Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:29-kor.
20150601134430

Azt értem, hogy a cukros löttyöt inni kell, mert az standard, tudják ellenőrizni, míg a mintaebéddel lehetett csalni, ha valaki ilyen elvetemült volt.
Én inkább azért vagyok dühös (vagy inkább csalódott), hogy a vérvételt egybe vették minden mással. Így sokkal nehezebb...

Csenge jól van, alszik. Holnap megyünk oltásra. A lehető legjobb időpontban, fél 1-re. 1-kor Ő már aludni szokott, nem tudom, hogy érek vele haza. Szerintem el fog aludni a kocsiban...
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:25-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:25-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:29-kor.
20150601134430

Kriszti, akkor még van remény nálunk is! :D
Nagyhajú doktornőhöz járunk, mivel a mi dokink (Varga István) tavaly nyár óta nem dolgozik. Nem is fog visszajönni, viszont nincs még helyette senki. :(

Suttogó: hát, én elolvastam. Vannak benne jó dolgok, de van, amivel nem értek egyet, illetve nem tudom kivitelezni.
Vendég

Vendég

Aha, amerikai írónője van. Ez nagyjából szerintem megadja a stílusát. :)
Vendég

...
20150601134430

Viki, szerintem nézd meg inkább könyvtárban! Vagy hátha valakinek megvan itt a fórumon, és kölcsönadja. Én is kölcsönbe kaptam anno.

...és nem minden szülő tudja alkalmazni, ld. én. :D[/quote]
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:30-kor.
20150601134430

Remélem, tudjátok használni! Egyik baráti házaspár alkalmazta, nekik bejött.
Majd 1-2 év múlva beszámolsz róla. :)
Vendég

Sziasztok!

Ide értem én is.
A cipő meg lett az esti játékpakolásnál került elő a játék tartótetejébe volt belegabalyodva pedig azt kb 5x borítottam ki megnézni :lol: :roll: na mindegy.

Cukor terhelés: én már bent feküdtem mikor azt vették és olyan szemét volt a szülésznő, hogy nem engedte hogy rakjak bele citromot :( "nem kell abba semmi, itt előttem meginni" :cry:

Suttogó: Nekem megvan a II és a mindent megold. Vannak benne dolgok amik bejöttek pl így vettem el Annától a cumit. Azóta nem ölbe altatom stb.

Viki: ha gondolod én szivesen kölcsön adom. Bár neked az I lenne most aktuális mert a II 8 hós kortól van. Viszont a mindent megoldba összefoglalja a kettőt

Bababörzétől kicsit én is elrémültem.
Leginkábba tömeg miatt. Én azt hittem baba kocsival lehet flangálni.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! :) Igen olvaslak még Titeket!
Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök felőlem. Az utolsó egy-két oldallal nem nagyon vagyok tisztába amiket írtatok de majd visszaolvasok.
Csak hát én nem nagyon tuodk hozzászolni a témákhhoz (ami rendjén is van... :) ), majd eljön az én időm is. :)
Rubinitának szerencsére tudtam mostanába segíteni, mert a nagylánya oda akar menni továbbtanulni ahol én tanultam :) Remélem sikerülni fog neki!
Amúgy velem minden okés, minden vizsgám megvan :) Elkezdődött a második félév....
Na majd még jövök!
Vigyázzatok magatokra meg a babákra :)
Szép estét!
brigi0923

Zajlik itt az élet, úgy látom.
Na, már ha ennyire mondjátok a suttogó könyveket, én is olvasgatok majd belőle. Én megvettem mindhárom részét, de a kórházba ezen az apás szüléses tanfolyamon azt mondták, hogy felejtsük el a suttogós könyveket, én azóta elő se vettem, de ha azt mondjátok vannak benne jók, akkor olvasgatom.

