Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Apa hazajött, így elmásztam venni teát. Vettem Hipp alma-citromfű, csipkebogyó-málna, meg narancsot. Kiváncsi leszek ízlik e neki majd valamelyik. :roll:
Délben evett 100 ml-t, azóta alszik az udvaron. 3kor kimentem, mondom megetetem, behoztam, ajtót nyitva hagytam, h ne kelljen vetkőztetni-öltöztetni és megevett 150 ml-t és visszaaludt. :wink:
Így ma már 80, 90, 100, 150 ml. Nem olyan rossz ez. :)

Szavazni nekem sem megy, hogy kell???

Kép
Kép
h@jni

Jóvan, akkor nem én vagyok béna. Én sem tudtam szavazni...
Hajni: ha már úgyis hazajött Apa, nem tudott volna beugrani a teákért ő a gyógyszertárba?
Mindenesetre alakul Lillus és ez a lényeg. Örülök, hogy visszajött az étvágya.
Te meg pihengessél, mielőbb gyógyulj meg!

Kincsem is alszik 2 órája.
Úgy horkol szegénykém. Tűnjön már innen a náthája!
Vicuska: dehogy hülyeség, hogy benevezted a lányod szépségversenyre. Nagyon szép kislány sztem is.
Zsu: Panka is annyira ingerszegény környezetben van :wink:
Jó dolga van és ez látszik is rajta. Cukika nagyon.
Egyébként én is teljesen oda vagyok a gyerekemért és annyira, de annyira szépnek látom. ( na igen, pontosan ezért bombázlak titeket a sok sok képpel)
A hangulatom meg ma naggyon a béka segge alatt. Régen voltam ennyire rosszkedvű.
Reggel véletlenül összetapostam egy kispókot. Tuti emiatt vagyok balszerencsés ma.

Kép
Kép
gabcii

Jaj Gabcii!
Ne csináld már!
Hát mi meg sétáltunk egy nagyot apa közben befújt hangyairtóval ,jövünk haza tiszta bűz benne ő meg nem érezte aztán kiment és bejött már ő is érezte.
Most szelőztetünk de már nem vészes! :evil:

Kép

Kép
mogyoland

Gabci, miért alszotok egy ágyban Ádival? Ez mostanában van így? Régen ő kiságyban aludt, nem?

Eszternek, Dorkának és Matyinak boldog miniszülinapot!

Hajni, jobbulást Neked és Marcinak is! De ha ennyit eszik már Lilla, akkor nem feltétlen kell tea neki, az is csak a kaja elől veszi el a helyet szerintem.

Mi módjával eszegetünk, most uszi után jobb étvágya volt szerencsére, meg az alvókája is jó ilyenkor, ma délelőtt nyomott 2,5 órát (múlt héten is így időzített szerencsére, hogy az uszira jól ráaludt), aztán uszi után is kettőt.
Én meg fejek, és szerintem teljesen csomós mindkét cicim, mert a fejés mégsem hozza ki jól. Valakinek volt már ilyen tejpangás miatti csomója? Olyan érzés, mintha nagyon kemény dióbelek lennének mindenfelé a cicimben.

KépKép
kertikiri

Hú Lányok, nem tudom miért nem tudtok szavazni, de úgy látom még egy babára sem sikerült, lehet, hogy csak holnaptól lehet..legalábbis múlt héten keddtől lehetett de akkor hétfőn még fennt sem voltak a képek.
Köszi Lányok!!
Lilly, igen, a kislányom neve Aranyos Ramóna. :lol: Ugye, milyen találó? Én amúgy nem vettem fel a férjem nevét.. :oops:

Amúgy Rami is módjával szopizik, van, hogy 5 perc alatt kész és úgy fejem ki a maradékot. De nem baj, mert ő olyan kis pufika. :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Szal akkor boldog miniszülinapot Matyinak és Eszternek így utólag.
Kriszti: a kiságyas bandát erősítjük mi is. Most azért alszik velem Ádi, mert 2 óránként felsír és ha kell orrot szívni, nem kell ugrálnom a másik szobából.
Mielött fejnél és közben is, jól masszírozd át a cicit. A csomó is eltűnik és több tej fog lejönni.

Kép
Kép
gabcii

Kriszta, nekem is volt hasonló, gáz volt, figyeltem rá, kimasszírozgattam, nem volt egyszerű.
Eszti nevében is köszönöm a köszöntést!

