Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itthon vagyunk, bár nem nyugodtam meg, 281-es Sebi-vel engedtek el! Kérem a drukkokat, hogy ne legyen baj, mert akkor mehetünk a gyerekkórházba :cry: :cry: :cry:

Peti amúgy teljesen el van ájulva Esztitől :) Szeretgeti, simogatja. Szóval eddig rendben van.

Eszti meg szépen szopizik, az előbb szopott 20 perc alatt 50-et, szóval ez a része egyelőre rendben van :P :P :P

Nekem a gátsebem k...a fáj, de asszem ez volt Petinél is, ez ezzel jár :wink:

A szülésről majd később írok bővebben, de teljesen simán, és szépen ment minden és gyorsan is. (na jó, nem Petihez képest gyorsan, de az átlaghoz képest gyorsak voltunk)

Amúgy a kiscsajom 2700 g-al jött haza. és az 50-es ruhákból is kiesik :lol:

Visszaolvasni valszeg mostanában nem fogok tudni, ezt nézzétek el nekem okés :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Itt vagyok de nem túl jó paszban estére nagyon elfáradok!
Munka plussz a magánbetegek!
12 heti uhCRL:54,7 mm
BPD:17,8 mm

Már csak este hányok nap közben émelygek de sokkal jobb már!

Dodó!
Nagyon szép a pocid!!!És a képek is!

VIKI??????????

Magi?

Legó!
hogy vagytok!

többieknek sok puszi!

Ígérem jövök majd csak alig élek mire géphez kerülök

Ma nagyon felzaklatott másik kolléga nóm is babát vár és a dokija megadta neki a műszeres befejezésre a dátumot mert nem fejlődött a baba elment másik dokihoz aki mindent rendben talált!!!
Szerintetek hogy van ez?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

VIKI!

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyszerre írtunk és lemaradtam ez szuper hír!

Jó egészséget és sok-sok tejcsikét!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

viki?
mi ez a 281 sebi??

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Serum Bilirubin, a sárgaság miatt nézik és ez nem túl jó érték, sőt! :cry:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Viki!Gartuálok mégegyszer :lol: :lol: Azért képet is rakjál majd fel :wink: Jó babázást :lol:

Betti!Már agódtunk érted!!!!!De jó,hogy minden rendben van veletek :lol: :lol:

Dodó!Nagyon szép a pocid :lol: Könnyü dolga lesz a babádnak már kapásból 2nyelvet beszélhet :D

Én olyan lusta vagyok,hogy ha lehetne egész nap pihiznék vagy ennék :shock: Zsófinál alig birtam enni most meg álandóan éhes vagyok és nem émelygek 8)

Többiek??????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata

Nagyon gratulálok a babához :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

sziasztok!

Csajok ti hogy raktok fel képet? Nekem mind túl nagy, és fogalmam sincs hogy kicsinyítsem le..:(

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Betti!Köszönöm.Hát én is kezdtem feladni aztán kiderült,hogy már van egy lakom:D Te rögtön elkezdtél émelyegni?Én kezdek agódni,hogy még semmi bár ami késik nem múlik :roll: Réka már tudja,hogy lesz tesója?

Gabo!Én lekicsinyitem és lementem mégegyszer :lol: Csak 600X600pixert lehet a nevedhez kép mérete meg max 60pixer :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!!!

Viki! Neked ezuton gratulálok a babodhoz és nagyon jo egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok!! :D Milló puszi nektek!!! :D :D :D

Zsuzska! Nagyon jok ezek az aranyköpések! :wink:

Dodo! Nagyon szépen kerekszik a pocakod!

Kata! Én bár még nem tudom milyen naprol napra rosszul lenni. Émelyegni-hányni meg stb., de én örülnék a helyedben, hogy nem vagy rosszul! És vigyázz nehogy sokat hizzál! Puszi

Csajok! Most lett vége a nagy fogyásnak! 90,6 kg-ot leadni néhány hét alatt nem semmi munka van benne! Én csodálom azt a kitarto eröt bennük!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Viki
Örülök hogy jól vagytok! :D Se.Bilirubinhoz drukk! :wink: Várjuk a képeket is! :wink:

Betti
De jó hogy jelentkeztél!Már aggódtunk nagyon!Vigyázz magadra és azért néha pihizzél is! :wink:

Kata
Örülj neki hogy nem émelyegsz!Én anno 6 hét után kezdtem el hányni...de akkor 9 hónapig abba sem hagytam! :lol: Szóval még ne aggódj,bármi lehet! :lol: Az is hogy megúszod hányás és émelygés nélkül! :wink:

Tgabi
Üdv itt!

edoci

Dodó
Nagyon szép a pocakod!