Nem tudom miért ment el a kedvetek a börzétől, én fogok menni. Persze babával tényleg nem tanácsos, és nem is lehet kocsival közlekedni, de sztem nagymamával, b.nővel el lehet menni. Mindenesetre én megyek,majd beszámolok róla hova költöttem a pénzt:)

Cukor terhelés: sztk 2. emelet. engedik a citromlét. én is vittem. de tényleg érdemes hamar odamenni, mert rengetegen lesznek.

Viki: sztem nézd meg, hogy a neten az alexandra honlapján, hogy nem e tudod olcsóbban megvenni a könyvet, mert a netes rendelés olcsóbb. Én is a neten vettem meg, de olcsóbb volt mint a boltokba, bár így akcióba nem tudom mennyi. (na ezt jól körbemagyaráztam:) bocs

Na mára ennyi. jó éjszakát mindenkinek!

Kép
kallosnejudit

Sziasztok!

Bababörze: tényleg nem türelmetlen apukáknak való, de én egész jót szoktam nézelődni, most tavasszal pl egy csomó játszós nacit vettem Dorkának jó áron. HA újonnan veszem meg akkor úgysincs szívem ráadnia homokozóban, így meg nem vadiújak, de nem is mosogatórongyok amiket vettem. Ki lehet fogni nagyon jó dolgokat jó áron, vannak viszont anyukák akik azt hiszik eladják a használtat új áron...Most egyébként nem a BUSZACSA-ban lesz, hanem a Bem általános Iskolában, tehát legalább nem kell majd lépcsőzni. Én sztem most is elnézek majd.

Rubinita! Jenni-nek Kárpát medencével a felvételihaz! Nem titok hová készül? Szegények, ilyenkor már stresszelik őket :x

Suttogó: sok helyről hallottam már dícsérni, nekem másik "csodakönyv" van, de elveiben ugyanaz. Azt szokták mondani, hogy első, második és harmadik az anyai ösztön, aztán az apáé, utána a nagyik tapasztalata és ha jól számolom, 6-7. helyen egy szakkönyv... Van benne valami!

Cukorterhelés: nekem anno még Db-ben csinálták a klinikán és ott csak egy próbareggeli volt: vérvétel éhgyomorra, meg kellett enni utána egy zsemlét és egy joghurtot, 1 óra múlva pedig ismét vérvétel. A szabad 1 óra alatt pedig megcsinálták a 18 hetes genetikai uh-ot :D azt mondta a dokim, hogy ha határérték felé kicsit is közelít vmelyik cukorérték akkor csinálunk terhelésest cukros löttyel, de szerencsére minden ok volt. Remélem most is megússzuk ennyivel!

Viszont az AFP-re ide megyek majd. Érdekes lesz, mert Dorkát is vinnem kell...
Én itt a kórházban 39 hetesen álltam be a sorba a laborhoz a párom véreredményéért, de nagyon rendesek voltak, mert előreengedtek, azt mondták nehogymár ott álljak nagypocakkal! Bevallom jól esett.

Voltunk ma fent délután a sétálóban, megnéztük ezt a forgatagot. Dorka fáradt volt, mert délben megint nem aludt egy órát sem... De végülis amikor lehetett szaladgálni már jól volt! Jó lett volna a Bikini koncerten maradni, de anya sajna szerdánként 7ig dolgozik, így nem volt pesztra! Na majd legközelebb :D
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:30-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, olvasó üzemmódban :) de köszönjük az érdeklődést :)

Viki!
A másik fórumon is dicsérték a könyvet!
Cukorterhelés: én anno vittem magammal egy fél literes enyhén bubis ásványvizet, citromot, ebbe tettem bele a cukkert, így olyan volt mint a 7UP :)
Egyébként tényleg kriminális helyen van a vérvétel. Tominál az utolsó vérvételt már az új helyen csinálták. Az előző jobb volt... :?
Bababörze: a Buszacsában eléggé zsúfolt volt, remélem a Bem-ben jobb lesz. A használt ruhák között ki lehet fogni jó cuccokat, és a bababoltosok ilyenkor szoktak kedvezményeket adni :D

Anita!
Ha majd a cukorterhelésesnél tartassz, és nincs kire hagynod Dorkát, akkor nálunk itthagyhatod nálunk. Kórház 5 percre, addig összeeresztjük a gyerkőcöket 1x-2x, hagy szokják egymást. No meg jó időben itt a zárt udvar kismocival :) De megbeszéljük majd:)

Rubinita!
Sok sikert Jenninek. Szörnyű, hogy minek teszik ki a gyerekeket...