Vicuska, én se vettem fel a férjem nevét, mondjuk azért a Szabó nyomába sem ér az Aranyosnak! :D

Hajni, ma nálunk is alvós nap van. Mi lesz éccaka??? Melyik tea jött be?

Mogyo, kiment már a hangyairtó-szag? :D Pasik! :D

Gabci, remélem kialszod magadból a rosszkedvet.

Kép
waterlilly

Hajni :evil: Hogy te miért nem maradsz a seggeden??? Apa nem tud teát venni??? :x
Jó, hogy evett a csajszi! :wink:

Kriszti, én is csak annyit tanácsolok, hogy masszirozd át szopi előtt, az segit! És kezdd alacsony fokozaton, és csak a végén tekerd fel.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát ki ment már a szag de szellőztettünk a lány kint az előszobában nyakig betakarva most meg játszik bent!
Állandóan átfordul meg vissza nagyon bejött neki ez az átfordulásos dolog!

Gabci: csak nehogy megszokja ,hogy veled alszik! :lol:

Hajni: inkább pihenni kellene!De hogy megvédjelek a nők sokkal strapabirok mint a férfiak .egyszerre volt egyszer apával madulagyulladásunk 40 fokos lázzal ő alig birt megmozdulni persze én is de én mostam főztem takaritottam!Ő meg dicsért ,hogy de ügyes vagyok!Hát inkább minthogy ússzon a trutyitól a lakás! :oops: :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Vacsi 160 ml pép. :) (az 140 ml víz volt + Sinlac)
Tea: a málna nem jött be, még a hideg is kirázta tőle. Az alma-citromból 10 ml-t ivott, szval talán az. :)
Azért én mentem és nem apa teát venni, mert nem tudtam, h milyen fajta van és megakartam nézni az összetevőket, tudjátok a mániám. :oops: :wink:

Lilly:
fél6kor hoztam be Lillát, ő még aludt volna.
De ő alszik éjjel is, azzal nincs gond. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Lilla hasról hátra fordult. :lol: :lol:
Végre, ezt is tudjuk. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Úgy látszik csak annyi időm van, h egy-egy hsz-hoz tudok hozzászólni.
Hajni, ugye! Fog enni a kiscsaj! Te meg ne pörögj, maradj a sejhajodon, mert még szövődménye lesz!
Kriszti! Felhatalmazva érzem (sajna) a tanácsadásra! (Mellgyuszi után...) A csomókat nagyon kevesen tudják csak kimasszírozni maguknak, de próbálkozni kell! (Tudod hogyan kell? Megírom priviben, ha kell!) De nekem pl. sokkal többet segített a forróvizes zuhany+masszír, illetve a szopi (fejés) előtt a forróvizes borogatás! Annyira kell forrónak lenni a zuhanynak és a borogatásnak is, h szinte égesse a bőröd. Az a legtutibb, ha pecsenyepiros utána a bőröd! Sok sikert és kitartást!
Majd jövök még! :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Lillának gratula, és éljen-éljen hogy eszik! Ez hamar megoldódott azért! :lol:

Holnap megyünk dokihoz (szuri) és megkérem, hogy írjon fel sinlacot is. Ez a bukósság nem tetszik nekem...
Mondjuk azt is negyed adaggal kezdem, mert eddig mindennel gond volt.

Mogyo, szólj, ha már lehet szavazni!

Itt voltak a szomszédék - kiscsaj hazafelé bejelentette az anyjának, hogy ő akkor hozzánk jön Dorkázni! :lol: - és a csajszi fél 8-ig pörgött (pedig fél 7 óta 3 órát aludt össz-vissz) majd röhögve fürdött, és magától elaludt - bár egy böfi még felkeltette 1 órával később 3x mentem föl mire kijött, de előtte mind a kétszer megnyugodott így leraktam, hogy hátha... remélem mostmár tényleg!

Amúgy nekünk is jó napunk volt, megkapta a babatornázóját - végre, már 1 hónapja rendeltem! :twisted: - és úúúúgy tetszik neki! Éhesen sírt fel a babakocsiban és alá raktam amíg csinálom neki a kaját - éééés .... bámulatában és örömében még azt is elfelejtette, hogy éhes - ez Dorkánál nagyon nagy szó! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

ja mellgyuszi! akkora májer szerencsére nem vagyok mint Móni, de körkörös masszír, úgy hogy majd be pisilsz... nekem csecsemős nővér csinálta a kórházban, majd én 1-2x magamnak, de ha párod bírja a kiképzést, akkor őt is megkérheted - magadnak tuti nem tudod elég erésen csinálni szerintem...
(neki sem biztos, hogy menni fog neki mert akkor jó sajna, ha közben sziszeg erősen)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Honnét rendelted a baba tornázót?
Az árzuhanásról rendlet már vki? Most nem emlékszem honnét érkezik meg nagyon későn.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, árzuhanás volt... az volt a gond, hogy 3 dolot rendeltem és az egyik nem volt készleten... de marhára nem szóltak!!! :twisted: :twisted:

Végül én telefonáltam, 2 nap volt mire kiderítették mi a gond, de utána visszahívtak és megkérdezték mi legyen - várjuk meg a 3. játékot vagy utalják vissza annak az árát.
Szerintem korektebb lett volna, ha 1-2 nap után ők hívnak és nem én őket másfél hét után...

Úristen!! Ádi lassan fél éves!!! :shock: :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, légyszi egy képet a babatornázóról!!!

Kriszta, Móninak igaza van, állítólag a forró vizes zuhany meg borogatás is hatékony a csomók kilazításában. Esetleg ha van melegítőpárna, azt is rá lehet rakni. A meleg a tejtermelésnek is jót tesz. A masszázst tényleg butálisan kell csinálni, nekem anno a kórházban az egyik nővérke vagy egy óra hosszat csinálta, hát, láttam közben a csillagokat. Apának már leordítottam volna a fejét, de a nővérkének nem szólhattam be, ugye, csak tűrtem és sziszegtem...

Csajok, ma Picurkának 710 ml tejet tudtam adni, és csak kb. 150 ml tápszert kellett mellé pótolnom. Úgy örülök! Olyan jó látni, ahogy issza a tejecskét! :) Tíz napja még napi 550 ml-t tudtam összeszedni, aztán jött a Lactina... És már nem kelek éjjel, rájöttem, többet ér átaludni 7-8 órát, reggelente 200 ml-eket fejek le, és napközben is sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok... Mondjuk egy ilyen gyerekkel nem nehéz... :D

Kép
waterlilly

Hajni, Lillának jó alvókája van! :shock: Tudja ám a kiscsillag, hogy anya beteg, és békén hagy téged.... :roll: Esztit én is úgy ébresztettem negyed 5-kor, hogy még világosban kijussunk egy rövid sétára. Utána még vásárolni is voltunk, na ott már bealudt megint. :)

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Anett, tök jó a tejcsi!!!!! :lol: :lol:

A kép pedig:

Kép

Jutta

KépKép
jutta

jaaa ő nem Dorka, hanem a temék képe a netről! bár gondolom már észre veszitek, ha nem ő van a képen!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: :D :D :D Á, nem vettük észre...

Amúgy tök jó a cucc, nekünk is hasonló van, a legjobb barátnőmtől kaptuk ajándékba, hát telitalálat volt, kb. olyan hatással, mint Dorkának, Eszti is elfelejtette aznap, hogy ő este 7 után nyűgös szokott lenni.

Én anno a menyasszonyi ruhámról küldtem képet a barátnőmnek, aki visszaírt, hogy modelleket megszégyenítően jól nézek ki, csak valahogy úgy megváltoztam... :D :D :D

Kép
waterlilly

Lehetek őszinte...
háát csajok, most néztem meg a babaszépségversenyes fotókat... nemelyik gyerek nagyon aranyos, de azért...
Tehát NAGYON büszkék lehetünk a topik babáira!!!

Ramóna meg tuti az élmezőnyben lesz, van azért pár szép baba rajta kívül is, de az a mosoly.... az nagyon ott van!

Szóljatok, ha már lehet szavazni!

Jutta

KépKép
jutta

Apropó, nincs vaami friss kép Dorkáról? Már olyan rég láttuk!

Kép
waterlilly

Esztinél is 7-kor lövik fel a pizsit? Na majd amikor 8-9 után se tudjuk az ágyba imádkozni őket! :lol:

Ja és csütörtökön mi is megyünk Dévény-tornázni. Védőnő mondta, ha megnyugtat, akkor egy állapotfelmérés majd 1-2 alkalom tuti nem árt!
Zsu ti milyen rendszerességgel jártok? És meddig kell majd?

Jutta

KépKép
jutta

Mostanában videóztam, de arról fogalmam sincs, hogy azt hogyan lehet leimádkozni a gépről. Fürcsis kép nincs róla már egy ideje, ha holnap apa időben hazaér (ma még nincs itthon :? , jövőhéten lehet megy 4 napra külföldre

Jutta

KépKép
jutta

Eszti fél 9 körül kerül ágyba. Szerintem elaludna előbb is, csak a napi 5 etetést muszáj valahogy begyömöszölni a napjába. Mert hát annyit alszik... :shock: Ha meg nem eszik 5x, akkor nyugtalanabb éjjel, és reggel jó eséllyel 7 előtt megébred. Mondjuk tegnap csak 4x evett, és ma reggel 3/4 8-kor úgy ébresztettem... De ma valami extra álomkór volt rajta, azért nem ilyen szuszi minden nap.

Kép
waterlilly

Jutta! Hih-hi, Jankának is ilyen fitnesze van! 2 nónapja nyúzza! Be fog jönni nektek is!
Én rendeltem már az árzuhanásról, de nekem marha gyorsan megjött a cucc!
A masszírnál nemcsak annyi a lényeg, h körkörösen! (Kriszti, szólj, megírom!) Nagy májer nem vagyok, de szopiban megjártam a hadak útját, így szívesen megosztom, h nekem mi vált be! :wink:

Kép
ermoni

Anett, ügyi tejcsigyáros vagy!
Költözéskor segítségnek retro-Anyós? :shock: (ne káromkodj, ne káromkodj, csak vicceltem :lol: )

Jutta, igaz nem tőlem kérdezted, de tényleg nem árthat, ha a Dévényesek megnézik Dorkát. Általában heti egy alkalom a penzum, ha laza izomzatról van szó. Ha feszes, akkor lehet több. Az esetek nagy része amúgy laza. Nekünk heti 1 van. Ne ijedj meg, de a gyerekek 99%a nagyon sír (és akkor még finom voltam). Állítólag nem a fájdalom miatt, hanem a mert szorított helyzetben vannak a masszír alatt és egy kapálózós, ha nem kapálózhat, akkor sír. Én folyamatosan puszilgatom Ábelt közben és egy percre sem megyek el 20centinél távolabbra...legalább a szemkontaktus legyen.
A tornázó nekünk is bejött, Ábel ott fordult hasra először, annyira el akart valamit érni.

Jolka, a Bababónusz a következő bónuszfüzetet 6 hó előtt küldi ki,mi is most kaptuk meg (igaz kétszer is kiküldték véletlenül..vagy a tiéteket is nekünk címezték? :lol: )

Gabci, szerintem a járókát úgy 1 éves korig használják a gyerkőcök. Nekünk a legegyszerűbb fa van és házilagosan emeltük meg. Ábel is sokat van a földön, de pl ha jön postás, vagy beindítom a mosógépet, akkor hasznos. PLáne azért mert Benedek miatt nem hagynám csak úgy a földön Ábelt (nem terrorizálja, de még nem tud rá vigyázni annyira).

Kriszti, hajrá meleg borogatás és masszírozás!

Zsu, gratu nem-Anyósodhoz! Jó olvasni, hogy milyen együttműködő és segítőkész.
Panka nagyon cuki!

Kati, francba...nem Laci...Balázs.
Eképzetlem a szitut, hogy a férjed beviharzik az ajtón, ledobja a ruháit és rohan a kiskádért :lol: :lol: :lol:

Férjem is fürdet, két gyereknél el is kél a segítség...már ha hazaér. :evil: Ma pl. 10-kor jött, de csak vége lesz az éves zárás időszakának egyszer... Viszont már belejöttem az egyedüli fürdetésbe (parázam az elején, de muszáj volt), ma is már 9-re megvolt a vacsi-fürdés-mese-Ábelszopi-altatás program. És még a Benedek-féle hisztikezdeményeket is legyűrtem. (Nagy mellénnyel meg is ettem csokit...jutalom magamnak, plusz pár centi a fenekemnek. :D )

Mogyo, Ágika nagyon cuki a bóbitájával! :lol:

Timi, hisztimanók elkerülnek titeket mostanában? Olvastál valami hasznosat a témában? Megosztod velünk? Írhatunk szakdolgozatot is belőle :lol:

Vicuska, hol is lehet "vékonybokájú" Ramira szavazni? Rakd fel légyszi még egyszer a linket!

Ki tudja, hogy melyik bébiételgyártónak van csak tiszta őszibarackja? És abban van cukor?

KépKép
KépKép
prücsi

Móni, írd meg légyszi akkor, de nagyon részletesen! Egyébként inkább azon parázok, hogy nagyon ijesztő, egyszercsak ott van valami. Azért erősíts meg, hogy tényleg olyan kemény mint pl a fa, és rücskös, mint a dióbél....és több is lehet belőle

KépKép
kertikiri

Jobb reggelt!

