Sziasztok!!
Reggel elkezdtem írni, erre pár perc múlva felébredt kiskölök és rázta a kiságy rácsát..
Most alszik, remélem nyugiban írhatok.
Mimi!
Szupercsini vagy és a pocid is aranyos!!!!
Juca!
100%, h nem nézett rám Rita a műtét után. A műtőben felébresztettek és annyira magamnál voltam, h a saját lábamon mentem a szobába. Megkönnyebbülést éreztem és nem voltam álmos. Úgy tűnik kevés altatót kaptam. Nem aludtam semmit, kaptam az antiD-t, jött Bence ( később jött, mrt halaszthatatlan elfoglaltsága volt), szőlőt ettem...szóval teljesen ébren voltam. természetesen ettől eltekintve jó orvosnak tartom, bár nem tudom szülésnél milyen. A hangjára már nem emlékszem!
Amit a hálapénzről írtál azzal maximálisan egyetértek. "haragszom" azokra a dokikra, akik a kórház-klinika műszereit használják és zsebreteszik a lét....Nagyon sok orvosról tudom, h jómóban él. Sokaknak pár ezer ft előteremtése is gondot jelenthet.
Az Én dokimon nem éreztem, h vár a szülés után pénzt. Az asszisztense azt mondta, h a doki tisztában van azzal, h a magánrendelésrejárás is sokba kerül, na meg a gyermek is. A dokimnak 3 gyermeke van amúgy.
Erika!
Bence megy a hónap közepén (21-e talán) a Construmára, de kollégákkal, így nem mehetünk. Örömmel társalognék veled kismamiként is!!! Szurkolhatok ikreknek??
Linácska!
Jobbulást Lilinek! Ti mit szólnátok ikrekhez??
Lyndee!
Tündér vagy!!!
Novemberben két nega tesztem is volt, aztán a 48. napon megjött. Most nem akarok nega tesztet, de az igaz, h kíváncsi vagyok én is. Amíg nem tudok biztosat él a remény.....
Csajok!
Ha 25-27-e körül éreztem Pé-t, akkor most hol tarthatok?? Milyen "folyamat" történhet a testemben??? Azóta szinte mindennap együtt vagyunk és örömünket leljük egymásban
......
Fájdogál a hasam, a méhemre gyanakszom. Mensi előtt nem emlékszem, h ilyen lett volna...
( biztosan csak én vagyok olyan dinka, h remegve megyek pisilni, lesem a bugyim és a pisit, nem-e vérzek..)