk, itthon egyből. Itt van a bili a szeme előtt, többször szólok is neki,néha odaszalad,ráül,pisil,aztán kicsit később be a gatyába :roll:
A kakilás itthon egyáltalán nem megy a bilibe. Tegnap mondja:elbujok kakilok, ráültetem a bilire,semmi, egyszercsak szól Kyra:Marcell bekakilt,hurrá!!!! 1 délután általában 3x öltözünk át.
Azt nem értem,hogy a bölcsiben hogy a fenébe érték el,hogy mindig kimenjen a bilihez.
Reggel felkelés után mindig pisil a wc-be,pelus nélkül megyünk a bölcsibe,ott azonnal bili,és délutánig nincs is gond. Csak aztán itthon......pedig annyit dícsérem,ha bepisil akkor megszidom,de nincs hatása :( Ennyit a nevelésemről :oops:
Danival és Kyrával nem volt ilyen gondom,ők olyan hamar,szinte egyik napról a másikra szobatiszták lettek,pedig náluk is így csináltam........
Na mindegy nem adom fel,akkor sem kerül vissza Marcellre a pelus. Remélem nem tart nála ez hónapokig :roll:

Na mentem, puszi!

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Hát anyóstéma egy külön topicot érdemelne, úgyhogy inkább nem részletezem. Ők csak a legvégső eset. Eddig ha pl nagytakarítottam akkor max a férjemmel együtt mentek anyóshoz, de ennyi, ennél többet nem.
Viszont a pótnagyival meg azért vacilálok, mert igazán most nincs rá folyamatosan szükség, most csak inkább ritkán alkalmanként, viszont tényleg most kéne Zalánt hozzá szoktatni. Csakhogy addig míg tényleg nincs rá igazán szükség addig a drága párom sem látja be szükségét, na mindegy ez is egy kacifánotos eset, nem vagyunk egyszerűek.
Az újabb találkozó azonban elég jó okot adna a pótnagyira ;)
Persze a messzi maminak meg majd a nyári szünetekben lesz nagy haszna, mikor mehet a gyerek nyaralni és tényleg lesz egy kis nyugodt házasélet :)

Piros!
Ez az azutó téma így rosszabbul hangzik, mint ahogy azt először írtad, meg gondolom ti sem így reméltétek, de talán azért lesz ez még így se.
Apropó pénztermő fa, ha azt nem is, de valami jótéteményt találtunk, ugyanis valamilyen oknál fogva kicsit több a pénz a számlámon, mint aminek kéne lenni, persze nem reklamálunk sehol, csak még nem derült ki, hogy mitől, azt azért gyorsan kiderítettem, hogy a hitelünket levonták rendesen. /Hacsak nem kitalálták a 13. havi gyedet :)/

Luca!
Azért az tényleg jó, hogy van ilyen közeli segítséged, biztos fogják ők is élvezni a babázást!

Bogi!
Nálunk volt hőmérő a gyerek mégis ordított a fürdetésnél egészen addig míg le nem esett a köldökcsonkja és lehetett lubickolós mennyiségű vize, de persze addig hatszázszor átvillant az agyamon, hogy biztos én csinálok valamit rosszul.

Bea!
Hát a Zalán valszínű ránk üt termetben, nem vagyunk egy aprónép család ;) De Majd Marcell is biztos behozza a növkedést.
Ami a pelust illeti nem vagyok tapasztalt, de szerintem se add rá, remélem hamar megoldódik. Nálunk anyám rágja a fülemet, hogy vegyünk végre bilit a Zalánnak és reggelente ültessük rá, csak a megszokás kedvéért, de ezt a poronytot meg se hatja a kaka, órákig eljátszana szaros pelusban is.

NA megyek, mert még ezer dolog (szokás szerint) és ha ilyen napsütés marad akkor még győrt is megjárjuk majd.
Üdv mindenkinek!

kancellárka
 
 

 
 

Sziasztok!

Niki! Hol vezeted azt a számlát? hátha nekünk is bejönne :-).

Lányok! Beánál nagyon jól éreztük magunkat és megbeszéltük, hoyg a következő tali lehetne február 15-én, pénteken, délután 4-től a Kölyökparkban. Ha ilyen szép idő lesz, akkor a Bisinger-sétányon, a hajós játszótéren kezdhetnénk és a sötétedés vagy a rossz idő elől húzódhatnánk be a Kölyökparkba. Tudom, hoyg nem gyerekmentes program, de legalább tali!

Vélemények?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Tali egész jól hangzik, nekem így még könnyebb is lenne, mint gyerekmentesen, és még busszal is könnyen megközelíthetjük, apával meg haza tudnánk jönni, szóval egyenlőre benne vagyunk, bár ennyire előre sosem merek ígérni 100%-ot.

A számlás dologban meg majd akkor koppanok, ha valaki küldi a levelet, hogy tévedés történt fizessek!

Üdv

kancellárka
 
 


LUCA!!!

Tessék ide is írni a hírt!!!

kancellárka
 
 


Luca?! Ki vele :-)

Csajok, mi ez az érdektelenség? ne legyen találkozó?

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Egy közérdekű információ:

Február 9-én szombaton 10 órakor a PÁGISZ-ban Gryllus Vilmos Maszkabál és a többiek c. koncertje lesz. Jegyek 1000 Ft-ért kaphatók, 1 éves kor alatt ingyenes.

Mi úgy néz ki megyünk, mert úgyis vasárnap van Lili szülinapja.

Képzeljétek, vettünk Lilinek egy görkorit szülinapjára, és úgy megy vele, mintha mindig is a lábán lett volna.
Na jó, persze még az egyik kezét fogom, de egyedül is simán megtesz vele 3-4 métert, és nem esik el a végén, fordulni is ügyesen tud.

Talival kapcsolatban annyit, hogy most meg én lettem nagyon taknyos, meg ráadásul a hét rohangálós lesz, mert anyósom kórházba megy holnap műtétre, én el akarom kísérni, egész nap vele leszek, csütörtökön műtik, apósomhoz is fel kell menni, mert egy idegen fog rá vigyázni (nem azért mert mi nem vállaltuk volna, hanem mert anyósom nem engedte.)
Jövő héten talán már oké lesz minden.