Áá, dehogy eszik Lilla. Most megint 80, 100, 100. :evil: :evil: :evil:
És kelt enni fél3, fél6. Fasza lesz, ha visszaszokik az éjjeli kajára. :evil: :evil: :evil:

Jutta:
nekem meg a karácsonyra rendelt játékból hiányzott egy alkatrész, ami nélkül konkrétan használhatatlan ( elktromos csavarhúzónak a feje). Írtam nekik, 1 hét után válaszoltak, h fényképezzem le és továbbítják a gyárnak. Na azóta semmi...
Ma írok is nekik. :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Nem jöttem, mert megjelent a Harry Potter, és azt kellett olvasnom (még nem értem a végére)

Kiri: köszi, megjött a cucc :lol: közben megkaptam a sógornőmtől ezt a könyvet. Csomók: nekem kétszer volt. Az egyik fejéssel jött ki, fejés közben masszíroztam abba az irányba, ahol távoznia kell (kb 5-ik próbálkozásra sikerült...), a másik szopival, de vagy 3 féle pózban szoptattam. És minél előbb szabadulj meg tőlük! Még ott vannak? írd meg ám, h hogy állsz!

Hajni: Lilla ezek szerint éjszaka hozza be a lemaradást... Tehát kell neki több kaja, csak valamiért most nem eszik meg egyszerre többet, de ami kell neki, azt azért megeszi, ez azért megnyugtató, nem? Drukkolok, h újra a régi legyen!!!

Gabci: jobb már a kedved? Dehogy vagy béna anyu, ilyen mosolygós kibbabával!!!

Mi megint kétszer kelünk éjjel, sztem kevés neki a tej, de a cumisüveggel meg nem mindig barátkozik. Van, h csak szopogatja fél órán át, és 10 ml-t eszik meg. Az aventtől meg üvölt, azt nem szereti. Szóval nem vagyok a top-on... De már csak két hónap, és a hozzátápi megkezdődhet, és akkor talán... Ebben bízom! Meg a spanyol inkvizícióban!

Ja, és háziállat téma: nekünk volt main coon cicánk! + mellette két másik, jó kis tarka társaság voltak télen, mikor összebújva aludtak! Most egy cirmoska van a szüleimnél, de Vili miatt nem simizem már annyit... A nagyimat nagyon szerette, néha még most is azon a helyen alszik, ahol a nagyi ágya állt!

Szép napot!

KépKép
1macsek

Vicuska: nem tudtam ma sem szavazni...

KépKép
1macsek

Fél 6 után, mondom megetetem, erre evett 0 :!: :!: :!: ml-t. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

mármint most akartam megetetni, mert sírdogált meg cumiját ette.

Kép
Kép
h@jni

Jutta, hányra mentek ma tanácsadásra? Megyünk mi is tápszert iratni, akkor úgy időzitjük, hogy találkozzunk.
És tornára mi csütörtökönként járunk, 10-re megyünk. Ti hányra mentek? Heti 1x kell csak, 1 órás foglalkozás, és Panka is nagyon sir. Bár a 2. foglalkozáson már annyira nem sirt.
Klasz a tornázó!
Én már szinte születésétől alá raktam a tornázó alá, jó, persze az elején csak nézte, nem tornázott :lol: Mindig cserélem neki rajta a lógókat, mert az eredeieket már nagyon unja!

Anett, szupi a tejhozam, ügyes vagy!

Kriszti, nem irtál még Rókicának? Ő mindenben tud tanácsot adni, a te problémádra is gondolom.

Prücsi, kecskemétinek van tiszta őszibarackja, nekünk tanácsadáson ajánlották. Van benne cukor :?

Hajni, azért ha 8:41-kor már majdnem 300 ml-t megevett Lilla, akkor nincs olyan nagy gond :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci, mit akarsz rendelni Árzuhanásról?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
200 ml-t evett, a 80 az este 10kor volt.
Most meg ugye semmit nem evett.

Kép
Kép
h@jni

És még egy kérdés, hátha hallottatok már ilyenről.

A bal karom totál zsibbad éjszakánként, és van, h felébredek rá, mert nem érzem az egészet. És nem csak zsibbad, de fáj is. És most is három ujjam vége olyan furin hangyás. Szóval mintha rossz lenne benne a keringés. Néha a jobb is, van, h Vilit alig tudom megemelni, olyan görcsben van tőle a tenyerem is! A doki nem fog hülyének nézni, ha ezt elmesélem neki?? Kb már 3 hetet tart...
Ti hallottatok ilyenről? :shock:

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Ugye, mert én is el vagyok szállva a gyerekemtől ezért ismét képekkel bombázlak titeket.

Következik a vigyázat a kutya harap sorozat :D
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
gabcii

Gabci, naggyon édi Ádi, és milyen tuti kis kertészgatyója van :lol:

Macsek, anyukámnak van ilyen, dehát ő már 56 éves :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci! Ádi ismét :lol:

Anett! Gratula a tej mennyiséghez! Látjátok, hogy kell egy kis idő, hogy hasson a fejés!

Kiri! Már lehet, hogy késő, de anno a 2 nagyobbal nekem is volt mellgyuszim, és a forró víz (zuhanyos illetve borogatás) szopi előtt bevált+szopi közben is masszíroztam+több pozícióban szoptattam. De Rókicát valóban érdemes keresned, úgy tűnik, Ő elég profi a témában. Amúgy hogy állsz a csomókkal?

Hajni! Mára tényleg hobbulást végre!!! És Te hogy vagy? És Marci?

Vicuska! És hol kell majd szavazni? Én lemaradtam, szólj!

Most ennyi, mennem kell! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Macsek: dehogy néz hülyének a dokid. Meséld csak el neki.
Vilkónak a tejci mellé nem adsz tápit? Mennyi kb a tejhozam? És fejsz is mellette, vagy csak szopi?
Hajni: Lilla azért eszeget, nem fog éhen halni nyugi. Ugyan változó az étvágya, de én a torkára gondolo, ezért. Örülök, hogy némileg bejött a tea.
Marci és te, hogy vagytok?
Zsu: az árzuhanáson habtapit néztem, de valszeg nem fogok rá várni egy hónapot, inkább megveszem játékboltban, ha kicsit drágábbért is. Hol lehet még venni a játékbolton kívül?
Anett: szuper, hogy bevált a lactina. Végre rájöttél, hogy az éjszakai alvás is tesz olyan jót a tejnek, mintha fejnél.
Jutta: oltáson mi volt? Torna?
Feltűnt, hogy nem Dorka fekszik a tornázó alatt. :wink:
Nekünk a játszószőnyeg vált be. Ha mosásban van, Ádi nagyon hiányolja.
A kedvem jobb. Aludtunk az éjjel (mindenki a saját ágyában).
Ádim orra is javul, nem kell annyit szívni. És csuda jó, játékos kedvében van. :D
Prücsi: ha Ábel elalszik a földön a habtapin, hagyot ott szunyókálni?
És nem hideg?
Ezek foglalkoztatnak most, mer Ádi szinte egész nap a szobájában a nagy ágyon van és a játszószőnyegen játszik. Itt ugye el is szunnyad. Ha meg lerakom a földre habtapira és játék közben bealszik, mégis a földön alszik a gyerek... nem gáz ez? :?

Kép
Kép
gabcii

Gabci, szerintem ne az arzuhanásról rendelj habtapit, bármelyik tescoban vagy nagyáruházban van, 990 Ft egy csomag (asszem 9 db van benne, pont egy járókányi méret), kár kifizetni a postaköltséget emiatt. CSak ha mást is rendelsz, akkor.

Rokicának írtam már tejserkentés ügyben, nagyon segítőkész volt. A csomók miatt nem, hanem felhívtam a védőnőt, mondta h masszírozzam, és ha gáz van menjek, de a tegnapi elmúlt, aztán estére megint éreztem és már a másikba is. Védőnéni tök rendes volt, ma felhívott, h mi van velem, mondtam h mi a helyzet, leírtam neki részletesen hogy nézhet ki amit érzek, azt mondta h szerinte menjek nőgyógyászhoz :shock: De a ciciben vannak mindenfelé mirigyek, nem? Tehát nem teljesen homogén az állomány, ugye? Szerintem lehet, hogy nekem akkor egy mirigy keményedett be, nem tej volt, mert egyébként semmi nem gyulladt be, nem is fájt. Elmegyek azért dokihoz, úgyis most aktuális a rákszűrés is.

Anett, írnál nekem a fejési napirendedről még egyszer? Akár priviben is. Úgy néz ki, h Nadi nappal nem akar cicizni. Fürcsi után meg hajnalban igen, és a nappali elalváshoz is, de kajálni nem. Ezért fejek, és a mennyiséggel talán haladok is, csak valahogy marhára nem tudom beilleszteni a napomba a legalább 5x fejést (méghogy 8x? :shock: :shock: ) Nadi nem olyan angyalka, hogy ennyit ellegyen. Amikor alszik akkor mondjuk oké. Szóval azt szeretném tudni, hogy
-hánykor fejsz, mennyiket, mennyi ideig, csak a lactinával-e vagy közben kézzel is rásegítesz
- mikor és mennyit eszik Eszti
Nagyon köszi.

Hajni, jobbulást, Lilla miatt ne aggódj szerintem, én nem adnék mondjuk teát, mert a 100 körüli kaja az jó folyadéknak is. Bocs h ilyet kérdezek, de hogy kakil? Mert Nadinnál ez is lehetett a gond, hogy 4-5 napig nem volt kaki, talán ezért nem akart enni.

KépKép
kertikiri

Macsek, mindenképpen menj háziorvoshoz! Tutira nem fog hülyének nézni. Lehet akár keringési gond is, ne halogasd.

Gabci, nagyon édes Ádi! Én már bánom, h nem vettünk ilyen játszószőnyeget. Tornázója kettő is van, de az ugye keskeny, csak a hátán bír(na) feküdni alatta, megfordulni már nincs helye, mászkálni meg egyáltalán nem.
Tegnap kétszer is visszafordultunk a hátunkra, de nem láttam, csak a végeredményt. Mindkettő úgy indult, hogy hassal tettem le, nem háttal, és szerintem már annyira benne van, hogy amint földet ér fordul, hogy most fel sem tűnt neki, hogy nem háton van, hanem hason, csak azt tudta, hogy most fordulnia kell :lol:

Szerintem nem gáz ha habtapin alszik Ádi, csak arra figyelj, hogy lent a földön akár 1-2 fokkal is hűvösebb lehet, de gondolom úgyis betakarod, ha elnyomja a buzgóság :D

KépKép
kertikiri

Kriszta, írtam priviket, amikben leírtam, hogyan is viselkedik egy jól nevelt boci... :D

Gabci, hátnakérem ismét totál kifeküdtem Ádikától, inkább nem mondok már semmit, erre nincsenek szavak... :D :D :D De azért ez a "játszószőnyegen el is szunnyad" nekem misztikum-számba megy. Régebben Eszti is produkált ilyen paranormális jelenségeket, de kb. másfél hónapja csak és kizárólag kiságyban lefektetve hajlandó aludni, igaz akkor általában jókat, szóval nincs egy szavam se.

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Kriszti, ment a pü!
Macsek! Bár még nem vagyok 56 éves (igaz, hamarosan szülinapom lesz vagyis ismét öregszem egy évet! :? ), de nekem is van néha ilyen! Csontkovács! Egy jó masszázs! Az segít!
Hű, Anett! Kalapemelő szmájli!
Gabci! A tesco-auchan-os habtapi apró darabos! (Nekünk van olyan is, kaptuk! :oops: ) De tény, h olcsó! Ádi mekkora!
Lányok, ne haragudjatok rám, de én nem vagyok olyan alapos, h mindig naprakészen figyeljem mikor kinek van hófordulója, névnapja, ilyesmi! Így utólag is, előre is: sok boldogságot!
A fotókkal is ez a helyzet: mindegyik baba gyönyörű és Ti és az apukák is helyesek vagytok! Ha nem írom nem azért, mert nem így gondolom, csak vagy nincs időm, vagy megfeledkezem róla vagy már szinte nem is aktuális!
Hajni, asszem nem válaszoltam a nem nagyevő kérdésedre: 180 körül eszik Janka (a súlyához képest már vígan 200 fölött kéne! :roll: ), de volt olyan nap, h 750 körül volt a napi átlag! És neki is volt olyan, h 120-130-at evett! És én semmi összefüggést nem találtam a kaki-hiány miatt (sőt!). Szerintem függ az időtől, attól h épp milyen fejlődési szakaszban vannak stb.
Most komolyan azt mondjátok, h vigyem Jankát gyógytornára, mert nem forog? Válaszoljatok, mert lassan kezd idegesíteni ez a nemforgunk téma!
Képzeljétek, a férjem úgy "megszerelte" a cégünk fő számítógépét, h két napja több ember próbálja a memóriájából kivadászni a dolgokat. Semmiségek: partneradatok, számlázóprogram, egyéb jogtiszta programok (havi 30.000 ezer Ft-ért pl.), bank stb.
Annyira ért hozzá, h elcsessze, de megcsinálni már nem tudja! Sikerült olyan galibát okoznia, h a barátnőm férje a nagy magyar internetes hírportál inf. igazgatója sem tudott segíteni! :twisted:
Hát komolyan! :twisted:
Na ebédelni mentem!
Többiek?
Jolka, Timi, Ebi...öööö és a Katik, Beák...Andik...