Betti!
Én teszveszelni szoktam. Itt is vannak klassz cuccok :)
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu

Sensi!
Aranyos volt Anna az orrszívós képen :lol: remélem már jól vagytok!!!

Szép estét mindenkinek:
ZSuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Lányok! Köszönöm szépen a jókívánságokat Jennivel kapcsolatban! Annyira aranyosak vagytok...de komolyan...nagyon jó érzés! Több sulit megjelöltünk s mindenhol kemény felvételi :-( /Széchenyi,Zrinyi,Krudy,Kölcsey.../...meglátjuk mi lesz...Bababörze: én imádom nagyon,de teljesen szerencsétlen vagyok,ugyanis alkudozni nem tudok így engem gyakran ,,behúznak'',naaa de majd most...Cukorterhelés:Citromos vízet vittem,limonádé lett belőle,érdemes reggel 7 körül menni,sok ember van...Lányok,oly jó kis csapat gyűlt itt össze,aminek nagyon örülök...s oly jó lenne egy közös tali is,talán tavasszal megoldható...Szeretném megkérdezni,hogy kit jelölhetek be az iwiwen? Ha elküldenétek esetleg priviben akit bejelölhetek...Elnézést ha nem tudtam mindenre reagálni...most visszaolvasok...puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Viki!

Természetesen kölcsön adom, majd meg dumáljuk :wink:
Egyébként a neten én is rá néztem mikor vettem, de a postaktg-el ugyanott lett volna az ára mint a boltban. Viszont így a kuponnal sz.tem tök jó árban van :wink:

Nem tudom mit csináljak. Már Anna elég jól van viszont estére mindig 37,8-9-re megy a láza. Tegnap este még adtam neki nurofent. De ma nem tudtam beledugni:(Tegnap is sokat fenn volt éjszaka. Lehet a foga.

És az én drágán első lépései :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Én is megvagyok ám, salsázni voltam :) , a fiúk alszanak, valahogy apának jobban viselkednek :oops: !
A suttogó nekem is megvan mind a 3.rész, jó könyv érdemes elolvasni, de mindent úgy csinálni nem lehet szerintem.
Jó hogy írtátok, hogy a börze nem a buszacsába lesz, én azt hittem, hátha több lesz a hely!
Délután megnéztük a jégszobrokat, Nimródot lekötötte kb. 2 percre, Botika meg szaladgált!
Jó éjt mindenkinek!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Sziasztok!

Viki! Elvileg ha "nagy" leszek közgazdász leszek :)
Nem sok választásom volt mivel közgáz suliba jártam (Széchenyi)
A babaprojekt még várat magára mivel még van több mint két évem sajna! De olyan hamar el fog az menni tudom mert már ez a félév is úgy elment, hogy csak nézek.... :)
Betti! Szerintem én még nem is gratuláltam a babához :) Úgyhogy Gratulálok! :)
Remélem mindenki jól van és nem betegek a gyerkőcök és a topik kismamái is jól vannak! :)
Na megyek is mert reggel kelem kell korán! ( Vagyis hát nekem korán) :(
Jó éjt!
brigi0923

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:31-kor.
20150601134430

Sziasztok csajok!

Sensi, nagyon drága a babád.. el vagyak halva, hogy milyen ügyes! Gartulálok!:)

Az én Marcikám ül!! 3 hónaposan, persze csak ha úgy ültetem, de sír, hogy ő úgy akar ülni. De fordulni még nem fordul... sztem ez nem normális.. vagy igen? Dehát most mit csináljak, ha ilyen erősnek képzeli magát :)

Brigi! a fősuli/egyetem után bele lehet vágni a babaprojektbe.. nálunk is így van ez.. 1,5 éve végeztem a fősulival, úgyhogy hajrá!

Anita! Kitartást és nagyon sok sikert kívánok Jenninek, biztos ügyes lesz! Tudom, hogy nagy kihívás ez neki is és neked is!

Viki! Én is próbáltam máshol chatelni, fórumozni stb.. de ez a hely jött be a legjobban, és tényleg itt egy tök jó csapat van, igaz még csak néhány napja vagyok itt köztetek, de nagyon jól érzem magam! Annyira aranyosak vagytok!
Ja, a suttogós könyv a kuponnal tényleg megéri!

Hajni! Biztosan tök jó időtöltés lehet ez a tánc. Mostanában annyira felkapott, de itt nyiregyen én sem láttam sehol, ahol hirdetik. Igaz, nekem most nem is lenne időm járni, de később talán én is belevágnék. Bár annak idején a hastánc is kb. 5 alkalmat jelentett számomra:) Inkáb tornázni, vagy konditerembe járnék el szívesen néhány hónap múlva.

Kismamák, bírjátok még magatokat? Hogy vagytok?

Kép
kallosnejudit

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:31-kor.
20150601134430

Viki! jó,h te már ettél... én még nem jutottam el odáig. ..
a vasutas műv.házba szokott lenni torna

Kép
kallosnejudit

....
20150601134430

Viki, és egyébként most többet eszel? vannak kaják, amiket kívánsz?

Kép
kallosnejudit

Sziasztok!

Viki! A torna engem is érdekelne, bár a védőnő nekem azt mondta, hogy jobban járok ha beszerzek egy kismamatornás dvd-t és otthon akkor és annyit csinálok amit bírok. Van RR dvd.m de már unom, Dorkával végé azt csináltam. Jó, de közösségben azért jobb lenne.
Van amúgy a Kállói úton a D-max-ban is kismamatorna kedden 4-5 ig délután. Nekem az totálisan nem jó, mert nincs aki Dorkára vigyázzon... A Krúdy házban pedig van kismamajóga, azt szívesen kipróbálnám majd, 1000Ft/alkalom.

Judit! Tényleg erős kis fiacskd van, Ha neki kényelmes had ücsörögjön. Úgysem csinálná ha nem bírná!

Zsuzsi! Nagyon kedves vagy, hogy felajánlottad a gyerekfelvigyázást. Ha időszerű lesz meglátom hogy bodogulok és visszatérünk rá! Köszi mégegyszer. A gyerkőcöket addig attól függetlenül is összeengedhetjük :D

Sensi! Nagyon aranyos Anna ahogy totyog!!!

Rubinita! A közös e-mail címünkön vannak levelek, ahol van babás táblázat, abban benne van mindenkinek a "polgári" neve is, így megtalálsz minket az iwiw-en. Priviben küldöm az elérhetőséget, ha lemaradtál róla.

Ma kapta Dorka a 15 hós oltást egyszerre a meningococcus ellenivel. Az elsőt jól viselte, a másodiknál azért eltört a mécses Aztán amikor mondtuk neki, hogy nagyon ügyes volt, akkor tiszta könnyes szemmel azért elkezdett tapsolni, ami nála azt jelenti, hogy ügyes
szerencsére hamar megnyugodott, eljövetelkor már osztotta a puszikat
Remélem nem lesz semmi utóhatása, bár azt nem bánnám ha ma délben egy kicsit többet aludna...
Bár nem hiszem, hogy lesz belőle vmi, mert most éppen a liftet kalapálják ezerrel. Ááááááááááááááá :x :evil: :evil:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:32-kor.
20150601134430

