Új privát üzeneted érkezett!

csak gyors bekukk

mostvoltunk 2 hós szurin, Nóri egész jól viselte, csak kicsit sírt...

megmérték: 5870 gr és 59, 5 cm

éreztem én, hogy súlyosodik ez a kicsi lány :)

BETEGEKNEK JAVULÁST!!!!!

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Nem voltam a hétvégén csak 1-1 percre, itthon a gépünk nagygenerál alatt volt. Visszaolvasni esélytelen! :lol: :lol: :lol: Rengeteget írtatok! :D Ami tök jó!

A sok kis (és nagy)betegnek mielőbbi javulást!!!!

Gyerkőcök meseszépek!!!!

Hannának boldog szülinapot!!!!

Köszi a kajadícséreteket, imádom csinálni (látszik is rajtam! :) )!!!

Karmen: A Szemészeti klinikán voltunk! Csütörtökön. Volt rendelés délelőtt! :shock:

Zitacicu: Jól emlékszem, hogy Te ajánlottad a hagymás kenyeret? Mennyi hagymát szoktál beletenni? Vöröset vagy lilát?
Suli megy? :D Nem irigyellek miatta, én már nagyon kész voltam a vége felé, most még nem jutottam el odáig, hogy megint tanulni akarjak! :lol: Kitartást hozzá! És szorítunk Neked a vizsgák miatt!

Csajszit sikerült a hétvégén megfázítanunk, folyik a nózija, de nincs más baja, csak nyűgi. :? Szerdán elvileg 15 hós szuri, ha tényleg nem lesz betegség... Kiderült, hogy 11 hósan, amikor utoljára kaptuk az időpontot tanácsadásra, rossz időpontot kaptunk (ti. ehét csütörtök)! Ők november 14-ét akarták írni, de sajna febr. 14-e lett belőle!!! :shock: Szóval lemaradtunk az 1 éves státuszmérésről. Nem rossz! :wink: Aztán még majdnem engem csesztek le a telefonba, hogy félrenéztem az időpontot! :roll: :roll: :roll:
Nálatok is előfordult, hogy a gyerek egyenesen ordított a doktornéninél? Mert Dorottya legutóbb (és már előtte is), amint bementünk és meglátta az orvost, elkezdett csimpaszkodni a nyakamba és nem igazán hagyta, hogy megvizsgálja a doktornéni. Pedig mondtam neki előtte, hogy hová megyünk és nem lesz semmi, nem fog fájni, és hogy mit fognak vele csinálni, mégis. Amikor pici volt, nem volt semmi, még szurinál sem sírt, most meg... :roll: Ti mit csináltok ez ellen? Vagy ez életkori sajátosság?
Nem is tudom, most mit mondjak nek, most még szúrni is fogják! :roll: :roll: :roll: Ötletek??? :D

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Ma Hajna végre megkapta a 15 hós oltását :oops: Én pont attól tartottam vele kapcsolatban, amit Hefe írt, de semmi... még csak össze se húzta a szemöldökét a szurinál sem :roll: fura volt.
Ezen kívül megmutattam pár kiütést a lábán a dokinak. Mondta, hogy csalánkiütés, valamire érzékeny.... azt mondta, ne adjak neki tojást :roll: Azért kicsit kételkedek, hogy ez ilyen súlyos lenne... 3 napja van rajta a kiütés... szerintem, ha már több mint fél éve eszik tojást, pont most jön ki rajta??? Én inkább a tartósítószeres uborkára voksolok, amit mostanság többször etetett vele az apja :evil: Szerintetek?
A másik: 20 dkg-t hízott 6 hónap alatt :shock: Na erre varrjatok gombot... pedig most már eszik is... megint kezdem a cidrizést :? A francba a méreckedéssel, meg a tanácsadással... eddig tök nyugodt voltam... sose beteg (még akkor se, ha Réka az), jókedvű, eszik, alszik, csak a kilók nem szaporodnak :(
Vendég

Enikő! Uff neki, a kurta életbe már a betegségekkel. :( Gyors gyógyulást a gyerekeknek,neked meg kitartás!! :)

Anna! 2 hós lánykád majd 6 kiló?? Nem semmi!! :) Ügyesek vagytok! :)

Hefe! Sztem életkori sajátosság, hidd el, eljön az az idő, amikor a lánykád egyedül (nem a kezedet fogva) besétál dokinénihez, illedelmesen tűri a vizsgálatot, miközben ontja neki a "mondókáját".

Gira! És 6 hó alatt mennyit nőtt?? Hízni meg nőni egyszerre nem nagyon lehet ui.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Kb. 8 cm-t nőtt.
Vendég

Sziasztok!

