SZép napsütéses napot Mindenkinek!
Szamóca: Almamánia a mi kedvencünk is
Tetszik, hogy mindíg az évszakhoz öltözteted a házatokat, én lusta vagyok ehhez, max. karácsony.
Jamiee, Fanna: nem tudom hogy kell vonalzót csinálni, és most igazán nincs is időm, de amúgy amikor időm is lenne, akkor meg híreket olvasok a neten.... ördögi kör ez
Egyszer biztosan lesz
Fanna: ovi: a Hold útiba szeretném, ha járna, az útba esik nekem is, férjemnek is, meg a szomszéd gyerkőcök is odajárnak. Majd májusban lesz itt Szolnokon jelentkezési lap az óvodákba, akkor fogunk jelentkezni. Olgától kérdezted, hogy foglalkoztató bölcsibe mennek-e. Az hol van? Az ua, mint a játszós bölcsi? Szerintem én kb. márciustól viszem Bencét itt a Széchenyin a játszósba.
Szilbee: Boldog névnapot Leventének! Cuki, ahogy alszik. Én úgy szeretem nézni, mikor Bence alszik, az ébredési illata ,az meg mindent visz, szagolgatom, meg ölelgetem.
De jó látni, hogy "ennyire" megviselte Dávidot a bari
Óriás bébi
Úgy meg tudnám gyömöszölni !
Ma meg reggel kivittem anyámékhoz egyetlen utódunkat, mert a szakdolit kell írnom (mint az látszik most is), és csak holnap délután megyek érte. Ja, képzeljétek! Az én félszobatiszta gyerekem az elmúlt két éjszaka felébredt, hogy neki pisilni kell. Én meg ki sem látván a fejemből, rohantam a biliért (az egyszerűbb volt), azt sem tudtam hirtelen, hol a lámpa, mit keresek...
Aztán pisilt, ivott, és aludt tovább