Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Megint eltüntem egy kicsit de igérem ilyen nem sokszor fog előfordulni, rengeteg dologrol maradtam sajnos le úgyhogy most bepólolom.

Először is gratulálok Pandácskának és Apacséknak sok boldogságot és egészséget ez egész családnak :D

Panda
Mégegyszer gartulálok és egy tünemény a babátok.
Apacs
Szép nagyok az ikreitek, gratula.
Dezsi
Február 21.-én megyek megbeszélésre és akkor már remélem többet fogok tudni de már nagyon váro, hogy mit mond a dokim.
Kis*
Szuper a kávézós kép, mintha csak magamat látnám :D
Katica
Igen szeretnék felkerülni a listára csak nem tudtam, hogy ez hogy működik most lesz a 3. lombikom szóljál ha még kell adat.
Zsani
Én is sajnálom :(
All
Sajnálom :(
Nyulasz
Ne haragudj, hogy nem írtam a multhéten de sokat gondoltam rád és örömmel konstatáltam, hogy minden rendben. Szörnyű lehetett ennyire fáj? Ez egy hülye kérdés volt bocsi :oops: Pihizzél és ha jobban vagy várom a részleteket. Visszatérve a kérdésedre ez nekem a 2. lombik volt.
Till
+++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

gruppy te hol láttad az ireket??? én nem látom akárhogy guberálok

életképek ma :D Kép Kép Kép Kép
éjjen maja ma jelzett és sikerült a wc-be ment a kaki is!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Guppy!
Jó,hogy megint itt vagy.Kiváncsi vagyok mit mond a dokink 21-én.
Csoki!
Ilyet,Majababa már a wc-be kakilt?Asszem 5 hónaposan ez csoda.Gratulálok hozzá.
All!
Mit mondott a doki a májusról?Én is májusi vagyok,az egy szuper hónap.
Hát csajok,az x-prep,amit megittunk a szobatársammal,na az nem semmi volt.Jól kitisztított minket :oops:
De inkább nem írom le az élményeimet,senkinek sem akarom elvenni a kedvét a beavatkozástól.Biztos mindenkinek más.
Dezsi!
Tényleg elindítottátok az öf-t?
Csibe!
Na,mizu?Teszt??????????????????????????????????
Brumi!
Vendég

nyulasz alkalmazzuk az pelus nélküli modszert de ez az első hogy jelzett
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csibe!
Nagyon drukkolok és várom a jó híreket!

Nyulasz!
Jól vagy? És tényleg minden a legnagyobb rendben? Én szeretném tudni, hogy mire számítsak, a kedvem nem tudod elvenni... Ha nem akarod elrettenteni a többieket, akkor ird meg légyszi pübe, ha megkérhetlek :oops:
és tényleg. elindítottam. 36 éves leszek az idén. Egyedülállóként indítottam el, mert még nem házasodtunk össze, igy is lehet, de lehet, hogy későbbiekben ez változik :) . Ez mélységesen megnyugtatott. és tudom, hogy valamikor lesz gyerekem. Ha 3 év múlva gondolnék erre, akkor lehet, hogy már nem lehetne, mert 45 év a korhatár és már kicsúsznék, mert olyan sok a várakozási idő. Most várom, hogy pszihonéni megvizsgáljon, környezettanulmány, tanfolyam, és házidoki igazolás a drogtalan életemről... Igy gondoltam. De ez nem azt jelenti, hogy feladtam. Csak most már tudok aludni és nem vagyok annyira idegroncs...
dezsina

Sziasztok!

Dezsi,
Nekünk van ismerős aki örökbefogadott. Amíg egyedülálló volt, mindig a lista végére került, a házaspárok előnyt élveznek. Ahogy összeházasodtak rögtön babához jutottak.
Nem akarlak elkeseríteni, csak úgy gondoltam jó ha tudod.

Csokinyuff,
édes a babó nagyon.

Csibe
??????????