Bibi, ti voltatok a doktornéninél délelőtt? Megismertelek ám titeket, csak Lali sírt, Barni is sírt, én meg nem akartam ott magyarázkodni mindenki előtt, hogy én vagyok az a babanetről... :lol: Barni beteg?
Mi csak szélcsövezni voltunk, Lali péntek ebéd óta nem kakilt, már nagyon fájt a pocakja, nem is nagyon szopizott, csak rángatta a cicimet. Így reggel felhívtam a védőnőt,aki azt mondta, adjak neki cukros teát! :shock: :roll: :twisted: Úgyhogy hívtam a doktornénit, aki berendelt minket és segített a kölkecnek,két pelust teli is pakolt nagy hirtelen. :D Hazaértünk, szopizott, azóta alszik. :D

Zitacicu, hogy vannak a gyerekek? Vizsga??? Drukkoltam/drukkolok! Te autós oktató leszel? Akkor majd megyek hozzád vezetni tanulni, ahogy Lali nagyobb lesz, meg akarom szerezni a jogsit. :D

Melinda, a kishercegnőkről sosem írsz! Olyan szépek a csajaid, igazán tehetnél fel képet! :wink:

Enikő, mélt megkaptam, majd írok valamikor, de hétvégén nem voltam gép előtt, párom dolgozott rajta, most meg nekem is van munkám, csinálom, amíg a kicsi alszik. Sajnálom, hogy megint benyeltétek, jó lenne már kilábalni belőle!!! Emlékszel, hogy a tavaly január-február dettó ugyanez volt? :(

Gira, szerintem ha nőtt 8 centit és jó a közérzete, akkor nem gond, ha nem hízik sokat. Nem nézetsz neki egy vérképet, biztos ami tuti? Amúgy hogy vagy?

Hefe,én azt olvastam, mindig meg kell mondani a gyereknek, mit várhat, fel kell készíteni orvos-szuri előtt, és akkor nem fog félni. Viszont azt is olvastam, hogy ez életkori sajátosság, hogy ilyen idősen félnek az orvostól.

Anna, visszajelöltelek, ma már nem sétálunk,elég volt délelőtt, deami késik, nem múlik! Megszervezhetnénk hármasban Bibiékkel! :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Na túléltem a mai napot bár megittam egy vödör kv-t.A vizsga nem sikerült rosszul,de elég kacifántosak voltak a kérdések.azért ment.Utánna elvittük a gyerekeket dokihoz,Máté arcüreggyulladás gyanús.

most ennyi majd még jövök...

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi,mi nem voltunk doktornéninél!!! :lol: :lol:
Barni ,hála az égnek nem beteg!!!Kop-kop!!!
Ti melyik doktorénihez jártok???

Hefe,nem akarlak elkelsíteni ,de a Barni is kb. ilyenkor kezdett el ordítani a doktornéninél.
Most ott tartunk,hogy ha a doktornéni utcáján megyünk,már előre kiabál,hogy ne menjünk be az Ági nénihez!!!!
Pedig rendes nagyon a doktornéni,vizsgálat után kekszet szokott adni a gyerekeknek!
Mikor dec,jan.,beteg volt,még elkezdett hányni is,annyira felhúzta magát!!!! :shock: :shock:
Sőt volt hogy annyira ordított a váróba,hogy előrevett minket a doktornő!!!
nagyon ciki volt,de rendi volt az Ági doktornéni!!!! :? :)

Kép
bibi226

Bibi :lol: akkor még jó, hogy nem mentem oda! :oops: :lol: Ciki lett volna. Pedig tök úgy nézett ki, mint te (bár csak képen láttalak), és a kisfiút is Barninak szólította az anyukája. :shock:
Mi ide járunk a Lugasba dr. Marik Anikóhoz, ő a körzetisünk, nekünk egyelőre bejött, nagyon aranyos.

Kép
szilcsi

Hali.

Enikő, mekkora Bogi? Csak azért kérdezem, mert ha megfelel, akkor esetleg arra gurulnék reggel, és eldobnám őt az óvodába. De majd bekukk MSN-re, hátha megtalállak.

Szilcsi, egy ismerősöm pont most készül váltani, ők is a Marik doktornőhöz fognak majd járni, mert a mostani orvosukkal finoman szólva nincsenek megelégedve.

Zsuzsu, nagyon édes Ábel.

Hefe, nem tudom, Petinek épp mikor milyenje van, de ha visítós napja van, akkor is csak akkor, ha a doktornénin sztetoszkóp van, egyébként OK.

Zitacicu, javulást a gyerekeknek! Ügyi voltál a vizsgán.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu! A marokkrétát mi is nagyon szerettük! Én is a Gulliverben szoktam a játékokat megvenni

Melinda! Én attol féltem ha felveszik és megtudják a bölcsiben elküldhetik, akkor is ha a lakcime szegedi ha a gyerek elszólja magát (Itt is azt javasolták mivel hely nincs amikortól kellene hogy Szegedre irassam be) Iskola miatt amugy muszáj is lesz a szegedi lakcim, de most mivel a gáztámogatás miatt kellettek már mindkettö vissza lett jelentve

Zitacicu! Sajnálom hogy mindhárom beteg!! Gyorsan gyógyuljatok! Remélem sikerült a vizsga!

Valaki kérdezte nem túl magas-e a kislánya, megnéztem Orsi 3 évesen 98cm volt (és 12,5kg)

Hefe! Sajnálom Dotó is beteg lett! Persze tudom van minden nap rendelés, de a könnycsatorna átmosás, szondázás van csak pénteken délben, azt hittem arra mentetek és ott mondták mégsem kell. Mi a héten már menni szeretnénk usziba. Orsinak én is mindig megmondtam hova miért megyünk és sosem félt, söt a szurira ö sem sir másfél éves kora óta

Enikö! A fene, szegénykék gyorsan gyógyuljatok ti is, elhiszem hogy hullafáradt lehetsz most!

Anna! Hü tényleg szépen gyarapszik :lol:

Norbi tegnap meg kapaszkodva felállt!:) Egyébként a neurologus javasolta még a tornát amig nem jár önállóan, de a tornászok szerint meg nem kellene, na most legyek okos, kicsit várok vele, szerintem annyira ügyes már hogy tényleg nem szükséges de ha mégis akkor ujra járni fogunk erre.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hefe!

Mi póréhagymát szoktunk bele tenni vagy lilát,de 1.5kg os kenyérhez max fél fejet.Túl sok már nem jó.egyik ismim mondta hogy fokhagymával is nagyon jó.

szilcsi!

Igen szeretnék kreszt oktatni,de kemény a rutin ,bár nem lehetetlen csak gyakorolni kell rá.az tuti ha vége a mostani vizsgának nekiugrok a kresznek,mert az egész könyvet kell tudni,nameg a kiegészítő D,A,C,E kategóriákat is.Ja mellesleg az utóbbiakat itthon kell megtanulni,mert az előkészítőbe nem fér bele. :twisted:

Máténak 39.5 volt a hője hányt alig bír felkelni és rettenetesen néz ki be vannak dagadva a szemei,mert kötőhártya gyulladása is van.Este Norbika volt lázas most meg a Niki.Amúgy a kicsiken nem látszik meg annyira viszonylag jó a közérzetük,nem nyöszörögnek ,mint a Máté...
antibogyót kaptak megint sajnos.

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi,Barni doktornénije Petőfi-telepen van,és dr. Elek Ágnessenek hívják!!!! :wink:

Kép
bibi226

Hefe!
Nálunk nagy sláger a doktortáska! Csak nem tudom, hogy Dóri játszik-e már szerepjátékot?! Abban van fecskendő és minden babát be szoktunk szurizni, aztán kapnak matricát, meg dicséretet! :lol: Mondjuk Regi sok dokinénivel talizott már, de amikor először mentünk gégészetre és az orrába tették a gyógyszer, iszonyú vonyításba kezdett, legutóbb már csak mondogatta, hogy "Kati néni kiveszi orromból gyógyszert!".
Biztosan elmúlik ez is, mint minden más! :lol: :?

Kép
kajla

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat doki ügyben!
Mindenképpen elmondom én is neki, hová megyünk és mit csinálnak majd... :roll: aztán meglátjuk!

Bibi: Dorottya doktornénije is Elek Ágnes a Vadasmártás utcában! :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy akkor a következetes "nemszeretem" neki szól? :D :D :D (Biztosan nem!)

Kajla: Én is gondoltam már az orvosos táskára, de nálunk még a szerepjáték csak a telefonálgatásban és a babakocsi-taszigatásban nyilvánul meg! :lol: :lol: Ha egyáltalán ez szerepjátéknak minősül! :D

Mennem kell altatni!
Szép estét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

gyors bekukk, holnap bővebben!
Enikő: jobbulást nektek és minden betegeskedőnek!
Hétvégén lezajlott a keresztelő és szülinapi buli. Jó volt nagyon!
Ma státuszvizsgálaton voltunk, azon jó kiborultam,azt hittem Réka tök sokat hízott, mert az utóbbi héten jól evett, de tényleg. erre 1 hónap alatt 130gr-ot sikerült felszedni és így 7150 gr.áááááááááááá

Kép
gyanixi

Nixi! Rékának sok boldog szülinapot kívánok!!!!

Enikő,Zitacicu!Jobbulást a gyerekeknek!!!

Anna!Az igen, tényleg jó súlyban van Nóri!
20140113113746

Sziasztok! :)

Kezdek én is kibukni. Boti megint köhög, és belázasodott. Nincs étvágya, 1 falatot harapott a vajas kifliből, és rögtön kihányta. :( Gondolom csorog neki a váladék, attól jött vissza a cucc. :(
Már csak az hiányzik, hogy Noémi is megint visszaessen, akkor tuti kiborulok! :cry: :cry:
Én még mindig szarul vagyok, bár már nem köhögök annyira, de iszonyúan teli van az orrom, nem is tudom, mikor voltam utoljára ilyen taknyos. :( :(

Niki :)
Boldog szülinapot Rékának :D
Mit mondott adokinéni Réka súlyára?
Ne aggódj, sztem ez alkati dolog Rékánál, pláne ha jól is eszik! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Niki! boldog szülinapot Rékának!! Azt hiszem te irtad a multkor, akartam mondani hogy Norbi is naponta 2-3x kakil. Milyen magas Réka? Orsi 8kg volt, de ö magas lány

Zituska, Zitacicu! Remélem nagyon gyorsan meggyógyulnak a gyerekek!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Niki! Boldog szülinapot Rékának!! :D
A súlyon ne aggódj, ha eszik is, jókedvű is, akkor semmi baja, ő ilyen alkat (ha jól rémlik a képekről, Te se vagy vmi vasgyúró :lol: ).

Zituska! Remélem gyorsan helyrejönnek a gyerekek meg Te is! Van még segítséged?

Karmen! Írok privit. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nagyon boldog születésnapot Rékának!!!! :D :D :D

Zituska!
Remélem hamar rendbe jöttök és legalább Noémi nem lesz beteg! :(

Kellemes délutánt mindenkinek!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Van valakinek eladó 110-es jelmeze farsangra? Képet, árat légyszi priviben.

Kép

Kép

Karmen
karmen

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RÉKÁNAK!!!!

Hefe: köszi a ruhácskákat, szupi mind. :wink: :wink: :wink:
Némelyikbe még "kicsit" nőnünk kell, de majd eljön az az idő is, hogy jó lesz.

Betegeknek mihamarabbi gyógyulást!!!

Anna

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!
Enikő család híradó:

Bogit elhajította apája az oviba, aszonta megoldja, hogy egész héten ő vigye (ezt én is így gondoltam, csak úgy mellesleg 8) ) Úgyhogy probléma megoldva! Köszi Exi Ági a felajánlást nagyon aranyos vagy :)

Vius úgy tünik jobban van, vissztért bele a cudarság és a rosszaság! :) Már rosszalkodott egy sort korán reggel éhgyomorra :lol: Azért még csúnyán köhög, és extra bújós, de láztalan hála az égnek, bár adtam neki Nurofent éjjelre!

Zalánnak viszont magas láza volt éjjel (39,6) :( ,kúpot adtam neki, többször szívtam icaka az orrát, mert nem tudott aludni a takonytól... :cry:
Én is naon köhögök+atomtakony,tüsszögés, nyomom magamba az aszpirint és a neocitránt (gyerek)
Azért memaradunk! :)

Bogimnak kiesett a felső 1-es foga Bogiapu elvitte az oviba a csajt és amikor húzták le a pulcsit (nemtom hogy csinálták :lol: ) de kiesett a foga, mondjuk már nagyon mozgott :? És apája hazahozta nekem :D Itt figyel a kis fogtündéres tatyóba. Na izzítom a 100ast! Sőt kettőt is, mert egyet a fogtündér hoz egyet meg én adok neki, megígértem :lol: Nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki, felső fog nélkül :D Az alsóknál nem látszott hogy nincsenek, de felül azért hna...

A jóelőbb Zalán a porszívócsőbe kapaszkodva felhúzta magát ülésbe :D Olyan ügyike!

Rékát Isten éltesse sokáig ! :D :D :D
Képeket a keresztelőről és a szülinapról kapunk???

Zituska: Hát mélyen együttérzek. Elhiszem, hogy kivagy! Gyógypuszák mennek++++++++++++

Zitacicu: Ti hogy vagytok?? Máté? Kicsik???? Vizsgád hogy sikerült? Drukkoltam ám :wink:

Karmen: Nagy nagy gratula Norbinak :) Szuperügyes! :) Az élet apró örömei :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

RÉKÁNAK NAGYON VIDÁM ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! :D

Zitacicu!
Hogy vagytok?? Az arcüreg borzalmas, nekem az infralámpás melegítés segített. Gyermeknek is lehet, csak rá kell adni napszemüveget és úgy befogni a szemét. Játszani közben, mesélni...legalábbis én így csináltam gyerekvigyázóként....

Kinga!
Köszi a tanácsot, már hallottam erről a termékről, nézegettem is. A bizalomponjaimat akarom beváltani írószerre, csak mindig rohanunk, ha a Corába megyünk....

Zituska!
Nagy öröm, h ennyire okos, kedves kisfiad van!! JOBBULÁST!!!!!!!

Melinda!

Köszi!! Ábel még nem igazán beszél. Tegnap volt itt a védőnő és szerinte a fiuknak az agyában a mozgásközpont fejletebb, mint a beszédközpont. A lányoknál ez fordított..szerintetek???? Ida doki azt mondta, ha megérti amit kérünk Tőle, akkor nincs gond. Szóval nem aggódom, vagy mégis??!!
Képeket lécci!!!!!!!!! :D

Enikő!
Remélem javult a helyzet, minden tiszteletem a Tiéd!!!!

Szilcsi!
Hogy van Lali?? Pocakja???

exi-Ági!
Köszi! Rég írtál Petiről, kép is jó lenne. Persze megértünk, Te a dolgozó Nő! :) Tisztellek!!

Kármen!
Ábel 1,5 évesen 12,5 kg :oops: :oops: :oops: :) Kipróbálnám én a krétát, de tutira megeszi. Még mindig a szemfogak jönnek, ÖMLIK a nyála............. :o :o :shock: :shock:
Norbinak gratula, nagyon ügyes!!!!!!!!!!!! Hozzánk is jól jönne egy normális játszótér....

Mindenkinek köszönjük az Ábeldicséreteket!! Itt van egy közeli kép, amint látszik a száját is kiszínezte... :lol:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Amíg szunya van gyors teszek fel néhány képet!

Zalán fürcsizik :)
Kép

A szülinap főpróbája :lol:
Kép

Mama ajándékába illegeti magát a tükör előtt :lol:
Kép Kép

Hö na mi van aja? :lol:
Kép:) Kép
Így szeressem a szőlőt :) (ez mai kép)
Kép

Bocs ha sok voltam :oops: :oops:

ceniko
Szeged

Zsuzsu: Ábel írtó cukker, az a hajszerkezet az kééééész :D

Egy 1,5 éves gyereknek még nem kellene beszélni :)
Bőven ráértek! Úgyhogy nyugi van! :wink:
Igaza van a védőnődnek...

ceniko
Szeged

Rékának boldog szülinapot... basszus, hogy eltelt az idő :o

Enikő!
Tündériek a terroristáid :D Zalán is már hatalmasra nőt :)

Ma voltam nuchán... hát megerősítettek, hogy most hagyjak ki pár hónapot az orvososdiban.... Banyek, ez hiper durva volt :evil: 4 órát vártam, aztán még 20 percet pucéran a vetkőzőben(mialatt az én öltözőmön keresztül közlekedtek a védőnők, az asszisztensek), ezalatt pedig odabent a napi politikai eseményeket (meg a kozmetikusok partfistároló szekrényeit) kibeszélgették a védőnőkkel egy jó csésze kávé mellett :evil: Szét tudtam volna rúgni a kócerájt... Mellesleg kb 8-an bemehettek előttem azok közül, akik utánam jöttek :evil: Szóval a soha többé tán kicsit erős lenne, de mostanában biztos nem kívánom ezt újra...
Egyébként minden rendben, napra pontosan akkorának mérték, amekkora mensi alapján :)
Vendég

Zsuzsu!

Réka 21 hónaposan kezdett el beszélni (előtte csak néhány szót mondott) De azóta be nem áll a szája :D Ezt jelentheti, hogy nőből van :lol:
Hajna is egyre több mindent mond, de csak szavakat...
Sztem ne aggódj!
Vendég

Enikő,annyira édes Zalán!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nekem amúgy tiszta Viola!!! :wink:

Violának milyen tortája volt???

Hefe,nahát-nahát 1 doktornénik van!!!! :lol: :lol:
ti merre laktok??
Én nagyon csípem,ő is Petőfi-telepi,néha az utcán össze szoktunk vele futni!!
Ilyenkor persze a Barni előre köszön neki,a szokásos modján
-Csá doktornéni!!!

Szombaton nagytakarítást csináltam,Barni apával ment ,dorozsmára anyósómékhoz!
Mikor elindultak,előre közölte:
-Misi tatával veszekedni fogok,Erzsi mama nem nézheti meg a buszom,Adi(sógórnőm)ha ügyes lesz,kap majd puszit!!!!!
:lol: :lol:

Gira,hol voltál vizsgálaton???

Kép
bibi226

Szombaton ,Plázátunk,ettünk Gyros,Barni nagyon szereti.
Álltunk sorba,kiszolgált a csajszi,megállt mögöttünk egy néni.
Barni ránézett,aztán mondta:
-Néni sajnálom neked már nem jut Gyros,mert anyával mind megesszük,inkább igyál valamit!!!
A néni úgy elkezdett röhögni!!

Ma nézetem az eskűvői képeinket,olajött a Barni is,nagy csodálkozó szemekkel,rámutatott apára.
-Nézd anya,ott áll api a képen,egy nénivel!!!!! :lol: :lol:

Délelőtt pedig bennt voltunk a városba,egy harisnya bolt előtt,ahol csak ugye lábak vannak!!
Barni felkiálltott.
-Anya,szegény néni elhagyta a lábát!!!!!!!!! :lol: :lol:
Akik ott voltak körülöttünk,elkezdet röhögni!!!! :D :D

:lol: :lol:

Kép
bibi226

Bibi!

A Vasasban voltam a Kajtárnál :?
Vendég

Enikő! Egyik gyereked helyesebb mint a másik!! :) Mekkora már Zalán! Totál Te vagy amúgy! :) :lol:

Zsuzsu! Nehogy aggódni kezdj már!! Ábel ráér még a dumával!
Enyim csajok nagyon korán kezdtek beszélni, lehet azért, mert olyan "csendes, szótlan" anyjuk van. :D

Gira! Hol kellett a nuchához pucérra vetkőzni????

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali!

Megint én! :?

Anna: örülök, hogy tetszenek a rucik, van olyan, amit Doró most nőtt ki pár hete (cicás pizsuk :D ), de ezeket már sokáig lehet hordani, nem növik ki őket 2 hét alatt! :lol: Használjátok egészséggel őket! :)

Karmen: Nekem nincs, de láttam sok jelmezt a Szent István téri turiban! Ne kérdezd az árait, de sok volt még pár napja! Mikorra kellene? Unokaöcsém Chupacabra akar lenni! :shock: Hogy honnan szedte???????? :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu: Ábel figyelemre méltó kispasi! :lol: :lol: :lol: A fiúk mozgás kontra beszédközpot témájáról meg annyit, hogy Dorottya 10 hónaposan önállóan járt, ellenben beszélni nem annyira akar! Én is tiszta para vagyok miatta!!! Szóval nem csak fiúknál van így!!!!! :lol: És totál megértelek ezzel kapcsolatban, én is nyugtatom magam, hogy ha ért bennünket és kifejezi akaratát, akkor nincs gond! Doró megért mindent, sőt el is magyaráz mindent, szóval mindent mond, csak éppen egyetlen betűt használ, az "e"-t! :D Tegnap elmesélte apának, hogy egy pók volt a falon és megijedt tőle, és elment a pók, és hogy merre ment! :lol: Mindezt egyetlen hanggal: e...e...e......e :wink:

Enikő: Szuper fotók!!!!!! Kisfiad jó nagyot nőtt és sokat ügyesedett! :shock:

Gira: Nem semmi van most az egészségügyben!!! Megértem a bosszúságod!!!! Ha nem ott dolgoznának, már rég munkanélküliek lennének! :evil: Örülök, hogy minden rendben van a babával! Miért ne lenne??? :) :) :)

Csajom most aludt el! Már megint vagy éjfélig kukorékol majd! :roll:

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!!

Enikő!
Köszi !!!!! Hiba volt eldugni eddig előlünk gyönyörűségeidet!!!! :)
Mindengyik kép csodaszép, büszke lehetsz a családodra!!!

Gira!
Én is azt akartam kérdezni, hol voltál.....DURVAAAAAAAAAAAAA Nekem a vérnyomim az egekben lenne ilyen helyzetben az tuti. Annak örülök, h jó a nuchád! A lányokra vigyázott valaki???

Bibi!
IRIGYKEDEM!!!!!!!!!! Annyira várom már, h Ábel így beszéljen! Én is rötyögök itt a gép előtt...

Melinda!
Én is egész nap beszélek hozzá..........

beszéd: Ábel 4,5 hósan mondta, h baba. 5 hósan apa, 6 hósan anya, 9 hósan, h apa ement.. Azóta csak baba, mama, apa,papa, pápá, hamhamm, Ábi...és babanyelv.......
Moszgásban viszont nagyon ügyes, rendesen fut....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Melinda!

Egy szál pólóban, alul semmi én már pucérnak érzem magam... főleg, ha jövés menés van, amikor belép vki, egyből az alsó fertályamra néz, mert neki is ciki a helyzet, a szemembe nem mer... az alsó fertályamon viszont semmi. 20 percig így állni, miközben ülőalkalmatosság sincs... háááááát.... nem értem téged hogy nem zavart volna :roll:
Vendég

Gira! Egy árva szóval nem mondtam, hogy nem zavart volna. :!: Azért kérdeztem, hogy hol történt mindez, mert az eszem áll meg, hogy megtörténik ilyen egy kismamával.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Akkor pontosítok :) Félpucér :) Csak az én érzetem volt teljesen lecsupaszított ;)
Most beköltöztek a központi védőnők a 3. lépcsőházba ( a Kajtár melletibe), így most a Kajtár látja el a központi védőnők orvosi adminisztrációját. Ergó 20 percen belül 3 védőnő 6-8 alkalommal csörtetett végig azon az öltöző helyiségen, ahol tartózkodtam... Nem igaz, hogy egy plusz ajtó átvágása ennyi pénzbe került volna :roll:
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi, nagyon köszönjük a szüléstörténetet!!! Én is sok ismerős történést fedeztem fel! :wink:

Macsek: nekem is 3. napra indult be a tejcsi mindkétszer, pedig símán szültem, de én 1-4 napot olvastam még anno, nem is idegesítettem magam rajta egyáltalán. Marcsi nem kapott tápit, vagy talán egyetlen egyszer egy kicsit, aztán evett szépen, ő szopitündér volt, de Dóri bealvós volt, meg egynaposan félnapig mindent kihányt (azt mondta a gyerekorvos, hogy lehet, hogy nyelt egy kis magzatvizet szüléskor, ezért szokott lenni ilyen), neki adtak többször kicsit, és se bántam, mert nem tömték meg, és sose szopi előtt kapta.

Tita: a biobolt a Vidra utcában van, a lépcsős lejtő tetején. Lehet, hogy a Vedresben is, azt nem tudom...

Segítség, ki írta múltkor a szappankrétát? Hol van a Cora-ban? Nem találtuk meg, se a zsírkrétáknál, se a játékoknál, se a szappanoknál… :lol: Az eladó is csak a fejét ingatta. :roll:

Minden kis betegnek gyors jobbulást!

Enikő: Zalán tiszta Viola! :lol:

gira: 4 óráááááát??? Jézus… Én otthagytam volna őket.

Hefe, Bibi: Marcsi is ilyen volt, hogy iszonyat ordítást csapott már a váróban is (dokinéni meg az asszisztense mondták, hogy azonnal tudják, hogy mi érkeztünk), képes volt egy órát is végigüvölteni, ha annyit kellett várni, csinálhattunk vele akármit… Meg üvöltve hajtogatta az ajtóra mutatva, hogy ajja, ajja, mindenki azt hitte, azt mondja "anya", pedig csak a távozás irányát jelezte. :lol: Kétéves kora körül nőtte ki ezt, most már egyenesen szeret menni, igaz, le is kenyerezték rendszeresen matricákkal és színes ehető bigyókkal, na meg mostanság Dóri van terítéken. :wink: Az orvosi táskát nekünk is javasolták annak idején, szereti Marcsi is.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Gira, mikor én voltam a nuchán, 11-ig volt rendelés, ésn úgy fél órával előtte értem oda és nem kellett várnom, rögtön behívtak és még páromat is beengedték. Mondjuk Kajtár nem volt valami kedves és bőbeszédű, de annyira nem izgatott a dolog.
Sajnálom, hogy így megjártad! :( Én tuti szóltam volna a helyedben, hogy foglalkozzanak már velem.

Bibi, Barniszáj nagyon jó! :lol: :wink: Jókat derültem rajta. :lol:

Anna, Bibi, séta mostanában elnapolva, csak leszaladunk kicsit, megyünk egyet a tömb körül és húzunk is haza.

Fáj a torkom, köhécselek, Lalinak reggel úgy tele volt az orra, hogy nem bírt szopizni, amíg le nem szívtam neki, ráadásul tegnap este óta megint nem kakilt. Tetejébe még tele van a kis feje csúnya piros kiütésekkel. Volt ma a védőnő, letiltott a tejtermékekről, a tojásról, a csokiról és a citrusfélékről, pluszba allergiás vagyok egy csomó mindenre, szóval most akkor mit egyek??? :( Nagyon ki vagyok akadva, persze Laliért mindent, csak félek, hogy el fog apadni a tejcsim, ha nem eszek rendesen. :( :cry: :cry: :cry:

Enikő örülök, hogy jobban vagytok, jók a képek! (Legalább itt látlak titeket, ha már talizni nem tudunk... :cry: ) Zalán tiszta anyja! :wink:

Zituska, jobbulást nektek! Nem lehet egyszerű nektek. Kitartás!!!
Te mennyi tejterméket eszel? A tojás meg a csoki nem nagy megvonás,eddig sem vittem túlzásba,de tej-sajt-vaj-túró nélkül baromi nehéz. :?