Ibici?
Magi?
Gabi?

edoci

Helló!

Tegnap írtam egy hosszút,de lefagytam és már nem volt időm újraírni. :?

Épp Bettiről akartam infozni,de látom jelentkezett.:)
Hékás Betti,Neked még él az a számod amit megadtál?Csak azért kérdem,mert írtam sms-t,elméletileg meg is kaptad,de semmi hír Rólad.:( Jó,hogy írtál!
Nem gondoltál arra,hogy abbahagyd a melót????

KAta
Ne aggódj!Jobb,ha jól vagy!NE kívánd az állandó rosszullétet!
Minden rendben van Veletek!Nem kell ehhe hányinger,émelygés. :roll: :lol:

Gabo
Üdv itt.:) Gratulálok a pocilakódhoz! (is :wink: )

Viki!!!!!!
Hurrá!Gratulálok mégegszer!Kiváncsian várom a képeket! De szupi hogy már 2 babája van a topiknak.:) :) :)
Ez a Se bi nagyon dúúúrva...remélem nem lesz belőle problémátok. 200 alatt nem szabadna elengedni...Egy nap kékfény elég se lett volna....
Drukkolok Nektek!
És örülök,hogy Peti is jól viszonyul a hugihoz.:)
50es rucik....mi 2300g-al jöttünk haza...képzelheted....:lol: :lol:

Nálunk pár napig nyafka volt Hédi,ma is elég sírós,de szerencsére most alszik...lekopogom...
Elértük a 3 kg-t.Hipphipphurrá!

Folytatom....felkelt...
Vendég

képek:

szülés előtt 2 nappalos pocifotó, egy két szülőszobás, több kórházi és csak a csíkos rugis készült itthon:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Amúgy voltunk kék fényben hétfőn, ée ez után maradt még ennyi! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mindenkinek köszi a drukkokat és a gratulát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vagyok am, csak intezkednem kell.

Tegnap konyvelo, OEP es a munkahelyem.
Ma meg anyakonyvezeto, a hazassagi anyakonyvi kivonat miatt.

Viki!
Gratulalok nagyon.
Drukkolok hogy minden OK legyen.
Varom en is a kepeket.

Lego!
te is dobhatnal par kepet.

Betti!
Vegre, hogy jelentkeztel.
Orulok, hogy jobban vagy.
Szerintem hagynod kellene a melot!
Gratulalok a 12 hetes UH-hoz.

Edoci!
Neked is megy a drukk mostmar, hogy legyen + a teszt.

Kata!
Tenyleg orulj, hogy jol vagy.
En meg mostanaban is szoktam hanyni. Na meg kerodzom mint a birka. :shock:

Dodo!
Jol nezel ki nagyon.
:lol: :lol: :lol:
Gratulalok a felidohoz.

A tobbieknek most nem irok, mert meg ma mosni kell, pakolni mert uszik alakas. Delutan szuloi lesz az oviban is.

En most megint egesz jol vagyok penteken megyek megint a dokimhoz. Kivancsi vagyok mennyit hizik a baba egy het alatt, mert nem mondhato tul nagynak.
Lehet ez a topic a harom kilo alatti lanybabak topicja lesz. :shock: :lol:

En mar teljesen bepakoltam mindent. A homeos bogyokat is megvettem, mindenbol ketto hengerrel, egy ment a csomiba egy meg a konyhaba, pentektol kezdem majd el oket, mert ket hettel elobb szeretnek szulni. Pontosan marcius 15-en. :lol: :lol: :lol:
Szoritsatok, hogy sikeruljon. Tehat penteken lesz meg egy honapom kereken a szulesig. :lol:

Mar egesz jol vagyok, csak hangom nincs es nagyon faj a torkom, de nem kohogok.

Na megyek.

Magi
Vendég

Na mig irtam Viki is megjott.

Jaj de szepek vagytok.
Irigy vagyok, hogy ti mar tul vagytok mindenen. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eszti baba jo veres volt szegeny!
En nem emlekszem, hogy Zoli is veres lett volna. Bar szuleskor az ember nem is azt nezi. :shock: :shock: :shock:

Tunemenyek a babak.

Magi
Vendég

Viki!jaj de édes Eszter :lol: :lol: És nagyon hasonlít Petire :wink: Neked a doki mit számolt várható szülésnek?

Magika!Nemsokára megszületi Kata is :wink: Én már várom az áprilist :D

Na ma már émelyegtem nem sokat de inkább állandóan aludnék de komolyan 10órakor már a délutáni alvásra gondoltam :oops: :oops:

Betti!Te mivel foglalkozol?

Lego!Gratulálok a 3kg-hoz :lol: :lol: :lol: Dorka élvezi,hogy van kistesója?mennyire vonod be a baba körüli dolgokba?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

február 25-re voltam kiírva, Eszti 2,5 héttel előbb, 37+3-ra született! :)

Magika!

Peti sem volt véres egyáltalán, ésmagzatmázas sem, Eszti meg tiszta fehér máz volt, meg vér, de ugye ő korábban is született jó két héttel!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csajok, köszi a pocakfotó dícséreteket! :)

viki!
Gyönyörű baba... nagyon jók a képek! :) Megy a drukk, hogy ne kelljen kórházba menni!

Betti!!!
De jó, hogy jelentkeztél!!! :) Örülök, hogy minden rendben van! Azért ne hajtsd túl magad, pihenj is! :) És kérünk mindig beszámolót, hogy mi van veled.... nem megint eltűnni...!!!!

Gabi!
?

Magika!
Miért akarsz két héttel előbb szlni? Csak azért, hogy 15-én szülessen??

Nekem is ma nagyon elkezdett fájni a torkom! :(

d.dodó

Dodo!

Az elso es legfontosabb, hogy ne legyen kos a horoszkopja, hanem halak.
A masodik, hogy husvetra szeretnek hazaerni.
A harmadik meg azert, hogy mindig unnep legyen a szulinapja es ne kelljen soha dolgoznia azon a napon. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Viki!
Te voltal UH-n ilyenkor.
Tudnal nekem ertekeket irni?

Magi
Vendég

Magika!

33+2-nél voltam uh-n, adatok:

BPD: 8,68 cm
HC: 30,45 cm
AC: 29,51 cm
FL: 6,26 cm, súlyt nem mondtak akkor!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Koszonom!

Kivancsi leszek mit mond majd nekem is az orvos penteken.

Magi
Vendég

Sziasztok

Bocsi hogy nmem votlam, csak ez a szaladgálás.

Viki óriási gratula, nekem Norbi volt elég sokáig sárga, bár neki nem volt ennyira magas a bilirubin, de nekünk is kellett egy jó párszor mennünk vérvételre, vizsgálatokra, és uh-ra is. de szerencsére minden rendben lesz, próbáld őt a napra tenni, a szobában ha besüt a nap akkor tedd oda őt, vetköztesd le, hogy mindenütt érje. Sokszor szopizzon, hogy minél több folyadék jusson a szervezetébe.

magika én eddig utáltama március 15-ét, de 3 éve imádom, ugyan is az én Réka lányom Március 15-én született.
És hát az én gyerekeimnél ez hagyomány. Ugyan is Betti lányom december 26-án indult kifelé, de 27 lett belőle. De hát akkor is szinte Karácsony. Norbi pedig Április 30án azaz május 1 előtt 1 nappal.
És hogy a drága negyedik se maradjon ki a sorból, bár ő nem ugye nem születhet meg, de ő is majdnem karácsonykor került kia pocakomból dec 20-án. És hát vele van még egy észre vételem is, ő Zoltán lett volna, a testvérem is Zoli volt aki 9 hónaposan halt meg, apukám szintén Zoli aki december 20-án halt meg. és hát ugye ő is dec 20.

Na ennyit a negatív gondolatokról.
Beszéltema dokimmal előrébb hoztuk az uh-ot mert hétfőn már a 15. napon lennék, az meg már lehet késő, így holnap megyek hozzá a 11. napon.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Viki
Nagyon szép Eszti baba! :D Köszönjük a képeket! :lol: Örülök hogy a szopi megy rendesen :D

Gabi
Kíváncsi vagyok mi lesz a dokinál,remélem megírod!Hogy álltok a házzal?

Magi
Már én is nagyon reménykedek a + tesztben,dmég most csak a 16.napon vagyok. :wink: Én is kíváncsi vagyok mi lesz pénteken és mekkora már a babád! :wink:

Kata
pihenjél csak! :lol: Na látod,csak jön az az émelygés! :lol:

Lego
gratula a 3 kg-hoz! :lol: Hogy bírod a két gyerkőccel?Dorka még mindig lelkes?

edoci

edoci persze hogy írok, de este 8-ra megyek, és csak utána ha hazajöttem tudok írni, 9 után.
Ház: egész jól. kezdték a padlófűtést és a falfűtést. Kb 1 hét mulva ajzat betonozás. A nyílászárókat is úgy volt hogy holnap hozzák, de végül csak pénteken reggel.
Sajna érdeklődő nem sok van eddig legalább is, remélem most már lassan beindul majd a szezon

Kép

gabi1

Sziasztok!

Lego és Viki Gratulálok a babákhoz!!!
MInden jót nektek!

Kata84!

Hogy vagytok? Látom már émelygés is volt.
Aludni én is tudnék egész nap!
Nekem csak némelyik kaja nem esik jól és valami új tejet vettem a minap, hát az valmi borzasztó rossz volt számomra, a gyerekeim meg szeretik...

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Viki! Tüneményesen édes kis képecskék ezek! :D Nagyon ari a leányzó! :D És nagyon ari a kisfiacskád is! Gratulálok mind a két szép egészséges gyermekedhez! :D Nikor jön a harmadik????

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika!

Asszem nem lesz harmadik!

Tegnap volt a dokinéni, nagyon aranyos volt, teljesen oda volt Esztitől, meg Petitől is, hiszen Petit eddgi csak üvöltve látta, most meg itt produkálta magát :) A sárgaság miatt aggódik a dokinéni is, és ha nem lesz meg a vizeletleoltás eredménye hétfői, amit a kórházban csináltak, akkor ő is fog kérni egyet, nehogy valami fertőzés legyen a háttérben. Ja, és a csajom ma reggel 60 -at evett egy ciciből !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Peti meg tök édes, odamegy és simogatja, miközben alszik az Eszti és mindig mondja, hogy anya, megmozdult, anya, köhögött kicsit nézd meg stb..... ja, és a pelusozásnál is jelen kell lennie, mindig megnézi Tesóbaba kakiját :oops: :oops: :oops: A fürdetést nagyn élvezte este Eszti, és Peti is, mert behozhatta kisszékét, és lecsücsült a sarokba, és onnan nézte. Esztinek meg egy hangja sem volt, csak mosolygott. Jó, az öltözés már nem tetszett ennyire, de ez belefér bőven. Remélem nem fog "elromlani". :)

VIki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eszter szüléstörténete:

2008.02.06-án tele voltam energiával! Mindent megcsináltam, amit lehetett, mosás, főzés, takarítás, felmosás, majd délután egy nagy séta Petivel, utána motorozás, majd folyt.köv. itthon a másnapi kaja, Peti fürdetés, stb. Este úgy éreztem, hogy most aztán már nagyon fáradt vagyok, így elmentem aludni. Hajnalban 3.30 körül ébredtem, hogy pisilnem kell, de nem volt semmi gond, csak nem tudtam már elaludni, valahogy fájdogált, meg keményedett a hasam. Egy darabig forgolódtam és aludni akartam, majd egy idő után úgy éreztem, hogy néznem kéne az időt. Kijöttem a szobából és sétálgattam a konyhában, közben voltam vagy 3x nagy WC-n is, és már 5 perceknél tartottam, mikor szóltam Lacinak, hogy lassan fel kéne kelnie, ekkor volt 05.05 óra. Gyorsan zuhanyoztam, és akkor jobban fájt, szóval egyre valószínűbb volt, hogy szülni megyünk, de komolyan mondom, hogy biztos nem voltam benne, így nem is keltettük fel Petit, csak szóltunk anyósomnak, hogy jöjjön fel. Felért, mi elindultunk, és 5.45-kor értünk a szülőszobára. Pont a dokim volt az éjszakás ügyeletes, így még ő vizsgált meg, bő egy ujjnyi méhszáj, 3 perces fájások. Elküldtek pisilni, borotválás.
Bekísértek a szülőszobára, ctg-t rám kötötték, doki bekötötte az EDA-t, de nem kaptam még belőle, mert nem lehetett, de nem is volt olyan a helyzet, hogy kellett volna. Másik oldalon a szülésznő bekötötte az oxitocyn infúziót, majd behívták Lacit is. Dokit kérdeztem, mégis mikor lesz ebből gyerek, mert ugye a Petinél már 4 ujjnyi méhszájnál 2 percesekkel értünk be. Most meg a 2 percesek stimmeltek, de csak 1 ujjnyi. Azt mondta, hogy azért az elsőt nem fogjuk túlszárnyalni, de délre tuti meg lesz!
Burokrepesztés után erősödtek a fájások és gyorsabb lett a tágulás is, asszem olyan bő két ujjnyi, vagy 3 (erre már nem emlékszem) –nál kaptam az első EDA adagot, na attól már tök jól voltam. Ekkor mondta doki, hogy lehet már 10-re is meglesz, mert gyorsabban tágulok. Ott röhögcséltünk, meg beszélgettünk a dokival, élménybeszámolót tartott az olasz síelésről  Majd olyan fél –háromnegyed kilenc körül kezdett el már egyre jobban fájni, és a fájások olyan jó ¾, 1 percesek voltak, szóval jó kemény, hosszúak. A 4. ilyennél szóltam a dokinak, hogy ez kezd durvulni, ekkor megvizsgált, azt mondta, nem csoda, mert eltűnt a méhszáj, szóval szülünk. Ettől tök meglepődtem, mert az előbb még arról volt szó, hogy majd egy óra múlva szülünk legkorábban  Szóval mivel tolófájást nem éreztem, doki mondta, hogy a következő fájásnál már próbáljunk meg nyomni is, hátha. Na de a következő fájásnál már jött is a toló, az első nyomást jól elcsesztem, ugyanúgy, mint Petinél, de aztán, asszem 4 nyomásból meg is volt Eszti 09.13-kor 2850 g-al és 47 cm-el, 33-as fej, és 39-es haskörfogattal! Nem sírt, erre én kétségbeesetten kérdeztem, hogy miért nem sír? A szülésznő meg nevetve mondta, hogy azért mert nem hagyjuk. Szóval szívogatták a trutyit belőle, de aztán már sírt is.  Laci is sírt, és mondta, hogy de kicsi, én még nem láttam, mert nem emelték fel. Amikor odaadták, tiszta vér, és magzatmáz volt, de annyira gyönyörű, és olyan kis puha, hogy egy pillanat alatt beleszerettem megint.  Elvitték, majd jött a varrás, amiből most nem éreztem az ég világon semmit sem.  Csak utána, na de ez már vele jár, és megérte, és bármikor újracsinálnám, ha ilyen gyönyörű, egészséges, puha kis babácskát kapok érte!  Szóval ennyi volt, gyönyörű élmény volt, és soha nem fogom elfelejteni egyik szülésemet sem!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Viki!
Nahat itt bogok az iromanyodon. Ma amugy is depis vagyok, ez mar nalam a vegefelet jelzi.
Na ahogy olvastam teljesen beparaztam.

Felek nagyon a szulestol, igaz felkeszultem ra, de rettenetesen felek. Szep volt a szulesem, de nagyon fajt. A nagyon rossz resze csak 3 ora volt, de az maga volt a pokol. Legszivesebben meghaltam volna. Ez az emlek most ugy jobban elojott bennem.

En minden fajas kozben epet hanytam, igy meg pihenni sem volt lehetosegem. Igaz allokepessegem nem rossz, igy szules utan semmi faradtsagot nem ereztem, de az a harom ora nem is mondom milyen volt.
Na ettol nagyon felek.

Holnap megyek UH-ra. Kivancsi vagyok mekkora a kisteso.

Magi
Vendég

Magika!

Remélem most nagyon szép élmény lesz Neked is a szülés, és ne félj tőle előre, mert úgyis ott dől el majd minden! :wink: drukk az uh-hoz, majd írjál adatokat! :)

képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs a sok képért :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Nagyon jók a képek, :D Dehogy sok!Örülünk nekik! :D
Nagyon szép Eszti baba! :D A Peti puszis nagyon jó! :lol: Édesek! :lol:

edoci

Viki!

Kepek szuperek!
Megint irigy vagyok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nekem is a puszis es a gombocos tetszik.

Magi
Vendég

SZiasztok!

Gyönyörű kisbaba gratulálok! :)

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok

csak egy gyors kukk, most jövök dokitól. Nincs egy darab petesejtem sem, pont úgy mint októberben. Hétfőn újra megyek, hát ha emgint az van mint októberben, hogy csak később lesz peteérés.

Viki gyönyörű Eszti baba

Kép

gabi1

Sziasztok!

Viki! Gyönyörü a történeted! És a képek is fantasztikusak! Sok puszi Petihez és Esztihez!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Ma nem leszek, mert az UH elott megyek meg 5 helyre.
munkaruhaert az embernek,
szopiparna toltetert,
tapetaert,
ajandekert, Zoli unokatesojanak
viszem szervizbe a PDA-t, mert rossz
utana meg UH.

Remelem vegig tudom jarni 14:30-ig.
Akkorra megyek UH-ra.

Mindenkinek szep napot.

Magi
Vendég

Viki: Hát mit is mondhatnék..... gratula a gyerkőcökhöz..... én is könnyeztem raja :oops: És gyönyörűek a gyerekeid :lol: :lol: :lol:

Magika: Várunk UH után :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hellóó!

Na írtam tegnapelőtt,hogy folytatom,de bedöglött a net...állandóan szétkapcsol... :evil: :evil: :evil:

Viki
Nagyon szép Eszti baba!!!És mennyire hasonlít Petire...persze...hiszen testvérek. :lol:
Húú a születés utáni képek...amindenit,tényleg nagyon véres volt. :shock: Volt gátmetszésed,ugye? Általában amiatt véresek meg a belső repedések miatt.DE ez így természetes és szép!

MAgi
Azért csak óvatosan...ennyi dologo egyszerre...vigyázz magadra!!
Zoli már jól van?
Várunk UH-val...
Hédi méreteit is leírnám,de mi mindig kicsik voltunk,szóval nehéz hasonlítani...azért remélem a kicsilányod picit nagyobb baba lesz mint Hédi. :wink:

Gabi
Hétfőn többet látnak???Remélem lesz érett petesejt és hajrá kistesó.... :wink:

Dodó
Hogy van a torkod???Remélem javult a helyzet... :roll:

Nócika
Veled mi újság?

Edoci
Hogy bírom???Hát most épp kezdem bedobni a törölközőt.... :roll: Hédi délután 4kor elkezdi a műsort és 10 ig szopik-ordít...felváltva.Kimerítő...Cumit nem fogadja el,csak a cici!!!
Dorka meg persze nagyof,hogy ne cicizzen már,engem is vegyél fel,miért sír már megint,nem hallom a mesét...stb...de amúgy egész jól bírja.Tegnap áthozta a kezében egyik szobából a másikba...majdnem infarktust kaptam. :lol: Kiesett a kezemből minden....
Drukkolok Neked!!!Remélem ez a Te hónapod (is) lesz. :wink:
Vendég

lego de édes, nekem is csinált ilyet annó Norbi, totál megijedtem.
Hát remélem hogy fog látni akkor már valamit, kezdek elkeseredni:(

Lehet hagynom kellene ezt az egészet, lehet nekem az van megírva hogy 3 gyerekem legyen.

Kép

gabi1

Magika!Várjuk a híreket a Uh-ról!!!!

Zsuzska!Mi volt a klinikán vagy dokinál???

Viki!Tündériek a gyerköcök a szülés történet nagyon klassz én elbögtem magam de mostanában amúgy is érzékeny vagyok :oops: Azért ne vesd el rögtön a 3.babát :wink:

Gabi!Remélem hétfőn jó híreket kapsz+++++++++

Lego!Kitartás!!!Elhiszem,hogy nehéz.Hédi amúgy milyen baba?(úgy értem természetre)éjszaka alszik?elhívtam a dokimat mer

Én ma felhívtam a dokimat mert az elevit annyira megfogja a hasam,hogy görcsöl a szorulás miatt :oops: :oops: Mondta,hogy még ne szedjem majd ha mondja és azt mondta jövö héten már lesz szívhang :lol: Na most annyira izgulok,hogy legyen!!!!!Szerintetek 6+1naposan is van vagy várjam meg a pénteket amit nem tudom,hogy fogok akkor lesz 6+4?????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lego!

Igen, volt gátmetszésem, de Petinél is volt, és ő nem volt véres. Amúgy Eszti ruhában, kaja után már 3030g :lol: :lol: :lol: :lol: tisztán azért még nem mértem meg :wink:

Gabi!

Drukk, hogy lásson már valamit a doki! :)

Magika!

Vigyázz azért magadra, na hajtsd túl magad, még van egy pár heted vissza! Várunk az uh után az adatokkal! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata: Köszi az érdeklődést :lol: Szóval:Szóval rossz híreket nem mondott a dokibácsi. Amúgy egy nagyon szimpatikus, aranyos, kedves hófehér hajú úr:-)
Azt mondta, hogy mivel ismeri a Kerényit, együtt dolgoztak a Dél-Pestiben, nem érti, hogy mért nem voltak a vérvételek adott napokon megcsináltatva. És mért nem szedek gyógyszert? Mert hát erre a "betegségre" (magas prolactin szint) a terhesség 12. hetéig mindenképpen kell szedni gyógyszert. Aztán csinált hüvelyi ultrahangot is. Azt mondta, hogy a jobb petefészkemben 1000%, hogy nem volt ovuláció, el lehet záródva. A balban lehetett, mert a másikhoz képest látott változást és eléggé fájt is a bal oldalam. Ha nem leszek most terhes spontán, akkor a 3. napon kell mennem vissza legközelebb és levesznek egy részletes hormonpanelt. Utána, ha megvannak az eredmények, vissza kell mennem a Kerényihez, hogy írja fel megint nekem a Norplrolac nevű gyógyszert. Kiderült, hogy ennek a gyógyszernek a szedéséhez külön engedélyeztetés szükséges, úgy hogy ha már egyszer a Kerényi elindította nálam ez a gyógyszert, akkor ezt a vonalat ő vigye tovább. Aztán meg kell kérdeznem a Kerényitől azt is, hogy ő vállalná-e a petevezetők átfújását? Akkor nem kellene ezért Erzsébetre átmennem. Ezt középidő előtt kell megcsinálni. És vissza kell mennem majd a 13. napon is, hogy megcsinálják a következő vérvételt is. Aztán a vége felé megint kell mennem vérvételre, hogy változik a hormonszintem.
Szóval alapjában véve örültem, hogy elmentünk ide. Legalább tényleg azt érzem, hogy foglalkoznak velem és nem futószalagon vagyok. De legyünk pozitívak és én most igenis terhes vagyok!!!!!! A csodákban hinni kell:-)

Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett:-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Legalább most már elég közeli esélyem van arra, hogy én is kismami legyek :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira jó érzés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

lego!
Köszi a kérdésed, a torkom már rendben van... szerencsére nem az a típus vagyok, aki sokáig betegeskedik! :)

viki!
Gyönyörű volt a születéstörténet.... és a képek is nagyon tetszenek! :) Nagyon édes Eszti baba!

Gabi!
:( nem jó, hogy rossz híreket kaptál, na de dukkolok a hétfői uh-hoz, hátha csak lusták azok a petikék.... :wink:

magika!
Uh után várunk helyzetjelentéssel.

Csajok, nekem egyre inkább az az érzésem, hogy Lauránk lesz! :) Bár ha Erik, azt sem fogom bánni.....

kata!
Szerintem 6+1-en is lehet már szívhang! :wink:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?