Sziasztok!
Ebéd kész, anyupocak félig telve (várom, hogy hűljön a kaja), Lalipocak fulltelve, alszik.
Voltunk reggel doktornéninél, szerinte az emésztési zavar következménye a pöttyök is. Naponta kell szélcsövezni, a hexakloroizés hintőporral porozgatni az arcát, calciumot adni neki és kamillatea helyett egy iszonyat büdös, rosszízű, kapormagos cuccot adni, ami kifejezetten emésztési zavarokra jó. Szegény köpködte vissza, tényleg még a szaga is borzalom, de aztán tejcsibe keverve lenyelte.
Ja a szörcsögésre meg Sterimart vettem, nahát azt az ordítást, miután befújtam neki!
Hétfőn kontroll.
Zituska, hát már nekem is az összes hócipőm televan ezzel a rossz idővel, igazán lehetne már tavasz. Én is köhögök, kapar a torkom.
Gyógypuszik mennek Botinak! Lali napközben alapból másfél-kétóránként eszik, éjjel viszont most is csak egyszer keltünk, fél 10-kor bealudt, fél 4-kor volt egy 20 perces szopi és utána még hétig szunyáltunk.
Kinga, dr Kecskeméti László a dokim. Nagyon meg vagyok vele elégedve, szakmailag és emberileg is! Előtte Sárihoz jártam, de nem szerettem.
Apával megbeszéltük a műtétet, jövő csütörtökre bevállalom, készítem magam, hogy hétfőn hívjam a dokit. Befeküdni nem kell szerencsére, viszont helyi érzéstelenítéssel csinálja, hát...
Be vagyok tojva rendesen!!! Fél óra lesz kb.
Zitacicu, nálatok a betegség miatt ilyen aluszékony Niki? Lali is egyik pillanatról a másikra képes órákra beájulni. Ordít, könnyes a szeme, aztán a következő pillanatban már mélyen alszik, a könny még ott a szeme sarkában.
Karmen, nem tudom megnyitni a videót, pedig úgy szeretném látni!
Ezen a gépen nincs olyan program, ami kellene hozzá.
Enikő, Bogi mire költi a százasokat? Tök ari ezzel a szünettel ott elöl!
Lázzal hogy álltok? Viola kész nagylány, basszus el sem hiszem, milyen rég nem láttam.
Hogy illegeti magát a tükör előtt, haláli!
Kész NŐ! Pisitrükk ügyes, emlékszel, hogy Boginál is ez vált be, mikor befulladt és hányt? Integettünk a cuccnak, amit felköhögött, meg hogy elviszi a klotyómanó és már nem is sírt.
Jégvirág, Pierre Cardin hordozó, úgy kaptuk használtan, csak az a rossz, hogy a babakocsiját nem kaptuk meg, így viszont kézben kell lecipelnem a kicsit a tárolóba, plusz táska plusz pléd, így tároló kinyit, kocsi kitol egy kézzel, táska földre le, pléd rá a kocsira, gyerek be a kocsiba, szal nem egyszerű.Könnyebb lenne sokkal, ha hordozóban levinném és csak rátenném a kocsira hordozóstul. De nem baj, erősödik a karizmom!
Anett, én sem akarok kísérletezni Lalival, de ha nem eszem rendesen, legyengülök és elapad a tejem. Most már jobban vigyázok, de nem fogok 3 féle kaján élni hónapokig. (Most zöldséglevest csináltam, krumplifőzit meg halrudacskákat.)