Zitacicu, gyerekek jobban vannak már?

Zsuzsu, Ábel nagyon szép kisfiú! Az a szöszi hajzuhatag igazi nővadító! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Zituska!
Ígértem valamit Neked és tartom a szavam:

ezt 5 perce "alkottam:" :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

AZTA!!!!!! ZSUZSU, csak bekukkantok olvasni és ilyen jóhírt találok :) Nem semmi :)
:D :D

Szilcsi: a sétákat mi is hanyagoljuk, csak minimális időre mozdulunk ki mi is. Szerencsére még nem vagyunk betegek...
Hétvégére meg nagyon hideg téli időt ígérnek... majd ha kicsit jobb idő lesz, összehozunk egy talit.

Gyógypuszi minden betegeskedőnek.

Kép

Kép
sznanna

Szilcsi!
Az első időben én is csak krumplit, rizst meg tésztát ettem! Nagyon fontos a folyadék! Igyál sokat és nem lesz gond a tejcsivel! Ha lehet, egyél husikat, zöldségeket (na ez a problémásabb!!!!) A kakira meg nem próbáltad a kamilla teát jó cukrosan???? Na nem Lalinak, hanem Neked!!!! Nálunk tutira "meghozta/meghozza" még mindig!!!! :lol: :lol: :lol: Mindennapos gond nálunk is!
Gyógyuljatok!

Nóri: Nem mondhatom, hogy megnyugtattál (még legalább fél év :shock: ), de így tudom, hogy más gyereke is ezt csinálja(ta)! :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
hefe

Zsuzsu! Wow, wow, wow!! :D Gratula!!!!!!Boldog babavárást nektek! Minden vágyad így teljesüljön! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

ZSUZSU ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÁTOD KÁR LETT VOLNA VALENTIN NAPIG VÁRNI :wink:

Szilcsi Te ilyeneket ettél????Nekem a védőnőm úgy indított,semmi tojás,zöldség , gyümölcs,főleg citrusfélék, ohne csoki,nasi.Alma és paprika mehet,semmi paradicsim,ubi,retek,néha sajt meg joghurt.Én csak vegetálok amióta szoptatok,már majd meg halok!!

Enikő!Gyönyörűek a gyerkőcök,gyógyuljatok meg hamar!

Zituska!Ti is!
20140113113746

Zsuzsu, boldog babavárást! :lol: Gyönyörű a zebrád! :wink: Mikorra várjátok a tesót?

Anett, hát nekem semmi ilyesmit nem mondott a védőnőm, nyilván ami józan paraszti ésszel felfúj, azt nem ettem, de hogy pl tojást vagy narancsot nem szabad, azt nem tudtam, honnan is kellett volna magamtól??? (A védőnőm no comment... :twisted: :twisted: Tudnék róla mesélni.)

Hát akkor indul a böjt, a kamillateát amúgy is iszom meg a Laktoherbet is.

Anett, semmi zöldség meg gyümölcs??? Az oké, hogy citrusfélék ne, de akkor mit eszel??? Miből lesz tejed?

Kép
szilcsi

Zsuzsu: millió gratula :D :D :D :D :D nagyon nagyon örülök nektek :D :D :D :D :D

Majd este jövök csak egy gyors kép Bogiról: olyan furi :lol: :lol: :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Köszönjük szépen a köszöntést! Hihetetlen hogy eltelt az idő!
Teszek majd fel képeket a keresztelőről meg a szülinapról is, de most nem nagyon van időm! :roll:

Zsuzsu: nagyon örülök, hogy jön a második gyerkőc, gratulálok. Most aztán tessék nyugodtnak lenni. Boldog babavárást!! :lol:

Ja, Réka hossza: 74 cm és ehhez 7150 gr
szóval most keresek egy jó gastro dokit. Ma már szétsírtam a szememet, hogy hiába az erőfeszítés, amúgyis tök nyűg volt a kaja, végre 2 hete sikerült elérni, h jól eszik és így sem hízik....

Kép
gyanixi

gyors két kép:
Kép
Kép

Kép
gyanixi

Még egy tortával: Kép

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: