Anett, ügyi tejcsigyáros vagy!
Költözéskor segítségnek retro-Anyós?
(ne káromkodj, ne káromkodj, csak vicceltem
)
Jutta, igaz nem tőlem kérdezted, de tényleg nem árthat, ha a Dévényesek megnézik Dorkát. Általában heti egy alkalom a penzum, ha laza izomzatról van szó. Ha feszes, akkor lehet több. Az esetek nagy része amúgy laza. Nekünk heti 1 van. Ne ijedj meg, de a gyerekek 99%a nagyon sír (és akkor még finom voltam). Állítólag nem a fájdalom miatt, hanem a mert szorított helyzetben vannak a masszír alatt és egy kapálózós, ha nem kapálózhat, akkor sír. Én folyamatosan puszilgatom Ábelt közben és egy percre sem megyek el 20centinél távolabbra...legalább a szemkontaktus legyen.
A tornázó nekünk is bejött, Ábel ott fordult hasra először, annyira el akart valamit érni.
Jolka, a Bababónusz a következő bónuszfüzetet 6 hó előtt küldi ki,mi is most kaptuk meg (igaz kétszer is kiküldték véletlenül..vagy a tiéteket is nekünk címezték?
)
Gabci, szerintem a járókát úgy 1 éves korig használják a gyerkőcök. Nekünk a legegyszerűbb fa van és házilagosan emeltük meg. Ábel is sokat van a földön, de pl ha jön postás, vagy beindítom a mosógépet, akkor hasznos. PLáne azért mert Benedek miatt nem hagynám csak úgy a földön Ábelt (nem terrorizálja, de még nem tud rá vigyázni annyira).
Kriszti, hajrá meleg borogatás és masszírozás!
Zsu, gratu nem-Anyósodhoz! Jó olvasni, hogy milyen együttműködő és segítőkész.
Panka nagyon cuki!
Kati, francba...nem Laci...Balázs.
Eképzetlem a szitut, hogy a férjed beviharzik az ajtón, ledobja a ruháit és rohan a kiskádért
Férjem is fürdet, két gyereknél el is kél a segítség...már ha hazaér.
Ma pl. 10-kor jött, de csak vége lesz az éves zárás időszakának egyszer... Viszont már belejöttem az egyedüli fürdetésbe (parázam az elején, de muszáj volt), ma is már 9-re megvolt a vacsi-fürdés-mese-Ábelszopi-altatás program. És még a Benedek-féle hisztikezdeményeket is legyűrtem. (Nagy mellénnyel meg is ettem csokit...jutalom magamnak, plusz pár centi a fenekemnek.
)
Mogyo, Ágika nagyon cuki a bóbitájával!
Timi, hisztimanók elkerülnek titeket mostanában? Olvastál valami hasznosat a témában? Megosztod velünk? Írhatunk szakdolgozatot is belőle
Vicuska, hol is lehet "vékonybokájú" Ramira szavazni? Rakd fel légyszi még egyszer a linket!
Ki tudja, hogy melyik bébiételgyártónak van csak tiszta őszibarackja? És abban van cukor?