Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Köszi közben kiderült terhességi toxémiája van azt nem értem előtte miért nem vették szre (szülés előtt) no mindegy köszi szépen. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi!
:D köszönöm a segítséget! Nagyon szép cipőket találtam már! :)

Aanda!

már akartam írni, hogy nagyon ügyesek a fiúk, hogy egyedül lépegetnek már! :D :D

Zsu!

nagyon helyesek a kocsicipők, de nem egyszerű áruk van. Én most már maradok a puhatalpú kiscipőnél, mert nekem már állnak és Maja néha kezd ellépni a rácstól,szerintem tavaszra meglesznek az első lépések. :)

katyerina
 
 


 
 

Katyerina!
:) :)

Zsu!
Szerintem sem érdemes túl sok pénzt költeni kocsicipőre. Nekem sokszor csak zokni volt a lábukon nyáron meg még az sem. Igazából azért mert ül a kocsiban nem kell rá cipő. Hamar kinövik de azért egy egy pár nekünk is volt. :) Nekem is igazából összel volt jó haszna hogy mégsem csak a lába volt a gyereknek kint. Katyerinának ilyen szempontból szerencsés időben születtek mert ősszel még picik voltak tkaaró volt rajtuk télen ugye a lábzsák most meg már cipő mert biztos fog totyogni. :)
mondjuk én nem brendonban vettem és nem is volt ennyire giga ára. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsu az én vagyok :twisted: :lol: :lol:


Csajok kúszunk :shock: :lol: :lol: ! Reggel úgy ébredt föl hogy már tud :lol: :lol:

Na lépek :). Nem hagynak :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsebi :) Anda :)
Szájbavevés :cry: Balázs is mindent megeszik, és mostmár tud csippenteni és fél pillanat alatt a szájában van amit meglát. Hiába takarítok folyton, állandóan talál valamit. Most próbálom tanítani, hogy a földröl nem eszünk. Gondolom 2-3 éves korára be is érik a dolog és megtanulja ;)
Én a játszótérem már vettem el tőle kavicsot ...

Napszemcsi :)
Átmeneti, de náluk decembertól februárigtartott. 8-10 hós koráig kb. Most már "csak" 2-3x kel egy éjjel és ettől már kipihentnek érzem magam.

Na megyek, mert itt rángatja sírva a székemet, hogy nem vele foglalkozom :) Olyan édes :)

wish
 
 


bzsu,
gratula a kis kúszónak! úgy ébredt... ez aranyos! :D

aanda!
húúúú! de jó!!! nagyon ügyesek vagytok!!! :D

melcsi,
aaaszta! eeez igen!

zsebi,
szőnyegszéle felhajtása és szopikázása nálunk is megy! :shock: (most is épp az megy!) Norina meg fiókot huzogat...

napszemcsi,
hogy álltok a fogzással?
Nálunk 2 hónapos koruk óta végigaludták az éccakát éjféltől 8-ig. Mostanában Norina 5-kor megébred és csak velem alszik vissza. Persze tegnap meg hagytam sírni és magától is visszaaludt, nem sírt sokat, csak én meg mindig rohanok hozzá, nehogy fölébredjenek a többiek!
Kukitanácsom nincs, még nem fürdenek együtt. Bencsi viszont most már nem csak fürdés, de pelusozás közben is elkapja... Hááát, ha Norina kapná el, azért tuti rászólnék!

KépKép
pompomlány
 
 


bocsi, zsebié volt a kuki-téma! :roll: :oops:

C.né

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratukat!

Napszemcsi,
enyémek is fél 8-kor már alszanak,de legkésőbb 8-kor.Arni max.1x kel fel,Márk kb.4-5x.Neki kisebb az alvásigénye,hajnalban már nehezen alszik vissza.
Tündériek a babáid!

Zsebi,
Elvisszük őket maszek rendelésre Győrbe 1 hónapon belül.Azért gondolom,hogy jól lát,mert még félhomályban is felszedi a kék szőnyegről a szöszt.Valszeg a szemtakarás lesz jó megoldás,ha kell.
Orsi!
Neked elviseli a tapaszt a szemén a fiad?
Ők is rámdőlnek 3 lépés után,én is mindig kamerázok!

Zsuska,
gratulálok a kúszáshoz!