Nyulasz,
szerintem is írd le, mert én is kíváncsi lennék rá.
Vendég

Nyulasz: de jó Neked, hogy Te X-prep-et kaptál - amúgy fogalmam sincs mi az - engem és az akkori szobatársam 2 evőkanál ricinus pucolt ki, de azt alaposan.. Este már versenyfutás volt :lol: :lol:
Az első néhány nap biztosan rossz, és igazad van, mindenki másképp viseli, de javulni fog előbb utóbb minden :)
Csak legalább lehetne ilyenkor zuhanyozni rendesen, az a sárga has :lol: :lol:
Nekem amúgy a lapar előtt a katéter volt a legrosszabb.. Az rettenes élmény volt számomra, és most a császárnál is különben.. Égett, mint a tüzesvas.. :cry: :( :shock: Legközelebb az érzéstelenítés után fogom kérni :lol: :lol: :lol:

Kép

Guppy: hajnali 5-40kor én is így néztem ki :lol: :lol:
2 nap és PÉNTEK!!

Többiek mizu?
Kismamák?? Szalai Heni? Lanyané? Katavirág?
Hova tűnt mindenki :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

Bella!
igen ezzel tisztában vagyok. Most egyenlőre az a volt a cél, hogy felkerüljek a listára. Ha 5éven belül mégis összeházasodunk, akkor meg mi is kaphatunk babát. Még annyi minden történhet. Ez tényleg csak a B terv. Addig is megy az idő és azért csak-csak halad a lista.

Guppy!
Akkor már csak egy hetet kell várnod! Remélem, sikerül belekezdeni és megtudod a kövi időpontot!

All!
lelki világod? már inkább a következőre koncentrálsz?
dezsina

Sziasztok!

Én is keresem Katavirágot! Asszem ő lombikozott Győrben! Vagy valaki más tudna nekem segíteni? Az van, hogy egy bizonyos orvoshoz szeretnék kerülni, nem a lombik miatt, hanem, hogy feltárja a vetéléseim okát! Ilyenkor ha kérek konziliumot, akkor kérhetem, hogy melyik orovhoz kerüljek? Vagy kapok időpontot, oszt ahhoz kerülök, aki épp van.... Ti, hogy csináljátok? Köszi a segítséget!
Vendég

Na még annyi, hogy ha időpontot kérek, el kell mondanom, hogy miért akarok menni? Nem szeretném, ha később kapnék időpontot csakmert nem lombikozni megyek! Aki javasolta, hogy odamenjünk mondta, hogy hivatkozzak rá, de nem hiszem, hogy ő kapkodja fel a telefonokat! :roll:

Remélem már nem hagytam ki semmit! :roll:
Vendég

sziasztok!

brumi: hajrá tüszők! nem ez lesz az első prolaktin-vizsgálat nekem. magas volt még nyáron, akkor egy hónap alatt, gyógyszerrel lehúzta a doki. utána csak szinten tartásként szedtem kis dózisban a gyógyszert. de január elején azt mondta a doki, hogy most azt se szedjem. most megnézzük, hogy milyen az érték, ha újra magas, akkor a lombik előtt be kell állítani.

nyuszi: pihizzél még! örülök, hogy oké minden belül. én is szeretném kérni a beszámolót.

kis *: mindjárt itt a kontroll. :wink:

till: itt is drukk neked++++

guppy: táblához: kor, intézet/doki, hanyadik lombik, lombik oka, aktuális események, ha van. köszi.

katica
katica30

csibe: teszt????

katica
katica30

Sziasztok,

gyors bekukk ebéd után...

Dezsi,
lelkivilágom meglepően nyugodt. Én sem értem...Biztosan öregszem (szeptemberben 36 leszek).

Nyulasz,
májusra nem kérdeztem rá, telefonon tudtam csak beszélni a dokimmal, de a márciusi menzesz után megyek hozzá, akkor kérdezek. Már írom a listát :D
Addig meg teljes tatarozás kívül-belül: fogászat, reflexológia, IR, és egyéb vizsgálatok, amire az erőmből futja. És persze elfoglaljuk magunkat, április vége felé lesz egy újabb kiskutyánk, úgy tűnik, azzal is foglalkozni kell, kertészkedni akarunk kicsit a telken...szóval ilyesmik lesznek májusig.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csibe,
mizu?

Estére még jövök, addig is jót ne halljak rólatok :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle!
:D én decemberben leszek 36 :D
Én is úgy csinálom, mint Te, elfoglalom magam! Muszáj! És utána jöhet végre az eredményes lombikprogramm! :D
dezsina

Sziasztok!

Grönland, tőlem (Győrben) megkérdezték, hogy melyik dokihoz akarok menni. Azt meg nem kell a telefonos csajnak az orrára kötni, hogy mit akarsz. Konzultációt kérsz, ennyi.
Sok sikert :) :!:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!
Dezsi,Bella,Katica priviben elküldtem a sztorit.Ha bárki kiváncsi,szívesen elküldöm,de ide nem írom le.
Vendég

Egerecske!

Köszönöm szépen, sokat segítettél! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Bikémiai terhesség. Pénteken újabb vérvétel addig is megy tovább a progipótlás.

Kép

csibe
csibe32

na sokk drukkk mindenkinek akinek kell és egy kis móka :)
Vendég

Kép hé te ott mit csinálsz???? Kép ez itt maci. Érted? a neve maci Kép te ott komolyan gondoltad ezt a csákót??? Kép
Vendég

Jaj,Csibe drága!Van még esély?Mennyi lett a hcg?Nagyon drukkolok,ha kell még progi,akkor a doki még adott esélyt.
Vendég

Nyulasz!
megkaptam, válaszoltam :(

Csibe! :(
dezsina

Csibe: drukkolok nagyon! :roll: ++++++++++ (((())))

Nyulasz: örülök, hogy látlak :D

Csoki: Maja aranyos :wink:

Katica: ki akarom tolni kontrollt jövő hétre, ha lehet..
Szőrös még a lábam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AZÉ Ennyire nem ....
Kép

Gröni. dokit szerintem Te választod meg, Tapolcán legalábbis megkérdezték annó tőlem.. :roll: Győrben is biztosan így van :!:

Dezsi: örülök, hogy jól vagy :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Egy ideje olvasgatlak benneteket, de csak most jött el az ideje, hogy írjak is.
Csibe, nagyon drukkoltam Neked. Ugyanúgy jártam, mint Te. Én hétfőn mentem az "eredményhirdetésre", és sajnos nekem is nagyon alacsony volt a HCG-m. Péntekig adott még időt a dokim, de sajnos úgy érzem, hogy semmi nem változik :( Végig biztos voltam benne, hogy sikerülni fog, de a hétfői hír után feladtam sajnos. Azért kitartás péntekig, mindkettőnkért izgulok.
petne

Petne!
Üdv a csapatban!
mesélj egy kicsit magadról... :) Hova jársz?
És természetesen mennek a drukkok péntekre! Remény mindig van!

Kis-Csillag!
köszi!
Látom, Te is jól vagy! Örülök neki! Vajon hány sütitekercs készült mióta hazajöttél?
dezsina

PANDA
újabb képeket akarunk!!! :wink: :D Kép
Vendég

Dezsikém: mostan megfogtál.. azóta rengeteg, hétvégén csinálok újra, meg most már talán hatlapossssat is :wink: :D :lol:

Nemrégiben beszéltem orvosommal :D Egy tünemény :lol:
Hétfőn kell mennem, ebéd után, és akkor is hívjam fel, hogy hova menjek :D Hát-hát :D Addig eltudok menni közben kozmetikushoz talán szőrteleníttetni :lol: :lol: :lol:

Aki pénteken délben vár :lol: :lol: :lol: Most kértem időpontot :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Látom nagyon betábláztad magad! jövőhétre és utána is jut egy kis orvososdi! Aztán szépüljél am! És csak lassan a sütikével, utána nem sirdogálunk majd a felszedett kikók miatt :lol: :lol: :lol: :!: :wink:
dezsina

Kis*,
a hatlapos receptjét el tudod küldeni priviben?
Vendég

Bella: felteszem ide - ez a recept nagymamámé :!: :D nem mindmegettés :D
1202915276.7795.doc

Dezsi: nem izgulok annyira a kilók miatt, felesleges :shock: :lol:
Betábláztam-e? Miazhogy :wink: minden hétre legyen izgulni valóm :lol: :lol: :lol: , meg hát unatkozni sem szeretek :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*
köszi :D
Vendég

Szia Dezsina és a Többiek,
Holnap lesz 1 éve, hogy a Kaáliban túlestem az első inszemináción, amit aztán 3 másik követett. A meddőség oka ismeretlen volt, a férjemmel is és velem is minden rendben találtatott. Nagyon sok minden nem tetszett abban az intézetben, így a 4. inszem után váltottunk, és a BMC-ben kötöttünk ki, az orvosom dr. W. Ott az első UH kimutatta, hogy mindkét oldalon 7-7 cm-es endometriózisom van, amit most novemberben műtöttek. Műtét közben kiderült, hogy miómám is van, és az egyik petevezetékemet is ki kellett venni. Műtét és felépülés után mielőbbi lombikot javasoltak. Long protokoll január 2-án kezdődött, a punkció 28-án, beültetés pedig 31-én volt. 2 csöppséget kaptam vissza, 3-at pedig a fagyiba küldtünk.
A többit már tudjátok.
Igazad van, a remény hal meg utoljára, pénteken kiderül.
Üdv,
Petné
u.i.: Köszi a kedves fogadtatást!
petne

Petne: hát ez nem semmi!!! :o :o :o :o

Megagigadrukkhegységek!! És tényleg a remény hal meg utoljára :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi :D
petne

Petne!
Milyen bátran tudtatok válltani! Elméletileg, akkor már semmi sem lehet az utatokban, és jöhet a baba! A megadrukkok mennek péntekre! Hátha valami csodálatos dolog történik Veletek! És ha nem, akkor sincs semmi baj, ott vannak a csodálatos fagyibabák, akik már annyira fáznak, hogy a jó meleg pocidban szeretnének lenni, legalább 9 hónapig!!! :D :wink:
Jómagam is olyan diagnózisban vagyok, hogy nincs semmi bajunk, de mégsem sikerülnek a beültetések... hát most kivizsgálásokra adtam a fejem, olyanokra, amelyekre eddig még nem került sor. Majd meglátjuk!
A BMC-vel teljesen meg vagytok elégedve? Ugye ott csak az a bibi, hogy sokat kell várni? :roll:
Katica táblát vezet, ha felírod az adatok akkor Katica Téged is felfesz a nagy táblára! Persze, csak ha szeretnéd!
És vonalzó????? Szeretjük nagyon a vonalzót!!!! Szerintem mindenki :lol:
dezsina

énisz énisz szeressem vonalzó :)
Kár, hogy csak 2őt enged :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Persze, szeretnék felkerülni a nagy táblára. Segitsetek, hol találom, és milyen adatokat adjak meg hozzá!
Köszi!
Vonalzó ügyben is meglátom, mit tehetek :wink:
petne

Azt nem meséltem Nektek, hogy kiderült, hogy 1 db 5 napos fagyibabánk lett. Én úgy gondoltam,hogy azzal az eggyel nem érdemes kezdeni, kéne mellé gyüjteni, de párom elövette közgaszdász vénáját és levezette nekem, hogy 1 vagy több embrió beültetése esetén az esélyek egyformák, rábólitottam, hogy oké mehet a dolog, benne vagyok-feltétele, hogy feléledjenek az embrió. :wink:

Kép

csibe
csibe32

alle: az jó, ha elfoglalod magad. milyen kutyád van?

csibe: én még drukkolok+++++

kis *: de jó kedved van! örülök neki.

petne: üdv itt. drukkok mennek++++ persze, hogy te is táblalakó lehetsz :lol: kérlek írd meg, légy szíves, hogy hány éves vagy, melyik dokihoz jársz, mi a lombik oka. ksözi.

katica
katica30

Dezsi, a BMC-vel tényleg csak az a bibi, hogy sokat kell várni, de ez azért van, mert folyamatos vér és uh monitorozás van. Aki csak uh-ja van az kb fél óra alatt megussza az egészet,csak hormon eredményre kell várni sokat. Sokadik stimum alkalmából többedszeri megállapításom, az, hogy várakozásnál csak azok szívnak nagyot (pl.én), akiket ilyenkor kidob az ágy, és 7-kor már ott vannak. Az aki 9 vagy utánna érkezik, az is kb. akkor végez, mint aki fél 8 körül ér oda, max. 10 perc késéssel végez. Kivizsgálás szempontjából az országban az egyik legprecizebb intézet.
Nemtudom, hogy mennyire más illetve eltérő Brumi vagy Petne véleménye.

Kép

csibe
csibe32

Hali!
Nyulasz
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, te beszéltél azóta vele mióta megvan az eredmény? Látom jobban vagy örülök neki ja és légyszi privibe nekem is a sztorit küld el :lol:
Csibe
Még nem feladni ++++++++++++++++
Petne
Üdvözöllek neked is mennek a drukkok péntekre.
Kis*
5.40 :shock: hát nem irigyellek, már én is nagyon várom a hétvégét :lol:
Csokinyufff
Nem láttam én se az ikreket csak az adatok miatt írtam, hogy szép nagyok lehet, hogy félre érthető voltam :oops:
Katica
Boldog névnapot!
Adataim: kor:31, intézet:Kaáli, doki:Krizsa F., lombik:2. okát nem tudjuk azt mondják, hogy nincs bajunk de hát valami csak van :x aktuális esemény nincs.
Dezsi
Igen, igen már csak 1 hét és én is csinálok vonalzót. Mi egy cipőben járunk te milyen vizsgálatokat tervezel, én nem tudom merre induljak el :(

Február 21. megbeszélés
guppy21

Petne - üdv itt közöttünk. Jó hogy idetaláltál. Hidd el itt már annyian öreg motorosnak számítunk, hogy szoktunk magánrendelést is tartani egymásnak. :lol:

Kis* - folyton édeset ennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A férjem kedvence a hatlapos - csak azért nem a mamámat vette feleségül (neki egyébként elsőrangú a hatlaposa- is) mert megígértem neki, hogy én is megtanulom. De a mama a tipikusan marokra sütő-főző fajta, örülök a receptnek nagyon! Bár nálunk most fánkszezon van - kétnaponta - azért lehet, hogy hétvégén megörvendeztetem életem párját hatlapossal. Nem akarnál három lapot megsütni és online átküldeni? :oops:

Dezsina - örökbefogadás :shock: :shock: Nem semmi a döntésed. Én meg még azt hittem csak mi vagyunk olyanok, akik képesek vagyunk pikk-pakk dönteni. Ügyes és bátor voltál!!!!!!!!!!!

Nyulasz - küldj nekem is egy történetet kérlek! Millió puszi, ügyes voltál nagyon!!!!!!!

Csoki - drága és nagyon aranyos a kicsikéd! Rettentő fotogén a kisasszony!

Csibe - én még drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!
Köszi a drukkokat péntekre.
Katica, a kért adatok:
35 éves vagyok és a BMC-be a Wiegandt dokihoz járok.
Korábban ismeretlen eredetű meddőséget állapítottak meg, ezért voltak az inszeminációk, aztán kivették a petevezetékem, és onnantól kezdve "tipikus lombikosok" lettünk.
Ami a BMC-t illeti, én a rentgeteg várakozást leszámítva elégedett vagyok. A várakozás pedig éppen azért van, mert mindent rendesen megvizsgálnak, ha kell, többször. Ez volt egyébként az egyik oka annak, hogy eljöttem a K-ból, borzasztóan felületesnek éreztem őket. Szerintem el kell fogadni, hogy rá kell szánni a napot, ha valaki hormoneredményre és UH-ra vár egyszerre, de hallottam már olyat is, hogy valaki megbeszélte a dokival, hogy a vérvétel után visszamegy dolgozni, és záróra előtt jön UH-ra és a hormoneredményért.

Kép
petne

rakok táblákat. írjátok meg kérlek, ha vmit rosszul írtam, vagy van újabb adat. köszi.

Kép

Kép

Kép

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Sziasztok!

Tegnap voltam a nőgyógyásznál akit a lombikos orvosom javasolt. Arra jutottunk, hogy jövő hónapban meso után megcsinálja nekem a lapart és a hysterót.

Nyulasz!

Engem érdekelne, hogy mi volt mert hát hamarosan én is átesek rajta. Azt mondta nekem a doki, hogy műtét előtt két nappal nem ehetek már semmit csak folyadékot ihatok és felírt egy hashajtót, amit ki kell váltanom.

Petne!

Üdv a csapatban.
:lol: :lol: :lol:
Mi volt a gond a Kaálival, kihez jártál?

Guppy!

Én is a Krizsához járok :D

Csibe!

Én még szorítok neked!
gizmixxx

Csibe!

Nagyon jó, hogy vannak fagyibabák, mikor kaphatod meg őket?
gizmixxx

Sziasztok,

Gizmixxx elvileg, most ha megjönn, utánna a következő ciklusba mehetek a fagyibabáért. Párom nagyon akarja, azért ezt megbeszélem majd biológussal is, hogy milyennek látta azt az egy embriót.

Kép

csibe
csibe32

Gizmix!
Ment egy kérdés priviben!
Csibe,tőled is kérdezek!
Vendég

Petne!
Üdv itt.Én is nagyon szorítok a péntekhez!Már csak egyet kell aludni!
Brumi!
Te hogy állsz?
Csibe!
Péntek+++++++++ :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?