Sziasztok!
Azt hiszem, kihagyom a börzét... Kriszti, elrémisztettél.
Babaruhák úgysem kellenek (van is, meg ki tudja, még...), azt a néhány kismami cuccot meg majd neten vagy a városban elintézem. Tényleg, neten hol lehet jókat találni? Van ötletetek?
Bori édes lehet, hogy így mondókázik elalvás előtt. Nem tudom, hogy én ezt mikor érem meg. Jól elrontottuk Csengét, csak cicivel alszik el...
Ez a fodrász dolog nálunk is ilyen kényes téma volt először. Úgy kellett lefogni Csengét, amíg géppel leszedték neki. Most nemrégen volt másodjára, de mostmár egész jól tűrte. Mondjuk előtte napokig az ment itthon, hogy megyünk a fodrásznénihez, és nyissz-nyissz, levágja Csenge haját.
Rubinita, nem irigylem Jennifert... Mikor lesz a felvételije? Szegények, már ilyenkor stresszelnek.
Emlékszem, anno én is hogy be voltam tojva...
Viki! Elég gáz ez az AFP. Hol veszik? Nem a kórházban? Anno nekem még Pesten vették le az AFP-t, de terheléses cukrot már csináltak itt is, de csak kismamik voltak. Csúnya dolog, de én nem szeretek olyan helyre járni, ahol sok nyugdíjas néni/bácsi van, nincsenek tekintettel senkire és semmire. A körzetimnél vártam egyszer 8 hónapos terhesen 2 órát a táppénzes papírom miatt. Én nem vagyok pofátlan, nem akartam bekéretzkedni (Jesszus, ezt hogy kell írni???
) senki elé, és senkinek nem is jutott eszébe, hogy a betegek között ne üljön már egy kismami nagy pocakkal. Persze a doktornő meg jól összeszidott, amikor sorra kerültem, hogy miért nem szóltam, hogy itt vagyok...
Judit! Végül lett tegnap séta, vagy Marci olyan sokat aludt, hogy már sötét lett, mire felkelt?
Ildikóról senki nem tud semmit? Lehet, hogy megszült már?