Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy egyre több a kisbeteg! :( :( :( Gyógyuljatok!!!!!

Mi megjártuk a doktornénit!!! Nagyon féltem, hogy Dorottya sírni fog, de szinte fel sem vette. Amikor a szurit kapta, kicsit elpityeregte magát, de amint hozta a doktornéni a kekszes dobozt, mintha elvágták volna! :lol: Jól bele is markolt és elkezdte majszolni! :D Szóval bejött az, hogy sokszor mondtam neki, hogy mi lesz és kérdeztem, hogy ugye nem fog sírni, amire bólogatott, hogy nem! :lol: :lol: :lol: Tündérke volt!
Adatok:
10420g és 78cm. :D Makkegészséges, leszámítva az eldugult orrát! :lol:

Fotók szuperek!!! :lol: :lol: :lol:
Petinek tök jók a göndör fürtjei!!!!!! :D

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Ezt ma készítettem :lol: Gyanus volt hogy nem mászkál, azt hittem csak pihizik. Végülis tényleg :lol: :lol:
http://www.indavideo.hu/video/Faradtan

Hefe! Ügyi volt Doró, akkor jövö héten már Ti is jöttök uszni, ugye?

Zita! Márknak is jobbulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira :)
Bocsi, az a pecsét tényleg nem az a pecsét! 8)

Szilcsi :)
Basszus, nagyon sajnálom. :( :( :( Elhiszem, hogy kiakadtál. :(

Zita :)
Márknak is jobbulást!!!

Enikő :)
Na az már tök jó, hogy a lázuk lement a gyerkőcöknek! a takonyhoz, meg orrszíváshoz kitartást!
Noémi jobban van(kopp-kopp), sőt, ő teljesen rendbejött - dokinéni szerint is, ma őt is megnézte biztos ami tuti. Neki most de. adtam be az ucsó adag antibigyót, Botinak meg most du kezdem. Kurva jó. :(
Doki néni szerint el kéne különítenem a kölköket, na de azt hogy csináljam, amikor egyedül vagyok velük? Sehogy.. :roll:

Karmen :)
Csúúúúúúúcs ez a videó!!!! Nagyon édes!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Karmen: Nagyon tuti a videó! :D :D :D Dorottya nem tud ennyire lefáradni!!!! :shock:

KépKépKépKép
hefe

Zituska!

Sajnálom hogy beteg lett Boti,de legalább a kiscsaj okés.Elkülöníteni??Lehetetlen.Én is egyedül vagyok nameg a kicsik folyton egymást bújják ölelik most hogy magyarázzam meg egy kétévesnek hogy nem ölelheted át a tesód??Megteszem amit lehet,ez van.Most kapott lázcsillapítót a Máté de folyamatosan lázas valaki.Amúgy az étvágyuk remek(kivéve Mátét)épp mondtam a férjemnek hogy tuti azért nem annyira elesettek az ikrek ,mert jól esznek.

Enikő!
Nekem is atom orrfolyás köhögés most ráz a hideg de egyenlőre csak 37.6 a hőm.
Hétfőn az utolsó vizsga(na alegdúrvább anatómia szóbeli),de úgy érzem annyit tudok amennyi kell,ha nem lezsek halálomon akkor elolvasom még.

Azért már nem bánnám ha a láz almúlna eddig még soha nem tratott két nap alatt lerendeztük mostmeg...Hja áés tegnap elküldtem apát a patikába és a nurofenen kívül semmilyen más lázcsillapítót nem lehet kapni csak receptre... :roll: :shock:

Most mondtam neki hogy hozzon panadolt talán már az is elég lesz..

Exi!

Szuper haja van Petinek :wink:

Na asszem sok voltam mára.. :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

bocsi a hibákért... :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen!
Nagyon aranyos Norbika!!Jó lett a video!!

Zitacicu!
Minden elismerésem!3 gyerek mellett betegen ilyen eredményeket!!!
Le a kalappal!
További sok sikert!

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok!!!

Zita!
ok.Találkozzunk!Mi lesz az ismertetőjeled?

E

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Zsuzsu! :D
Nagyon örülök, gratula! :D Nagyon boldog babavárást. :lol: :lol:

Zituska! :D
Gratulálok a vizsgához! Gyerkőcöknek gyógyulást!

Minden kis betegnek jobbulást!!!!

Szilcsi!
Durva, ami történt. Kitartás!
A diétával kapcsolatban: én sem tartottam diétát, csak kísérleteztem, hogy mi az ami jó neki is. Persze nem babra gondolok :D

Csajszimmal holnap megyünk a fül-orr-gégére, mert már jó ideje a jobb fülét piszkálja, szerintem lerakódhatott benne a trutyi, remélem semmi komoly! Itthon lesz apa, így nem kell egyedül átküzdeni magunkat Újszegedre.

Betty
Kép
rbetty

Karmen! Ez csúúúúúúúúúúúúúcsssssssssss! :lol: Mindezek után rendesen is aludt??? :D

Szilcsi! Szegénykém. :(

Na ennyi voltam, itt van unokaöcsi nálunk- itt akart aludni-, zajlik élet. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

sziasztok
32 heti pocak.

Kép

majd irok is később
toncsi

toncsi80

Anett,nekem van 5 db Liberó-figurám!!!
Szívessen odaadom!!!
Kereszttöltés utcán lakunk!!! :wink: :wink:

Szilcsi,szegénykém!!!!!!!!
Nagyon sajnálom!!!
Nekem is nayg gátsebem volt,az enyém is nagyon nehezen gyógyúlt!!!
Akkor esett ki az utolsó felszívódó varratt,mikor mentem kontrollra!!!
Kamillás,cickafarkfűves vízben üldőgéltem!!!
Nekem az segített!!!
:wink:

Engem is utolért a megfázás.....................

Hefe,neketk ki volt a védőnénintek??
Örülök hogy nem volt gond a doktornéninél!!!! :wink:

Zitacicu,gratula a vizsgádhoz,ügyi vagy!!!

Kép
bibi226

Hali.

Gira, hát szerintem mondd le a védőnőt. Vagy kezd azzal, hogy ki kéne jönnie, stb. Érdekes, nekem egy rossz szavam nem lehet, az én védőnőm kijött, sőt kijön a mai napig! Engem nem zavar, kérdez, válaszolok (vagyis mostmár öcsém válaszol), és ennyi.

Zitacicu, gratula!

Zituska, tényleg javulást mostmár. Milyen gyógyszert kapott Boti?

Enikő, én ma nem láttam semmi extrát a Tescoban... :o Na nem mintha ruhát akarnék venni, mert annyi van, hogy még sok is!

Szilcsi, jesszus, még olvasni is szörnyű volt. Kiütést én passzolom, nálunk valszeg allergia, kaptunk Fenistil cseppet, Calcimuscot és mentholos hintőport, összeségében javulóban vagyunk, pénteken elviszi tesóm ellenőrzésre.

Kármen, ez csúcs!!! Öcsém is nézett, mint a moziban...

Toncsi, hát én továbbra is passzolom, hogy hol van benned a 32 hetes baba. :)

Ági és
KépKép
exdeus

na, újra itt.
csak a képet a párommal rakatom fel és nem akartam, hogy szegény végig várja míg hosszasan irok 8)
32 hét:
hétfői vérvétel nem nagyon változott az előzőhöz képest. a vasam csökkent, de még határértéken belül van, de azt beszéltük, hogy megpróbáloszedni a tabit. vizelet, cukor is jó( én nem voltam jó, mert hiányzott a fél kávém :lol: , érdekes más az éhgyomrot nem bírja a vérvételeken, én du-ig is birom kaja nélkül 8) )
ma dokinál is voltunk.
fejfekvés :D
BPD:85
FRO:96.9
FEM:62.3
méhszáj zárt
teljesen jó méretek :D legközelebb 36 hét CTG, és addig mindent szabad! így gyorsan este még kifestettem a spájzunkat :lol:
én valami übertuti szerencsés vagyok(kopp-kopp) mert különösebben semmi bajom(a másik topikban mindenkinek itt fáj, ott rossz :shock: )
na ennyit bőbeszédüen magunkról!

a betegeknek gyógyulást!
ja és a szülés sztorit én is megkönnyeztem, meg tetszett is!
és az összes baba nagyon cuki!!!!
toncsi

toncsi80

SzIlcsi: bakter! Hát nagyon sajnálom :( Ez nagyon gáz :( Nem is tudok mit mondani...jól megszenvedtél ezzel a babával elejétől fogva...és még mindig ..:( Tényleg sajnálom :cry: Ölellek++++++++++++++++++++++++++++++++

Exi: A ruházati osztály pénztár felőli részén voltak tegnap kirakva a cuccok! Nagy piros táblákkal feltüntetve az akciót! :wink: És mire allergiás Peti, van valami feltételezés?

Nekem is szenzációs jófej a védőnőm, szerencsém van :D ! Nem is akarok elköltözni innen :lol: , nehogy kikapjak valami banyát :evil: :lol:

Toncsi: Hát nem sokat nőtt a pocakod amióta láttalak :) Télleg hol növeszted azt a bébet? :D Szép kis formás pocód van!

Karmen: Norbi csúúúúcs :lol: :lol: :lol: Szétröhögtem magam :lol: :lol:

Betty: A Zalán is piszkálja a fülét, de ő csak akkor ha álmos. Ha a fülénél matat már tudom, hogy szunyaidő.... Drukk, hogy ne legyen semmi komoly a fülorrgégén...

Zitacicu: Remélem nem leszel te is ilyen atomlázas mint a gyerekeid :shock: Gyógyuljál gyorsan++++++++++ Bár nálunk hosszú előzmény után (több napig tartó orrfolyás, után) jött hirtelen a kemény köhögés és a láz a gyerekeknél is. A gyerekeid szeme hogy áll?

Zitsuka: Na ez az, amit nem lehet. Elkülöníteni a kölköket! :( Csak nehogy Noémire visszaragassza Boti. Mi jártunk már úgy....

Én is adom az antibigyót a kicsiknek, úgy tünik hatásos... De messze még a vége....még mindig köhögnek :(

Hefe: Szuperügyi a csajod, és nagyon jó súlyban van 8)

Violának vannak új szavai :D Csipsz (csip) és hogy apucika (kb apcuka), meg mondja, hogy banán (banin :D )
Olyan szinten apás a csaj, hogy kértem mondja azt, hogy apa, erre Vius: apucika :lol:
Mondom és mond azt hogy anyucika :D erre Vius: aja :lol: :lol:

Vius ma többször is belepisilt a vécébe. És reggel az első pisilés után integettünk a pisinek a klotyóba amikor húztuk le :oops: :D ! A következő pisilés után is elkezdett integetni, és puszikat is dobálni a pisinek :lol: :lol: könnnyesre röhögtem magam! :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bibi: Mi körzetileg az Acél u.-i rendelőhöz tartozunk, ezért a védőnőm ottani, Keresztúriné Lipták Emma. Aranyos nagyon. Nekem a "vadasmártonosok" is szimpatikusak. Nektek melyik a védőnőtök? (Bár lehet, hogy névről nem ugrik be :oops: ) A Györgyit tudom melyik, az most nem volt a rendelőben... :(

Zitacicu: Ügyi voltál a vizsgán! Csak így tovább és gyógyulgass! :)

Toncsi: Szép a pocak! :lol: Nekem sem volt semmi bajom, még az utolsó pillanat után sem (42.hét! :D )!!! :lol:

Dugulok!

Cakát-cakát!!! :D
eszter

KépKépKépKép
hefe

Karmen!
Könnyesre nevettem magam :lol: :lol: Nagyon csúúúcs ez a videó!!!

Szilcsi!
Ki a nődokid? Lehet hogy már írtad csak a szita agyam...

Enikő!
Viusnak Gratula a wc-be pisiléshez!!!

Jóccakát mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zsuzsu,
gratulálok :)

Kinga,
miért adod el az ariát? sztem a legtutibb kiskocsi ami létezik :) Boldi egy ideig nem tűrte, de sztem ez a legkezelhetőbb kisméretű babakocsi

Gira,
sajnálom ezt a nuchás dolgot... nem gondolod meg magad dokiválasztás miatt? nekem sosem kellett várnom a dokimra, max. 5-10 percet, csak akkor többet ha soron kívüli műtétje volt, amit nem tudott előre

2 kép a kölkökről:

Kép

Kép
Vendég

Szilcsi: Rékának az első hónapokban tele volt az arca kiütéssel, független attól, h szinte alig ettem valamit! Olyan durván kiütéses volt, h antibiotikumot is kapott rá! aztán bőrgyógyászhoz elvittem, kapott krémet és jóbb lett, majd elmúlt!
Gátsebre: arnica montana, állítólag kenőcsben is létezik, csodákat tesz!

Most csak ennyit tudtam gyors írni, köszönjük a dícséreteket is!

Kép
gyanixi

Ja,karmen: köszi neked is a bíztató sorokat kilóügyileg, aranyos vagy!

Kép
gyanixi

Enikő, szerintem az 5 teáskanál házitej a ludas. Mert UHT tejet ivott már nem is egyszer, és nem volt baj. És a doktornőnk szerint is ami ezt okozta, az vasárnap délutáni, mert hétfő délután jöttek ki rajta a pöttyök.
Kösz a rucis infot. :)

Ja, fülészet: épp most olvastam egy másik helyen, hogy újabban kell beutaló, amire rá kell írják, hogy SZTE ÁOK Gyermekklinika "B" fül-orr-gége szakrendelés. Ahogy olvastam, enélkül is lehet menni, de akkor perkálni kell.

Dancsi, jesszus, milyen nagyfiús lett Boldi! Igaz, jó régen láttam, láttuk.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Köszönök valamennyi jókívánságot!!!!!
:D Nagyon jólesik!!!

Enikő!
Én is rötyögök Viuson! Nagyon ari. Bogid szomorkodott a fogacska elvesztése miatt???

Anett!
Köszi! Hallottam már az említett klinikáról . Számolgatunk, h mi lenne a jobb. Szegeden, vagy Pesten megcsináltatni a szűrést.

Kármen!
Ugye nem haragszol meg, ha leírom, h nevetgéltem a videón! Édes és mókás Norbika! :D :D :D
Az igazság az, h férjem tiltakozik a hasbaszúrástól és én sem igazán szeretném. A korom miatt viszont valószínűleg javasolják. Valami vizsgálatot mindenképp megcsináltatunk, mert nem vállalnánk beteg babát.

Gira!
Aranyos vagy!! Én is örülök, h nálatok is minden rendben!
:)

Csibe!

Köszi a zebrákat, ikreket nem szeretnék! :lol: :lol: :lol:

Toncsi!

NAGYON CSINOS VAGY!!!!!! :)
Megnéztem a Medicenter lapját Árakat nem találtam, de én is úgy hallottam, h Pesten 28 ezer, Szegeden 33ezer a vizsgálat.
Te ismered a genetikus asszonyt?? Én eddig elég sok negatívumot hallottam róla és nem szívesen mennék hozzá. Más hozzáértő nincs a városban??????,

Eszter!
Örülök, h minden rendben volt. Tündérkédről kép????? :)

Zitacicu!

Gratulálok! MINDENHEZ!!!!!!!!!!

Dancsi!
Rég láttam a fiaid, de nagyot nőttek!!!! Igazi szívtipró kisfukkal -és kislányokkal! -van tele a topic :lol:

Rólunk:
Hétvégére ágyneműcserét terveztem, erre 1 órája Ábel telehányta az ágyunkat....... :evil: :shock: :o Semmi tünet, csak három sugárban kidobta a taccsot....Remélem csak valami ennivalótól lázadt fel a gyomra, de ma éjjel velünk alszik, mert féltjük...
Én jól vagyok, semmi komolyabb tünet. Ábival sem volt....

Volt valaki mostanában S. János magánrendelésén??? Elég, ha pár nappal előbb bejelentkezem, vagy hetekkel előbb tanácsos???

MINDEN BETEG BABA GYÓGYULJON MEG MIELŐBB!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu: ez ám a hír! Hatalmas gratula, és könnyű terhességet kívánok! :lol: Én sem csináltatnám meg a hasbaszurit (35 leszek májusban), de amit a többiek írtak nagy pénzért, az vérből végzett vizsgálat, nem kell hozzá az amnio.

Mi ez a zöldség a zöldségekkel-gyümölcsökkel kapcsolatban? :roll: :evil: Miért ne lehetne paradicsomot enni szopi alatt? Amit Anett felsorolt, na én azt mindet ettem, ugyan mivel indokolta ezt a védőnő??? Amikor Dóri megszületett, a szülészeten azt mondták, főleg őszibarackot ne (szezonja volt), itthon a védőnőt megkérdeztem, mi volt a válasz: elsősorban őszibarack, erről ennyit. Nem emlékeztem, hogy 2 éve mit olvastam erről, rákerestem a neten, és azt találtam, hogy nem kell megvonni SEMMIT, kifejezetten szoptatással foglalkozó honlapok javasolták pl. a hüvelyeseket, értékes tápanyagaik miatt! Nem vagyunk egyformák, a gyereke se azok, van, aki fel se veszi, ha anyuka csülkös bablevest eszik, viszont kiütést kap akkor is, ha csak nyomokban trópusi gyümölcsöt is tartalmazó teát iszik, tehát ki kell próbálni, mit bír a gyerkőc, én így vagyok vele. Marcsi 2x lett nagyon hasfájós a gyuvecstől (paradicsomos-paprikás husi, a paprikától és a paradicsomtól viszont NEM volt semmi baja, máig se értem), Dórit meg a lencseevészetem viselte meg, meg a káposzta.

szilcsi: a piros pöttyök ezer okból lehetnek, ne hibáztasd magad!!! A műtétet sajnálom :( , kitartást neked!

Védőnő: csak sátoros ünnepekkor jött (születés, 3 hó, 6 hó) hozzánk, Dórihoz, Marcsihoz még gyakrabban.

Zitacicu: gratula! :wink:

Karmen: aranyos a video! Nálunk ilyen lehetetlen, sírás lett volna mind2 gyereknél, ha ilyen fáradtak. Pont ma gondoltam bele, hogy Marcsi rendszeresen valamelyik hintájában aludt el, amikor még 2x aludt egy nap, kivettem, be az ágyba, fel se ébredt, na ez Dórival lehetetlen, 3 hetes kora óta nem lehet mozdítani, ha alszik, mert rögtön felébred.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Dancsi!
Nagyon régen raktál fel képeket!! Jó látni a fiúkat. Nagyon helyesek. :lol: Van már menyasszonyuk? :wink:

Azért adom el az Ariat,mert van egy kisebb,sportbabakocsink és az tökéletesen elég. Én is szerettem nagyon :)

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Nórus!

Nem indokolta semmivel a védőnő,felsorolta mit ehetek,nem azt, hogy mit nem,mivel abból volt a több!Én is több újságban olvastam,tévében és neten is, hogy mindent lehet enni,babot, káposztát is!Nem tudom,mivel 1 karika paradicsomtól fájt a hasa,így gondolom, hogy nem bírja a parit. Az apró magok miatt állítólag,azért van tiltólistán az eper,málna stb..apró magos gyümik!Viszont az őszibarackra mindenki azt mondta mehet!De most az nincs ugye!Meg meggy sem!Befőttet nem szeretem!Ezért inkább tartom a szigorú diétát, lehet hülyeség,de én nem szívesen kísérletezem a gyerekemmel!

Bibi!

Kedves vagy,kell még a nyuszi,,köszönjük!Írsz címet,telószámot priviben???Ma megyek arrafelé dél,fél 1 körül jó lenne neked???

Zsuszu!

Én voltam a Szabónál anno,meg a doktornőnél is,nekem az Emese szimpibb,és én csak jót hallottam róla,Sikó is őt ajánlotta. Szabónak van egy stílusa,meg a füledet ki kell puolni előtte,hogy halld amit maga elé dörmög,meg engem mindhárom alkalommal rá akart venni, hogy vega legyek,mert a hús csak rohad a beleimben,ezt szó szerint mondta,kiakadt a köldökpiercingemen , nem mintha köze lenne hozzá, és megkérdezte , mi vagyok én afrikai kafferbivaly??De a szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen szerintem.Van tapasztalata és nem paráztatja be az embert!Míg Emese közli a tényeket és mossa kezeit!
20140113113746

Sziasztok!

Zitacicu: Jobbulást nektek! Vizsgákhoz gratula! Nem vagy semmi!

Enikő: Felétek is sok gyógypuszit küldünk! Boginak gratula a fogacskához :) Nagylány már :) Édesek a csajok! Zalán tiszta te :)

Bibi: Én nem birom a betegekről szóló műsorokat, pláne nem a beteg gyerekekről szólót nem, úgyhogy nem is kínzom magam ilyesmivel. Jóideje nem nézek se Vészhelyzetet se semmi orvosos cuccot.
Viszont átérzem a férjed véleményét. Mikor nálunk felmerült ez a vesemedence tágulatos dolog a tesónál most, bennem is átfutott, hogy kellett nekünk kísérteni a sorsot, itt az egészséges lányunk....de úgy tűnik kispasink is kemény fából faragódott :) Remélem!
Jó a fiad dumálókája :)
Jobbulást neked is!

Anna: Szép méretek! :) Kép?

Zsuzsu: Köszi, Gréti jól van, megy a dacolás ezerrel, mindenre NEM a válasz, természetesen csak velem ilyen dacolós. Mert tudja hogy nem tudom fülöncsípni és az asztal alá is bemászni utána hogy mégis azonnal vegye föl a nadrágját, pl....
Ábel nagyon édes!

Karmen: Gratula Norbinak! Nagyon ügyes. A videó meg haláli. Gréti egyszer produkált egy hasonlót az etetőszékben :)

Zituska: Jobbulást nektek is!!!! Kitartás!!!!

Szilcsi: Kitartás és gyógyulás nektek is! Milyen hordozótok van?
Ilyen csuklópántot én is vettem a pasimnak. :D

Exi: Hú de kis fürtöske Peti. Meló? Már lejárt a próbaidőd, nem?!?! Mesélsz? :)

Gira: Én úgy tudom hogy a védőnőnek ha kiállította a kiskönyvet, utána 1-2 héten belül el kell menjen hozzád, és utána havonta, szülésig. Aztán a baba 6 hetes koráig hetente. Utána 2 éves koráig havonta, majd 3 éves koráig negyedévente.
Hozzám így is jár a védőnő, nekem semmi bajom vele, most ovi-kérdésben is sokat tud segíteni, meg úgy egyáltalán, jókat dumálunk. Szerencsére jó fej. :)
De le lehet mondani, a házunkban az alattunk lakók is lemondták pl.
Ha gondolod megkérdezem hogyan kell :)

Zita: Márknak is jobbulást!

Toncsi: Édes a pocakod :) Én tegnap voltam dokinál, BPD: 84, FL: 61 :lol: Nagyon tankönyviek a gyerekeink :) Méhszájam nekem is teljesen zárt. Minden oké.
Vérvételre holnap megyek.

Dancsi: De nagyon jóképűek a pasik!

Mi jól vagyunk, nálunk apa robbant le 2 napja, lázas volt, torka fájt, ma már csak a feje fájdogál meg taknyos. Benyalt valami vírust ő is. Karanténban van a kisszobában.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett,Ok!!
Kereszttöltés 24/a 3/10
06204478292 :lol:

Kép
bibi226

Eszter!
Nekünk is ő a védőnőnk.:)
E.

szilde
Szeged

Bea!
Hanna ugyan ezt csinálja sajnos.Nagyon tudatában van annak,hogy bizonyos dolgokat nem tudok,v. fogok megtenni a kistesó miatt..,és visszaél vele.
Próbáljuk ráncbaszedni.
Könyvben amit olvasol erről nincs vmi. okosság?
:shock:
E.

szilde
Szeged

Edit: Nemtom, már hónapokkal ezelőtt kiolvastam a könyvet, majd újraolvasom, meg a Nem akarom! címűt is. Most Vekerdyt meg Ranschburgot olvasok ezzerrel :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A 'Nem akaromnak' ki a szerzője?
Vekerdy,Ranschburg jó.:) :wink:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulákat.
Kicsit bevállaltam most érzem hogy sok,de nem soká vége aztán már csak a kreszre kell koncentrálni.
Gyerekek jobban vannak most én vagyok a soron,de én felnőtt létemre jól viselem.Még..

Enikő!
Gyerekek szeme javul bár még könnyes de már nem ragad össze.Kapják a szemcseppet folyamatosan.És ti hogy vagytok???

Dancsi!
Édesek a gyerekek.

Bea!
Nemsoká finis... :shock: :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Edit: Gertrud Teusen
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... kID=132052

Zitacicu: No azért remélem még 6 hétig tuti egyben maradunk...minimum :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Nálunk helyzet változatlan, Boti éjjel lázas volt, de már "csak" 39 fokos volt. :?
Én is szarul vagyok még mindíg, köhögök ezerrel, az orrom meg már kipurcant a takonykórtól. :(
Noémi még állja a sarat, reménykedem, hogy megússza. talán az anyatejjel kap egy kis ellenanyagot! Bár eléggé hiú ábrándnak tűnik, egyedül vagyok a gyerekekkel, így Boti folyamatosan mellette köhög.. :roll:

Csajom tegnap este óta elkezdett 2 óránként kajálni. Igaz, az éjszakát jól bírta, volt egy majd ötórás alvásunk, de azon kívül 2-2,5 óránként akar éhenhalni! :)
3 hetes korban is van ilyen növekedési hullám, vagy mi a szösz?
Azért remélem, csak átmeneti ez a két óránként evés, kicsit kapkodós így a napom! :lol:

A védőnőhöz terhesen én jártam havonta addig, amig a Klinikára nem kerültem visszatartásra. Onnantól ő jött.
Most meg hetente jön, de én nem bánom, jó fej,segítőkész, és sztem szakmailag is jó!

Zsuzsu :)
Sikó magánrendelésére gondoltál?
Nem kell hetekkel hamarabb időpontot kérni, de azért 1 héttel előtte érdemes! De sztem pár nappal előtte is kapsz időpontot! :wink:
Márc.1-től szabin lesz 1 hétig!

Remélem nincs semmi komoly Ábellal, csak elrontotta a gyomrát!

Exi :)
Cedax Baby-t kap Boti, meg Spiropentet, Ambroxolt.
Nagyon édi fürtös pasi Peti! :D

Dancsi :)
Nagyon helyesek a Te pasijaid is! :D

Enikő :)
Édes lehetett Vius, ahogy integet a pisinek! :lol:

Na letelt a két óra, most még úgy tűnik bírja a csajom. Kíváncsi leszek, most meddig...

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Jobbulást a kis betegnek Máté is cedaxot kapott egy hete most meg augmentint.
Ilyen se volt még Niki 11 kor bealudt ebéd közben,hamarabb kezdtem el őket etetni ,mert láttam hogy alig bírja nyitva tartani a szemét.Na erre ebéd közben elaludt kanállal a kezében kajával a szájában.... :roll:
Máté is alszik ,pedig ő soha nem szokott ebéd után aludni...
A fenébe ezzel a betegséggel már elmúlhatna igazán.... :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi!!!

Fel e fejjel tudom sovány vigasz...Szorítok!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Enikö! Mi lett végül az ovival, felveszik oda Viust?

Betegeknek jobbulást! (Elég sokan vannak ugy látom :( ) Engem is is apa hivott az elöbb mindjárt jön haza, na ha ö annyira beteg hogy nem bir melozni, akkor elég dögrováson lehet :( :(

Nórus! Gondolhatod ha sejtem hogy Norbi elfáradt akkor elviszem lefektetem :D Orsi rendszeresen kaja közben (2 falat közben) esett rá az etetöszék asztalára, Norbi azt még nem tette eddig :lol:

Zsuzsi! Semmi gond, én is végig nevettem amig videóztam Norbit, de sajnáltam is, igy csak a fényképezövel készitettem, a kamerát már nem akartam elövenni és azzal is filmezni, azért annyira sajnáltam közben szegényt :)

Zituska! Az anatomia a pedikürhöz kell? (elképzelni nem tudom minek tanultok ilyet, legalábbis komoly szinten)

Dancsi! De nagyon már a srácok! Jo régen láttam már öket, ez igaz.

Bea! Én meg imádom az orvosi sorozatokat :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ebéd kész, anyupocak félig telve (várom, hogy hűljön a kaja), Lalipocak fulltelve, alszik. :D
Voltunk reggel doktornéninél, szerinte az emésztési zavar következménye a pöttyök is. Naponta kell szélcsövezni, a hexakloroizés hintőporral porozgatni az arcát, calciumot adni neki és kamillatea helyett egy iszonyat büdös, rosszízű, kapormagos cuccot adni, ami kifejezetten emésztési zavarokra jó. Szegény köpködte vissza, tényleg még a szaga is borzalom, de aztán tejcsibe keverve lenyelte. :roll: Ja a szörcsögésre meg Sterimart vettem, nahát azt az ordítást, miután befújtam neki! :shock: Hétfőn kontroll.

Zituska, hát már nekem is az összes hócipőm televan ezzel a rossz idővel, igazán lehetne már tavasz. Én is köhögök, kapar a torkom.
Gyógypuszik mennek Botinak! Lali napközben alapból másfél-kétóránként eszik, éjjel viszont most is csak egyszer keltünk, fél 10-kor bealudt, fél 4-kor volt egy 20 perces szopi és utána még hétig szunyáltunk.

Kinga, dr Kecskeméti László a dokim. Nagyon meg vagyok vele elégedve, szakmailag és emberileg is! Előtte Sárihoz jártam, de nem szerettem.

Apával megbeszéltük a műtétet, jövő csütörtökre bevállalom, készítem magam, hogy hétfőn hívjam a dokit. Befeküdni nem kell szerencsére, viszont helyi érzéstelenítéssel csinálja, hát... :shock: Be vagyok tojva rendesen!!! Fél óra lesz kb.

Zitacicu, nálatok a betegség miatt ilyen aluszékony Niki? Lali is egyik pillanatról a másikra képes órákra beájulni. Ordít, könnyes a szeme, aztán a következő pillanatban már mélyen alszik, a könny még ott a szeme sarkában.

Karmen, nem tudom megnyitni a videót, pedig úgy szeretném látni! :( Ezen a gépen nincs olyan program, ami kellene hozzá.

Enikő, Bogi mire költi a százasokat? Tök ari ezzel a szünettel ott elöl! :lol: Lázzal hogy álltok? Viola kész nagylány, basszus el sem hiszem, milyen rég nem láttam. :( Hogy illegeti magát a tükör előtt, haláli! :lol: Kész NŐ! Pisitrükk ügyes, emlékszel, hogy Boginál is ez vált be, mikor befulladt és hányt? Integettünk a cuccnak, amit felköhögött, meg hogy elviszi a klotyómanó és már nem is sírt. :wink:

Jégvirág, Pierre Cardin hordozó, úgy kaptuk használtan, csak az a rossz, hogy a babakocsiját nem kaptuk meg, így viszont kézben kell lecipelnem a kicsit a tárolóba, plusz táska plusz pléd, így tároló kinyit, kocsi kitol egy kézzel, táska földre le, pléd rá a kocsira, gyerek be a kocsiba, szal nem egyszerű.Könnyebb lenne sokkal, ha hordozóban levinném és csak rátenném a kocsira hordozóstul. De nem baj, erősödik a karizmom! :wink: :D

Anett, én sem akarok kísérletezni Lalival, de ha nem eszem rendesen, legyengülök és elapad a tejem. Most már jobban vigyázok, de nem fogok 3 féle kaján élni hónapokig. (Most zöldséglevest csináltam, krumplifőzit meg halrudacskákat.)

Kép
szilcsi

Anett,miután elmentél,elkezdett kiabálni a Barni:
-Há-há nem köszöntem az Anettának,biztos szomorú!!! :twisted: :roll:

Tegnapelőtt le kellet vennünk a szoba ajtókat,Barni rohangált közöttük(állandóan ezt csinálja) ,és nekiestett,de most úgy ,hogy megremegett benne az üveg!!!!
Basszus,nagyon megijedtünk,mondtam is a férjemnek,hogy most tuti,az apukám vigyázott föntről rá.......

Most pedig valszeg az üvegasztalt kell elpaterolni....
A tévé előtt van a nagyszobában,hogy ne kapcsolgassa a tévét,meg a music centert,eddig bevált,nem nyúlt hozzájuk.
De most 3 napja,ráfekszik és kapcsolgatja.................... :twisted: :twisted:
Ha rászolok abbahagyja,de ahogy elfordulok,folytatja.........
Tegnap is rászóltam hogy nem szabad,erre azt mondta nekem:
-Anya menjél,főzzél inkább valami ebédet!!!!
Mondtam neki:-
-Már kész az ebéd!
Erre ő:
-Akkor mosogassál el!!!!
:lol:
Hihetetlen mennyi eszük van!!!!

Enikő,nagyon ügyi Vius!!!!
Szerintem Barnabás tuiti nem lesz soha szobatiszta!!!!
Ma reggel éreztem,hogy betojt,mondtam neki hogy cseréljük ki,erre azt mondta,hogy nincs kaki,csak puki volt!!!!! :shock: :? :D

Eszter,igen rendik a vadasmártonos védőnők,nekünk a Györgyi volt,de úgy tudom hogy babát vár,szeptemberben találkoztunk utóljára!!!
Zsuzsikával szoktam értekezni!!!! :D

Bea,Gréti is dacos???
Hihetelen,ő olyan kis tündér volt amikor találkoztunk!!!
Nehéz róla elképzelni!!! :D
Hozzáteszem,azért 1 kicsit örülök neki(bocsi),hogy nem csak az én fiammal van próbléma........ :roll: :lol:

Kép
bibi226

Szilcsi,ugorj át hozzánk,mrgnézni a videót!!!! :wink:
Annyira sajnlálom a műtétedet!!!! :cry:

Kép
bibi226

Bibi édes vagy, de nem szívesen ébresztem fel Lalit, meg a doktornéninél olyan szinten összepisilte magát, amikor tettem tisztába, hogy a plédjétől kezdve a bundazsákig mindent ki kellett mosnom, így nincs miben levinnem. :shock: :roll: :lol: Az összes cucca szárad, hozzáteszem, az én kardigánom és az egyetlen (!!!) nadrág, ami rámjön, az is csupa pisi lett. :mrgreen:
Barni beszólásai haláliak, mennyi esze van ennek a gyereknek! :lol: Mire jó egy anya??? Főzzön, mosogasson... :lol: :mrgreen:

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Bocs most nincs időm (ébren az aprónép), csak dobok 2 képet!

Zalán négykézlábazik :lol:
Itt még csak agyal, hogy hogy is csinálja...
Kép

Itt már maga a produkcióóóóóóó :lol:
Kép

És nagyon belejöttünk a kúszásba. Kb fél perc 2 méter. Célpont kinézve, és odakotor :lol: nagyon cukker, veszélyben a konnektorok, meg minden ami elérhető! :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Anett: pedig érdemes velük kísérletezni, ők is kísérleteznek velünk, nem kajatémában persze. :lol: :lol: Ha pedig vállalod a diétát, hát, valamit valamiért :wink: , de amilyen étrendet felsoroltál, az az én szememben nem szigorú diéta, hanem egyhangú, sőt, egyoldalú táplálkozás (és nem a csokira gondolok), de nehogy magadra vedd :!: , nem téged akarlak piszkálni (te nyilván a legjobbat szeretnéd a kicsilánynak), csak nem értem, mint szakmai tanácsot. Dórinak kutya baja a bablevestől, jelentem! :D Én úgy vagyok ezzel, hogy ha semmi baja nem lesz egy kajától, amit nagyon szeretek, miért vonnám meg magamtól? Csak hát ehhez kell tenni egy próbát. :wink: Kafferbivaaaaly???? Nem értem a párhuzamot, mire gondolt a doki? :shock:

jégvirág: hozzánk feleennyit se járt a védőnő, mint amit felsoroltál, de elég volt, amennyit jött, semmi bajom vele, de tényleg teljesen feleslegesen jött volna többször.

szilcsi: a kapormagos cucc, az a Gripewater? Én gyerekeim bezsürcsölték símán (nekünk nagyon bevált), ebből is látszik, mennyire különbözőek.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Bocs, hogy rohanok, csak gyorsan teszek 2 képet Zsuzsu kedvéért! :wink: :D :D

Kép Reggeli ébredős kép

Kép Kacsintós kép, joghurtos szájjal :)

Remélem este lesz időm olvasni-írni is! :lol:

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Megjártuk a fülészetet! Szerencsére nem voltak sokan, kb. 10-15 percet vártunk. A dokinéni nagyon aranyos volt. A csajszim külső hallójárata begyulladt, a doki azt mondta attól mert víz ment bele. :oops:
Pedig mindig vigyáztam rá fürdetéskor, de néha úgy pancsol, hogy kettővel több kezemnek kellene lennie. Valami port fújt a fülébe (talán borkő), 1 éves kor alatt csak ez használ állítólag. Hétfőn megyünk megint. 2-3 alkalom után meggyógyul, remélhetőleg. Most szereztünk neki füldugót, hogy biztos ne forogjon bele a vízbe a fülével.
Először én is azt hittem, hogy csak azért csinálja, mert fáradt és már megszokás, de egyre gyakrabban piszkálta és láttam rajta, hogy zavarja.

Enikő!
Zalán még mindig nagyon cuki! :D Violának gratula a wc-be pisihez. Édi lehetett, ahogy dobálja a puszikat. :lol:

Betty
Kép
rbetty

Nóra, igen, Gripewater! Tényleg simán megitták a csajaid? :shock:
Jelentem, én kísérletezem. Tej- és tojásféléket nem eszek, a többit meg szépen óvatosan próbálgatom majd.

Most néztem a calciumot, 5 ml-es ampullákban van, nekem meg 2X1,5-et kell adnom Lalinak. Hogy tároljam reggeltől estig az ampullában maradt cuccot? Kidobni nem akarom, nagy pazarlás lenne... :roll:

Eszter, a két szemmel kacsintós kép nagyon tetszik! :wink:

Enikő, Zalán nagyon ügyes, rohamléptekkel ügyesedik! :lol: Hogy kiszőkült a haja! :shock: :lol: Apánk a hatásodra az ODUnak adja az 1%-át, lehet, én is majd, ha küldesz számlaszámot nekem. Eddig a szegedi koraszülött mentőknek adtam, hát a visszatartásokon mindig eszembe jutott, hogy lehet, nem véletlenül... :shock: :?

Anett, akkor gyűjtögessem a nyuszikat? Mert most csak egy van, de jövő héten esedékes lesz egy pelusvásárlás.

Kép
szilcsi

Enikő!

Zalán még mindig tiszta te vagy... még a mosolykor a szája szöglete is :lol:

Bea!

Örülnék, ha megkérdeznéd, mit kell tennem, mert így nem sok értelmét látom a védőnőzésnek... már előtte tök ideg vagyok, ha a kiscsajokkal mennem kell valami hivatalos helyre... Szóval ez plussz nyűg a nyakamba, ha nem ő jön ki.

Betty!

Akkor most hogy van ez? Sosem értettem, hogy most akkor bele lehet-e tenni a gyerek fülét a vízbe vagy sem... és ha nem, meddig nem? No, és ha nem, akkor hogy műxik a babaúszás? Nálam a kiscsajok el sem viselték ha a fülük közelébe is került a víz, így ez a téma le volt zárva, de nem ismerem a hivatalos álláspontot...
Vendég

Szilcsi: Apátokat puszilom és köszönöm Neki/Nektek az Odú nevében is :wink:
Én simán a konyhapulton tárolom a felbontott ampullát nem lesz semmi baja. De a hűtőbe is beteheted állítva.

Betty: Hűha nem is gondoltam volna, hogy a fürdővíz ilyenekre képes :o Akkor a babaúszáskor mit csinálnak? Pedig ott még direkt búvárkodnak is a babák.... Gyógyulást++++++++++++++++++

Hefe: nagyon cukker Dorottya ! Az a kacsintós kép télleg szenzációs :lol: :lol:

Mit akartam még írni...ááá elfelejtettem.... :oops: 8) :lol:

ceniko
Szeged

Gira: Én is épp ezt nem értem :shock: (babaúszás)
Köszi :D :D majd a ti kisfiatok is csupa anyája lesz :wink:
Egyébként amikor a jóelőbb a zuram meglátta a fotókat amiket feltettem, első mondata az volt: Egyre jobban hasonlít rád a Zalán :D :D :D

ceniko
Szeged

Enikő!

Nem remélem, hogy fiú :) De ha az lesz, akkor inkább a természetemet örökölje, mint a külsőmet, és 14 éves koráig egy cseppnyi problémám sem lesz vele... utána viszont... ájáj :lol:

Rékaszáj az előbb:

- Anya, nagyon pipi vagyok rátok, amiért nem ettétek meg a kenyeret. :lol:
Vendég

Gira: Ó, de kár hogy nem hamarabb írtad, voltunk ma tanácsadáson. De jövő héten is beszélek a védőnővel, akkor megkérdezem!

Eszti: Én meg az első képbe szerettem bele, annyira édes ott Dorottya...:) Az a vigyor....:)

Enikő: Gratula a kúszáshoz!

Szilcsi: Csak a fejszűkítő miatt kérdeztem, mert a mi hordozónkhoz ami még Grétié volt, nincs fejszűkítő, és azt szeretnék venni :) És hasonló kék a hordozónk :)

Bibi: Hehe, szerintem senki nem ússza meg a dacos gyereket. De földhözverős, fetrengős hisztik nem voltak még nálunk :)
És a dacoskodást is nekem tartogatja csak, mással nem ilyen. Ez amit ő csinál szerintem simán a határok kitapogatása részéről.
Tegnap pl. ledobta a kajáját a földre :o Majd utána dobta a tányérját is. Soha korábban nem csinált ilyent. De direkt dobta le. Mondtam neki jó, akkor másszon ki a székéből és legyen szíves összeszedni, nem fogom én. Nem akarta persze. De látta rajtam hogy nagyon komolyan gondolom és addig nem csinálhat semmit amíg össze nem szedi, így szépen rendet tett. Ja közben befenyítettem egy: "nem lesz esti mese ha nem szedi össze..." dumával. Pattogott mint a nikkelbolha. És utána mondta, hogy: Na, akkor most meséljél.
Ja és ugyancsak tegnap 2x öntötte ki a poharából a vizet ugyanis marha jó bulinak tartotta hogy úgy igyon hogy mindkét keze középső ujjával tartotta csak a poharat.....
Hát, senki se mondta hogy könnyű a gyereknevelés. :lol: :lol:

Amúgy voltunk ma tanácsadáson 93,5 cm, 13,3 kg. Kaptunk igazolást, hogy óvodaérett :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?