Cipő:gagyi van nekik,de nagyon jó,1500 ft/db.Bundás belül,cipzáras bakancs.Amíg nem mennek az utcán,teljesen jó,utána kapnak siestát.22-es,mert vastag zokni és harisnya van alatta.Takarót már nem viselik el a babakocsiban.

Andi
Kép
aanda
 
 


Pompi,
fürdesd Őket együtt,annyira jót pancsolnak az enyémek a kádban!

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok :)

ma éjjel jobb volt a helyzet,mert szerintem olyan fáradtak voltak,hogy este 8-kor laludta,éjjel nem is edtek,csak Barnusom érbredt meg 5-kor evett,és aludt is vissza.8-kor kelt.Nórikám nem is ébredt meg,talán 1x,csak apa felkelt hozzá,megitatta,és alzsi volt tovább :wink: :wink:
Pompoka,fogilag a köv. a helyzet :wink: Barnus növesztett már 3 db-ot,de szerintem meint valami mozgolódás lehet odabenn,mert nagyon rágcsikál.Este sikerült bekenni az inyét fogzáskönnyítővel,lehet,hogy ez is használt.
Nórika,öreg mámika még :D mert még egy db.foga sincs!Alul érzem,hogy duzzadt az iny.Remélem hamar előbújnak azok a kis fogak :P :P :P :P

Wish,ettől tartok én is,hogy ez az átmeneti dolog,nem lesz olyan gyorsan átmneti :oops:
nem baj,ha vannak ilyen jobb éjszakák,akkor máe jobb egy kicsit,mert egyhúzomba alszok 8 órát,akkor már minden rendicsek :wink:

Kocsicsipővel kapcsolatban :roll: van egy barátnőm,aki lengyel,és neki is ikrei vannak.Náluk otthon nagyon szép kis cipőket lehet kapni.Anyagból van,nincs tartása,de arra nagyon szuper,hogy ha márc.április örnyékén már nem kell takaró,bundzsák,akkor ráhúzzam majd a lábukra és abban pompázzanak a gyerkők :)
Tavaly hozott nekem a keresztlányomnak,akkor fizettem érte talán 1000Ft-ot :)
Márciusban megy,akkor kérek majd tőle cipőcskét,és majd megmutatom Neketek :)
De láttam a Kenguru ajánlatában olyan zoknit,aminek vastagabb volt a talpa és az anyaga is.Szerintem ezt is nyugodtan rálehet adni babkocsizáshoz :wink:

Zsuzska,gratulálok a kúszáshoz :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk Barnus csnálja,aztán ha van kedve mászik
:) de inkább kúszik.Nóri még indíg hátrafelé csúszik,nem hajlandó kúszni,sem kiskutyázni :( :( :(
Lányos anyák,nektek mit csinál a lánykátok :?:


Zsebi,az a fajáték,amivel Nóri szöszmötölt,azt pontosan ol vettétek?
Hétvéén kerestem az Auchanban,de nem találtam :?

KépKép
napszemcsi
 
 


Aanda,írtam privit :)


Pompi,az enyémek is együtt fürdenek :) :) :) és imádják az együttes fürcsit :lol:
Nem vettem fürdetőkarikát,hanem ilyenkor az egész család,"fürdik"gyerekek a kádban,apa,anya a kád szélén ruhában :D :D :D annyira pacsálank :)

KépKép
napszemcsi
 
 


Szisztok,

Túlvagyunk a 2 hós oltáson!!!!!!!!!!!!!Jól tűrte, kicsit sírt amikor a tűt belenyomták és amint kivették, abbahagyta!!!

Lesz valami mellékhatása?Lehet utána este fürdetni????Mi van,ha belázasodik, nincs itthon semmi, a doki mondta a germicid kúpot, de receptet nem adott....szerintem, azt hitte, hogy van, én meg elfelejtettem kérni.

Rotavírus ellen is kaptunk oltást.

Kukit mikor kell felhúzni?hozzá sem merünk érni... :oops:
Vendég
 


együtt fürdés:
nemtom, még nem ültek fel maguktól. Ha leültetjük őket, Norina szépen tartja magát, Bencsi kicsit még előre dől, de azt hallottam, hogy amíg nem maguktól ülnek föl, addig nem szabad ültetni őket, mert nem tesz jót a gerincüknek!

napszemcsi,
neked már ülnek a babáid?
Nálunk Bencsi indult el előbb hátrakúszásban és ő is kiskutyázik többet, de Norina sokkal célirányosabb: neki már jobban megy az előre, hátra nem is próbálkozott. Amúgy meg imádja a könyveket, és okosabban is "olvas", nem veszi a szájába. Bencsit mindig emlékeztetni kell, hogy "szemmel olvasunk"! :lol:

KépKép
pompomlány
 
 


Zsu!
Nagyon ügyes a lánykád. :) Innen aztán megnyilik előtte a világ :)

Andi!
A babakocsiban üléshez tök mindegy milyen cipő van a lábán. :) Jó nagy lábon élnek enyém gyerekre még mindig jó normál zoknivala 17-es. :)
Majd írj meg mi volt a személszten.

Pompi!
Mi ennyi idősen kezdtük a karikával fürdést a nagykádban élvezték marhára. Nem tudtak még akkor stabilan ülni de úgy voltam vele az a napi 10 perc nem árt nekik. :)

Napszemcsi!
Na a mi cipőcskéink is 1000 forintok voltak szépek jó nem annyira igényes a kidolgozása mint a brendonos de mégsem 7000 forint. Annyiért tényleg az ember egy rnedes cipőt vesz (siesta pl. és akkor mégsem csak egy kocsicipő).

A játékok konkrétan kaptuk, de a Corában láttam ilyet a polcon. Meg mondom szinte minden játékboltban van ahol vannak fa játékok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lafi

lehet, hogy be fog lázasodni, Olivér minden oltásnál belázasodott.
germicid kúpot szerezzél szerintem, adnak a gyógyszertárban recept nélkül is, ha könyörögsz nekik.
láz másnapra nálunk elmúlt mindig.

kukit ha huzogatod is, ugyanúgy visszatapadhat, szerintem semmi értelme (nekünk ezt mondta az urológus), ha normális ívben pisil.

Aanda, zsebi

hol lehet "gagyi" cipőt venni?
nincs kedvem nekem se 7000 -t egy kocsicipőért adni.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

Napszemcsi,
privi ment!

Lafi,
oltás helyét be lehet borogatni,én szoktam,zsepi+fásli,de hamar lecsúszik.Enyémeknek néha hőemelkedésük van,Panadol Baby-t adok egy fél adagot éjszakára.Kúp is jó,de csak felet lehet asszem.Fürdetni nyugodtan lehet.Kukit nagyon óvatosan felhúzhatod,hogy a véletlenül odakerült krémet lemosd,én szoktam.Amúgy nem kell húzkodni,ha rendesen pisil,nincs gond.

Zsuzsi,
én itt vettem a lakótelepen a cipőt,egy kipakolós ideiglenes"vásárban",ahol csak gagyi cuccot lehet kapni.(Csak ruhacsipeszért mentem be.)

Andi
Kép
aanda
 
 


Na akkor még mindig cipőtéma. :)

Zsuzsi!
:lol: :lol:
Szerintem "gagyi" kocsicipőt, bárhol tudsz venni, még a nagyáruházakban is. Ha divatosat szeretnél és még elérhető áron 2-3000 ft akkor H&M, Zara...
Azért vacakolok ennyit a cipő kérdéssel, mert nálunk mmár tényleg nagy ácsorgás van, és Maja már tesz 3-4 lépést kapaszkodva, tavasszal már (kb 2 hónap) szerintem már elbogarászunk a fűben. Kint a fűben szeretném őket minél többet mezitláb. szerencsés helyzetben vagyok, mert itt nem sok beton van. Nekem ez a puhatalpú nagyon szimpatikus, hogy olyan mintha mezítláb lenne, de mégsem... Aztán ezek a modern kocsicipők megtévesztettek. Kocsicipőnek én a dédi által kötött kiscipőket használtam, he meg nincs hideg akkor csak zokni.

Napszemcsi!

nekem már mindkét csajszi szabályosan mászik, áll és ül. Mozgásban nagyon jól haladunk. Szerintem az egyéni, hogy ki hol tart. Általában a fiúkra szokták azt mondani, hogy lustábbak. :D
Alvás. Nálunk is kb az volt az átmenet mint Wish-nél, ma már aludtak 8-tól reggel 6-ig. De nem akarom elkiabálni, mert karácsony óta rendszertelenül, összevissza, óránként váltva egymást keltek.

Együttfürdés. (azthiszem aanda már kérdezted tőlem is csak nem válaszoltam :oops: )
Mostmár mi is kiköltöztünk a nagykádba, mert akkora pancsolás ment. Nagyon aranyosak együtt! Mi használjuk a fürdetőkarikát, de olyan kis gidák, hogy még ebből is kicsúsznak. Röhögünk mindig, hogy másnak az a problémája, hogy nem fér már bele a gyerek, a mieink, meg majd 2 évesen híznak bele. Kipróbáltunk több variációt, végül mégiscsak a karika kényelmesebb.

Mindent szájbavevésről, most csak annyit kérdezett a doki, hogy ettünk-e már virágföldet? :lol: :lol: Mondta, hogy ezt az időszakot csak pick up-nak hívják. :lol:

Lafi!

nagyon ügyi volt, Hunor az oltással! Germicid, legyen mindig otthon, kezdő csomagban nem írt fel a doki?
Nekem eddig soha nem lázasodtak be oltás után.

Zsu! :wink:

ügyi Borka!

katyerina
 
 


aanda írta:Orsi!
Neked elviseli a tapaszt a szemén a fiad?

nincs más választása, viselnie kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


lafead írta:Lesz valami mellékhatása?Lehet utána este fürdetni????Mi van,ha belázasodik, nincs itthon semmi, a doki mondta a germicid kúpot, de receptet nem adott....szerintem, azt hitte, hogy van, én meg elfelejtettem kérni.

Kukihoz 2 éves korig nem nyúlunk, akkor is először szakember lássa, de ha nem lehet hátrahúzni 3 éves korig minden macera nélkül oldódhat az élettani letapadás. (Nálunk mindkettőnél ez volt)

nem valószínű, hgy láza lenne, nyugodtan fürdetheted persze.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi!
Azért érdemes a Brendonban is szétnézni kocsicipő ügyben ott amikor én vettem Balázsnak pont fél áron volt 1000 forint. Amúgy Esztinek itt a kínaiban vettem a kocsicipőjét szerintem tök aranyos az is 1000 forint volt. De ezek a kocsicipők tényleg arra jók hogy van valami a lábán. Én cipőt amiben kvázi már jár a gyerek csak most decemberben vettem nekik de abból nem vastagat mert a szobában adom rájuk napközben (ortopédus javaslatára) a babakocsiban az overáll mausza van rajtuk. :)

Lafi!
Én minden fürcsinél huzom a mai napig a kukiját éppen csak amennyire a böröcske engedi. :) Doki néni elvileg az első szurinál ír fel kupot és nézd meg a dobozán ha nem mondja hogy mennyit kell adni neki. Én megelőzésre soha nem adtam nekik csak ha lázas lett (két gyrekből egyik sem lett lázas egyik szuritól sem). Amúgy a Panadol Baby-t szerettem én is nagyon az szirup és nekünk használt is mindig. a kúppal az volt a bajom hogy Eszti mindig kikakálta így hiába vártam hogy levigye a lázát nem használt.

Katyerina!
Na akkor mint fiús anyuka a fiúk védelmére :lo l: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem mindent Balázs csinált előbb. Szóval minden mozgás szerintem gyerekfüggő. :) De miko Eszti látja hogy valamit Bazsi csinál akkor gyorsan ő is beindul.
Valóban nem egyszerű a cipő kérdés. Én mondjuk hallgatok az ortopéd orvosunkra és ő azt mondta sima gumi vékony talpu legyen az első cipő a márka annyira szerinte nem fontos inkább az hogy fűzős elől hátul zárt legyen és kicsit magasabb a szára mint a sima félcipő.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


sziasztok, túléltük a tegnapot!bár én totál kifáradtam, iszonyat hisztis volt, mindenért üvöltött, kicsi hőemelkeése volt, de az kaki, szóval minden oké!azért vettünk germicid kúpot, vÉNY NÉLKÜL lehet kapni!!!mindig borogattam az oltás helyét.
amúgy semmit sem evett teganp, mindent elutasított, aztán este 10kor meg kihányta a vacsit, pedig hót éhes volt....erre elaludt és 7ig fel sem kelt,evett egyet, azóta is alszik...

kérdés:
tegnap 10kor kapott rotavírus elleni vakcinát, szájon át.
ha este 10kor hányt, az addigra felszívódott, ugye???Kissé drága lenne, ha nem....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


LAfi dejó husiban van Hunor :lol:
Vendég
 


Lafi!

Hunor baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!nagyon édike.Imádjátok mi?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon cuki!

Kép
csiperke
 
 


Hááát tiszta anyja, mintha én lennék ott... :oops: én is ilyen husis voltam, vagyok....bár már callaneticsezek... :lol:
CSipi, na természetesen! :lol: Orsiról rég láttam képeket....
Vendég
 


lafead írta:tegnap 10kor kapott rotavírus elleni vakcinát, szájon át.
ha este 10kor hányt, az addigra felszívódott, ugye???Kissé drága lenne, ha nem....

persze,
nekik nagyon gyors az emésztésük.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hú, ezt a pangást! mindenki nyaral? 8)

Lafi!

Jó kis vasgyúró Hunor! :) Nagyon jók a képek! Viszont a kutyán nagyon röhögtem, nagyon vicces ahogy kilóg a nyelve. :lol: :lol:
hogy jön ki Hunorral?

katyerina
 
 


Sziasztok!

Lafi,
nagyon édes Hunor!

Hol vagytok?
Hajniék ma jönnek haza,holnap biztos ír nekünk élménybeszámolót!

Andi
Kép
aanda
 
 


Jimmyke imádja Hunort, amikor meglátta, kész volt tőle. Hunor nem értette, van neki plüss nagy cicája, de az nem mozog és nem nyálas :lol: !Jimmy széjjel nyalja a bal kezét, csak és kizárólag a bal kezét!Jimmyke vizsla, jó nagy, de úgy viselkedik mint egy nagypapa, óvja ,imádja, játszik vele, ha Hunor sír,. akkor a fülei ketté állnak, el kezd ugatni, pontosabban vijjogni és jelzi, hogy van valami ,na nem mintha én nem hallanám a sírást :lol: , ha bekakil, azt külön jelzi!!!!

És Jimmy anyuáknál van Kecskeméten, ott voltunk 7végén és Jimmyke mégis hogy most látta először, odavolt és eszébe sem jutott, hogy Hunor esetleg kitúrná vagy valami, Hunor meg lovagol Jimmy, Jimmy meg totál odavan, hogy egyszerre foglalkozunk vele és Hunival!És így szerintm nem féltékeny.
Vendég
 


lafi,
ari Hunor is meg a kutyus is! :D

csajok,
tud arról valaki infót, hogy mennyi most a Kaális kezelés és mikorra adnak időpontot?
Itt járt egy barinőm, aki már kezdte, hogy már lemondanak a babáról... Hát én olyan szomorú lettem! Mondom, addig ne tegye, amíg a Krizsánál nem járt!

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi, 12 ezer maradt a konzi, 40 ezer az inszem, a várólista nagyjából normális, ahogy eddig is volt, most talán már Krizsa is fogadhat új pácienseket, mert volt idő, hogy a Mágusnak nem adtak csak a régieket....
Vendég
 


köszi, lafi,
de mennyi a "normális" várólista? 3 hó?
Engem az ICSI érdekelne injekciókkal együtt, az én időmben kb. 200-ra jött ki az egész mindenséggel együtt... :roll: :?:

KépKép
pompomlány
 
 


ja, meg pipifőzésről akartam még...
sózzátok-fűszerezitek a csirkemellet valamivel vagy főzésnél hülyeség ilyet kérdezni? :roll: 8)

KépKép
pompomlány
 
 


Lafi!
Hunor Baba nagyon aranyos. :)

Andi!
Jó hogy írod hogy Hajni most jön haza nem voltam képben és kérdezni akartam. :)
Hogy vagytok alvás terén?

Kata!
még mindig tanulsz mennyi van még hátra?

Pompi!
Talán a kaálisba kérdezz rá ott járnak folyamatosan az emberkék kezelésre biztos tudják az árfolyamot. Nekem most szerencsére a környezetemben senki nem lombikozik. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
Köszi a kérdést!
Alvás úgy van,hogy délelőtt mindig alszanak 30-45-60 percet,attól függ,hogy mikor kelnek reggel.A babakocsiban vagy alszanak vagy nem.Tegnap pl.este fél 6-kor aludtak egy 1 órát fennt.Ma,mivel hideg szél fúj,nem mentünk le,és aludtak az ágyban 3/4 2-től fél 3-ig.Szóval még mindig 2x alszanak és össze-vissza!

Pompi,
a csirkemellett én olajon,fedő alatt megpárolom,sót nem használok.
A főzit kicsi vegetával és jódozott sóval ízesítem,abba megy bele a husi.
Milyen kajákat adsz nekik mostanában?Eszik már a savanyított tejtermékeket?

Andi
Kép
aanda
 
 


Pompi

tudod, hogy az injekciók mennyiségétől függ.
nekem is 200-ra jött ki, de akkor még 50% volt a gyógyszer támogatás, ez 2006 nov. volt. aztán 2007 február óta csak 25 % a támogatás.
szóval a 200 most 300.

Lányok,

voltunk ma Dévény-módszeres gyógytornásznál :D
nagyon tetszett a módszer.
Olivér csak az utolsó 10 percben sírt, addig le tudtam kötni a figyelmét. a csaj azt mondta, hogy garantálja, 3 kezelés után nagyon látványos lesz a fejlődés. a mi problémánk az, hogy még nem forog.
szóval, én nagyon ajánlom ezt mindenkinek, aki egy kicsit is úgy érzi, hogy egy kis segítségre van szüksége a mozgásfejlődésben.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Pompi!
ja a csikrekmellre nem is írtam én általában az elején belefőztem a húsilvesesbe és azt pürésítettem majd fagyasztottam de mostmár vagy úgy eszi ahogy mi vagy pici zsiradékon pici sóval páromom nekik. :)

Zsuzsi!
Jó hogy tudnak segíteni és az is hogy nem sírt alatta. Amúgy a Dévényezésről én eddig csak jókat hallottam.

Andi!
mi is kétszer aldunk. fél 10-10 körül először 30-40-60 percet 8ahogy ti) ami kevesebb ha éppen úton vagyok velük. Aztán fél kettő kettő tájában beájulnak és akkor 3- fél 4-ig nyomják. De ahéten pl. hazafelé tartottunk már tényleg 5 perc volt mikor ragadt le a szemük mondtam na már ne aludjanak el majd otthon az ágyban persze mire felértünk meg levetköztettem nem voltak álmosak ígynem aludtak csak délután egy nagyot.

Viszont a ma éjjelünk életünk legrosszabb éjszakája volt én már az összes elvemet feladva közöttünk alud persze ott nagy nehezen neki sikerült de én nem tudtam így elaludni forgolódott össze vissza.... na remélem ma nyugis éjszakánk lesz. Nem tudom mi volt a baja de ez a keserves vigasztalhatatlan sírás borzalmas.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi

melyikőjük nem aludt az éjszaka?
az ikresek.hu-n jó eséllyel lehet babakocsit eladni?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Balázs aludt de csak mellettem és max fél órákat utáf na nagy sírás majd ismét fél óra. Soha nem aludt még a mi ágyunkba de én azt hittem már a fáradságtól összesem így azt mondtam akkor jöjjön hátha ott tud aludni igaz én nem de legalább vízszintesben lehette.

Az ikresen csak ikres babakocsit vesznek jórészt. :) Hát egyet ott egyet nem ott adtam én el. én azt mondom ha nem ajda valaki túl drágán akkor azért el lehet adni. Bár most nagyon sokan adnak el úgyhogy most lehet válogatni is. Miért kérded?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebi, zsuzsi, köszi!

aanda,
zöldborsó, brokkoli, kelbimbó, áfonyás-almás-rizspüré v. áfonyás joghurt (most sikerült vennem szilvát is), banános túró.
És ti?

Azt akartam még kérdezni, hogy a fürdetőkarika mennyi idős korig jó? Érdemes még vennem?

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi

szerintem attól függ a fürdetőkarika, mekkorák a babáid.
Én is hamarosan készülök venni.

Amiket felsoroltál, azt hányhónapos kortól adod? züldborsó, brokkoli, kelbimbó.

Zsebi

a barátnőmnek nincs internetes hozzáférése, neki szeretnék segíteni eladni. hát, ő nagyon olcsón adja.
olyan nagykerekű ikerbabakocsi + 2 hordozó 30 ezerért. ennyiért biztosan sikerülne eladnia. aztán szerezni akarok neki olyan babakocsit, ami neked is volt, meg Orsinak is.
már be is regisztráltam, majd teszek fel képet.
hát, nem irigyellek az éjszaka miatt. ez volt nálunk is, amikor olyan beteg volt Olivér, kb. 3 napig. köztünk aludt, pedig előtte sose, meg azóta se.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Hát nem akarlak elkeseríteni de az a Marco sky babakocsi igen kelendó használtan is. Várólista van a már meglévő kocsikra hogy amikor x eladja kit érdekel. (de akkor már láttalak is a keresbe írtál.:)

zöldborsó: 6-7 hótól passzírozva (én megvártam inkább a 10-et viszont nem passzíroztam)

borkkoli 6-7 hó nagyon imádják az én gyerekeim

kelkáposzta 6-7-től szintén.