Kép
ermoni

"És valahány név a naptárban"... mi van veletek csajok? Jól vagytok? Babák?
És én még nem voltam a nyíregyházi vadasparkban... De szívesen mennék! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Na megpróbáltam visszolvasni, és behozni a lemaradásom!

Kati: a Török nagyker? Persze, hogy ismerem. Sokszor vásárolt már anyagot ott a férjem (asztalos) Mennyibe kerül a rotavírus szuri? Akkor Marci, egy hős volt az oltásnál!!!

Kati, Prücsi, nagyon édesek a babócák a képeken! És minden babakép gyönyörű!!!!! :D :wink:

Cicák: gyönyörűek!!! :wink: Annyira fájt a szívem, ahogy nézegettem a képeket. Nekem ellopták a cicámat!!!! Egy szemétláda. Tudtam ki volt, de nem tudtam rábizonyítani, mert nem tudtam hol lakott. Miután megtette már nem is járt felénk. A szemét! (bocsi csajok!!!)

Anyós: nekem is falusi anyósom van, és ő is rendes (szerencsére). Tanácsot próbál ő is adni, de rámbízza mit csinálok. A falusiakon meg sokszor nagyon jókat mosolygok. A múlt nyáron pl. Geri belázasodott. Hát az egyik asszony kitalálta hogy hát biza „megigézték” (Én ebben nem hiszek!!!) Erre tálba égő gyufákat dobáltak, mormoltak, abból a vízből keresztet vetettek a homlokára, és még a szájába a i cseppentettek, hogy elűzzék a „rosszat”. Nem volt képem hozzá, hogy kinevessem őket, mert ők halálosan komolyan gondolták ezt, pedig én nem hittem benne. Gergő kapta a lázcsillapítót is, aztán lement a láza, és ők persze elégedettek voltak! Zsu, a te anyósod is jó fej akkor!!!

Bea, dm pontgyűjtők vagyunk mi is!!

Gerike nagyon jól viselte a hajvágást! Egy mukk sem volt. Hajtincsek elrakva emlékbe! Nem vágtuk nagyon rövidre, és nagyon szép kisfius frizurát kapott!!!

Mogyo, nagyon jók a Mikis képek!!! És persze a többin is nagyon édi Ágica!!!

Gabci, gratula Ádinak a forgolódáshoz!!! Ez a felfújhatós izé nekem nagyon ketrecnek tűnik. A barátnőmnek van hasonló, de ott nincs ennyire lezárva, hanem a mindenhol lehet ki be bújkálni belőle. Éjszakai kelés nálunk is gond lett. Pedig Matyika detto átalvós baba volt egy ideig. Én azon gondolkodom, hogy lehet, hogy nem lakik jól esténként.
Amúgy nekünk van járókánk, Gergő abban tanult meg felállni, és amikor megtanult ülni, attól kezdve használtuk, a konyhában.

Timi, a csipkebogyó – málna tea, az baba tea???

Kiri, most, hogy mondod, tényleg lehet, hogy a kaki is gond....Matynak sem volt tegnap se semmi, lehet, hogy ez is megviseli a pociját, és ezért is ébred éjjel....

Kép

Kép
katherina

Anyós: hát nekünk anyós vett piros szalagot és rakjam fel a csillára mert mikor bejönnek a szobába akkor azt nézik meg elsőnek nem a babát is igy nem verik meg szemmel!
Olyan mérges lettem gondolhatjátok ,hogy felraktam !
Azota ott van valahol a szekrény aljában!
Én meg mondtam,hogy a rokonok nem azért jönnek ,hogy szemmel verjék a lányt! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
mogyoland

Anett, Zsu, Mogyo, Kiri és mindenki másnak, köszönjük a köszöntést!
pár kép a 4 hónapos Matyikáról!!! Hétvégén ünnepeltünk! :lol:

Kép

a mosolygós Matyi Kép

kitámasztunk, ...és Kép

...és ezután így fordulunk
Kép

Kép

Kép
katherina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X