Jaj képzeljétek micsoda élményben volt részem.

Szombaton voltunk a Musical Gálán az egyetemi csarnokban.
Szuper előadás volt, tetszett.
Engem rögtön az első szám végén egy faszi (bocsi) meg akart verni.
A Bálint Ádám énekelte a Rómeót az első számban, és az utolsó szó, valami e betűs szó volt, és baromi hülyén énekelte az e betűt. A húgom utánozta, és elkezdtünk röhögni rajta. Erre az előttem ülő 190 cm magas fickó, akitől nem is láttam semmit, hátravágta magát a széken, és elkezdett velem üvöltözni (jóval hangosabban, mint ahogy én nevettem), hogy Nem tudsz viselkedni?
Annyira meglepődtem, mondtam neki, hogy Nem.
Erre elkezdett hadonászni, hogy: Akkor tűnjél ki innen, mert megverlek. De mint egy felbőszült állat, olyan volt. A szárazfájdalom felesége hátra sem mert nézni végig (vagy ő volt a felbújtó, vagy szégyellte a férjét). Persze én visszaszóltam a faszinak, hogy Miért tegez engem? És persze neki több se kellett, megint fenyegetett, hogy megver.
Akkor egy darabig elcsendesedtünk, de csak a következő poénig. Ő meg úgy nézte végig az előaádst, hogy el sem mosolyintotta magát, pedig volt benne jópár vígjáték szerű jelenet. A végén azért amikor a felesége beszaladt középre, akkor rám nézett párszor szúrós szemekkel, én meg elfordítottam a fejem.
Szerintem több bibi is volt a kirohanásában:
1. nem színházban voltunk
2. az egész nézőtér visított amikor megjelent a Bálint Ádám meg a Dolhai Attila, vagyis nem egy olyan előadás volt, amin fegyelmezetten csöndben kellett ülni, ez kimondottan koncert jellegű volt

A slussz poén az volt, hogy mellettünk parkoltak, és és egy régi ladába ültek be. Úgyhogy az is lehet, hogy apuka kisebbségi érzését vezette le rajtam, merthogy eleve nem talált szimpatikusnak, amiért én nem ladából szálltam ki, és még jól is éreztem magam.
Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok a sznob, egyáltalán nem érdekel, hogyha valakinek trabija, ladája, polszkija van (nekünk is volt mindegyik), de a bunkóság, pláne indokolatlanul nagyon tud bosszantani. Most inkább mulattam rajta :)


De legalább van mit mesélnem :)
Hihi


LUCA!
Mi vaaaan?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Látom jól felcsigáztam az érdeklődést, de nem én kell ezt megírjam, de olyan izgi!!!

Taliban én mint már említettem benne vagyok.

kancellárka
 
 


Niki!
Legalább azt mondd el honnan tudod. Hadd nézzük meg mi is :) :)
Vagy mindjárt felkeresem én ezt a Brigi asszonyt!
:)

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Én amúgy arra tippelek, hogy ikrek lesznek. Az lenne csak a slusszpoén!

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs, még nagyon össze vagyok zavarodva, tényleg, ide még nem írtam meg!

Hát, tényleg ketten laknak odabent!
Majd teszek képet is, de ezen a gépen nincs, a másikat meg elvitte a párom dolgozni.

Tegnap reggel bementünk a dokihoz, mert annyira szarul voltam, hogy bepánikoltam, hogy tuti, hogy méhenkívüli.A doki levitt uh-ra, és ott kíderült, hogy méhen belül van, dobog a szíve, kettőnek is! :lol:

Teljesen össze vagyok zavarodva. 40 évesen két babát kihordani?Na meg utána...

Ne értsetek félre, nagyon örülök, csak be vagyok tojva.
Vendég
 


Lehet, hogy én ezt a talit most kihagyom.Annyira szédülök, hogy még szülőire sem tudtam elmenni tegnap.A kórházba is a párom vitt be.Bár ma egy kicsit jobb, azért vezetni még nem mernék.Lehet, hogy csak a melegfront tett be, vagy nem tudom...
Vendég
 


Na akkor már gratulálhatok!!!
GRATULÁLOK! Egyrészt ahhoz, hogy jó helyen és másrészt hogy ketten vannak!
Jaj és szerintem ne legyél betojva, ez olyan szép! Nem lesz semmi gond, se a pocakosodással, se az utána következőkkel, hát épp te írtad, hogy kéznél van a segítséged!
Én még mindig itt vigyorgok, pedig én egyből láttam a hírt.
Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Ja és Luca, ha nem baj, akkor a másik topic-ból idelinkelem a képet.

Luca uh-ja:
Kép

kancellárka
 
 


Sziasztok!

TUTTTTAM!
De jóóóóó :)

Ez nagyon izgi Brigi!
Rögtön nagyon nagycsaládos leszel :) Hihihihihi

Egyébként én is, sőt itt mindannyian be lennék tojva, elhiheted, pláne ha már lenne 2 gyerek, akkoris, ha nagyok. :)


Na én megyek is, mert nagyon ideges vagyok én ma!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Brigi!

CSakhogy a pozitívumait erősítsem benned az ikrességnek:
Emlékszel, hogy azon az állásponton voltam, hogyha nekem mondjuk úgy lenne pöttömöm, hogy a lányok már nagyobbak (8-10 évesek), akkor úgy lenne igazán jó, hogyha ketten lennének a picik is, mert úgy egymás játszópajtásai lesznek.
Hidd el, hogy így lesz a legjobb, mert így mindenkinek meglesz a maga kis társasága.
Tényleg, azt nem tudják megmondani, hogy egy vagy kétpetéjűek-e?

Bár így nagyon kétpetéjűeknek látszanak, mert külön petezsákjuk vagy milyük van ahogy nézem.

Nem bírok magamhoz térni, annyira jó ez a dolog.
A kockázatokra meg ne gondolj szerintem.


Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Köszi, csajok, annyira aranyosak vagytok!
Niki, kösz a képet! :lol:

Végülis, ha minden jól megy, 5 gyerekünk lesz...

Bár párom fia már 23 éves, de akkor is...amíg tanul, nekünk kell segíteni.

Ahhoz képest, hogy mindig 2 gyereket gondoltam...Esetleg később még egyet...de kettőt??????????????

Ha már meglesznek, biztos jó lesz, de irtózatosan be vagyok tojva, hogy hogyan jutunk el addig.Próbálok csak pozitív gondolatokat engedni az agyamba. :lol:

Bogi, szerintem kétpetéjűek, mert két domináns tüsző volt uh-n, mindegyik oldalon egy.Gondolom, mindegyik egyszerre megrepedt.Kolléganőm döfte a hasamba a tüszőrepit.
Igazi kollektív munka volt. :lol:

Szóval benne volt a pakliban, hogy ikrek lesznek, de gondoltam, hogy miért pont én járnék így...
Meg aztán két baba jobb, mint egy sem.

Már nem dolgozom, hétfő óta itthon vagyok.Vigyázni kell...

Még csak a szűk család tudja, meg Ti.

A képet bekereteztük. :lol:

2 hét múlva kell újra menni dokihoz.Remélem, akkor is rendben lesz minden.
Vendég
 


Brigi!

Ez nem semmi! :lol: :D Gratulálok, vigyázz a picúrokra!!!

Tali: jó lenne, talán egy kicsit odamegyünk Krisszel.

Én amúgy most nyugi teát kortyolgatok, épp alszik mindkét poronty...még mindig csak szokjuk a helyzetet, kissé tropa vagyok, asszem. :shock:

Bogi
Sajnálom, hogy ilyen barom került az utadba, nekem biztos elvette volna a kedvem. Előadás jó lehetett, én is nagyon szeretem a musical-eket.

Eszti
Sokat gondolok rátok, nektek vajon beállt e már a napirendetek..Remélem jól vagytok!

Most ennyi,pusz

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Akkor kicsit csöpögtetem a nyálad :)

Volt a Rómeó és Júlia, az Oltári srácok, Mozart, az Elizabeth, Rudolf, aztán voltak olyanok, amiket az Operett színházban nem játszottak, de híres musicelek. Nagyon nagyon jó volt. Nekem nem vette el a kedvem a fickó, mert tényleg örültem, hogy végre kiszabadultam otthonról.

Piroska néni!
Már alig várom a jövő szombatot! Majd hívlak, vagy dumálunk skype-on, mert nagyon hiányozol ÁM!
Ma reggel 6-kor keltünk, 7-re behoztuk a csajokat anyuékhoz, negyed 8-ra anyósomnál voltam, és mentünk a kórházba. Aranyom, ha egyedül lett volna biztos megőrül. Annyira aggódott a Sanyi bácsiért, hogy biztos most fog meghalni amíg ő kórházban van....
Szóval sajnáltam. 11-ig bent voltam vele a kórházban, aztán jöttem anyuhoz, most is itt vagyok, majd megyünk Atiért, aztán haza.

Brigi!
Már tudja az én férjem is, meg anyukám is :)
Érdekes módon ők is elámultak, és nagyon örülnek :)

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Hát, nem semmi, Luca! De abszolút egyetértek Bogival, csak jó dolog fog kisülni belőle. A terhességgel is minden rendben lesz, majd szorítunk! Mindenesetre nagyon jól teszed, ha kíméled magad és vigyázzol mindhármótokra!

BOgika! Kitartás4

Na úgy tűnik a talinak nem volt nagy keletje. Sebaj, mi megyünk és odaér, aki odaér.

Pá! P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Luca

hihetetlen-szuper-fantasztikus!!!!!! Dupla gratula! Nagyon-nagyon örülök ennek a jó hírnek, igazán rád fért már. Istenke úgy gondolta, hogy na már eléggé kipróbáltam ezt a csajt, adjuk meg neki azt, amit annyira szeretne - de ha lúd legyen kövér! :lol:
Vigyázz magadra, pihengess, mi itt újjongunk mögötted.
(azért tetszik az, hogy "még csak a szűk család tudja és ti" :lol: :lol: )

A hétvégén remélem majd több időm lesz újraolvasni titeket, most megint futhatok - itt az esti mese ideje.

Pusz mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Sziasztok Lányok!
Luca!
Gratulálok, nagyon vigyázz magatokra.
A doki mit szólt? Mire kell külön figyelned?

Zsu!
Még egy darabig igy érzed, de csak hozzáállás kérdése. Gondold azt, hogy most ennek igy kell lennie és ha ezt elfogadod máris könnyebb lesz. Nálam bevált. Folyamatosan kölcsönösen alkalmazkodunk egymáshoz.

Piros!
Szerintem, mi jövő héten talizunk. Mi is megyünk a Pamacsos farsangra. Ott találkozunk.

Szép napot mindenkinek.
Üdv. Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok Lányok!

Még semmit nem mondott a doki.Kérdeztem, kell-e valamit másképpen csinálni, azt mondta, hogy még nem.
Mindenesetre nem ástam fel a kertet, :lol: ,csak fákat metszegetek a jó időben, és nagyon óvatos vagyok.
Hadd ágyazzanak maguknak nyugodtan a picikék...

Jövő hétfőn megyek dokihoz, remélem, elküld uh-ra is.
Vendég
 


Sziasztok!

Na megvolt Lili szülinapi bulija.
Majd teszek fel képeket :)

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Butaságom története a hétről, hogy hüledezzetek kicsit:

Tudnotok kell (bár ez nem ment fel), hoyg a héten Anna lányom influenzával volt itthon, apjuk szerda éjjelig Pesten dolgozott, nekem meg három határidős munkám is volt. Plusz Dávidom a "meddig lehet feszegetni a korlátokat" valamint a "hogyan vegyük hülyére anyát" korszakát éli.

Ilyen előzmények után péntek délután a kisebbek világgá mentek. Anyai jóváhagyással.

