Sziasztok!
Oltáson túl vagyunk. Szerencsére nagyon jól viselte Csenge, meg se nyikkant. Magyarázott végig. A végén elvette a doktornőtől a kiskönyvét, köszönt, hogy "sia", és elindult az ajtó felé. Remélem, láza nem lesz, bár eddig szerencsére csak a 15 hós után volt néhány nap múlva egy pár apró kiütés, meg egy kis nátha, de azt mondják, hogy ez normális. Anita, remélem, nálatok nem lesz semmi! Édes lehetett Dorka!
Egyébként Csenge is ilyen puszilgodós-simizős. Ezzel csak akkor van gond, ha a védőnőnél olyan családba botlunk, akik... khmm, hogy is mondjam, nem éppen szalonképesek. Na akkor tök ciki elmagyarázni, hogy miért nem szabad puszit adni.
Mi is voltunk tegnap a Kossuth téren, olyan 5 körül. Venni kellett vattacukrot, mert Csenge meglátta a gyerekeknél. Persze, nem tudta, hogy mi az, és mit kell vele csinálni. Azt mondta, hogy Csenge játszik vele. Frankón néztünk ki, mert én nem szeretem, Robi nem eheti (cukros), a gyerek meg csak lóbálta. A cukor meg a nyirkos időben olvadozott. Megy az egész szerelése a mosásba, mert tiszta cukor lett minden.
Judit, tényleg kis erős Marci. Szerintem se aggódj, Csenge is imádott ülni. Úgy jobban lát. Ha elfárad, vagy már nem akar úgy lenni, úgyis szól.
Lányok, hogy Ti milyen lelkesek vagytok torna ügyileg! Én nem vagyok ilyen kitartó. Egy idő után mindig van valami indok, hogy most miért nem tudok menni.
A legfőbb ok persze a lustaság.
Sensi, nekünk is van ilyen bodynk!
Ügyes Anna!
Zsuzsi, köszi a tippet, majd szétnézek ott is. Ezekkel csak az a bajom, hogy nem tudom felpróbálni, és úgy nem nagyon szeretek vásárolni, mert lehet, hogy hülyén áll, amit megveszek.
Viki! Még annyit akartam írni könyv-ügyben, hogy én elolvastam egy másik könyvet is terhesen, annak nagyon sok hasznát vettem. A címe Szoptatás, nem tudom, ki írta, de a Kismama magazinban szoktam látni hátul a képét. Szerintem ez tök jó könyv. Illetve anno az apás szülés tanfolyamon ajánlotta a szoptatási tanácsadó a Nagy szoptatóskönyvet (valami ilyesmi a címe), állítólag abban is minden fontos le van írva a témáról. Szerintem valamelyiket érdemes elolvasni, ha hozzájutsz.
Anita, mostanában mész 12 hetes uh-ra, ugye?
Brigi, ha jól időzítetek, akkor majd akkor lesz babád, amikor itt a három-babát-akaró kismamik szülik a 3-at.
Hajni! Ez a táncolni járás nagyon klassz lehet! A pároddal jártok? Vagy egyedül? Én nem tudnám elvonszolni a férjem ilyen helyre, sajnos. Pedig imádok táncolni. Mindig úgy irigyeltem a versenytáncosokat, olyan szépen táncolnak. Szoktam is nézni néha a tv-ben a közvetítéseket.
Naaa, még annyit, hogy jól feladtátok a leckét ezzel a bababörzével. Játszós ruhákat nekem is kell vennem, és én is sajnálom a vadi újat ráadni Csengére a porba. Viszont pólók, rövidnacik, hosszú ujjú pulcsik meg kellenek tavaszra/nyárra/őszre. Na, majd meglátom. Van egy hónapom kitalálni, mi legyen.
Most bedugulok, mert már elég sokat írtam. De hát annyi mindenre kellett válaszolni.