Új privát üzeneted érkezett!

Kép

a.m! 8+2 naposan, 27 mm. Annyira megvoltam hatódva, hogy nem emlékszem mit mondott a doki. Szerinted nálam is baloldalt van feje?

Alíz

KépKép
roni0422

am: aranyos a babád :)

Köszi a válaszokat, akkor én is kibírom a három hónapot hajfestés nélkül..

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Milyen érdekes, mindenkinek más alakot vesz fel a petezsák, meg a babóca is! :)

Alíz

KépKép
roni0422

Roni neked is:)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Köszi Judit! Aranyos vagy. :D
Kíváncsi lennék a többiekére is :)
Annyira lázba hoz ez az egész. Ahogy megláttam a kicsimet, azonnal szerelmes lettem!

Alíz

KépKép
roni0422

Judit!
Olvasd vissza ha majd van egy kis időd a korábbi hozzászólásokat a hajfestésről. :D Nagyon sok hozzászólás volt ezzel kapcsolatban.

Alíz

KépKép
roni0422

monee!!!
nagyon helyes, én sem aggódom! érzem hoyg itt van és hoyg itt is marad....koppkopp. szóval miután megláttam uh-n, azóta tök nyugodt vagyok, mondjuk azelôtt sem paráztam túl a dolgot! :)
-a gyûjtögetéshez sztem nagyon érdemes körülnézni mondjuk a babaszobán, irtó sok nagyon jó minôségû, van hoyg tök új cucc kapható. kb minden, ami kellhet, és jóóval kevesebbért megúszhatja az ember! mert pl az elsô évben amik kellenek rucik, nagyon gyorsan ki is növik. nekünk nanyi volt, hoyg a felét kb rá se tudtam adni, mert túl sok volt, vagy volt kedvenc és állandóan abban volt, vagy sorra sem került, ki is nôtte!!!

roni!!!
tegyééél képet!!! éés anyóspajtás nem örülésrôl nekem aztán panaszkodhatsz mert sztem nálam durvábbat nem kapott senki :O áááá.... csak hoyg ízelítôt adjak, konkrétan pénzt adott az elsônél, hoyg elvetessük...majd mikor nem így lett, közölte velem hoyg tönkretettem az életüket és a páromat meg ezzelzsarolom :( már akkor 3 éve voltunk együtt felhôtlenül... szóval igazán megértem milyen szar, ha így reagálnak. de azt is meg tudom mondani, hoyg ez valszeg nálatok is a születés percében el fog múlni!!! simit is imááádják mindennél jobban!!!!! szóval van remény! de tudom hoyg milyen lehangoló, ha így reagálnak.... felafejjel!!!

és mááris jobb a helyzet a munkahelyemen!!! :) asszem aludt rá a fickó. mondjuk nem hiszem hoyg emiatt neheztelne, csak talán sajnálja hoyg elmegyek, mert tök jól tudtunk együtt dolgozni... hát ez van :D

holka! persze, ilyen esetben, mint a tiéd abszolót érthetô hoyg sûrûbben akarod látnia kicsit!!!! minden rendben lesz!!!!! szorítok neked nagyon!!!!

ági!
sztem ha se görcs, se vérzés akkor nincs baj, de azért legközelebb neeeee!!! vigyázz magadra!!! és hoyg látod a szívverést?????:) én kézzel szoktam matatni hoyg hátha valamit érzek, de eddig sikertelnül :) meg talán a hátrahajló méhem sem annyira mutatná....

judit! nekem is fájt a fejem!! eddig kibírtam és nem vettem be semmit, nemtom. pedig mikor fáj, rohannék azonnal a gyógyszertárba :D asszem algopyrin vagy mit lehet. ja és sztem hatttalmas a hasam!!! meg én nem bírok vagy akarok óriási zsákruhákban járni, így sztem látszik is csak mivel ülök bent, így nem annyira látható, ha meg kimegyek pisilni, mindig valamit teszek a hasam elé terelésképp :P mondjuk mindegy, meg most már tudhatnák is, de majd valaki csak megkérdezi :D

csibe!! én is imádom a Jázmin nevet!!! nálunk egyenlôre a Sára a nyerô, de meglátjuk egyáltalán milyen nemû...:D:D

a.m. dejóóó!!! igen, látom a szemét! cukiiii

Ilerica!
üdv és gratulaaa!