Ezek a hivatalos álláspontok.:)

Pompi!
Igazából sokkal előbb nem kezdheted a karika használatát mert ugye még nem tud ülni a gyerköc. Mi augusztusban kezdtük és november végéig használtuk. Igazából elférni sokáig elfér a gyerek. De én nem akartam abban fürdetni az elején nagy segítség volt mert nem tudtak még olyan stabilan ülni a kádban hogy ne döljenek bele, viszont együtt tudtak pancsizni. Aztán mikor már nagyon szépen ltek kivettük őket belőle és nem is akartak felállni most próbálkoznak de ha rászólok leül. Nekem nagy segítség volt azért mert sokszor fürdetem őket egyedül és nem rettegtem hogy beledöl pl. míg az egyiket öltöztetem. Én nem bántam meg hogy vettünk. Most is árul az OK fajtát egy lány az ikresen 2000-ért darabját használtan 5000-ből megúszod a kettőt (szerintem nem érdems újat venni).

Bocs hogy hosszú lettem...

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi!
Bocsi a belekottyért :oops:
A gyógyszerek árát (bár valóban volt egy rövid időszak, amikor levitték 25 %-os támogatottságúra) most azonban 70 %-ban támogatja az OEP. Tehát 2007 febr. előtt a 900-as gonal ára 50 e volt, febr. és ápr között 75 e lett, most 30 e-be kerül.
A várólisták...hát én úgy veszem észre, hogy jó pár hónap, ha újonnan jelentkezel be, tuti van 4-5 hónap, és én nem hallottam, hogy Krizsa dokiról levették volna korlátozást.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Zsebi

nem írtam még a keres-be, az nem én voltam.
újonnan is jó lenne az a babakocsi, úgy meg van az ebay-en és úgy se drága.

a zöldborsó 6-7 hótol mehet?
a védőnő már 2 hónapja mondja, hogy adhatom bátran.
valami újat be szeretnék vezetni. eddig ez volt:
krumplifőzelék, répafőzelék, sütőtökfőzelék, almaszósz.
hétvégén jön a meggy krumplival, és utána nem tudom mi jöjjön.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


loislane, zsebi, köszi!

zsuzsi,
gesztenye? nálunk nagy favorit és nagyon könnyű megcsinálni, semmi kotyvasztás, magában is imádják.
Amúgy én ezt a táblázatot nézem:
http://babafalva.hu/download/szilard.htm

KépKép
pompomlány
 
 


[quote="zseboroszlán"] Most is árul az OK fajtát egy lány az ikresen 2000-ért darabját használtan 5000-ből megúszod a kettőt (szerintem nem érdems újat venni). quote]

Hol?? :roll:

KépKép
pompomlány
 
 


Zsuzsi
paszírozott 7 hótól, simán 8 hótól mehet a borsó.
Zöldség még cékla mehet azokon kívül, amit leírtál. Gyümi meg barack.
Nálunk a cékla-krumpli, répa-krumpli menők.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Pompi!
www.ikresek.hu-n van a karika. De elég nagy ráa keresleht oda be kell regisztrálni csak úgy tudod olvsni a fürumot és a keres kívánba a kínálba rakta fel. :)

én is ezt a tábláztatot használom. :)

Zsuzsi!
Figyu hát én a Pompi által is írt táblázat szerint adtam mindent sőt van amire ráhagytam, de mivel te előbb kezdett a hozzátápit mint ha hó ezért adhatod már előbb is. Én hat hósan kezdetm és én ezek szerinti is csináltam. Bár a tábla szerint négy hósan adhatod az első mezőt (ha akarod ) és a többi terméket ott is csak hat hótól javallja de már adhatod is. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsuzsi!
Ja igen az ebayon mindig van és valóban nem egy drága kocsi. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebi,
köszi, megvan! (regisztráltam)
Itt újak nem tudnak vonalzót és avatart feltenni?

KépKép
pompomlány
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: