Jó reggelt,szép napot!
Én tegnap adtam először Lilinek PetitDanone-t,nagyon bejött neki,mindjárt kettőt bevert
Niki!Te natúr joghurtot adsz Emmának,ugye?
Csillu,nem tudom,mert két hete folyamatosan taknyolunk
Lili csak náthás,de én elég kehes vagyok és már jól unom is!
Milunak nagyon boldog hófordulót!!!!!!!!!!!tegnapra
Képzeljétek,a mai napunk nem indult vmi jól,megint 6kor ébredt,de csak 7kor mentem be hozzá,addig távirányítással navigáltam.Mikor bementem,látom,h szegénykém tiszta takony,na először ekkor lett bűntudatom
Utána jókedvű volt,amíg el nem kezdtem átöltöztetni,illetve az arcáról eltüntetni a rászáradt dzsundzsit.Akkor behisztizett,próbáltam nyugtatni,de sehogy sem akródzott...Kimentem a konyhába,csináltam még egy kávét,bent meg nagy a csend
Odaosontam a szobához,látom,h a tentijével ül a szoba közepén és csukódik le a szeme,esik le a feje.végül lefeküdt a szoba közepére és ott aludt el...másodszor ekkor lett bűntudatom
Nagyon édes volt,mint egy kis árva gyerek,olyan volt.
kis culibogár.....
Doo!a Ha-s pépet sem lehet Viktóriának megpróbálni?tudom,h az is tejalapú,de vhol azt olvastam,h egy idő után újra meg lehet próbálni azt,ami allergizál.Sőt vmi olyasféle okfejtés volt,h kutyaharapást szőrivel.szóval,h találkoznia kell a szervezetnek azzal a cuccal,amire allergiás.
Tudom,h 100szor jobban felkészült vagy ezen a téren,mint én,csak gondoltam hátha lehet ebben is vmi.
Lili ma dobott egy fejest az ágyról,pedig már olyan ügyesen megáll a végénél,de most a macskára figyelt és egy szempillantás alatt már az ágy alatt volt.az összes esése közül ez volt a legbrutálabb,nagyon megijedtem
jaj,jaj csak nem azért aludt el,mert vmi baja lett
ez most jutott eszembe,ahogy írtam
Ági!a délutáni szunyókálás nálunk is a nagy ágyon van,de még soha nem esett le,amikor ébredt,akkor bezzeg olyan kis okos,felül és kurjongat,úgy hív be a szobába
először én is tök para voltam,de most már emiatt nem aggódok.Viszont a mai eset ékes bizonyítéka annak,h sohasem szűnhetünk meg elég óvatosnak lenni....