lanta!
én úgy tudom hoyg mindegy hogy ki kapja a támogatást közületek, de egyszerre nem lehet többet!

roni!!! gratula, édes neked is a béébid :)

én nem festek hajat, simivel sem tettem. henna az volt! mondjuk festettem egyet másnak most az elején, de nem álltam a bûzben sokat :P

na jóóócak!!!

én kedden megyek körzetihez meg védônôhöz is remélem, és legközelebb márc 10.én dokihoz. de nem vagyok türelmetlen, a vizsgálatok közt van uh is, így látni fogom a béébit valamikor :) és mi is szeretnénk majd 4dsre menni, kb 13 hetsen, akkor már kész kis emberek, csak piciben, de minden ott van és integetnek, táncolnak, minden, hihetetlen!!!!!!!!!!
na pááá :)
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

winona, Bagzerka!

Nevetni fogtok. Veszek egy mély levegőt amit bennt tartok, és közben erősen koncentrálok a hasamra. Nézem, és látom, ahogy a hasamon apró kis dobbanások vannak. Ezt nem csak beképzelem magamnak, mert a párom is látja. Mondjuk annyi könnyebbség van a dologban, hogy éreztem, hogy a bal petefészkem nyilalt ovulációkor, és így a bal oldalra fészkelte be magát a baba. Így azon az oldalon látszik a "mozgás".

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jaj, el is felejtettem, nagyon aranyosan a babátok az UH képeken! Remélem hamarosan mindenki fel tudja tenni a haonló sztár fotókat.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Köszi Csajok! Aranyosak vagytok. Nagyon várom a sztárfotókat! :D

Ági! Esküszöm kipróbálom. Egyidősek vagyunk, akkor nekem is lehet, hogy látszik, nem?

Bagzerka!
Örülök, hogy rendeződött a helyzet a melóhelyeden, egy stresszel kevesebb!Ez tényleg nagyon fontos. Csak így tovább!
Nem semmi amit az anyósodról írtál!!!Elég kegyetlen. Lehet, hogy az enyém is gondolt ilyeneket.... :cry:
Annyit tudok, hogy ő azt gondolja, tönkreteszem a fia életét. Meg elég cifra dolgokat mondott még... :evil:
Nem tudom, hogy rendeződni fog-e vagy konszolidálódni fog-e a helyzet közöttünk, ha a baba megszületik. Remélem. Mert azért ez nagyon kellemetlen mindannyiunknak.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok Mindenkinek!
Most először írok fórumba, úgyhogy lehet, hogy lesznek kisebb-nagyobb bakik az elején:) Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok, első babánk lesz és nagyon izgatottak vagyunk. A legutolsó uh.-om jan 28.-án volt és a legközelebbi febr.25.-én lesz. Amúgy nem is tudtam, hogy ilyen lassan tud menni az idő....Tüneteim sincsenek különösebben, az émelygést, néha-néha fejfájást és a kegyetlen mellfeszülést leszámítva teljesen kibírhatóak.
Ma léptem be a 11. hétbe és töltöttem be a 10 hetet, elvileg szeptember 11-16. ig sorolt be a doki:) Pécsen fogok szülni, ha minden úgy akarja:)
Még mindig minden elég hihetetlen, hogy ne legyek egyedül az újdonsült örömömmel és kérdéseimmel, szeretném a gondolataim megosztani Veletek:)
Remélem jó kapcsolatokra és hasznos információkra találok itt.
Üdvözlök mindenkit.
Lulu
lulu79

Sziasztok!

