Haj
Erika, ehh... Csodás óvónőtök van
De le merném fogadni, hogy inkább nézi a koszos gyereket, minthogy megmosdassa az oviban.
Tündériek a gyerkőcök, az jó, ha jó testvérek
Judit, nekem inkább a lakások belső elrendezésével van problémám
Ha mán ennyi enerdzsit belefeccöltek, jól használhatóra is megcsinálhatták volna... Ha valami csoda folytán tudnánk ott lakást venni, tuti, hogy átvariáltatnék pár falat
Gratu a majdnemmásodikfoghoz!
Nameg az új, hasznos szavakhoz
Fertőzésveszély? Átvitt, vagy valós értelemben?
Jaimee, vonalót nemazé montamte!
Csak fitogtattam, hogy a látszattal ellentétben nem csak bamba, szemfüles is tudok lenni
Hát akkor, mááááma is Boldog Második Hófordulót Rékának!
És ahogy a vonalzód áll, holnapra is
Mosogatni én is szeretek! Az egyetlen házimunka, amit tényleg szívesen megcsinálok
A vasalásról viszont lemondtam
Talán egyszer újraélesztem...
Takarítással én is úgy vagyok, mint Szilbee...akkor vagyok nyugodt, ha én csinálom
De 2-3 gyerekkel lehet én is bevállalok egy takarítónénit
Kata, köszi a pörgős tippet
Egyelőre kielégíti a forgószék
Niki,
itt a térkép
Ditke, igen, úgy tűnik rendbejött Bogyóm szeme
Nem váladékozik már.
Jah, börzézni tényleg úgy lehet érdemes, ahogy Judit írta: előre kiszámolt zsével
Én sem akarom elkölteni a havi bevételünket, most még egyelőre kíváncsiságból szeretnék elmenni (még nem voltam).
Szilbee, dejóóóó
Márminthogy Dávidon csak ennyire jött ki a himlő... Ne is rosszabbodjon!
Szamóca, úgy elképzeltem a hamicsipegetést...olyan aranyos lehet
Katlina, az utolsó képen mit csinált Robika, amit sikerült elkapni?
A nagyfiú, hogy ácsingózik a járókában
Fanna, egészségedre a mercite
Ahányszor csak látom Nimit, mindig megállapítom, hogy nagy szívtipró lesz a kislegényből
Szép gyerek, nah. Kipróbáltátok a Zúj ülést?
Olga, jó sok mindent eszik Balázs! Nem lesz gond az élelmezésével
Annaluci mostanában kiskutyásat játszik...amit beletesz a szájába, ráharap a négy fogával és pár másodpercig így tartja – kéz nélkül
Hja, és imádja a Coca-Cola-s automatás reklámot (gondolom elsősorban a zene miatt), úgyhogy vasárnap megnézzük azt a Happiness Factory filmecskét