Viki! Nem dobálja Dorka a puszikat, hanem adja az arcára annak aki szimpi neki! :D
A dumás részeket én is áttakertem mindig a RR dvd-n :) Amúgy kaptam és ugye ajándék nyihaha... egyébként ha nem dumál akkor jó :)
Ha mégis érdekelne szívesen kölcsönadom. A dokim úgyis azt mondta 14 hétig elégedjek meg azzal hogy a kis élő súlyzómat emelgetem, aki több mint 10 kilós :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:32-kor.
20150601134430

Viki!
Reggel elcsattogtam a fodrászig, de be volt zárva, lebetegedett a csaj :( úgyhogy a fejem maradt amilyen volt :cry:

Anita!
Tomi még csak küldi a puszit :) és ha mondom, hogy adok neki egy puszit, a kezét tartja :lol: Dorka nagyon ügyes, hogy ilyen hősiesen viselte :D A felvigyázást majd meglátod, de tényleg szívesen vállalom :wink:

Rubinita!
Engem is felvehetsz nyugodtan az iwiw-en :D

Judit!
Szerintem is ücsöröghet picit Marci, ha nem bírja, úgysem csinálja :lol:

Sensi!
Anna de ügyes!!!! Tomi már egy éves elmúlt, mire önállóan el mert indulni :roll:

Ildi???? Hogy vagy???

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:33-kor.
20150601134430

Lányok! Az iwiw-el kapcsolatban. A modemem nem nyítja meg a közös email-en a táblázatot :-( :-( :-( ,így nem tudom csak azt bejelölni aki elküldené nekem priviben a nevét :-( ...Köszönöm! Puszi!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!

Oltáson túl vagyunk. Szerencsére nagyon jól viselte Csenge, meg se nyikkant. Magyarázott végig. A végén elvette a doktornőtől a kiskönyvét, köszönt, hogy "sia", és elindult az ajtó felé. Remélem, láza nem lesz, bár eddig szerencsére csak a 15 hós után volt néhány nap múlva egy pár apró kiütés, meg egy kis nátha, de azt mondják, hogy ez normális. Anita, remélem, nálatok nem lesz semmi! Édes lehetett Dorka! :)
Egyébként Csenge is ilyen puszilgodós-simizős. Ezzel csak akkor van gond, ha a védőnőnél olyan családba botlunk, akik... khmm, hogy is mondjam, nem éppen szalonképesek. Na akkor tök ciki elmagyarázni, hogy miért nem szabad puszit adni.

Mi is voltunk tegnap a Kossuth téren, olyan 5 körül. Venni kellett vattacukrot, mert Csenge meglátta a gyerekeknél. Persze, nem tudta, hogy mi az, és mit kell vele csinálni. Azt mondta, hogy Csenge játszik vele. Frankón néztünk ki, mert én nem szeretem, Robi nem eheti (cukros), a gyerek meg csak lóbálta. A cukor meg a nyirkos időben olvadozott. Megy az egész szerelése a mosásba, mert tiszta cukor lett minden. :lol:

Judit, tényleg kis erős Marci. Szerintem se aggódj, Csenge is imádott ülni. Úgy jobban lát. Ha elfárad, vagy már nem akar úgy lenni, úgyis szól.

Lányok, hogy Ti milyen lelkesek vagytok torna ügyileg! Én nem vagyok ilyen kitartó. Egy idő után mindig van valami indok, hogy most miért nem tudok menni. :D A legfőbb ok persze a lustaság. :oops:

Sensi, nekünk is van ilyen bodynk! :) Ügyes Anna!

Zsuzsi, köszi a tippet, majd szétnézek ott is. Ezekkel csak az a bajom, hogy nem tudom felpróbálni, és úgy nem nagyon szeretek vásárolni, mert lehet, hogy hülyén áll, amit megveszek.

Viki! Még annyit akartam írni könyv-ügyben, hogy én elolvastam egy másik könyvet is terhesen, annak nagyon sok hasznát vettem. A címe Szoptatás, nem tudom, ki írta, de a Kismama magazinban szoktam látni hátul a képét. Szerintem ez tök jó könyv. Illetve anno az apás szülés tanfolyamon ajánlotta a szoptatási tanácsadó a Nagy szoptatóskönyvet (valami ilyesmi a címe), állítólag abban is minden fontos le van írva a témáról. Szerintem valamelyiket érdemes elolvasni, ha hozzájutsz.

Anita, mostanában mész 12 hetes uh-ra, ugye?

Brigi, ha jól időzítetek, akkor majd akkor lesz babád, amikor itt a három-babát-akaró kismamik szülik a 3-at. :D

Hajni! Ez a táncolni járás nagyon klassz lehet! A pároddal jártok? Vagy egyedül? Én nem tudnám elvonszolni a férjem ilyen helyre, sajnos. Pedig imádok táncolni. Mindig úgy irigyeltem a versenytáncosokat, olyan szépen táncolnak. Szoktam is nézni néha a tv-ben a közvetítéseket.

Naaa, még annyit, hogy jól feladtátok a leckét ezzel a bababörzével. Játszós ruhákat nekem is kell vennem, és én is sajnálom a vadi újat ráadni Csengére a porba. Viszont pólók, rövidnacik, hosszú ujjú pulcsik meg kellenek tavaszra/nyárra/őszre. Na, majd meglátom. Van egy hónapom kitalálni, mi legyen.

Most bedugulok, mert már elég sokat írtam. De hát annyi mindenre kellett válaszolni. :D
Vendég

Én is lemaradtam a közös emailről. Valaki tájékoztatna róla, hogy mi az?

Kép
kallosnejudit

Judit!
Küldtem privit.
Rubinita, neked is!

Betti, ha találkozunk akkor majd meglátod miért kellene lelkesnek lennem a tornát illetőleg. :oops: :oops: :x
Igen a jövő héten kedden megyünk UH-ra. Már alig várom. Kicsit hosszú nap lesz, mert megyünk anyával délelőtt venni nekem vmi nacit, délután meg korán át kell menni Db-be mert intézni kellene a mh-en a táppénzt, de csak 3 ig vannak, aztán fél 6ra megyünk dokihoz. Még jó, hogy ott laktunk albérletben és akik mellett laktunk egy aranyos nyugdíjas házaspár, akik szeretnek beszélgetni :) Ja és persze Dorkát is visszük!
A vattacukros sztori tetszik. Dorka is szemezett vele, de szerencsére fáradt volt már és a cumijával is beérte :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jajj és képzeljétek Dorka fél egytől még midnig alszik!!! Juhéééé! Legalább kialussza magát!
De remélem nem készül belázasodni az oltástól (mert azt mondta dokinéni az is előfordul) és nem vihar előtt csend van!
Jajj, hogy nekem semmi sem jó :D

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Még egy mondat aztán eltüntem! Jó ötlet a sütizős tali! :lol:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:33-kor.
20150601134430

....
20150601134430

Viki!
Tényleg nagyon jó a sütizős tali :wink:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Dorka! Miért írja azt, hogy nincs privim? nem jött át a privi :cry:

Kép
kallosnejudit

Viki, hogy milyen jó ötleteid vannak:) Szóljatok, ha lesz "randi", mennék én is

Kép
kallosnejudit

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:34-kor.
20150601134430

Judit!
Küldtem mégegyszer.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Dorka, köszi, megkaptam!

Kép
kallosnejudit

Sziasztok!

Én is ide értem.
Jó sokat írtatok :lol:

Zsuzsi!
Sajnálom a fodrászt, mármint hogy nem sikerült ott találnod:(

Judit!
Tudod már a közös mailt??

Kávézós tali jó ötlet :wink: babákkal vagy nélkülük??

Most megyek majd holnap többet írok :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?