Üdv. köztünk Lulu, gatula a babátokhoz! Jó, hogy jöttél :)

Mindenkinek olyan jó az uh képe! Az enyém elbújhatna mellette, ezért nem is teszek fel mert azon a petezsákon kívül semmi nem látszik :( De majd ha megyünk a 4D-re onnan majd hozok Én is fényképet! Hát mit ne mondjak az Én kis dokikámnak nagyon egy elavult gépe van ahogy elnézem a Ti fotóitokat! Annyira jóóóóók!!! De viszon mint orvos meg ragasztkodom hozzá Evvan :) Kicsit el is szomorodtam, hogy milyen jó Nektek, hogy ilyen jól látszik és még hol van március 18 vagy 22 :(

Bagzerka Ti hova mentek 4D-re???

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

A.m és Roni nagyon szépek a képek!

Én nem kaptam még az elsőn képet, azt sem tudom mikor lesz a következő UH. Majd lehet ma megmondja a doki, ma megyek hozzá.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Judit!
Az én orvosom az algopyrint, de leginkább a quarelint javasolja a fejfájásra. Én a Nórival is ezt szedtem, ha fájt.

A hajfestésen én is gondolkodom, már nagyon itt lenne az ideje! Bár én csak melíroztatok! Azt lehet?

gwini

Most hívtam a védőnőmet és azt mondta, hogy az első 3-4 hónapban semmiképpen ne fessem a hajamat és ne is melíroztassam. Utána már lehet! Hát ezt valahogy ki kell bírni, pedig már rendesen le van nőve! :?

gwini

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv. Lulu!Szivesen segítünk amiben tudunk. Ha gondolod olvasd vissza az eddig írtakat,már sok témáról volt szó. :)

Roni!

Szerintem a te babádnak jobbról van a fejecskéje és elég jól látszanak a végtagkezdeményekis !!:D

Az én képem nem lett túl éles ,de így is sokat szenvedtem vele :wink:

Remélem hétfőn a 12. Uh-ról is tudok hozni majd képet! :)
Nagyon várom már!

Kép
Kép
a.m.

Judit, akkor az amniot nem csináltatod meg?
A másikon a kromoszómákat nem nézik.

Én befestettem a hajam.
Annyi változás volt, hogy nem fodrászatban csináltattam, hanem itthon, itt nagyobb a légtér, jobb a szellőzés, közben jöttem-mentem,így nem szívtam annyi festékszagot.Meg csak a tövét kentük be,nem az egészet, csak éppen amennyit nagyon muszáj volt.Utána jól kiszellőztettem.
Én nem bírom, ha igénytelen vagyok, annyira rosszul érzem magam tőle!Úgyis van éppen elég bajom, amin lehet szenvedni, hányinger, haspuffadés, egyebek, legalább a külsőmmel ne legyen gondom!
Én is nagyon szenvedek a haspuffadástól.Iszonyú!
Alig várom az estét, hogy lefekhessek,aztán reggelre lemenjen.
Vendég

Nekem azt mondta, hogy nem az a baj csak, hogy belélegzem, hanem, hogy még a melírnál is felszívódik valamennyi a szervezetembe.

gwini

Nekem a fodrász azt mondta, hogy a hajfestést nem ajánlják azért, mert az hozzáér a fejbőrhöz és allergiás reakciót válthat ki. A melír nem kerül a fejbőrre. Viszont a szagok ugyanazok ugyebár...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! :D

a.m.! :D
Köszi. Én is úgy gondoltam. Lehet égő egy kicsit, hogy nem tudom, de még annyira pici, és nem sűrün láttam még ilyen UH felvételt. :D
Nagyon jók lettek a képek!A tiedből egyértelműen kivehetőek!

Lanta! :D
MIért nem raksz fel?Nagyon kíváncsi vagyok! :) Biztos hogy látszik már rajta!Mennyi idősen készítették?

lulu79! :D
Üdv köztünk!Örülök hogy csatlakoztál népes táborunkhoz!Ja és elsősorban GRATULÁLOK a babához!
Sajnos valóban így igaz. Nagyon lassan mennek a napok! :shock:
Bármi van, írj.

A hajfestés nekem sem ártana....a lenövés kezd óriási lenni :cry:

Alíz

KépKép
roni0422

Csajok!
Kitartás!Már nemsokára elérjük a 12. hetet, valaki közelebb áll, (hát én nem tartozom oda, )de aztán megszünnek a panaszok, és tényleg élvezhetjük a terhesség apró örömeit! :D :D :D

Alíz

KépKép
roni0422

Roni aranyos vagy de tényleg nem látszik semmia a petezsákon kívül pedig 6+5 napos voltam! Na mindjárt felteszem a lányom első uh képét mert tökre ugyanolyan, a mostanit még nem tettük fel a gépre!!!

Kép
Kép
lanta

Persze, hogy nem találtam meg így gyorsan lefényképeztem a telómmal. Szóval Ő volt a lányom 6+3 naposan: Kép
[/img]

Kép
Kép
lanta

Ő pedig a mostani babócánk 6+5 naposan! Most már látod, hogy nem sok minden látszik?? Kép

Kép
Kép
lanta

NEM BAJ!
Milyen érdekes, hogy mindkettő tök egyforma!Hihetetlen! :D
Tényleg nem sokat lehet látni, de mintha azért lenne ott egy kis maszatka, nem? :D

Alíz

KépKép
roni0422

Valahol biztosan van benne egy kis maszatka :lol:

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt lányok :lol:

Én még egy pár hétig csatlakozom a lenőtt hajuak táborába... :roll:
+ nálunk most szó se lehet házaséletről a vérömleny miatt. :(
Szóval most nem vagyok a toppon etéren...
De már csak kb. egy hónap aztán nőies kismami lehetek!! :D
Addig meg simán kibírok minden megszorítást hiszen itt szaladgál már körülöttem az én kislányom és tudom már milyen csoda és mekkora öröm egy kisgyerek!! :)

Bagzerka :)
Nem akarod kivárni a 16 hetet a 4D-vel és akkor már azt is megtudhatnád,hogy kisfiút vagy kislányt vársz?
Biztos nagyon elkeserítő volt látni,hallani,hogy párod édesanyja ilyen hidegen kezeli a dolgot. :(
Nálunk férjem nagyija,a dédike ilyen. Imádja Henit. De mégis mikor meghallotta ,hogy tervezünk még 2 babót, felkiálltott:Úristen,minek??!! Oké ez az ő véleménye, mi viszont máshogy gondoljuk és mivel ez a mi életünk úgyis a mi döntésünk számít.

Lulu
szia. Gratula a babádhoz! :)

Petra :)
legközelebb kérd meg a dokid adjon képet,hátha úgy kapsz egyet.
Olyan jó utána nézegetni a képet. :)

Ági :)
Nem akarok ünneprontó lenni de inkább a hasi aorta lüktetését láthatod olyankor....

Remélem ma én is begyűjtök egy szép fotót és akkor felteszem Roni és a.m. édes babás képei mellé!! :lol:
holka

És miből lesz a cserebogár :) Kis huncutkám.. Kép

Kép
Kép
lanta

de édes Kornélia! Ügyesen álldogál :lol: Hencémnek ennyi idősen még semmi haja nem volt ill valami kis szőke pihe.. :lol:
holka

Holka :D
DRUKK a mai napohoz mégegyszer! Várjuk a sztárfotót mindenképpen. Ne izgulj!Bár ilyenkor könnyű mondani, de majd utána fellégezhetsz! :D
Kitartás.

Alíz

KépKép
roni0422

köszi Roni :) . Hááát igaz már a torkomban dobog a szívem de azért nagyon bízakodó is vagyok!!! :)
holka

Lanta !! :D :o
TÉNYLEG! Ki gondolná, mi?NAgyon aranyos!!Tényleg milyen édesen álldogál! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Holka Én is nagyon kíváncs vagyok a Te fotódra is :) Legalább a Tietekében gyönyörködöm!!! Kornélia nagy fekete hajjal született :) Égett is a gyomrom nagyon :) Már decemberben egyszer le is vágtuk neki mert a szültési hajából néhány tincs a szemébe lógott már!!! Pontosabban szülés után egy nappal ilyenek voltunk :) Kép

Kép
Kép
lanta

Jaj de várom már azt a pillanatot, hogy én is kezemben tartsam!!
Olyan jó nektek!!! :)

Alíz

KépKép
roni0422

Olyan gyorsan elrepül az idő, hogy észre sem lehet venni! Egyszer csak arra eszmélsz majd fel, hogy már ott tartod a kezedben a babádat! Én még sokszor a mai napig nem t udom felfogni, hogy már vagy egy lányunk aztán közben lessan már négy tagú család leszünk! Hihetetlen és nagyon jóóóóóóó érzés!!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Sziasztok Lányok! Újonnan pár megnyugtató szóért csatlakoznék a társasághoz. Igyekszem majd visszaolvasgatni, megismerkedni Veletek. Még teljesen új vagyok az oldalon.
A hétvégén sikerült 3 halvány, kedden meg egy erős 2 csíkos tesztet produkálnom. Elmentem az sztk-ba, mert olyan nyugtalan voltam (tudom.... türelem) de kifogtam egy nem túl kedves dokit, aki látott valami szürke foltot, amire nem mert semmit mondani. (pedig már 5 hetes, ha minden igaz, január 3-án volt az utolsó menzim első napja)) és azt mondta, hogy erre nem mer semmit mondani, majd menjek vissza 3 hét múlva. Még kérdezni se lehetett. Mondtam, hogy görcsöl a hasam. Erre annyit mondott, hogy elviselhető, nem? Na ezek után csak nyugtalanabb lettem, mint voltam. Holnap rendel egy normális dokibá. Így is magyarázkodhatok majd, hogy minek megyek...biztos minden benne van a gépben. Bocs, hogy rátok zúdítom így ismeretlenül, de úgy nyugtalanít. Lehet, hogy nem is tesz jót, ha megvizsgál a héten 2x valaki. Van egy magándokim, de pont szabin. Hozzá március 4-re kaptam időpontot.
barifelhõ79

barifelhő79!
Üdv. itt:)
Ne foglalkozz az ilyen egyszerű "idióta" DOKIVAL. Nyugodtan menj másikhoz, addig keresgélj orvost, amíg nem érzed, hogy igen, benne megbízom! Ez nagyon fontos!!!
A görcsök azok normálisnak nevezhetőek..nekem is voltak és én is nagyon-nagyon megilyedtem!
Szinte minden orvos MagneB6-ot ír fel! Nekem 3*2 kell szednem naponta.
Ajánlom neked is nem lehet baj belőle.
Azért görcsölget, szurkálgat a hasad, mert a méhszalagok nyúlnak a baba miatt:)
Legalábbis nekem ezt mondta az orvosom.

Nyugi!!! Bár tudom nagyon ilyesztő érzés. Nekem még néha most is szokott pedig betöltöttem a 11. hetet:)

11 hetes kismama:)
szeder74

Sziasztok!
Megjöttem.Pöttöm RENDBEN FEJLŐDIK. :lol:
A vérömleny még mindig megvan csak változtatta az alakját. Eddig 35x28 mm volt most pedig 51x11 mm. Szóval keskenyebb lett de hosszúkásabb.De talán így könnyebben szívódik majd fel.
A dokim szerint abszolút ne izgassam magam miatta,szépen fel fog szívódni....oksa...csak az nem olyan könnyű. :(
Majd teszek fel képet csak a páromnál van a fényképezőnk.
A telefonomban van Bluetooth...csak nem tudom átküldeni a képet valamiért :roll: .
holka

barifelhő :)
mensiszerű görcsölgetés gyakran fordul elő az elején.
Pihengess és a Magne B6 tényleg jó. Vény nélkül kapható.
Jövő héten már tuti többet fogtok látni!! :) Ne izgulj!!(mondom én aki a fő para vagyok :roll: :lol: )
És ha már látott valamit az jó jel csak még bizti nagyon korai terhességre utalt a kép.
holka

Lanta :)
Henikém:szőke pihivel kezdte de azért mostmár lehet cofit csinálni neki :D

Kép

Kép
holka

Csak betromfoltam ide a problémámmal, bocsika. :) Csak annyira mondják a családban, hogy ne nézessem magam meg mégegyszer, mert az ártaht így 1 héten belül. Lehet, hogy elemegyek ehhez a normális orvoshoz (mégha hülyének is néznek, mert a gépben ugye minden benne van) aztán márciusban meg már a sajátomhoz. Ő egyébként a Szent Imrében dolgozik.
Egyébként 28 éves vagyok és Budaörsön lakom. Bár a bejelentett címem még csepeli, így itt voltam sztk-ban. Az első babánk lenne és csak karácsony óta nem védekezünk a párommal.
barifelhõ79

Sziasztok csajok!

Hú mennyi oldalt termeltetek pár nap alatt:) Csak győzzem visszaolvasni..
Látom gyűlnek a sztárfotók is rendesen:) Édes kis babócák..ha tudnák, hogy milyenek vagyunk mi anyukák..:)
Én is felteszek egyet a babánkról:9
Kép
szeder74

Üdv az újaknak!
Lassan maj megismerjük egymást.

Holka, jó, hogy rendben mennek a dolgok.Ha a doki azt mondta, hogy nincs gond, akkor hidd el Neki, biztos úgy van.

Bari, szerintem se zavartasd Magad a másik doki miatt.Az a lényeg, hogy mondjon valami biztatót, amitől megnyugszol.

Csajok, sógornőm fodrász.Most született babája.Végig dolgozott, a 31 hétig.(Én nem mertem volna egy percig sem, de Ő nem olyan betoji, mint én.)Akkor megindult szegénynek a szülés.

De a hajfestéktől nem lett semmi baja a babának.Pedig Ő szagolta is eleget, meg a sajátját is festette.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy fessünk hajat ezerrel, de szerintem egyetlenegy alkalomtól nem lesz semmi bajunk.Úgyse akarunk 2 hetente festetni.
Vendég

Na csak sikerült!
Mit kínlódtam, hogy tudjam tömöríteni:)

Ez a kép 9 napja készült, akkor volt 36 mm-es a picink.

Ma töltöttük a 11. hetet.
szeder74

Jaj,csajok, annyira szépek ezek gyerekek, öröm nézni Őket!
Az enyémek már nagyok. :lol:
Vendég

az én fiam is 6 éves már, olyan nagy, kiváncsi vagyok milyen lesz ilyen kis apróságot fogni a kezemben
Luca neked a nagy gyerekek után még furább.

Úgy irigylem azokat akik már túl vannak a 10 héten, nagyon lassan telik az idő.

Nektek most is feszül a pocitok?
elmegyek piss, mire kezet mostam már mehetnék is vissza, pedig alig jön pár csöpp, a feszülés semmit nem változik.

Kép

Kép
napsugár035

Mostmár bánom hogy nem kértem fotot uhról, de akkor annyira örültem hogy minden rendben, hogy repültem volna hazafele, végre nyugodtan.

Kép

Kép
napsugár035

Az normális, hogy nekem most alábbhagyott a pisilési ingerem. Volt amikor fél óránként jártam, de most már nem vészes.
Nálam csak a fogmosástól van reggel öklendezés. Hányinger nincs, némi émelygés.
barifelhõ79

luca68!
Az én fiaim is igen nagyok már. 13 és 10 évesek. Úgyhogy rég volt már babás időszakom:)
Neked hány évesek a gyerekek?

holka!
Milyen kis aranyos "rózsaszín" babád van! Nagyon édes. -Remélem nekem is rózsaszínű ruhákat kell majd beszereznem a fiaim után:)
szeder74

barifelhő.
az elején 5 hetesen én is jártem sokat piss, de nem annyit mint most, és van úgy hogy nem érezzük annyira.
Amíg nem jöttem rá hogy a víztől hányok és öklendezek annyira, nem mertem inni semmit, mert azonnal róka, ebben az időszakban nem kellett annyit piss.mostmár meg tudom inni naponta 1 liter folyadékot, fantát, így most újra feszít a hasam.

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?