Az történt, hogy felettébb hisztisek voltak és bizony morogtam velük az autóban hazafelé. Dávid közölte is: ha veszekszel velem anya, akkor elköltözöm! Erre én: menj csak!
persze azt hittem viszakozni fog, de nem jól ismerem a kölkeimet: Sára lecsapott az ötletre. Amint hazaértünk megfogta az öccse kezét és elindultak.

Gondoltam, majd elkapom őket az utcasarkon. Leparkoltam a kocsit a garázsban és elindultam utánuk gyalog. Na itt jött a később pánikká fajuló rémület. Kimegyek (max. 2 perccel utánuk), gyerekek sehol. Azt sem tudtam merre induljak, hol keressem őket. Persze közben szépen besötétedett, világítás meg nálunk nem nagyon működik a telepen.

Elindultam a rejtekhelyük felé. Semmi. Kimentem a főútig. Semmi. Visszanéztem Bogiék felé és meginterjúvoltam az onnan jövő kutyasétáltatókat, de ők sem látták a két kis manót.
Na, leizzadtam rendesen. Apjuk éppen úton volt haza a nagylánnyal én meg nem tudok elszámolni a kicsikkel.

Visszarohantam az autóért és elkanyarodtam előbb az ovi irányába, Csanak felé, de semmi. Majd a Művelődési Ház felé, mert oda szoktunk járni könyvtárba. Gondoltam, hátha.

Ott is voltak, az árokban haladtak éppen, felfelé a hegynek.

Nem is értették a kis bohók, hogy miért sír anya. Sára meg is kérdezte: miért jöttél utánunk? Mondom: nem tudtam hova mentek. Erre ő: megyünk a Rékáékhoz (ti. barátnő Csanak tényői végéről). Itt kell átmenni a hegyen és ott is vagyunk. Ami részben igaz is, csak nem éppen gyalogtávolság a sötétben két kisgyereknek. Így is átkeltek egy nagyon forgalmas főúton (Veres Péter).

Hát, kivert a hideg. És csak magamat okolhatom, hogy elszakadt a cérna. Inkább be kellett volna vinnem őket a szobába, hogy ott duzzogjanak. Na ennyit az anyai felelősségérzetemről. Nem is "dicsekedni" akartam, inkább tanulságnak szántam.


Nagyon gázos életkorban van Dávid. csípőből ellentmond és semmi veszélyérzete sincs. Simán kirohan az útra és az sitennek sem akarja meghallani amit mondok neki. tehetetlen vagyok vele. Háromgyerekesként. Bármi ötlet hogyan lehet ezt kezelni?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Boldog szülinapot, Lili!!!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Megint zűrös időszakot élünk :roll:
Nem jutok ide a géphez,csak néha olvasgatni.
Sokat dolgozom,betegek a kolléganőim, Csabi későn este ér minden nap haza,és szombatonként még tanfolyamra is jár. Szóval minden rám hárul és ráadásul én is elkaptam valami vírust :roll:

Pénteken volt Dani szalagavatója, olyan hihetetlen,hogy már itt tartunk,és nekem sehogy sem megy,hogy elfogadjam,hogy ő már lassan felnő..... Pedig itt vannak nekem a kicsik,de olyan nehéz őt elendegni a saját útjára :oops: Ha elmegy bulizni /szerencsére nem olyan gyakran/ addig nem tudok aludni amíg éjjel haza nem ér.
Holnap le kell adni a főiskolai jelentkezéseket,de nem tudtunk még megegyezni a sorrendet illetően. Nem szeretném ha elmenne Győrből. :(

Brigi!
Te aztán nagyon akartál babát :lol: ,látod meg is kaptad.....mindjárt kettőt, biztos tudják "odafönt",hogy jó helyre kerülnek a babák.
Kíméld is Magad amennyire lehet.
Apukámnak van egy ikertestvére, és még egy másik ikerpár is van a családban,emiatt én számítottam ikrekre mindegyik terhességemnél. Az első és második terhességemnél még örültem volna,a harmadiknál már inkább tartottam a dologtól.
Neked szerintem nem lesz nehéz,mert ott vannak a nagylányok akik biztos segítenek Neked majd a babák körüli teendőkben.

Bogi!
Hogy sikerült a buli?
Ezt Lilinek küldöm:
Kép

Piros!
Hát tudod nem semmi ami Veletek történt..... Még a könnyeim is kijöttek annyira átéreztem aggodalmadat. Tényleg tanulságos,hogy ekkora gyerekek mennyire nem érzik még a tetteik súlyát.
Nevelési ötleteim azok nekem sincsenek. Én is néha csődöt mondok :wink: ,hiába vagyok 3 gyerekes anya.
Mostanában Marcell szobatisztaságával gyűlt meg a bajom :evil:
Ő is feszegeti azt a bizonyos határt :roll: Ma sikeresen be is kakilt és amikor lehajoltam hozzá,mondván,hogy ez aztán nagyon csúnya dolog volt tőle,és örülhet,hogy nem kap párat a seggére,rám vigyorgott kajánul / a tekintetében az volt,hogy bírod még anya?/
Máskor meg nagyon dühös voltam mert megint a parkettára pisilt,odajött és puszit akart adni,nem kell a puszid,anya mérges rád,mondtam, "mérdes dagy"?kérdezte ártatlanul, "akkor nincs puszi, én is mérdes" és duzzogva elvonult :roll:
Szóval én is a hajamat tépem mostanság tanácstalanul.
Tényleg jöttök a Pamacsos farsangra? De jó lenne ott is talizni.
Elvileg mi megyünk a Kölyökparkba pénteken,ha nem jön közbe semmi. Mikor találkozunk?

Niki!
Nagyon jó lenne ha Ti is jönnétek pénteken. Én még nem is láttam Zalánt csak képeken.

Orsi!
Nem jöttél,pedig vártalak :(

Csajok!
Csütörtökön sminkelés lesz nálunk az üzletben,ha esetleg érdekel valakit szóljatok még vannak szabad időpontok.

Zsu!
Sajnálom,hogy nem tudunk msn-en beszélni,tegnap Diával sikerült csak csevegnem,míg Ti altattátok a kicsiket.
Jó lenne már találkozni!!!!!

Bea
beátab
 
 


Bea!

Engem érdekelne a smink! 10 és 2 között ráérek, ha van még hely.
Pénteken 4-re tudom összeszedni a gyerekeket és utána mennék a Bisinger sétányra.

A farsangot még nem tudom. Én szívesen mennék, de miután csütörtökön lesz a szülinapom, a hétvégét a család szervezi. pedig Sárának és Dávidnak is tök jó cucca van, szívesen beöltöztetném őket megint.

Most megyek, még van a melómból, ami hétfőre kell.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Hello Piros!

Holnap megyek dolgozni és megnézem pontosan a szabad időpontokat és megcsöröglek. Ez pont jó lenne Neked,gondolom mentek valahova ünnepelni Tamással :wink:
Képzeld szerdán megyek Pestre sminktanfolyamra. Lehet legközelebb már én sminkellek? :wink:
Én is el akarom vinni Kyrát a farsangra, ha már megvettem neki a jelmezt,használja többször is.Jövőre már úgyse veszi fel.
A 4 óra pénteken nekem is jó lenne.
Jó munkát,bár ilyenkor nem dolgozni kellene :lol:
Én betegeket ápolok :( Dani is Csabi is vacakul lettek estére :roll:
Még jó,hogy én nem vagyok az az elhagyom magam típus,pedig túl jól én sem vagyok.
Jó éjt!

Bea
beátab
 
 


Köszönöm, Bea!

Azért vigyázz magadra Te is! ne feszítsd túl a húrt, mert a szervezeted megköveteli a magáét. És ha a "finomabb" jelzésekre nem reagálsz, bekeményít és ledönt a lábadról.

Ünneplés inkább hétvégén lesz, bár csüt. este jön apósom köszönteni és ha addig a húgom nem szül, megpróbálom szabaddá tenni az estémet. ha mégse, akkor nekem kell valamit főzni. Ilyen egy dolgozó anya szülinapja :-)

De szombat este van programom. ugye, Bogi?!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Hát, Piros, nem semmi, amin keresztülmentél...Nem könnyű két kisgyerekkel.Meg hárommal sem. :lol:
Sajnos nincs ötletem, hogyan lehetne ezeket a problémákat megoldani.Nekem a csajokkal baromi szerencsém volt, mert a kicsi elég eleven volt, meg akaratos, de mivel a nővére kimondottan nyugodt és szófogadó volt,Ő is hamar lehiggadt.

De nálunk is előfordult olyan eset, hogy a kicsi másfél-2 éves lehetett,és addig erőltette a nővérét hogy belefeküdjön a nyitott ágyneműtartóba, amíg az a kuka meg nem tette.Aztán bumm, rácsapta az ágyat.
Persze kinyitni nem tudta, ott visított mindegyik, egyik kívül, másik belül, én meg rohantam be, hogy mi van.Mindez 5 perc alatt zajlott.Hát, utána aztán már nem bírtam ki röhögés nélkül...jól kinevettem Őket, el is szégyellték magukat.Betti megtanulta, hogy nem kell mindent megcsinálni a kicsinek...hiába olyan marha erőszakos, néha ellent kell mondani.Vivi meg annyira megrémült hogy eltüntette a testvérét, hogy onnéttól fogva sokkal jobban hallgatott rá.
Azóta is emlegetik.

Bogi, Lilinek nagyon boldog születésnapot!
Jól van már?

Piros!
Neked is nagyon sok boldogságot kívánok! :lol:

Bea, tényleg nagyon szerettük volna a babát...és nem volt egyszerű összehozni.Tavaly nyár óta másról sem szólt az életem.
De végre sikerült.
Már csak meg kell növeszteni Őket...az sem lesz gyerekjáték, azt hiszem.Na meg utána!!! :lol: :lol: :lol:

De bízom benne, hogy most nem lesz komolyabb gond.
Vendég
 


Sziasztok!

Barátném! Át tudom érezni mi zajlott le benned. Amikor Katicát kerestük a strandon a Balcsin, na akkor hasonlókat érezhettem.
Na most megizzasztottál, és elgondolkoztattál. Ugyanis ém is megkaptam már a két és fél évestől, hogy világgá megy. Persze neki még nincs annyi esze, hogy tudja mit jelent, és annyiban is hagyja a dolgot, de ez nagyon gáz.
Ismerlek annyira, hogy tudom, hogy a helyükön kezeled a dolgokat, és magát a világgá menetelt nem veszed annyira a szívedre, de a módszer tényleg ijesztő, ahogy ezek a gyerekek kezelik a helyzetet, semmi félelemérzet nincs bennük.
Az a helyzet, hogy tudom, hogy ez is rossz módszer, de én azért felhívom egy-két dologra a figyelmüket, hogy mi minden rossz történhet velük, ha ezt meg ezt csinálják, szóval tudják, hogy az élet nem fenékig tejfel, és nem csupa szép és napsütéses dologból áll. Na meg ugye ők már mindegyik veszett el egyszer, és érzik a súlyát a dolognak.

Hát azt szerintem tudod, hogy nevelési tanácsot tőlem aztán nem nagyon kaphatsz, miután ugyanazokkal a gondokkal kűzdünk mint Ti, és én sem tudom másképp kezelni, mint kiabálással.

Majd szombaton kitárgyaljuk a dolgot, vagy elfelejtjük és bulizunk.

Egy valamit azért jó ha tudsz. Remélem, hogy soha többé nem fordul elő ilyesmi, de tudd, hogy ránk számíthatsz. Csak egy szavadba kerül és rohanunk keresni, vagy vígasztalni. Vagy legalább mondd meg nekik, hogy ha világgá indulnak, akkor hozzánk jöjjenek, mi közelebb vagyunk. :)
Szóval hívhatsz nyugodtan, bármi van!

Lányok!
Köszönjük a köszöntéseket.
Nem volt nagy buli, csak anyuék, a Borikáék (szomszéd), meg a Juditka (Lili keresztanyukája) jöttek. A torta nagyon szép volt, és isteni finom.
Szívből ajánlom mindenkinek.
A Judit cukrászatban készült a Pápai úton vannak. Egy 14 szeletes dobostorta, kívül teljes marcipán borítással és marcipán díszekkel volt 4450 Ft. Mi mindig innen rendelünk, a Katicás tortát is ők szokták csinálni, és még soha nem csalódtunk.

Képzeljétek, találkoztam a Tesco-ban a Havtündével. Zita is jó nagy már. Ákos babát nem láttam, mert ők gondolom az apjával valahol túráztak a boltban. Azt mondta Tündi, hogy jó vannak.

Bea!
Szerintem tök jó, hogy Dani már ilyen nagy. Gondolj bele, Te ilyen fiatal vagy, és mégis ekkora fiad van :) Gondolom büszke vagy rá!!! :)

Na megyek, mert Lili ma még kap ajándékot, tegnap anyuék nem kaptak neki hörcsögöt, és még főznöm kell, míg megjönnek anyuék.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Lilinek nagyon boldog szülinapot!!

Piros!
Nagyon sajnálom ami történt veletek, átéreztem az ijedtségedet!! Ötlet?! Passz! Krisz ugyanebben a korban van, ugyanezt műveli, és tetézi azzal, hogy a legnagyobb galádságokat akkor követi el, amikor szoptatom a picit..

Ági!
Köszi a tanácsot, nagyon jólesik, hogy próbálsz segíteni!!

Bea!
Hát még én mennyire sajnálom, hogy nem bírok beszélni veled!! Rám férne egy igazi csajos beszélgetés!! Esténként látod ez a progam, Tamás Kriszt altatja, én a Kittit. Nekem ez 8-10-ig, fél 11-ig tart...Utána meg kidőlök. Házasélet= 0

Na, lépek csajok, játszani kell kicsit Krisszel, amíg alszik a bébi!!
Pusz

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Lilinek nagyon boldog születésnapot kívánunk! Képeket akarunk :)

Ja és mindenki mástól is várok farsangos képeket!!!!

Piros!
Ez nem semmi, de én aki még ilyet nem élt át tök a gyerekek szemszögéből élve olvastam és úgy tényleg jó mókának tűnt. Persze azért tuti bepánikolnék egy ilyen helyzetben.
Úgyhogy tanácsot se tőlem várjál. :)

Bea!
Eddig nagyon úgy van, hogy megyünk pénteken, a pizzanap is odébb lett téve (pénteken mindig késztésztás pizzát csinálok mire hazajön férjecske), úgyhogy talán megismerheted a kis csibész Zazit. Persze nagy csodát ne várjatok tőle, ő mindig bepánikol idegen emberektől és helyektől, de azért ha viszek ropit, márpedig az mindig van a táskámban, akkor hamar fel tud oldódni.

A pamacs farsangra is majdnem mentünk, csak apa épp disznyót fog vágni aznap és még mindig nem tanította meg az autót vezetni, de most már jön a jó idő és be fogok én majdan magamtól is ülni abba az autóba, csak ne kéne olyan sokat kifelé tolatni az udvarból :lol:

Na asszem mára eldugulok, jók legyetek!

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Brigi
Gratulálok a babákhoz!!!! Biztos nem lesz egyszerű a dolog, de egy gyerekkel se egyszerű!! :D A lányok mit szólnak, hogy ikrek lesznek?

Bogi
Boldog szülinapot Lilinek!!

Piros
Azért kicsit humoros is a történeted, hisz a gyermekeid valóban az engedélyeddel indulták világgá. :) Ha úgy nézzük szót fogadtak. Sajna Zsezsi is próbálgatja már a határokat, amit főleg az apja nem bír idegekkel. :) 15-ére tervezetik a talit?

Bea
Már szégyellem magam össze-vissza, hogy nem birtunk eljutni hozzátok. :oops: A munkahelyemen nagyon összejöttek most a dolgok. A smink engem is érdekelne. Remélem be is jutok már végre a városba. Mikor lesz a Pamacsban a farsang?

Zsu
Fel a fejjel! Ha kicsit nagyobb lesz Kitti, biztos gyorsabban elalszik majd.

Niki
Pizza receptet majd átküldöm.

Múltkor voltunk színházban, a Portugál című darabot néztük. Ha akartok egy jót szórakozni nézzétek meg!!! A pótnagyi vigyázott Zsezsire, megfürdette, el is altatta, minden ment simán. :lol: Megbeszéltük a kedvessel, hogy legközelebb is csinálunk esti programot magunknak. Már alig várom. :lol:

Legyetek jók!!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Luca! Köszönöm a köszöntést! Kicsit meg nyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a kínokkal. Plusza te példádon azt is látni, hoyg felnevelhetőek így is :-) . Tényleg, most megpróbálod két fiúcskával? vagy inkább újráznál lányokkal?

BOgi! Nem sok hiányzott, hogy felhívjalak! Egyébként ez egy tök jó ötlet! Meg is beszélem velük, hoyg felétek esik a világvége :-).

Nem istenbizony hogy én még megismerném a Tündét. Igaz, Klári mesélhetne, hoyg menynire csak nézek, de nem látok.

Zsu! Lesz itt még cifra történés bőven. Krisz már most is elég okos, hogy tudja mikor nem tudsz utánaugrani. Nem irigyellek :-). Illetve dehogynem, hiszen szoptatni pl. imádtam.

Niki! Igen, igazad van. Sára tök jól is szórakozott. Dávid is szörnyen magabiztos volt. Meg is fenyegettek, hoyg ha vezsekszem velük megint elmennek. Na azért azt megbeszéltük, hoyg legközelebb akkor költözhetnek el, ha 18 évesek lesznek!

Sorsoly! Hát ez az! Így még le sem szúrhattam őket igazán :-). Ha egyszer én vagyok a hülye....
Örülök, hoyg bevált a pótnagyi. Sokat számít majd a párod tűrőképességének növelésében is, meglátod.

Igen, tali péntek (febr. 15) délután a Bisinger sétányon lévő hajós játszótéren 4-től. Ha rossz az idő vagy ránk sötétedik, behúzódunk a Kölyökparkba.

Búcsúzóul kép a farsangoló Dávidról:

Kép Dávid bohóc

Kép


Lesz majd Sáráról is, de nem volt saját gépem.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Na néhány fotó:

Megszületett Jaksy Lili Dorina 2004. február 10.

Kép

Lili 1 éves 2005.
Kép

Lili 2 éves 2006.
Kép

Lili 3 éves 2007.
Kép

Lili 4 éves 2008.
Kép

Jó éjt!
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Isteniek a képek, Bogi, hihetetlen hogy milyen nagy lány lett Lili! Ilyenkor lehet lemérni mennyire megy az idő! Utolagosan is boldog születésnapot ennek a nagylánynak!!!

Piros, Dávid nagyon aranyos, tök helyes gyermek!!! Büszke lehetsz rá! Hányadik lett a farsangon? Vagy már nincs verseny?

Luca, neked meg óriási gratula!!!! Próbálj nem aggódni, bírni fogsz kettővel is, az elején azért bizti nehéz lesz, de aztán később leteszed a bébiket és eljátszanak együtt, meglátod! A terhesség alatt meg vigyázz magadra, kíméld magad amennyire lehetséges! Nem lesz gond, meglátod, csak pozitívan! Ne gondolj rosszra, mert sajnos amitől rettegsz előbb-utóbb bekövetkezik!

Bocs hogy a többiekre nem reagálok, de sajnos annyi időm nincsen a két manó mellett :(
Mi jól vagyunk, Dóri irtó édes, kaptunk egy játszószőnyeget babatornázóval, gügyörészik és vigyorog nekik mint egy kis angyal :) Ani meg befekszik mellé, és rázza a játékokat hogy csörögjenek, viszi neki a rágókat, úgyhogy irtó aranyosak!
Most anyuéknál pihenünk, mert majdnem 2 hétig szenvedtem bimbóudvari mirigy (Montgomery-mirigy) gyulladásban. Szoptatni alig tudtam, nagyon fájt! Olyan volt mint egy (bocs a részletezésért) nagy pattanás. Nem akarták kiüríteni, mondván hogy vagy felszívódik vagy kiürül magától. Bimbóvédővel és ragtapasszal próbáltam szoptatni, hát mit mondjak, elég nehéz... Öklendezett Dorci, nekem meg nehéz volt fogni azt a műanyag vacakot. Minden tiszteletem azé, aki tud ilyen izével szoptatni. Pénteken aztán már elkezdett szivárogni belőle a cuccos, úgyhogy betrappoltunk a pesti Szent Imre kórházba, ahol 2,5 óra várakozás után szikével felvágták és kiszedték a begyűlt faggyút. Bocs a részletezésért, de már elhasználtam az összes izé és cuccos szinonímát :) Eléggé fájt, inkább szültem volna még egyszer :lol: Lassan gyógyul persze, de talán ma már ragtapaszok nélkül mehet a szopi. Szegény lány már azt sem tudja milyen a bal ciciből ragtapasz nélkül enni.
Pedig én már azt hittem hogy megy a szopi mint a karikacsapás :) Meg hogy új már nincs a nap alatt :roll:
Puszi mindenkinek, Ani már hiányol.

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

Egy két programajánló:

Farsangi lovasmulatság 2008. február 16-án, szombaton 14 órától az Integrál Lovardában (Győr, Közép u. 16.).
Lovas ügyességi verseny kicsiknek és nagyoknak, lovas szerepjáték a lovarda tanítványainak előadásában, ingyenes lovagoltatás.
96/730-007


A Győri Nők Független Szervezete március 16-án 15 órától a Rába Hotelben Gyermekszépségversenyt rendez 4-16 éves gyerekeknek. Jelentkezni a 0670/576-9046-os számon lehet.


Ha még találok valami különleges programot, majd megírom.
Én beneveztem Lilit a szépségversenyre, így már tudom a részleteket:

Ez egy "bulis" szépségverseny lesz, nem az a felcicomázott izé. Minden gyerek kap ajándékot, nem kell különleges ruhába menni, mindenki ahogy jól érzi magát. A gyerekeket felvezetik a színpadra, lesz mellettük felnőtt, nem egyedül kell produkálni magukat. Lesznek műsorok, szóval jó buli lesz az egész. A versenyzőknek 1/2 3-ra kell odaérni.
Ha valakit bővebben érdekel, akkor leírom a jelentkezés menetét is. Van I-III. helyezés és különdíjak is.
Mivel Lili már megnyert egyszer egy internetes szépségversenyt (nem szülős szavazgatósat, hanem zsűriset), gondoltam miért ne?


Lányok!
A barátnőm el tud menni a Prince Oliverbe, ha valakinek kell valami, akkor szóljon. Vannak akciós (régebbi modellek) bodyk és pulcsik 700 és 850 Ft-ért.

Puszi: Bogi

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Kicsit jöttem írogatni, jelenleg alszik mindkét törpém...bár ki tudja, egyórája is ezt hittem, aztán Kitti úgy döntött, hogy ő inkább mégsem. Előbb dölt ki, de most meg lassan Krisz kel majd. :roll:
A leányzónak egyébként változatlanul nagyon jó étvágya van, tegnap voltunk dokinéninél, ahol megmérték, és hát: 4900 gramm. Nagyon nől a bébi!!
Képzeljétek, a férjem továbbfejlesztette Pirosék ötletét, azt illetően, hogyan lássuk könnyűnek a jelenlegi helyzetet. Nem harmadik gyerkőc jön, neeeem, hanem az én kedves párom nemrég hívott fel, hogy az egyébként (általam mondjuk hónapokkal későbbre, esetleg sohanapján kiskeddre) tervezett romániai utazását letudná jövő hétvégén!! :x :twisted: Úgyhogy most roppant jó kedvnek örvendhetek, főleg hogy most szombaton meg Fehérváron bálozik majd!! Jó kilátások!
Szóval, ha egyszer majd vége lesz ezeknek, és esetleg itthon lesz, tök könnyűnek látok majd mindent....asszem :?

Más: csinálni akartam a bébinek szalagot (felébredt Kitti, hurrá!!!!)

majd egy óra telt el, itt van az ölemben, és esze ágában sincs aludni....ma csak 10-20 perceket aludt.

Dobok gyorsan egy képet, talán sikerül. Ja, zt akartam még kérdezni, hogy melyik billentyűvel kell beilleszteni a szalagot?
Na,megint bömbi van.....

és most felkelt Krisz is!!
Megint itt vagyok, Kitti elaludt megint, felrakom a kedvenc képem, puszi, sziasztok

Kép

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Zsu! nem csodálom, hoyg ez a kedvenc képed! Nagoyn édesek így együtt. Kitti mosolya kimondottan szívderítő.
Na így sem rossz a szoktatás. Amikor az én párom van pesten két hétig, én is úgy várom haza, mint a Messiást :-).

Bogi! majd jelentkezem, de sajnos Dávidot nagyon elkapta az influenza vagy valami vírusos lázas megbetegedés. Folyik az orra, szívszaggatóan köhög és nem ritkán mérek a fülében 40 fokot is. Háromféle hatóanyaggal és a klasszikus prizniccel, meg hűtőfürdővel próbálkozom. Persze utálja és persze nagyon nyűgös.

Bea! Holnap nem tudok menni sminkelni, mert nincs aki vigyázzon rá. Bocsánat.

Eszter! Köszönöm az elismerést. Nekem is nagyon tetszik! Szombaton megint be akartam öltöztetni a Pamacs farsangra, de így nem tudom még mi lesz.

A végén megosztanám azért a családi örömhírünket is! Tegnap hajnalban megszületett a húgom kislánya, Bori 3200 grammal és 54 centivel. Mama és baba is jól vannak.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Piros!

Gratulálok, és jó egészséget kívánok anyának és lányának!!!

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Piros!
Gratulálok babának és mamának is!

Na most akkor mi lesz a holnapi talival???

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Piros!
Dávidnak jobbulást kívánok.
Neked meg nagyon boldog szülinapot!!!!!
Kép
Hát a sminkelést sajnálhatod,nagyon profi a sminkes csaj,helyetted kisminkelt engem :wink:
Gondolom akkor a holnap délután nem jön össze Nektek. Sajnálom.

Végül holnap ki jön a Kölyökparkba???? Nem ám egyedül leszünk!!!! :roll:
A Bisinger játszóteret szerintem napoljuk el,elég hideg van hozzá.
Én 3-kor megyek a törpéimért mi utána már egyből tudunk menni.
Szerintem beszéljünk meg egy időpontot,hogy pontosan mikor menjünk,mert elég drága és ha nem egyszerre megyünk nem is nagyon tudunk beszélgetni.

Zsu!
Ha senki nem jön mi azért menjünk ám!!!!!

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést :-)! Sajnáloma sminkelést nagyon, emrt jól esett volna. Sebaj, majd ha kitanultad járok hozzád, Bea :-)!

Azt hiszem mi ezt a holnapit még biztosan kihagyjuk, mert tegnap éjjel is prizniceltünk még. Ma már csak délutánra ugrott fel a láza, de nem akarok kockáztatni. Ha jobban lesz, talán a szombati Pamacs farsangot megpróbáljuk...

Jó mulatást!

Jaj, Eszter, mindig elfelejtem leírni, pedig anyniszor gondoltam már, hoyg olyan büszke vagyok Rád! Már Kannánál sem adták neked könnyen az anyaság örömeit és mégis újra nekifutottál és most is kitartasz. Szóval csak így tovább :wink: !

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!
Dávid nagyon aranyos kis bohóc!! Jobbulást neki!!

Bogi!
Nagyon jók a képek, igazán szép a csajszi!!

Bea kedves!
Mi nagyon készülünk holnap, hopp, felkelt Kitti.....

másfél órával később: na, most aludt el, egyenlőre azt csinálja, amit egész nap, 10-20 perceket alszik.

gyertek holnap sokan, olyan jó az a játszóház!!

Niki! Én sem láttam még a kis Zalánt!!

Puszi, jó éjt!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Piros!
Boldog születésnapot!

Bea!
Én 4 óra 10 perc körül érek a Bisinger sétányhoz, busszal megyek. És eldöntöttem, hogy mindenképpen bemegyek, max ha senkit nem találok (ezek szerint remélem nem), akkor max árkádozok egyet.
Apa már beszervezte, hogy kocsival megy, így hazafelé vele jövünk már.

Zsu!
Hát ha jól számolom akkor Orsin és Piroson kívül más még nem nagyon látta ZAlánt, ja de még Erzsi, de tényleg ennyi :)

Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Niki!
Én is láttam, sőt Ati is!
Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Hello!

Niki!
Megkaptam az üzidet,elmentettem a számodat.
Mi is megyünk már mindenképpen,megígértem a gyerekeknek és nem akarom őket becsapni

Holnap a Pamacs farsangra is megyünk,de oda csak Kyrával,Marcellnek nincs jelmeze,bár kellene neki valamit szerezni,mert hívtak bennünket a Kyra óvijába Babaklubbos farsangi bulira. Oda mindenképpen elviszem,mert ismerkedés lesz a leendő óvónénikkel.
Nem tudom mondtam-e már Nektek,hogy Marcell decembertől óvis lesz,és már kezdünk járni az óviba Baba Mama klubba,ahol minden óvónéni bemutatkozik majd. Mondjuk mi úgye ismerjük őket Kyra által,sőt már csoportot is választottunk a jelenlegi óvónénink ajánlására.

Kriszi! Ha esetleg olvasol, ajánlanám Neked ezeket a programokat,tudom,hogy tavaly már nézelődtél óvi ügyben,de mostmár Nálatok is aktuális ez a dolog. Nem lenne rossz ha Marcijaink egy csoportba járnának :wink:

Bea
beátab
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?